86976 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Pensiunea Feteasca Neagră [Valea Călugărească] (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
06.07.2018
DE
Avatar iulianic
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUL-2018
DURATA: 2 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ O cină
PREŢ SEJUR:
300
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
70.0 %
  
Satisfăcător
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
8.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Pensiunea “Fetească Neagră” - Valea Călugărească


În iarna acestui an, pe la mijlocul lunii ianuarie, interese de familie ne-au scos din casă și ne-au purtat pe drumuri până în comuna Iordăcheanu de lângă Urlați. Din vorbă în vorbă, gazda noastră a prins a povesti despre atracțiile turistice din zonă. Recunosc, pentru că eram interesată de relatările lui, am susținut discuția cât am putut mai mult întrebând câte ceva și încercând totodată să rețin cele ce spune. Pentru că ne spunea multe, foarte multe. Aveam să constat ulterior că a pomenit despre locuri și despre obiective la care nici un îndreptar turistic nu face referire. Asta mi-a întărit convingerea că cei mai buni cunoscători ai unei zone sunt oamenii locului, în special vârstnicii.

Pentru că vara cu vremea de plimbare a sosit, pentru că timpul soțului meu ne-a îngăduit, am hotărât să revenim în zona Urlați. Având nevoie de o cazare, am început căutările. Decisesem să ne stabilim cartierul general la Valea Călugărească - chiar pe "Drumul Vinului". În Valea Călugărească sunt doar două locații de cazare mai răsărite și anume Hotel Colina Grande situat central, în zona blocurilor și Pensiunea "Fetească Neagră" situată la intrarea în localitate (venind dinspre Albești Paleologu). Aceasta din urmă, pentru amplasamentul ei mai izolat, ne atrăgea cel mai mult. Luând legătura cu Centrul de Informare Turistică Valea Călugărească pentru mai multe informații, în privința locațiilor de cazare ne-au fost recomandate tot cele două asupra cărora ne opriserăm și noi.

Conform obiceiului, cu câteva zile înainte de plecare, am completat formularul de rezervare de pe site-ul pensiunii, apoi am sunat solicitând o cameră pentru două nopți. Curând am primit și confirmarea prin e-mail. Veți spune că două nopți înseamnă prea mult pentru Valea Călugărească. Răspunsul meu este că dimpotrivă, dacă vrei să vizitezi mai mult, dacă vrei să faci și degustări și să iei și mese stropite din belșug cu "aurul lichid" care curge peste tot pe "Drumul Vinului", ai nevoie chiar și de mai mult de două nopți de cazare în zonă. Dar, despre toate acestea în viitor.

Să revin la Pensiunea "Fetească Neagră" - Valea Călugărească. Deși este o construcție mare, Pensiunea "Fetească Neagră" - Valea Călugărească pune la dispoziția celor interesați doar 6 camere. Parcarea este mare și liberă (cel puțin în mijlocul săptămânii, în zilele în care am fost noi acolo). Lângă cele două intrări (cea din față și cea din lateral) se află două terase acoperite, mai mare fiind cea din lateral. Din ambele se pătrunde în sala restaurantului. La barul existent acolo se face și recepția. Cazarea este de 100 lei/noapte (neavând inclus și mic dejun) și - spre mirarea noastră - nu am fost taxați de la început pentru cele două nopți rezervate. Politica pensiunii este de a-i da libertate vizitatorului să plece fără alte complicații în cazul în care ceva nu i-a plăcut.

Peste tot la pensiune WiFi este free.

Decorul exterior - trandafiri, petunii și alte flori, un rond mare amenajat în fața pensiunii, un șopron-terasă deschis, ornamentat cu piei de animale, cu ceramică, cu țesături populare și bineînțeles cu vița de vie care se cațără pe stâlpii cerdacului, două butoaie uriașe, precum și o zdrobitoare de struguri postate în iarbă - crează un cadru frumos, atractiv pentru oaspeți.

Camera

La toate cele 6 camere (aflate la etaj, dispuse în jurul unui hol larg) accesul se face pe scări, fie prin restaurant, pe lângă bar, fie imediat în stânga după intrarea principală (în dreapta fiind coborârea la cramă).

Camera 2 care ne-a fost repartizată are dotări standard - un pat matrimonial cu așternuturi curate, cu cuvertură și perne decorative asortate, mărginit de două noptiere. Un corp de mobilier susține televizorul și telefonul (cam ascuns și - cred - nefolosit de multă vreme, astăzi toată suflarea omenească posedând telefon mobil). Două taburete pătrate, capitonate, precum și un alt corp de mobilier, mai mic, sub care se află minibarul (gol), un șifonier (cu rafturi și bară cu umerașe de sârmă), un cuier cu spațiu pentru bagaje, cam aceasta este dotarea camerei. Pereții sunt decorați cu mici tablouri și un ceas care nu mai merge.

Ușa de la balcon este dotată cu plasă contra insectelor, iar aparatul de aer condiționat și-a făcut bine treaba, zilele de început de iulie fiind foarte călduroase în acest an la Valea Călugărească. Pe balcon se află un scaun (pentru fumător). La solicitare, am primit și o scrumieră.

O oglindă este fixată pe ușa șifonierului, iar o alta - prea sus pentru a putea fi folosită - este fixată în peretele opus patului. Prosoapele - albe, impecabile - așteptau pe colțurile patului. Era doar un prosop de față și unul de baie. Am sesizat acest lucru și a mai fost adus un rând.

Și încă o mențiune. Atunci când ușa (de termopan) de la balcon este deschisă, zgomotul circulației de pe șosea ajunge până în cameră.

Baia

Primul lucru care m-a frapat în baie a fost gemulețul mansardă situat destul de sus, fără posibilitate de a-l deschide pentru aerisire, aceasta făcându-se prin cameră. Cabină de duș cu uși care glisează anevoios, chiuvetă, oglindă cu etajeră, toaletă, un pahar (încă unul se afla în cameră), toate lucind de curățenie. Consumabile - 2 săpunele tip turist, trei plicuri cu șampon, hârtie igienică (inclusiv rezervă).

Restaurant

Restaurantul Pensiunii "Fetească Neagră" cu mese mari, rotunde sau dreptunghiulare, poate găzdui la evenimente până la 200 de persoane. La subsol există și o cramă cu un aranjament foarte potrivit pentru petreceri mari sau degustări în grup.

Pentru că drumurile noastre ne-au purtat prin multe locuri, în cele trei zile în care am rămas pe "Drumul Vinului", se înțelege că am luat masa acolo unde ne răzbea foamea. În prima zi am luat cina la pensiune. Spiritul meu critic, de observator AFA, nu mă lasă să trec peste acest amănunt. Am optat pentru o masă pe terasă, la aer. Pentru că la acea masă fuseseră alți consumatori, fața de masă cu firimituri a fost luată, iar pentru noi au fost puse doar tablete individuale. Am spus că ne vom muta la o altă masă, acoperită, dar aluzia nu a fost înțeleasă. Așteptând comanda, pentru că amplasamentul mesei ne era favorabil, am rămas tot acolo, dar am luat noi o față de pe o masă de alături.

Am comandat tocăniță muntenească cu mămăligă - 21 lei/porția, o salată de sezon - 6 lei/porția, mușchiuleț de porc împănat - 12 lei/100 g cu sote de ciuperci - 10 lei/porția și vinul casei - 30 lei/750 ml.

Din nou am de făcut comentarii. Din cauza unor meciuri de tenis deosebit de importante pentru soțul meu, am coborât la masă aproape de ora 21, cu o oră înainte de închiderea restaurantului. Acesta considerăm noi că este motivul pentru care carnea nu a fost suficient de pătrunsă nici la friptură și nici la tocăniță. Pentru mine a fost de neconsumat, soțul meu - mai dând vina pe cuțit care nu era suficient de bine ascuțit - a luptat cu mușchiulețul lui și l-a dovedit în parte. Dar, am avut oaspeți la masă doi căței simpatici și cuminți care așteptau cu ochii rugători să le mai dăm câte o bucățică.

La Pensiunea "Fetească Neagră" - Valea Călugărească a fost pentru prima oară când ni s-a adus vinul casei nu în carafe sau în ulcică, ci îmbuteliat - evident - fără etichetă. Vinul a fost bun. Normal, nici nu se putea să nu fie bun în Țara Vinurilor, dar prețul mult prea mare și modul de prezentare parcă nu ține tot de Țara Vinurilor.

Trecând peste aceste observații, ne-am simțit bine la Pensiunea "Fetească Neagră" - Valea Călugărească. A fost reconfortant și instructiv în același timp.

În final, o părere absolut personală. Cred că ar fi frumos ca Pensiunea "Fetească Neagră" - Valea Călugărească să-și primească oaspeții cu o foarte, foarte mică atenție din partea casei. Pentru că se află pe "Drumul Vinului" și mai ales pentru că poartă acest nume, ar fi frumos și ar da o notă bună gazdelor o mostră de Fetească Neagră discret strecurată în camera așa cum am văzut că se practică la unele hoteluri din străinătate. De la Crama Urlățeanu am cumpărat mostre de vin Fetească Neagră cu numai 5,5 lei/sticla de 187 ml.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de iulianic in 06.07.2018 13:50:43

Validat / Publicat: 06.07.18 15:00:18


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 863


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (iulianic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  38400 PMA (din 28 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[06.07.18 14:59:08]
» mesaj pers

   Excelentă recomandarea

   Mutat în rubrica "Pensiunea Feteasca Neagră [Valea Călugărească], PLOIEȘTI" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[06.07.18 15:21:44]
» mesaj pers

   @iulianic: Știu bine unde e localizată pensiunea, am trecut de nenumărate ori pe lângă ea în drumurile noastre spre și dinspre Ploiești, orașul meu natal. Nu ne-am oprit niciodată, dar pozele vizionate par să demonstreze că e un loc drăguț, care merită atenția turiștilor. Abia aștept să văd despre ce obiective turistice e vorba, am "descoperit" și eu câteva prin zonă, de care habar n-aveam, deocamdată doar pe harta virtuală!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[06.07.18 15:22:51]
» mesaj pers

   @webmasterX: Da, poziționarea pe hartă este OK!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[06.07.18 15:36:41]
» mesaj pers

   @crismis: Cei care trec prin Valea Călugărească nici nu au cum să nu remarce Pensiunea "Fetească Neagră" pentru că este amplasată la marginea localității, într-un loc deschis. Mai degrabă nu remarci Hotel Colina Grande care este lipit de alte clădiri relativ înalte, în centru.

   Locul este într-adevăr drăguț, atâta doar că linia continuă - continuă cât e Valea Călugărească de lungă - nu permite intrarea în curtea pensiunii dacă vii dinspre Albești Paleologu. Mai mergi mult până să poți întoarce. Am văzut mașini de PH care nu țin cont de acest "amănunt".

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmaster
[06.07.18 15:54:27]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- traian.leuca CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[06.07.18 16:19:24]
» mesaj pers

   De "Feteasca Neagră" (sau " La butoaie" cum îi spun localnicii) îmi trezeşte frumoase amintiri.

   Am fost aici de foarte multe ori: nunta fetei mele, botezul nepoţilor (1 şi 3 :) ), aniversări de zile onomastice, aniversări de nume şi chiar... parastase. :)

   De fiecare dată am fost trataţi foarte bine aici şi ni s-a pus la dispoziţie tot ce ne-am dorit. Remarcabil este faptul că la evenimente ţi se dă voie să vii cu produse din afară.

   Preţurile sunt la nivelul restaurantelor din zonă şi chiar mai mici.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[06.07.18 19:07:27]
» mesaj pers

   @traian. leuca: Fără îndoială, restaurantul Pensiunii "Fetească Neagră" este un local potrivit pentru petreceri cu mulți invitați. Sunt convinsă că toate evenimentele pe care le-ați sărbătorit acolo au fost reușite. Locul este "aerisit", decorat frumos, dacă și mâncarea a fost la înălțime nu avea cum să nu iasă totul bine.

   În doi a fost ceva mai monoton, dar monotonia ne-a prins și bine. Ne relaxam după alergăturile zilei, prin căldură.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Aurici
[07.07.18 09:23:33]
» mesaj pers

   @iulianic: Ați fost la mine acasă, ca să zic așa. Pe dealurile alea din Valea Călugărească mi-am petrecut toată copilăria. Absolut în toate vacanțele mă duceam cu ziua la vie, pe deal. De la cercuit, legat, până la cules. Venea un tractor și ne aduna în fiecare dimineață și tot el ne aducea seara înapoi. Cu bănuții ne cumpărau ai noștri ce ne trebuia pentru școală.

   Și eu știu pensiunea, dar nu am fost acolo. În schimb Colina Grande ne este mai la îndemână. Acolo fac petrecerile de tot felul, nunțile, botezurile, inclusiv parastasele, toți apropiații mei de acolo, rudele în special. Toate găștile de tineri și nu numai de tineri, sărbătoresc acolo tot felul de evenimente. Îi invidiez de fiecare dată când aflu că se adună la Colina Grande să sărbătorească 1 Martie, 8 Martie, Ziua îndrăgostiților, toate sărbătorile legale, ziua României... își fac tot timpul de petrecut. Au un meniu foarte convenabil, muzică bună și chiar dacă sunt acolo la șosea, între blocuri, au avantajul poziției centrale și eu îi recomand și pe ei ca foarte buni.

   Cât privește

linia continuă - continuă cât e Valea Călugărească de lungă
pe noi ne-a înnebunit asta. Mama stă la vreo 4 km de centrul comunei, pardon, orașului, iar soră-mea la 2-300 de m de Colina Grande. Nu mă întreba ce inginerii fac să mă duc de la una la alta sau să vin de la București și să vreau să opresc, dar să fiu pe contrasens. Nimeni nu înțelege ce o fi în capul autorităților.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[07.07.18 11:15:58]
» mesaj pers

   @Aurici: În legătură cu

… linia continuă - continuă cât e Valea Călugărească de lungă

   Nici noi nu am înțeles de ce este linia chiar atât de "continuă". Sunt câte două benzi pe sens, iar șoseaua nu este peste tot lipsită de vizibilitate. Puteau să mai ridice din când în când bidineaua atunci când au trasat linia pe asfalt.

   Când am venit de la Urlați, prin Albești Paleologu, pentru a intra la Pensiunea Fetească Neagră aflată pe partea stângă, a trebuit să străbatem toată localitatea ca să putem întoarce.

   Când am părăsit Valea Călugărească a fost mai simplu. Am luat-o spre dreapta, spre Mizil.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[40] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Panoul de la șosea. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981542">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981542"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981542">Şterge vot</a></div><span id="v9981542" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981542)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981542Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981542MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Panoul de la șosea.
foto iulianic [06.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Intrarea principală. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981543">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981543"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981543">Şterge vot</a></div><span id="v9981543" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981543)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981543Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981543MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Intrarea principală.
foto iulianic [06.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Aranjament peisagistic. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981544">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981544"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981544">Şterge vot</a></div><span id="v9981544" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981544)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981544Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981544MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Aranjament peisagistic.
foto iulianic [06.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Vedere din șopron. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981545">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981545"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981545">Şterge vot</a></div><span id="v9981545" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981545)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981545Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981545MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Vedere din șopron.
foto iulianic [06.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Parcarea. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981546">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981546"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981546">Şterge vot</a></div><span id="v9981546" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981546)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981546Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981546MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Parcarea.
foto iulianic [06.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Intrarea din lateral. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981547">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981547"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981547">Şterge vot</a></div><span id="v9981547" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981547)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981547Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981547MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Intrarea din lateral.
foto iulianic [06.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Barul-recepție. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981548">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981548"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981548">Şterge vot</a></div><span id="v9981548" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981548)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981548Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981548MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Barul-recepție.
foto iulianic [06.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Restaurantul. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981549">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981549"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981549">Şterge vot</a></div><span id="v9981549" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981549)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981549Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981549MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Restaurantul.
foto iulianic [06.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Restaurantul. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981550">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981550"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981550">Şterge vot</a></div><span id="v9981550" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981550)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981550Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981550MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Restaurantul.
foto iulianic [06.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Terasa. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981551">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981551"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981551">Şterge vot</a></div><span id="v9981551" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981551)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981551Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981551MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Terasa.
foto iulianic [06.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Terasa. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981552">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981552"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981552">Şterge vot</a></div><span id="v9981552" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981552)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981552Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981552MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Terasa.
foto iulianic [06.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Crama. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981553">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981553"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981553">Şterge vot</a></div><span id="v9981553" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981553)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981553Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981553MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Crama.
foto iulianic [06.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Crama. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981554">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981554"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981554">Şterge vot</a></div><span id="v9981554" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981554)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981554Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981554MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Crama.
foto iulianic [06.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Crama. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981555">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981555"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981555">Şterge vot</a></div><span id="v9981555" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981555)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981555Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981555MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Crama.
foto iulianic [06.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Crama. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981556">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981556"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981556">Şterge vot</a></div><span id="v9981556" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981556)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981556Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981556MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Crama.
foto iulianic [06.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Șopronul-terasă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981557">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981557"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981557">Şterge vot</a></div><span id="v9981557" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981557)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981557Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981557MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Șopronul-terasă.
foto iulianic [06.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Șopronul-terasă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981558">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981558"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981558">Şterge vot</a></div><span id="v9981558" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981558)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981558Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981558MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Șopronul-terasă.
foto iulianic [06.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Șopronul-terasă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981559">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981559"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981559">Şterge vot</a></div><span id="v9981559" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981559)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981559Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981559MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Șopronul-terasă.
foto iulianic [06.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Lângă poartă și șopronul-terasă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981560">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981560"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981560">Şterge vot</a></div><span id="v9981560" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981560)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981560Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981560MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Lângă poartă și șopronul-terasă.
foto iulianic [06.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Holul cu cele 6 camre. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981561">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981561"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981561">Şterge vot</a></div><span id="v9981561" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981561)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981561Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981561MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Holul cu cele 6 camre.
foto iulianic [06.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Scara. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981562">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981562"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981562">Şterge vot</a></div><span id="v9981562" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981562)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981562Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981562MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. Scara.
foto iulianic [06.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. În camera 2. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981563">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981563"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981563">Şterge vot</a></div><span id="v9981563" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981563)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981563Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981563MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. În camera 2.
foto iulianic [06.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. În camera 2. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981564">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981564"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981564">Şterge vot</a></div><span id="v9981564" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981564)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981564Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981564MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. În camera 2.
foto iulianic [06.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. În camera 2. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981565">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981565"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981565">Şterge vot</a></div><span id="v9981565" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981565)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981565Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981565MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. În camera 2.
foto iulianic [06.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. În camera 2. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981566">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981566"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981566">Şterge vot</a></div><span id="v9981566" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981566)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981566Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981566MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. În camera 2.
foto iulianic [06.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. În camera 2. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981567">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981567"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981567">Şterge vot</a></div><span id="v9981567" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981567)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981567Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981567MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUL-2018] Valea Călugărească - Pensiunea Feteasca Neagră. În camera 2.
foto iulianic [06.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[40] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.126909971237 sec