85656 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă zona Voina / Iezer-Păpușa

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
02.05.2018
DE
Avatar tata123
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.06.10
MEMBRU: TITAN
DATE SEJUR
APR-2018
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 5

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Plimbare la Cabana Voina – la poalele munților


Urmare de aici

După circa două luni am revenit la Câmpulung Muscel într-un frumos peisaj de primăvară călduroasă și am explorat zona submontană având drept punct de plecare Maisonette Apartments (vezi impresii) – aceleași condiții excelente, dar la un preț ceva mai mare.

Întrucât majoritatea obiectivelor din oraș le-am vizitat/văzut în călătoriile anterioare și ne doream o ieșire în natură am ales un traseu ușor în arealul submontan din apropierea orașului muscelean – o plimbare la Cabana Voina.

Acces. Aproape de ieșirea din orașul Câmpulung Muscel spre Culoarul Rucăr-Bran, urmând Calea Brașovului (DN 73), traversăm podul peste Râul Târgului, depășim clădirea Colegiului Tehnic Câmpulung și în intersecția semaforizată virăm stânga (există indicator către cabană). Sunt 19,5 km de parcurs pe DJ 734, șosea asfaltată acum câțiva ani până în fața cabanei și care se prezintă foarte bine din punct de vedere al calității carosabilului.

Comuna Lerești. Drumul străbate o zonă rurală foarte bine dezvoltată având în vedere apropierea de oraș, este vorba de trei sate componente ale comunei Lerești. Mi-au plăcut gospodăriile îngrijite, fie case noi (multe construite cu bun gust), fie case vechi tradiționale. Localitatea este atestată documentar încă de la începutul secolului al XV-lea și a constituit permanent un punct de popas pe drumul de transhumanță. Dealuri împădurite străjuiesc așezarea din valea râului, ultimul sat fiind constituit dintr-o comunitate de rudari, unde nu poți trece cu vederea numărul mare de copii și ornamentele de brad rămase la majoritatea caselor în urma numeroaselor nunți.

În fața ochilor se află masivul Iezer-Păpușa cu crestele înzăpezite în contrast evident cu verdele primăverii de la poale. Instituțiile administrative sunt arătoase și îngrijite – Primăria, Căminul Cultural, școlile. Am observat cel puțin vreo 5 indicatoare către bisericile comunei, una având o vechime considerabilă – „Sfinții Voievozi” (1860).

În 1916 localitatea Lerești trece prin tăvălugul Primului Război Mondial, luptele și bombardamentele din zonă distrugând numeroase case, două biserici, două școli și Primăria. De-a lungul șoselei vede ma azi mai multe fântâni cu acoperiș de șiță ridicate în memoria eroilor locali. Informații suplimentare despre istoria așezării muscelene puteți lectura aici: muscelpedia.ro/aboutus/index.php?pid=57.

Potențialul turistic al comunei Lerești ar putea fi îmbunătățit exploatând la maxim avantajele oferite de Mama Natură; în anii '70 localitatea a fost inclusă prin lege în rândul „satelor turistice”.

Barajul și Lacul de acumulare Râușor. La 5 km distanță de satul rudarilor, Pojorâta, după un urcuș ușor prin vale și pe lângă pădure ajungem la Barajul Râușor. Am oprit aici 30 de minute pentru o sesiune foto, panorama către munți e superbă. Față de alte baraje din țară acesta este accesibil atât auto, cât și perpedes. Vântul își făcea de cap pe coronamentul colosului de 120 m înălțime care zăgăzuiește apele Râului Târgului. Nuanțele de albastru par ireale, pădurea, cerul și munții constituie un decor ideal pentru fotografii. Potențialul turistic pare uriaș, dar nu este valorificat.

Acumularea de apă creată în 1987 servește la alimentarea cu apă a orașelor din aval, producere energie electrică (la cote mici), dar și la irigații (câte or mai exista). Informații tehnice suplimentare găsiți aici: jurnaluldearges.ro/index. ... de-120-de-metri.

Lacul se desparte în două brațe pe o distanță de câțiva kilometri, șoseaua urmează meandrele malului în vreo două locuri fiind amenajate mici parcări pentru o priveliște bună asupra oglinzii de apă.

Cabana Voina. Drumul urmărește conturul lacului de acumulare pe o distanță de circa 5 km, pereți de stâncă mărginesc o latură a șoselei (atenție la căderile de pietre), mici căderi de apă vin dinspre pădure. În scurt timp valea se lărgește și în poienile de pe malul râului întâlnim câteva pensiuni. Ajungem la Cabana Voina, clasificată 3 stele, și parcăm autoturismul într-un spațiu amenajat din fața clădirii. De aici drumul devine forestier și urcă spre Cabana Cuca situată la aproximativ 4 km distanță.

Cabana Voina își are originile în perioada interbelică atunci când Asociația Drumeților de Munți Înalți ai României cesionează cabana avocatului Anton Negulici din Câmpulung Muscel pentru o perioadă de 10 ani. În 1935 se inaugurează astfel Casa Voina în cadrul unei serbări populare; cabana era compusă din două camere individuale, un dormitor comun, o sufragerie și o bucătărie. Abia în 1972 se construiește actuala clădire cu trei etaje, renovată acum 6 ani.

Suntem la peste 900 m altitudine, chiar la poalele masivului Iezer-Păpușa, pe malul Râului Târgului. Aerul e „tare”, soarele și blând – și fierbinte, apa se rostogolește pe pietre într-un susur asurzitor, dar e liniște, liniștea naturii.

Cabana Voina este dotată cu restaurant, terasă exterioară, loc de joacă pentru copii, parcare amenajată, spații exterioare largi. Am trecut pe o punte de lemn peste râu și ne-am plimbat prin pădure; flori de primăvară înveselesc pajiștea, un pârâiaș zglobiu se strecoară printre frunzele căzute în toamnă.

Recomand cu tărie o incursiune spre Cabana Voina și chiar mai sus, spre Cuca. Atunci când stresul și căldura verii par a ne copleși putem încerca o clipă de relaxare, o întoarcere în natură, o gură de aer curat. Plimbare plăcută!

---
Impresii încărcate de tata123 in 02.05.2018 11:53:14

Validat / Publicat: 02.05.18 15:04:15


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 3374


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (tata123); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  39350 PMA (din 42 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mprofeanu
[02.05.18 15:27:25]
» mesaj pers

   @tata123: Recomandarea ta și bineînțeles reviewul tău spun totul despre această zonă verde cu de toate: lac, rău și munți... ce să îți mai dorești!

   Pozele sunt deosebite, nu aveau cum să nu prezinte frumusețea locurilor...

   Am fost acolo de multe ori, în perioade diferite (istorice), nu am ratat niciun anotimp...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mihaelavoicu
[02.05.18 16:15:15]
» mesaj pers

   O ieșire binemeritată în special pentru cei din marile orașe.

   Faci invitație de la Cabana Voina, mai sus? În vara lui 1972 după o noapte la Voina, am urcat la Cabana Urlea și mai sus, pe creastă, până la Podragu. Wow... de-o parte Ardealul, de alta Muntenia... eram tineri!

   Floarea de la P19 este Floarea Paștelui, care abia acum a înflorit pe-acolo! Pe aici s-a trecut de mult...

   La superlativ și pozele și zona și descrierea. Mulțumim!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Dan&Ema
[02.05.18 16:44:23]
» mesaj pers

   @tata123:

   Fain la poalele muntilor Iezer! Un masiv care mi-a placut si imi aminteste de vremea drumetiilor organizate de mine cu cortul.

   Voina s-a degradat mult. Din pacate! Dar este baza de plecare spre core mai inalte.

   Imi amintesc cand am fost cu cortul am campat oe malul lacului Iezer, superb tau glaciar si am coborit pentru o zi pentru o aprovizionare intermediara la Voina.

   Am coborit pe Vacarea si am urcat pe firul raului prin caldari.

   Recomand prelungirea plimbarii pana la Cuca daca toti ati venit la Voina.

   Numai bine! 🌲

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- webmaster26
[02.05.18 16:50:17]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă zona Voina / Iezer-Păpușa, LEREȘTI / VOINA [IEZER-PĂPUȘA]" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: La pas prin M-ții Iezer-Păpuşa]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adrianaglogo
[02.05.18 21:26:14]
» mesaj pers

   @tata123: Ce nostalgii mi-ai trezit... Stand in Pitesti, cabana Cuca era locul unde mergeam foarte des in tinerete. Exista aici un club de turism montan, aveam un jaf de autobuz (Il mai impingeam uneori) cu care plecam pe la cabanele din zona si faceam cate un traseu montan.

   Cuca era mereu in drumul nostru. Imi amintesc si tipul ala vechi de panou.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[02.05.18 22:57:29]
» mesaj pers

   @tata123: Foarte frumoasă plimbarea voastră în natură, iar informațiile prezentate sunt utile ca întotdeauna! Plănuiesc încă de anul trecut o ieșire în zona cabanei Voina pentru un traseu scurt (pâna la cabana Cuca și retur). Ar fi o variantă excelentă de traseu pentru juniorul nostru, rămâne doar să vedem când vom reuși să ne punem în practică ideea.

   Mă încântă peisajele din fotografiile tale, dar și faptul că drumul secundar până la cabana Voina arată bine!

   La cât mai multe drumeții reușite!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- fredutza
[03.05.18 09:45:07]
» mesaj pers

   Mi-ai adus aminte de prima mea vizita in jud. Arges. Eram studenta si intr-o vacanta de vara ne-a invitat o colega la Leresti. O zona cu oameni foarte gospodari si tare mandrii ca la ei in comuna s-a nascut gen Milea. Pentru ca statea spre capatul comunei, mergeam pe jos prin satul de tigani si ajungeam la cabana Voina, scoteam sunca si ceapa data de mama colegei si faceam o sezatoare la iarba verde. Pe atunci nu era asfaltat pana la cabana.

   Sper sa mai veniti in zona!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- tata123
[03.05.18 10:05:19]
» mesaj pers

   @mprofeanu: Mi-a plăcut zona verde de pe valea râului Târgului, fiecare anotimp înveșmântând în haine specifice natura. Mulțumesc pentru aprecieri.

   @mihaelavoicu: Eu nu prea am fost un „om al munților” deși recunosc că mi-ar face plăcere să pășesc pe creste. De la Cabana Voina pornesc multe trasee montane, unele traversând munții, exact ca acum sute de ani când oierii își mânau turmele prin trecători și pe drumuri numai de ei știute. Mulțumesc pentru lectură.

   @adrianaglogo: Cabana Voina-Cuca și celelalte pensiuni din zonă (nu foarte multe) constituie o alternativă pentru orășeni de a se bucura de piesaje minunate și aer curat. Drumețiile înseamnă relaxare, sănătate, bucurie. Mulțumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- tata123
[03.05.18 10:12:08]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Mulțumesc pentru lectură și aprecieri. Într-adevăr zona este frumoasă și nu atât de aglomerată ca Valea prahovei. Cabana Voinea suferă de pe urma trecerii timpului, ceva reparații s-au efectuat acum câțiva ani, coșul de fum e degradat. Totuși supraviețuiește, în comparație cu alte surate care au dispărut de mult. Probabil că vom reveni într-un weekend călduros de vară.

   @Crazy_Mouse: Drumul până la Cabana Voina este excelent, trebuie doar puțină atenție în preajma pereților stâncoși din zona lacului de acumulare. Cred că o plimbare până la Cabana Cuca, pe vreme frumoasă, e relaxantă și ușor de efectuat și cu copii. Mulțumesc pentru ecou, lectură, vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- tata123
[03.05.18 10:34:49]
» mesaj pers

   @fredutza: Am observat și eu gospodăriile închegate și casele frumoase din Lerești. În preajma unei ulițe am văzut din mersul autoturismului și indicatorul către casa părintească a generalului Vasile Milea. Am citit că se intenționează deschiderea unui muzeu în acea casă (adevarul.ro/locale/pitest ... 5964/index.html).

   Fiind o zi de sâmbătă aproape de intrarea dinspre Câmpulung Muscel se desfășura un mare târg, am văzut mormane imense de haine second-hand acolo. Aglomerație umană și auto destul de intensă.

    Mulțumesc pentru ecou și aprecieri.

   P.S. Cu acest mic vot te-ai „înverzit” vizibil - felicitări pentru nivelul Senior.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Chloe
[03.05.18 12:29:17]
» mesaj pers

   @tata123: intervin cu o precizare: cabana Voina are o stea, nu trei stele. Sau cel putin asa avea anul trecut, cand am fost ultima data pe acolo :)

   Si mie imi place zona mult de tot, este o alternativa grozava la aglomeratia din Valea Prahovei. Vara se campeaza pe malul raului, chiar in fata cabanei Voina, dar si mai sus, pe drumul spre Cuca

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- tata123
[03.05.18 13:14:34]
» mesaj pers

   @Chloe: O zonă verde superbă pe care am găsit-o curată, fără mormane de gunoaie și fără corturi/rulote. Probabil în timpul verii valea râului Târgușor se animează cu turiști.

   În ceea ce privește clasificarea Cabanei Voina - aceasta are 3 stele începând din anul 2014 conform certificatului publicat pe site-ul oficial (cabanavoina.ro/certificat ... ificare-3-stele), dar și a listei structurilor de cazare clasificate pe care o puteți descărca de pe site-ul Ministerului Turismului (turism.gov.ro/web/autorizare-turism).

   Mulțumesc pentru lectură și aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Safta Radu CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[03.05.18 17:47:21]
» mesaj pers

   Excelent review, cum altfel? În urmă cu 5 ani, în septembrie, am vizitat şi eu zona, dar m-am cazat la vila Silva, la circa 250 m de Voina. Într-una din zile am mers să mâncăm de prânz la Voina, dar am fost dezamăgiţi de ceea ce am văzut acolo. În restaurant era o dezordine totală, la unele mese nu făcuse nimeni curăţenie, însă am ales să mâncăm aici pentru a nu ne mai deplasa în oraş. Nici mâncarea nu ne-a dat pe spate, hai să spunem că a fost ok. Băiatul care ne-a servit nu era echipat corespunzător, probabil că era omul bun la toate la cabană, doar pe el l-am văzut pe-acolo. Despre zonă nu pot să spun decât că este splendidă, este o excelentă alternativă de petrecere a timpului liber, în comparaţie cu Valea Prahovei sau Bran-Moieciu.

    Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- tata123
[04.05.18 08:05:55]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Deși era doar un weekend de aprilie în fața cabanei erau parcate peste 10-12 autoturisme. Nu am utilizat serviciile restaurantului, venind din oraș după un mic dejun consistent, dar după-amiază se ocupaseră câteva mese pe terasa exterioară. Lângă cabană era un domn care vindea suc natural, miere și alte produse apicole. Mulțumesc pentru lectură, aprecieri și ecou.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2018] Comuna Lerești, Argeș - spre Cabana Voina. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 02.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av962960">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962960"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962960">Şterge vot</a></div><span id="v9962960" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962960)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962960Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962960MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2018] Comuna Lerești, Argeș - spre Cabana Voina.
foto tata123 [02.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [APR-2018] Fântâni ridicate în cinstea eroilor neamului - Comuna Lerești, Argeș. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 02.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av962961">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962961"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962961">Şterge vot</a></div><span id="v9962961" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962961)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962961Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962961MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2018] Fântâni ridicate în cinstea eroilor neamului - Comuna Lerești, Argeș.
foto tata123 [02.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [APR-2018] Ne îndreptăm spre Cabana Voina... -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 02.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av962962">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962962"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962962">Şterge vot</a></div><span id="v9962962" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962962)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962962Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962962MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2018] Ne îndreptăm spre Cabana Voina...
foto tata123 [02.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [APR-2018] DJ 734 - spre Barajul Râușor. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 02.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av962963">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962963"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962963">Şterge vot</a></div><span id="v9962963" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962963)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962963Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962963MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2018] DJ 734 - spre Barajul Râușor.
foto tata123 [02.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [APR-2018] Barajul Râușor - vedere în aval. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 02.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av962964">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962964"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962964">Şterge vot</a></div><span id="v9962964" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962964)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962964Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962964MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2018] Barajul Râușor - vedere în aval.
foto tata123 [02.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [APR-2018] Lacul de acumulare din spatele Barajului Râușor. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 02.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av962965">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962965"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962965">Şterge vot</a></div><span id="v9962965" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962965)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962965Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962965MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2018] Lacul de acumulare din spatele Barajului Râușor.
foto tata123 [02.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [APR-2018] Panoramă deosebită spre munți de pe Barajul Râușor. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 02.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av962966">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962966"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962966">Şterge vot</a></div><span id="v9962966" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962966)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962966Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962966MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2018] Panoramă deosebită spre munți de pe Barajul Râușor.
foto tata123 [02.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [APR-2018] Viețuitoare ieșite la căldură - Barajul Râușor. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 02.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av962967">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962967"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962967">Şterge vot</a></div><span id="v9962967" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962967)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962967Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962967MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2018] Viețuitoare ieșite la căldură - Barajul Râușor.
foto tata123 [02.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [APR-2018] Șoseaua urmărește conturul lacului de acumulare. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 02.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av962968">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962968"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962968">Şterge vot</a></div><span id="v9962968" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962968)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962968Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962968MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2018] Șoseaua urmărește conturul lacului de acumulare.
foto tata123 [02.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [APR-2018] DJ 734 - șerpuind pe malul lacului de acumulare. Circulați cu atenție, cad pietre de pe versanți. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 02.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av962969">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962969"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962969">Şterge vot</a></div><span id="v9962969" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962969)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962969Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962969MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2018] DJ 734 - șerpuind pe malul lacului de acumulare. Circulați cu atenție, cad pietre de pe versanți.
foto tata123 [02.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [APR-2018] Barajul Râușor privit dintr-un loc de parcare special amenajat. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 02.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av962970">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962970"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962970">Şterge vot</a></div><span id="v9962970" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962970)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962970Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962970MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2018] Barajul Râușor privit dintr-un loc de parcare special amenajat.
foto tata123 [02.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [APR-2018] Am ajuns la Cabana Voina - de aici pornesc diverse trasee montane. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 02.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av962971">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962971"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962971">Şterge vot</a></div><span id="v9962971" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962971)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962971Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962971MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2018] Am ajuns la Cabana Voina - de aici pornesc diverse trasee montane.
foto tata123 [02.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [APR-2018] Cabana Voina - vedere de ansamblu. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 02.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av962972">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962972"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962972">Şterge vot</a></div><span id="v9962972" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962972)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962972Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962972MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2018] Cabana Voina - vedere de ansamblu.
foto tata123 [02.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [APR-2018] Cabana Voina - loc de joacă. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 02.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av962973">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962973"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962973">Şterge vot</a></div><span id="v9962973" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962973)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962973Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962973MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2018] Cabana Voina - loc de joacă.
foto tata123 [02.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [APR-2018] Punte peste Râul Târgului - în fața Cabanei Voina. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 02.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av962974">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962974"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962974">Şterge vot</a></div><span id="v9962974" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962974)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962974Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962974MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2018] Punte peste Râul Târgului - în fața Cabanei Voina.
foto tata123 [02.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [APR-2018] Plimbare în pădure - Cabana Voina. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 02.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av962975">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962975"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962975">Şterge vot</a></div><span id="v9962975" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962975)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962975Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962975MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [APR-2018] Plimbare în pădure - Cabana Voina.
foto tata123 [02.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [APR-2018] Plimbare în pădure - Cabana Voina. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 02.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av962976">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962976"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962976">Şterge vot</a></div><span id="v9962976" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962976)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962976Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962976MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [APR-2018] Plimbare în pădure - Cabana Voina.
foto tata123 [02.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [APR-2018] Plimbare în pădure - Cabana Voina. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 02.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av962977">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962977"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962977">Şterge vot</a></div><span id="v9962977" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962977)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962977Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962977MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [APR-2018] Plimbare în pădure - Cabana Voina.
foto tata123 [02.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [APR-2018] Plimbare în pădure - Cabana Voina. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 02.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av962978">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962978"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962978">Şterge vot</a></div><span id="v9962978" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962978)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962978Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962978MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [APR-2018] Plimbare în pădure - Cabana Voina.
foto tata123 [02.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [APR-2018] Râul Târgului în fața Cabanei Voina. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 02.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av962979">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962979"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962979">Şterge vot</a></div><span id="v9962979" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962979)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962979Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962979MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [APR-2018] Râul Târgului în fața Cabanei Voina.
foto tata123 [02.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [APR-2018] Vechi panouri turistice în preajma Cabanei Voina - istorie turistică (totuși există și unele mai noi). -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 02.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av962980">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962980"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962980">Şterge vot</a></div><span id="v9962980" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962980)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962980Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962980MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [APR-2018] Vechi panouri turistice în preajma Cabanei Voina - istorie turistică (totuși există și unele mai noi).
foto tata123 [02.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.12487912178 sec