85762 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în București?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.05.2018
DE
Avatar iulianic
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2018
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
8.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
Restaurant Ciorbărie / Dorobanți

La Ciorbărie


Vă plac ciorbele? Dacă da, vă invit în împărăția ciorbelor! Nu vă așteptați însă să vă duc în cine știe ce restaurant elegant, cu mari pretenții. "Ciorbărie" este un lanț relativ nou de… restaurante? E cam mult spus. Mai curând de mici locații unde se mănâncă sau de unde se pot lua preparate la pachet pentru a fi consumate acasă sau la birou.

Cum am aflat de Ciorbărie? În metrou am văzut o doamnă cu o pungă pe care scria "Ciorbărie". Mirată de acest cuvânt cu un înțeles simplu, dar nemaiauzit de mine, bănuind că e vorba de o "mâncătorie" - cum se mai spune pe aici, pe AFA - am accesat internetul și am aflat adresele a trei Ciorbării din București - Dorobanți, nr. 73, Mihai Eminescu, nr. 114 și Academiei, nr. 39-41. Nu știu dacă nu cumva sunt mai multe.

Tot internetul mi-a pus în față meniurile mai multor zile, unele chiar din anul precedent, din care am dedus că Ciorbărie este cu adevărat o împărăție a ciorbelor. Oferă în fiecare zi mai multe feluri, unele românești, mai cunoscute, altele inspirate din bucătăria internațională, despre care nici nu am auzit vreodată. Patru feluri de bază - Ciorbă de burtă, Supă vită gulaș, Ciorbă de perișoare și Ciorbă de fasole - le putem găsi în fiecare zi.

Când am hotărât să mergem să testăm, măcar să vedem despre ce este vorba, intrând pe site-ul lor în ideea de a vedea meniul, doar apăsând pe un anumit buton, soțul meu a primit mesaj pe Facebook cu meniul zilei curente. L-am salvat și îl voi atașa.

Am fost la Ciorbăria din Calea Dorobanți, nr. 73. Am găsit-o cu ușurință, dincolo de clădirea ASE, pe aceeași parte a străzii. Acolo... șoc! La parterul unui bloc vechi, lângă o fostă casă de amanet acum camuflată cu rogojini, am descoperit Ciorbăria. Într-o încăpere mică, decorată cu frumoase farfurii de ceramică, uriașele oale pline cu ciorbe calde își așteptau clienții. Cele câteva scaune înalte (gen bar) în dreapta și în stânga intrării, așezate lângă niște polițe fixate în zid care țineau loc de mese, sunt singurele locuri în care poți servi ciorba în interior. Afară, pe trotuar, în zgomotul mașinilor, de o parte și de alta a ușii deschise de la intrare, mai sunt două măsuțe. Totul era ocupat atunci când am ajuns noi acolo. Erau și persoane care așteptau, în picioare, să se elibereze vreun loc. În interior... coadă. Oamenii veneau, comandau și plecau cu ciorba la pachet, în casolete speciale, pentru a fi consumate acasă sau la birou. Am stat o clipă în cumpănă. Plecăm sau mai așteptăm? Curând, s-a eliberat una dintre mesele de afară și am luat loc deși îmi displace total să mănânc în aceste condiții. Nu-i vorbă, nici în interior nu mi-ar fi plăcut în principal din cauza căldurii, apoi din cauza condițiilor cam improprii pentru a servi o ciorbă. Am trecut peste aceste inconveniente. În fond, venisem la Ciorbărie să văd cum este și tocmai asta făceam.

Comanda se dă în interior, lângă lista cu meniul zilei și cu prețurile fiecărui preparat, iar plata se face la sfârșit, cash sau cu cardul.

Eu am comandat o ciorbă de perișoare, iar soțul meu o cremă de năut cu ghimbir. Porțiile, destul de mari, ne-au fost aduse la masă însoțite de crutoane și de o felie de pâine. Pălinca (50 ml) a fost ceea ce i-a deschis apetitul soțului meu, iar eu mi-am completat masa cu o plăcintă cu mure care mi-a fost adusă într-o casoletă, deci simplu de luat la pachet în caz de dorință. Ciorbele au fost cu adevărat bune. Curioasă pentru că nu mâncasem niciodată așa ceva, am gustat și eu crema de năut cu ghimbir. Mi-a plăcut, dar mai mult mi-a plăcut aroma de leuștean proaspăt din ciorba mea cu perișoare.

Fotografii în interior? Mă jenez întotdeauna să fotografiez oameni care mănâncă, iar la Ciorbărie, în spațiul acela foarte restrâns, mi-a fost cu neputință să prind în imagine scaunele înalte și oamenii cu fața la perete sorbindu-și ciorba. Am cerut permisiunea să fotografiez oalele acelea mari cât niște cazane pentru că mi-au plăcut în aliniamentul lor, fiecare cu polonicul aferent.

Nota de plată. Am fost la Ciorbărie, am consumat ciorbe, iar de pe nota de plată lipseau taman ciorbele. Aveam de plată doar o felie de pâine (1 leu), o plăcintă cu mure (7 lei) și o pălincă (10 lei). În timp ce eu fotografiam, soțul meu s-a dus la casă și a remediat greșeala. Au fost adăugate ciorba de perișoare (12 lei) și crema de năut cu ghimbir (12 lei). Așadar, atenție la nota de plată! Greșeala se poate produce și în sens invers.

Mai trebuie să menționez că Ciorbăria face și livrări la adresă, dar numai pentru o comandă minimă de 45 lei. Alte detalii nu cunosc.

Concluzii

La vremea prânzului, atunci când foamea amintește oricărui muritor că trebuie să mănânce, Ciorbăria este luată cu asalt. Funcționarii de la instituțiile din jur dau năvală aici pentru că știu că vor găsi o ciorbă proaspătă, gustoasă și - deloc de neglijat - la un preț bun. Cât am rămas acolo, am văzut mașini oprind în fața Ciorbăriei. Cineva cobora, comanda și apoi pleca cu pachetul.

Apreciez că Ciorbăria este un loc în care veți găsi întotdeauna o ciorbă bună, gătită după toate regulile artei culinare. Cei fiţoși, care strâmbă din nas la conceptul de "mănâncă și pleacă repede", nu au ce căuta acolo, dar ar trebui să știe că ciorbele sunt cu adevărat bune. Cel puțin cele pe care le-am încercat noi.

Este adevărat că Ciorbăria este un local mic și nu prea comod, de aceea, funcționează în special pe principiul "take awai".

Acum, la final, trebuie să v-o spun și pe asta. Două doamne în vârstă trecând prin fața Ciorbăriei. Una îi spune celeilalte: "Stai, dragă, să văd ce au ăștia aici!" Intră și iese repede spunând: "Cu 12 lei îmi fac ciorbă pentru trei zile."

---
Impresii încărcate de iulianic in 07.05.2018 19:55:49

Validat / Publicat: 07.05.18 22:20:21


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1024


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (iulianic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  25850 PMA (din 27 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- adrianaglogo
[07.05.18 22:31:34]
» mesaj pers

   @iulianic: Ceva asemanator ni s-a intamplat la Valencia. Pe nota nu erau trecute bauturile, in valoare de 11 E. Cand le-am spus ca e ceva gresit, s-au uitat cam urat, asta m-a suparat un pic. Cand au vazut ca ei erau in pierdere, nu stiau cum sa ne mai multumeasca.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[07.05.18 22:49:31]
» mesaj pers

   @iulianic: Arată foarte apetisante cele două farfurii! Cred că am să merg acolo să iau și eu o supă cremă de năut cu ghimbir și cu crutoane! N-am să plec, însă, fără să iau și o plăcintă cu mure, pentru acasă.

   Cred că acest gen de „mâncătorii” vor avea mare succes în viitor și că se vor înmulți, cum s-au înmulțit și „La plăcinte”.

   Numai că dacă „Plăcintele” au prețuri, relativ, mari, „Ciorbăriile” le vor face o concurență pe măsură, având în vedere prețurile rezonabile, cel puțin acum, la început de drum!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- tata123
[08.05.18 08:23:36]
» mesaj pers

   @iulianic: O denumire care atrage, românii - în general - fiind consumatori de ciorbă de toate felurile. Am observat (parcă) anul trecut micuțul local specializat de pe Calea Dorobanți, oalele de dimensiuni mari atrăgându-mi atenția. De fiecare dată când am trecut pe lângă Ciorbărie, mai ales la orele amiezii, erau clienți destui. O recomandare bună.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[08.05.18 09:02:30]
» mesaj pers

   @adrianaglogo: De mulțumiri sincere a avut parte și soțul meu. Ne-ar fi stat pe conștiință cele două ciorbe neplătite dacă remarcam greșeala acasă și nu le-o mai sesizam.

   @tata123: Într-adevăr, la orele prânzului, coada la Ciorbărie se lungește până pe trotuar. Oamenii știu că ciorbele sunt bune. Mai ales pentru că meniul zilei se cunoaște încă de dimineață (prin internet), consumatorii care știu ce vor, vin, comandă, iau și pleacă rapid.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[08.05.18 09:05:55]
» mesaj pers

   @doinafil: Ciorbăria este un loc de unde să cumperi și să pleci. Este deficitară la capitolul spațiu de servire, de aceea n-aș recomanda nimănui să consume ciorba acolo. Noi am rămas pentru că voiam să vedem cum este. Din acest punct de vedere nu mi-a plăcut la Ciorbărie. Când a trebuit să dau notă, am fost foarte încurcată. Pe site, la "Bucătărie și masă" se notează la un loc restaurantul, bucătăria și condițiile de servit masa. Dacă aș fi putut, aș fi notat preparatele cu FB, iar condițiile de servit masa cu nu mai mult de "nemulțumit".

   Și vreau să-ți mai spun ceva. Dintre toate ciorbele prezente în meniul zilei de ieri, Ciorba de burtă a avut cel mai mare succes (deși nu ne interesa, atunci când am ajuns noi acolo nici nu mai era), urmată de crema de năut cu ghimbir.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[08.05.18 17:57:13]
» mesaj pers

   @iulianic: Ciorba ta de perișoare m-a destabilizat total! Arată de-mi vine să iau o lingură și s-o atac!

   Cea a soțului nu mă prea inspiră. Nu-s fan ghimbir, iar năutul îmi place doar ușor prăjit!

   Localul este unul de ”înghite și pleacă! Altul la rând! ”, dar ca și concept de catering, fiind cantitate mare, e de luat în seamă!

   ”La Plăcinte” este altceva! Alt stil, alte produse, alt concept! Nu cred c-ar putea fi rivale!

   Pentru acasă nu v-ați comandat?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[08.05.18 19:02:33]
» mesaj pers

   @Zoazore: Nici eu nu sunt fan ghimbir, dar soțul meu da. Îi place picant. Uneori, în loc de cafea, își face ceai de ghimbir. La Ciorbărie, crema de năut cu ghimbir a fost a doua de pe listă care s-a terminat (după ciorba de burtă). Semn că există cerere pentru ea.

   Într-adevăr, "La Plăcinte" este altceva. Alt stil, alte produse, alt concept… Nu cred că le-aș putea compara mai ales pentru faptul că "La Plăcinte" am fost întotdeauna doar pentru plăcinte și desert.

   Dacă am comandat ciorbe și pentru acasă? Nu, n-am comandat pentru simplul motiv că vara consumăm destul de rar ciorbe și apoi… pot face și eu o ulcică cu ciorbă. Cu micii e altceva. Pentru că nu ne place să grătărim, îi căutăm prin alte părți.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- mishu
[19.05.18 23:55:13]
» mesaj pers

   @iulianic: La Ciorbarie, locatia din Mihai Eminescu este unul dintre locurile frecventate de flacaul meu cel mare care este un mare ciorbar si asa a fost de mic.

   Cand aveam musafiri, normal, nu puneam ciorba la masa, dupa ce pleacau intreba: Dar o ciorba nu mancam si noi?

   asadar nu avea cum sa rateze o ciorbarie.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964622">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964622"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964622">Şterge vot</a></div><span id="v9964622" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964622)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964622Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964622MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73.
foto iulianic [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Intrarea. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964623">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964623"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964623">Şterge vot</a></div><span id="v9964623" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964623)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964623Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964623MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Intrarea.
foto iulianic [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Meniul zilei. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964624">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964624"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964624">Şterge vot</a></div><span id="v9964624" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964624)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964624Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964624MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Meniul zilei.
foto iulianic [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Frumoase decoruri de ceramică. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964625">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964625"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964625">Şterge vot</a></div><span id="v9964625" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964625)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964625Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964625MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Frumoase decoruri de ceramică.
foto iulianic [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Oalele cu ciorbe. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964626">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964626"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964626">Şterge vot</a></div><span id="v9964626" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964626)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964626Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964626MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Oalele cu ciorbe.
foto iulianic [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Se dă comanda. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964627">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964627"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964627">Şterge vot</a></div><span id="v9964627" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964627)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964627Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964627MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Se dă comanda.
foto iulianic [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Crema de năut cu ghimbir. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964628">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964628"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964628">Şterge vot</a></div><span id="v9964628" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964628)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964628Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964628MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Crema de năut cu ghimbir.
foto iulianic [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Ciorba de perișoare. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964629">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964629"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964629">Şterge vot</a></div><span id="v9964629" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964629)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964629Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964629MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Ciorba de perișoare.
foto iulianic [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Lângă crema de năut cu ghimbir, pălinca. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964630">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964630"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964630">Şterge vot</a></div><span id="v9964630" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964630)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964630Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964630MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Lângă crema de năut cu ghimbir, pălinca.
foto iulianic [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Ciorbe, pâine și crutoane. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964631">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964631"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964631">Şterge vot</a></div><span id="v9964631" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964631)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964631Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964631MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Ciorbe, pâine și crutoane.
foto iulianic [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Comanda noastră la final. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964632">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964632"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964632">Şterge vot</a></div><span id="v9964632" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964632)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964632Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964632MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Comanda noastră la final.
foto iulianic [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Plăcinta cu mure la casoletă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964633">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964633"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964633">Şterge vot</a></div><span id="v9964633" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964633)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964633Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964633MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Plăcinta cu mure la casoletă.
foto iulianic [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Plăcinta cu mure. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964634">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964634"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964634">Şterge vot</a></div><span id="v9964634" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964634)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964634Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964634MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Plăcinta cu mure.
foto iulianic [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Meniul zilei furnizat pe Facebook. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964635">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964635"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964635">Şterge vot</a></div><span id="v9964635" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964635)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964635Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964635MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Meniul zilei furnizat pe Facebook.
foto iulianic [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Mese pe trotuar și clienți în așteptare. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964636">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964636"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964636">Şterge vot</a></div><span id="v9964636" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964636)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964636Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964636MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Mese pe trotuar și clienți în așteptare.
foto iulianic [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Blocul care găzduiește Ciorbăria. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964637">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964637"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964637">Şterge vot</a></div><span id="v9964637" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964637)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964637Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964637MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Blocul care găzduiește Ciorbăria.
foto iulianic [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Vedere de vis-a-vis. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964638">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964638"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964638">Şterge vot</a></div><span id="v9964638" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964638)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964638Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964638MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Vedere de vis-a-vis.
foto iulianic [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Vis-a-vis, clădiri vechi. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964639">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964639"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964639">Şterge vot</a></div><span id="v9964639" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964639)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964639Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964639MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Vis-a-vis, clădiri vechi.
foto iulianic [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Vis-a-vis, frumoase clădiri vechi. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964640">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964640"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964640">Şterge vot</a></div><span id="v9964640" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964640)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964640Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964640MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Vis-a-vis, frumoase clădiri vechi.
foto iulianic [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Vis-a-vis, frumoase clădiri vechi. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964641">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964641"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964641">Şterge vot</a></div><span id="v9964641" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964641)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964641Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964641MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2018] Ciorbărie - Unitatea din Calea Dorobanți, nr. 73. Vis-a-vis, frumoase clădiri vechi.
foto iulianic [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.167913198471 sec