85761 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în zona Baia de Aramă?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.05.2018
DE
Avatar ungureanica
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Reșița
înscris/ă în 25.10.14
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
MAY-2018
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
96 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
Restaurant Conacul Boierului [Ponoarele]

[Ponoarele:] Încântare pentru ochi și suflet


Urmare de aici

Când am ales să ne întoarcem de la Tg. Jiu prin Baia de Aramă, mi-am amintit imediat că am citit un articol al lui @Aurici care spunea ceva despre o locație nouă și frumoasă în apropiere care are și restaurant. Am luat decizia să mergem acolo și să luăm și prânzul la acea locație.

Este vorba despre Conacu Boierului din localitatea Ponoarele aflată la câțiva km de Baia de Aramă.

Am ajuns în Baia de Aramă venind dinspre Tg. Jiu și am luat-o la stânga undeva după mijlocul localității și după 5-6 km pe un drum bun și cu peisaje frumoase am ajuns în localitatea Ponoarele.

Am continuat să mergem pe strada principală și am ajuns la un sens giratoriu unde am făcut stânga iar după câteva sute de metri am zărit pe partea dreaptă a drumului Pensiunea Conacu Boierului. Pe partea stângă este Primăria.

Nu ai cum să treci de ea fără să o observi deoarece este foarte mare și chiar dacă este amplasată mai jos decât drumul tot iese în evidență.

Nu am oprit aici și am continuat să mergem cam 30 metri și am găsit o parcare pe dreapta drumului, chiar lângă centrul de informare turistică și am parcat gratuit mașina acolo.

Am mers câțiva pași mai încolo să vedem Podul lui Dumnezeu și intrarea în Peștera de la Pod. Am coborât până la intrarea în peșteră și am trecut pe sub podul de piatră pentru a face niște poze. Nu am mai mers să vedem și celelalte obiective din localitate (Câmpul de Lapiezuri, Peștera Ponoare, etc.) pentru că era târziu, ne era foame și vroiam să ajungem acasă în acea seară iar de aici mai aveam cam 180 km.

Ne-am întors așadar la Pensiunea Conacu Boierului pentru a servi masa la restaurantul lor. Era lume multă la restaurant dar am reușit să găsim o masă liberă afară pe terasă.

Locația arată foarte frumos și este destul de mare. Am intrat prin restaurant și am făcut niște poze pentru că ne-a plăcut cum erau aranjate toate pe acolo. M-am uitat, când am ajuns acasă pe pozele lui @Aurici de la acea locație și am văzut că au mai adăugat de atunci lucruri noi. Ne-a plăcut foarte mult zona unde este amplasată recepția și zona de la intrarea în clădire. Nu am văzut camerele decât în pozele lui @Aurici, dar exteriorul clădirii este și el foarte frumos.

Din păcate personalul era foarte puțin și nu reușea să facă față afluxului de turiști din acea perioadă. Erau două fete care serveau la mese și se chinuiau să mulțumească pe toată lumea. Am stat de vorbă cu fata care ne-a servit și ne-a spus că în ultimele trei zile a fost tot așa plin și că sunt foarte obosite. Cam asta e situația în toate locațiile din România. Patronii încearcă să țină cât mai puțini oameni în extrasezon.

Am așteptat o oră până a venit mâncarea dar nu ne-a deranjat pentru că ne-am mai relaxat și am avut timp să admirăm pensiunea prin interior și exterior.

Am comandat un platou țărănesc pentru două persoane, un papanaș, o salată de ardei copți, am băut o limonadă, o apă plată, un suc și o cafea și am achitat 96 lei. Am observat că pâinea nu figura pe bon. O fi uitat fata sau este din partea casei.

Mâncarea a fost foarte bună, papanașul chiar dacă era unul, era foarte mare și foarte gustos.

Am fost foarte mulțumiți de mâncare și ne-a plăcut mult locul acesta.

Peisajele sunt minunate și te bucuri de ele chiar de pe terasa restaurantului.

---
Impresii încărcate de ungureanica in 07.05.2018 19:21:46

Validat / Publicat: 07.05.18 22:14:20


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 794


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ungureanica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  29450 PMA (din 31 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[07.05.18 22:12:42]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Unde mâncăm în zona Baia de Aramă? , BAIA de ARAMĂ" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[08.05.18 12:42:12]
» mesaj pers

   @ungureanica: Mi-a făcut mare plăcere să citesc și să văd pozele. Într-adevăr au apărut lucruri noi. Exteriorul nu era finalizat, văd că a apărut o recepție pentru că atunci când am fost noi aveau doar 3 săptămâni de la deschidere, și aceea neoficială, și recepția însemna o masă micuță cu un calculator. Văd mai multe mese pe terasa de afară, semn că sunt căutați, ceea ce este de bine și bicicletele încă nu erau disponibile, chiar dacă ne spuseseră și nouă că poți face mai multe drumeții în zonă, inclusiv cu biclele.

   Am zis că revin și eu că tare mult mi-a plăcut. Și drumul ăla de la Baia de Aramă la Ponoarele abia aștept să-l mai fac. Sper să nu treacă prea mult. Îmi doream să ajung la Pădurea de liliac care se află la 2 km de Conacu Boierului dar nici în primăvara asta nu-mi iese.

   Mă bucur că ai confirmat și tu că acolo este un loc care merită vizitat.

   Numai bine, vacanțe frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ungureanica
[08.05.18 13:48:28]
» mesaj pers

   @Aurici: Mulțumim pentru aprecieri. Da, e foarte frumos acolo.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[08.05.18 16:26:50]
» mesaj pers

   @ungureanica: Și eu cunosc pensiunea tot din articolul lui @Aurici; tu ne povestești acum și despre restaurantul pensiunii din perspectivaunui vizitator care nu e cazat acolo. Cred că este cam singura opțiune de a lua masa în Ponoarele. Am trecut pe lângă pensiune în 2017 când am fost să vedem dantelăriile în piatră - lapiezurile (vezi impresii).

   Mi-am propus să mă cazez o dată la Conacu Boierului, pentru câteva zile de odihnă și relaxare în natură. E o zonă superbă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[23] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2018] Pensiunea Conacu Boierului, Ponoarele, jud. MH -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964599">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964599"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964599">Şterge vot</a></div><span id="v9964599" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964599)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964599Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964599MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2018] Pensiunea Conacu Boierului, Ponoarele, jud. MH
foto ungureanica [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2018] Pensiunea Conacu Boierului, Ponoarele, jud. MH -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964600">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964600"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964600">Şterge vot</a></div><span id="v9964600" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964600)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964600Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964600MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2018] Pensiunea Conacu Boierului, Ponoarele, jud. MH
foto ungureanica [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2018] Pensiunea Conacu Boierului, Ponoarele, jud. MH - holul de la recepție -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964601">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964601"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964601">Şterge vot</a></div><span id="v9964601" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964601)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964601Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964601MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2018] Pensiunea Conacu Boierului, Ponoarele, jud. MH - holul de la recepție
foto ungureanica [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2018] Pensiunea Conacu Boierului, Ponoarele, jud. MH - lobby -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964602">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964602"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964602">Şterge vot</a></div><span id="v9964602" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964602)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964602Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964602MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2018] Pensiunea Conacu Boierului, Ponoarele, jud. MH - lobby
foto ungureanica [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2018] Pensiunea Conacu Boierului, Ponoarele, jud. MH - recepția -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964603">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964603"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964603">Şterge vot</a></div><span id="v9964603" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964603)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964603Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964603MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2018] Pensiunea Conacu Boierului, Ponoarele, jud. MH - recepția
foto ungureanica [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2018] Pensiunea Conacu Boierului, Ponoarele, jud. MH - biciclete de închiriat -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964604">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964604"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964604">Şterge vot</a></div><span id="v9964604" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964604)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964604Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964604MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2018] Pensiunea Conacu Boierului, Ponoarele, jud. MH - biciclete de închiriat
foto ungureanica [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2018] Pensiunea Conacu Boierului, Ponoarele, jud. MH - afară la terasă -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964605">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964605"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964605">Şterge vot</a></div><span id="v9964605" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964605)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964605Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964605MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2018] Pensiunea Conacu Boierului, Ponoarele, jud. MH - afară la terasă
foto ungureanica [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2018] Pensiunea Conacu Boierului, Ponoarele, jud. MH - baia -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964606">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964606"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964606">Şterge vot</a></div><span id="v9964606" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964606)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964606Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964606MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2018] Pensiunea Conacu Boierului, Ponoarele, jud. MH - baia
foto ungureanica [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2018] Pensiunea Conacu Boierului, Ponoarele, jud. MH - în restaurant -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964607">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964607"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964607">Şterge vot</a></div><span id="v9964607" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964607)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964607Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964607MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2018] Pensiunea Conacu Boierului, Ponoarele, jud. MH - în restaurant
foto ungureanica [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2018] Platoul țărănesc pentru 2 persoane -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964608">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964608"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964608">Şterge vot</a></div><span id="v9964608" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964608)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964608Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964608MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2018] Platoul țărănesc pentru 2 persoane
foto ungureanica [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2018] Papanașul -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964609">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964609"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964609">Şterge vot</a></div><span id="v9964609" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964609)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964609Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964609MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2018] Papanașul
foto ungureanica [07.05.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [MAY-2018] Bonul de plată -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964610">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964610"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964610">Şterge vot</a></div><span id="v9964610" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964610)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964610Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964610MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2018] Bonul de plată
foto ungureanica [07.05.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [MAY-2018] Ponoarele -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964611">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964611"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964611">Şterge vot</a></div><span id="v9964611" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964611)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964611Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964611MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2018] Ponoarele
foto ungureanica [07.05.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [MAY-2018] Ponoarele - Podul lui Dumnezeu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964612">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964612"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964612">Şterge vot</a></div><span id="v9964612" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964612)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964612Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964612MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2018] Ponoarele - Podul lui Dumnezeu
foto ungureanica [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2018] Ponoarele - Podul lui Dumnezeu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964613">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964613"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964613">Şterge vot</a></div><span id="v9964613" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964613)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964613Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964613MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2018] Ponoarele - Podul lui Dumnezeu
foto ungureanica [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2018] Ponoarele - Podul lui Dumnezeu -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964614">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964614"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964614">Şterge vot</a></div><span id="v9964614" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964614)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964614Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964614MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2018] Ponoarele - Podul lui Dumnezeu
foto ungureanica [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2018] Ponoarele - Peștera de la Pod -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964615">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964615"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964615">Şterge vot</a></div><span id="v9964615" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964615)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964615Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964615MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2018] Ponoarele - Peștera de la Pod
foto ungureanica [07.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2018] Ponoarele - -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964616">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964616"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964616">Şterge vot</a></div><span id="v9964616" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964616)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964616Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964616MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2018] Ponoarele -
foto ungureanica [07.05.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [MAY-2018] Ponoarele -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964617">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964617"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964617">Şterge vot</a></div><span id="v9964617" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964617)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964617Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964617MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2018] Ponoarele
foto ungureanica [07.05.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [MAY-2018] Ponoarele -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964618">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964618"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964618">Şterge vot</a></div><span id="v9964618" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964618)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964618Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964618MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2018] Ponoarele
foto ungureanica [07.05.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [MAY-2018] Ponoarele -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 07.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av964619">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv964619"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=964619">Şterge vot</a></div><span id="v9964619" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(964619)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f964619Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e964619MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2018] Ponoarele
foto ungureanica [07.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[23] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.104681968689 sec