86242 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Excursii în Deltă

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
05.06.2018
DE
Avatar ANILU
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 27.07.14
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
160 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Plimbare cu barca în Delta Dunării, cu plecare din Mahmudia


Urmare de aici

Sunt atât de entuziasmată de plimbarea cu barca în Delta Dunării încât nici nu știu cu ce să încep.

Discutând telefonic cu gazda pensiunii unde aveam rezervarea despre sosirea noastră de a doua zi, i-am spus să ne aibă și pe noi în vedere pentru plimbarea cu barca programată pentru sâmbătă.

Vineri seară am stabilit detaliile, preț, oră de plecare și cum plecăm, pensiunea fiind la 3 km de punctul de plecare cu barca.

Sâmbătă dimineață, după micul dejun, în jurul orei 9,30 am plecat cu mașina spre bărci, conduși de gazdă. Spun bărci pentru că au fost două, pentru toți cei cazați la pensiune. Noi am fost repartizați cu alte două perechi într-o barcă de 8 locuri, căpitanul bărcii fiind Florin.

Recunosc că îmi era puțin teamă de această plimbare cu barcă așa mică, așa simțeam când vedeam cu ce viteză se circula pe Dunăre, dar teama mi-a trecut instantaneu în momentul când Florin ne-a luat în primire.

Florin este un localnic care cunoaște foarte bine zona de navigare pe canalele și lacurile dintre brațele Sf. Gheorghe și Sulina.

Barca este de 8+1 locuri, are 80 cai putere și are o copertină peste toate locurile, foarte utilă, te protejează de razele soarelui.

Florin ne-a echipat cu veste de salvare, veste ce aveau și câte un fluier, ne-a spus cum să ne așezăm în barcă, pentru echilibrare și ne-a garantat că nu ne vom răstura (asta după ce probabil mi-a văzut fața și spunându-i că pentru mine este prima dată).

Ne-a dat câteva sfaturi, gen să nu ne ridicăm în picioare sau să stăm pe marginea bărcii și ne-a spus cum vom circula, asigurându-ne că acolo unde avem ce vedea v-a merge încet și chiar v-a opri pentru a reuși să pozăm tot ce ne place, dar vor fi și zone unde este obligat să meargă cu viteză din cauza ierburilor marine existente în lacuri, dar toate la timpul lor.

După alimentarea cu carburant am plecat la drum, acum începe efectiv plimbarea noastră prin Deltă.

Traseul parcurs a fost: canale-Lacul Rotund-canal-Lacul Cuzmințul Mare-canal-lacul Cuzmițul Mic-canal-Lacul Gorgova-canal-lacul Potcoava-Canalul Litcov- Mahmudia.

Am traversat Brațul Sf. Gheorghe și am intrat pe canale.

În prima parte pe aceste canale când la stânga, când la dreapta, am observat pe grindurile dintre canale cai și vaci semisalbatici. Florin ne-a explicat că trăiesc singure fiind lăsate de pescarii care au părăsit zona, iar acum nu te mai poți apropia de ele, efectiv s-au sălbăticit.

Grindurile sunt fomate în timp de aluviunile marine. Sunt și zone unde canalele sau colmatat în urma ploilor și aluviunilor. Unele sunt semnalizate unde nu se poate circula.

Vegetația pe aceste grinduri este formată din sălcii, plopi, arini și frasini. Sunt zone unde sunt adevărate păduri. Iar în zonele limitrofe grindurilor crește stuf și papură.

Pe tot traseul am fost însoțiți de cântecul păsărilor, mai ales al cucilor și pupezelor.

Trecere de la un lac la altul pe aceste canale a fost pentru noi ceva unic, ireal de frumos. Imaginați-vă un tunel format din coroanele sălciilor de diferite mărimi. Au fost zone când crengile ajungeau până la barcă. Dar era frumos.

Florin a mers încet pe canalele unde erau adevărate tunele de vegetație arătându-ne diferse păsări și povestindu-ne și unele obiceiuri ale acestora.

Pe lacuri erau zone întinse de nuferi albi și galbeni, o frumusețe.

Păsările întâlnite și văzute noi au fost:

Cormorani – sunt păsări negre, se hrănesc cu pește, iar acum era perioada puieritului, adică aveau pui. Era o zarvă în copacii unde aveau cuiburi, puișorii făceau multă gălăgie.

Pelicani – i-am văzut pe lacuri în stoluri mari, mulți.

Pe lacul Potcova am surprins stoluri de Cormorani și Pelicani.

Ne-am apropiat de ei cât s-a putut pentru a nu-i deranja, dar până la urmă și-au luat zborul, a fost o feerie.

Florin ne-a explicat cum prin pește Pelicani și Cormorani. Pelicani stau la suprafața apei cu aripile întinse pentru a face întuneric în apă iar Cormorani întră în apă și prind pește și-l împart frățește. Asta se întâmplă acolo unde aceste specii de păsări trăesc împreună.

Stufari – sunt păsări ce stau ascuse prin stufăriș pentru a prinde broaște. Având culoarea stuful nici nu-i vezi prin stuf, dar când își i-a zborul poate fi observat datorită penajul galben de pe burtă.

Lebede, Stârc, Rațe și Găinuși de baltă, Călifar, Corcodel, pescăruș albastru și alb (a nu se confunda cu Albatrosul, care este o pasăre albă sau gri, mai mare și mai gălăgioasă), sunt printre păsările văzute de noi, pe lacuri sau în copaci, în stufăriș sau chiar în zbor.

Doar pe Lacul Gorgova am circulat cu viteza cea mai mare din cauza ierburilor din apă și a nu risca oprirea motorului. Florin ne-a explicat că viteza mare face ca elicea motorului să nu se încarce de ierburi.

Lacul Gorgova avea culoarea verde și pe alocuri chiar maro datorită acestor ierburi.

Celelate lacuri erau de un albastru imaculat și se vedea superb mai ales acolo unde mai erau și nuferi.

Lacul Potcoava a fost ultimul în plimbarea noastră, iar întoarcerea a fost pe Canalul Litcov, mult mai mare decât celelalte văzute.

În zona limitrofă a acestui canal mai sunt încă case ale pescarilor din zonă.

Florin a oprit pentru a putea vedea mai de aproape câteva case pescărești, construite din stuf și pământ, adevărate gospodării. Cu grădini de zarzavat, flori, viță de vie. Acum era prohibiție, pescarii își pregăteau uneltele pentru când este liber la pescuit, din 8 iunie este liber la pescuit.

Tot aici Florin ne-a arătat cea mai veche casă pescărească de pe canale. Anul trecut a fost recondiționată, pentru că altfel s-ar fi prăbușit și ar fi dispărut cu totul.

Interesantă zona aceasta, unde localnici își îngrijesc gospodăriile pescărești, pescuitul fiind ocupația lor de bază.

Florin ne-a explicat cum se navighează pe canale. Întotdeauna se încetinește la întâlnirea a două bărci și are prioritate barca cu motorul cel mai mare.

A fost și un moment amuzant, pe lângă noi a trecut o barcă cu patru nemți (am zis noi că sunt după aspect), iar nenea cu barca era o persoană mai în vârstă. L-am întrebat pe Florin în ce limbă le explică ceea ce văd. ? Florin a zâmbit...

La întoarcere am înțeles de ce numai cu bărci mici se fac aceste plimbări pe canale, bărcile mari de agrement n-ar putea circula pe aceste canale înguste.

L-am întrebat pe Florin cum este iarna în Deltă? Totul îngheață iar ei pescuiesc la copcă. Ne-a explicat și câteva detalii în ale pescuitului la copcă.

Durata traseului a fost de aproximativ 3 ore și ne-a costat 80 lei de persoană.

Vă recomand pentru această excursie să luați cu voi o sticlă cu apă, pălărie sau șapcă, o bluză cu mîneci lungi, asta pentru protecție solară dar și de protecție antivânt / curent. Și nu uitați aparatele foto, foarte importat!!!

Noi am prins o zi superbă, fără vânt și temperatură numai bună pentru plimbare.

I-am mulțumit lui Florin pentru ceea ce face pentru a le face plăcere turiștilor pe care-i plimbă.

A meritat din plin această plimbare, credeți-mă, este păcat dacă ajunci în zonă să nu faci o plimbare cu barcă prin Deltă.

De pe faleză am cumpărat o hartă a Deltei Dunării, foarte detaliată, cu multe informații despre Deltă.

Am citit, dar nu am vrut să scriu prea multe detalii istorice, administrative sau tehnice.

Am scris ce am simțit, am văzut și auzit în această plimbare. Sunt locuri unice, totul este inedit, feeric.

Vă recomand cu plăcere să mergeți în Deltă și obligatoriu să faceți o plimbare cu barca prin Deltă.

Toate cele bune.

---
Impresii încărcate de ANILU in 05.06.2018 21:44:12

Validat / Publicat: 05.06.18 22:37:50


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA. A mai fost în/la: Litoral, Ardeal, Bucovina
VIZUALIZĂRI: 3420

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ANILU); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  49250 PMA (din 53 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Ecouri PAGINATE - pag [1] din 2 [pagina 1, ecourile 1 - 30]
pentru ecouri mai recente, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos).
- elviramvio
[05.06.18 22:58:55]
» mesaj pers

   @ANILU:

   Foarte frumos și interesant articolul tău. Citindu-l am făcut o pauză și m-am dus la niște poze făcute pe lacul Orestiada în Grecia. Abia acum m-am lămurit de ce "munceau" împreună pelicanii și cormoranii, de ce au străbătut lacul împreună!! Mulțumesc.

   Eu cu Delta nu prea sunt prietenă vara, din păcate, așa că mă bucur citind poveștile tale. Și știi că asiaticii folosesc cormoranii la pescuit? Am aflat tot la greci, o poveste interesantă despre cormorani și care dovedește cât de inteligenți sunt. 😘

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- iulian68
[06.06.18 04:51:36]
» mesaj pers

   Foarte, foarte frumos povestit!!! Vineri mergem si noi! Ura! Felicitari inca o data!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[06.06.18 05:48:53]
» mesaj pers

   @elviramvio: Legat de cormorani, Florin ne-a spus că atunci când sunt prea mulți, pescari simt lipsa peștilor.

   Pentru noi a fost o plimbare de relaxare și inedită.

   Mulțumesc pentru vizită.

   O zi frumoasă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[06.06.18 05:51:30]
» mesaj pers

   @iulian68: Mulțumesc pentru vizită și aprecieri.

   Știu că veți o gașcă mare, așa că distracția v-a fi maximă.

   Plimbare frumoasă și te aștept cu impresii și poze.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulian68
[06.06.18 05:53:29]
» mesaj pers

   @ANILU: Sarut mana, multumesc pt urari!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mihaelavoicu
[06.06.18 08:40:46]
» mesaj pers

   Mulțumesc din suflet pentru frumusețea ce ne-ai prezentat!

   Delta este o bogăție de neimaginat.

   Am votat cu mult drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[06.06.18 08:47:20]
» mesaj pers

   @ANILU: foarte frumos totul! Felicitări! E o zonă superbă, atât de puțin cunoscută și explorată de români! Cică 80% dintre români nu au ajuns acolo! Păcat, mare păcat!

   Vineri vom ajunge si noi în zonă, doar pentru a doua oară în viață. Promit să remediez si să vin mai des!!!

   Felicitări încă o dată și multe vacanțe frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ANILU
[06.06.18 08:57:07]
» mesaj pers

   @mihaelavoicu: Mulțumesc pentru vizită și ecou.

   Delta este superbă și merită o dată-n viață văzută.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[06.06.18 09:10:31]
» mesaj pers

   @robert: Mulțumesc pentru aprecieri și ecou.

   Cum i-am spus și lui Iulian o să fie distracție maximă, veți fi o gașcă mare și frumoasă.

   Vreme bună și plimbări cu barca prin zone frumoase.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[06.06.18 11:05:51]
» mesaj pers

   @ANILU: Din pacate, eu fac parte din cei 80%. Dar, din fericire, voi remedia vineri acest aspect! Norocul meu a fost gasca asta mare si frumoasa, altfel ramaneam in 80% aia!

   Iti multumesc mult pentru "antrenament". Dar si mai mult iti multumesc pentru trairile tale descrise in articol! Deja am emotii! Si eu m-am mai plimbat cu barca pe Dunare, dar atata frumusete ma emotioneaza

   Te-am votat din adancul sufletului meu!

   P. S. De ce doar tu esti imbracata ca un eschimos? :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- ANILU
[06.06.18 11:33:40]
» mesaj pers

   @Zoazore: O să fie frumos ai să vezi.

   Mi-a fost teamă de curent, dar trebuie să recunoști ce camuflată am fost 😁

   Abia aștept să povestiți și voi despe plimbările voastre.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- RoxanaGRS
[06.06.18 13:03:36]
» mesaj pers

   Foarte frumos și deosebit de pitoresc. Să știi că e frumos și cu și cu șalupa de viteză pe brațele mari. Noi am fost cu catamaranul pe canale și cu șalupa de viteză pe brațele mari. Mi-a fost un pic frică, dar a fost foarte spectaculos. Am sărit cu șalupa pe valuri... cred că doar spirala lui Moebus n-a făcut băiatul ăla cu noi, în rest de toate... Credeam că o să ne fie rău, că o să vomăm și inima din noi, n-am avut absolut nimic. După aia ne-au organizat și picnic pe malul Dunării, cu ciorbă, făcută cum altfel decât cu apă din Dunăre :).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- krisstinna
[06.06.18 13:45:55]
» mesaj pers

   @ANILU: Știam eu că o să vii încântată de acolo!

   Delta e superbă, sper sa mai ajung și eu cândva, n-am văzut-o decât de două ori.

   Felicitări!

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[06.06.18 15:20:56]
» mesaj pers

   @RoxanaGRS: Și eu am crezut că o sa-mi fie rău, văzând cu ce viteză circulau. Am rămas cu teamă de la travesatul Dunării cu bacul.

   Dar acum a fost bine chiar mi-a plăcut și vrem să mai revenim și prin alte zone ale Deltei.

   Călătorii frumoase.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[06.06.18 15:23:11]
» mesaj pers

   @krisstinna: Mulțumesc mult.

   Chiar ne-am relaxat.

   A fost tare frumos.

   😘

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[06.06.18 15:27:09]
» mesaj pers

   @ANILU: Dar ce-ai patit cu bacul?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[06.06.18 16:14:39]
» mesaj pers

   @ANILU: Tot articolul și pozele sunt o invitație convingătoare pentru cei 80% dintre noi, cei care n-am ajuns, încă, în deltă!

   Am fi mers și noi cu gașca mare, însă nu s-a „pupat” perioada aleasă de gașcă cu programul nostru. Poate vom avea noroc altă dată!

   Pozele sunt superbe, aș spune că majoritatea pot deveni „postere” pentru publicitate!

   Felicitări, am votat cu drag, a meritat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- nelu73
[06.06.18 16:46:40]
» mesaj pers

   Foarte frumos rewiev. Delta Dunării este întotdeauna ceva special. Votat cu drag, mi-a adus aminte de concediul meu de acum trei ani petrecut in Delta la Casa Sibiană la Sulina. Concedii cat mai placute. !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[06.06.18 17:53:11]
» mesaj pers

   @Zoazore: prima dată am trecut Dunărea cu bacul pe la Vidin, la întoarcere din Grecia și vroiam să ajungem în Oltenia. Era un bac mic și rablagit... mașina stătea pe margine protejată de un lanț și am avut senzația că picăm în Dunăre. Nici nu m-am dat jos din mașină de frică:((

   Și la Silistra la fel un bac rablagit...

   Dar ce zici, acum la întoarcere am trecut Dunărea cu bacul pe la Brăila ta;)... aici a fost ok. Bacul mai mare și mai stabil.

   Aventuri cu plimbările mele pe apă...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ANILU
[06.06.18 17:56:33]
» mesaj pers

   @doinafil: Mulțumesc pentru ecou și aprecieri.

   Sunt oferte pentru seniori cu transport asigurat, așa că dacă vă doriți să ajungeți în Deltă există ocazii. Este adevărat că este mai plăcut să mergi cu oameni pe care îi cunoști, dar dvs. sunteți sociabili și cred că vă veți descurca.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[06.06.18 17:59:37]
» mesaj pers

   @nelu73: Mulțumesc pentru vizită și aprecieri.

   Călătorii plăcute vă doresc.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[06.06.18 20:21:53]
» mesaj pers

   @ANILU: Dacă m-ai fi sunaaatt... Am fost acasă, la Brăila! Sâmbătă. Am plecat duminica la 12 ziua. :(

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[06.06.18 20:37:02]
» mesaj pers

   @Zoazore: În Brăila am ajuns pe la ora 13 și am mers direct pe faleză și am mâncat după care direcția București.

   Deci nu aveam șanse să ne vedem. Cu altă ocazie cu plăcere.

   Te pup.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[06.06.18 20:41:51]
» mesaj pers

   @ANILU: Unde ați mâncat pe faleză? Nu scrii?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[06.06.18 20:58:44]
» mesaj pers

   @Zoazore: Am mâncat la Camelia. Totul a fost bun și gustos dar am așteptat foarte mult. Prost organizați și nu am făcut nici o poză.

   În schimb am să scriu despre Ivan pescar din Tulcea. A fost super!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- roth
[06.06.18 22:39:05]
» mesaj pers

   Bai, bai, bai... stai asa. Nu recunosc nimic din ce spui tu aici

Am mâncat la Camelia. Totul a fost bun și gustos dar am așteptat foarte mult. Prost organizați și nu am făcut nici o poză.

   Aaaaa, scuze nu de mine era vorba? , hmmm nu spun ca nu mi-ar fi placut.

   Dar daca e sa fiu serioasa si vrea,u nu pot decat sa apreciez totul, de la "camuflaj" la descriere/emotie/poze.

   Nu te invidiez ca doat maine nu e poimine si sunt si eu acolo.

   Pupici si vacante minunate!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ANILU
[07.06.18 06:41:11]
» mesaj pers

   @roth: Mulțumesc pentru vizită și ecou.

   Abia aștept impresiile voastre după sejurul din Deltă.

   Distracție maximă știu că v-a fi.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[07.06.18 11:47:23]
» mesaj pers

   @ANILU:

   Mai, da’ camuflati ati fost! 😁

   La ce minunatii de nuferi albi, galbeni, pasaroi si pasarici alde cormorani, pelicani, pescarusi, ai prezentat inclin sa imi fac curaj sa planific si eu o vizita in delta.

   Cand ma uit la imensitatea aia albastra fara fund, minse mai taie elanul.

   Acum se lupta curiozitatea cu elanul. Sa vedem cine castiga! 😁

   Felicitari! Fain! Numai de bine! 😃

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ANILU
[07.06.18 12:41:43]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Crede-mă plimbarea cu barca prin Deltă a fost o reală plăcere. Chiar nu am avut nici o teamă. Tare frumos a fost.

   Fă-ți curaj și dute în Deltă și dacă mai sunteți si amatori de pește este locul ideal.

   P. s. Măi plimba-te o dată cu barca și da-mi și un vot 👍

   Toate bune și vouă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[07.06.18 14:56:53]
» mesaj pers

   Ce fotografii frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
.

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2018] Brațul Sf. Gheorghe văzut de pe faleza din Mahmudia -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972354">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972354"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972354">Şterge vot</a></div><span id="v9972354" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972354)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972354Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972354MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2018] Brațul Sf. Gheorghe văzut de pe faleza din Mahmudia
foto ANILU [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2018] Delta Dunării - salcie în apă -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972355">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972355"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972355">Şterge vot</a></div><span id="v9972355" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972355)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972355Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972355MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2018] Delta Dunării - salcie în apă
foto ANILU [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2018] Delta Dunării - pe canale -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972356">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972356"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972356">Şterge vot</a></div><span id="v9972356" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972356)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972356Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972356MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2018] Delta Dunării - pe canale
foto ANILU [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2018] Delta Dunării - nuferi albi -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972357">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972357"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972357">Şterge vot</a></div><span id="v9972357" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972357)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972357Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972357MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2018] Delta Dunării - nuferi albi
foto ANILU [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2018] Delta Dunării - nuferi albi -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972358">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972358"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972358">Şterge vot</a></div><span id="v9972358" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972358)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972358Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972358MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2018] Delta Dunării - nuferi albi
foto ANILU [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2018] Delta Dunării - nuferi galbeni -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972359">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972359"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972359">Şterge vot</a></div><span id="v9972359" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972359)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972359Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972359MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2018] Delta Dunării - nuferi galbeni
foto ANILU [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2018] Delta Dunării - Pelicani -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972360">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972360"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972360">Şterge vot</a></div><span id="v9972360" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972360)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972360Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972360MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2018] Delta Dunării - Pelicani
foto ANILU [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2018] Delta Dunării - Cormorani -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972361">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972361"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972361">Şterge vot</a></div><span id="v9972361" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972361)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972361Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972361MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2018] Delta Dunării - Cormorani
foto ANILU [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2018] Delta Dunării - în depărtare se văd pelicanii -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972362">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972362"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972362">Şterge vot</a></div><span id="v9972362" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972362)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972362Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972362MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2018] Delta Dunării - în depărtare se văd pelicanii
foto ANILU [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2018] delta Dunării - pescăruși -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972363">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972363"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972363">Şterge vot</a></div><span id="v9972363" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972363)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972363Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972363MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2018] delta Dunării - pescăruși
foto ANILU [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2018] Delta Dunării -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972364">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972364"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972364">Şterge vot</a></div><span id="v9972364" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972364)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972364Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972364MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2018] Delta Dunării
foto ANILU [05.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [JUN-2018] Delta Dunării -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972365">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972365"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972365">Şterge vot</a></div><span id="v9972365" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972365)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972365Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972365MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2018] Delta Dunării
foto ANILU [05.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JUN-2018] Delta Dunării -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972366">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972366"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972366">Şterge vot</a></div><span id="v9972366" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972366)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972366Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972366MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2018] Delta Dunării
foto ANILU [05.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [JUN-2018] Delta Dunării -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972367">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972367"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972367">Şterge vot</a></div><span id="v9972367" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972367)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972367Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972367MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2018] Delta Dunării
foto ANILU [05.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [JUN-2018] Delta Dunării -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972368">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972368"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972368">Şterge vot</a></div><span id="v9972368" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972368)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972368Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972368MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2018] Delta Dunării
foto ANILU [05.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUN-2018] Delta Dunării -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972369">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972369"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972369">Şterge vot</a></div><span id="v9972369" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972369)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972369Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972369MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2018] Delta Dunării
foto ANILU [05.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [JUN-2018] Delta Dunării - o casă de pescari -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972370">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972370"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972370">Şterge vot</a></div><span id="v9972370" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972370)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972370Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972370MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2018] Delta Dunării - o casă de pescari
foto ANILU [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2018] Delta Dunării - o casă de pescari -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972371">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972371"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972371">Şterge vot</a></div><span id="v9972371" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972371)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972371Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972371MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2018] Delta Dunării - o casă de pescari
foto ANILU [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2018] Delta Dunării - cea mai veche casă de pescari, recondiționată -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972373">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972373"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972373">Şterge vot</a></div><span id="v9972373" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972373)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972373Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972373MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2018] Delta Dunării - cea mai veche casă de pescari, recondiționată
foto ANILU [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2018] Am fost acolo în Deltă - camuflată!!! -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972374">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972374"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972374">Şterge vot</a></div><span id="v9972374" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972374)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972374Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972374MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2018] Am fost acolo în Deltă - camuflată!!!
foto ANILU [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2018] Am fost acolo în Deltă - aici se vede și Florin, căpitanul nostru -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972375">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972375"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972375">Şterge vot</a></div><span id="v9972375" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972375)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972375Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972375MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2018] Am fost acolo în Deltă - aici se vede și Florin, căpitanul nostru
foto ANILU [05.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.153934955597 sec