87092 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Charisma DeLuxe [Akyar]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
09.07.2018
DE
Avatar zlatna
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Râmnicu Vâlcea
înscris/ă în 28.06.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 5 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ AI
PREŢ SEJUR:
870 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.88
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Hotel Charisma De Luxe - Kusadasi


Urmare de aici

În urma discuţiilor cu @Kelyboy la întâlnirea AFA de la Alba Iulia, despre concediile lor din Turcia, ne-am hotărât să mergem şi noi, pentru prima data în această ţară.

Cum nu aveam nimic rezervat la acea vreme, am început căutările, mai întâi pe google maps pentru a alege staţiunea, am ales Kusadasi, apoi pe booking pentru a alege hotelul. Aici a fost mai greu să ne decidem, dar până la urmă am ales hotelul Charisma De Luxe.

A venit ziua plecării. Am ales următorul traseu: Rm. Vâlcea - Piteşti - Giurgiu - Ruse - Razgrad - Tărgovişte - Omurtag - Iambol - Elhovo - Hamzabeyli - Edirne - Uzunkopru - Kesan - Ecebat - Kilitbahir - Canakkale - Edremit - Izmir - Kusadasi. În total cam 1200 de kilometri. Oprirea intermediară am făcut-o la Canakkale unde am stat la Kule hotel.

Hotelul

Hotelul Charisma De Luxe se află amplasat aproape de intrarea în staţiune venind de la Izmir, la aproximativ 1,5 kilometri de portul din Kusadasi şi 2 kilometri faţă de Bazar. Are următoarele coordonate GPS: N – 37.874878 şi E – 27.265273. Hotelul este catalogat la 5 stele. Este compus din trei corpuri de clădiri care comunică între ele. Recepţia se află în corpul din mijloc.

Corpul din stânga are 8 etaje şi oferă camere standard, toate cu vedere spre mare, camerele au o suprafaţă de 28 m2. În corpul din mijloc se află recepţia hotelului, loby barul unde în fiecare seara aveau loc concerte de pian, sala de conferinţe şi restaurantul.

Corpul din dreapta, este mai nou, are 5 etaje şi oferă camere din categoria de lux. Aceste camere au o suprafaţă de 32 m2, unele au vedere totala la mare iar altele doar parţial la mare.

Parcarea

Parcarea se află pe toată lungimea hotelului. După părerea mea este cam mică pentru câte camere are hotelul. Noi am ajuns pe la ora 14:30 şi am prins un loc liber. Apoi am fost blocaţi de o altă maşină care a parcat în spatele nostru, era ceva obişnuit, cei care blocau lăsau cheile maşinii la recepţie iar dacă doreai să pleci cu maşina venea cineva de la recepţie şi te debloca imediat.

Camera

Am prezentat la recepţie rezervarea de pe booking, am făcut formalităţile de cazare, apoi ne-au rugat să aşteptăm puţin la loby bar, unde ne-au invitat să comandam ceva de la bar până când e gata camera. Am băut o cafea turcească. Tot atunci am primit şi cardul pentru all inclusive, ni s-a explicat că putem comanda orice doar arătând cardul auriu.

Am primit camera 3510, care se află la etajul 5, două nivele peste recepţie. Accesul spre cameră se poate face atât cu liftul cât şi pe scări. Am fost conduşi către camera de personalul hotelului, am introdus cartela apoi am intrat în cameră. Cameră mare de lux, de 32 m2 cu balcon cu vedere parţială la mare.

Camera este compusă dintr-un hol mic, baie, spaţiu de dormit şi balcon. Un pat mare matrimonial, pe care se aflau câte trei perne, trona în mijlocul camerei, avea o saltea moale pe care ne-am odihnit foarte bine. Patul este încadrat de două noptiere, deasupra acestora se află o veiovă cu două sisteme de iluminat, un bec fix si un led reglabil, pentru citit. Pe aproape tot peretele unde este pus patul se află oglinzi. În lateralul patului se află un fotoliu alb, foarte confortabil.

În faţa patului era prins pe un perete decorativ albastru, un televizor cu ecran plat. Acesta recepţiona cam 150 de canale. Pe o listă erau trecute canalele, printre ele şi TVR, pe canalul 92, dar culmea era singurul canal care nu se recepţiona, în schimb erau vreo 30 de canale turceşti, iar restul internaţionale, de ştiri, sport, muzică desene animate, divertisment. Sincer nu am prea folosit televizorul decât pe canale de muzică şi pe televiunuea naţională turcă pentru meciurile de la Campionatul Mondial de fotbal. Tot în faţa patului se află un birou şi un scaun.

La intrarea în cameră, pe hol se află un loc amenajat pentru bagaje şi o oglindă, apoi şifonierul format din trei compartimente şi minibarul. Primele două compartimente erau pentru umeraşe. Odata cu deschiderea dulapului se aprindeau ledurile aflate pe suportul pentru umeraşe făcând uşoară alegerea hainelor. Al treilea compartiment era cu rafturi.

Tot aici se află un seif, pentru care se percepe o taxă de 2 euro/zi pentru folosirea acestuia, masa pliabilă pentru călcat şi fierul de călcat. Minibarul este mascat în prelungirea şifonierului. În el se aflau două sticle cu apă plată, două cu apă minerală şi două sucuri, acestea se înlocuiau, zilnic, pe măsură ce le consumam. Pe minibar se află fierbătorul de apă. Pentru el primeam zilnic câte două sticle cu apă plată, ceai, cafea solubilă şi zahăr. Pe peretele din hol se află telecomanda de la aer condiţionat, acesta a funcţionat foarte bine pe toată perioada sejurului.

Balconul este mare, când deschideam uşa la balcon se oprea automat aerul condiţionat. Din balcon aveam vedere parţială la mare şi la alte clădiri din împrejurimi. În balcon se află o măsuţă şi două scaune de ratan pentru relaxare, un uscător de rufe pentru costumele de baie.

Baia

Baia este mare, modernă şi foarte curată. Este compartimentată în trei zone, duş, chiuvetă şi wc. Cabina de duş era separată cu sticlă de partea cu chiuveta. Pe peretele care dădea spre cameră se află un geam cu un paravan culisabil, pe care îl puteai înlătura şi privi la tv în timp ce faceai duş. Partea din mijloc, cea cu chiuveta este cea mai mare. Pe perete se află o oglindă. Chiuveta este încastrată într-o placă de granit. Deasupra chiuvetei este o oglindă, iar lângă ea o altă oglindă cosmetică cu lupă, foarte utilă la barbierit. A treia parte, cea a vasului wc, este delimitată de parte din mijloc de un perete din sticlă mată. Şi aici pe perete se află o oglindă şi un telefon. E prima dată când văd un telefon în baie. Apoi am mai văzut în Turcia la hotelul din Edirne unde am stat la întoarcerea acasă.

Ca şi consumabile am primit: sticluţe cu şampon, balsam, gel de duş şi loţiune pentru corp, care se înlocuiau pe masură ce se consumau, uscător de păr, pieptene, pilă de unghi, burete exfoliant de baie, dischete demachiante, beţişoare, căşti pentru duş, săpun personalizat cu numele hotelului şi hârtie igienică. Am mai primit cinci prosoape albe, care erau înlocuite atunci când le lăsai pe jos în baie şi papuci de casă, dar nu şi halate. În rezervarea de pe booking scria că trebuie să primim şi halate. Când am întrebat de halate ne-au spus că le primim când mergem la centru spa.

Curăţenie în cameră se făcea zilnic.

Plaja şi piscinele

Hotelul Charisma este amplasat chiar pe malul mării. Nu beneficiază de plajă cu nisip dar au construit un ponton din lemn, de vreo 60 de metri pe care sunt amplasate şezlongurile. Plaja este supravegheată de un salvamar. Intrarea în apă se face pe scări metalice sau sărind direct de pe ponton. Toate şezlongurile sunt amplasate sub umbreluţe. Dacă nu doreai să stai pe şezlong, puteai să te aşezi pe o saltea de plaja, sub o umbrelă mare sau te puteai relaxa în hamac.

Hotelul dispune de mai multe piscine, una amplasată lângă corpul cu 8 etaje, care are lângă ea o altă piscină pentru copii. În jurul piscinelor sunt amplasate şezlonguri. La parterul corpului în care am stat noi se află o altă piscină, semi acoperită, adică o parte se află sub clădire şi una în afara ei. Când plouă piscina se închide cu un acoperiş retractabil. Adâncimea ei este de 1,4 metri. Langă ea se află o piscină pentru copii cu o adâncime de 0,4 metri. Tot în această încăpere se află şi jacuzzi. Zilnic primeam câte 4 prosoape pentru plajă. Halat nu am primit dar nici nu am cerut.

Restaurantul

Ca să ajungi la restaurant de la recepţie trebuia să cobori două etaje, datorită configuraţiei terenului. Restaurantul are o parte închisă şi o terasă generoasă. Majoritatea turiştilor serveau masa pe terasă. Cum hotelul se află pe malul mării aveai senzaţia că terasa este tot una cu marea.

Aici se serveau principalele mese ale zilei. Micul dejun între orele 6-10, prânzul între 12-14 şi cina între 19-21:30. La cină aproape în fiecare seară era muzică live. Despre mâncare ce pot să vă zic, multă şi bună, pentru toate naţiile pământului. Am mâncat o supă cremă de linte foarte bună, eu zic că am mâncat şi carne de porc dar poate m-am înşelat.

Alte locuri unde puteai mânca erau barurile de lângă piscine, erau deschise de la 10:30 până la ora cinei. Aici găseai grill, pizza, fast-food, salate, paste, lactate. Între orele 16-17 se servea îngheţată.

Centrul Spa

Centrul Spa se află în corpul unde am stat noi la parterul clădirii, lângă piscina. Acesta cuprinde saună, baie turcească, baie romană, baie de aburi, mini salină, grotă cu gheaţă, duşuri reci, duşuri cu muzică de relaxare, sală de relaxare, sală pentru masaj. Masajul era contra cost. Am beneficiat de toate acestea în fiecare zi, mai puţin de baia turcească tradiţională care era contra cost (20 euro).

La etajul 1 se află sala de fitness dar nici de curios nu i-am trecut pragul. Tot centru Spa era curat şi bine îngrijit.

Un alt mod de relaxare oferit de hotel sunt pistele pentru minigolf, biliard, darts, fotbal de masa şi tenis de masă. Copiii, pe lângă piscinele dedicate lor beneficiază şi de un loc mic de joacă aflat în interiorul hotelului.

Wi-fi-ul a functionat foarte bine, atât în cameră cât şi pe plajă.

Pe lângă faptul că nu am avut halate în cameră, lucru care nu ne-a deranjat, am avut o mică neplăcere cu cartela de la uşă, zilnic trebuia să cobor la recepţie pentru a fi magnetizată.

Recomand Charisma De Luxe.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de zlatna in 09.07.2018 17:41:36

Validat / Publicat: 09.07.18 19:18:26


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în TURCIA
VIZUALIZĂRI: 2237

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (zlatna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  83200 PMA (din 63 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[09.07.18 19:58:00]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[09.07.18 20:04:09]
» mesaj pers

   @zlatna:O cazare excelentă și poze deosebite ce o pun în valoare! Sper să mai ajung și eu în Turcia pe litoralul de la Marea Mediterană pentru că în Kusadasi am mai fost, este adevărat acum mulți ani și am stat la o cazare gen viluță nu într-un astfel de hotel de lux. Tot a fost frumos și așa...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DOINITA
[09.07.18 20:37:43]
» mesaj pers

   Sa va fie de bine, vacanta! Uite asa, mai citesc cate un review si poate ajungem si noi in Turcia, pe care am tot ocolit-o. Frumoasa cazare!

   Vacante frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Corina70
[09.07.18 20:37:47]
» mesaj pers

   @zlatna: Carne de porc nu ai avut in meniu, cu certitudine. Felicitari pentru sejurul reusit de care ai avut parte!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- michaela_1961
[09.07.18 21:19:31]
» mesaj pers

   Ce ma bucur... am nimerit Zuperbonusu la acest articol minunat! Felicitari, o descriere completa, mai ales ca abia am incheiat concediul in Turcia si deja sunt cu ochii pe Kusadasi unde vrem sa revenim cu masina la anul. Sa va fie de bine si concedii minunate pe viitor!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adrianaglogo
[09.07.18 23:33:00]
» mesaj pers

   @zlatna: Mi-am adus aminte de o camera la un hotel in Slatina, elegant, 4*, dar cu o maaare ciudatenie: intre camera si baie se afla un perete... din sticla. Si nici macar nu era mata, ci perfect transparanta.

   Eram la o nunta, ne venea sa ne ducem dupa miri, sa facem schimb cu ei.

   Nu stiu ce era cu camera aia, erau multi invitati cazati in acel hotel, dar numai la noi era minunea asta.

    Despre articolul tau, ce sa zic, frumos scris, frumos povestit, frumos hotel.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- iulian68
[10.07.18 17:04:20]
» mesaj pers

   Sa va fie de bine, din tot ceea ce am citit si vazut e o locatie foarte buna si merita tinut cont de ea la o viitoare vacanta! Multumim!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[20.07.18 14:07:56]
» mesaj pers

   @webmaster: Multumesc mult.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[20.07.18 14:12:19]
» mesaj pers

   @mprofeanu:

Sper să mai ajung și eu în Turcia pe litoralul de la Marea Mediterană pentru că în Kusadasi am mai fost
- poate la anul.

   Multumesc pentru vizita si vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[20.07.18 14:14:26]
» mesaj pers

   @DOINITA: Multumim mult.

   Poate la anul încercați Turcia.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[20.07.18 14:20:11]
» mesaj pers

   @Corina70: Mulțumim.

Carne de porc nu ai avut in meniu, cu certitudine.
- mi-a zis cam același lucru și colega @nicole33 și cum e vorba aceea, când doi îți spun că ești beat, te duci și te culci ,chiar dacă nu ai băut așa și eu, acum cred că nu am mancat porc.

   Data viitoare o să fiu mai atent la ce mănânc.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- zlatna
[20.07.18 14:22:22]
» mesaj pers

   @michaela_1961: Mulțumim pentu vot dar și pentru pontul cu Turcia, cred că fară discuțile de la Alba Iulia nu mergeam în Turcia.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[20.07.18 14:25:01]
» mesaj pers

   @adrianaglogo: mulțumim pentru vizită și vot.

   Sunt tot felu de ciudățenii prin unele hotele.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[20.07.18 14:27:09]
» mesaj pers

   @iulian68: Mulțumim mult.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- kelyboy
[08.08.18 11:00:43]
» mesaj pers

   Ma bucur pentru voi! Sper că v-am deschis apetitul pentru Turcia! Din pacate eu nu am reusit să scriu despre locatiile vizitate in concediul de anul acesta, sper sa reusesc sa fac acest lucru cat de curand. Votat cu placere!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[08.08.18 11:21:34]
» mesaj pers

   @kelyboy:Multumesc pentru vot dar mai ales pentru inforatiile despre Turcia.

   

Sper că v-am deschis apetitul pentru Turcia!
- Turcia a fost o supriza placuta pentru noi, ne-a placut foarte mult si o sa mai mergem acolo, poate la anul in Antalia,prin Istanbul.

   Asteptam articolele din vacanta voastra, cauta timp sa le scrii.

   Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  Publicitate    [16.06.19 08:47:46]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Recomand cu caldura (Aug.2009) - punctaj satisfactie: 9.80 (scris in 03.03.11 de raducondulimazi din CONSTANTA) - RECOMANDĂ
 • Un hotel foarte bun (Aug.2008) - punctaj satisfactie: 8.90 (scris in 07.09.08 de Bebeca* din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • Un hotel care-si merita stelele (Jun.2008) - punctaj satisfactie: 9.50 (scris in 08.07.08 de mitrea_mgm din GALAțI) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 9.88
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[59] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2018] intrarea in hotel -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983117">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983117"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983117">Şterge vot</a></div><span id="v9983117" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983117)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983117Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983117MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2018] intrarea in hotel
foto zlatna [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2018] suntem la hotel Charisma De Luxe -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983119">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983119"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983119">Şterge vot</a></div><span id="v9983119" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983119)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983119Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983119MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2018] suntem la hotel Charisma De Luxe
foto zlatna [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2018] Loby barul de langa receptie -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983120">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983120"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983120">Şterge vot</a></div><span id="v9983120" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983120)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983120Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983120MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2018] Loby barul de langa receptie
foto zlatna [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2018] plaja vazuta din loby bar -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983122">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983122"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983122">Şterge vot</a></div><span id="v9983122" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983122)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983122Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983122MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2018] plaja vazuta din loby bar
foto zlatna [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2018] patul matrimonial din camera noastră -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983125">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983125"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983125">Şterge vot</a></div><span id="v9983125" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983125)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983125Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983125MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2018] patul matrimonial din camera noastră
foto zlatna [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2018] televizorul este pus pe un perete din sticlă -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983127">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983127"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983127">Şterge vot</a></div><span id="v9983127" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983127)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983127Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983127MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2018] televizorul este pus pe un perete din sticlă
foto zlatna [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2018] şifonierul, minibarul si fierbătorul de apă -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983128">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983128"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983128">Şterge vot</a></div><span id="v9983128" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983128)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983128Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983128MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2018] şifonierul, minibarul si fierbătorul de apă
foto zlatna [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2018] noptiera şi veioza din camera -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983130">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983130"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983130">Şterge vot</a></div><span id="v9983130" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983130)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983130Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983130MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2018] noptiera şi veioza din camera
foto zlatna [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2018] cabina de duş cu peretele din sticla -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983132">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983132"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983132">Şterge vot</a></div><span id="v9983132" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983132)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983132Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983132MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2018] cabina de duş cu peretele din sticla
foto zlatna [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2018] chiuveta din baia nostră -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983133">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983133"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983133">Şterge vot</a></div><span id="v9983133" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983133)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983133Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983133MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2018] chiuveta din baia nostră
foto zlatna [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2018] o parte din consumabile -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983134">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983134"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983134">Şterge vot</a></div><span id="v9983134" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983134)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983134Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983134MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2018] o parte din consumabile
foto zlatna [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2018] seiful din şifonier -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983135">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983135"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983135">Şterge vot</a></div><span id="v9983135" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983135)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983135Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983135MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2018] seiful din şifonier
foto zlatna [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2018] alte consumabile -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983136">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983136"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983136">Şterge vot</a></div><span id="v9983136" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983136)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983136Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983136MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2018] alte consumabile
foto zlatna [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2018] masa de călcat pliabilă -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983137">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983137"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983137">Şterge vot</a></div><span id="v9983137" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983137)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983137Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983137MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2018] masa de călcat pliabilă
foto zlatna [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2018] masa de călcat întinsă -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983140">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983140"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983140">Şterge vot</a></div><span id="v9983140" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983140)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983140Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983140MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2018] masa de călcat întinsă
foto zlatna [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2018] peretele de sticlă dintre cameră şi baie -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983142">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983142"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983142">Şterge vot</a></div><span id="v9983142" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983142)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983142Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983142MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2018] peretele de sticlă dintre cameră şi baie
foto zlatna [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2018] din baie te puteai uita la tv -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983143">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983143"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983143">Şterge vot</a></div><span id="v9983143" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983143)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983143Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983143MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2018] din baie te puteai uita la tv
foto zlatna [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2018] gata cu privitul la tv -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983144">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983144"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983144">Şterge vot</a></div><span id="v9983144" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983144)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983144Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983144MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2018] gata cu privitul la tv
foto zlatna [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2018] un colţ din camera nostră -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983145">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983145"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983145">Şterge vot</a></div><span id="v9983145" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983145)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983145Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983145MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2018] un colţ din camera nostră
foto zlatna [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2018] a început iarăşi meciul -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983146">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983146"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983146">Şterge vot</a></div><span id="v9983146" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983146)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983146Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983146MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2018] a început iarăşi meciul
foto zlatna [09.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2018] o parte din camera noastră -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 09.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av983147">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv983147"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=983147">Şterge vot</a></div><span id="v9983147" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(983147)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f983147Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e983147MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2018] o parte din camera noastră
foto zlatna [09.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[59] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.128695011139 sec