85865 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Noufaro Apartments (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
14.05.2018
DE
Avatar Alina53
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Galati
înscris/ă în 15.01.09
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
APR-2018
DURATA: 7 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ FĂRĂ MASĂ
PREŢ SEJUR:
175 euro
cu transport AUTOCAR
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
PLAJA şi MAREA
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.38
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   

Noufaro Apartments și dor de-albastru...


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Ei, când mă gândesc că în urmă cu doar câteva zile mă lăfăiam pe această plajă… skylinewebcams.com/en/web ... okastritsa.html... Sunt sigură că mulți dintre voi au recunoscut-o… Așa-i?

Corfu, în acest paradis turistic accesibil tuturor, indiferent de vârstă sau de câți bani mai ai în buzunar, te simți precum un zeu sau o zeiță. De ce? Pentru că minunatele sale peisaje de pe țărm sau dinspre mare nu costă nimic și sunt cele mai prețioase din lume, păstrate ca amintiri dragi.

De ce dor de-albastru? Parcă doar în Grecia simt dorința nebună, nimănui împărtășită, până acum, de a mă scălda în imensitatea azurie a cerului ce se unește cu marea, pur și simplu să-mi dau jos hainele și alergând, să plonjez direct … în cer…

În perioada Târgului de Turism din februarie am dat peste o ofertă ce mi-a atras atenția. Perioada sejurului îmi convenea, prețul – 175 euro pentru două persoane, cazare la vilă și transport cu autocarul – excelent, aproape incredibil, rezerva de koum-quat trebuia reînnoită pentru nepoței… și uite-așa pe radarul de vacanță s-a ivit insula Corfu. Destinația nu era nouă pentru noi, mai fusesem în insulă în patru sejururi în locații diferite: Sidari, Acharavi, Roda, Ipsos, iar Kerkira, în afară de vizitele făcute în sejururile amintite, mă mai cucerise și în cursul a două croaziere, când pentru câteva ore nava a ancorat în portul capitalei.

Așadar, când primăvara pare cel mai frumos anotimp, iată-ne și pe noi porniți pe lungul drum al autocarului spre Corfu… Distanța București – Corfu este de 1100 kilometri și am parcurs-o în mai puțin de 14 ore, cu obișnuitele pauze de întindere la fiecare trei ore. Traseul rutier străbate Bulgaria (Ruse – Sofia – Kulata / Promahonas) – 600 km, apoi pe teritoriul Greciei (Serres – Salonic, urmând autostrada – Veria – Kozani – Grevena – Metsovo – Igoumenitsa) – 500 km. În Grecia am traversat mai multe provincii: Macedonia, a cărei capitală este Salonicul, Tessalia și Grecia continentală, având prilejul să admir în depărtare crestele încă înzăpezite ale Olimpului și ale Munților Pindului.

Dacă la ducere am traversat Grecia în timpul nopții, la întoarcere ne-am bucurat de străbaterea autostrăzii în timpul zilei. Este o extraordinară realizare de infrastructură cu vreo 60 de tuneluri pe sens și o sumedenie de viaducte. Apoi, trecând de această zonă atât de pitorească, în drum spre Serres, nenumărate orezării și doar… vreo 16 km cu livezi de piersici și de kiwi de o parte și de alta a autostrăzii… De admirat!

În vama bulgărească, la Ruse am avut parte de un mic incident pe care vreau să vi-l împărtășesc, poate cineva încă nu cunoaște o regulă absolut de neîncălcat: un minor pentru a putea ieși din țară atunci când este însoțit doar de unul dintre părinți, trebuie să aibă asupra lui documentul care atestă acordul celuilalt părinte care nu-l însoțește. Acest act trebuie să fie legalizat la notariat.

O doamnă însoțită de fiica sa de vreo 8-9 ani a fost avertizată de către ghidul însoțitor al autocarului încă de la părăsirea Bucureștiului, că neavând acest act semnat de soțul ei, va face cale-ntoarsă de la vamă… Nedând crezare spuselor avizate ale ghidului, aceasta n-a vrut să renunțe la călătorie. Ajungând la controlul poliției de frontieră, bineînțeles, li s-a interzis intrarea. Unde-i lege, nu-i tocmeală… A trebuit ca autocarul să facă drum de înapoiere până în vama română, unde cele două au coborât. Uite-așa, am traversat podul peste Dunăre de trei ori și am pierdut vreo jumătate de oră… Mi-a fost milă de fetița atât de entuziasmată de călătorie și care din ignoranța mamei sale, a ratat o vacanță frumoasă.

Ajungem în Igoumenitsa. Cu ochii de-abia mijiți din cauza nesomnului de peste noapte, intrăm în burta feribotului ce ne va duce până în portul din Kerkira (Corfu Town). Este prima cursă, cea de la 6 dimineața, așa încât avem parte și de bonus – răsăritul soarelui privit de pe mare.

Pentru cei care nu călătoresc cu avionul – Kerkira îi întâmpină cu punctul de referință pentru insulă: Vechiul Fort, cunoscut și sub numele de Palaio Frourio. Feribotul ”toarce” fără grabă prin fața Kerkirei, dezvăluindu-mi imagini cunoscute și mult așteptate… Ajungem în port, apoi fiecare turist este ”plantat” în fața locației pe care și-a ales-o.

Corfu este o insulă magică, iar Paleokastritsa este un spectacol, fermecând o lume-ntreagă și fiind considerată cel mai frumos loc al insulei ca și cadru natural.

Sat pitoresc, situat la 25 km nord-vest de orașul Corfu, pe coasta vestică, cu țărmuri punctate de cinci golfuri și două promontorii împădurite, înconjurat de dealuri luxuriante din care se ițesc vârfuri de chiparos, de crânguri de măslini, de livezi de lămâi și portocali, Paleokastritsa a atras de-a lungul vremii o pleiadă de personalități de talie internațională, printre care milionarul grec Aristotel Onassis, Boris Elțîn, Maria Callas, Francois Mitterrand, Kennedy, Brigitte Bardot…

Iată-ne și pe noi ajunși în față la ”Apartments Noufaro”, nițel impropriu zis ”în față”, clădirea fiind mai retrasă față de drumul principal. Cunoșteam amplasarea proprietății, pe distanță scurtă panta este destul de abruptă, iar după ce o cuceream, mai erau și niște scări de urcat… Precum o cumpănă de fântână, timp de o săptămână aveam să urc și să cobor, neobosind niciodată, bine, trebuia să-mi iau puțin elan la începutul pantei… :) Așadar, dacă vreți să vă pompați niscaiva fier în mușchii picioarelor, alegeți această locație, doar că, pentru persoane care se deplasează mai greu, ar putea fi o problemă…

Zona în care se află vila este mai puțin turistică, dar exact asta am căutat. Distanța până în centru, la plaja Spyridon era cam de 3,5 kilometri, o parcurgeam în plimbare pe jos, agale, de-a lungul drumului de coastă, într-o jumătate de oră. Drumul se învârtea atât de șerpuit, încât acest traseu cuprindea nu mai puțin de 20 de curbe… Le-am numărat. Aproape după fiecare, priveliștea îți încetinea pașii și-ți cerea s-o imortalizezi… O făceam în diferite momente ale zilei fiindcă lumina soarelui, directă sau ascunsă după vreo colină, picta jucăuș reflexe multicolore în apa mării…

Am avut parte de-o primire caldă și cu toate că sosirea noastră a fost matinală, la opt și jumătate, am fost imediat cazați. Gazdă ospitalieră, Efthis, ne-a oferit orice informație i-am cerut și a încercat să ne facă șederea cât mai confortabilă.

Dar cea care mi-a cucerit inima, a fost Lara, o cățelușă husky de trei ani, extrem de prietenoasă și avidă de mângâierile mele. Sentimentele se pare c-au fost reciproce, de câte ori mă vedea, făcea salturi înalte de bucurie!

Noufaro dispune de 15 camere și studiouri pentru 2,3 și 4 persoane. Camera noastră, mobilată simplu, dar funcțională, a satisfăcut întru totul nevoile noastre nepretențioase. Ce-ți trebuie în primul rând într-un concediu ca să te simți bine? Un pat bun și mare, cu lenjerie plăcută. L-am avut. Apoi, un mic birou cu scaun pe care l-am folosit drept suport de bagaj, dulap de haine, noptieră, televizor cu ecran plat, aparat de aer condiționat, oglindă. Au fost și ele. Spațiul holului de la intrare era pe jumătate ocupat de cele trebuincioase unei gospodine în eventualitatea pregătirii unei mese mai frugale: plită electrică cu două ochiuri, cuptor cu microunde, frigider, chiuvetă, cană de fiert apa, tacâmuri și veselă pentru două persoane, oală, cratiță, tigaie, ibric…

Fiecare cameră dispune de o terasă sau de un balcon. Noi am avut terasă, cei de la nivelul superior, beneficiau de balcon, mai mic decât terasa. Pe terasă – cu două fotolii și masă -, alintați de soarele dimineții, luam micul dejun, iar seara întârziam la culcare pentru că era atât de plăcut! După delectarea cu trilurile păsărelelor, când obosite se retrăgeau și ele la somn, începea adevăratul spectacol al nopții. Lor le luau locul greierașii, iar întunericul pătrunzător era străpuns de mici luminițe zburătoare, intermitente, ce se confundau cu cele ale avioanelor care se îndreptau spre aeroportul corfiot, la ceas de noapte. Licuricii! Nu mă mai bucurasem de prezența lor de ani de zile… Iar luna, apărând printre crengile copacilor, mândră și dolofană, căci am prins-o plină, întregea tabloul nocturn într-un mod atât de fericit… A meritat să sacrific niște ore de somn pentru toate acestea!

Pe peluza din fața teraselor, printre tufe de trandafiri, puteți face plajă, aveți la dispoziție șezlonguri, măsuțe și umbreluțe.

Baia… micuță, dar n-aveam de gând să dansez acolo… ;) Doar o micuță cadă de duș, cu perdea, toaletă și chiuvetă, oglindă, cinci prosoape, hârtie igienică. Fără uscător de păr, fără articole de toaletă. Nu știu, poate se găseau în studiourile rezervate prin booking. Apă caldă la orice oră din zi sau noapte. O fi baia mică, poate dușul ar merita o îmbunătățire, poate… însă orice mic defect dispare în comparație cu frumusețile pe care ți le oferă Paleokastritsa.

La doar 30 metri de vilă se află un supermarket de unde vă puteți aproviziona imediat cu orice vă doriți, iar la vreo două-trei sute de metri este stația de autobuz care face legătura cu Kerkira. Biletul de autobuz până acolo costă 2,50 euro, iar drumul durează cam trei sferturi de oră.

De data aceasta n-am mai apelat la închirierea unei mașini, o făcusem în celelalte sejururi și bifasem cam toate atracțiile insulei. Dar ne-am făcut pofta închiriind o barcă pentru patru ore cu 40 euro.

Vă recomand să vă luați de acasă spirale și aparate cu pastile contra țânțarilor. Noi am avut două, unul l-am împrumutat vecinilor de cameră, mi-a fost milă de ei, de pe terasă auzeam cum se tot plesnesc, încercând să se ferească de țânțari.

Cea mai apropiată tavernă, la vreo 300 metri, Spyros, am vizitat-o și noi.

Semnalul Wi-Fi gratuit, dar așa, mai agale, precum grecul… Nu ni s-a cerut de către proprietar nici o taxă turistică de ședere.

La sfârșit de aprilie am avut parte de vreme caldă, numai zile însorite, am făcut plajă. După ce-am plecat noi, a urmat o săptămână cu ploi zilnice… Paleokastritsa, ori ai plâns după noi?!

Dacă vă doriți o cazare ieftină, fără pretenții mari, liniște și relaxare, aer cu balsam de conifere, peisaje unice, beție de albastru sau puțin de Mythos de la ”mama lui”, alegeți Noufaro! Și transmiteți salutări Larei din partea noastră… ;)

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Alina53 in 14.05.2018 09:14:13

Validat / Publicat: 14.05.18 18:57:29


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 1852


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Alina53); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  39800 PMA (din 42 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Alina53
[14.05.18 10:01:20]
» mesaj pers

   Webmaster, te rog să atașezi videoclipul următor: https://www.youtube.com/watch?v=h3cLPf_9__4 Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[14.05.18 10:50:01]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[14.05.18 19:00:14]
» mesaj pers

   @Alina53: Si Start vot! si sa va fie de bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[14.05.18 19:28:50]
» mesaj pers

   @Alina53: Da, culoare, emoție, viață, mare dreptate ai!

   Superbe și pozele, să va fie de bine!

   E nevoie de permis pentru barcă?

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina53
[14.05.18 19:29:40]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțam! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina53
[14.05.18 19:57:13]
» mesaj pers

   @krisstinna: Mulțumim! :* La închirierea bărcilor cu motor nu se solicită permis, totuși, celor neavizați în ale navigației am văzut că li se face un mic instructaj. Mai există varianta plimbării în grup - 10 euro/ persoană pentru o oră. Barcagii sunt experimentați, cunosc zonele din preajma coastei unde se ascund mici capcane de stânci care nu se observă la suprafața apei, intră puțin cu barca în interiorul grotelor... În weekend era un trafic de bărcuțeeee! Să urmărești pe webcam;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- crismis
[14.05.18 20:49:58]
» mesaj pers

   @Alina53: Superb! Parcă ieri am fost și eu acolo! Tare mi-a plăcut să revăd în fotografiile tale locurile atât de dragi! Paleokastrita e, cu adevărat, un colț de Rai! Iar acum, gătită în haine de primăvară, parcă e și mai proaspătă, și mai frumoasă! Îmi imaginez ce miresme pluteau în aer...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina53
[14.05.18 22:02:30]
» mesaj pers

   @crismis: N-ai sughițat? Îi spuneam mereu soțului: ”Uite și Crismis a trecut pe-aici... și pe-aici... și pe-aici... ” Mă bucur că ți-au plăcut fotografiile! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[15.05.18 09:41:18]
» mesaj pers

   Un articol scris cu atâta emoție! Atâta albastru, atâta emoție, cumva ar trebui să-mi țină de „foame” până ajung în concediu... atât de frumos povestit, încât parcă am fost și eu acolo... deși încă nu am ajuns în Corfu!

   Ați avut o cazare decentă, la un preț foarte bun, într-un loc minunat, ce frumos se vede marea de la înălțime! nici pe mine nu m-ar fi deranjat panta, nici depărtarea de plajă... astfel aveam ocazia să fac - așa poze frumoase! spendide! Îngemănarea dintre verdele închis și nuanțele incredibile de albastru și turcoaz sunt de vis... deci visez și eu, mai am o lună... de visat :)... ce binevenite sunt așa articole!

   Felicitări, foarte frumos!

   A! Lara e minunată!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ANILU
[15.05.18 14:49:52]
» mesaj pers

   @Alina53: Superb! Nici nu-ți poți dori altceva și aici mă refer la condițiile de cazare, atâta timp cât priveliștea este minunată atât ziua cât și noaptea.

   Apropoo, bogat mic dejun...

   Il Capitano cred că s-a simțit ca peștele în apă, se vede că-i place!

   Foarte frumos ne-ai prezentat totul, vremea a fost numai bună de plimbare, plajă și baie. Apa a fost bună de baie?

   Felicitări pentru această vacanță.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Alina53
[15.05.18 15:33:04]
» mesaj pers

   @maryka: Mulțumesc pentru frumoasele cuvinte pe care mi le-ai adresat și ce pot să-ți doresc, la rându-mi, aflând că vei pleca și tu în curând în Corfu? Doar ca sejurul tău să-l întreacă pe-al meu! Și să îl și repeți! Sunt sigură că te vei întoarce încântată din vacanță, tu vei putea să și înoți, spre deosebire de noi, care n-am îndrăznit să lăsăm valurile să ne mângâie mai sus de genunchi... era sfârșit de aprilie, iar pe coasta vestică a insulei, se știe, apa mării este mai rece. O lună trece repede, mai ales dacă ai la ce visa! :D+:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Alina53
[15.05.18 16:08:01]
» mesaj pers

   @ANILU: Mulțumesc frumos! :*

   Ssst, nu mai spune că micul dejun era prea bogat, nu dădeam chiar totul gata, ;) fiecare mânca ce poftea, erau momentele când puneam ziua la cale...

   Il Capitano este născut în zodia Pești, de Mărțișor, cum să nu-i placă apa? Mai puțin doar în vin... ;)

   De înotat n-am avut parte, s-a opus ”Ionică” (cu accent schimbat pe altă silabă =)) )

   Vremea a fost excelentă, de aceea glumesc și le mai spun prietenilor că dacă vor să se asigure de timp favorabil în concediu, să ne ia cu ei... ;)

   Vacanțe minunate oriunde v-ați îndrepta! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- maryka
[15.05.18 17:17:00]
» mesaj pers

   @Alina53:

   Păi da, plecăm peste o lună, doar că nu în Corfu, ci pe partea cealaltă, la marea Egee, pentru 14 nopţi în insula Lesvos. Şi da, când am la ce visa, parcă timpul trece mai uşor! Azi am avut terapie cu albastru... ! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina53
[16.05.18 19:19:08]
» mesaj pers

   @maryka: Din Lesbos este ușor să tragi o fugă și în Turcia!

   

   Până pleci, sau cei care n-au drum pe-aici, poți/puteți să vă așezați la o masă a tavernei din imagine și să admirați priveliștea din portul de mici ambarcațiuni din Mithymna…

   

   https://www.skylinewebcams.com/en/webcam/ellada/north-aegean/lesbos/lesbos-mithymna-molyvos. html

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka
[17.05.18 10:11:20]
» mesaj pers

   @Alina53:

   Mulțumesc frumos pentru idee, m-am gândit și eu, să vedem cum ne vom organiza! Sunt în termen, fac programe, pe zile, pe obiective, insula e foarte mare, a treia ca mărime după Creta și Evia, ofertantă, am atât de multe în plan... :) Noi vom sta în nord, aproape de Molyvos. Asta nu-i o problemă, pentru că vom închiria o mașină pentru câteva zile, sigur poate vom apela și la transportul în comun, pentru distanțele mai mici. De aceea fac schițe, pe unde cu mașina, pe unde pe jos, pentru că vreau să facem și mișcare, ca întotdeauna!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Alina53
[17.05.18 11:17:40]
» mesaj pers

   @maryka: Bravo vouă, o să fie o vacanță pe cinste! ;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- florina9
[14.06.18 17:37:47]
» mesaj pers

   Buna ziua, voi merge tocmai in aceasta locatie si la acest studio. Mi-au fost de folos informatiile dv. As vrea sa va intreb daca putem inchiria de aici o masina, nu din kerkira, pentru 2 zile.

   Se pot lua de aici croazierele? Nu vrem sa apelam la agentia din Romanuadeoarece totdeauna au preturile mai mari. Multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- florina9
[29.06.18 07:30:24]
» mesaj pers

   Foarte util pentru noi tot ceea ce ati scris. Vom in septembrie aici. Am vrea sa inchiriem o masina pentru 2 zile. Puteti sa ne indicati vreo agentie?

   De asemenea putem lua croaziera Paxi -Antipaxi si cea din Albania de la agentii din Paleo, dar sa fie cu transportul dim port in peokastritsa asigurat. Multumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina53
[30.06.18 07:54:05]
» mesaj pers

   @florina9: Mă bucur pentru că impresiile mele vă sunt utile pentru sejurul din septembrie. În aprilie, când am fost noi, nu se organizau croaziere în insulele Paxos și Antipaxos, nefiind mulți turiști în Paleokastritsa, așa încât nu vă pot da amănunte... Excursia în Albania numai cu vizitarea orașului Saranda, nu prea merită.

   Pe drumul de la Vila Noufaro spre centrul stațiunii se află mai multe mici agenții de închiriere de mașini, pentru un Matiz sau un Chevrolet prețul ar fi cam de 25-30 euro/zi. Probabil că vreți să faceți turul insulei Corfu cu mașina. Doar pentru vizitarea Kerkirei, ar fi bine să folosiți transportul public (Green Busses), este comod, în mai puțin de o oră ajungeți în centrul ei, biletul costă 2,50 euro/călătorie, cursele sunt din două în două ore.

    Dacă mai aveți întrebări, puteți să-mi trimiteți mesaj privat, vă răspund cu plăcere.

    S-aveți un concediu minunat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- florina9
[30.06.18 09:30:18]
» mesaj pers

   @Alina53: Multumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [21.02.19 10:45:02]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Sejur la Noufaro Apartments (Aug.2017) - punctaj satisfactie: 8.17 (scris in 24.08.17 de gbrladrian din TOPLITA [HG]) - RECOMANDĂ
 • Noufaro Apartments [Paleokastritsa] (Jun.2016) - punctaj satisfactie: 9.38 (scris in 13.11.17 de cristiml din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 8.97
 • GRAD RECOMANDARE: 100.00%
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[45] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2018] Paleokastritsa sau cum să-mi astâmpăr dorul de-albastru... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966106">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966106"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966106">Şterge vot</a></div><span id="v9966106" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966106)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966106Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966106MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2018] Paleokastritsa sau cum să-mi astâmpăr dorul de-albastru...
foto Alina53 [14.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [APR-2018] Plaja Spyridon, un crâmpei din Paleokastritsa -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966107">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966107"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966107">Şterge vot</a></div><span id="v9966107" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966107)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966107Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966107MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2018] Plaja Spyridon, un crâmpei din Paleokastritsa
foto Alina53 [14.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [APR-2018] Nuanțele de albastru fermecător ale Mării Ionice -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966108">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966108"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966108">Şterge vot</a></div><span id="v9966108" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966108)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966108Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966108MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2018] Nuanțele de albastru fermecător ale Mării Ionice
foto Alina53 [14.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [APR-2018] Cu o astfel de bărcuță ne-am plimbat și noi -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966109">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966109"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966109">Şterge vot</a></div><span id="v9966109" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966109)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966109Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966109MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2018] Cu o astfel de bărcuță ne-am plimbat și noi
foto Alina53 [14.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [APR-2018] Priveliștea din fața Apartments Noufaro -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966110">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966110"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966110">Şterge vot</a></div><span id="v9966110" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966110)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966110Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966110MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2018] Priveliștea din fața Apartments Noufaro
foto Alina53 [14.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [APR-2018] Dacă panta este învinsă, urmează scările. În prim plan ne salută fructele koum-quat -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966112">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966112"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966112">Şterge vot</a></div><span id="v9966112" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966112)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966112Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966112MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2018] Dacă panta este învinsă, urmează scările. În prim plan ne salută fructele koum-quat
foto Alina53 [14.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [APR-2018] Magazinul cu de toate din apropierea vilei -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966113">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966113"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966113">Şterge vot</a></div><span id="v9966113" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966113)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966113Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966113MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2018] Magazinul cu de toate din apropierea vilei
foto Alina53 [14.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [APR-2018] 12 dintre cele 15 camere ale vilei -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966114">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966114"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966114">Şterge vot</a></div><span id="v9966114" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966114)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966114Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966114MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2018] 12 dintre cele 15 camere ale vilei
foto Alina53 [14.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [APR-2018] În micuța grădină a vilei -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966115">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966115"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966115">Şterge vot</a></div><span id="v9966115" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966115)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966115Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966115MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2018] În micuța grădină a vilei
foto Alina53 [14.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [APR-2018] Imagine din camera noastră -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966116">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966116"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966116">Şterge vot</a></div><span id="v9966116" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966116)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966116Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966116MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2018] Imagine din camera noastră
foto Alina53 [14.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [APR-2018] Faceți cunoștință, ea este Lara -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966117">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966117"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966117">Şterge vot</a></div><span id="v9966117" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966117)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966117Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966117MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2018] Faceți cunoștință, ea este Lara
foto Alina53 [14.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [APR-2018] Bucuria Larei când ne întâlneam -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966119">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966119"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966119">Şterge vot</a></div><span id="v9966119" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966119)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966119Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966119MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2018] Bucuria Larei când ne întâlneam
foto Alina53 [14.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [APR-2018] Un colț al camerei noastre -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966120">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966120"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966120">Şterge vot</a></div><span id="v9966120" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966120)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966120Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966120MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2018] Un colț al camerei noastre
foto Alina53 [14.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [APR-2018] Alt colț al camerei și chicineta de pe hol -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966121">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966121"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966121">Şterge vot</a></div><span id="v9966121" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966121)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966121Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966121MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2018] Alt colț al camerei și chicineta de pe hol
foto Alina53 [14.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [APR-2018] Colțul camerei dinspre terasă -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966123">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966123"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966123">Şterge vot</a></div><span id="v9966123" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966123)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966123Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966123MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [APR-2018] Colțul camerei dinspre terasă
foto Alina53 [14.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [APR-2018] Terasa noastră, aveam măsuță cu două fotolii și uscător de rufe -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966124">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966124"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966124">Şterge vot</a></div><span id="v9966124" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966124)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966124Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966124MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [APR-2018] Terasa noastră, aveam măsuță cu două fotolii și uscător de rufe
foto Alina53 [14.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [APR-2018] Terasa noastră cu obloane din lemn - pentru cei cărora nu le place lumina puternică sau căldura excesivă -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966126">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966126"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966126">Şterge vot</a></div><span id="v9966126" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966126)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966126Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966126MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [APR-2018] Terasa noastră cu obloane din lemn - pentru cei cărora nu le place lumina puternică sau căldura excesivă
foto Alina53 [14.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [APR-2018] Terasa noastră și copacul printre ale cărui crengi admiram luna -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966137">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966137"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966137">Şterge vot</a></div><span id="v9966137" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966137)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966137Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966137MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [APR-2018] Terasa noastră și copacul printre ale cărui crengi admiram luna
foto Alina53 [14.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [APR-2018] ”Peste-a nopții feerie/ Se ridică mândra lună/ Totu-i vis și armonie/ Noapte bună! ” -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966138">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966138"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966138">Şterge vot</a></div><span id="v9966138" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966138)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966138Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966138MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [APR-2018] ”Peste-a nopții feerie/ Se ridică mândra lună/ Totu-i vis și armonie/ Noapte bună! ”
foto Alina53 [14.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [APR-2018] Bună dimineața, Lara! -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966139">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966139"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966139">Şterge vot</a></div><span id="v9966139" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966139)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966139Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966139MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [APR-2018] Bună dimineața, Lara!
foto Alina53 [14.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [APR-2018] Camera noastră și ieșirea pe terasă -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966140">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966140"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966140">Şterge vot</a></div><span id="v9966140" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966140)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966140Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966140MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [APR-2018] Camera noastră și ieșirea pe terasă
foto Alina53 [14.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [APR-2018] Privind în jur, cum să nu mănânci cu poftă? -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966141">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966141"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966141">Şterge vot</a></div><span id="v9966141" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966141)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966141Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966141MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [APR-2018] Privind în jur, cum să nu mănânci cu poftă?
foto Alina53 [14.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [APR-2018] Priveliște din grădina vilei -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966142">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966142"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966142">Şterge vot</a></div><span id="v9966142" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966142)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966142Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966142MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [APR-2018] Priveliște din grădina vilei
foto Alina53 [14.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [APR-2018] Chiparosul din fața vilei -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966143">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966143"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966143">Şterge vot</a></div><span id="v9966143" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966143)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966143Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966143MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [APR-2018] Chiparosul din fața vilei
foto Alina53 [14.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [APR-2018] O roză din grădină -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966144">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966144"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966144">Şterge vot</a></div><span id="v9966144" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966144)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966144Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966144MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [APR-2018] O roză din grădină
foto Alina53 [14.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [APR-2018] Fiecare floare cu gingășia ei... Ce poate realiza natura! -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966145">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966145"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966145">Şterge vot</a></div><span id="v9966145" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966145)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966145Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966145MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [APR-2018] Fiecare floare cu gingășia ei... Ce poate realiza natura!
foto Alina53 [14.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [APR-2018] Deasupra clădirii albe din partea stângă este un boț din Noufaro -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966147">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966147"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966147">Şterge vot</a></div><span id="v9966147" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966147)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966147Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966147MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [APR-2018] Deasupra clădirii albe din partea stângă este un boț din Noufaro
foto Alina53 [14.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [APR-2018] Albastru la Mănăstirea Paleokastritsa -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966148">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966148"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966148">Şterge vot</a></div><span id="v9966148" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966148)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966148Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966148MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [APR-2018] Albastru la Mănăstirea Paleokastritsa
foto Alina53 [14.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [APR-2018] Urcând pe drumul spre Mănăstirea Paleokastritsa -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966149">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966149"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966149">Şterge vot</a></div><span id="v9966149" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966149)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966149Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966149MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [APR-2018] Urcând pe drumul spre Mănăstirea Paleokastritsa
foto Alina53 [14.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [APR-2018] Belvedere și câteva dorințe pecetluite -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966151">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966151"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966151">Şterge vot</a></div><span id="v9966151" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966151)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966151Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966151MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [APR-2018] Belvedere și câteva dorințe pecetluite
foto Alina53 [14.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [APR-2018] Priveliște de lângă mănăstire -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966152">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966152"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966152">Şterge vot</a></div><span id="v9966152" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966152)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966152Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966152MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [APR-2018] Priveliște de lângă mănăstire
foto Alina53 [14.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [APR-2018] Albastru și iar albastru... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966153">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966153"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966153">Şterge vot</a></div><span id="v9966153" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966153)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966153Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966153MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [APR-2018] Albastru și iar albastru...
foto Alina53 [14.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [APR-2018] Una dintre grotele ascunse -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966154">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966154"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966154">Şterge vot</a></div><span id="v9966154" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966154)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966154Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966154MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [APR-2018] Una dintre grotele ascunse
foto Alina53 [14.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [APR-2018] Paleokastritsa privită de pe mare -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 14.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av966155">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv966155"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=966155">Şterge vot</a></div><span id="v9966155" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(966155)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f966155Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e966155MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [APR-2018] Paleokastritsa privită de pe mare
foto Alina53 [14.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[45] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.155298948288 sec