85959 
nu sunteţi logat. - LOGIN
La pas prin Brașov

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
21.05.2018
DE
Avatar maryka
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Ghimbav [BV]
înscris/ă în 14.07.11
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
MAY-2018
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Un lac vechi, dar mereu nou... Noua, Brașov!


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Din categoria articolelor despre Brașov, zone verzi, de relaxare, azi vă voi povesti despre un lac, situat într-un cartier pe care eu personal îl frecventez foarte rar, spre deloc, un lac pe care nu l-am mai văzut din fragedă copilărie (așa mi-au spus părinții) :p și oricum nu-mi amintesc! Lacul Noua , dar care nu e nou deloc! :)

Amplasament

Cartierul Noua se află la ieșirea din Brașov spre Predeal, zona de sud-est. Din centrul orașului, dacă sunteți deja în vizită la Brașov, puteți lua autobuzul nr 17, din Livada Poștei , sau 35 de la gara Brașov. Durata călătoriei este de cca 20 minute, în funcție de trafic. Biletul de călătorie 2 ron. Pentru a ajunge în acest loc, veți putea coborî la stația Ștrand, iar de vă doriți să mergeți mai departe, următoarea stație vă va duce la Zoo Brașov, grădina zoologică. Acolo am ajuns și noi, neștiind unde să coborâm pentru lac. Am avut astfel ocazia să văd ce intrare frumoasă s-a făcut pentru parcul zoo, noi fusesem în urmă cu ceva ani, când băiețelul nostru era mic. Mi-a plăcut să văd o schimbare în bine! De altfel și cartierul este destul de frumos și liniștit, înconjurat de pădurea verde, am văzut multe case și vile frumoase, cochete, venind înapoi spre lac.

Pentru că am rămas la stație, venind dinspre centru, în dreapta se merge către ștrand, sau mai nou titulatura este de Aquaparc, iar pe dreapta stânga pe strada Paltinului, înspre Lacul Noua. Cei care vin cu mașina, au o parcare mare, atât pe o parte a parcului, comună cu vestitul Parc Aventura, cât și pe latura cealaltă a parcului.

Scurtă, foarte scurtă istorie

Lacul Noua are o vechime de peste un secol, atunci când izvoarele și pânza freatică au creat mai multe ochiuri de apă. Însă atunci încă nu puteau fi numite lacuri, erau mici, aveau și o formă neregulată, abia după amenajările din 1959, lacul principal, acum cu o formă de rinichi, a fost refăcut, „primind” și o mică insuliță artificială, care există și astăzi, fiind un punct important de atracție. Atunci a fost inaugurat și restaurantul Pescăruș, care funcționează și azi! După anii revoluției, zona a fost lăsată în paragină, pentru ca în urmă cu câțiva ani primăria să reia proiectul de reamenajare.

Liber la plimbare în natură

Așadar azi ne putem bucura de un loc frumos, la poalele muntelui, la umbra copacilor, la marginea pădurii. Tot lacul este înconjurat de o alee, de aici ducând alte poteci și alei, spre cele două locuri de joacă pentru copii, cu leagăne și tobogane, balansoare, cu băncuțe pentru părinți și bunici. Lacul este înconjurat de o zonă verde, cu iarbă și este îngrădit cu un mic gărduleț de lemn. Cîțiva salcâmi, își revarsă ramurile pletoase spre luciul apei, dând o nuanță verde, plăcută.

Sub pădure, într-un spațiu verde, sunt mese și băncuțe special aranjate pentru picnic, iubitorilor de ieșit în aer liber, zone amenajate pentru grătare, foișoare, unde mirosurile te îmbie la tot pasul. De îți este foame și nu ai venit pregătit, poți lua masa la terasa restaurantului de care tocmai am pomenit. În partea sudică a lacului, este și un mic „port” de unde puteți închiria, ambarcațiuni, mici lebede plutitoare, hidrobiciclete, spre bucuria copiilor. Peste lac, puteți admira priveliștea de la înălțime, dacă alegeți o traversare cu tiroliana. Mulți făceau asta. :) Sau puteți să mergeți pe mica insuliță, traversând un podeț de lemn, ușor arcuit, spre un mic petec de pământ, cu vegetație specifică, copaci și câteva gâște, foarte vorbărețe... Am fost și noi acolo, am admirat lacul din mijlocul lui, am făcut poze din toate părțile, când tocmai am văzut o rață frumoasă trecând pe sub pod, cu cei patru puișori drăgălași, strecurându-se printre tulpinile de stuf.

Mi-a plăcut în mod deosebit să văd că pe dealurile verzi din jur, sunt plantați puieți, copăcei tineri, m-am gândit că poate, totuși, viitorul arată bine! așa, puțin câte puțin :)

Puteți pur și simplu să vă așezați pe o bancă, să respirați aer curat, să vă bucurați de natură, de ciripit de păsărele, de liniște!

În pădurile din jur, trăiește ursul, lupul, jderul, căprioara, vulpea și alte vietăți pe care mă bucur că nu le-am întâlnit :)) (mai ales ursul sau lupul :))

De aici din cartierul Noua, puteți alege să faceți drumeții montane către Piatra Mare, Poiana Brașov, Tâmpa, Bunloc, Timișul de Jos, Dâmbul Morii și Canionul 7 scăridespre care deja v-am povestit.

Foarte aproape de lac, lângă parcare, sub pădure este cel mai mare parc de aventură și distracții în aer liber, Parc Aventura .

Ștrandul, sau Aqua Parc, este un teren întins pe 4 hectare, cu piscine, tobogane, numai bune de bălăceală, cu teren de fotbal, tenis, restaurante și terase.

Categoria curiozități, sau știați că?

Aici, în jurul lacului, se desfășoară an de an, un cros, o întrecere pentru factorii poștali, numit Marșul Poștașilor.

În zona Noua, se află două izvoare de apă curată, de munte, Honterus și Fântâna Hoților, care aprovizionează cu apă localnicii.

Recomandări sau concluzii

Mie mi-a plăcut, chiar dacă soarele nu a ținut cu noi, totuși pozele mi-au ieșit bine!

Dacă recomand? da, cu siguranță, dacă sunteți prin preajmă... :)

Dar până atunci puteți să vă uitați la poze, poate vă fac cu ochiul, iar la următoarea vizită în Brașov, îl treceți pe listă!

 

Webmaster, o rugăminte — https://youtu.be/O7xZyqAKZNc

mulțumesc frumos!

---
Impresii încărcate de maryka in 21.05.2018 21:31:45

Validat / Publicat: 21.05.18 22:24:36


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1917


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (maryka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  40250 PMA (din 43 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[21.05.18 21:55:12]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[21.05.18 22:43:14]
» mesaj pers

   @maryka:

   Frumoasă invitație!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[22.05.18 08:55:15]
» mesaj pers

   @webmasterX:

   mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[22.05.18 08:58:03]
» mesaj pers

   @elviramvio:

   Mulțumesc frumos! e un loc pentru relaxare și plimbare în aer liber!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[22.05.18 09:54:20]
» mesaj pers

   @webmasterX:

   Am o rugăminte, am făcut o greșeală, în text, la stânga (nu dreapta) pe strada Paltinului. Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad
[22.05.18 11:01:09]
» mesaj pers

   @maryka: Un loc excelent pentru a petrece vremea în aer liber pentru recreere și relaxare. Totul arată foarte bine și, din ce am citit, e potrivit și pentru adulți și pentru copii.

   Mulțumim de recomandare, trebuie luat aminte sfatul de a vizita locul și de a face și o plimbare în împrejurimi.

   Felicitări pentru ieșirea în natură și articol!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka
[22.05.18 14:43:06]
» mesaj pers

   @irinad:

   Mulţumesc frumos! Să ştii că de mult o aveam şi eu pe listă, mai ales că tata îmi tot povestea ce frumos ne plimbam în bărcuţe acum... ceva ani! Nu ştiu cum se face, dar pur şi simplu nu-mi amintesc nimic, poate pentru că eram tare mică, la vreo 3 anişori... De atunci nici că am mai fost la lac, doar la grădina zoo, cu fiul nostru care avea cca 10 ani, adică acum vreo 13 ani. M-a uimit schimbarea în bine, chiar şi a cartierului. Toată zona, parcul, lacul, e o bună ocazie de a petrece câteva ore în natură, atât pentru copii, părinţi, bunici, pentru toată familia.

   Recomand cu drag, celor care au drum prin zonă şi timp.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- crismis
[22.05.18 19:12:21]
» mesaj pers

   @maryka: Foarte frumos loc, minunate pozele! Chiar o să-l trec pe agenda noastră turistică, mulțumim frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[22.05.18 22:48:22]
» mesaj pers

   @crismis:

   Mulțumesc frumos! Chiar este un loc plăcut, potrivit și tinerilor pentru o plimbare romantică, dar și familiilor cu copii, vârstnicilor, precum și tuturor iubitorilor de natură. Iar vecinătatea cu grădină zoologică sau cu Parc Aventura nu poate fi decât un mare atu! 🙂

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[57] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2018] Terapie cu verde, sau Lacul Noua. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 21.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968010">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968010"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968010">Şterge vot</a></div><span id="v9968010" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968010)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968010Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968010MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2018] Terapie cu verde, sau Lacul Noua.
foto maryka [21.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2018] Lacul Noua și vegetația din jur. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 21.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968011">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968011"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968011">Şterge vot</a></div><span id="v9968011" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968011)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968011Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968011MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2018] Lacul Noua și vegetația din jur.
foto maryka [21.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2018] Lacul Noua, spre podețul de lemn. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 21.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968012">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968012"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968012">Şterge vot</a></div><span id="v9968012" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968012)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968012Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968012MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2018] Lacul Noua, spre podețul de lemn.
foto maryka [21.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2018] Lacul Noua, văzut dinspre locul amenajat pentru picnic. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 21.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968013">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968013"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968013">Şterge vot</a></div><span id="v9968013" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968013)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968013Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968013MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2018] Lacul Noua, văzut dinspre locul amenajat pentru picnic.
foto maryka [21.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2018] Lacul Noua, vedere de pe pod. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 21.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968014">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968014"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968014">Şterge vot</a></div><span id="v9968014" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968014)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968014Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968014MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2018] Lacul Noua, vedere de pe pod.
foto maryka [21.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2018] Lacul Noua și mica insuliță din mijloc. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 21.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968015">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968015"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968015">Şterge vot</a></div><span id="v9968015" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968015)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968015Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968015MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2018] Lacul Noua și mica insuliță din mijloc.
foto maryka [21.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2018] O vedere de pe pod, pe partea opusă. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 21.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968016">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968016"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968016">Şterge vot</a></div><span id="v9968016" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968016)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968016Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968016MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2018] O vedere de pe pod, pe partea opusă.
foto maryka [21.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2018] Am Fost Acolo. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 21.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968017">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968017"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968017">Şterge vot</a></div><span id="v9968017" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968017)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968017Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968017MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2018] Am Fost Acolo.
foto maryka [21.05.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [MAY-2018] O vedere peste lac, spre partea modernă a cartierului. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 21.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968018">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968018"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968018">Şterge vot</a></div><span id="v9968018" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968018)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968018Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968018MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2018] O vedere peste lac, spre partea modernă a cartierului.
foto maryka [21.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2018] Din loc în loc, gărduțul de lemn era întrerupt. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 21.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968019">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968019"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968019">Şterge vot</a></div><span id="v9968019" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968019)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968019Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968019MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2018] Din loc în loc, gărduțul de lemn era întrerupt.
foto maryka [21.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2018] La plimbare prin pădurile din jur. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 21.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968020">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968020"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968020">Şterge vot</a></div><span id="v9968020" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968020)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968020Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968020MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2018] La plimbare prin pădurile din jur.
foto maryka [21.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2018] „Marina” din Noua, glumesc, micul ponton pentru lebedele plutitoare. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 21.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968021">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968021"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968021">Şterge vot</a></div><span id="v9968021" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968021)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968021Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968021MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2018] „Marina” din Noua, glumesc, micul ponton pentru lebedele plutitoare.
foto maryka [21.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2018] Lacul Noua, norii par amenințători, dar nu sunt... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 21.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968022">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968022"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968022">Şterge vot</a></div><span id="v9968022" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968022)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968022Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968022MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2018] Lacul Noua, norii par amenințători, dar nu sunt...
foto maryka [21.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2018] Restaurantul Pescăruș. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 21.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968023">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968023"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968023">Şterge vot</a></div><span id="v9968023" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968023)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968023Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968023MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2018] Restaurantul Pescăruș.
foto maryka [21.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2018] Grădina zoologică Brașov. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 21.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968024">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968024"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968024">Şterge vot</a></div><span id="v9968024" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968024)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968024Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968024MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2018] Grădina zoologică Brașov.
foto maryka [21.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2018] Lacul Noua. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 21.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968025">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968025"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968025">Şterge vot</a></div><span id="v9968025" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968025)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968025Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968025MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2018] Lacul Noua.
foto maryka [21.05.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [MAY-2018] Lacul Noua și curbele sale frumoase. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 21.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968026">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968026"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968026">Şterge vot</a></div><span id="v9968026" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968026)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968026Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968026MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2018] Lacul Noua și curbele sale frumoase.
foto maryka [21.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2018] Unul din locurile de joacă pentru copii. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 21.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968027">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968027"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968027">Şterge vot</a></div><span id="v9968027" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968027)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968027Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968027MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2018] Unul din locurile de joacă pentru copii.
foto maryka [21.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2018] Trecea o rață cu ai ei pui... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 21.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968028">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968028"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968028">Şterge vot</a></div><span id="v9968028" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968028)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968028Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968028MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2018] Trecea o rață cu ai ei pui...
foto maryka [21.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2018] Vedere spre lac, de sub pădure. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 21.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968029">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968029"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968029">Şterge vot</a></div><span id="v9968029" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968029)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968029Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968029MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2018] Vedere spre lac, de sub pădure.
foto maryka [21.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2018] Capăt de linie, pardon, de tiroliană... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 21.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968030">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968030"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968030">Şterge vot</a></div><span id="v9968030" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968030)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968030Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968030MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2018] Capăt de linie, pardon, de tiroliană...
foto maryka [21.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[57] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.163051128387 sec