86392 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Parcuri bucureştene

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
12.06.2018
DE
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 15.04.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 1 zile
TIP: SINGLE
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Parc cinema Floreasca (vă place numele? Mie, nu)


Ce face bucureşteanul fără maşină şi dacă mai e şi pensionar, pe o zi caniculară? Iese în parc să ia o gură de aer ozonat la primele ore ale dimineţii sau seara înainte de a se întuneca.

Aşa am ajuns eu în Parc Cinema Floreasca, denumire păstrată de la începuturile cartierului prin anii 1956-57. Sunt suficiente alte surse de inspiraţie pentru schimbarea numelui dar edilii noştri nu, din nepăsare sau nostalgie au păstrat vechea denumire care aminteşte de atmosfera comunistă în care s-a dezvoltat cartierul. Ar fi putut fi prelua unul din numele străzilor din jur dedicate compozitorilor clasici sau al statuii din mijlocului parcului închinată lui Guiseppe Garibaldi.

De jur împrejurul parcului sunt blocuri de 3-4 etaje fără lift în care înafară de oameni obişnuiţi locuia nomenclatura de gradul II, printre care şi tătucul adică bunicuţa (mă feresc să-l pomenesc) înainte de a deveni membru al C. C. PCR sau tineri şcoliţi la Moscova care-şi aduseseră neveste rusoaice. Emblematică este o stradă care mărgineşte parcul şi pe care sunt înşirate câteva zeci de garaje de tablă vopsite în verde crud de Aprozar. Pe vremuri această vopsea se obţinea pe bază de ciubuc adică pe un pachet de ţigări Kent sau cafea Wienner de la salariaţii Aprozarului.

În apropierea parcului este fostul Velodrom, azi o paragină dar care serveşte ca heliport pentru SMURD, aducând bolnavii din ţară la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Deasemeni tot în apropiere sunt atelierele reparaţii ITB cu o vechime de peste 100 de ani şi care în 1955 au dat primul prototip de troleibuz românesc.

Denumirea de Parc Cinema Floreasca nu mai are nicio legătură cu realitatea. Clădirea cinematografului devenită între timp cinemascop a fost închisă după 1990. Timp de 7 ani aici a funcţionat un club de fiţe şi fiţoşi Crystal Glam Club în care aveau loc evenimente exclusiviste. Astăzi este proprietatea Biavati Events care organizează deasemeni evenimente speciale. Este păzit în exterior de un bodyguard care văzându-mă că pozez zidurile mi-a spus pe un ton răstit ˝este proprietate privată˝. Când am pozat Casa Albă tot din exterior nu s-a mai răstit nimeni la mine. Nu am ripostat că aleea e loc public, că locul nu e îngrădit, că nu văd nici un afiş cu interdicţie ca la unităţile militare, l-am lăsat în plata Domnului şi v-am postat câteva poze de interior preluate de pe net.

Cinematograful Floreasca a fost construit prin anii ´57 peste o groapă în care era o cărămidărie, aşa cum în apropiere fuseseră şi alte gropi Tonola (actual parcul Circului) şi Floreasca (actual parc cu acelaş nume). Cartierul a fost dotat la standardele moderne ale anilor 50-60 cu Şcoala generală Emilia Irza, liceul Rosetti, sală de sport, alimentare. Parcul este delimitat de străzile I. S. Bach, Rahmaninov, Glinka şi G. Garibaldi. Este mic comparativ cu alte locuri verzi din capitală dar foarte îngrijit, curat şi bine dotat. La ora la care l-am vizitat, două echipe de lucrători adunau frunzele căzute.

Este suficient să spun că parcul are două locuri de joacă pentru copii, un spaţiu cu aparate de fitness la care are acces gratuit oricine, un loc anume unde se adună sute de porumbei obişnuiţi cu firimiturile aruncate de trecători, mese de şah sub umbrare, flori, multe alei şi copaci cu o vechime de aproape 70 de ani.

În apropierea ieşirii spre strada Rahmaninov sunt poziţionate două afeturi de tun din primul război mondial care încadrează statuia revoluţionarului Guiseppe Garibaldi. Adevărata atracţie a parcului este minusculul lac cu fântână arteziană, cu bănci de jur împrejur. Ce poate fi mai bine venit după o zi caniculară?

Dacă aveţi treabă prin zonă sau vreţi să mai cunoaşteţi un cuartal din Bucureşti (cred că Dragoş este singurul de pe sait care ştie parcul), nu pregetaţi să vă odihniţi puţin în această oază de verdeaţă, pe una din băncile parcului Cinema Floreasca.

---
Impresii încărcate de Michi in 12.06.2018 20:11:21

Validat / Publicat: 13.06.18 08:37:01


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1133


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Michi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  29450 PMA (din 33 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[13.06.18 08:44:02]
» mesaj pers

   @Michi: da, chiar e parcul copilăriei mele.

   Aici ne vedeam cu prietenii, mai fumam o țigară pe furiș, sau chiuleam de la Emilia Irza (mi se pare că i-au schimbat numele acum câțiva ani - acum se cheamă Școala gimnazială Maria Rosetii) și intram a un film în cinematograf...

   Ce vremuri...

   PS mai știu cel puțin un membru AFA care cunoaște bine parcul...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion
[13.06.18 19:31:53]
» mesaj pers

   @Michi: Nu stiu daca Dragos s-a gandit la mine cand a mentionat inca un membru AFA care cunoaste parcul, dar da, ma numar printre "norocosii" care au avut treaba prin zona. Mai precis, timp de 4 ani am invatat la Liceul C. A. Rosetti din apropiere si, la fel ca Dragos, ma "impiedicam" de parc cand ieseam de la ore sau cand trageam chiulul la o tigara cu fetele...

   O tempora!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[13.06.18 22:01:32]
» mesaj pers

   @Michi: Eu nu cunosc parcul decât din descrierea dumneavoastră. Am citit și doresc să facem o plimbare împreună prin parc. Să ne mai vedem, să mai povestim...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[16.06.18 15:00:27]
» mesaj pers

   @Michi: Nici mie nu-mi place numele parcului, mama Michi! Poate că-n viitor se va numi altfel, cine știe?!

   Având în vedere că în cartierul Floreasca sunt nume de străzi cu mulți compozitori, i-aș spune „Parcul Muzicienilor”,

   și-atunci, ne-am duce toți cu gândul la cartierul Floreasca, unde este amplasat.

   Am votat cu drag! (chiar dacă mai târziu!)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[23] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2018] Cinema Floreasca prin anii 70 -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 12.06.18] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av974359">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974359"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974359">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2018] Cinema Floreasca prin anii 70
foto Michi [12.06.18] nevotabilă
# [0 PMA, fara bonus]

P02 [JUN-2018] O oază de verdeaţă printre blocuri cenuşii -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974365">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974365"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974365">Şterge vot</a></div><span id="v9974365" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974365)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974365Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974365MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2018] O oază de verdeaţă printre blocuri cenuşii
foto Michi [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2018] Pe una din aleile parcului -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974370">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974370"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974370">Şterge vot</a></div><span id="v9974370" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974370)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974370Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974370MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2018] Pe una din aleile parcului
foto Michi [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2018] Lumea copiilor -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974376">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974376"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974376">Şterge vot</a></div><span id="v9974376" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974376)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974376Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974376MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2018] Lumea copiilor
foto Michi [12.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [JUN-2018] Loc de joacă -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974379">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974379"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974379">Şterge vot</a></div><span id="v9974379" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974379)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974379Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974379MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2018] Loc de joacă
foto Michi [12.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [JUN-2018] Numai acolo au o pâine de mâncat -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974382">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974382"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974382">Şterge vot</a></div><span id="v9974382" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974382)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974382Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974382MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2018] Numai acolo au o pâine de mâncat
foto Michi [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2018] Adunaţi în jrul unor firimituri -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974385">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974385"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974385">Şterge vot</a></div><span id="v9974385" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974385)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974385Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974385MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2018] Adunaţi în jrul unor firimituri
foto Michi [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2018] Loc amenajat pentru fitness gratuit -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974389">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974389"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974389">Şterge vot</a></div><span id="v9974389" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974389)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974389Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974389MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2018] Loc amenajat pentru fitness gratuit
foto Michi [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2018] Aparate de fitness -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974391">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974391"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974391">Şterge vot</a></div><span id="v9974391" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974391)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974391Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974391MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2018] Aparate de fitness
foto Michi [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2018] Aparat fitness -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974394">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974394"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974394">Şterge vot</a></div><span id="v9974394" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974394)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974394Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974394MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2018] Aparat fitness
foto Michi [12.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JUN-2018] Tonetă cu de toate -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974396">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974396"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974396">Şterge vot</a></div><span id="v9974396" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974396)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974396Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974396MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2018] Tonetă cu de toate
foto Michi [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2018] O altă lume -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974399">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974399"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974399">Şterge vot</a></div><span id="v9974399" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974399)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974399Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974399MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2018] O altă lume
foto Michi [12.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JUN-2018] O stradă plină de garaje metalice de tip vechi, toate vopsite în verde Aprozar -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974404">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974404"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974404">Şterge vot</a></div><span id="v9974404" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974404)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974404Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974404MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2018] O stradă plină de garaje metalice de tip vechi, toate vopsite în verde Aprozar
foto Michi [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2018] Fosta întreprindere de reparaţii ITB -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974408">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974408"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974408">Şterge vot</a></div><span id="v9974408" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974408)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974408Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974408MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2018] Fosta întreprindere de reparaţii ITB
foto Michi [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2018] Garajele ITB -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974411">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974411"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974411">Şterge vot</a></div><span id="v9974411" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974411)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974411Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974411MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2018] Garajele ITB
foto Michi [12.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUN-2018] Clubul exclusivist Biavatti amenajat în fostul cinematograf -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974415">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974415"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974415">Şterge vot</a></div><span id="v9974415" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974415)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974415Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974415MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2018] Clubul exclusivist Biavatti amenajat în fostul cinematograf
foto Michi [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2018] Cursul Biavatti în incinta parcului -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974420">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974420"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974420">Şterge vot</a></div><span id="v9974420" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974420)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974420Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974420MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2018] Cursul Biavatti în incinta parcului
foto Michi [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2018] Club Biavati, preluare internet -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 12.06.18] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av974424">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974424"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974424">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2018] Club Biavati, preluare internet
foto Michi [12.06.18] nevotabilă
# [0 PMA, fara bonus]

P19 [JUN-2018] Club Biavati, preluare internet -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 12.06.18] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av974427">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974427"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974427">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2018] Club Biavati, preluare internet
foto Michi [12.06.18] nevotabilă
# [0 PMA, fara bonus]

P20 [JUN-2018] Tunuri din primul război mondial -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974429">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974429"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974429">Şterge vot</a></div><span id="v9974429" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974429)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974429Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974429MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2018] Tunuri din primul război mondial
foto Michi [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2018] Statuia lui Guiseppe Garibaldi -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974431">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974431"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974431">Şterge vot</a></div><span id="v9974431" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974431)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974431Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974431MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2018] Statuia lui Guiseppe Garibaldi
foto Michi [12.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2018] Micuţul lac cu fântână arteziană -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974434">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974434"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974434">Şterge vot</a></div><span id="v9974434" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974434)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974434Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974434MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2018] Micuţul lac cu fântână arteziană
foto Michi [12.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2018] În răcoarea fântânii arteziene -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974436">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974436"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974436">Şterge vot</a></div><span id="v9974436" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974436)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974436Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974436MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2018] În răcoarea fântânii arteziene
foto Michi [12.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[23] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.162143945694 sec