86624 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Aqualand Deva [Aquapark]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
24.06.2018
DE
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 02.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
APR-2018
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Aqualand Deva


Un tip intră sub duş exact în momentul în care nevasta sa iese din cada. Subit, se aude soneria apartamentului. Dupa o discuţie scurtă care decide care dintre ei sa meargă să răspundă, femeia iese, se înveleşte într-un prosop de baie, coboară scările şi deschide uşa de la intrare. Era Bob, vecinul de palier. Înainte să poată spune un cuvânt, Bob o întrerupe:

- Îţi dau $800 pe loc dacă laşi să cadă prosopul de baie cu care eşti acoperită.

Puţin mirată, femeia ezită câteva secunde, după care desface prosopul şi ramane goală în faţa lui Bob. El o priveşte din cap până-n picioare, după care îi întinde 8 bancnote de $100. Surprinsă de această întâmplare, dar multumită de mica avere pe care tocmai o făcuse în mai puţin de 2 minute, femeia urcă şi intră din nou in baie. Soţul său, care era încă sub duş, o întreabă:

- Cine-a fost?

- Bob, vecinul nostru de palier.

- Ah, perfect. Ţi-a dat cei $800 pe care mi-i datora?

Deci... referitor la bancul de mai sus nu aveam de recuperat nici un fel de datorie, cert este faptul că toți trei vroiam să ajungem la o baie, publică de această dată doar că din județul vecin Aqualand Deva se cheamă.

După trei zile de excursii in județele Cluj și Alba și după a treia cazare (privat deci fără recenzii de această dată) am avut o promisiune de făcut mai exact un bilet de o zi pentru AZE mic omul apelor la cel mai apropiat parc acvatic.

Deva acest oraș din județul Hunedoara care are 70000 locuitori și nu este nici măcar municipiu ne-a depășit pe noi sibienii în această privință: există un parc acvatic chiar dacă unul simplu, totuși există și satisface nevoile locuitorilor plus cei din împrejurimi cum am fost și noi de această dată.

Parcul acvatic a fost deschis publicului în 2010 după 4 ani de lucrări. După 8 ani de funcționare se pare că au apărut ceva probleme de ordin financiar, parcul acvatic are mari datorii, dar pe noi ne-a interesat mai mult bălăceala și mai puțin acest aspect.

Am ajuns în jurul orelor 11.00 într-o zi de duminică, accesul dinspre autostrada A1 până la parcul acvatic neridicând nici un fel de probleme de orientare. După ieșirea de pe autostradă A1 se va circula spre centrul Devei pe DN1, va urma o intersecție cu strada Griviței (dar pentru cei fără GPS există indicator cu Aqualand) strada Valeriu Braniște, la dreapta pe strada Axente Sever, se va vedea parcarea de la funicular Cetatea Devei, stadionul și în față Aqualandul.

Parcarea care nu se plătește separat mi s-a părut încăpătoare, eu cred că va face față și în zilele de vârf. Intrarea principală este dinspre stadion, în loc de ghișee turistul iubitor de bălăceală va găsi niște birouri unde va găsi informațiile necesare și va plăti via cash sau card bancar.

Tarifele în momentul vizitei noastre erau:

Adult 3 ore sau o zi: 25/45 ron, copil 3 ore/o zi: 20/40 ron. După plată se va primi o brățară de plastic tip ceas, atenție la pierdere se va plăti o sumă foarte mare 300 ron!!! Din cele 3 primite una se desfăcea, exista riscul de pierdere, m-am întors și l-am schimbat. Sumele de mai sus sînt valabile pentru bazine și topogane.

Orarul de funcționare 10.00-22.00 în weekend, 9.00-22.00 zile de lucru mai puțin luni când este 14.00-22.00. Deci cu un bilet de zi te poți bălăci 12 ore dacă reziști.

Sauna costă separat 10 ron, bronzarea la un aparat este 5 ron. Pe lângă încăperea unde turistul se poate bronza cu ajutorul aparatelor am văzut inscripția masaj, fără specificare preț. Tarifele scad în cazul unui abonament (10-15% reducere), în cazul persoanelor cu handicap, pensionari, însoțitori (30 %) și gratuit în cazul copiilor mai mici de 3 ani. Noi am plătit total 95 ron (eu 25 bilet 3 ore, băiatul 40 ron bilet de zi copil, soția 30 ron bilet de zi adult cu reducere)

Greșeala a fost că era suficient câte un bilet de 3 ore pentru familie, dacă eu în loc de 3 ore am stat 1 oră înăuntru după care am luat la pas orașul Deva, familia s-a bălăcit aproximativ 3,5-4 ore ore, și până la urmă s-a plictisit.

După plata biletelor și primirea ceasurilor am intrat în vestiare, am găsit numărul dulapului alocat unde am lăsat bagajul și hainele. Lângă dulapurile care se deschid doar cu ajutorul brățărilor se află cabinele de schimb, toaletele și dușurile. Respectând regulamentul am făcut și noi un duș.

Intrând la bazine prima impresie a fost că nu pot respira de căldură, de umezeală, pe urmă ne-am obișnuit. Am făcut un scurt tur de recunoaștere și am observat că în zona vestiarelor este un bazin destinat copiilor mici cu topoganele aferente, pe urmă vine alt bazin destinat adulților cu secțiune copii, un bazin mai mare cu denumirea Bazin cu valuri, bazinul unde aterizezi din topogane și încă unul cu vârtej special pentru cei care vor să joace hora unirii în apă. Cam asta ar fi tot, eu am avut oarecare interes pentru bazinul cu valuri (pompele nu merg tot timpul, câte 10 minute durează generarea de valuri de aproximativ ½ m)) și bazinul cu hora unirii (nici aici nu merg pompele nonstop) iar copilul era cam tot timpul pe topogane stând la coadă să urce la etaj.

Deci în total sînt 7 bazine mai mari sau mai mici amplasate pe o suprafață de 1500 mp, temperatura apei încălzite din bazine este între 32-35, deci prea cald pentru mine dar plăcut pentru foarte mulți iubitori de bălăceală. Sezloangele mi se pare ca nu sint suficiente, noi am cautat mult pana am gasit una. Aici un mare minus, s-ar putea sa nu ai unde sta, trebuie insistat la personal in acest caz.

Consultând celelalte zone din acvaparc care este amenajat doar în interiorul clădirii, am urcat la etaj unde se află saunele, încăperile pentru masaj, solar și restaurant. Întrebând personalul de acolo de restaurant am primit un răspuns negativ, nu se aventurează nici o firmă să facă servicii de catering pe aici de vină o fi problemele financiare despre care am citit.

Neavând un restaurant funcțional cei de la acvaparc au amenajat un loc pentru luat masa. Aici am consumat ceea ce am adus de acasă. Neputând respira tot timpul acest aer din interior, există totuși o ușă pe partea vestică amenajat special pentru fumători. Aici se poate ieși la aer, câteva șezloange au fost scoase afară, este un loc apreciat de mulți. Aici am stat 30 minute din ora care am stat la acvaparc. Personal dacă aș putea aș sugera conducerii să extindă acest loc extern din afara clădirii.

După vizita scurtă aici în Aqualand Deva mi-am dat seama că este vorba despre un parc acvatic simplu dar de recomandat celor care vor să treacă iarna mai ușor, din acest motiv o recomand și eu, bălăceală faină vă doresc.

[...]

---
Impresii încărcate de AZE in 24.06.2018 00:44:24

Validat / Publicat: 24.06.18 10:02:04


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 2638


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (AZE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  30800 PMA (din 33 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mishu
[24.06.18 22:27:53]
» mesaj pers

   @AZE: Si un SB binemeritat, felcitari.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2018] Intrare Aqualand Deva -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977873">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977873"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977873">Şterge vot</a></div><span id="v9977873" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977873)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977873Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977873MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2018] Intrare Aqualand Deva
foto AZE [24.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [APR-2018] Clădirea acvaparc Deva -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977874">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977874"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977874">Şterge vot</a></div><span id="v9977874" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977874)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977874Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977874MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2018] Clădirea acvaparc Deva
foto AZE [24.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [APR-2018] Parcarea acvaparc -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977876">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977876"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977876">Şterge vot</a></div><span id="v9977876" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977876)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977876Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977876MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2018] Parcarea acvaparc
foto AZE [24.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [APR-2018] Parcare -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977877">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977877"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977877">Şterge vot</a></div><span id="v9977877" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977877)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977877Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977877MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2018] Parcare
foto AZE [24.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [APR-2018] Parcare acvaparc, in fundal cetatea -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977878">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977878"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977878">Şterge vot</a></div><span id="v9977878" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977878)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977878Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977878MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2018] Parcare acvaparc, in fundal cetatea
foto AZE [24.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [APR-2018] Vedere din acvaparc (stadionul si cetatea) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977879">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977879"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977879">Şterge vot</a></div><span id="v9977879" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977879)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977879Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977879MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2018] Vedere din acvaparc (stadionul si cetatea)
foto AZE [24.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [APR-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977880">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977880"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977880">Şterge vot</a></div><span id="v9977880" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977880)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977880Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977880MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2018]
foto AZE [24.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [APR-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977881">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977881"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977881">Şterge vot</a></div><span id="v9977881" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977881)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977881Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977881MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2018]
foto AZE [24.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [APR-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977882">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977882"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977882">Şterge vot</a></div><span id="v9977882" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977882)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977882Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977882MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2018]
foto AZE [24.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [APR-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977883">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977883"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977883">Şterge vot</a></div><span id="v9977883" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977883)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977883Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977883MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2018]
foto AZE [24.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [APR-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977884">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977884"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977884">Şterge vot</a></div><span id="v9977884" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977884)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977884Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977884MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2018]
foto AZE [24.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [APR-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977885">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977885"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977885">Şterge vot</a></div><span id="v9977885" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977885)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977885Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977885MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2018]
foto AZE [24.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [APR-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977886">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977886"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977886">Şterge vot</a></div><span id="v9977886" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977886)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977886Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977886MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2018]
foto AZE [24.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [APR-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977887">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977887"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977887">Şterge vot</a></div><span id="v9977887" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977887)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977887Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977887MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2018]
foto AZE [24.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [APR-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977888">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977888"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977888">Şterge vot</a></div><span id="v9977888" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977888)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977888Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977888MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [APR-2018]
foto AZE [24.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [APR-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977889">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977889"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977889">Şterge vot</a></div><span id="v9977889" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977889)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977889Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977889MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [APR-2018]
foto AZE [24.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [APR-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977890">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977890"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977890">Şterge vot</a></div><span id="v9977890" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977890)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977890Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977890MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [APR-2018]
foto AZE [24.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [APR-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977891">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977891"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977891">Şterge vot</a></div><span id="v9977891" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977891)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977891Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977891MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [APR-2018]
foto AZE [24.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [APR-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977892">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977892"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977892">Şterge vot</a></div><span id="v9977892" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977892)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977892Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977892MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [APR-2018]
foto AZE [24.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [APR-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977893">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977893"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977893">Şterge vot</a></div><span id="v9977893" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977893)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977893Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977893MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [APR-2018]
foto AZE [24.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P22 [APR-2018] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977894">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977894"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977894">Şterge vot</a></div><span id="v9977894" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977894)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977894Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977894MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [APR-2018]
foto AZE [24.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.112689971924 sec