87150 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Majestic Hotel [Jupiter]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
11.07.2018
DE
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Mărăşeşti (VN)
înscris/ă în 30.04.09
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 5 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ AI
PREŢ SEJUR:
2200 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.10
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   

Review de care mi-e frică: ”Majestic Hotel” - Jupiter


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Cum spuneam, în perioada ieșirii mele de la mare din 2018, am fost la Jupiter, frumoasa stațiune din salba de stațiuni cu nume de planete, de pe litoralul românesc.

Și, musai, voiam să mă dau mare despre ce am făcut eu acolo, altceva decât adăpostitul de ploaie de care-am avut parte!

Știu, este de râsu' - plânsu' să te bucuri c-ai fost la mare, la Jupiter, ba să faci și faci dovada unui tupeu bolnav și să te-apuci să descrii hotelul unde ai stat, atunci când el are trei stele și se cheamă ”Majestic”!!! :p

Ca un tip prevăzător ce mă aflu, am dat o geană mai devreme, pe sait, să văz ce-or fi scris ăilalți de-au fost cazați acoloșa, înainte de a mă caza pe mine.

Păi, după primele 5 minute, s-a strâns carnea pe mine: era caz de targă, toată lumea spunea c-a fost un pic mai bine decât când cu ciuma de Franța, oricare din cele 24 de epidemii înregistrate în decursul timpului (Fără nici un apropos la cum mă cheamă pe mine pe saitul ista, da?).

Ce-am constatat: pe sait sunt postate, până acum, 73 de impresii despre acest hotel, din care 36, le-am numărat, da, sunt nașpa!!!

Mai toți ăia de-au fost acolo și și-au exprimat admirația față de respectiva locație folosind termeni cum ar fi: ”Oribil”, ”Hoție”, ”Nu mă mai duc acolo! ”, ”Sunați la 112! ” sunt predominanți. Marea majoritate manifestă o oarecare bunăvoință și spun că ”Niciodată la Majestic! ”, ”Ce bine e la spital față de ”Majestic! ”.

În aceste condiții, atunci când am citit câteva impresii pozitive despre hotel am fost sigur că sunt scrise la ohăială, că oamenii și-au luat țeapă și vor s-o transmită mai departe, să nu rămâie singurii păgubiți.

Vă spuneam, de felul meu sunt circumspect, așa că dacă cineva vine spre mine zâmbind, în câteva fracțiuni de secundă mă gândesc:

-vrea să-mi ceară ceva;

-vrea să mă-nșele, îmi adoarme atenția cu o oarecare stare de bunăvoință;

-omu are o problemă cu vederea, nu-mi închipui că cineva care are o acuitate vizuală medie spre normală, poate zâmbi către mine, atunci când mă vede!

Funcție de aceste idei adopt și poziția defensivă pe care o consider utilă în situația dată.

Așa și aici, cine a scris de bine când tot saitul geme de bârfe, cred că e manipulat!

Normal că am citit toate aceste recenzii abia după ce am făcut rezervarea la respectivul hotel și plătisem și banii, ba, mai erau și vreo 10 zile până ajungeam acolo, că, dacă eram atent și retrăgeam banii cu 30 de zile înainte de data rezervării primeam ”nazati” banii munciți de mine!

Abia după ce am fost sigur că voi avea o vreme de toată jena la mare, întrucât toate programele de pe telefon și de pe net mi-au garantat că voi avea parte de soare exact ca un lapon în noaptea polară (ba, un program de predicție a vremii de-l am instalat pe telefon, atunci când i-am cerut previziunea, a început să râdă!) mi-am dat seama că va trebui să stau în hotel și am căutat să văz ce oferă acel hotel... ați înțeles ceva? Buun, nici eu!

Din respect pentru prietenii mei nu le-am spus ce zic alții despre hotelul unde urma s-ajungem, ba, chiar eram pregătit să sar la bătaie dacă aveau să-mi reproșeze ceva!

Multă vorbărie, sunt de acord, așa că, în loc de toate astea, să vă spui ce-am găsit eu, acoloșa. Deci, taaa-daaaam,

Hotel Majestic Jupiter!!!

Pentru cei care cunoașteți Stațiunea Jupiter, aflați că, pe vremurile alea, mai vechi, acest hotel se intitula ”Cozia”, ceea ce mi se pare un nume la fel de bun. V-am zis asta ca să știți despre ce hotel o să vă voi vorbi, elegant exprimându-mă.

L-au construit pe strada Gala Galaction 905504, pentru că, mai mult ca sigur, acolo au avut loc la momentul respectiv.

În saiturile de programare, se spune că hotelul oferă următoarele facilități:

Restaurant, terasa, bar

Scena de spectacol

Gradina interioara

Piscina cu sezlonguri si umbrele (in limita disponibilitatii)

Loc de joaca pentru copii

Sauna, fitness, masaj, seif, salon coafura, frizerie, stand presa, camera de bagaje, inchirere jocuri de divertisment: tenis de masa, darts, sah, table, rummy.

Sala conferinte

Parcare (in limita disponibilității)

Internet wireless in lobby

Ce-am găsit noi:

Am parcat mașina în fața hoteluluil unde erau locuri de parcare libere, pe la ora 12,30, deși fusesem avertizați că check-inn se face până la ora 18, a zilei de sosire. Mi se pare cam ciudată ora dar, cu tot curajul, ne-am dus la recepție unde am declarat, pe proprie răspundere, cum ne intitulăm, ce e cu noi și ce-am dori noi de la cele două frumoase domnișoare de ne priveau din partea opusă a biroului.

Au verificat cele doo vouchere și am trecut primul hop, cu răsuflare profundă, noi, când, după ce au verificat în hârțoagele lor, au spus că, da, suntem trecuți acolo ca având rezervare A. I.

Brusc, zâmbetul profesional al celor două ființe mi s-a părut chiar foarte frumos. Și, da, nici ele nu erau urâte, ca ființe umane, născute vii, cu CNP.

Ni s-a explicat că urma să fim cazați, în ăl mai scurt timp de se poate, ceea ce, în circa jumătate de oră s-a și întâmplat.

Până am fost declarați fericiții cazați am stat în holul recepției și am constatat că era chiar curat. Recepția era mare, cu multă sticlă pe post de pereți, ceea ce permite luminii naturale să năvălească în interior, fapt foarte bun, dealtfel.

Am fost cazați într-o cameră de la etajul al doilea, din clădirea unde se afla și recepția, noi, io cu soția, ăilalți, la parter, în alt corp de clădire, că ei aveau cameră matrimonială + canapea. Mă rog, ne-am despărțit cu lacrimi în ochi, mai ales ai mei, că sticla de whisky era la el...

Știind ceea ce spuseseră mai toți foștii cazați, am avut mari emoții, mă așteptam să găsesc tarantule și alte ființe târâtor-zbârnâitoare-înțepătoare. Nope, nu erau, cum, de fapt, pe întreaga perioadă a sejurului nu s-a întâmplat să pățesc așa ceva.

Camera era suficient de mare pentru mine și Adriana, era curat. Aerul condiționat mergea, TV (cu diagonală cam (prea) mică, e drept, funcționa . Minifrigedrul era și el și, am constatat ulterior, chiar răcea.

Balcon suficient pentru a-ți usca boarfele de te folosești de ele la plajă, două scaune din plastic și o măsuță. Perspectiva era spre curtea interioară a hotelului, o grădină destul de îngrijită.

În cele 6 zile ni s-au schimbat lenjeriile de pat la fiecare două zile, prosoapele ori de câte ori am dorit. Am spus, hotelul era curat, recepția avea un hol generos, TV de mari dimensiuni la care bărbații sportivi au putut urmări meciurile CM de fotbal din Russia. N-am avut probleme de reclamat recepției dar, pentru orice am întrebat, am primit răspunsuri amabile și pertinente.

Și da, wi-fi nu era în cameră ci, doar la recepție, dar cum eu am net infinit prin abonamentul de telefonie, nu m-a durut burta din cauza asta!

Baia era sărăcuță, dar își îndeplinea menirea de bază, era apă caldă la liber, oricând, nu am avut mirosuri sau gângănii, să mă vedeți inginer dacă vă mint!

Restaurantul nu era vreo locație luxoasă dar, tot sincer, nu am avut motive a mă plânge.

Mâncarea era pe îndestulatelea, era destul de variată, la toate cele trei mese. Bine, eu nu sunt mofturos la mâncare, de foame mănânc și bătaie! Adriana, la fel, mai puțin partea cu bătaia. Pe cuvânt, mie mi-a plăcut meniul!

Barul avea și el băuturi de bază: vin, bere, tării. Nu erau cine știe ce mărci, nu erau băuturi de fițe dar, ca un rachier ce mă aflu, am găsit vodcă pe îndestulate și bere, ca s-o stingi, vodca spun , la fel!

La micul dejun era cafea și apă pentru ceaiuri, mereu erau sucuri la dozator. Nici aici nu aveai cum să cazi pe jos de uimire dar, tot sincer, nici nu plecai cu gura uscată sau cu început de hepatită!

Acuma, am citit că multă lume nu a fost mulțumită de sistemul A. I. de la această locație.

Buei, nene, sincer, biletul m-a ajuns, pentru doo persoane, 2200 de lei. Scad vreo 1000 de lei reprezentând cazarea. restul, 1200 de lei ar reprezenta mâncarea. Tot cam atât v-ar lua și dacă ați alege să mâncați, două persoane , 6 zile, trei mese pe zi, la orice altă dugheană de pe litoral. Doar că acolo mergi cu foamea-n gât și vezi că terasa-i full. Stai și-aștepți să se facă masă liberă și, după ce-ți pui dondonelul jos, pe scaun și alegi ce să papi, ospătaru-ți spune că ”Este, dar s-a terminat! ”, motiv pentru care alegi să mănânci clasica ceafă de porc și cartofi prăjiți. Și-atunci, parcă e mai bine să vii tu la masa, la loc sigur, cu umbră și răcoare, să -ți alegi ce vrei să crăpi în tine fără să te-mpungă cineva de la spate!

Și, tot sincer, nu am făcut bube mâncând AI la ”Majestic”, da?

Deci, n-a fost vreun A. I. de 2000 de euro, da? Ei, atunci, la banii plătiți, am primit ceea ce v-am spus.

Restaurantul avea o terasă unde, seara, după ora 21, era un program artistic. Nu vă-nchipuiți vreun San Remo dar, cu vodca necesară-n cap, aveai curajul să-ți scoți perechea la dans. Dacă aveai prea mult curaj, era pe răspunderea fiecăruia, vodca trebuia s-o plătești, nu mai era free!

Piscina hotelului era frumoasă și curată, un tip angajat de hotel se obosea zilnic pentru asta! Erau suficiente șezlonguri pentru cei doritori să-și bronzeze costițele. Și, când a fost soleiul la muncă, piscina era populată. Adâncime diferită, de la 1,55 la 2 m, care după cum voia să se înece!

Am înțeles că era și program pentru boracii aduși la mare de părinții grijulii ca progeniturile lor să-și ia porția de D2 din natură. Eu n-am avut borac cu mine, familia de-a fost cu noi avea o fată de 13 ani, clar, a fost ultimul concediu în care copilul a venit cu aparținătorii.

De la hotel la plajă, în condiții normale de climă și temperatură, apt fizic în stare de examen de bacaluareat, făceai 5 minute. Apt fizic limitat, adică ”Beat mangă”, poziția pe burtă târâș-înainte, recitând ușor răcnit ”Unde sunt, să moară mama?! ”, doar vreo 10, rezonabil, zic .

Timpul estimat, în ambele situații descrise deasupra, nu este influențat de direcția de parcurgere a distanței, mare-hotel sau viceversa, cum ar veni.

Dacă nu confundai cărarea cu apele Lacului Neptun 2 oricum ajungeai în curtea hotelului. De aici, chiar cu lumina stinsă, în creeere sau ambient, ajungeai în camera de-ți fusese repartizată, erai ”case close”, final happy end!

Dacă intrai în lac, ziua-n-amiaza mare, nasol moment la firma Kent, dar cred că tot nu mureai înecat, era o grămadă de persoane răbdătoare care pretindeau că pescuiesc. Ce, nu știu, n-am văzut vreunul să scoață vreo ființa aquaferă din băltoaca respectivă. Noaptea, da, era o problemă, trebuia să faci ”plută” până a doua zi, ca să poți muri înecat cu martori, nu așa, de capul tău!

Oameni buni, tot ceea ce am scris, io, aicișa, e adevărăciune, n-o să găsiți cuvânt smintit!

Hotel ”Majestic” nu este, sau, mă rog, n-a fost pentru cât am stat eu acolo, caz de OPC! M-am simțit bine, personalul de-a stat în picioarele mele a fost amabil, nu am ce să reproșez. Dacă o să mă duc la anul, sincer, nu știu, dar, nu pentru că mi-ar fi căzut cărămida peste deștele goale de la picioare ci , doar din bucuria ineditului: cine știe ce-o mai fi la anul?

Așa că, să trăim și-om vedea!

Oricum, una peste alta, ținând cont de cameră, mâncare, distracție și zarvă, cred că hotelul ”Majestic” trece, cu brio, examenul, îi dăm diploma de bac!

Și, de-aia vă spusăi că mi-o fo'frică să scriu despre acest hotel, dacă mie mi-o plăcut și altora , nu, să vedeți ce-o să sară pe mine lumea de nu a fost mulțumită !!!

Altfel, mă bucur că v-ați mai făcut timp să mai citiți ce scriu eu! Vă respect pentru asta și vă și mulțumesc ! Și, dacă din toată polologhia asta, a mea, ați putut trage vreo concluzie, bravo vouă, nu sunt eu de vină ! :)):)):))

Haidi, pa!

Cât despre web, am, ca de obicei, o rugăminte: https://www.youtube.com/watch?v=YysqP9yCgjw. Mulțumesc!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Yersinia pestis in 11.07.2018 16:00:19

Validat / Publicat: 11.07.18 17:04:55

VIZUALIZĂRI: 2074

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Yersinia pestis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  45650 PMA (din 49 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Yersinia pestis
[11.07.18 17:42:29]
» mesaj pers

   @Web: Păi, nu -mi spui că melodia solicitată o fo’ atașată, acoloșa, la-nceput de review?! 😀😀😀😀

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- turkn
[11.07.18 17:48:19]
» mesaj pers

   Am citit cu drag impresiile despre hotelul la care stau intotdeauna cand aleg sudul litoralului.

   Ar avea nevoie de mici retursuri si astept an de an sa aud ca a fost renovat, dar pana atunci il aleg asa cum este. Iar micul dejun, luat pe terasa de unde se vede marea, face toti banii.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[11.07.18 17:56:17]
» mesaj pers

   @turkn: Da, este că, chiar dacă nu-i vârf de gamă are un “ce” al lui?

   M-am simțit tare bine acolo și, citind ce de-a faulturi primea, mi-am zis că nu e drept, e un hotel super OK!

   Da, știu că datul la gioale e sport național la români dar, hai să vedem dincolo de bucuria mâncatului de dragul mâncatului, de mofturi gratuite și de nazuri!

   Să ne bucurăm de revederea mării și de ospitalitatea unor hoteluri micuțe dar intime, chiar ca “Majestic “!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- crismis
[11.07.18 19:53:03]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Am stat și noi la Hotel Majestic din Olimp acum fix... 13 ani, nu se deschisese de mult, era fitză de fitză - aer condiționat, TV plat, piscină, diseuza care cânta seara la terasă live... Cel puțin, când mi-a ținut portarul ușa să intru, era să cad in fund! Țin minte că făcurăm o excursie și până în Jupiter și-l văzurăm și p-ăsta al tău, care mi s-a părut și mai bengos!

   Din ce povestești, cred că e un loc pentru oameni (cât de cât) normali la cap. Mie descrierea mi-a plăcut (as usual), dar simțeam nevoia de mai multe poze! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- Yersinia pestis
[11.07.18 21:16:37]
» mesaj pers

   @crismis: Nu, noi n-am bătut cu Jupiter. Adică, long time ago, acum vreo 10-12 ani, treceam pe acolo, fără să ne cazăm, nu țin minte hotelul nici cu vechea denumire.

   Pe atunci veneam la Neptun, că era fitză, sau, pe la Venus sau Saturn. Făceam plimbări lungi, pe malul mării, mergând cu picioarele prin apă și apoi, retur.

   Apoi, alți ani, am bătut Mamaia. Culmea, nu-mi place Mamaia, neam! Pe inima mea râmâne Mangalia, îmi place mult de tot!

   N-am postat alte poze, în alea de la mai am apar eu și grupul nostru sau alte persoane, nu cred c-ar fi făcut reviewul mai relevant!

   Chiar așa, hotelul este pentru oameni normali, totul ține de atitudinea ăluia de vine aici: dacă-i cârcotaș să nu mai vină !

   Bine, așa, săptămâna viitoare merg, pentru o noapte doar, la hotel de 5 stele, 1500 de lei ziua, pentru două persoane, nu că vreau, dar, nah, trebuie! Să mor eu dacă n-o să fiu a mai cârcotașă persoană că, nah, la banii ăștia ai tot dreptul!

   Mulțumesc mult că m-ai băgat în seamă, mi-era dor să mai combatem!

   Cu respect, săr’mâna!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- doinafil
[11.07.18 22:02:54]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Nu te dezici, Domne, și bine faci! Ai un umor aparte, care-mi place de mor! :)) Nu-i nici „ieftin”, nici „grosier”, e numai cum îi place românului hâtru!

   Felicitări pentru stilul cum scrii, asta-l face ușor de citit și te binedispune, la final,

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[12.07.18 03:05:36]
» mesaj pers

   @doinafil: Mulțumesc pentru aprecieri, ești tu amabilă!

   Până la urmă umorul este și el o modalitate de abordare a problemelor vieții: cu buzele strânse sau, cu gura până la urechi, problemele trebuiesc depășite! Bine, nici să râzi ca zăludul, asta e caz de targă!

   Dar nici nu consider că am vreo mare calitate în ceea ce scriu.

   De-aia, zic, ești foarte amabilă cu mine, sărut mâna!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- nicole33
[12.07.18 06:54:30]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis:

Pentru cei care cunoașteți Stațiunea Jupiter, aflați că, pe vremurile alea, mai vechi, acest hotel se intitula ”Cozia”, ceea ce mi se pare un nume la fel de bun.

   Eu fac parte dintre aceia care au vizitat hotelul cu ani în urmă, muuulţi, pe vremea când se numea Cozia. Deh... am şi eu o vârstă :)). Păstrez încă amintiri plăcute de acolo, dar nu cred că-mi doresc să revin, camerele fiind mult prea mici pentru gustul meu.

   Încă mai râd, aşa de una singură, amintindu-mi cum am tot încercat în fel şi chip să unesc cele două paturi single cu noptieră ataşată din camera cu care mă cadorisise recepţionera, însă s-a dovedit a fi o misiune imposibilă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Yersinia pestis
[12.07.18 14:11:32]
» mesaj pers

   @nicole33: Cer scuze pentru întârzierea cu care răspund, chiar sunt prins cu treburile!

   Marșez întrutotul la ceea ce ai spus, poate din această cauză prefer să nu mă mai cazez în locul unde am mai fost odată. Chiar dacă nu-s pretențios îmi place, totuși, ca marii majorități, să văd locuri noi să încerc noi senzații.

   Poate de aceasta am fost circumspect atunci când am spus că nu știu dacă, la anul, o să mai vreau aici, la Hotel Majestic din Jupiter.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Zoazore
[12.07.18 22:14:09]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Nici eu nu cunosc hotelul ăsta! Eu mergeam la colega mea de cameră din facultate, care stătea în Tomis IV. Apoi ne-am mutat ”tabăra” la C. A. P. Aurora și, spre finalul poveștii românești, la Neptun. La Jupiter am fost doar la Delta!

   Văd că-ncep să se miște lucrurile și pe la noi! AI în România... Hmmmm...

   Dar după ce-am văzut anul ăsta la Magnolia, care, acum 9 ani strălucea... mai c-aș fi dispusă să-ncerc!

   Mai ales că mi-l recomandă un tip bine și normal la cap!

   P. S. -Ai terminat cu plantarea stejarilor?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- krisstinna
[13.07.18 10:34:35]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Acum am ajuns să citesc articolul, n-am timp nici să citesc, de scris nici nu mai pomenesc:(

   Mi-a plăcut sunetul viorii, mă emoționează.

   Știam hotelul Cozia, mereu l-am admirat.

   Cât despre recomandări: indiferent de site, de booking sau alte postări, eu nu prea țin cont de ele decât dacă cunosc persoana, cum e in cazul de față :) Altfel, ignor și merg acolo să văd cu ochii mei, dacă asta îmi doresc.

   Felicitări pentru alegerea făcută!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Yersinia pestis
[13.07.18 22:39:00]
» mesaj pers

   @Zoazore: Sărut mâna, sărut mâna!

   Scuză-mă că răspunz așa de greu, am justificări întemeiate! De fapt noi, românii, avem mereu cele mai bune justificări! Rezultate nu, dar, aui prodest? Avem justificări!

   Da, este AI și la noi. Anii hăilalți am beneficiat de așa ceva la Eforie Nord, Complex Steaua de Mare. Și o fost tare civilizat, să știi!

   Până acum îmi plăcea la “plimbă tava” dar uite că și lenea-i bună!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mecut
[26.08.18 17:21:04]
» mesaj pers

   Yersinia pestis

   Mulțumesc pentru rw, mi-a (mai) venit inima la loc... 😀

   Plecam spre zările albastre cat de curând și chiar aveam nevoie de puțina incurajare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[16] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2018] Hotel “Majestic” Jupiter -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 11.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983930">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983930"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983930">Şterge vot</a></div><span id="v9983930" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983930)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983930Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983930MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2018] Hotel “Majestic” Jupiter
foto Yersinia pestis [11.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2018] Holul recepției -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 11.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983931">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983931"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983931">Şterge vot</a></div><span id="v9983931" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983931)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983931Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983931MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2018] Holul recepției
foto Yersinia pestis [11.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2018] Holul recepției cu deschiderea spre “Office” -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 11.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983932">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983932"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983932">Şterge vot</a></div><span id="v9983932" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983932)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983932Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983932MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2018] Holul recepției cu deschiderea spre “Office”
foto Yersinia pestis [11.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2018] Curta interioară, așa cum se vede din holul recepției -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 11.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983933">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983933"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983933">Şterge vot</a></div><span id="v9983933" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983933)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983933Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983933MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2018] Curta interioară, așa cum se vede din holul recepției
foto Yersinia pestis [11.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2018] Holul etajului al doilea, etaj la care am primit camera -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 11.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983934">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983934"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983934">Şterge vot</a></div><span id="v9983934" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983934)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983934Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983934MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2018] Holul etajului al doilea, etaj la care am primit camera
foto Yersinia pestis [11.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2018] Camera -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 11.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983935">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983935"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983935">Şterge vot</a></div><span id="v9983935" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983935)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983935Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983935MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2018] Camera
foto Yersinia pestis [11.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [JUN-2018] Ailaltă parte de cameră -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 11.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983936">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983936"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983936">Şterge vot</a></div><span id="v9983936" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983936)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983936Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983936MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2018] Ailaltă parte de cameră
foto Yersinia pestis [11.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2018] Curtea interioară -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 11.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983937">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983937"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983937">Şterge vot</a></div><span id="v9983937" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983937)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983937Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983937MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2018] Curtea interioară
foto Yersinia pestis [11.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2018] Curtea interioară -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 11.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983938">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983938"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983938">Şterge vot</a></div><span id="v9983938" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983938)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983938Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983938MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2018] Curtea interioară
foto Yersinia pestis [11.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2018] Curtea interioară -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 11.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983939">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983939"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983939">Şterge vot</a></div><span id="v9983939" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983939)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983939Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983939MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2018] Curtea interioară
foto Yersinia pestis [11.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2018] “Pixcina” -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 11.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983940">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983940"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983940">Şterge vot</a></div><span id="v9983940" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983940)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983940Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983940MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2018] “Pixcina”
foto Yersinia pestis [11.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JUN-2018] Intrarea-n hotel dinspre Lacul Neptun 2 -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 11.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983943">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983943"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983943">Şterge vot</a></div><span id="v9983943" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983943)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983943Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983943MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2018] Intrarea-n hotel dinspre Lacul Neptun 2
foto Yersinia pestis [11.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2018] Terasa și cea care presta artistic. -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 11.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983947">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983947"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983947">Şterge vot</a></div><span id="v9983947" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983947)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983947Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983947MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2018] Terasa și cea care presta artistic.
foto Yersinia pestis [11.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2018] Curtea interioară noaptea -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 11.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983951">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983951"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983951">Şterge vot</a></div><span id="v9983951" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983951)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983951Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983951MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2018] Curtea interioară noaptea
foto Yersinia pestis [11.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2018] Lacul Neptun 2 -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 11.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983952">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983952"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983952">Şterge vot</a></div><span id="v9983952" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983952)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983952Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983952MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2018] Lacul Neptun 2
foto Yersinia pestis [11.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [JUN-2018] Hotel “Majestic” Jupiter noaptea -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 11.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983953">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983953"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983953">Şterge vot</a></div><span id="v9983953" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983953)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983953Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983953MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2018] Hotel “Majestic” Jupiter noaptea
foto Yersinia pestis [11.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

[16] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.118489027023 sec