85562 
nu sunteţi logat. - LOGIN
La pas prin împrejurimile Sibiului

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
24.04.2018
DE
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 02.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2015
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
100 eur.
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1
+ COPII: 1 -- varsta: 8

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.67
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Un drum altfel — până la Bâlea


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Zice-se că un ardelean se duce să se dea cu parașuta. În avion instructorul îl invața cum să procedeze:

- Apoi după ce te arunci matale din avion, numeri pâna la zece si tragi de sfoara asta să se deschidă parașuta.

-No binie, zise ardeleanul nostru si sări din avion.

Instructorul privește din avion cum nea Gheorghe se duce jos ca pietroiul fără ca parașuta să se deschidă. Avionul face stânga-n prejur și aterizează. Instructorul se aruncă intr-un Jeep într-o căutare disperata pe campul plin de căpițe de fân. Într-un final aude un zgomot dintr-o căpiță. Când se apropie de locul cu pricina îl aude pe nea Gheorghe murmurând în căpiță:

- Apoi no mă rog frumos nouă, ..., apoi no mă rog frumos zece" și nea Gheorghe trage cu sete din sfoara parașutei...

Din fericire n-aveam nevoie de parașută... că altfel cine știe, n-avea cine să scrie despre un altfel de drum de pe lângă Creasta Făgărașului de la Valea Oltului până la Bâlea-Transfăgărășan. Am scris atunci despre zbor, prea scurt, prea sumar, fără prea multe fotografii. Reviewul scurt se poate citi aici.

Articolul din prezent să fie o completare mai bogată, eu consider că atunci în 2015 am scris prea puțin despre o excursie atât de deosebită.

Cum am ajuns la această idee?

În 2014 am luat parte la un zbor cu un avion de agrement model Cesna deasupra Sibiului zborul a durat 30 de minute și am fost extraordinar de încântat. Cine nu își dorește să-și vadă orașul natal din alt unghi, cu ochi de pasăre și simțindu-se ca o pasăre? Experiența plăcută, prețul simțit (120 ron), condițiile meteo extraordinare m-au făcut să visez la mai mult, iar după un an discutam la agenție despre un zbor de 1,5 ore dus-întors deasupra munților din județul Sibiu mai exact munții Făgăraș atât de dragi mie în care aproape am copilărit acolo cu ocazia vacanțelor. Doar că vorba aia cu socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg s-a adeverit perfect în situația mea. Dacă deasupra orașului se organizează excursii standard, în acest caz a trebuit închiriat avionul de 4 persoane (la un preț de 150 euro, suma deloc deglijabilă în cazul meu pentru un moft turistic).

Așa am început să caut... pasageri, și sincer nu prea i-am găsit. Până la urmă am găsit un coleg de servici care a făcut o surpriză fiicei lui și încă o persoană. Am plătit un acont la o agenție care pe lângă alte servicii turistice obișnuite se ocupă și cu așa ceva. Înainte de zbor cu vreo 3 zile am întâmpinat o problemă urâtă, și anume a treia persoană nu mai răspundea la telefon pare că a renunțat fără să plătească, nu m-a anunțat și nici nu m-a ajutat să găsesc pe altcineva. Jenant este faptul că persoana este apropiată, de fapt cu un grad de rudenie. Dar asta este, ideea de a lua pe fiul meu atunci în vârstă de aproape 8 ani mi-a dat o colegă de servici și cred că a fost cea mai bună idee, băiatul a rămas cu ceva amintiri.

Următoarea problemă întâmpinată au fost condițiile meteo. Fiind stăpân cu costul a 100 euro partea mea/2 persoane puteam să programez zborul când doream, doar că în concediul de o săptămână luat nu prea aveam parte de condiții meteo bune, și aici mă refer la munții Făgăraș unde o zi senină este o raritate. În penultima zi de concediu (până atunci ori ploua, ori bătea vântul, ori nu era senin (pe Făgăraș) am sunat și am programat zborul. Ne-am grăbit spre aerodromul Cisnădie din apropierea Sibiului. Lângă hangar am zărit avionul și un moș. Următorul dialog a fost ca într-o comedie americană:

-Bună ziua, zic eu moșului

-Bună ziua

-Nu vă supărați, a ajuns deja pilotul?

-Da, eu sînt pilotul...

Ok, zic eu, în timpul zborului aveam să mă conving, pilotul a fost un adevărat profesionist stăpânind micuțul Cesna deasupra uriașului Făgăraș și asta pe niște vânturi deloc cruțătoare cu avionul și stomacul pasagerilor.

Câteva cuvinte despre avion

Cessna 172 este un avion ușor cu 4 locuri folosit în zboruri de agrement și cursuri de pilotaj. Producția a început în 1955 în SUA. De atunci s-au produs 44000 exemplare de diferite modele. Motorizările și astfel rezultatele constând în autonomie, viteză sînt diferite. Modelul cu care am zburat are o autonomie de 4-5 ore, viteză 233 km/h, înâlțimea deasupra mării la care poate zbura este la 4115 m (2100 m în cazul nostru) Consumul mediu de combustibil este undeva la 30l/oră pentru motorul de 3200cmc și 160 cai putere. Dacă erau 4 ca mine, avionul nu mai poate zbura cei 3 pasageri+pilotul n-au voie să depășească 310 kg, asta înseamnă 77 kg/persoană fără bagaje, dar în cazul nostru s- rezolvat cumva eu cu ăia 100 stând în spate în coadă mișcându-mă la stânga și dreapta am echilibrat cumva avionu... În fine dimensiuni de pasăre aripi 10,97m, lungime 8,2m, înălțime 2,86m. Autonomia medie este de 1130km la un plin făcut.

Ca și în paranteză după zborul meu din 2014 și 2015 au avut loc 2 accidente cu acest tip de avion pe aerodromul Cisnădie, din fericire fără victime doar pagube (imense) materiale. Un Cessna mai de epocă (din anii 70-80 costă cca 30-50000 eur dar unul mai nou din anii 2000 sare de 2-3 sute de mii euro sau mult mai mult. La asta se mai adaugă costurile de aterizare, închiriere hangar, combustibil (7-9ron/l) deci este o jucărie scumpă, așa că turiștii sînt bineveniți.

Decolarea de pe aerodrom

După ce m-am chinuit să intru (spațiul este mai îngust decât într-un autoturism) am decis să stau în spate având posibilitatea se mă uit atât în stânga, dreapta cât și în spate. În 2014 pe scaunul de lângă pilot aveam oarecare limite de mișcare. Scaunul din spate se trage în față ca la auto cu 2 uși pentru a putea urca cei din spate. La invitația pilotului să-mi pun căștile și centura am întrebat politicos dacă pot renunța, răspunsul a fost afirmativ. Căștile sînt pentru zgomotul motorului și pentru comunicare, auzi ce vorbește pilotul cu turnul de control sau cu tine, fără căști auzi la fel. În fine am renunțat la centură pentru libertatea de mișcare și încrederea în pilot că nu va face cascadorii să mă trezesc în tavanul avionului.

După închiderea ușii cu clanță și blocare am început deplasarea spre punctul de unde începe decolarea. Ca la orice aerodrom se face de pe iarbă, nu mi s-a părut nici cosită iarba dar nici mare. Se spune că un cauciuc se uzează cel mai repede pe o pistă de beton/asfalt și ține în timp cel mai mult la decolarea/aterizarea pe iarbă. Sincer nu prea se simt denivelările, decolarea în caz de sol uscat are loc foarte repede (doar câteva sute de metri) la sol umed există risc de accidente (cele din ultimul an)

Decolarea a vut loc în direcția Sibiului luând pe urmă ușor virajul spre munți. Am văzut astfel toată partea asta al orașului cartierele Hipodrom, Vasile Aron, TreiStejari și la îndepărtare centrul istoric cu turnurile și zidurile sale. Am zburat pe urmă deasupra Șelimbărului comuna cu 3 sate așa cum am intitulat într-un articol scris. vezi impresii

În locul unde autostrada A1 se întâlnește cu DN1 ne îndreptam deja spre munți.

Zborul până la munți

La atingerea înălțimii de cca 1000 m au început vânturile să ne scuture puțin, nu a fost o senzație prea plăcută dar te obișnuiești. Zburând undeva deasupra DN1 în direcția Tălmaciu am observat dincolo de pădurea de lângă orașul Cisnădie (articol aici) la dreapta și satele Mohu și Veștem la stânga. În dreptul Veștemului am observat o mânăstire ceva mai nouă de sus, lăcaș care se observă foarte bine și din drum.

Schitul Veștem poartă hramul Înălțarea Domnului, a fost construit și sfințit în 2007, se află pe un deal în aproperea pădurii, peisajul văzut de acolo este splendid de fapt tot lanțul muntos al Făgărașului.

Neavând viteza melcului de această dată ne-am apropiat destul de repede spre Valea Oltului, doar că de sus se vedea atât porțiunea dinspre județul Vâlcea cât și Brașov. În apropiere de Tălmaciu am observat și Sadu, pe urmă Tălmăcelul și Boița. Fiecare loc văzut în viteză de sus are o poveste, poveștile mele le-am scris aici: vezi impresii, vezi impresii, vezi impresii.

Lupta cu vânturile

De la Tălmaciu am început să urcăm tot mai sus, vânturile erau tot mai puternice, iar pilotul trăgea de maneta de accelerație manuală pentru o turație mai mare a motorului. Neputând zbura din cauza condițiilor meteo chiar deasupra crestelor, a fost un plafon de nori la 2000 m, drumul folosit a fost deasupra văilor abrupte ale munților Făgăraș. La intrare în zonă deasupra noastră se observau avioanele comerciale fiind o rută de zbor internațională aici observând chiar și uriașele A380 la anumite zboruri transcontinentale.

Valea Oltului în zona Boița arată splendid de sus, și după câteva secunde se observă comuna Turnu-Roșu și puțin mai sus mânăstirea cu același nume. De aici pleacă prima cărare pe creasta Făgărașului. Urmează satele Sebeșul de Jos și Sebeșul de Sus. Despre mânăstire și satele susnumite am scirs anul trecut aici: vezi impresii, vezi impresii, vezi impresii.

Doar că de această dată le-am văzut de sus. De la Sebeșul de Jos ne-am apropiat tot mai mult de munți și zburam undeva în zona cabanelor de creste (care au mai rămas de veghe că au ars destule din neglijența turiștilor și cabanierilor)

Ce am văzut din avion până la Bâlea?

În momentul în care am intrat în zona Turnu-Roșu de unde începe Creasta Munților Făgăraș am început să casc ochii la drepta. La stânga Valea Oltului-țara Făgărașului, la dreapta lanțul muntos. Nu pot să zic că am fost extraordinar de fericit când am văzut plafonul de nori până aproape de creste dar am reușit să recunosc așa în viteză fiecare loc în care am umblat în trecut și mai am de gând să umblu.

Așa prima dată de la Mânăstirea Turnu-Roșu m-am uitat după Valea Satului și Valea Strâmbă care ne conduc până sus în Șaua Corbului și Șaua Fedeleșului. Încă nu este gol alpin aici. Zburând mai departe dinspre satul Sebeșul de Jos se vor observa văile Fătului și Ionelul cu râurile cu același nume. Sus pe creastă se va observa Vf. Tătaru, Șaua Apa Cumpănită. În câteva secunde ajungem la Sebeșul de Sus, văile aici se numesc Tătaru, Valea Moașei Sebeșului, Valea moașei Avrigului. În creastă primul munte văzut este Fruntea Moașei, pe urmă căldarea Găvanul, Suru și Capul Surului. Am văzut destul de bine și noua Cabană Suru.

Am ajuns și în zona Avrigului, și după Valea Jibri și cabana Poiana Neamțului am observat foarte bine Cabana Bârcaciu, din păcate în fața acestuia este o porțiune extrem de mare defrișată. Nu așa am cunoscut zona în copilărie. Deasupra în apropierea crestei vom găsi Lacul glaciar Avrig, nu s-a văzut din punctul unde am zburat dar știam că este acolo și mă așteaptă să fac o baie rece așa cum am mai făcut în trecut. Vârfurile văzute din drum au fost Suru, Budislavu, Ciortea, Scara, Șerbota, Negoiu.

Valea care a urmat după Bârcaciu a fost Valea Porumbacului, de unde se urcă la cabana Negoiu. Jos de această se văd localitățile Porumbacu de Jos și de Sus. Cabana cu două etaje se vede foarte bine pe Muchia Șerbotei de asemenea și cascada cu același nume am văzut-o din avion. Dincolo de cabana Negoiu vom observa Valea Tunsului, urcând în această vale vom ajunge tot la Negoiu, o cascadă cu același nume, o zonă superpericuloasă Custura Sărății și Vârful Negoiu.

A urmat Valea Bâlii, spectaculos ca de obicei. Cel mai spectaculos a fost însă urcare și coborârea cu avionul mic de două ori de la Bâlea Cascadă și Bâlea Lac. Ca să poată lua virajul pilotul a trebuit să zboare aproape de muchii, iar vânturile îmi dădeau senzația că acu... ne zdrobim de stânci. N-a fost să fie așa, de două ori a luat virajul deasupra lacului Bâlea a treia oară n-am mai vrut eu... Restul de timp am zis să facă 2 cercuri deasupra cabanei Negoiu și 2 cercuri deasupra cabanei Suru locuri dragi mie.

La urcare în Căldarea Bâlii am observat la pilot că trăgea zdravăn de maneta de accelerație iar la întoarcere împingea înpoi încet se auzea ca un zgomot de motor la relanti. Mai miroasea și a combustibil puțin în interior dar nu m-a deranjat. Așa mirosea și în 2014 la zborul deasupra Sibiuui. Impresiile despre avion în aceste condiții meteo-să zicem nefavorabile au fost bune, dacă nu faci erori de pilotaj și o întreții te duce mult și bine. Întoarcerea a fost liniștită de vânturi dar tristă, experiența a luat sfârșit și probabil nu se va repeta în curând. Aterizare pe iarbă lină, se auzea vocea pilotului către turnul de control:... până la următoarea decolare... dar n-a fost să fie, am fost singurii clienți în ziua respectivă.

Acum nu știu ce să zic să recomand, să nu recomand dar voi finaliza tot cu un banc:

Bulă îsi cumpără un avion cu doar 3 butoane si îl ia la teste. Ajunge Bulă la 2000 m când îi cade o aripă.

În acest moment se aude o voce: "Vă rugăm apăsați butonul numărul 1! ".

Apasă Bulă butonul si îi crește aripa la loc. Foarte fericit îsi continuă testul.

La 4000m îi cade motorul, iar vocea îi spune să apese butonul 2. Apasă și îi crește motorul. La 6000m cade tot avionul, Bulă ramânând în aer în scaun în fața consolei.

Vocea spune să apese butonul 3.

Apasă Bulă butonul, la care aceeași voce începe: "Și acum, vă rog frumos, repetați după mine: Tatăl nostru care ești în ceruri... !!! ".

 

În final rog WM să atașeze la început o filmare cu dronă, mulțumesc (în acest caz trebuie să te rogi să nu se termine bateriile dronei...) youtube

---
Impresii încărcate de AZE in 24.04.2018 22:23:22

Validat / Publicat: 24.04.18 23:12:57


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 877


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (AZE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  42950 PMA (din 47 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[24.04.18 23:12:34]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[25.04.18 07:42:50]
» mesaj pers

   Imagini frumoase văzute de jos, dar în egală măsură şi de la mare înălţime! Minunată ideea, cred că şi micuţul AZE, s-a bucurat de această aventură!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- fredutza
[25.04.18 08:36:50]
» mesaj pers

   Citesc, din ce in ce mai des, niste review-uri beton de la femeile puternice din AFA: dvoastra cu Cesna, elviramvio in balon si nu stiu ce va mai urma...

   Tineti-o tot asa!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[25.04.18 11:21:24]
» mesaj pers

   @AZE: Superbonus! Venit la fix din partea mea pentru zborul cu avionul pe care eu îl ador!

   Iubesc să zbor cu avionul, iar imaginile care pot fi admirate din avion, mă fascinează!

   La 3 ani mi-am dorit de ziua mea un avion de jucărie și l-am primit. Țin minte că m-am jucat mult cu el... avea un mecanism care se arma dacă îl trăgeai in spate, după care începea să ruleze.

   Felicitări pentru articol și fotografii!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- doinafil
[25.04.18 13:27:02]
» mesaj pers

   @AZE: Cred că - la fel ca Elvira, cu balonul în Capadocia - ați trăit senzații unice în acest mic avion de antrenamente. Mă bucur pentru Dvs-tră că ați făcut alegerea să-l luați și „p-ăla micu*”! Cu siguranță, peste ani, își va aduce aminte că a zburat „cu tata” (nu că nenea pilotu* „mâna”avionu*) !

   Trebuie să fie o bucurie să te simți ca pasărea, să vezi de sus locurile știute și îndrăgite, DA! , munții noștri Făgărași sunt unici, și văzuți de jos, dar, mai ales, văzuți de sus!!!

   Felicitări, am votat cu drag pentru că mi-a plăcut și articolul și pozele!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- mihaelavoicu
[25.04.18 14:16:38]
» mesaj pers

   Atât: Excepțional!

   Am fost și la Boița... !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[25.04.18 17:44:09]
» mesaj pers

   Îți jur că, în condiții normale de climă și temperatură nu o să mă urc în vreun asemenea utilaj, nici de moare lumea! Vorba aia, toată lumea să trăiască numai noi să nu murim!

   Dar, nu poci să nu spun că, după ce-am văzut pozele, nu mi-aș dori să văd așa ceva în mod real!

   Am mai spus-o, am ratat câteva excursii frumoase prin Europa doar de frica de avion, excursii la care a participat doar partea feminină a familiei mele. Ele două au, clar, mai mult curaj decât mine!

   Sincer, votat cu mare plăcere și, mai ales, privit la poze cu mare interes. Pe ecranul monitorlui am două dâre de la ochii mei!

   Felicitări!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mprofeanu
[25.04.18 18:26:21]
» mesaj pers

   @AZE: Excelent reviewul, cu detalii despre prețuri și posibilitate de plimbare, superbe pozele, micul Aze a fost mulțumit după așa o călătorie! A avut ce povesti prietenilor... oare câți au fost ca el!

   Avem o țară minunată, ce merită a fi cunoscută și din avion! Nu cred în bancul de sfârșit, este doar un banc și atât!...

   Sincer admir pe cei ce au acest curaj!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Yersinia pestis
[26.04.18 05:41:03]
» mesaj pers

   Știi care-i rostul elicei la avion?

   Să-l răcorească pe pilot! Pentru că, atunci când nu se-nvârte, pe pilot îl trec transpiratiile!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[26.04.18 06:36:54]
» mesaj pers

   @AZE:

   Superb! Si felicitari pentru aventură!

   Totusi nu era mai practic sa existe un buton prin care sa spuna cineva rugăciunea?! Că dacă Bulă ar fi fost ardelean...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ovidiuyepi
[26.04.18 07:33:48]
» mesaj pers

   Ce peisaje de vis. Avem o tara frumoasa.

   Votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- abancor CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[26.04.18 10:12:44]
» mesaj pers

   Comedie americană zici? :D

   youtube

   sau tot de acolo

   youtube

   În altă ordine de idei, foarte instructivă călătoria. O lecție de geografie, vezi cu claritate cum se desfășoară localitățile, sătuce înșirate în lungul unui drum sau cuibărite în fundul unei văi, cum e alcătuit un lanț muntos, cum arată o vale glaciară etc.

   De cîte ori zbor (nu de agrement, n-am zburat niciodată astfel), îmi place să identific cît mai multe locuri pe care le recunosc din aer, să admir țesătura terenului, șerpuirea apelor, crestele de deasupra pădurilor, poligoanele așezărilor omenești.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[26.04.18 11:02:39]
» mesaj pers

   @AZE: Super-adrenalina! Intai cu @elviramvio, cu balonul, acum cu tine cu Cessna. Bonusul meu: poze superbe, peisaje de vis!

   Eu, cu avionul, inca n-am zburat. Nici nu stiu dac-o voi face. Nu, nu mi-e frica, doar ca n-am avut ocazia pana acum. Asa ca ma antrenez cu voi, pe-aici!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AZE
[26.04.18 22:35:56]
» mesaj pers

   Mulțumesc tuturor care au scris un ecou la articolul de mai sus. Adevărat a fost o experiență extraordinară dar scumpă.

   O parte din filmarea din avion am pierdut-o (partea cea mai spectaculoasă atunci când ne întoarcem de două ori deasupra lacului Bâlea)

   O voi recupera săptămână viitoare (de la a treia persoană participantă la excursie) și voi atașa articolului poze extrase din filmare, dacă mai interesează pe cineva le va găsi aici.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- hopyk
[27.04.18 22:03:42]
» mesaj pers

   Va invidieeeez!!! Nici nu stiu de cate ori m-am uitat la poze, sunt fascinante!!! Felicitari multe pentru curaj si pentru frumoasa experienta!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[09.10.19 10:30:46]
» mesaj pers

   Mutat, la reorganizare, în rubrica «La pas prin împrejurimile Sibiului» (nou-creată, între timp, pe sait)

[Rubrica inițială: Descoperă Sibiul]

   Deși mai propriu era aici... ”pe aripi prin împrejurimile SIbiului” :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[40] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2015] Lacul Bâlea-un loc deosebit, și pentru cei care își fac foto de nuntă acolo -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961069">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961069"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961069">Şterge vot</a></div><span id="v9961069" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961069)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961069Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961069MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2015] Lacul Bâlea-un loc deosebit, și pentru cei care își fac foto de nuntă acolo
foto AZE [24.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2015] Valea Bâlii-un loc deosebit în România -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961072">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961072"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961072">Şterge vot</a></div><span id="v9961072" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961072)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961072Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961072MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2015] Valea Bâlii-un loc deosebit în România
foto AZE [24.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2015] Valea Bâlii (am fost acolo și cu o zi înainte de zbor) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961073">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961073"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961073">Şterge vot</a></div><span id="v9961073" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961073)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961073Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961073MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2015] Valea Bâlii (am fost acolo și cu o zi înainte de zbor)
foto AZE [24.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2015] Valea Bâlii și Transfăgărășanul -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961074">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961074"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961074">Şterge vot</a></div><span id="v9961074" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961074)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961074Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961074MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2015] Valea Bâlii și Transfăgărășanul
foto AZE [24.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2015] Avionul cu care am zburat -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av961075">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961075"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961075">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2015] Avionul cu care am zburat
foto AZE [24.04.18] nevotabilă
# [0 PMA, fara bonus]

P06 [SEP-2015] Înainte de decolare (mi-a plăcut în spate, am avut mai mult loc) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961076">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961076"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961076">Şterge vot</a></div><span id="v9961076" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961076)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961076Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961076MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2015] Înainte de decolare (mi-a plăcut în spate, am avut mai mult loc)
foto AZE [24.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2015] L-am pus la treabă și pe micul AZE -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961077">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961077"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961077">Şterge vot</a></div><span id="v9961077" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961077)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961077Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961077MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2015] L-am pus la treabă și pe micul AZE
foto AZE [24.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2015] Imediat după decolare am văzut o parte din Sibiu și Șelimbărul, comuna cu trei sate -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961078">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961078"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961078">Şterge vot</a></div><span id="v9961078" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961078)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961078Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961078MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2015] Imediat după decolare am văzut o parte din Sibiu și Șelimbărul, comuna cu trei sate
foto AZE [24.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2015] Vedere din spate inclusiv coada avionului, excelentă- (toate materialele folosite la avion sînt ultraușoare) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961079">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961079"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961079">Şterge vot</a></div><span id="v9961079" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961079)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961079Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961079MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2015] Vedere din spate inclusiv coada avionului, excelentă- (toate materialele folosite la avion sînt ultraușoare)
foto AZE [24.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2015] Schitul Veștem (poză mărită, nu am zburat chiar atât de jos) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961080">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961080"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961080">Şterge vot</a></div><span id="v9961080" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961080)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961080Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961080MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2015] Schitul Veștem (poză mărită, nu am zburat chiar atât de jos)
foto AZE [24.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2015] Satul Tălmăcel -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961081">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961081"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961081">Şterge vot</a></div><span id="v9961081" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961081)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961081Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961081MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2015] Satul Tălmăcel
foto AZE [24.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2015] Satul Tălmăcel și Munții Lotrului -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961082">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961082"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961082">Şterge vot</a></div><span id="v9961082" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961082)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961082Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961082MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2015] Satul Tălmăcel și Munții Lotrului
foto AZE [24.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2015] Munții Făgăraș, zona Turnu Roșu, undeva mijloc centru se vede mânăstirea -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961083">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961083"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961083">Şterge vot</a></div><span id="v9961083" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961083)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961083Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961083MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2015] Munții Făgăraș, zona Turnu Roșu, undeva mijloc centru se vede mânăstirea
foto AZE [24.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2015] Sat Sebeșul de Jos (unde se organizează Hora de la Rusca) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961084">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961084"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961084">Şterge vot</a></div><span id="v9961084" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961084)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961084Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961084MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2015] Sat Sebeșul de Jos (unde se organizează Hora de la Rusca)
foto AZE [24.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2015] Sebeșul de Jos și Sebeșul de Sus, ca pe o hartă -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961085">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961085"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961085">Şterge vot</a></div><span id="v9961085" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961085)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961085Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961085MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2015] Sebeșul de Jos și Sebeșul de Sus, ca pe o hartă
foto AZE [24.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2015] Cabana Bârcaciu (și pădurea defrișată din fața acestuia-poză mărită) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961086">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961086"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961086">Şterge vot</a></div><span id="v9961086" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961086)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961086Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961086MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2015] Cabana Bârcaciu (și pădurea defrișată din fața acestuia-poză mărită)
foto AZE [24.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2015] Valea Oltului și Boița-splendid de sus -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961088">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961088"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961088">Şterge vot</a></div><span id="v9961088" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961088)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961088Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961088MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2015] Valea Oltului și Boița-splendid de sus
foto AZE [24.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2015] Cabana Negoiu (puțin la dreapta centru cascada Șerbota) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961089">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961089"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961089">Şterge vot</a></div><span id="v9961089" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961089)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961089Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961089MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2015] Cabana Negoiu (puțin la dreapta centru cascada Șerbota)
foto AZE [24.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2015] Muchia după Valea Tunsului -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961090">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961090"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961090">Şterge vot</a></div><span id="v9961090" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961090)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961090Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961090MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2015] Muchia după Valea Tunsului
foto AZE [24.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2015] Zburând în Căldarea Bâlii -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961091">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961091"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961091">Şterge vot</a></div><span id="v9961091" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961091)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961091Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961091MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2015] Zburând în Căldarea Bâlii
foto AZE [24.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [SEP-2015] Căldarea Bâlii din avion (pe aripile vântului) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961092">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961092"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961092">Şterge vot</a></div><span id="v9961092" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961092)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961092Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961092MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2015] Căldarea Bâlii din avion (pe aripile vântului)
foto AZE [24.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2015] Șelimbăr, drumul din dreapta pozei este A1 -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961093">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961093"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961093">Şterge vot</a></div><span id="v9961093" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961093)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961093Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961093MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2015] Șelimbăr, drumul din dreapta pozei este A1
foto AZE [24.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2015] Zona Veștem (mânăstirea se vede jos) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961094">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961094"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961094">Şterge vot</a></div><span id="v9961094" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961094)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961094Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961094MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2015] Zona Veștem (mânăstirea se vede jos)
foto AZE [24.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2015] Zonă de deal spre Olt, aici începe țara Făgărașului -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961095">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961095"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961095">Şterge vot</a></div><span id="v9961095" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961095)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961095Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961095MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2015] Zonă de deal spre Olt, aici începe țara Făgărașului
foto AZE [24.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2015] Mânăstirea Turnu-Roșu (poză mărită) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961096">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961096"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961096">Şterge vot</a></div><span id="v9961096" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961096)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961096Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961096MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2015] Mânăstirea Turnu-Roșu (poză mărită)
foto AZE [24.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2015] Din nou Sebeșul de Jos -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961097">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961097"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961097">Şterge vot</a></div><span id="v9961097" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961097)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961097Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961097MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2015] Din nou Sebeșul de Jos
foto AZE [24.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2015] Zona Bârcaciu, în fundal Vf Ciortea și ascuns sub vârfuri lacu Avrig -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961098">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961098"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961098">Şterge vot</a></div><span id="v9961098" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961098)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961098Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961098MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2015] Zona Bârcaciu, în fundal Vf Ciortea și ascuns sub vârfuri lacu Avrig
foto AZE [24.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2015] Căldarea Bâlii (imagini nu prea bune prin fereastra avionului) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961099">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961099"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961099">Şterge vot</a></div><span id="v9961099" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961099)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961099Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961099MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2015] Căldarea Bâlii (imagini nu prea bune prin fereastra avionului)
foto AZE [24.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2015] Bâlea-Transfăgărășan -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961100">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961100"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961100">Şterge vot</a></div><span id="v9961100" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961100)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961100Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961100MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2015] Bâlea-Transfăgărășan
foto AZE [24.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2015] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961101">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961101"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961101">Şterge vot</a></div><span id="v9961101" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961101)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961101Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961101MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2015]
foto AZE [24.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [SEP-2015] Cabana Negoiu (poză puternic mărită) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961102">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961102"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961102">Şterge vot</a></div><span id="v9961102" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961102)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961102Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961102MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [SEP-2015] Cabana Negoiu (poză puternic mărită)
foto AZE [24.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [SEP-2015] tot zona de la Negoiu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961103">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961103"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961103">Şterge vot</a></div><span id="v9961103" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961103)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961103Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961103MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [SEP-2015] tot zona de la Negoiu
foto AZE [24.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [SEP-2015] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961104">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961104"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961104">Şterge vot</a></div><span id="v9961104" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961104)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961104Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961104MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [SEP-2015]
foto AZE [24.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [SEP-2015] Tălmăcel -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961105">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961105"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961105">Şterge vot</a></div><span id="v9961105" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961105)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961105Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961105MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [SEP-2015] Tălmăcel
foto AZE [24.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [SEP-2015] Valea Oltului din nou -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961106">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961106"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961106">Şterge vot</a></div><span id="v9961106" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961106)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961106Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961106MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [SEP-2015] Valea Oltului din nou
foto AZE [24.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [SEP-2015] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961107">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961107"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961107">Şterge vot</a></div><span id="v9961107" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961107)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961107Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961107MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [SEP-2015]
foto AZE [24.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [SEP-2015] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961108">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961108"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961108">Şterge vot</a></div><span id="v9961108" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961108)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961108Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961108MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [SEP-2015]
foto AZE [24.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [SEP-2015] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961109">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961109"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961109">Şterge vot</a></div><span id="v9961109" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961109)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961109Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961109MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [SEP-2015]
foto AZE [24.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [SEP-2015] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961110">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961110"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961110">Şterge vot</a></div><span id="v9961110" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961110)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961110Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961110MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [SEP-2015]
foto AZE [24.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [SEP-2015] -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 24.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av961111">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv961111"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=961111">Şterge vot</a></div><span id="v9961111" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(961111)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f961111Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e961111MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [SEP-2015]
foto AZE [24.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[40] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.196324825287 sec