85616 
nu sunteţi logat. - LOGIN
La pas prin Brașov

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
30.04.2018
DE
Avatar maryka
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Ghimbav [BV]
înscris/ă în 14.07.11
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
APR-2018
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

O oază de verdeață în centrul Brașovului, Parcul Titulescu


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Că îmi place foarte mult Brașovul, cred că am mai spus-o și o să vă mai spun! Că nu mă plicitisesc să mă plimb pe aleile lui, mai ales prin centrul vechi, la fel am mai spus, așa că nu pierd nici o ocazie pentru asta.

La propunerea unei colege, AFA, de a vedea castanii înfloriți, am hotărât să dau curs propunerii. Duminică, cald, chiar foarte cald pentru sfârșitul lunii aprilie, dar o vreme superbă! Adică numai bună de plimbare, prin Brașov!

Sigur că centrul vechi, a fost primul pe listă, așa că am urcat alene pe strada Mureșenilor, până în Piața Sfatului, pe care am găsit-o plină ochi de turiști, care profitau de vremea frumoasă și zilele libere de 1 mai, umplând terasele din Piața Sfatului, aproape până la refuz. Cu greu mai găseai un loc liber. Am făcut o pauză pentru câteva poze, profitând de verdele proaspăt al Tâmpei, pentru că trebuie să vă spun, deși cunosc bine și am văzut aceste locuri de mii de ori, mi se pare mereu uimitor de frumos, parcă „întinerit” odată cu primăvara. Am coborât pe strada Republicii la vale, admirând fațadele renovate în mare parte, ceea ce m-a încântat, chiar și cele de pe străduțele laterale, cum ar fi strada Michael Weiss. Terasele de pe strada Republicii, erau la fel de pline, o mulțime de turiști, stând confortabil, la soare sau la umbră, la o pizza sau la o înghețată, o bere sau o cafea, după pofta inimii... și mai greu ne strecuram printre trecători... iar după puțină „shopingăreală” ne-am gândit să mergem în parc. Parcul Nicolae Titulescu.

Câteva cuvinte despre istoria parcului, culese dintr-un ziar local, Brașovul tău. Încă din 1885, de când datează parcul, era un teren viran, situat în dreapta și stânga Porții Vămii, atunci sătenii veneau aici cu carele cu diverse produse pentru vânzare. Aleea de promenadă era în special pentru tineri, iar duminică după amiaza, servitoarele, lucrătorii aveau liber și aici își dădeau întâlnire.

La sfârșitul sec. XIX, locul unde se află acum Casa Armatei, sau mai nou, Cercul Militar, era o zonă de promenadă pentru brașoveni. Aleea Rudolf, care mărginește zona, numită astfel după prințul moștenitor al imperiului austro-ungar, care moare la Mayerling, în 1889, este locul de plimbare al orășenilor, după care se opreau să ia masa la terasele restaurantului Transilvania, care se întindea până pe alee. Localul se afla la parterul clădirii pe care azi o cunoaștem ca și Rectoratul Universității, acum în plin proces de restaurare. După 1918, aleea devine Bulevardul Ferdinand, după regele care reîntregește România. În fața Casei Armatei, frumoasa fântână cu sirene, din parcul Rudolf este locul unor întâlniri romantice. În sec. XX, Carol Hermann, grădinarul șef al Brașovului, proiectează zona de spațiu verde, din centrul Brașovului, ceea ce azi devine parcul emblematic Nicolae Titulescu. S-au plantat specii rare de arbori pe aleea dinspre bulevard, cunoscută sub numele de Promenada de Jos. În 1932, parcul se numește Carol al II-lea, pentru ca mai apoi o perioadă să poarte numele de Cuteanu, după numele primarului ce a avut o contribuție de seamă la modernizarea orașului.

Între cele două războaie mondiale pe aleea centrală din parc, răsunau acorduri de muzică de fanfară și muzică de promenadă spre încântarea localnicilor. După 1948, timp de 14 ani, parcul a fost denumit parcul prieteniei, româno-sovietice, timp în care și orașul s-a numit Stalin.

Astăzi parcul se numește Nicolae Titulescu, după numele marelui diplomat, înmormântat la Biserica Sfântul Nicolae din Șcheii Brașovului, despre care eu am scris deja. Statuia lui, se află în parc, în fața clădirii Primăriei, iar azi se lucrează la recondiționare.

Ca și poziționare, parcul se află între bulevardele Eroilor și Nicolae Iorga, între clădirea Primăriei și Casa Armatei. Pe Bulevardul Eroilor, avem superba clădire Palatul Czell sau Palatul Soarelui, Hotelul Aro Palace, Clădirea facultății, Corpul T, Hotelul Capitol, Muzeul de Artă și Muzeul de Etnografie, Palatul Telefoanelor și clădirea Modarom. Pe strada Nicolae Iorga, multe clădiri frumoase, cu o arhitectură aparte, dar și o biserică, Sfânta Treime, din sec. XVII-XIX.

Cu diverse prilejuri, aleea dinspre bulevardul Eroilor, devine loc de desfășurare pentru tarabele cu produse tradiționale, expoziții cu vânzare ale meșterilor artizani, sau artiști plastici, de artă modernă, contemporană.

Am început plimbarea prin frumosul parc la intrarea dinspre primărie, unde este și News Cafee, un centru de informare turistică, atât de util turiștilor, dar și o terasă la a cărui umbră te poți relaxa la o cafea sau o băutură răcoritoare, dar și o toaletă publică, foarte utilă și ea. :))

Primăvara este frumos și în parc, pentru că iarba este de un verde crud, florile sunt multicolore, un câmp nesfârșit de lalele, flori de sezon, iar copacii cu florile lor încărcate, răspândesc miresme dulcege. Castanii, merișorii, liliacul, o splendoare pentru ochi, suflet și nări... Aici este și locul în care miresele fac poze pentru albumul pe care-l visează încă din copilărie... aici ciripesc păsările parcă mai frumos ca în altă parte, porumbeii se plimbă liniștit... băncuțele te invită la un popas... ca să poți admira liniștea... oamenii... natura...

Un grup de studenți la silvicultură au pus etichete cu denumirea în latină a diverselor tipuri de arbuști, exact ca și în parcul Ghe. Dima de lângă Poarta Șchei. Am admirat copacii, frunzele, florile, razele soarelui, umbrele... În mijlocul parcului, este un loc de joacă pentru copii, plin și ieri, de copii, părinți, bunici.

Statuia lui Titulescu era îngrădită de o plasă, semn că se restaurează, soțul mai înalt ca mine, a reușit o poză peste plasă. :) Mai sunt două statui importante, două personalități ale culturii românești, poetul Stefan Octavian Iosif, originar din Brașov, pe a cărui statuie sunt inscripționate câteva rânduri din două creații ale sale, „Gorunul lui Horia” și „Bunica”.

Și nu pot uita nici eu frumoasele versuri:

Cu părul nins, cu ochii mici
Și calzi de duioșie,
Aievea parc-o văd aici
Icoana firavei bunici
Din frageda-mi pruncie.
...
De câte ori priveam la ea
Cu dor mi-aduc aminte,
Sfiala ce mă cuprindea,
Asemuind-o-n mintea mea
Duminicii preasfinte...

O altă statuie este cea a poetului și epigramistului Cincinat Pavelescu, care spre sfârșitul vieții a locuit în apropierea Bisericii Negre și a iubit mult Brașovul.

Alei printre castani, printre arțari, tei, brazi și salcâmi, te invită la plimbare... este o oază de relaxare, de răcorire de arșița soarelui, iar de ajungi pe lângă fântâna arteziană, stropi de apă te răcoresc la propriu. Am întâlnit oameni de toate vârstele, copii, tineri, bătrâni jucând la mesele cu tablă de șah, îndrăgostiți sărutându-se pe bancă... :p

E un îndemn, de vă aflați prin Brașov, nu-l ratați! Pe lângă celelalte parcuri frumoase, cum ar fi Parcul Trandafirilor din cartierul Răcădău, Parcul Tractorul sau Parcul Schaeffler de pe Drumul Poienii, dar despre astea cu altă ocazie!

Webmaster, o rugăminte https://youtu.be/uqqT3jKpdT4

mulțumesc!

Dedic acest tangou tuturor inimilor romantice de pe AFA!

---
Impresii încărcate de maryka in 30.04.2018 12:43:25

Validat / Publicat: 30.04.18 14:34:34


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 997


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (maryka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  42500 PMA (din 46 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[30.04.18 14:34:07]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

   Splendidă :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[30.04.18 14:38:15]
» mesaj pers

   @webmasterX:

   Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[30.04.18 15:19:58]
» mesaj pers

   @maryka: Am citit cu plăcere acest review și am admirat din poze frumosul "parc cu cercei" ca să fiu pe aceiași lungime de undă cu cântecul!...

   Brașov, orașul meu de suflet!...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mihaelavoicu
[30.04.18 16:39:35]
» mesaj pers

   Frumoasă plimbare, frumos parc, frumoase flori și frumoasă prezentare!

   Felicitări! Am votat cu drag... lalelele!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[30.04.18 19:46:29]
» mesaj pers

   @mprofeanu:

   Mulțumesc frumos! Știu că vă place Brașovul, așa că atunci când mai ajungeți pe aici nu ezitați să vedeţi și parcul! 🙂

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[30.04.18 19:52:56]
» mesaj pers

   @mihaelavoicu:

   Mulțumesc frumos!

   Păi știţi, eu pornisem să văd castanii... I-am văzut și pe aceștia, dar și parcul acesta care mă binedispune întotdeauna. În zilele următoare voi revizita și celelalte parcuri, pentru că acum, primăvara e cel mai frumos! 🙂 Iar de Brașov nu mă satur nicicând! 🌷

   Așa că voi mai căuta locuri noi sau mai vechi, la fel de frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Rodel
[30.04.18 20:33:46]
» mesaj pers

   Frumos oraș Brașovul! Ultima dată l-am vizitat intr-o zi de iarnă în 2014 împreună cu doi musafiri din Italia. Au fost atât de încântați de oraș, încât au revenit în anul următor și au rămas câteva zile, dar, de data asta, fără mine.

   Ai facut o plimbare frumoasă, iar eu te-am însoțit. Pot spune ca am revăzut Brașovul!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[30.04.18 22:28:55]
» mesaj pers

   @Rodel:

   Mulțumesc frumos! Mă bucur că v-a plăcut! Cu siguranță sunt foarte multe locuri frumoase în Brașov, doar că centrul vechi este în top mereu! Iar muntele Tâmpa, din spatele lui asigură nu numai "spatele" ci și succesul, spre încântarea turiștilor! Mie îmi place foarte mult, în special primăvara și în decorul toamnei. 🙂

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[01.05.18 03:51:27]
» mesaj pers

   Frumos Brașovul, mi-e dor de el. Si povestit frumos, in stilul tau cald.

   Îmi pare rău că nu pot vedea pozele acum. Vacante frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[01.05.18 15:01:13]
» mesaj pers

   @elviramvio:

   Mulțumesc! Vă aștept la Brașov!

   Dar până atunci să aveți vacanță frumoasă! 🙂

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[02.05.18 14:49:13]
» mesaj pers

   @maryka: Spațiile verzi din Parcul Titulescu sunt mereu bine îngrijite iar rondurile cu flori se schimbă periodic în funcție de sezon/anotimp. Am admirat de multe ori paleta coloristică a aranjamentelor florale din parc, mai ales că în jurul acestuia sunt situate și locurile de parcare pentru autoturisme (vânate cu îndârjire de turiști).

   Mă întreb dacă la centrul de informare turistică, deghizat în cafenea, se găsesc materiale de promovare turistică pentru vizitatori. Data viitoare vreau să ajung neapărat la Cetățuia de pe Strajă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka
[02.05.18 14:59:14]
» mesaj pers

   @tata123:

   Da, așa este. Se spune că după florile din parc poți vedea clar în ce anotimp ești! 🙂 Sinceră să fiu, la centrul de informare turistică nu am intrat neavând nevoie, dar cu prima ocazie voi verifica! Despre cetăţuie însă, se poate ajunge, drumul e superb, renovat chiar anul trecut, din păcate erau în ceva litigiu cu primăria, fiind închisă pentru vizitare. Voi mai verifica și acest aspect. Oricum vreau să-l revăd și eu, ultima vizită înăuntru a fost acum vreo 10 ani. Dar ocolul cetății l-am făcut anul trecut și oricum merită văzut pentru că se vede orașul frumos în cele patru zări!!! 🙂

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad
[02.05.18 15:33:43]
» mesaj pers

   @maryka: În sfârșit, ne-am adunat și noi pe-acasă și pot să-ți scriu și eu câteva cuvinte, deși Brașovul pentru mine e cvasinecunoscut. Însă, stilul tău propriu, plin de sensibilitate, de a descrie un anumit loc mă îndeamnă să nu mă abat de la obiceiul meu de a-ți adresa câteva cuvinte în semn de apreciere.

    Știi că îmi face plăcere întotdeauna să lecturez ceva scris de tine. Acum pot vedea bine și pozele.

   O după-amiază frumoasă îți doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- maryka
[02.05.18 17:37:17]
» mesaj pers

   @irinad:

   Mă bucur mult că ți-a plăcut, mulțumesc frumos!

   Păi dacă nu ai văzut Brașovul, oare ce e de făcut??? Musai vreo câteva zile pentru a putea vedea câte ceva! Este un oraș frumos, pe care-l recomand din toată inima! :)

   Toate cele bune și o seară frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[60] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2018] O vedere din parc către Aro Palace. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 30.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av962406">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962406"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962406">Şterge vot</a></div><span id="v9962406" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962406)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962406Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962406MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2018] O vedere din parc către Aro Palace.
foto maryka [30.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [APR-2018] Culori și umbre în parc. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 30.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av962407">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962407"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962407">Şterge vot</a></div><span id="v9962407" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962407)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962407Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962407MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2018] Culori și umbre în parc.
foto maryka [30.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [APR-2018] Alte culori, alte umbre. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 30.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av962408">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962408"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962408">Şterge vot</a></div><span id="v9962408" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962408)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962408Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962408MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2018] Alte culori, alte umbre.
foto maryka [30.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [APR-2018] O statuetă în parcul Titulescu. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 30.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av962409">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962409"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962409">Şterge vot</a></div><span id="v9962409" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962409)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962409Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962409MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2018] O statuetă în parcul Titulescu.
foto maryka [30.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [APR-2018] Aleea dinspre bulevardul Eroilor. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 30.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av962410">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962410"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962410">Şterge vot</a></div><span id="v9962410" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962410)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962410Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962410MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2018] Aleea dinspre bulevardul Eroilor.
foto maryka [30.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [APR-2018] Sensul giratoriu de la Casa Armatei stânga, parcul Titulescu, dreapta. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 30.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av962411">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962411"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962411">Şterge vot</a></div><span id="v9962411" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962411)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962411Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962411MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2018] Sensul giratoriu de la Casa Armatei stânga, parcul Titulescu, dreapta.
foto maryka [30.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [APR-2018] Copăcei înfloriți. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 30.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av962412">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962412"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962412">Şterge vot</a></div><span id="v9962412" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962412)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962412Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962412MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2018] Copăcei înfloriți.
foto maryka [30.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [APR-2018] Lalele, lalele... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 30.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av962413">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962413"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962413">Şterge vot</a></div><span id="v9962413" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962413)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962413Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962413MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2018] Lalele, lalele...
foto maryka [30.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [APR-2018] și liliacul a-nflorit... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 30.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av962414">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962414"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962414">Şterge vot</a></div><span id="v9962414" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962414)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962414Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962414MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2018] și liliacul a-nflorit...
foto maryka [30.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [APR-2018] Alei prin parc. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 30.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av962415">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962415"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962415">Şterge vot</a></div><span id="v9962415" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962415)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962415Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962415MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2018] Alei prin parc.
foto maryka [30.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [APR-2018] O oază de verdeață și de răcoare... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 30.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av962416">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962416"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962416">Şterge vot</a></div><span id="v9962416" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962416)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962416Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962416MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2018] O oază de verdeață și de răcoare...
foto maryka [30.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [APR-2018] Frumusețe... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 30.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av962417">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962417"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962417">Şterge vot</a></div><span id="v9962417" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962417)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962417Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962417MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2018] Frumusețe...
foto maryka [30.04.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [APR-2018] De sub frunze se zărește Biserica Sfânta Treime. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 30.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av962418">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962418"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962418">Şterge vot</a></div><span id="v9962418" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962418)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962418Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962418MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2018] De sub frunze se zărește Biserica Sfânta Treime.
foto maryka [30.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [APR-2018] În dreapta Palatul Telefoanelor, în mijloc Muzeul de Artă, hotelul Capitol. În stânga, parcul. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 30.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av962419">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962419"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962419">Şterge vot</a></div><span id="v9962419" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962419)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962419Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962419MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2018] În dreapta Palatul Telefoanelor, în mijloc Muzeul de Artă, hotelul Capitol. În stânga, parcul.
foto maryka [30.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [APR-2018] Aceeași alee lângă bulevardul Eroilor. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 30.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av962420">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962420"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962420">Şterge vot</a></div><span id="v9962420" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962420)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962420Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962420MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2018] Aceeași alee lângă bulevardul Eroilor.
foto maryka [30.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [APR-2018] Alei prin parc. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 30.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av962421">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962421"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962421">Şterge vot</a></div><span id="v9962421" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962421)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962421Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962421MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [APR-2018] Alei prin parc.
foto maryka [30.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [APR-2018] O privire către Aro Palace din parc. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 30.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av962422">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962422"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962422">Şterge vot</a></div><span id="v9962422" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962422)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962422Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962422MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [APR-2018] O privire către Aro Palace din parc.
foto maryka [30.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [APR-2018] O altă privire către Tâmpa. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 30.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av962423">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962423"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962423">Şterge vot</a></div><span id="v9962423" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962423)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962423Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962423MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [APR-2018] O altă privire către Tâmpa.
foto maryka [30.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [APR-2018] Prin parc. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 30.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av962424">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962424"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962424">Şterge vot</a></div><span id="v9962424" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962424)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962424Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962424MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [APR-2018] Prin parc.
foto maryka [30.04.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [APR-2018] Superba clădire a Muzeului de Artă. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 30.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av962425">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962425"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962425">Şterge vot</a></div><span id="v9962425" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962425)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962425Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962425MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [APR-2018] Superba clădire a Muzeului de Artă.
foto maryka [30.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [APR-2018] Piața Sfatului. Biserica Sfânta Adormire a Maicii Domnului. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 30.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av962426">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv962426"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=962426">Şterge vot</a></div><span id="v9962426" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(962426)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f962426Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e962426MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [APR-2018] Piața Sfatului. Biserica Sfânta Adormire a Maicii Domnului.
foto maryka [30.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[60] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.178477048874 sec