86213 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Grădina zoologică Bucov

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
05.06.2018
DE
Avatar tata123
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.06.10
MEMBRU: TITAN
DATE SEJUR
MAY-2018
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ:
10 lei/adult
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 4
+ COPII: 1 -- varsta: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Zoo Ploiești – o ieșire în natură


Luna trecută după ce am vizitat plaiuri dâmbovițene și am revăzut Zoo Târgoviște (vezi impresii), s-a întâmplat să ajungem în alt weekend într-un alt parc zoologic, de data aceasta puțin mai aproape de București, la Bucov, lângă Ploiești. Și această grădină zoologică am vizitat-o cu mulți ani în urmă, acum am revenit și am putut observa diferențele.

Localizare. Parcul zoologic se află amplasat într-o vastă zonă de agrement, numită Parcul Bucov, un trup de pădure de circa 100 de hectare. Până la Primăria Ploieștiului sunt circa 6 km distanță, iar de la București la Zoo Bucov sunt doar vreo 60 km. Adresa oficială este str. Dacia nr. 11, sat Bucov, comuna Bucov. Într-un spațiu amenajat, betonat, se asigură parcare contra cost: 5 lei/autovehicul/zi. În zilele de weekend și sărbători spațiul nu este suficient; am observat că s-a mai defrișat o bucată de pădure și se mai amenajează o parcare.

Tarife și program. Pe perioada caldă (mai-octombrie) programul de funcționare este de luni până vineri între orele 09.00-18.00, iar în week-end și sărbători legale de la 09.00 la 20.00. Costul unui bilet este de 10 lei/adult, 5 lei copii între 5-14 ani, sub 5 ani gratuit. Există mai multe pachete pentru familii, grupuri organizate, intrări gratuite în zilele săptămânii pentru pensionari și grupuri de preșcolari și școlari ploieșteni, informații pe care le găsiți în rubrica dedicată de pe site-ul web oficial: zooploiesti.ro/index.php/ ... ogram-si-tarife.

Scurt istoric. Zona de interes public (alei, lac, insulă, muzeul memorial, grădină zoo) poartă numele de Parcul Memorial „Constantin Stere”. Cu peste 100 de ani în urmă moșia Bucov aparținea familiei Ionescu Quintus. Ana, descendentă a acestei familii înstărite, a moștenit domeniul de la Bucov și s-a căsătorit (a doua oară) cu scriitorul și patriotul basarabean Constantin Stere. Acesta petrece mai mulți ani la conacul de pe moșie în perioada interbelică, loc unde își elaborează o parte din operă. În fostul conac al familiei a fost organizat un muzeu memorial (histmuseumph.ro/index.php ... id=75&Itemid=63).

Parcul de pe domeniu, situat pe malul Teleajenului, a constituit o oază de relaxare și evadare pentru ploieșteni de zeci de ani. Poporul se plimba prin natură, pescuia, se bălăcea în ștrand, făcea un gătar/picnic. Prin deceniul opt al secolului al XX-lea a fost înființată și Grădina Zoo, administrată de autoritățile din municipiu. Anii au trecut, condițiile și dotările s-au multiplicat și dezvoltat, au dispărut locuri, au apărut alte atracții, în concordanță cu „timpurile noi”.

Vizita la Zoo. Am achitat contravaloarea tichetelor de acces și am pătruns în lumea animalelor. Aleile sunt curate, există indicatoare către diversele specii de animale, în dreptul țarcurilor sunt plăcuțe informative privind animalul respectiv.

După ce am trimit de lama „zâmbitoare”, ne-a atras atenția o pasăre neliniștită, cu picioare lungi, o specie sud-americană: pasărea seriema. În voliera alăturată stă altă zburătoare cu cap de pasăre prădătoare: pasărea screamer – specie răspândită în câteva țări sud-americane.

Țarcurile largi dedicate animalelor erbivore mari sunt ocupate de: iac, maiestos exemplar Asiatic care seamănă întrucâtva cu zimbrul, watussi - un soi de vacă africană, coarnele impresionante au rol în termoreglarea organismului, bivoli, căprioare. Mai facem câțiva pași și întâlnim cămilele, trei la număr, care rumegă liniștite fânul oferit de îngrijitori.

Leul și consoartele sale dormitează în iarbă, într-un spațiu destul de mare, dotat și cu o mașină de safari drept decor. Am citit că leul provine de la Circul de Stat din București; la un moment dat răgetele acestor animale sălbatice se auzeau în tot parcul zoo. Urșii nu s-au arătat, în schimb am zărit un lup cenușiu odihnindu-se într-un colt de cușcă. Am zărit coada tigrului siberian, alt animal sosit anul trecut de la Circul Globus. Celebra zebră nu lipsește nici de la grădina zoologică. Kiang – măgarul sălbatic aproape că nu se deosebește de măgărușul prezent în satele românești.

Mai sociabili au fost purceii vietnamezi și cei pekari; de asemenea, căprițele se înghesuiau lângă gardul de sârmă pentru a prinde câteva frunze verzi. Ratonul, închis în spatele unui gard electric nu era de găsit, probabil fiind cuibărit în cușca de lemn.

Colțul maimuțelor este un perimetru foarte apreciat de copii, giumbușlucurile acestor primate declanșând hohote de râs; puii de maimuțe alergau permanent de-a lungul gardului metalic așteptând ceva de mâncare.

Păsăretul este reprezentat de lebede, gâște și rațe, păuni, fazani, diverse specii de găini decorative

Recomand o vizită la Zoo Bucov-Ploiești părinților cu copii; am găsit un loc mult mai îngrijit față de acum câțiva ani, amenajări mai recente, animale noi. În mijlocul parcului zoo se află un loc de joacă pentru copii. Pe alei găsiți din loc în loc țâșnitori pentru apă (nu sunt funcționale toate), dar și o toaletă publică. Ar fi bine să veniți dimineață sau târziu după-masă fiindcă în miezul zilei animalele se odihnesc ascunse la umbră. Totuși este loc întotdeauna de „mai bine”.

Vizita la Zoo Ploiești se poate încheia cu o plimbare în parc (pe Aleea Scriitorilor), o repriză de joacă în modulele instalate într-un loc special, o gustare luată la terasele din parc sau o masă la restaurantul de pe insulă, o plimbare cu hidrobicicleta pe lac. Presa locală scria că în cele două zile de Paște 2018 peste 10.000 de vizitatori au venit în Parcul „Constantin Stere” și la Grădina Zoo.

Alegeri inspirate!

---
Impresii încărcate de tata123 in 05.06.2018 09:02:14

Validat / Publicat: 05.06.18 10:28:24


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1596


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (tata123); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  34400 PMA (din 38 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mihaelavoicu
[05.06.18 21:46:44]
» mesaj pers

   Și la doi pași de zoo, se află noua Grădină Botanică. Rămâne pentru altădată!

   Frumos, am votat cu drag, e doar aici, lângă mine !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[06.06.18 12:19:35]
» mesaj pers

   @mihaelavoicu: Mulțumesc, nu știam că există o grădină botanică la Bucov. Nu am văzut pe nicăieri vreun indicator care să îndrume vizitatorii parcului către acest spațiu. Am citit acum că s-a redeschis la 1 aprilie, pe timpul iernii fiind în conservare - preț acces: 5 lei (ph-online.ro/eveniment/it ... mul-de-vizitare).

   Cu altă ocazie poate ne vom plimba și prin grădina botanică.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[08.06.18 18:13:07]
» mesaj pers

   Cică dintr-un acvariu cu pești exotici se furau exemplarele cele mai scumpe.

   Ca să nu se mai întâmple asta, un pește, cel mai scump și rar, este scos, pe timpul nopții și pus un acvariu mai mic, să fie păzit de un polițist.

   Gaborului i se spune să fie cu ochii numai pe peștele ăla, să nu se întâmple ceva cu el. Toată noaptea, polițistul stă cu ochii pe peștișor. A doua zi, când îl scot pe polițist din cameră, ăsta-și mișca ritmic maxilarul, deschizând și-nchizând gura.

   Morala:Cel mai deștept îl influențează pe cel mai prost!

   De-aia nu merg eu la zoo, cine știe ce m-apuc să fac după aia!!! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2018] Parcul Memorial „Constantin Stere” - statuia scriitorului basarabean. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971918">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971918"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971918">Şterge vot</a></div><span id="v9971918" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971918)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971918Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971918MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2018] Parcul Memorial „Constantin Stere” - statuia scriitorului basarabean.
foto tata123 [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2018] Lacul din parc și locul de joacă. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971919">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971919"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971919">Şterge vot</a></div><span id="v9971919" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971919)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971919Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971919MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2018] Lacul din parc și locul de joacă.
foto tata123 [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2018] Traversăm pe insulă - Parcul Memorial „Constantin Stere”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971920">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971920"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971920">Şterge vot</a></div><span id="v9971920" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971920)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971920Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971920MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2018] Traversăm pe insulă - Parcul Memorial „Constantin Stere”.
foto tata123 [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2018] Ne îndreptăm către Grădina Zoo. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971922">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971922"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971922">Şterge vot</a></div><span id="v9971922" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971922)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971922Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971922MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2018] Ne îndreptăm către Grădina Zoo.
foto tata123 [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2018] O lamă „zâmbăreață” ne întâmpină... -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971924">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971924"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971924">Şterge vot</a></div><span id="v9971924" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971924)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971924Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971924MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2018] O lamă „zâmbăreață” ne întâmpină...
foto tata123 [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2018] Iacul - un erbivor asiatic. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971925">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971925"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971925">Şterge vot</a></div><span id="v9971925" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971925)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971925Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971925MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2018] Iacul - un erbivor asiatic.
foto tata123 [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2018] Watussi - impresionantă specie africană. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971926">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971926"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971926">Şterge vot</a></div><span id="v9971926" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971926)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971926Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971926MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2018] Watussi - impresionantă specie africană.
foto tata123 [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2018] O pasăre sud-americană: Seriema. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971927">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971927"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971927">Şterge vot</a></div><span id="v9971927" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971927)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971927Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971927MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2018] O pasăre sud-americană: Seriema.
foto tata123 [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2018] Alt specimen din zonele braziliene: Pasărea Screamer. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971928">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971928"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971928">Şterge vot</a></div><span id="v9971928" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971928)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971928Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971928MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2018] Alt specimen din zonele braziliene: Pasărea Screamer.
foto tata123 [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2018] O cămilă năpârlită la Zoo Bucov. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971929">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971929"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971929">Şterge vot</a></div><span id="v9971929" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971929)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971929Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971929MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2018] O cămilă năpârlită la Zoo Bucov.
foto tata123 [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2018] E timpul mesei de amiază. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971930">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971930"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971930">Şterge vot</a></div><span id="v9971930" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971930)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971930Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971930MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2018] E timpul mesei de amiază.
foto tata123 [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2018] Leoaicele la siestă... -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971931">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971931"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971931">Şterge vot</a></div><span id="v9971931" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971931)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971931Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971931MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2018] Leoaicele la siestă...
foto tata123 [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2018] Și leul Leo adus de la Circul Globus. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971932">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971932"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971932">Şterge vot</a></div><span id="v9971932" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971932)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971932Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971932MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2018] Și leul Leo adus de la Circul Globus.
foto tata123 [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2018] Specii autohtone - Zoo Bucov. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971933">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971933"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971933">Şterge vot</a></div><span id="v9971933" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971933)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971933Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971933MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2018] Specii autohtone - Zoo Bucov.
foto tata123 [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2018] Lupul... unde o fi Scufița Roșie? :) -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971935">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971935"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971935">Şterge vot</a></div><span id="v9971935" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971935)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971935Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971935MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2018] Lupul... unde o fi Scufița Roșie? :)
foto tata123 [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2018] Zebra... cea originală. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971936">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971936"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971936">Şterge vot</a></div><span id="v9971936" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971936)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971936Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971936MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2018] Zebra... cea originală.
foto tata123 [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2018] Macacul berber din Africa. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971937">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971937"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971937">Şterge vot</a></div><span id="v9971937" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971937)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971937Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971937MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2018] Macacul berber din Africa.
foto tata123 [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2018] Papagalul se uită mirat la vizitatori. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971938">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971938"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971938">Şterge vot</a></div><span id="v9971938" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971938)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971938Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971938MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2018] Papagalul se uită mirat la vizitatori.
foto tata123 [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2018] Aici se află ratonul... pe undeva. Model de panou explicativ la Zoo Bucov. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971941">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971941"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971941">Şterge vot</a></div><span id="v9971941" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971941)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971941Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971941MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2018] Aici se află ratonul... pe undeva. Model de panou explicativ la Zoo Bucov.
foto tata123 [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2018] Spații dedicate erbivorelor mari - Zoo Bucov. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971943">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971943"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971943">Şterge vot</a></div><span id="v9971943" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971943)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971943Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971943MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2018] Spații dedicate erbivorelor mari - Zoo Bucov.
foto tata123 [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2018] Harta parcului zoo din Bucov-Ploiești. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971946">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971946"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971946">Şterge vot</a></div><span id="v9971946" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971946)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971946Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971946MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2018] Harta parcului zoo din Bucov-Ploiești.
foto tata123 [05.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.110524177551 sec