86323 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Parcuri bucureştene

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
09.06.2018
DE
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 15.04.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 1 zile
TIP: SINGLE
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Parcul Floreasca sub parfumul florilor de tei


De câtva timp mi-am făcut obiceiul ca dimineaţa la primele ore să ies din casă cu treburi sau pur şi simplu la o plimbare de jumătate până la o oră. Altfel aş rămâne claustrată între zidurile apartamentului.

De data asta, piaţa fiind făcută, facturile plătite la zi, - cum la ora zece era încă răcoare- mi-am zis să mă plimb prin parcul Floreasca. Douăzeci de minute dus, douăzeci întors, mers pe alei, iată că scot peste o oră de mişcare, suficient pentru canicula zilei.

Parcul Floreasca este un parc relativ nou (1961-1963) comparativ cu Parcurile Herăstrău sau Bordei (ambele din 1936). Parcul este delimitat la vest de str. Radu Beller, la est de Calea Floreasca, la sud de str. Protopopescu şi la nord de bul. Mircea Eliade. Pe partea cealaltă a acestui bulevard se află lacul Floreasca în curs de amenajare dar această amenajare e cu cântec, şantierul bate pasul pe loc şi fondurile europene alocate s-au pierdut. Urmează să fie- când? - cel mai important obiectiv turistic şi de agrement al Bucureştiului.

Parcul Floreasca a fost amplasat pe locul gropii Floreasca, un perimetru sordid plin de gunoaie locuit de ţigani şi borfaşi. Cum de s-a asanat groapa şi locuitorii au fost mutaţi la ˝bloc˝în condiţii civilizate? În 1953 în timpul Festivalului Mondial al Tineretului, cea mai mare parte a manifestaţiilor sportive se ţineau la Sala Floreasca construită modern după standardele anilor cincizeci. Acest complex sportiv se afla vis-à-vis de ghetoul mizer al gropii Floreasca. De ruşine, primăria l-a încercuit cu garduri de lemn înalte de 2m ca să nu vadă străinii ˝realizările socialiste˝. Printr-un decret de naţionalizare din 1962 s-a pus la dispoziţia statului terenul gropii de 5,5 ha. Toate locuinţele şi coşmeliile insalubre au fost demolate iar locuitorii lor mutaţi pe categorii: familiilor în care cel puţin un membru lucra cu Carte de Muncă li s-a repartizat un apartament în cartierele noi; cei care trăiau din expediente au fost realocaţi în afara Bucureştiului; bătrânii fără susţinători au fost internaţi în azile.

Până în octombrie 1960 terenul a fost curăţat. Iniţial parcul avea o suprafaţă aproximativ circulară cu un vast gazon în mijloc şi lateral puieţi de arbuşti de diferite esenţe.

În anii care au urmat, înainte de 1989, parcul a fost dotat de fosta întreprindere de Agrement şi Produse pentru Turism cu echipamente, instalaţii şi un patinoar. După 1989, în urma privatizării parcul a ajuns în posesia lui Omar Hayssam care i-a smuls aproape jumătate din suprafaţă intenţionând să ridice un hotel de 18 etaje cu o înălţime de 70 m.

Este al doilea caz de încercare de distrugere a unui parc după ce Costică Constanda voia să desfiinţeze parcul Bordei dându-i destinaţia de complex de clădiri. Agresiunea asupra parcului Floreasca continuă.

La câţiva metri de intrarea dinspre str. Protopopescu pe locul în care erau atelierele Ford (astăzi o construcţie dezafectată) se va construi un centru comercial cu 4 turnuri a 67m înălţime, respectiv blocuri de 15-16 etaje pentru birouri şi unul de 19 etaje rezidenţial. Protestele locuitorilor din zonă referitor la poluare, zgomot, aglomeraţie şi distrugerea oazei de verdeaţă care e parcul Floreasca nu au fost luate în seamă. Șantierul e în plină activitate.

Parcul Floreasca a intrat în atenţia municipalităţii în 2008 sub administrarea APLAB (administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti) care a făcut amenajări şi modernizări. S-au trasat alei acoperite cu pişcoţi în două culori, coborâri pe trepte pe porţiunile de teren în pantă şi rampe pentru biciclete şi cărucioare, iluminat nocturn. În partea centrală unde era vechiul gazon s-a realizat un loc imens de joacă pentru copii. De jur împrejur sunt o mulţime de bănci pentru părinţi şi bunici.

Un alt loc de joacă mai mic se află în apropierea clubului. Aici este un tobogan foarte înalt care acum câţiva ani era o adevărată atracţie pentru nepoţii mei. De aproape trei ani este închis şi nimeni nu se gândeşte să-l repună în funcţiune pentru bucuria copiilor.

Patinoarul Floreasca a fost închis câţiva ani, până în 2009 când a intrat în proprietatea Club White. Are o suprafaţă de 1800mp şi este răcit cu o instalaţie ecologică. În ultimii ani din nou a fost închis. Vara, în locul lui, funcţionează o piscină a Grădinii Floreasca. De jur împrejurul ei sunt mese sub umbrare, aerul e răcoros datorită apei din piscină şi se pare că seara este un refugiu pentru mulţi bucureşteni moleşiţi de căldură.

Pentru cei mai puţini fiţoşi în parc este şi o cafenea în care poţi servi o bere rece sau un suc. Nu vrei să intre nici la cafenea? Ai la dispoziţie o tonetă triplă cu sucuri, dulciuri, pop corn.

Parcul Floreasca este raiul câinilor de companie, aceştia scăpaţi din lesa stăpânilor fac tumbe, socializează între ei şi aleargă prin iarba proaspătă.

Din punct de vedere cultural, nivelul parcului s-a ridicat prin amplasarea unor sculpturi ale marilor noştri sculptori Gg. Apostu, Ion Vlasiu, Victor Roman.

Vizitaţi parcul Floreasca şi nu veţi regreta!

---
Impresii încărcate de Michi in 09.06.2018 08:37:16

Validat / Publicat: 09.06.18 09:21:17


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1096


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Michi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  31250 PMA (din 33 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Dan&Ema
[09.06.18 09:25:26]
» mesaj pers

   @Michi:

   Start vot! Ma bucur ca dupa plimbarea reala de 1 km pe care am facut-o deja in aceasta dimineata inainte de ora 8, am savurat si aceasta iesire pe aleile Parcului Floreasca cu draga mea Mama Michi! Va pup cu drag! Miscare si plimbare!

   Mersul pe jos face piciorul frumos!

   Dar mai ales intretine organismul sanatos! Va admir, va admir, va admir! 👏

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- cristina47
[09.06.18 12:57:34]
» mesaj pers

   Un articol placut si util.

   N-am mai fost de vreo doi, trei ani in Parcul Floreasca, si, marturisesc ca nu aveam atatea informatii cate ne-ati dat dumneavoastra aici.

   Nici macar nu stiam ca este o piscina acolo. Stiam doar ca nu mai exista patinoarul, ca a fost inchis (distrus), asa precum "s-au inchis" multe in ultimii 20 si ceva de ani.

   "Amenajarile" lacului Floreasca au uratit salba de lacuri. Ma tem ca se vrea, efectiv, doar terenul.

   Voi merge si eu zilele astea sa trag cu ochiul la piscina, sa ma plimb si sa sed "la terasa pentru cei mai putin fitosi", sa ma racoresc.

   Sa veniti si in Parcul Circului, ca e frumos.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[10.06.18 08:35:34]
» mesaj pers

   @Michi: Bine ați revenit pe site, doamna Michi! Ne bucură relatările dumneavoastră pline de informații utile. Eu, cel puțin, n-am fost niciodată în Parcul Floreasca, dar e vremea teilor înfloriți și trebuie să ne plimbăm. Oriunde.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[11.06.18 12:16:00]
» mesaj pers

   @Michi: Un colț de natură unde te poți „ascunde” de poluarea de orice fel din Capitala României.

   La început aici a fost o groapă de nisip pe care au acaparat-o treptat țiganii din jurul Bucureștiului. În perioada interbelică în Groapa Floreasca puteai vedea ce mărci de automobile se importau în țară - țiganii foloseau drept locuințe cutiile de lemn înscripționate (Ford, Chevrolet, Oldsmobile) în care soseau automobilele din străinătate. :)

   Lucrările de asanare a lacurilor de pe valea Colentinei au constituit o operă edilitară de mare impact, acțiune efectuată de „Uzinele Comunale București”.

   Inginerul N. G. Caranfil scria la 1936: ... Dâmbovița a fost pierdută pentru orașul București ca element de agrement; din fericire ea poate fi înlocuită. Lacurile din Nordul Capitalei cu regiunea viitorului Parc Național, vor constitui refugiul pentru desfătarea ochiului și odihna minții. Nu știu în ce stadiu se mai află lucrările de amenajare turistică a salbei de lacuri din Nordul Bucureștiului.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Michi
[11.06.18 14:51:25]
» mesaj pers

   @tata123:Mulţumesc Tata pentru completările făcute, pertinente ca totdeauna. Acum câteva luni, lucrările de amenajare de pe malul lacului Floreasca, băteau pasul pe loc, erau la stadiul de anul trecut. Porţiunea din jurul lacului care avra o cărare, bănci şi în special multă linişte, acum este impracticabilă, pe drum fiind utilaje, cam tot ceeace implică un şantier. Măcar de s-ar lucra!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[25] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2018] Am intrat în parc -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 09.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973324">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973324"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973324">Şterge vot</a></div><span id="v9973324" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973324)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973324Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973324MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2018] Am intrat în parc
foto Michi [09.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2018] Loc de joacă pentru copii -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 09.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973325">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973325"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973325">Şterge vot</a></div><span id="v9973325" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973325)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973325Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973325MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2018] Loc de joacă pentru copii
foto Michi [09.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2018] Loc de joacă pentru copii -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 09.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973326">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973326"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973326">Şterge vot</a></div><span id="v9973326" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973326)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973326Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973326MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2018] Loc de joacă pentru copii
foto Michi [09.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2018] Topogamul dezafectat de câţiva ani -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 09.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973327">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973327"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973327">Şterge vot</a></div><span id="v9973327" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973327)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973327Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973327MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2018] Topogamul dezafectat de câţiva ani
foto Michi [09.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2018] O CAFENEA PENTRU BUZUNARE MAI MODESTE -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 09.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973328">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973328"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973328">Şterge vot</a></div><span id="v9973328" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973328)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973328Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973328MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2018] O CAFENEA PENTRU BUZUNARE MAI MODESTE
foto Michi [09.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2018] Intrarea în Grădina Floreasca -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 09.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973329">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973329"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973329">Şterge vot</a></div><span id="v9973329" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973329)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973329Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973329MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2018] Intrarea în Grădina Floreasca
foto Michi [09.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2018] Piscina din Grădina Floreasca -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 09.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973330">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973330"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973330">Şterge vot</a></div><span id="v9973330" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973330)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973330Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973330MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2018] Piscina din Grădina Floreasca
foto Michi [09.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2018] Piscina din restaurant -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 09.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973331">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973331"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973331">Şterge vot</a></div><span id="v9973331" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973331)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973331Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973331MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2018] Piscina din restaurant
foto Michi [09.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2018] Căţel la înaintare -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 09.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973332">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973332"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973332">Şterge vot</a></div><span id="v9973332" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973332)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973332Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973332MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2018] Căţel la înaintare
foto Michi [09.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2018] Statuie de bronz -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 09.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973333">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973333"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973333">Şterge vot</a></div><span id="v9973333" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973333)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973333Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973333MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2018] Statuie de bronz
foto Michi [09.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2018] Locul central de joacă -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 09.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973335">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973335"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973335">Şterge vot</a></div><span id="v9973335" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973335)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973335Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973335MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2018] Locul central de joacă
foto Michi [09.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2018] Oare unde or fi stăpânii? -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 09.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973336">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973336"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973336">Şterge vot</a></div><span id="v9973336" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973336)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973336Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973336MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2018] Oare unde or fi stăpânii?
foto Michi [09.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2018] Să ne cunoaştem! -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 09.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973337">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973337"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973337">Şterge vot</a></div><span id="v9973337" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973337)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973337Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973337MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2018] Să ne cunoaştem!
foto Michi [09.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2018] Statuie de Vlasiu -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 09.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973338">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973338"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973338">Şterge vot</a></div><span id="v9973338" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973338)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973338Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973338MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2018] Statuie de Vlasiu
foto Michi [09.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2018] Trist că nu are succes -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 09.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973339">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973339"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973339">Şterge vot</a></div><span id="v9973339" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973339)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973339Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973339MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2018] Trist că nu are succes
foto Michi [09.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2018] Masculul alfa -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 09.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973340">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973340"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973340">Şterge vot</a></div><span id="v9973340" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973340)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973340Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973340MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2018] Masculul alfa
foto Michi [09.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [JUN-2018] Tonetă triplă cu de toate -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 09.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973341">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973341"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973341">Şterge vot</a></div><span id="v9973341" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973341)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973341Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973341MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2018] Tonetă triplă cu de toate
foto Michi [09.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2018] Singur. Căţelul nu completează golul -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 09.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973342">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973342"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973342">Şterge vot</a></div><span id="v9973342" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973342)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973342Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973342MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2018] Singur. Căţelul nu completează golul
foto Michi [09.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2018] Ar fi vrut să fie un ceas floral -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 09.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973343">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973343"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973343">Şterge vot</a></div><span id="v9973343" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973343)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973343Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973343MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2018] Ar fi vrut să fie un ceas floral
foto Michi [09.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2018] Despărţire -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 09.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973344">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973344"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973344">Şterge vot</a></div><span id="v9973344" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973344)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973344Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973344MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2018] Despărţire
foto Michi [09.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2018] Fericiţi cei ale căror ferestre dau în parc -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 09.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av973345">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv973345"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=973345">Şterge vot</a></div><span id="v9973345" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(973345)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f973345Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e973345MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2018] Fericiţi cei ale căror ferestre dau în parc
foto Michi [09.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[25] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.155516147614 sec