85888 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Stambolov Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
15.05.2018
DE
Avatar urjanclaudiu
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Braşov
înscris/ă în 24.07.10
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
SEP-2015
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ Fără masă
PREŢ SEJUR:
23 Euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 18 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

O noapte la Stambolov


Salutare tuturor!

Iată-mă iarăşi într-o (altă) „tentativă” de a bifa un nou început pe AFA; am mai încercat de câteva ori, nu mi-a ieşit – de data asta sper să reusesc şi să nu mă mai limitez doar la un articol – două, după care să intru iar într-o „vacanţă” prelungită. Şi că tot vorbim de noi începuturi, iată că şi subiectul articolului face parte din aceeaşi categorie. Sincer să fiu, aveam de gând ca activitatea mea pe AFA să continue ca şi până acum, limitându-se exclusiv la articole cu şi despre România însă până la urmă, dacă tot am traversat graniţa şi am început să încropesc câte un text despre locurile pe care le-am văzut, am hotărât să nu-mi las deoparte munca plus timpul investit astfel mi-am schimbat decizia, urmând să îmi adaug la lista de articole şi pe cele despre meleaguri străine. Că va fi sau nu de bun augur această schimbare, voi vedea în timp, deocamdată... să trecem la treabă;).

Destinaţie: Bulgaria – Veliko Târnovo; Scop: vizitarea oraşului/cetăţii, respectiv cazare pentru o noapte.

Rezervarea a fost făcută pe Booking, cu câteva luni înainte şi după cum deja aţi constatat, hotelul ales a fost Stambolov. Cei drept, a trecut ceva timp de la data cazării şi lucrurile s-ar fi putut schimba însă voi incerca să scriu cât mai multe detalii şi poate printre rânduri vor fi şi informaţii încă utile/actuale.

Hotelul este localizat în zona Oraşului Vechi, pe strada Stefan Stambolov (la numărul 27) iar coordonatele GPS ce şi nouă ne-au fost de folos sunt: 43.083985 / 25.639060.

Ajunşi la destinaţie, am identificat clădirea cu pricina deşi la prima vedere, văzând faţada, nu prea eşti convins că acolo poate fi un hotel – o să revin cu detalii mai târziu.

Prima dilemă: parcarea. Neştiind unde sunt acele locuri „private”, am intrat să cerem informaţii şi astfel am aflat că defapt hotelul nu beneficiază de propria parcare ci că e vorba despre cea de peste drum (4-5 locuri), ce practic deserveşte o unitate bancară şi doar după terminarea programului de lucru (puţin probabil să ai noroc să găseşti loc liber înainte) este folosită de clienţii hotelului. Cum noi am ajuns acolo destul de devreme, am fost sfătuiţi să revenim după ora închiderii băncii şi astfel am plecat mai departe în căutarea unui loc de parcare prin oraş, ulterior găsirii lui, făcând o plimbare prin zona Centrului.

Şi încă ceva: mare atenţie cu parcatul căci vă spun sincer că nicăieri nu am mai văzut operativitate aşa de mare în „săltatul” maşinilor lăsate în locuri nepermise. Chiar m-am minunat cât de repede se mişcă cei ce ridică maşinile – cât am stat pe-acolo, nu cred că treceau 10-15 minute fără să văd câte o maşină ridicată şi nici nu cred că a fost doar o coincidenţă şi doar atunci s-a întâmplat să fie aşa.

Revenind la hotel la ora recomandată, am găsit loc de parcare, urmând să trecem la formaţiunile de cazare. La recepţie am fost primiţi de o doamnă care, din întâmplare;), nu ştia o boabă de limbă străină. Din fericire, mai cu dat din mâini, mai cu desenat pe hârtie, până la urmă ne-am înţeles:D.

Plata am făcut-o cash, în leva, iar dacă ne-am fi bazat pe plata cu cardul, am fi făcut o mare greşeală căci aşa ceva nu era posibil. Aşadar, am ajuns, am plătit, ne-am luat cheia de la cameră şi cam aici s-a încheiat contactul nostru cu cei de-ai casei.

Şi acum să trecem la o scurtă descriere a locului unde am fost cazaţi. Vă spuneam că văzut din stradă, nu prea arată a fi hotel – o clădire mică, cu un singur etaj, „dotat” cu un balcon şi câteva ferestre, şi un parter ce găzduieşte un magazin plus o uşă care dacă nu ar avea deasupra ei un panou cu numele hotelului, ai zice că nu prea are ce căuta acolo. Despre clădire am citit că ar fi considerată un monument cultural, fiind datată la sfârşitul secolului al XIX-lea.

Intraţi în hotel, dăm de un hol lung şi îngust, blocat parţial de scările pe care se face accesul la celelalte nivele ale clădirii. Cele care duc la etaj sunt scări de lemn vopsite cu email (pentru un moment gândul mi-a zburat către imaginea unei cabane montane) ce nu prea se potrivesc cu restul materialelor mai moderne, adică parchetul laminat şi combinaţia PVC/termopan folosită pentru a delimita camera din capătul holului, încăpere ce găzduieşte recepţia.

Deşi faţada îţi dă impresia că nu există decât un singur etaj, ei bine, hotelul are defapt patru nivele, majoritatea camerelor fiind amplasate sub parter (considerat a fi la nivelul străzii), pe latura opusă intrării în clădire – construcţiile din această zonă sunt suspendate pe un versant abrupt.

Ştiţi vorba aia cu „gardul şi leopardul”? În acest caz se poate spune că ea se aplică dar exact invers, „leopardul” fiind afară;). După ce ne-am luat cheia de la cameră, am coborât un etaj şi... surpriză – aici decorul era complet schimbat, binenţeles în bine, combinaţia dintre piatră (pavajul pereţilor şi pardoselii) şi lemn (stâlpi, balustrade, uşi) dând o tentă rustică şi o imagine plăcută ochiului. Şi era doar începutul, după o primă impresie nu prea grozavă, lucrurile urmând a sta in ce în ce mai bine. Încă un hop – adică o uşă, şi aveam să fim din nou surprinşi.

Înainte să vă povestesc despre spaţiul de cazare, vreau să vă mărturisesc faptul că fără vreun dubiu, pot spune că la Stambolov am avut parte de cea mai interesantă/atipică/ciudată cameră în care am fost cazaţi până acum.

Trecuţi de uşa de la intrare, ne aşteptam să vedem cum arată camera propriu-zisă însă nu am văzut decât un mic hol, cu o uşă în stânga şi un oarece „gang” în dreapta. Deschizând uşa din stânga, descopeream că acolo e baia. Suficient de spaţioasă, curată, dotată cu instalaţii funcţionale; apa caldă asigurată de un boiler electric de 80 de litri (mai mult decât suficient pentru două persoane); pentru uzul clienţilor, două săpunuri şi două prosoape. Totuşi pentru gusturile mele lipsea ceva important: o perdea, o sticlă, o cădiţă, o... ceva, orice, care să nu facă din întreaga baie o cabină de duş. Poate că aşa o fi prin unele zone dar personal nu mi-a plăcut niciodată ideea unui astfel de duş în toată camera, cu stropitul a tot ce-i în jur. Asta e, fiecare cu „piticii” lui:))!

După ce am văzut baia, nu ne mai rămânea decât să intrăm prin „gang”. După ce am coborât câteva trepte pe un culuar îngust, ajunşi la capătul acestuia, într-un final aveam să vedem şi camera propriu-zisă. Foarte spaţioasă şi frumos amenajată – chiar mi-a plăcut foarte mult şi m-a făcut să mă simt în largul meu. Mi s-a părut inspirată combinaţia dintre peretele din cărămidă şi mobilierul plus duşumeaua din lemn masiv iar cele câteva ghivece cu plante întregeau decorul. Ca dotări, nimic de reproşat: un dulap de haine, două noptiere, un pat dublu - foarte comod, o canapea, două mese (una pe post de comodă TV), frigider, televizor LCD, aer condiţionat. Mai mult de atât nu ştiu ce s-ar mai putea adăuga.

Ne mai rămăsese de văzut doar balconul sau mai degrabă eram interesaţi cum şi ce se vede din el. Ce să zic, priveliştea este minunată, panorama ce se întinde în faţa ochilor cuprinzând atât o parte a oraşului, cât şi valea râului Yantra. Şi nu în ultimul rând ar fi de menţionat monumentul dinastiei Asan, aflat exact în dreptul hotelului. Balconul nostru era dotat cu două scaune însă din câte am observat, doar unele dintre ele beneficiau de aşa ceva. Şi încă ceva, referitor la privelişte: din păcate, mi-a părut rău că nu am făcut nici o poză cu ceea ce vedeam din balcon; cu gândul că imaginea imortalizată ar fi mai de efect dacă ar fi de noapte, am aşteptat să se întunece, însă la întoarcerea noastră din plimbare, am constatat că odată cu lăsarea serii, s-a lăsat şi o ceaţă densă. Şi uite aşa... gata cu pozele mele artistice;). Nici dimineaţă, înainte de plecare, situaţia nu se îmbunătăţise aşa că am lăsat-o pe data viitoare căci ne-am planificat să existe o „dată viitoare”.

CONCLUZII

Asta am avut de povestit despre scurta noastră experienţă la acest hotel. Dacă îl recomandăm? Binenţeles, fără vreo reţinere. De ce? Amplasare excelentă, condiţii bune de cazare / cameră curată şi frumos amenajată şi nu în ultimul rând, tarifele de cazare, raportul preţ – calitate, pe care îl apreciez eu ca fiind unul foarte bun. Aşadar nu este un hotel de ocolit şi data viitoare când vom mai ajunge prin zonă, probabil va fi tot o primă opţiune de cazare.

Totuşi, nu înţeleg un singur lucru. În ciuda aspectelor pozitive ale unităţii (enumerate mai sus), în ciuda recomandărilor şi a review-urilor pozitive de pe saiturile de specialitate, în ciuda numărului de clienţi, mi-e greu să înţeleg de ce reprezentanţii hotelului îşi menţionează în oferte facilităţi de care nu dispun. Poate că unele sunt nesemnificative însă pur şi simplu, reclama asta mi se pare un aspect negativ, care ar putea cântări la impresia generală a unora. Dar asta e, poate ştiu cei de la hotel mai bine de ce fac asta, atâta timp cât sunt destui turişti care le trec pragul şi nu sunt deranjaţi de lipsa unor facilităţi promise.

Cam atât despre hotel – poate oi mai fi uitat câte ceva dar dacă aveţi întrebări, vă răspund cu plăcere. Deocamdată o să menţionez câte ceva şi despre oraş.

Nu am avut ocazia de a ne plimba decât vreo 3 ore şi nu am văzut decât o parte din zona Oraşului Vechi, însă ne-a fost de ajuns această scurtă experienţă pentru a înţelege de ce Veliko Tarnovo este atât de căutat de turişti. În cele câteva ore, am luat la pas câteva din străzile oraşului printre care şi celebra stradă Gurko, am văzut Samovodska şi Ţar Asan, am trecut prin zona unde este amplasat monumentul Maica Bulgaria, şi binenţeles, nu a lipsit vizita la cetatea Tsarevets, care deşi a fost una scurtă ce a însemnat doar urcarea până la Cadedrala Patriahală „Înălţarea Domnului”, ne-a făcut să ne dorim să ne întoarcem şi să descoperim tot ce se ascunde în spatele fortificaţiilor – cred că numai pentru asta am avea nevoie de o zi întreagă, plus multe alte locuri interesante. Tot la cetate am avut parte şi de o experienţă plăcută: ajungând cu doar o oră înainte de închidere, cei de la intrare ne-au poftit înăuntru fără a ne încasa bani de bilete. Sper să nu mă înţelegeţi greşit – nu era vorba că sărăceam de câţiva leva însă această practică mi s-a părut una de apreciat şi mai rar întâlnită prin escapadele noastre.

Ar mai fi foarte multe de povestit despre acest minunat orăşel, căruia probabil îi voi dedica cel puţin un articol însă asta se va întâmpla atunci când vom avea ocazia de a ne întoarce în aceste locuri frumoase, încărcate de istorie şi demne de aprecierea turiştilor.

Toate cele bune şi vacanţe frumoase!

---
Impresii încărcate de urjanclaudiu in 15.05.2018 22:30:09

Validat / Publicat: 16.05.18 01:09:48


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în BULGARIA.
VIZUALIZĂRI: 849


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (urjanclaudiu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  42500 PMA (din 45 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Zoazore
[16.05.18 08:35:08]
» mesaj pers

   @urjanclaudiu: Stai ca m-ai pierdut pe drum! Adica: intai cobori, apoi intri-n gang, ajungi la baie, iar cobori si-apoi ajungi in camera? Am zis bine, sau m-am ratacit?

   Chiar ca atipica! dar si interesanta!

   Baia asa n-am intalnit! Dar nici mie nu-mi place stilul "dus in toata baia". Daca-n timp ce fac eu dus, partenerul/a a are o nevoie stringenta? Face SI dus odata cu mine? Buun asa! Doi in unu, ca samponul!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- nrs
[16.05.18 08:57:08]
» mesaj pers

   camera arata bestial, nu zici ca e camera de hotel. parca e "calda", e ca acasa

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- RoxanaGRS
[16.05.18 10:38:05]
» mesaj pers

   Faptul că au zis că au parcare și de fapt n-au, e un maaare minus la adresa lor. Am mai observat chestia asta și la alte hoteluri în Bulgaria. Ăștia chiar nu pricep că dacă îți promit că ai problema mașinii rezolvată, atunci așa trebuie să fie.

   Camera e chiar frumoasă și mare. Un plus e balconul, mai ales că aveați și priveliște frumoasă de la el. Baia e destul de neplăcută. În afară de dușul ăla îngrozitor, pe mine mă enervează și chiuveta aia minusculă. Dacă te speli pe față uzi toată pardoseala. Chiar nu înțeleg folosirea ei aici, mai ales că spațiu în baie era destul. Astea sunt destinate băilor extrem de mici, unde o chiuvetă mare nu ar încăpea.

   Orașul e superb, aruncat pe dealuri. Cetatea mi s-a părut impresionantă și extrem de bine conservată.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- ungureanica
[16.05.18 14:57:43]
» mesaj pers

   Fain articol. Chiar îmi făceam griji ce e cu tine de nu mai scrii nimic. Mă bucur că ai apărut „pe ecrane„. Salutări și aștept cu nerăbdare alte articole. Să ne vedem cu bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- urjanclaudiu
[19.05.18 22:55:13]
» mesaj pers
Stai ca m-ai pierdut... sau m-am ratacit?

   @Zoazore: Ce-i drept, v-aţi cam rătăcit!!! ;) Povestea e puţin mai simplă: intri în holul camerei şi acolo (nu după „gang”) în stânga ai baia iar în dreapta „gang”-ul, prin care treci, cobori câţiva metri şi ajungi în cameră - bine, în traseul ăsta mai intervine şi nişte stânga / dreapta dar deja complicăm prea mult povestea :).

Baia asa n-am intalnit!...

   Eu am mai văzut pe la câte o cabană de munte dar la un hotel a fost pentru prima dată. Oricum, e... ciudată şi, vorba dumneavoastră, problemă mare dacă celălalt are o „urgenţă” – cred că o pelerină de ploaie ar fi excelentă în dotarea băii:)).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- urjanclaudiu
[19.05.18 22:58:28]
» mesaj pers
camera arata bestial...

   @nrs: Într-adevăr, arată foarte bine şi aşa cum am spus, m-a făcut să mă simt în largul meu. Nu există „standardul” acela de cameră de hotel ci mai degrabă zici că eşti la cineva acasă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- urjanclaudiu
[20.05.18 07:44:30]
» mesaj pers
au zis că au parcare și de fapt n-au...

   @RoxanaGRS: Ce să zic, practic ei ar avea parcare dar în niciun caz mie nu mi s-a părut a fi „privată” (sau poate nu înţeleg eu bine acest termen). Nu ştiu, mă gândesc că or avea vreo înţelegere cu banca sau cu autorităţile locale să aibă dreptul de a folosi acele 4-5 locuri din dreptul hotelului, după o anumită oră – habar nu am! Însă indiferent de situaţie, corect ar fi să menţioneze pe undeva aspectul ăsta, că parcarea se asigură (sigur, nu la noroc) doar după ora „H”.

Camera e chiar frumoasă

   Da, aici nu am ce comenta, chiar este! La fel şi priveliştea din balcon – păcat că la noi timpul a fost foarte scurt şi nu ne-am putut bucura prea mult de ea; ce frumos o fi să-ţi bei cafeaua de dimineaţă în acele condiţii... !!!

Baia e destul de neplăcută...

   Mda, este! E greu de înţeles de ce au adoptat asemenea soluţii, atâta timp cât spaţiul ar permite atât cabină de duş cât şi o chiuvetă mai mare. Plus că nu e nici vreo investiţie financiară prea mare. Posibil să gândesc greşit căci nu am stat să studiez problema în amănunt dar înclin să cred că aşa o fi “moda” prin unele zone ale lor – cei care cunosc mai bine Bulgaria pot confirma sau infirma. Sau poate o fi fost doar o coincidenţă că şi la cealaltă cazare de tranzit (tot o noapte, la un hotel mai mare ca Stambolov) baia era concepută în acelaşi stil.

Orașul e superb...

   Aici... NO COMMENT!!! (Off, de abia aştept să ne întoarcem acolo)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- urjanclaudiu
[20.05.18 08:15:51]
» mesaj pers
Fain articol. Chiar îmi făceam griji...

   @ungureanica Mulţam’ fain. Şi stai liniştit că nu scăpaţi voi de mine aşa uşor :D. Am mai dispărut eu şi altădată dar de întors tot m-am întors :).

   Îmi pare rău că m-am depărtat de voi dar nu am avut ce face, de-abia mi-a ajuns puţinul timp liber pentru familie, nu prea am mai avut timp de alte activităţi. Dacă mă crezi, până la ora asta eu nici măcar despre Întâlnirea AFA nu am apucat să citesc şi de-abia aştept să-mi fac timp să văd ce s-a scris atunci.

   Totuşi, se pare că treptat, lucrurile se îmbunătăţesc şi o să mai am câte puţin timp şi de AFA, pentru început sper să ajung la zi cu articolele restante şi pe urmă... mai vedem ce-o urma!

   Toate cele bune şi să ne revedem cu bine

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- mishu
[20.05.18 16:36:44]
» mesaj pers

   @urjanclaudiu:

Şi stai liniştit că nu scăpaţi voi de mine aşa uşor. Am mai dispărut eu şi altădată dar de întors tot m-am întors.
pai cred ca exact asta ne dorim, sa te avem pe aici.

   Felicitari, votat cu mare drag si sper sa te tii de cuvant.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- urjanclaudiu
[22.05.18 05:34:54]
» mesaj pers

   @mishu: Mulţumesc frumos.

   Da, o să mă ţin de cuvânt. Poate că o să mai dispar din când în când (nu aşa mult cum am făcut-o acum) însă cu siguranţă revin. Dacă nu mai apar pe-aici - ceea ce sper să nu se întâmple, atunci înseamnă că e ceva... grav:(

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[24] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2015] Holul de la intrare şi recepţia (în capăt) -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966591">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966591"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966591">Şterge vot</a></div><span id="v9966591" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966591)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966591Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966591MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2015] Holul de la intrare şi recepţia (în capăt)
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2015] Nivelul -1, unde se găsea camera noastră -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966592">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966592"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966592">Şterge vot</a></div><span id="v9966592" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966592)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966592Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966592MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2015] Nivelul -1, unde se găsea camera noastră
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2015] Holul de la nivelul -1 -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966593">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966593"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966593">Şterge vot</a></div><span id="v9966593" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966593)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966593Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966593MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2015] Holul de la nivelul -1
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2015] 'Gangul' ce duce spre cameră -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966594">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966594"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966594">Şterge vot</a></div><span id="v9966594" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966594)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966594Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966594MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2015] "Gangul" ce duce spre cameră
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2015] Coborâm să ajungem să vedem camera -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966595">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966595"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966595">Şterge vot</a></div><span id="v9966595" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966595)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966595Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966595MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2015] Coborâm să ajungem să vedem camera
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2015] Aspect din interiorul camerei -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966596">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966596"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966596">Şterge vot</a></div><span id="v9966596" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966596)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966596Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966596MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2015] Aspect din interiorul camerei
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2015] Aspect din interiorul camerei -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966597">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966597"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966597">Şterge vot</a></div><span id="v9966597" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966597)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966597Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966597MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2015] Aspect din interiorul camerei
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2015] Aspect din interiorul camerei -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966598">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966598"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966598">Şterge vot</a></div><span id="v9966598" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966598)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966598Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966598MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2015] Aspect din interiorul camerei
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2015] Aspect din interiorul camerei -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966599">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966599"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966599">Şterge vot</a></div><span id="v9966599" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966599)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966599Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966599MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2015] Aspect din interiorul camerei
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2015] Aspect din interiorul camerei -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966600">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966600"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966600">Şterge vot</a></div><span id="v9966600" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966600)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966600Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966600MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2015] Aspect din interiorul camerei
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2015] Colecţia de tablouri de deasupra patului -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966601">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966601"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966601">Şterge vot</a></div><span id="v9966601" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966601)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966601Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966601MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2015] Colecţia de tablouri de deasupra patului
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2015] Holul de la intrare - în dreapta este uşa de la baie -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966602">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966602"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966602">Şterge vot</a></div><span id="v9966602" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966602)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966602Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966602MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2015] Holul de la intrare - în dreapta este uşa de la baie
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2015] 'Vestitul' duş care mie nu-mi place nicicum :) -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966603">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966603"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966603">Şterge vot</a></div><span id="v9966603" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966603)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966603Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966603MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2015] "Vestitul" duş care mie nu-mi place nicicum :)
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2015] Aşa arată baia! -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966604">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966604"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966604">Şterge vot</a></div><span id="v9966604" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966604)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966604Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966604MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2015] Aşa arată baia!
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2015] Poză din balcon - către balcoanele vecine -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966605">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966605"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966605">Şterge vot</a></div><span id="v9966605" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966605)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966605Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966605MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2015] Poză din balcon - către balcoanele vecine
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2015] În drum către Cetatea Tsarevets -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966606">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966606"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966606">Şterge vot</a></div><span id="v9966606" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966606)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966606Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966606MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2015] În drum către Cetatea Tsarevets
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2015] Intrarea în cetate -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966607">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966607"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966607">Şterge vot</a></div><span id="v9966607" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966607)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966607Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966607MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2015] Intrarea în cetate
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2015] Intrarea în cetate - ce-a de-a doua poartă -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966608">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966608"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966608">Şterge vot</a></div><span id="v9966608" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966608)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966608Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966608MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2015] Intrarea în cetate - ce-a de-a doua poartă
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2015] Urcăm către Cadedrala Patriahală -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966609">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966609"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966609">Şterge vot</a></div><span id="v9966609" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966609)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966609Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966609MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2015] Urcăm către Cadedrala Patriahală
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2015] Cadedrala Patriahală „Înălţarea Domnului” -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966610">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966610"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966610">Şterge vot</a></div><span id="v9966610" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966610)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966610Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966610MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2015] Cadedrala Patriahală „Înălţarea Domnului”
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2015] Valea râului Yarta şi în plan depărtat, cetatea Trapezitsa -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966611">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966611"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966611">Şterge vot</a></div><span id="v9966611" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966611)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966611Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966611MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2015] Valea râului Yarta şi în plan depărtat, cetatea Trapezitsa
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2015] Pe străzile Oraşului Vechi -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966612">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966612"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966612">Şterge vot</a></div><span id="v9966612" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966612)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966612Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966612MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2015] Pe străzile Oraşului Vechi
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2015] -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966613">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966613"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966613">Şterge vot</a></div><span id="v9966613" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966613)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966613Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966613MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2015]
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2015] Monumentul 'Maica Bulgaria' -- foto by <b>urjanclaudiu</b> [uploaded 15.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966614">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966614"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966614">Şterge vot</a></div><span id="v9966614" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966614)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966614Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966614MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2015] Monumentul "Maica Bulgaria"
foto urjanclaudiu [15.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[24] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.123514890671 sec