86620 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Zoo Vienna

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
23.06.2018
DE
Avatar ungureanica
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Reșița
înscris/ă în 25.10.14
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
MAY-2018
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Cel mai frumos Zoo vizitat de noi


Urmare de aici

Atunci când au auzit că vrem să mergem la Viena, toți prieteni noștri care au fost acolo, ne-au spus că e mare păcat dacă nu ne facem timp să vizităm și Grădina Zoologică care se află la Schonbrunn.

Așa că aproape spre sfârșitul zilei pe care am petrecut-o vizitând Palatul Schonbrunn, am ajuns cu trenulețul la Gloriette și de aici ne-am întors pe drumul pietruit, pe care am venit cu trenulețul, până la intrarea de sus a Grădinii Zoo și am intrat în grădină pe aici, scanând cardurile Vienna Pass la turnicheți.

Orarul în lunile aprilie-septembrie este între orele 09.00 - 18.30 iar biletul de intrare costă 20 euro/adult și 10 euro/copil.

Înainte de a pleca de acasă am citit câte ceva despre acest zoo și am aflat următoarele: „Grădina Zoologică de la Schönbrunn a fost inaugurată în anul 1752.

Este cea mai veche grădină zoologică din lume și printre cele mai moderne și bine amenajate habitate artificiale ale lumii. A fost înființată în parcul reședinței de vară a dinastiei habsburgice, lângă Palatul Schönbrunn, și a devenit publică în 1778.

Grădina Zoologică Schönbrunn se află în patrimoniul mondial UNESCO din 1996.

Datorită numeroaselor inovații, renovări și extinderi, aceasta se află la nivel mondial, încă de la sfârșitul secolului al XX-lea, între cele mai moderne și populare grădini zoologice.

În 1992 s-a extins cu 5 ha, ajungând la aria actuală de 17 ha. Colecția cuprinde cca. 390 specii și 4500 de indivizi. ”

Unele dintre animalele aflate aici nu am reușit să le mai vedem până acum așa că nu aveam de gând să ratăm în nici un caz această vizită la zoo. Mă refer aici la ursul polar, ursul koala, ursul panda, flamingo roz, rinocer, lilieci vulpe, etc. Poate că pentru alți oameni aceste animale nu mai sunt o noutate dar noi chiar dacă avem anii pe care îi avem nu am reușit să le vedem pe viu până acum și am fost mai încântați ca niște copii de această vizită. Cel mai mult regret că nu am apucat să vedem și hipopotamul pentru că se lucra la spațiul acestuia și cred că era în altă parte.

Sunt multe lucruri care le-am apreciat la această grădină zoo dar cel mai mult mi-a plăcut chestia că pe panoul fiecărui animal este afișat, pe lângă multe date despre el, ora când acesta va fi hrănit. Dacă ești acolo la acea oră te poți bucura din plin de acel animal. Aceste ore sunt afișate și pe site-ul grădinii zoo și dacă știți orele la care o să fiți acolo vă puteți face un plan din timp.

Grădina este foarte mare dar la fiecare intersecție de alee se află indicatoare care vă arată ce animale puteți vedea dacă urmați acea alee. Este și o pasarelă suspendată printre copaci pentru a putea admira animalele de la înălțime, pe care am ratat-o din păcate pentru că am avut cam puțin timp la dispoziție și am dorit să bifăm neapărat animalele pe care nu mai reușisem să le vedem.

Din păcate am ajuns cu câteva ore înainte de închidere și de venirea serii și multe dintre animale erau plictisite sau își făceau siesta. Indicat este să veniți mai devreme când sunt mult mai active.

Un alt lucru interesant întâlnit aici a fost faptul că pe fiecare animal îl poți vedea din mai multe locuri ale spațiului său și este imposibil să fie un animal pe care nu reușești să îl vezi, spre deosebire de multe dintre grădinile zoo de la noi unde spațiul animalului fiind mic, am avut de multe ori dificultăți în a vedea anumite animale. Și până la urmă de aia mergi la zoo și plătești bilet, să și vezi animalele.

Noi având puțin timp la dispoziție ne-am axat doar pe animalele pe care vroiam neapărat să le vedem, dar plimbându-ne pe acolo bineînțeles că am văzut și alte multe animale. Spun asta pentru că cei care vor să se bucure de toată splendoarea acestei grădini zoo trebuie să îi aloce timp mai mult sau chiar o zi întreagă.

Nu trebuie să vă faceți grija mâncării sau băuturii pentru că în interiorul grădinii sunt restaurante și cafenele. Toaletele există și ele și sunteți ghidați până la ele prin indicatoarele aflate la fiecare intersecție.

Sper să putem să revenim aici cu altă ocazie și să putem să petrecem mai mult timp prin această frumoasă și interesantă grădină zoo pentru că merită.

Călătorii frumoase să aveți!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de ungureanica in 23.06.2018 20:36:55

Validat / Publicat: 23.06.18 22:45:07


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în AUSTRIA.
VIZUALIZĂRI: 3016


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ungureanica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  37000 PMA (din 28 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[24.06.18 20:49:28]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[24.06.18 22:37:29]
» mesaj pers

   @ungureanica: Si mie mi-a placut gradina zoologica chiar daca am vizitat-o in decembrie. Felicitari, un SB acordat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ungureanica
[25.06.18 11:43:14]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumim.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[36] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2018] Intrarea de sus a Grădinii Zoo de la Schonbrunn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977773">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977773"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977773">Şterge vot</a></div><span id="v9977773" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977773)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977773Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977773MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2018] Intrarea de sus a Grădinii Zoo de la Schonbrunn
foto ungureanica [23.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2018] Planul cu locurile animalelor la Grădina Zoo de la Schonbrunn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977775">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977775"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977775">Şterge vot</a></div><span id="v9977775" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977775)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977775Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977775MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2018] Planul cu locurile animalelor la Grădina Zoo de la Schonbrunn
foto ungureanica [23.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2018] Locul albinelor la Grădina Zoo de la Schonbrunn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977777">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977777"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977777">Şterge vot</a></div><span id="v9977777" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977777)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977777Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977777MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2018] Locul albinelor la Grădina Zoo de la Schonbrunn
foto ungureanica [23.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2018] Pe țevile acelea vedeai ce fac albinele în stup. -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977779">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977779"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977779">Şterge vot</a></div><span id="v9977779" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977779)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977779Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977779MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2018] Pe țevile acelea vedeai ce fac albinele în stup.
foto ungureanica [23.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977781">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977781"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977781">Şterge vot</a></div><span id="v9977781" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977781)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977781Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977781MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn
foto ungureanica [23.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977782">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977782"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977782">Şterge vot</a></div><span id="v9977782" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977782)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977782Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977782MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn
foto ungureanica [23.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977784">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977784"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977784">Şterge vot</a></div><span id="v9977784" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977784)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977784Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977784MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn
foto ungureanica [23.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977785">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977785"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977785">Şterge vot</a></div><span id="v9977785" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977785)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977785Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977785MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn
foto ungureanica [23.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977788">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977788"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977788">Şterge vot</a></div><span id="v9977788" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977788)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977788Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977788MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn
foto ungureanica [23.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977790">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977790"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977790">Şterge vot</a></div><span id="v9977790" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977790)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977790Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977790MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn
foto ungureanica [23.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977792">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977792"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977792">Şterge vot</a></div><span id="v9977792" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977792)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977792Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977792MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn
foto ungureanica [23.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977794">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977794"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977794">Şterge vot</a></div><span id="v9977794" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977794)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977794Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977794MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn
foto ungureanica [23.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977795">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977795"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977795">Şterge vot</a></div><span id="v9977795" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977795)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977795Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977795MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn
foto ungureanica [23.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977797">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977797"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977797">Şterge vot</a></div><span id="v9977797" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977797)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977797Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977797MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn
foto ungureanica [23.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977799">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977799"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977799">Şterge vot</a></div><span id="v9977799" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977799)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977799Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977799MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn
foto ungureanica [23.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977801">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977801"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977801">Şterge vot</a></div><span id="v9977801" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977801)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977801Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977801MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn
foto ungureanica [23.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977802">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977802"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977802">Şterge vot</a></div><span id="v9977802" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977802)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977802Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977802MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn
foto ungureanica [23.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977804">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977804"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977804">Şterge vot</a></div><span id="v9977804" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977804)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977804Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977804MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn
foto ungureanica [23.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977806">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977806"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977806">Şterge vot</a></div><span id="v9977806" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977806)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977806Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977806MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn
foto ungureanica [23.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977808">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977808"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977808">Şterge vot</a></div><span id="v9977808" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977808)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977808Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977808MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn
foto ungureanica [23.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 23.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av977810">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv977810"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=977810">Şterge vot</a></div><span id="v9977810" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(977810)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f977810Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e977810MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2018] Grădina Zoo de la Schonbrunn
foto ungureanica [23.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[36] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.158237934113 sec