86098 
nu sunteţi logat. - LOGIN
La pas prin Brașov

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
29.05.2018
DE
Avatar maryka
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Ghimbav [BV]
înscris/ă în 14.07.11
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
MAY-2018
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

[Parcul Schaeffler] Împreună punem lumea în mișcare!


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Mi-ar place să cred asta, dar îmi este suficient și dacă prin acest articol vă invit din nou la plimbare... prin Brașov! Azi vă voi povesti despre un parc, puțin mai altfel, Parcul Schaeffler, sau după cum îl știa toată lumea, Parcul din Livada Poștei. De ce e mai altfel? Păi pentru simplul fapt că practic e un deal amenajat ca o oază de verdeață, de liniște, un loc din care poți admira o parte din oraș, unde poți să-ți aduni gândurile, să-ți îmbrățișezi iubita, să duci copilașii să se joace, sau pur și simplu să stai pe iarbă, să privești albastrul cerului!

De unde titlul? Relativ e totul simplu, pentru că este motto-ul firmei Ina Schaeffler, firma care administrează de câțiva ani acest parc. Mai precis din 2007, când primăria Brașov, a invitat diferite companii să se alăture efortului lor de a reamenaja parcurile și zonele pentru copii. A urmat o perioadă de ecologizare a zonei, susținută de firma Schaeffler, prin proprii lor angajați, alături de copii, apoi în colaborare cu Primăria Brașov și Ordinul Arhitecților din România, au organizat un concurs de arhitectură și amenajare urbanistică, pe care l-a câștigat o firmă din Portugalia, din toate cele 116 proiecte participante.

Rezultatul este foarte frumos, iar pe o suprafață de aproape 3 hectare, azi putem admira unul din cele mai frumoase parcuri din Brașov, sigur grație și poziționării spectaculoase. Compania Schaeffler, participă în continuare la evenimente deosebite, în special de ziua copiilor, prin organizarea de spectacole, concursuri, dar și de menținere a spațiului în deplină curățenie.

Poziționare

Foarte aproape de centru, în zona Livada Poștei, în spatele Bibliotecii Județene, pe drumul spre Poiana Brașov, între Șirul Livezii și Calea Poienii.

Sigur mulți ați trecut deja pe lângă, probabil că știți despre ce este vorba. Parcul este îngrădit cu un gard de lemn, iar la intrare, pe stânga, în spatele bibliotecii este o cafenea, cu o terasă la umbră, minunat poziționată, Kasho Lounge, ideală pentru o cafea, înghețată sau o băutură răcoritoare. Începând de aici, putem să o luăm pe alei, la deal sau mai la vale, vedem amenajate diferite spații de joacă pentru copii, cu foarte multe leagăne, balansoare, tobogane. Pe alocuri sunt băncuțe, de unde părinții sau bunicii îi pot supraveghea pe cei mici. Alegem să urcăm, mie îmi plac colinele verzi, văd mulți tineri care s-au așezat direct pe iarbă, la soare sau la umbra copacilor. Miroase fantastic, pentru că au înflorit teii... au înflorit trandafirii... Un loc special creat pentru copii, un castel de lemn, cu un etaj, cu o trecere cu pod, cu posibilități de cățărare pentru doritori. Mai încolo sunt zone cu nisip, pentru jocurile copilăriei, simple, cu găletușe și forme felurite. Una din zonele căutate este cea pentru sport. Cea cu diferite aparate pentru fitness. Sau un teren îngrădit de sport, baschet. Și în jur, foarte mult verde, multă iarbă, mulți copaci... soarele trimite câte o rază printre ramurile atârnânde ale copacilor, salcii, salcâmi, tei, platani, castani, sau mesteceni. Alei în sus, sau în jos spre trotuarul dinspre poarta cu sigla parcului. Noi alegem aleea care duce spre deal, ieșim pe cele câteva scări care duc direct pe Calea Poienii. Case vechi și frumoase, cu o arhitectură deosebită, de început de secol, acompaniază drumul, pentru că am ales să ne continuăm plimbarea spre Poiană. Și bine am făcut, pentru că pe alocuri, printre copaci, este câte un locșor de unde se întrezărește minunat orașul. Văd Cetățuia de pe Straja în toată splendoarea ei. Fac poze din toate pozițiile și mă minunez de fiecare dată, de parcă aș vedea orașul pentru prima oară, parcă mă surprinde plăcut din nou și din nou! Plimbarea este chiar relaxantă, așa în adierea ușoară și înmiresmată a vântului, care răspândește parfumul florilor de tei.

De departe văd în față, Tâmpa, cu literele mari, Brașov, dar începe să se zărească și Turnul Alb. Mă bucur că am venit până aici, de aceea vă invit și pe voi, iar panorama orașului, văzută de acolo este ireală... lângă noi, ajunsese un grup de turiști străini, în vârstă, care se minunau ca și noi, de ceea ce vedeam! :)

De aici am coborât pe o alee prin pădure la Turnul Negru, apoi am ieșit pe După Ziduri, lângă clădirea Maternității, am traversat parcul din fața Porții Ecaterina, am mers pe Aleea Brediceanu, spre aleea de sub Tâmpa, pentru că tocmai se desfășura aici a treia zi a Festivalului Street Food, unde mirosurile, de departe, ademeneau pe oricine.

Revenind la parc, dacă sunteți în oraș și căutați ceva liniște, nu ezitați, poate fi alternativa... Astfel și noi „punem lumea în mișcare”!

Pentru o mai bună lecturare, îl rog pe webmaster să atașeze o „melodie cu aromă de tei”!

https://youtu.be/xMtcbV19yzw

Și pentru că nu vreau să vă plictisesc cu multe vorbe, vă las în compania pozelor, care sper că vor fi mai ademenitoare decât cele spuse de mine!

---
Impresii încărcate de maryka in 29.05.2018 23:37:25

Validat / Publicat: 30.05.18 08:45:25


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 834


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (maryka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  37100 PMA (din 40 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[30.05.18 08:46:18]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[30.05.18 08:50:28]
» mesaj pers

   @webmasterX:

   Mulţumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mihaelavoicu
[30.05.18 15:48:17]
» mesaj pers

   Frumos! Ne-am relaxat! După atâta mâncare, merită un relax!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[30.05.18 17:43:00]
» mesaj pers

   @mihaelavoicu:

   Mulțumesc frumos! Da, avem nevoie de mișcare în aer liber! 🙂

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad
[30.05.18 19:07:12]
» mesaj pers

   @maryka: Un articol reconfortant, exact ce-mi trebuia după o zi solicitantă la serviciu. Mă bucur că m-ai plimbat cu tine prin parc chiar şi virtual, în natură totul are alte valenţe.

   Ştiu că ţie, ca şi mie, îţi place mult "pe-afară", am simţit asta din articolele tale care descriu multe locuri frumoase de la noi sau din Grecia, aşa că nici acesta nu face excepţie.

   Mulţumim de invitaţie, sper să se materializeze în curând!

   O după-amiază frumoasă şi o seară pe măsură!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka
[30.05.18 19:47:51]
» mesaj pers

   @irinad:

   Mă bucur foarte mult că articolul meu, a avut acțiune terapeutică! Mai ales sufletească! Terapia cu verde face bine oricui, iar plimbarea la fel! Deși eu am mult verde și acasă, parcă aici e cu totul altceva! Așa că atunci când putem mai găsim ceva, ceva de văzut sau de revăzut! Încă mai descopăr locuri și lucruri... :)

   O seară frumoasă, relaxare, un gând bun!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- doinafil
[30.05.18 22:01:04]
» mesaj pers

   @maryka: Daaaaa! Un loc frumos de relaxare, are și bănci, și „jucării pentru copii”, are și aparate de gimnastică, alei, multă verdeață, exact ce-i trebuie unui parc. Are și un relief diferit (vale, deal, depinde unde te afli), care-l face mai interesant.

   In câteva poze se văd niște pete mai mari, de culoare albă. Nu cred că sunt flori! Să fie (oare?) resturi menajere? Dacă „da”, mă mir, știu că brașovenii țin la curățenie, parcă sunt ceva mai cu bun simț decât noi, cei mai din sud. (evident, nu mă refer la noi, oamenii civilizați).

   Felicitări pentru articol, mi-a plăcut și am votat cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- maryka
[30.05.18 22:39:36]
» mesaj pers

   @doinafil:

   Mulțumesc frumos pentru aprecieri! Este un loc cu adevărat special datorită reliefului. Și iarna este frumos pentru că dealul devine pârtie pentru săniuţe. Referitor la întrebare, e foarte ciudat, pentru că acolo la faţa locului nici nu am sesizat. Pe lângă multele floricele, năsturașii mici, albi, s-au strecurat și hârtii. Am mărit pozele ca să-mi dau seama. Dar jur că acolo nu le-am văzut! 🙁 oricum, imaginea de ansamblu e de un verde întins, curat. Dar ca și în viață mai există excepții.

   Zona este frumoasă, mai ales că se poate combina cu diferite alte trasee, foarte atractive, incluzând tot orașul vechi, cetatea, sau de ce nu, Poiana Brașov! 🙂

   Mulțumesc pentru vizită, ecou și vot!

   PS. Sper că v-a plăcut și melodia, al cărui videoclip este filmat chiar pe terasa Turnului Alb.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[54] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2018] Bun venit în Brașov! -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av970276">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv970276"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=970276">Şterge vot</a></div><span id="v9970276" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(970276)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f970276Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e970276MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2018] Bun venit în Brașov!
foto maryka [29.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2018] Motto-ul firmei și cea care mi-a dat titlul articolului! -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av970278">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv970278"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=970278">Şterge vot</a></div><span id="v9970278" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(970278)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f970278Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e970278MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2018] Motto-ul firmei și cea care mi-a dat titlul articolului!
foto maryka [29.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2018] Una din intrările în parc, cea cu firma. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av970279">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv970279"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=970279">Şterge vot</a></div><span id="v9970279" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(970279)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f970279Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e970279MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2018] Una din intrările în parc, cea cu firma.
foto maryka [29.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2018] Trecem de Biblioteca Județeană. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av970281">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv970281"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=970281">Şterge vot</a></div><span id="v9970281" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(970281)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f970281Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e970281MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2018] Trecem de Biblioteca Județeană.
foto maryka [29.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2018] Arhitectură brașoveană, peste drum de parc. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av970282">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv970282"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=970282">Şterge vot</a></div><span id="v9970282" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(970282)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f970282Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e970282MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2018] Arhitectură brașoveană, peste drum de parc.
foto maryka [29.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2018] Castelul de lemn sub razele soarelui. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av970283">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv970283"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=970283">Şterge vot</a></div><span id="v9970283" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(970283)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f970283Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e970283MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2018] Castelul de lemn sub razele soarelui.
foto maryka [29.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2018] Case superbe chiar vis-a-vis de parc. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av970285">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv970285"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=970285">Şterge vot</a></div><span id="v9970285" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(970285)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f970285Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e970285MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2018] Case superbe chiar vis-a-vis de parc.
foto maryka [29.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2018] O privire din parc, spre Tâmpa. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av970286">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv970286"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=970286">Şterge vot</a></div><span id="v9970286" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(970286)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f970286Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e970286MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2018] O privire din parc, spre Tâmpa.
foto maryka [29.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2018] sau spre casele superbe... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av970287">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv970287"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=970287">Şterge vot</a></div><span id="v9970287" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(970287)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f970287Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e970287MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2018] sau spre casele superbe...
foto maryka [29.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2018] La deal sau la vale... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av970288">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv970288"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=970288">Şterge vot</a></div><span id="v9970288" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(970288)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f970288Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e970288MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2018] La deal sau la vale...
foto maryka [29.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2018] O privire către casele de sus, din deal. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av970289">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv970289"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=970289">Şterge vot</a></div><span id="v9970289" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(970289)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f970289Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e970289MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2018] O privire către casele de sus, din deal.
foto maryka [29.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2018] O intersecție de alei, la umbra copacilor. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av970290">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv970290"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=970290">Şterge vot</a></div><span id="v9970290" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(970290)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f970290Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e970290MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2018] O intersecție de alei, la umbra copacilor.
foto maryka [29.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2018] La pas prin parc. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av970291">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv970291"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=970291">Şterge vot</a></div><span id="v9970291" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(970291)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f970291Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e970291MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2018] La pas prin parc.
foto maryka [29.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2018] Jos, unul din spațiile de joacă pentru copii. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av970292">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv970292"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=970292">Şterge vot</a></div><span id="v9970292" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(970292)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f970292Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e970292MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2018] Jos, unul din spațiile de joacă pentru copii.
foto maryka [29.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2018] sau pentru adulți. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av970293">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv970293"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=970293">Şterge vot</a></div><span id="v9970293" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(970293)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f970293Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e970293MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2018] sau pentru adulți.
foto maryka [29.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2018] sau pentru alți copii... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av970294">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv970294"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=970294">Şterge vot</a></div><span id="v9970294" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(970294)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f970294Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e970294MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2018] sau pentru alți copii...
foto maryka [29.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2018] Un castel de lemn... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av970295">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv970295"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=970295">Şterge vot</a></div><span id="v9970295" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(970295)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f970295Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e970295MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2018] Un castel de lemn...
foto maryka [29.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2018] Alt loc de joacă pentru copii. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av970296">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv970296"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=970296">Şterge vot</a></div><span id="v9970296" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(970296)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f970296Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e970296MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2018] Alt loc de joacă pentru copii.
foto maryka [29.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2018] și încă unul... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av970297">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv970297"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=970297">Şterge vot</a></div><span id="v9970297" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(970297)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f970297Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e970297MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2018] și încă unul...
foto maryka [29.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2018] Treptele către Calea Poienii. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av970298">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv970298"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=970298">Şterge vot</a></div><span id="v9970298" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(970298)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f970298Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e970298MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2018] Treptele către Calea Poienii.
foto maryka [29.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2018] Bunici, părinți și copii. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av970299">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv970299"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=970299">Şterge vot</a></div><span id="v9970299" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(970299)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f970299Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e970299MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2018] Bunici, părinți și copii.
foto maryka [29.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[54] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.16959810257 sec