86345 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Festa Panorama Hotel (ex Iberostar)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
10.06.2018
DE
Avatar iulianic
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.05.11
MEMBRU: TITAN
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 7 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ AI
PREŢ SEJUR:
2140 lei
cu transport AUTOCAR
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
PLAJA şi MAREA
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   

Hotel Festa Panorama


Când am contractat minivacanța la Hotel Festa Panorama - Nessebar, pentru a-mi face o idee privind condițiile oferite, firesc, mai înainte de orice, am consultat AFA. Am găsit atât de multe impresii și atât de contradictorii încât cred că mai bine ar fi fost să nu-mi fi irosit vremea citindu-le. În timp ce unii vorbesc despre o vacanță pierdută, alții o apreciază ca fiind excelentă. Unii recomandă hotelul fără rezerve, iar alții spun: "Jalnic, nu recomand". Unii au fost "complet dezamăgiți", iar alții exclamă: "Superb!". Am fost derutată și cred că oricine în locul meu s-ar fi simțit la fel. Când am citit despre "Cel mai infect loc - dezamăgire totală! Vacanță ratată! Evitați!!!", m-am hotărât instantaneu. Voi merge acolo! Vreau să văd cu ochii mei cât de infect poate fi un hotel de 4*, cât de infect este Hotel Festa Panorama - Nessebar.

N-am să relatez despre drumul până la Nessebar pentru că toată lumea îl cunoaște deja. București - Giurgiu - Ruse - Varna și de acolo, spre sud, până la Nessebar. Hotel Festa Panorama este foarte bine amplasat - pe Han Krum, nu departe de intrarea în oraș venind dinspre Sunny Beach (Slâncev Briag).

Hotelul Festa Panorama - Nessebar este o construcție modernă, frumoasă, cu 6 etaje. De fapt cele 6 etaje sunt doar 5 plus parter. Mai ales când folosim liftul, e bine de știut că la Hotel Festa Panorama nivelul 1 este parterul, cu recepția, iar nivelul 0 este demisolul. Clasificat la 4*, hotelul a fost complet renovat în anul 2011. Două spații de parcare păzite, cu bariere, sunt destinate turiștilor contra cost (10 leva/24 ore).

Hotelul Festa Panorama are 3 corpuri de clădire în care sunt 228 de camere duble și 12 apartamente. Peste tot accesul la internet este free, fără parolă. Și încă o mențiune: animalele de companie nu sunt acceptate în hotel.

Lobby și recepție

Când ne-am prezentat la recepție ni s-a repartizat imediat camera 310 și ni s-a pus brățara - acel hotel pass care echivalează cu "Sesam, deschide-te! " la All Inclusive. Chiar și liftul, pentru a-ți accepta comanda pentru etaj trebuie mai întâi să te identifice prin hotel pass.

Echipa de la recepție a fost amabilă, gata să-ți asculte toate doleanțele. Am apelat pentru schimbarea brățării mele care fusese prinsă cam strâns, am cerut detalii privind mersul autobuzelor, de asemenea, am solicitat o hartă a orașului. Am primit o hartă printată la calculator în care erau marcate cele mai importante puncte de vizitat din orașul vechi. Alături de schema primită o dată cu biletul combinat de intrare la muzee, această hartă ne-a fost de un real folos. Pentru cei care nu optează și pentru vizitarea în interior a bisericilor-muzeu fiind interesați doar de plimbare și de vederea exterioară, această hartă poate fi foarte utilă.

Din echipa de la recepție făcea parte și un supraveghetor la lift care ajuta și la bagaje. Celor care abia sosesc, el le face o demonstrație privind folosirea hotel pass-ului la lift.

În partea stângă a recepției se află Lobby barul care oferă (între orele 10.00-23.00) băuturi alcoolice și nealcoolice locale, disponibile în meniul All Inclusive, cafea, ceai, cocktail-uri, iar la anumite ore produse de patiserie, biscuiți sau sandwich-uri. În fața barului, mai multe fotolii comode și măsuțe înlesnesc clipe de relaxare și de socializare.

Tot în sala mare de la parter - nivelul 1 în accepțiune bulgărească - se află cele trei lifturi care conduc la camerele de la etaje sau la demisol (la sala de jocuri, la SPA sau la Clubul de dans), o casă de schimb valutar (care - contrar celor din oraș - nu acceptă la schimb și lei), precum și toaletele.

Ieșirea spre piscină și spre terasa de la piscină este alături de accesul în restaurant.

Camera

Camera 310 care ne-a fost repartizată se află la etajul 2 și are vedere laterală la mare. Este o încăpere largă, cu pat matrimonial și un fotoliu extensibil. Mobilierul este completat de două noptiere, un birou cu tabutet tapisat, un corp de mobilier care înglobează dulap, cuier cu oglindă și suport pentru bagaje, mai pe scurt, cam tot ceea ce este necesar. Aer condiționat centralizat (inclus în preț), telefon, mini-bar (gol), WiFi, TV prin satelit, un sistem de iluminat foarte prietenos, perdele și draperii asortate cu restul încăperii, iată care au fost dotările camerei 310.

Televizorul cam mic, prea mic pentru o încăpere atât de mare, oferea doar programe bulgărești. De obicei nu suntem interesați să avem televizor în camera de hotel. De astă dată însă, pentru că la Roland Garros erau și prezențe românești, am fost interesați de transmisiunile sportive. Chiar dacă meciurile erau comentate în bulgară, programul Eurosport ne-a fost de un real folos. Cât timp ne aflam în cameră televizorul funcționa doar pentru tenis, în rest, când eram în deplasare, apelam la telefon.

Camera 310 are un balcon mare, dotat cu măsuță și două scaune, precum și cu un suport pentru uscat rufe. În cameră nu se fumează. Există chiar o avertizare privind amendarea celor care încalcă această dispoziție. Pentru curățarea camerei, 100 euro trebuie să achite cel surprins asupra faptului. (În tavan sunt montate detectoare de fum). În balcon se poate fuma, dar pentru că nu exista și o scrumieră, soțul meu a improvizat una dintr-un pahar de plastic cu apă în el. Paharul i-a fost luat și în locul lui, pe măsuța de pe terasă, a apărut o scrumieră în toată regula.

Baia

Baia este largă, curată și dotată cu tot ceea ce este necesar. Are cadă cu despărțitor de sticlă, uscător de păr, pahare protejate în plastic, savonieră, covoraș. Săpunele tip turist, șampon, balsam de păr, gel de duș, hârtie igienică (inclusiv de rezervă), precum și prosoape - cam obosite, dar foarte curate - așteptau pregătite în baie. Prosoapele se schimbau la cerere, prin așezarea lor la podea.

Restaurant

Regimul de masă a fost All Inclusive, o formulă nu foarte agreată de noi. La parterul hotelului se află o sală foarte mare, cu mese pentru două, patru sau chiar pentru mai multe persoane. Masa se poate servi și pe terasă.

Micul dejun servit între orele 7.30-10.00 a fost foarte bogat și variat. Nu cred că se poate plânge cineva că a plecat nemâncat de acolo. Am apreciat că se preparau în fața ta clătite, gofre și omlete. Existau foarte multe tipuri de brânzeturi și mezeluri de calitate, precum și unt cu diferite procente de grăsime, inclusiv light. Pâinea cu semințe sau fără, feliată sau întreagă din care tăiai singur, chifle, batoane, croissante, diverse produse de patiserie, toate erau din abundență. Trei prăjitoare de pâine funcționau non stop.

Ceai, cafea, sucuri la dozator, gemuri, miere, fructe… dar, nu le mai înșir!

Dacă trebuie să pleci în excursii matinale astfel că nu te poți prezenta la masă în intervalul orar prestabilit, dacă anunți, ți se va pregăti o gustare la pachet.

Nu am onorat și masa de prânz (orele de servire 12.30-14.30). Trei mese pe zi înseamnă prea mult pentru noi. Doar pentru a vedea cum stau lucrurile la amiază, am fost la două prânzuri (atunci când nu eram plecați din hotel). Aceeași abundență la preparate și în plus supe sau creme (cu crutoane sau fără). De fiecare dată noi ne-am mulțumit cu câte o salată de legume asezonate cu dressing gata pregătit.

La cină (orele de servire 18.30-21.00) se ofereau - pe lângă o multitudine de salate - fripturi la tavă (de porc, vită sau pui), pește, cu garnituri la alegere (cartofi la tavă sau prăjiți, paste făinoase, orez, legume înăbușite). Vinul alb sau roșu și berea, la pahar, fructele (kiwi, portocale, banane, pepene roșu sau galben, cireșe, piersici), înghețata și feluritele prăjiturele mici, de coferărie, completau masa de seară.

O dată pe săptămână, la cină se oferea bufet cu ceva specific: italienesc - cu pizza, mediteraneean - cu miel fript întreg, cu suvlaki făcut pe loc, asiatic - cu sushi, bulgăresc cu kiufte și kebapceta pregătite în fața ta.

Piscina

La Hotel Festa Panorama - Nessebar există o piscină interioară și o alta exterioară. Fiind vară, bineînțeles că cea exterioară era de preferat. Regulamentul spune că nu ai voie la piscine cu mingi sau cu saltele pneumatice. După ora 20.00 piscinele sunt curățate și dezinfectate, deci nu se mai pot folosi. Tot regulamentul spune că este interzisă rezervarea șezlongurilor și a umbrelelor prin plasarea prosoapelor sau a altor obiecte personale. Deși am văzut că unii practică rezervarea, nu au existat probleme. La începutul lunii iunie, atunci când am fost noi acolo, numărul amatorilor de plajă la piscină nu depășea disponibilitățile oferite de hotel.

Piscina exterioară este mare, cu trei bazine la care se adaugă alte două de foarte mică adâncime, destinată copiilor mici. Contra unui depozit (30 leva), se poate obține un card în baza căruia primești prosop pentru piscină în cazul în care nu ai unul personal. Alături de piscină, la o terasă dotată cu mese, scaune și scrumiere, te poți retrage la umbră savurând o băutură sau o gustare de la Pool bar.

Pool bar-ul funcționează în intervalul orar 11.00-17.00 și oferă hot dog, hamburgeri, aripioare crocante de pui, cartofi prăjiti, înghețată, bere și diverse cocktail-uri.

Divertisment

Programul de divertisment la piscină - asigurat de un tânăr și trei fete vesele - începe la ora 10.00 și cuprinde muzică, dansuri și diverse concursuri. Seara distracția continuă la Clubul de dans și karaoke de la demisol. Am fost și noi acolo într-o seară și ne-am delectat asistând la un concurs de dans (rock, latino și oriental). După concurs, toată lumea a dansat. La selectarea pieselor, DJ-ul ținea cont de naționalitatea participanțlor, iar pentru noi, singurii români de acolo, a pus O Zone - Dragostea din tei.

Pentru copiii mici, cu intrare de pe terasa de la piscină, există o sală special amenajată unde se pot juca în siguranță, supravegheați. Cei mai mari pot juca tenis de masă sau volei pe un teren amenajat dincolo de piscină, după ce urci o scară de beton.

Plaja

Cea mai apropiată plajă de Hotel Festa Panorama este la 150 metri. Hotelul nu are plajă proprie, amenajată așa cu se așteaptă unii. Mulți preferă să meargă cu trenulețul la Sunny Beach. Nici plaja de lângă hotel nu este de neglijat dacă preferi să faci baie în mare. Atâta doar că este puțin în pantă și nu prea lată ceea ce cred că este un inconvenient în perioadele de vârf turistic. Noi nu am făcut plajă acolo, dar - pentru știința noastră și pentru a fi în măsură să povestim celor interesați - am vizitat-o.

Hotel Festa Panorama oferă și alte servicii și facilități despre care nu am amintit nimic pentru că nu le-am testat personal. În mapa din cameră am găsit informații privind zona pentru fitness dotată cu echipament modern, SPA și centru de frumusețe, saune finlandeze, aromoterapie și aburi, baie turcească, tratamente cosmetice, solar, masaje (inclusiv cu miere, ciocolată fierbinte, pietre încălzite…), dar, cine să le mai ia în seamă când afară era cald, apa bună pentru baie, iar nouă nu ne ajungea timpul pentru plimbări?

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de iulianic in 10.06.2018 20:21:58

Validat / Publicat: 10.06.18 22:25:26


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în BULGARIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 2460


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (iulianic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  33950 PMA (din 36 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- adrianaglogo
[11.06.18 08:24:47]
» mesaj pers

   Daca ar fi sa merg acolo, as tine cont numai de aceasta prezentare. Deci nu a fost jalnic, nu e de evitat. E de mers, daca se iveste ocazia.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[11.06.18 08:24:57]
» mesaj pers

   Selectăm FOARTE rar MG dintre articolele de cazare. Însă în acest caz, considerăm că merită să facem o excepție

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[11.06.18 08:51:28]
» mesaj pers

   @iulianic: O prezentare utilă a unui hotel bine poziționat în Nessebar, mulțumim. Sunt multe unități de cazare care prin numărul mare de impresii, contradictorii - fiindcă oamenii sunt subiectivi, ne fac alegerea mai grea. Totuși o analiză pertinentă a nevoilor și punctelor noastre de interes ne conduce către selecția potrivită.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- iulianic
[11.06.18 12:23:11]
» mesaj pers

   @webmaster:

Selectăm FOARTE rar MG dintre articolele de cazare.

   Chiar am fost surprinsă remarcând că articolul meu - care relatează despre un hotel - a fost declarat MG. Mulțumesc pentru apreciere!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulianic
[11.06.18 12:45:41]
» mesaj pers

   @adrianaglogo: Într-adevăr, Hotel Festa Panorama - Nessebar nu a fost jalnic și nu este de evitat. Merită să mergi acolo dacă se ivește ocazia. Desigur, fiecare dintre noi poate găsi chichițe, dar asta nu înseamnă că hotelul trebuie "demolat" folosind calificative atât de dure.

   @tata123: Prin amplasarea lui, prin condițiile pe care le oferă - și aici mă refer nu doar la confortul camerei, ci și la belșugul culinar de la All Inclusive - Hotel Festa Panorama merită luat în calcul atunci când ne planificăm o vacanță la Nessebar.

   Poate că unii sunt deranjați de faptul că hotelul nu are plajă proprie. Nici nu poate avea, el fiind poziționat la înălțime față de nivelul mării. În spatele lui, dincolo de piscină și de spațiul verde care o mărginește, este o râpă care se termină lângă faleză. Dincolo de faleză, malul este pietros. Piscina - atât de bine amenajată, curățată și dezinfectată zilnic - diminuează acest handicap. Cei care vor totuși să stea pe nisip pot merge la cea mai apropiată plajă. Distanța este foarte mică.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[35] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Vedere din Strada Han Krum. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 10.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973775">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973775"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973775">Şterge vot</a></div><span id="v9973775" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973775)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973775Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973775MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Vedere din Strada Han Krum.
foto iulianic [10.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Vedere din Strada Han Krum. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 10.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973776">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973776"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973776">Şterge vot</a></div><span id="v9973776" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973776)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973776Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973776MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Vedere din Strada Han Krum.
foto iulianic [10.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Recepția, iar în plan îndepărtat Lobby barul. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 10.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973777">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973777"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973777">Şterge vot</a></div><span id="v9973777" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973777)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973777Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973777MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Recepția, iar în plan îndepărtat Lobby barul.
foto iulianic [10.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Lobby barul oferind băuturi locale. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 10.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973778">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973778"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973778">Şterge vot</a></div><span id="v9973778" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973778)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973778Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973778MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Lobby barul oferind băuturi locale.
foto iulianic [10.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Lobby barul oferind băuturi locale. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 10.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973779">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973779"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973779">Şterge vot</a></div><span id="v9973779" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973779)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973779Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973779MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Lobby barul oferind băuturi locale.
foto iulianic [10.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Piscina exterioară a hotelului. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 10.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973780">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973780"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973780">Şterge vot</a></div><span id="v9973780" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973780)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973780Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973780MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Piscina exterioară a hotelului.
foto iulianic [10.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Piscina exterioară a hotelului. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 10.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973781">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973781"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973781">Şterge vot</a></div><span id="v9973781" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973781)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973781Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973781MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Piscina exterioară a hotelului.
foto iulianic [10.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Terasa și piscina exterioară a hotelului. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 10.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973782">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973782"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973782">Şterge vot</a></div><span id="v9973782" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973782)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973782Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973782MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Terasa și piscina exterioară a hotelului.
foto iulianic [10.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Holurile și aspectul lor labirintic. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 10.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973783">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973783"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973783">Şterge vot</a></div><span id="v9973783" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973783)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973783Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973783MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Holurile și aspectul lor labirintic.
foto iulianic [10.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. O parte din dotări. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 10.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973784">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973784"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973784">Şterge vot</a></div><span id="v9973784" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973784)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973784Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973784MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. O parte din dotări.
foto iulianic [10.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. O parte din dotări. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 10.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973785">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973785"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973785">Şterge vot</a></div><span id="v9973785" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973785)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973785Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973785MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. O parte din dotări.
foto iulianic [10.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. O parte din dotări. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 10.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973786">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973786"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973786">Şterge vot</a></div><span id="v9973786" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973786)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973786Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973786MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. O parte din dotări.
foto iulianic [10.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. O parte din dotări. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 10.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973787">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973787"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973787">Şterge vot</a></div><span id="v9973787" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973787)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973787Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973787MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. O parte din dotări.
foto iulianic [10.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. Televizorul și transmisiunile Eurosport. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 10.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973788">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973788"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973788">Şterge vot</a></div><span id="v9973788" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973788)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973788Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973788MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. Televizorul și transmisiunile Eurosport.
foto iulianic [10.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. Minibarul gol. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 10.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973789">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973789"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973789">Şterge vot</a></div><span id="v9973789" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973789)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973789Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973789MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. Minibarul gol.
foto iulianic [10.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. Dulapul în interior. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 10.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973790">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973790"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973790">Şterge vot</a></div><span id="v9973790" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973790)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973790Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973790MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. Dulapul în interior.
foto iulianic [10.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. Baia și dotările ei. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 10.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973791">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973791"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973791">Şterge vot</a></div><span id="v9973791" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973791)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973791Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973791MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. Baia și dotările ei.
foto iulianic [10.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. Baia și dotările ei. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 10.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973792">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973792"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973792">Şterge vot</a></div><span id="v9973792" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973792)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973792Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973792MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. Baia și dotările ei.
foto iulianic [10.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. Baia și dotările ei. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 10.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973793">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973793"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973793">Şterge vot</a></div><span id="v9973793" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973793)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973793Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973793MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. Baia și dotările ei.
foto iulianic [10.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. Dotările balconului. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 10.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973794">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973794"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973794">Şterge vot</a></div><span id="v9973794" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973794)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973794Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973794MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. Dotările balconului.
foto iulianic [10.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. Din balcon, vedere laterală către mare. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 10.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973795">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973795"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973795">Şterge vot</a></div><span id="v9973795" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973795)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973795Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973795MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2018] Hotel Festa Panorama - Camera 310. Din balcon, vedere laterală către mare.
foto iulianic [10.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[35] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.118695020676 sec