86021 
nu sunteţi logat. - LOGIN
B&B Porto Centro Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
26.05.2018
DE
Avatar elviramvio
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN jud. Ilfov
înscris/ă în 11.06.14
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2018
DURATA: 3 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ -
PREŢ SEJUR:
195 € /3 nopți + 12 € city tax
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.25
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 44 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Moov Hotel Porto Centro


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

După trei nopți petrecute la Lisabona la hotelul despre care v-am vorbit - vezi impresii, ne-am mutat pentru alte trei nopți la un alt hotel, de data aceasta din orașul Porto. După o călătorie comodă cu trenul Alfapendular, am ajuns în gara Campanha și de acolo, gratis am luat un alt tren până în inima orașului la gara Sao Bento.

Hotelul ales, tot în ianuarie, este destul de aproape de această gară și nu necesită nici un mijloc de transport pentru a ajunge acolo. Am ieșit din gară și la indicațiile Sophiei am luat-o la dreapta pe Rua da 31 Janeiro, stradă în pantă cu sens auto unic. Ajunși la Praca de Batalha zărim prima dată în stânga biserica catolică Santo Ildefonso și chiar în fața noastră hotel Moov Porto Centro. Traversăm linia de tramvai și ajungem la recepție unde, mare noroc, nu aveam decât două persoane în față. Cum ora era aproape de 14, ne gândeam că poate primim și camera și așa a fost.

Hotel Moov eu l-am ales din mai multe motive, unul fiind poziția foarte comodă lângă gară, apoi fiind în inima zonei istorice, plus corespundea cerințelor noastre de a avea baie proprie și wi-fi, nota era bunicică pe Booking, peste 8, comentariile și ele bune. Și recepția deschisă non stop m-a atras, la data rezervării nu știam la ce oră ajungem în Porto.

Fațada hotelului te duce cu gândul la clădirile vechi din zonă. Așa și este, aici a fost un cinematrograf acum cam 100 ani, apoi a devenit hotel. Recepția este mare și modernă. Prima parte, la nivelul trotuarului are scări în stânga pentru a urca spre biroul propriu zis, scări în dreapta care duc la restaurant și între ele este o platformă modernă pentru cei în cărucior sau care pur și simplu nu pot urca scările.

La recepție când am ajuns noi era o mulatră, vorbitoare cam de toate limbile central și vest europene. Termină cu cei din fața noastră și, cu un zâmbet pur profesional ne ia documentele și cere 207 €. Aveam blocați pe card după politica hotelului 65 €, contravaloarea primei nopți de cazare. Îi zic să-i debloce pe aceia și să retragă toată suma. Nu se poate, vine răspunsul. Plătiți tot apoi eu vă debloc cei 65 €. Ne conformăm, suntem asigurați, verbal, că a deblocat banii, cer factura, cică protejăm natura, vine pe mail! Nici azi n-am primit nimic. Dar nici banii n-au fost deblocați, abia după cele 12 zile conform contractului băncii mele, aceasta mi-a deblocat automat suma.

Primim cardul cu cifrul de la intrarea în cameră (iubesc sistemul acesta când nu cari după tine chei sau carduri și nu ești eventual legat de o singură cheie). Dibuim ușor culoarul care duce spre lifturile zonei noastre și, într-o muzică ambientală foarte plăcută, ajungem la etajul 3. Un coridor lung, semiîntuneric, doar lumini de veghe și cele de la ușile camerelor necesare pentru a tasta parola. Atât de bine izolat fonic este căci în nici una din cele trei zile n-am auzit un troler, o vorbă sau o ușă, credeam că suntem singuri pe palier dar nu, hotelul era plin.

Camera a fost standard twin, 17 mp, cu paturi alăturate ce nu pot fi mutate. Am avut un simulacru de șifonier, din fericire la Porto a fost cald așa că n-am scos prea multe haine din valiză. Masa birou avea două prize și un loc micuț pe care puteam ține câte ceva. Paturile bune, saltele excelente dar nimic, nici măcar o pernă în plus. Fiecare pat are o noptieră micuță și o priză. Nici un suport de bagaje, nici un loc special ceea ce ne-ar fi creat o mică problemă dacă aveam fiecare și bagaj de cală. Un televizor micuț, de fapt un monitor și destule canale, wi-fi excelent.

Pereții aveau, ca și pe holuri, tablouri moderne cu chipurile unor actori celebri.

Baia avea tot ce trebuie, o cabină de duș cu perete de sticlă, chiuvetă mare pe care puteai să-ți pui obiectele personale, feon, prosoape suficiente, consumabile de slabă calitate dar erau. Ușa băii tot glisantă.

Micul dejun, bufet, nu l-am luat, se plătea separat, 7.50 € / persoană. Venind de la gară am văzut câte locuri bune sunt pentru micul dejun și cafea așa că am renunțat și bine am făcut. Cu 10 € amândoi am luat prin vecini un mic dejun consistent, pe alese, cu cafea, suc portocale și lapte foarte bun.

Hotelul are câteva spații largi pentru socializare, nu le-am vizitat decât din ușă, erau de obicei pline seara. Are și o micuță grădină în spate unde se poate servi o cafea sau o băutură dar sincer preferabil este în oraș, aici sunt blocuri înalte de jur împrejur. Pe holurile dinspre lifturi sunt automate pentru băuturi și gustări. De asemenea au o cameră de bagaje încăpătoare. Din cele 125 camere, câteva sunt special amenajate, chiar și băile, pentru persoanele în cărucior. Dacă vă cazați aici cu copii care necesită pat separat, e bine să discutați înainte de rezervare, nu dispun de paturi suplimentare și nici n-ar avea spațiu pentru ele în camere.

Condițiile de plată și anulare a rezervării trebuiesc lămurite în fiecare caz. Eu aveam posibilitatea anulării până în ziua de check-in la ora 18. După ce am citit un afiș la hotel, mă îndoiesc că așa ar fi. Atenție cu ce card garantați rezervarea. Fix cu 72 ore înainte de check-in, vi-l preautorizează și blochează contravaloarea primei nopți. Plata cu card la check-in trebuie făcută, în cazul rezervării, cu cardul cu care ați garantat, altfel cer o copie a actului de identitate al posesorului sau refuză plata și cer cash. Acceptă doar Visa, Mastercard și Maestro.

La prețul afișat pentru camere trebuie să adăugați și city tax, 2 euro pers. /noapte, obligatorie.

Curățenie s-a făcut zilnic, consumabilele completate, camera aerisită.

Pe site spune că are parcare la proprietate, alocarea se face contra cost, 8 € / zi. Sincer eu n-am văzut o intrare, probabil să fie întortocheată prin spate sau cumva la o parcare publică totuși cu care au contract.

Dacă vă cazați la acest hotel (sau la altele în zonă) și veniți cu mașina, să știți că fără să căutăm în mod expres căci nu ne trebuia, am descoperit o parcare publică subterană la 350 m pietonal și 1.2 km cu auto, in Praca dos Poveiros unde, pentru mașinile până la 1.90 m înălțime puteți parca 15 minute / 0.60 €, prima oră 1.80 € și 24 ore 12 €, plata cu cash sau card, prețuri care spun ei, pot fi oricând modificate. Este o parcare modernă, cu lift, toaletă și platformă pentru persoane cu dizabilități dar, aici e durerea, cele 270 de locuri sunt prea puține. Am descoperit-o într-o seară intrigați fiind de șirul de mașini ce stătea de minute bune, așteptând să se mai elibereze câte un loc.

Pentru condițiile oferite, poziția excelentă și pentru puținele ore petrecute în cameră, am fost foarte mulțumiți de locație. Minusul este dat de oamenii străzii care au culcuș prin apropiere dar acesta este un fapt comun în toată zona centrală a orașului Porto. Dar nu fac gălăgie și nu se iau de trecători, astfel că nu ne-a fost teamă de ei nici măcar când am circulat noaptea. M-aș caza iar acolo dacă se va putea, acest hotel cu ceva vechi în fațadă și ziduri, cu interiorul modern, cu amestecul de lucrători de toate nuanțele istoriei portugheze, mi-a amintit de cântecul reginei fado despre casa portugheză adevărată.

În Porto sunt două hoteluri Moov, Centro în care am stat noi și Moov Norte, la aproximativ 5 km depărtare de gara Sao Bento, deci grijă să nu faceți ca mine cu hotelul din Lisabona!

Vă rog atașați youtube.com/watch?v=xFP05DkdiX8 Uma casa potuguesa / Amalia Rodrigues Mulțumesc.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de elviramvio in 26.05.2018 00:30:51

Validat / Publicat: 26.05.18 07:44:08


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în PORTUGALIA
VIZUALIZĂRI: 1329

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (elviramvio); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  59800 PMA (din 45 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster39
[26.05.18 07:42:39]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[26.05.18 07:57:37]
» mesaj pers

   @webmaster39:

   Mulțumesc. O zi frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[26.05.18 08:01:03]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[26.05.18 08:07:12]
» mesaj pers

   @webmaster:

   Mulțumesc. O zi frumoasa!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[26.05.18 08:12:01]
» mesaj pers

   @webmaster39:

   Am gresit în text, city tax este 2 € / pers / noapte și nu 2 %. Te rog mult să corectezi. Mulțumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[26.05.18 08:31:22]
» mesaj pers

   @elviramvio: am ajustat, în review - „2 euro” în loc de ”2%”

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[26.05.18 08:55:15]
» mesaj pers

   @elviramvio: Parcă-mi place mai mult aici decât la cealaltă cazare :)

   Ce ilustrație drăguță ai ales!

   Azi am avut bonus două prietene, tu și cris, tare frumos mi-am început ziua:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[26.05.18 08:58:10]
» mesaj pers

   @webmasterX:

   Mulțumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[26.05.18 09:00:39]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Mă bucur draga mea. 😘😘

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[27.05.18 19:04:41]
» mesaj pers

   @elviramvio: Din ce am citit și din pozele prezentate este o cazare bună pentru cei ce vor ajunge în Porto. :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[27.05.18 20:04:54]
» mesaj pers

   @mprofeanu:

   Pentru noi a fost și sper să fie și la a doua vizită! Am apreciat liniștea și poziția.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[28.05.18 08:48:53]
» mesaj pers

   @elviramvio: Foarte interesant hotelul ăsta al vostru. Îmbinarea între vechi și nou e interesantă. În rest, camerele mi se par micuțe, iar lipsa unui loc pentru bagaje nu mi se pare chiar ok.

   Dar, vorba ta, pentru cât ați stat voi în cameră, a fost suficient.

   Important e că vouă v-a plăcut și v-ați simțit bine acolo!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[28.05.18 17:35:12]
» mesaj pers

   @Zoazore:

   Da, erau mici dar nu exagerat. Și ce era important, paturile nu aveau colțuri de lemn în afară ca să te alegi cu ceva vânătăi când treci pe lângă ele.

   Acum ne-am fi descurcat dacă aveam și bagaj de cală dar făceam mai multe exerciiții de forță 😂

   Ca poziție este excelent, pentru curățenie și liniște, merită să-l alegi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- adrianadomnitei
[12.11.18 09:35:56]
» mesaj pers

   Bună ziua. Foarte de ajutor recenzia. Am făcut rezervare la acest hotel datorită dumneavoastră. Va rog să îmi recomandați unde putem lua micul dejun in jurul hotelului. Va mulțumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Hotel B&B Porto (Nov.2013) - punctaj satisfactie: 9.00 (scris in 01.02.14 de Eugenia55* din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 9.25
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[15] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2018] Moov Centro hotel -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969125">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969125"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969125">Şterge vot</a></div><span id="v9969125" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969125)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969125Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969125MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2018] Moov Centro hotel
foto elviramvio [26.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2018] Fațada art deco a fost păstrată la renovare. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969126">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969126"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969126">Şterge vot</a></div><span id="v9969126" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969126)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969126Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969126MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2018] Fațada art deco a fost păstrată la renovare.
foto elviramvio [26.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2018] Hotelul pe dreapta si biserica în stânga -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969127">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969127"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969127">Şterge vot</a></div><span id="v9969127" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969127)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969127Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969127MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2018] Hotelul pe dreapta si biserica în stânga
foto elviramvio [26.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2018] Moov, se repetă peste tot, de la firmă la forma canapelelor. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969128">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969128"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969128">Şterge vot</a></div><span id="v9969128" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969128)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969128Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969128MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2018] Moov, se repetă peste tot, de la firmă la forma canapelelor.
foto elviramvio [26.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2018] Indicatoare multe. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969129">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969129"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969129">Şterge vot</a></div><span id="v9969129" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969129)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969129Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969129MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2018] Indicatoare multe.
foto elviramvio [26.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2018] Unul din automatele cu mâncare. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969130">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969130"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969130">Şterge vot</a></div><span id="v9969130" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969130)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969130Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969130MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2018] Unul din automatele cu mâncare.
foto elviramvio [26.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2018] Camera -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969131">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969131"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969131">Şterge vot</a></div><span id="v9969131" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969131)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969131Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969131MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2018] Camera
foto elviramvio [26.05.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [MAY-2018] Sifonier, de fapt cuier. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969132">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969132"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969132">Şterge vot</a></div><span id="v9969132" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969132)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969132Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969132MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2018] Sifonier, de fapt cuier.
foto elviramvio [26.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2018] Chiuveta și paharele de plastic. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969133">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969133"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969133">Şterge vot</a></div><span id="v9969133" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969133)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969133Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969133MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2018] Chiuveta și paharele de plastic.
foto elviramvio [26.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2018] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969134">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969134"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969134">Şterge vot</a></div><span id="v9969134" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969134)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969134Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969134MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2018]
foto elviramvio [26.05.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [MAY-2018] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969135">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969135"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969135">Şterge vot</a></div><span id="v9969135" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969135)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969135Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969135MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2018]
foto elviramvio [26.05.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [MAY-2018] Gradina mica din spate, vazuta de la etaj. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969136">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969136"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969136">Şterge vot</a></div><span id="v9969136" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969136)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969136Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969136MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2018] Gradina mica din spate, vazuta de la etaj.
foto elviramvio [26.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2018] Camera -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969137">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969137"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969137">Şterge vot</a></div><span id="v9969137" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969137)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969137Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969137MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2018] Camera
foto elviramvio [26.05.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [MAY-2018] Decor -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969138">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969138"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969138">Şterge vot</a></div><span id="v9969138" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969138)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969138Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969138MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2018] Decor
foto elviramvio [26.05.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [MAY-2018] Camera -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 26.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969139">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969139"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969139">Şterge vot</a></div><span id="v9969139" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969139)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969139Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969139MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2018] Camera
foto elviramvio [26.05.18]
# [50 PMA, fara bonus]

[15] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.114810943604 sec