87135 
nu sunteţi logat. - LOGIN
2D Hotel [Neptun] (ex Dobrogea & Sulina)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
11.07.2018
DE
Avatar cod_gabriel
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 02.01.17
MEMBRU: GOLD
DATE SEJUR
JUL-2018
DURATA: 8 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
2200 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1
+ COPII: 1 -- varsta: 9

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
12.5 %
  
Extrem de nemulțumit
CAZARE [camere etc]:
0.0 %
 
Sub orice critică
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
50.0 %
  
Nici nemulțumit, nici mulțumit
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
70.0 %
  
Satisfăcător

NOTA MEDIE rez.:
4.65
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul NU ar recomanda această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   

Hotel 2D - o alegere neinspirată, corpul I (fost Hotel Dobrogea) nu e în niciun caz de trei stele


La preţurile practicate de acest hotel, te-ai aştepta cel puţin la o cădiţă în baie şi nu la cabina de duş trântită în colţul încăperii, direct pe pardoseală, încât chiar şi copilul meu de 9 ani şi-a dat seama dintr-o privire că o să curgă apa în afara cabinei. Apa de la duş se scurge prin scurgerea de pardoseală a băii.

De ce să mai cheltuiască hotelierul cu cădiţa şi ţevile aferente, precum şi cu întreţinerea lor, când baia are oricum scurgere de pardoseală? Turiştii pot face duşul direct pe pardoseală şi toată lumea câştigă!

Logic, apa de la duş se scurge (şi) în afara cabinei de duş (în lipsa cădiţei e o utopie izolaţia perfectă, cu atât mai puţin cu 2-3 mm spaţiu între perete şi marginea cabinei de duş), prin spatele veceului, fiind menţinută în partea băii opusă intrării doar de înclinarea uşoară a pardoselii şi de forţa de gravitaţie.

Logic, după ce termini duşul, parte din apa scursă în afara cabinei de duş bălteşte, parte curge înapoi, spre scurgerea de pardoseală, după ce a clătit bine baza vasului WC, fundul coşului de gunoi şi suportul periei de veceu (noroc că ultimele două pot fi mutate la loc uscat).

Altă consecinţă logică a lipsei cădiţei: apa se infiltrează prin tavan de la vecinii de deasupra (puteţi vedea în poze) care beneficiază de aceleaşi condiţii ca şi noi. În lipsa cădiţei, apa scursă la fiecare duş patrunde prin orice fisură din plafon. Apa e parşivă, nu ascultă de hotelier şi gaseşte întotdeauna fisuri.

Baia nu e dotată cu uscător de păr (în camere standard).

În concluzie, cel puţin în corpul I (fost Hotel Dobrogea), băile sunt INSALUBRE, iar baia e un lux indispensabil îndeosebi la mare, aşa încât condiţiile din baie au atârnat foarte greu în modul în care am evaluat hotelul 2D.

Am înţeles că ar fi condiţii mai bune într-un corp modernizat (hotelul are trei corpuri) în care ar fi "camerele superioare". Dar şi corpul I e de fapt modernizat (nu are mobilier vechi), dar o modernizare de proastă calitate.

Personal, nu am întâlnit aşa ceva în niciun hotel indiferent de stele (am fost de la două stele în sus) nici înainte nici după revoluţie, mai jos de atât au fost doar cabane şi pensiuni montane fără baie în cameră.

Dar spiritul de economie al hotelierului nu se opreşte aici.

În cameră sunt doar două pahare de sticlă. În baie, izolate frumos în pungi de plastic, am găsit două pahare... tot de plastic!

În cameră am identificat o singură priză liberă (în afara celor pentru televizor şi frigider, evident). A trebuit să scot cardul de pe inelul de chei şi să las curentul electric deschis în lipsa noastră pentru a ne putea încărca bateriile (telefoane, aparat foto, tabletă). Nu există fotolii sau scaune - doar două taburete.

Uşile şifonierului încastrat în perete nu se închid (sunt glisante şi probabil suportul pe care glisează e în pantă, aşa că una dintre cele două uşi glisează singură în poziţia deschis).

Camerista este conştiincioasă, dar ce poate face când după fiecare duş apa se scurge în afara cabinei? A schimbat aşternuturile o dată în 8 zile, ceea ce consider suficient, ne-a adus zilnic consumabile (hârtie igienică, săpun), a spălat pe jos (nu ştiu dacă zilnic).

Am plătit un preţ ceva mai mare pentru cameră cu "acces gratuit la piscina interioară și în aer liber, precum și la saună, cada cu hidromasaj și zona de fitness", cum s-au exprimat în mesajul de rezervare, deşi camera fiind de fapt mai scumpă aşa, nu înteleg ce fel "acces gratuit" a fost.

La faţa locului, am aflat că de fapt toţi turiştii cazaţi au acces la piscine.

De fapt, nimeni nu păzea nimic, la recepţia zonei de spa nu era nimeni niciodată, aşa că simplul acces la piscine permitea implicit şi accesul la saune sau sala de fitness, iar simplul acces în hotel permitea accesul la piscină, aşa că nu ştiu pentru ce am plătit în plus.

Marea zona de spa "inclusă" se reduce la o singură saună finlandeză funcţională (au hamam şi saună cu sare dar nu le încălzesc). Iar acea saună e încălzită la maxim 65 de grade. Programul e până la ora 20.00, dar într-o zi (duminică, 08.07.2018) m-am dus câteva minute după ora 19.00 şi sauna deja se răcea, avea vreo 45 de grade - perioada de răcire a saunei probabil era inclusă în programul de funcţionare.

Au un singur jacuzzi.

Piscina interioară mi-a plăcut: e destul de spaţioasă, are şi porţiuni cu apă mică pentru copii şi cu apă mare în care se poate înota, apa mi s-a părut curată deşi cam rece. Nimeni nu supraveghează, se sare în voie, noroc că e destul de mare şi nu aglomerată din cale afară. Cea de afară avea apa prea rece şi nu am intrat. Există animator care se ocupă de copii la piscine.

Micul dejun a fost bogat şi variat. Minusul a fost reprezentat de curăţenia precară a farfuriilor.

Pentru prânz şi cină, preţurile restaurantului sunt SF pentru acest tip de local: sumă fixă 55 lei/persoană adultă, cu bufet suedez. Poţi să mănânci cât vrei de 55 lei, dar cum nu am decât o singură burtă, am considerat că preţul nu mă avantajează, aşa că prânzul şi cina le-am luat în altă parte. Dacă vrei să şi bei, trebuie să mai plăteşti 20 de lei peste cei 55.

Meniul pentru bufetul suedez de la prânz şi cină, afişat dimineaţa în restaurant, mi s-a părut sărăcăcios, cu doar 3-4 variante pentru fiecare fel.

Am plătit 2200 pentru 8 nopţi, dar asta cu rezervare din februarie, preţul curent de la recepţie era mult mai mare.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de cod_gabriel in 11.07.2018 00:19:08

Validat / Publicat: 11.07.18 08:40:22


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 969


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (cod_gabriel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  7650 PMA (din 9 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[5] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2018]  -- foto by <b>cod_gabriel</b> [uploaded 11.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983727">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983727"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983727">Şterge vot</a></div><span id="v9983727" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983727)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983727Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e983727MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2018]
foto cod_gabriel [11.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [JUL-2018] Apa se scurge nu doar în scurgerea de pardoseală ci şi spre stânga, spre veceu, pe sub/pe lângă cabina de duş.  -- foto by <b>cod_gabriel</b> [uploaded 11.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983730">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983730"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983730">Şterge vot</a></div><span id="v9983730" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983730)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983730Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e983730MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2018] Apa se scurge nu doar în scurgerea de pardoseală ci şi spre stânga, spre veceu, pe sub/pe lângă cabina de duş.
foto cod_gabriel [11.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2018] Cabina de duş trântită direct pe pardoseală, fără cădiţă - vedere de ansamblu.  -- foto by <b>cod_gabriel</b> [uploaded 11.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983734">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983734"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983734">Şterge vot</a></div><span id="v9983734" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983734)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983734Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e983734MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2018] Cabina de duş trântită direct pe pardoseală, fără cădiţă - vedere de ansamblu.
foto cod_gabriel [11.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2018] Infiltraţie de la vecinul de deasupra - normal, din moment ce nu există cădiţă şi duşul se face direct pe pardoseală.  -- foto by <b>cod_gabriel</b> [uploaded 11.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983737">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983737"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983737">Şterge vot</a></div><span id="v9983737" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983737)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983737Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e983737MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2018] Infiltraţie de la vecinul de deasupra - normal, din moment ce nu există cădiţă şi duşul se face direct pe pardoseală.
foto cod_gabriel [11.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2018] Infiltraţie de la vecinul de deasupra, mai consistentă (probabil vecinul a făcut duş) inevitabilă din moment ce nu există cădiţă şi duşul se face direct pe pardoseală) -- foto by <b>cod_gabriel</b> [uploaded 11.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983738">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983738"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983738">Şterge vot</a></div><span id="v9983738" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983738)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983738Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e983738MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2018] Infiltraţie de la vecinul de deasupra, mai consistentă (probabil vecinul a făcut duş) inevitabilă din moment ce nu există cădiţă şi duşul se face direct pe pardoseală)
foto cod_gabriel [11.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

[5] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.0881538391113 sec