87245 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Eden Hotel [Șimian, MH]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
14.07.2018
DE
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 30.03.10
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ Fără masă
PREŢ SEJUR:
168 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
60.0 %
  
Către satisfăcător
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
60.0 %
  
Către satisfăcător

NOTA MEDIE rez.:
7.38
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul NU ar recomanda această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Edenul care miroase


Urmare de aici

Șimian e o comună de lângă Drobeta Turnu Severin, la 7 km distanță, Hotelul Eden e poziționat la marginea drumului național, pe partea dinspre Severin către București, e un hotel de tranzit și nu numai, părerea mea.

L-am ales pentru că nu mi-a plăcut nimic în Drobeta, evit cât pot de mult pensiunile și hotelurile cu aspect de cămin, apartamentele nu sunt pe gustul meu, nu-mi place să mă simt în vacanță „acasă”.

Prețul era uriaș, așa e și acum, nu-și merită banii.

O clădire cu două nivele și mansardă, cu acoperiș roșu, cu parcare mare în curte, recepție, curte imensă și frumoasă, cu piscină, cu restaurant și bar, camerele cu balcon și baie proprie, toate acestea l-au recomandat și l-am ales.

Așa cum am spus, curtea e mare, îngrijită, acoperită cu pavele, există două porți mari, din fier forjat. În mijlocul curții este o fântână arteziană dar și un rond verde, cu un stâlp pentru iluminat. Din curte pornesc două scări din fier forjat, sunt scările ce duc la etajul Edenului. Vis-a-vis de hotel e o clădire mai micuță, nu îi știu utilitatea.

Recepția este în partea laterală dreapta a hotelului, câteva trepte, două mese și scaune sunt în fața intrării, dar și o pantă extrem de abruptă și scurtă – probabil pentru valize.

Foarte mică, cu câteva fotolii și o măsuță, recepția era goală, în scurt timp a venit o doamnă extrem e amabilă, dornică să ne ajute.

Mirosea îngrozitor de urât în toată clădirea, mirosea a mâncare, ușa de la restaurant era chiar în micuța încăpere a recepției. Am trecut peste acest aspect cu toate că este unul esențial pentru mine: nu suport mirosul de mâncare din restaurante, dacă mai ajunge și în camere, m-ai terminat.

Am primit imediat cheia camerei 8, etajul 1. Prin miros de prăjeală dar și de varză, am urcat scările de lângă recepție, am ajuns pe holul mochetat, majoritatea ușilor de la camere erau deschise și le puteam admira. Da, erau mari, frumoase și curate. Camerele zic, nu ușile.

Camera 8, ușa încuiată, rezervată de ei special pentru noi, cu vedere la curtea interioară pentru a avea parte de liniște. În cameră m-a izbit un alt miros: de hazna. Am făcut câteva poze și am ieșit, am coborât la receptie, doamna de acolo completa factura, am refuzat camera, a trimis camerista să „vadă” problema, am însoțit camerista, nu aveam stare.

Puteam primi banii înapoi, domnul C plătise deja, am insistat pentru o altă cameră. Și am primit o alta cu vedere la șosea, camera 11, etajul 2. Am inspectat-o puțin, mirosea a curat, a flori, era mov, era ok la prima vedere, am acceptat-o și am plecat la plimbare.

La întoarcere, hotelul era plin ochi de copilași, abia atunci am înțeles de ce au vrut să-mi anuleze rezervarea, de ce nu mi-au blocat bani de pe card, de ce dorea doamna să-mi dea banii înapoi pentru camera 8. La recepție, pe fotolii, profii stăteau de vorbă: „mai avem nevoie de două camere, hai să-i mai băgăm lui X și Y câte un pat”, cam așa decurgeau lucrurile, pe banii părinților, evident.

Dacă știam adevărul aș fi renunțat și m-aș fi cazat în Serbia, Drobeta era exclusă din start.

Camera 11

Mare, curată, mochetată, cu un mic hol la intrare. Din hol se intra in baie, pe hol era un cuier cu oglindă și un șifonier cu sertare, cu umerașe, cu pilote. Un telefon fix dezactivat zăcea pe cuier.

Patul era matrimonial, de mărime medie, acoperit cu o cuvertură mov, în ton cu peretele tapetat dar și cu draperiile. Lenejeria albă, curată, de bună calitate. Pilotele la fel, pernele erau moi, de mărime medie.

Lipseau veiozele de pe noptiere, un lucru neplăcut pentru mine dar foarte bun pentru copii, le puteau sparge.

În dreapta patului era o masă-birou în care era încastrat un frigider mic, curat și foarte bun pentru noi, pe masă erau două pahare și o vază.

Vis-a-vis de pat erau două fotolii și o măsuță, deasupra lor era fixat un tv foarte mic, aproape de tavan, inutil pentru noi, dacă stăteam în pat nu vedeam decât umbre.

Baia era mare, curată, mov. Un săpun lichid pentru mâini era pe chiuvetă, două pahare erau pe policioara din fața oglinzii, aveam h. ig și de rezervă. Cabina de duș era funcțională, scurgerea a fost ok, apa caldă a existat dar cu presiune moderată.

Prosoapele erau albe, două mari și două mici, unul dintre ele era găurit, trebuie aruncat.

Capacul de la wc era îngrozitor, părea a fi lipit nu montat, astfel nu-mi explic de ce nu stătea deloc ridicat decât dacă îl țineai cu mâna. Trebuie aruncat și ăsta, e nevoie de un capac de calitate, nu-i normal să fii lovit de acel obiect.

Un ventilator asigura aerisirea, coșul de gunoi era micuț, era pus peste sita de scurgere. M-a mâncat undeva să mut coșul și a început coșmarul mirosului de hazna, am pus imediat coșul la loc, am închis ușa la baie și am lăsat ventilatorul pornit.

Balconul era mare, aveam vedere la șosea, un scaun ruginit plângea lângă unitatea de la A. C. Trebuie aruncat și scaunul, nu-i văd rostul. Dar aveam lumină de la un bec montat pe balcon, ăsta e un lucru bun.

Foarte murdară pardoseala (gresie) de pe balcon, de altfel toate balcoanele necesită o curățare temeinică. Nu există intimitate pe balcon, știam acest lucru, nu m-a deranjat. Pe pervaz am găsit o scrumieră curată, ne-a fost foarte utilă, am scos fotoliile și măsuta din cameră și am decorat balconul cel murdar. Aveam la picioare șoseaua, în față multă verdeață, calea ferată și cerul.

WI-FI functiona excelent doar când dormeau copiii, altfel era un mare fâs.

Restaurantul era spațios, curat, drăguț, multe mese și scaune din lemn erau aranjate frumos, pentru copii. Geamurile erau multe și îmbrăcate cu perdele și draperii. Avea două intrări, una din recepție și alta din curte.

Barul din restaurant era gol, era trist.

Barul de la piscină era în curs de amenajare, sau așa părea, personalul de acolo se răsfăța la o cafea/suc, bravo lor.

Piscina era foarte mare, frumoasă, curată, n-am încercat apa, se bălăceau copiii în ea, erau fericiți și n-am vrut să-i deranjăm, erau și ei în vacanță.

În jurul piscinei erau multe șezlonguri albe, din plastic, câteva umbrele foarte mari puteau asigura umbră celor doritori. Existau și dușuri dar și vestiare, așa am citit pe un panou.

Pe barul de la piscină era amenajată o altă zonă de plajă, acoperită cu mochetă ce imită iarba, șezlonguri și măsuțe erau și aici dar „așezate” dezordonat.

Vis-a-vis de piscină era un mare pavilion, un cort, cu multe mese și scaune. Pentru petreceri private, bănuiesc.

După un drum de 350 km credeam că ne vom relaxa și bălăci, credeam că vom mânca la acel restaurant, că barul ne va satisface pofta de ceva tare și bun. Credeam greșit.

Acest loc chiar este un Eden, eu așa îl văd. Dar...

Am întrebat de mâncare, răspunsul a fost „se găsește ceva, nu-i problemă”.

Mirosul de prăjeală din recepție, restaurant și de pe holuri trebuie să dispară, e nevoie de o hotă, un sistem de ventilație modern, la bucătărie.

Mirosul de canal, de kk, e tare scârbos. Dacă există hazna se poate cumpăra bacterie, eu de-asta folosesc și e foarte eficientă.

Balcoanele necesită o curățenie majoră, mizeria de la păsări e pentru îngrășământ nu pentru a călca în ea turiștii, copiii.

Ruginiturile și prosoapele rupte sunt bune de aruncat la gunoi.

Capacele de la wc schimbate cu unele normale, utile.

Tavanul din camera 11 trebuie renovat, e pătat.

Ușile de la balcon nu au plase pentru insecte.

Pervazul de la camera 11 trebuie reparat un pic, caloriferul trebuie vopsit.

Nu trebuie închiriat hotelul decât tot, unui grup cu nevoi turistice asemănătoare, nu se amestecă tabere de copii cu turiști obosiți de pe drum sau cu nuntași și petrecăreți.

Părerea mea e că la piscină au acces și cei din Drobeta sau din împrejurimi, nu garantez dar așa bănuiesc, așa am citit pe net, nu mi se pare ok.

Păcat de loc și de investiție, păcat de oamenii care-i dau viață, ei sunt drăguți.

Cu toate că-mi place locul nu-l pot recomanda, are multe minusuri neacceptabile pentru turiști. Vorbesc de turiști normali.

N-am avut probleme cu zgomotul de pe șosea, ne-au deranjat doar copiii care băteau în ușă, apăsau clanța și fugeau, țipau pe holuri târziu în noapte. Nu e vina lor, profesorii plătiți din banii mei ar trebui să fie mai responsabili, părinții își lasă pruncii în grija lor și-i mai și plătesc pentru asta. Dispăruse în câteva ore un telefon al unui copil, nu știu cum s-a remediat situația, probabil că profii au rezolvat cazul.

Dacă pentru mine a fost acceptabil asta nu înseamnă că este ok.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de krisstinna in 14.07.2018 12:18:53

Validat / Publicat: 14.07.18 13:18:07

VIZUALIZĂRI: 1194


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  70100 PMA (din 54 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[14.07.18 13:16:18]
» mesaj pers

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33
[14.07.18 14:09:58]
» mesaj pers

   @krisstinna:

Prețul era uriaș, așa e și acum, nu-și merită banii.

   Corect.

   Scump, domnule, dincolo era mai ieftin =)). Dincolo, în Serbia :D

   Din poze mi-a plăcut camera 8, cea refuzată de tine. Însă nici eu nu aş putea trece cu vederea mirosul de hazna.

N-am avut probleme cu zgomotul de pe șosea, ne-au deranjat doar copiii care băteau în ușă, apăsau clanța și fugeau, țipau pe holuri târziu în noapte.

   Am păţit-o şi eu în cea mai recentă vacanţă în Turcia cu copiii ruşilor care sunau la sonerie şi apoi fugeau ţipând pe holurile vilei. Până nu am dezactivat soneria nu am avut linişte dupăamiaza:(.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- krisstinna
[14.07.18 14:26:33]
» mesaj pers

   @nicole33: Mă așteptam sa îți placă, era roșie, mare și luminoasă.

   Să știi ca m-am gândit la tine, la AFA. Toate camerele sunt mari, curtea e mare, pavilionul și piscina ar fi ideale pentru o intalnire drăguță. Păcat de loc, asta spuneam.

   Am fost in Kladovo, am făcut cumpărături de acolo, la întoarcere din vacanță. Tare mult mi-a plăcut locul.

   Am zis ca vom avea cazări in afara țării, destule. De-asta am dorit neaparat și o cazare in țara mea.

   La întoarcere, hmm... ne-am cazat in Belgrad, iar m-am gândit la tine :D, a fost un loc mare, spațios, dar tot cu defecte, o “victimă” a războiului. Cum naiba de le nimeresc nu știu dar mă amuz teribil :)

   Mulțumesc frumos de vizită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- krisstinna
[14.07.18 14:28:13]
» mesaj pers

   @webmasterX: Ok coordonatele, mulțumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Carmen Ion
[14.07.18 14:56:22]
» mesaj pers

   @krisstinna: Înțeleg că (și tu) ai avut necazuri la început de vacanță.

   Ce să-i faci, uneori mai dai chix.

   Din pozele postate de Domnul C. pe Facebook, am dedus însă că restul vacanței a decurs în condiții excelente, așa că aștept următoarele reviewuri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[14.07.18 16:23:13]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Am mai avut peripeții, la o altă cazare din Croatia dar și in Belgrad.

   Toate cazările au fost alese de mine, domnul C a ales doar țara in care ne petreceam vacanța. Restul, absolut tot, intră in atribuțiile mele, deci eu primesc “vorbele dulci” =))

   Eu am venit fascinată și îndrăgostită, el cam obosit.

   M-am gândit la voi, la Adi al tău: erau multe cazări care aveau parcare gratuită, curte și grătar in curte, în Croatia.

   Am vrut să dorm și-n țara mea, o iubesc tare mult, mereu îi acord atenție, zile din concediu. Dar... eu am încercat, cu toată toleranța nu am găsit un loc decent la Eden.

   Multimesc frumos de vizită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- elviramvio
[14.07.18 19:52:26]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Întâi felicitări pentru P57 🤣!

   Anul trecut am vrut şi eu la ei, mi se părea că e foarte bună locaţia având în vedere că ajungeam seara în zonă şi a doua zi treceam la sârbi. Apoi ne-am răzgândit şi am vrut în oraş. Acum văd că am făcut bine. Îmi amintesc doar că a durat ceva să găsesc un hotel cât de cât corespunzător la ce doream noi, în Severin nu prea sunt locaţii bune.

   Cam ce ai păţit tu cu cazarea acum, am păţit noi cu prânzul pe litoral acum câţiva ani. Am venit din Bulgaria nemâncaţi, ne grăbeam - prietenii noştri aveau o problemă acasă.

   Aştept urgent poveşti, să înţeleg că ţi-a plăcut unde ai fost?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- krisstinna
[14.07.18 20:50:32]
» mesaj pers

   @elviramvio: Am stat in cumpănă dacă pun sau nu poza, eram plină de bubițe pe ambele picioare, de la țânțarii din Bucuresti:(

   Vedeam in Eden o super mega relaxare, plajă și baie jumătate de zi. Nu a fost să fie dar mi-am mobilat balconul foarte frumos și ne-am relaxat acolo, la umbră, tare bine a fost.

   Ei au pierdut, noi am fi consumat de la barul și restaurantul Edenului, câștigau bani și cuvinte de laudă, le făceam reclamă pe AFA și pe Booking. Bine, nu-s in mare pierdere, au tabere la greu, au nunți, botezuri, cumetrii.

   Și la tine m-am gândit când am fost la Diocletian dar și in Rovinj te-am pomenit, strânsesem foarte, foarte multe monede de parcare, a fost singurul loc in care am folosit monedele, in rest am căutat și găsit parcări cu bariera și om.

   În Dubrovnik m-am gândit la zâna @crismis, ați fost cu mine peste tot :)

   Am fost intr-un loc absolut spectaculos, am ocolit orașele mari și am ales perla perlelor, Makarska.

   Pot spune că îmi place la nebunie Croatia, am întâlnit multe lucruri inedite pentru mine, m-a fascinat totul și există acolo un El de care m-am îndrăgostit, un munte alb.

   Din suflet vreau să vă povestesc, timp liber doar să găsesc.

   Mulțumesc frumos, sfaturile tale m-au ajutat in vacanța mea. :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- doinafil
[14.07.18 21:54:24]
» mesaj pers

   @krisstinna: După cât am văzut în P47 (parcă?!), hotelul este de 3*. Prețul este mare, așa este, pentru mirosul urât în camere și în recepție!

   Gândește-te că în acest preț a intrat și piscina, chiar dacă nu toți fac baie!

   Pe litoralul nostru, la Mamaia, am stat în urmă cu vreo 3 ani un hotel de 3*și totul arăta impecabil!

   Mie nu-mi displace la pensiuni, dacă sunt bine amenajate, mă simt mai în largul meu și, ce-mi fac eu cu mâna mea de mâncare, mi se pare mai sănătos! (și nu este de neglijat nici economia de bani pe care o faci!).

   Nu totdeauna găsim condiții la care ne așteptăm! Noroc că suntem în tranzit!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmaster
[14.07.18 22:15:02]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[14.07.18 23:01:40]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Ai avut noroc să găseşti aşa parcări. Abia aştept poveştile, în Dubrovnik n-am ajuns dar e pe lista foarte scurtă. Îmi doresc să mă întorc în Croaţia mai mult decât 2 - 3 zile cât va fi Dubrovnik.

   Cât despre picioruş, mi-a plăcut... simbolic!! O merita cazarea ta!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulian68
[15.07.18 06:39:12]
» mesaj pers

   Cu sau fara Eden, la anul am hotarat sa va calcam pe urme, chiar daca nu va mai fi "timp" si de Grecia! Abia astept povestile tale! 😂

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[15.07.18 07:33:31]
» mesaj pers

   @doinafil: Da, 3 stele, prețul ar fi justificat dacă ar elimina micile “bube”. Tocmai de-aia l-am ales, pentru piscină și relaxare, știu cât costă întreținerea unei piscine și nu am fugit de preț cu toate că sunt zgârcită de felul meu :)

   Așa cum zicea și Elvira, poza 57 este edificatoare, pur și simplu am ignorat neplacerile, nu mi-a păsat.

   Asta nu înseamnă ca nu trebuiau menționate, sunt tolerantă dar și corectă, vreau să informez oamenii, să nu aibă surprize neplăcute.

   Mulțumesc frumos, draga mea:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[15.07.18 07:34:52]
» mesaj pers

   @webmaster: Multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[15.07.18 07:41:21]
» mesaj pers

   @elviramvio: Eu zic să nu te cazezi in Dubrovnik, sunt niște minunății de locuri pe lângă, așa zicea românul de la Escape Room din Dubrovnik dar și colega noastră, @crismis.

   Am coordonatele pentru o parcare gratuită in Dubrovnik, la 1,5 km de centru, se ajunge ușor pe jos.

   Eu nu o sa scriu despre Dubrovnik, astfel încât doar il voi menționa dar pot sa spun doar atât: înmulțești aglomerația din capitală cu zece și obții Dubrovnik. E frumos dar sufocant și cel mai scump loc din Croatia.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[15.07.18 07:50:23]
» mesaj pers

   @iulian68: Mai ai de așteptat pentru articole :)

   Vara nu prea am timp, nici să respir:(

   Sper sa îți fiu de folos, nu știu dacă vrei aceleași lucruri ca și mine de la Croatia, îmi spui și îți recomand ce ți se potrivește.

   Am câteva locuri pe care n-am avut timp sa le văd, inedite și spectaculoase, poate reusesti tu sa ajungi.

   Cât despre Grecia, nu vei simți lipsa, crede-mă, Croatia e superbă și îți va umple bateriile la fel ca și Grecia.

   E bine sa mai faci și pauza de Grecia, să mai vezi și altceva, așa o vei gusta mai cu poftă in următoarea vacanță.

   Mulțumesc frumos:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- nrs
[15.07.18 07:57:06]
» mesaj pers

   nu am urmarit tot ce ai scris pana acum, dar s-a mai intamplat sa nu recomanzi un loc de cazare?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[15.07.18 08:19:20]
» mesaj pers

   @nrs: =))

   Da, s-a mai întâmplat, mai rar, dar da.

   Știu, nu sunt un punct de reper, eu accept orice și nu prea fac mofturi, sunt doar bucuroasă ca sunt “undeva”

   De fiecare dată când “recomand” am grijă sa spun “doar dacă sunteți ca mine” :D, deja oamenii care mă cunosc știu că acolo nu e fițos și ca s-ar putea sa nu le placă.

   Sa știi ca găsesc defecte peste tot, mai mari sau mai mici, dar întotdeauna mă raportez la preț și întotdeauna voi menționa și acele defecte sau neajunsuri chiar dacă eu le accept.

   Din punctul meu de vedere perfect nu există, există doar “perfect pentru gusturile mele” :)

   Mulțumesc frumos de vizită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- nrs
[15.07.18 08:27:29]
» mesaj pers

   tocmai pentru ca stiu toleranta ta am pus intrebarea, concluzia mea este ca trebuie evitat clar acest loc daca si pe tine te-a nemultumit profund.

   cat despre analiza unui loc prin prisma pretului platit sa stii ca si eu o fac, fiind "frate" cu Domnul C (adica fan all, uall si alte chestii din astea) imi setez asyeptarile in functie de cat platesc (una e sa dau 500 euro alta sa dau 1500 euro)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[15.07.18 08:32:57]
» mesaj pers

   @nrs: Aha, deci mai am un “cumnat” :)

   Știam gusturile tale, știam și ca te raportezi la prețul plătit atunci când recomanzi ceva.

   Anul acesta, tot Turcia?

   Vacanțe minunate îți doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nrs
[15.07.18 08:38:36]
» mesaj pers

   normal =))

   dar mai si vizam cate ceva, Turcia nu e numai all. am mai spus pe aici: eu am impresia ca jumatate din istoria Greciei antice e in Turcia deci sunt "pietroaie" si pe aici

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulian68
[15.07.18 09:32:13]
» mesaj pers

   @krisstinna: iubita, din ce am vorbit cu d-nul C am zis ca va vom calca pe urme... Dar la cat l-ai alergat mai vrei sa fac eu vreun metru in plus?? 🤣🤣

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[15.07.18 10:30:15]
» mesaj pers

   @iulian68: Ok, atunci îți voi dezvălui niște secrete, in particular, la o bere :)

   Cazări, excursii, sfaturi despre locuri inedite pe care eu nu am apucat sa le văd.

   E atât de bogată Croatia, îți vei dori să revii, are de toate, inclusiv plaje cu nisip. Și cum îți place tie istoria, nu vei regreta, ai multe de văzut.

   Nu vei avea timp sa scrii despre tot aici pe site, sunt zeci de obiective, vei fi copleșit de foarte multe informații.

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Zoazore
[15.07.18 12:45:55]
» mesaj pers

   @krisstinna: N-am înțeles, nu-nțeleg și nu voi înțelege niciodată (ce neînțelegătoare sunt!) de ce unii patroni își ”dinamitează” singuri afacerile!

   Faci o investiție într-un loc frumos, o vrei profitabilă, dar lași amănuntele de izbeliște: mirosuri, lenjerii, capace, balcoane!

   Sunt amănunte care fac diferența!

   De frumos e frumos, dar e ca o fată frumos gătită, dar mirosind a... de toate și cu noroi pe picioare! Păcat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- iulian68
[15.07.18 12:57:53]
» mesaj pers

   @krisstinna: Abia astept sa dau berea aia! Si sa te ascult! In mare stiu aventura, dar de la tine sigur va fi altceva! Cand se vor mai aseza lucrurile si ne mai linistim, iesim la bere! 😊

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[15.07.18 18:11:42]
» mesaj pers

   @Zoazore: Așa e Zozo. Dar sa nu uitam că acolo se încasează sume uriașe de la nunți și tabere. :D

   Mulțumesc:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[15.07.18 19:53:44]
» mesaj pers

   @krisstinna: Până s-or opri și astea! Că vede un părinte poze, zice și altora și se cam răresc taberele. Nunțile... dacă le dau un preț mic, trec peste mirosuri! :(

   În P32, constat că rucsacul vostru se asorta cu camera! Off, păcat! Camera n-arăta rău!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- teona
[17.07.18 09:38:46]
» mesaj pers

   Draga mea, daca iti amintesti o discutie a noastra anterioara, cand cautam amandoua cazare pentru vacanta in Croatia ti-am spus ca ceva nu imi "miroase ' bine la acest hotel Eden, care imi atrasese si mie atentia. Eu am preferat dupa cum stii in centru in Drobeta, hotel Continental, dar nici eu nu l-as recomanda. Cred ca zona aceasta sta cam prost in privinta cazarii.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[17.07.18 10:54:37]
» mesaj pers

   @teona: Da, așa e.

   Dar, spre deosebire de Continental care are aspect de închisoare, Eden chiar arată bine, camerele sunt foarte mari și frumoase, piscina superbă. Împrejurimile sunt verzi, are multe părți pozitive :), chiar îmi place locul.

   Mulțumesc pentru vizită!

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[58] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2018] Vedere din balcon, Eden Hotel -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985031">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985031"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985031">Şterge vot</a></div><span id="v9985031" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985031)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985031Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985031MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2018] Vedere din balcon, Eden Hotel
foto krisstinna [14.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2018] Vedere de pe barul piscinei -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985032">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985032"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985032">Şterge vot</a></div><span id="v9985032" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985032)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985032Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985032MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2018] Vedere de pe barul piscinei
foto krisstinna [14.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2018] Vedere de pe barul piscinei, în depărtare era Dunărea -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985033">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985033"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985033">Şterge vot</a></div><span id="v9985033" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985033)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985033Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985033MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2018] Vedere de pe barul piscinei, în depărtare era Dunărea
foto krisstinna [14.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2018] Vedere din balcon, Eden Hotel -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985034">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985034"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985034">Şterge vot</a></div><span id="v9985034" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985034)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985034Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985034MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2018] Vedere din balcon, Eden Hotel
foto krisstinna [14.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2018] Eden Hotel, vedere din șosea -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985035">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985035"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985035">Şterge vot</a></div><span id="v9985035" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985035)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985035Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985035MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2018] Eden Hotel, vedere din șosea
foto krisstinna [14.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2018] Eden, în curte, stânga clădirea a cărei utilitate nu o cunosc, dreapta barul de la piscină -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985036">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985036"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985036">Şterge vot</a></div><span id="v9985036" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985036)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985036Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985036MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2018] Eden, în curte, stânga clădirea a cărei utilitate nu o cunosc, dreapta barul de la piscină
foto krisstinna [14.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2018] Pe holul Edenului -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985037">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985037"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985037">Şterge vot</a></div><span id="v9985037" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985037)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985037Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985037MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2018] Pe holul Edenului
foto krisstinna [14.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2018] Holul -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985038">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985038"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985038">Şterge vot</a></div><span id="v9985038" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985038)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985038Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985038MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2018] Holul
foto krisstinna [14.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [JUN-2018] O cameră la etajul 1, ușa era deschisă. <p> Camera pregătită pentru pitici -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985039">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985039"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985039">Şterge vot</a></div><span id="v9985039" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985039)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985039Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985039MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2018] O cameră la etajul 1, ușa era deschisă.

Camera pregătită pentru pitici

foto krisstinna [14.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2018] Vedere de la balconul meu -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985040">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985040"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985040">Şterge vot</a></div><span id="v9985040" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985040)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985040Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985040MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2018] Vedere de la balconul meu
foto krisstinna [14.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2018] Din balconul meu vedeam șoseaua -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985041">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985041"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985041">Şterge vot</a></div><span id="v9985041" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985041)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985041Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985041MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2018] Din balconul meu vedeam șoseaua
foto krisstinna [14.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2018] Pe scările Edenului -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985042">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985042"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985042">Şterge vot</a></div><span id="v9985042" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985042)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985042Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985042MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2018] Pe scările Edenului
foto krisstinna [14.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2018] Garaje, Eden -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985043">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985043"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985043">Şterge vot</a></div><span id="v9985043" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985043)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985043Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985043MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2018] Garaje, Eden
foto krisstinna [14.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [JUN-2018] Parcare, Eden -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985044">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985044"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985044">Şterge vot</a></div><span id="v9985044" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985044)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985044Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985044MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2018] Parcare, Eden
foto krisstinna [14.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [JUN-2018] Mizeria de la păsări, Eden -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985045">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985045"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985045">Şterge vot</a></div><span id="v9985045" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985045)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985045Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985045MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2018] Mizeria de la păsări, Eden
foto krisstinna [14.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2018] Camera 8, cea refuzată -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985046">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985046"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985046">Şterge vot</a></div><span id="v9985046" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985046)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985046Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985046MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2018] Camera 8, cea refuzată
foto krisstinna [14.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2018] Intrarea în recepție -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985047">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985047"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985047">Şterge vot</a></div><span id="v9985047" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985047)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985047Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985047MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2018] Intrarea în recepție
foto krisstinna [14.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2018] Prin curte -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985048">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985048"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985048">Şterge vot</a></div><span id="v9985048" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985048)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985048Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985048MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2018] Prin curte
foto krisstinna [14.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [JUN-2018] Prin curte -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985049">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985049"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985049">Şterge vot</a></div><span id="v9985049" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985049)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985049Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985049MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2018] Prin curte
foto krisstinna [14.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [JUN-2018] Scările Edenului -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985050">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985050"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985050">Şterge vot</a></div><span id="v9985050" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985050)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985050Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985050MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2018] Scările Edenului
foto krisstinna [14.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2018] Prin curte, barul și piscina -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985051">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985051"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985051">Şterge vot</a></div><span id="v9985051" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985051)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985051Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985051MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2018] Prin curte, barul și piscina
foto krisstinna [14.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2018] Intrarea în curte -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985052">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985052"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985052">Şterge vot</a></div><span id="v9985052" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985052)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985052Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985052MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2018] Intrarea în curte
foto krisstinna [14.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2018] Piscina și pavilionul pentru petreceri -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985053">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985053"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985053">Şterge vot</a></div><span id="v9985053" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985053)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985053Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985053MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2018] Piscina și pavilionul pentru petreceri
foto krisstinna [14.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUN-2018] Barul de la piscină -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985054">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985054"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985054">Şterge vot</a></div><span id="v9985054" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985054)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985054Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985054MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2018] Barul de la piscină
foto krisstinna [14.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2018] În barul de la biscină, pe masă erau sucurile ospătarilor -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985055">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985055"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985055">Şterge vot</a></div><span id="v9985055" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985055)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985055Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985055MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2018] În barul de la biscină, pe masă erau sucurile ospătarilor
foto krisstinna [14.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUN-2018] Scara către terasa de pe bar -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985056">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985056"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985056">Şterge vot</a></div><span id="v9985056" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985056)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985056Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985056MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2018] Scara către terasa de pe bar
foto krisstinna [14.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUN-2018] Pavilionul și piscina -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985057">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985057"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985057">Şterge vot</a></div><span id="v9985057" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985057)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985057Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985057MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUN-2018] Pavilionul și piscina
foto krisstinna [14.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUN-2018] Tare mult îmi plăcea locul, ideea de relaxare, acolo. <p> Cu niște îmbunătățiri ar fi ok -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985058">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985058"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985058">Şterge vot</a></div><span id="v9985058" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985058)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985058Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985058MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUN-2018] Tare mult îmi plăcea locul, ideea de relaxare, acolo.

Cu niște îmbunătățiri ar fi ok

foto krisstinna [14.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUN-2018] Către dușuri -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985059">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985059"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985059">Şterge vot</a></div><span id="v9985059" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985059)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985059Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985059MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUN-2018] Către dușuri
foto krisstinna [14.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUN-2018] Uite și dușurile... -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985060">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985060"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985060">Şterge vot</a></div><span id="v9985060" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985060)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985060Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985060MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUN-2018] Uite și dușurile...
foto krisstinna [14.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUN-2018] Camera noastră, 11 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985061">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985061"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985061">Şterge vot</a></div><span id="v9985061" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985061)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985061Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985061MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUN-2018] Camera noastră, 11
foto krisstinna [14.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JUN-2018] Camera 11 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985062">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985062"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985062">Şterge vot</a></div><span id="v9985062" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985062)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985062Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985062MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JUN-2018] Camera 11
foto krisstinna [14.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [JUN-2018] Camera 11 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985063">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985063"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985063">Şterge vot</a></div><span id="v9985063" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985063)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985063Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985063MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [JUN-2018] Camera 11
foto krisstinna [14.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [JUN-2018] Camera 11 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985064">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985064"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985064">Şterge vot</a></div><span id="v9985064" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985064)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985064Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985064MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [JUN-2018] Camera 11
foto krisstinna [14.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [JUN-2018] Camera 11 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985065">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985065"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985065">Şterge vot</a></div><span id="v9985065" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985065)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985065Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985065MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [JUN-2018] Camera 11
foto krisstinna [14.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [JUN-2018] Camera 11 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985066">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985066"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985066">Şterge vot</a></div><span id="v9985066" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985066)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985066Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985066MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [JUN-2018] Camera 11
foto krisstinna [14.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [JUN-2018] Camera 11 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985067">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985067"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985067">Şterge vot</a></div><span id="v9985067" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985067)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985067Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985067MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [JUN-2018] Camera 11
foto krisstinna [14.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [JUN-2018] Camera 11 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985068">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985068"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985068">Şterge vot</a></div><span id="v9985068" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985068)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985068Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985068MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [JUN-2018] Camera 11
foto krisstinna [14.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [JUN-2018] Camera 11 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985069">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985069"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985069">Şterge vot</a></div><span id="v9985069" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985069)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985069Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985069MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [JUN-2018] Camera 11
foto krisstinna [14.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [JUN-2018] Camera 11 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985070">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985070"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985070">Şterge vot</a></div><span id="v9985070" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985070)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985070Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985070MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [JUN-2018] Camera 11
foto krisstinna [14.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [JUN-2018] Camera 11 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av985071">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv985071"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=985071">Şterge vot</a></div><span id="v9985071" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(985071)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f985071Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e985071MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [JUN-2018] Camera 11
foto krisstinna [14.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[58] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.606353998184 sec