85525 
nu sunteţi logat. - LOGIN
La pas prin Bucureşti

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
22.04.2018
DE
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 02.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
NOV-2015
DURATA: 1 zile
TIP: SINGLE
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Un ardelean la București


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Se face concurs de prins melci la care participă un oltean, un moldovean şi un ardelean.

La sfârşitul concursului olteanul are o plasă plină de melci, moldoveanul jumate iar ardeleanu nici unul.

Juriul îl întreabă:

-Măi Ghiţă, cum de n-ai prins tu nici un melc?

-Păi io am văzut mulţi melci, da când să pun mâna pe el, melcul țuşti... în tufiş.

Se întâmpla în noiembrie 2015 să fiu programat la ambasada SUA pentru a obține o viză de turist.Impresii despre obținerea vizei aici :

vezi impresii

Ca să ajung la ora programată am lăsat viteza ardelenească la o parte și în doar 2,5 ore(3 cu pauze cu tot) am ajuns la centura București. Dar... de aici ca melcu, fiind luni dimineața, ora de vârf, am mai făcut... încă 2,5 ore până la ambasadă. Era să nu ajung la ora programării. Până la urmă am reușit și una și alta adică obținerea vizei, ca și bonus mi-am programat o plimbare la pas în centrul Bucureștiului. Deoarece obiectivele văzute sînt cunoscute de cititorii AFA, voi povesti doar impresiile personale și câteva date esențiale despre acestea și voi atașa fotografiile mele făcute atunci.

Nefiind departe de ambasadă, căruța mi-am lăsat-o în parcarea imensă a centrului comercial Băneasa iar de acolo am luat un taxi. Costul transportului persoanei cu numele AZE a fost 14,96 ron și ceva bacșiș (la un preț simțit zic eu... cam atât a fost și la întoarcere cu o mică diferență având în vedere locul de plecare) Ca tot ardeleanul am dorit să văd Casa Poporului prima dată.

Citisem despre Palatul Parlamentului încă înainte de 1989, știam că nu s-a reușit finalizarea decât în 1997. Acum iată că am ajuns și acolo m-a surprins imensitatea clădirii. Mărimile sînt impresionante (Lungime 270m, lățime 245m, înălțime 86m, adâncime 92m) un adevărat oraș în oraș. M-am plimbat în jurul clădirii neoclasiciste și am și intrat în hol interesându-mă de programe de vizitare în diferite locuri/săli din palat. Despre clădire cu ajutorul wikipedia se poate citi un articol complex aici:

ro.wikipedia.org/wiki/Pal ... l_Parlamentului

iar despre program, tarife și alte informații utile pentru turist aici:

cic.cdep.ro

Eu mi-aș fi dorit un tur panorama orașului care costă acum 15 ron pentru a putea vedea împrejurimile de la o înălțime de 86m, dar în lunea respectivă nu era accesibil. Un tur standard este 35 ron iar cel mai complex tur standard+subsol+terasă 55 ron. În apropierea palatului dincolo de Bulevardul Națiunilor Unite se află un parc imens de 17 hectare în formă dreptunghiulară, Parcul Izvor. De menționat este faptul că înainte de amenajarea parcului a fost o mânăstire aici, Mihai-Vodă salvată însă de la demolare mutând-o cu câteva sute de metri mai încolo. Pe partea cealaltă pe Calea 13 Septembrie este Academia Română fondată în 1866. Clădirea frumoasă și foarte mare pe care o vedem dinspre palat este un sediu mai nou. Despre istoria academiei române se poate citi aici:

ro.wikipedia.org/wiki/Aca ... om%C3%A2n%C4%83

M-am îndepărtat de la palat pe la Piața Constituției și am luat-o pe Bulevardul Unirii mărginite de blocuri și vegetație până la Piața Unirii. La intrarea pe Unirii dinspre Bulevardul Libertății am observat niște fântâni arteziene cu denumirea expusă Fântânile Iernii.

De la Piața Unirii am luat-o Splaiul Independenței pe malul râului Dâmbovița, dar nu înainte de a observa Biserica Domnița Bălașa construită în 1881 în stil neobizantin. Am trecut și pe lângă clădirea Curții de Apel, am ajuns pe urmă în Piața Națiunilor Unite unde am găsit un obiectiv turistic Fântâna Lahovari amplasată în 1903 după numele unui ziarist și politician. Biserica Sfântul Spiridon Vechi se mai află în această piață.

Peste râu am observat Calea Victoriei și am decis să contiuu plimbarea pe această stradă. Am observat cele două blocuri istorice construite în anii 30 cu numele de Adriatica. Mi-au plăcut și le-am fotografiat.

Luând la pas Calea Victoriei am observat la dreapta pe scările unei clădiri istorice un nene cu un câine în brațe-este de fapt statuia de la intrarea în Muzeul Național de Istorie a României. Muzeul înființat în 1970 funcționează în Palatul Poștelor o clădire veche frumoasă construită în stil neoclasic anul 1900. Despre muzeu aici:

mnir.ro

Palatul CEC a fost recunoscut de mine imediat. Se află în vecinătatea muzeului de istorie. Construit în același an 1900 în stil ecletic și-a păstrat destinația de la începuturi. La dreapta de Calea Victoriei am observat străduțe pietonale frumos amenajate și pavate cu magazineși restaurante. După palatul CEC am observat o clădire mai nouă cea a BCR-ului iar pe partea opusă Biserica Zlătari. Istoria acestei biserici începe în 1635 dar a fost reconstruit în decursul anilor suferind deteriorări mai ales din cauza cutremurelor. Ultima renovare a avut-o după cutremurul din 1977.

Hotelul Novotel se va observa pe stânga este o clădire foarte interesantă, partea frontală reproduce fațada fostului teatru național, iar în spate se vede doar fațadă de sticlă. În momentul vizitei am observat un eveniment organizat pe terasa fațadei.

Încă o clădire istorică Grand Hotel du Boulevard construită în 1871 se observă pe partea stângă cu denumirea originală de Hotel Herdan. Făcând pași mai departe în direcția pieței Odeon am observat tot la stânga Cercul Militar Național funcționând într-o clădire construită în 1923. Despre interior și clădire în general ne putem documenta aici:

ro.wikipedia.org/wiki/Pal ... r_Na%C8%9Bional

Fântâna Sărindar este amenajată în fața clădirii cercului militar. Făcând pași am ajuns în dreptul Teatrului Odeon dar nu înainte să observ câteva clădiri istorice în care funcționează hotel Casa Capșa, Hotel Capitol. Teatrul Odeon este înființată în 1946 și a avut denumirea de Teatrul Muncitoresc CFR Giulești înainte. După 1990 va primi denumirea actuală.

Am ajuns până la urmă în Piața Revoluției, această denumire a primit-o bineînțeles după evenimentele din 1989, înainte de acesta a fost Piața Gheorghe Gheorghiu Dej și Piața Palatului. Ce am văzut aici? Palatul regal construit în 1937 a fost în proprietatea familiei regale, după abdicare a devenit Muzeul Național de artă a României.

Palatul Ministerului de Interne este altă clădire remarcabilă din piață, mai ales din cauza evenimentelor din 1989. Construcția a început demult în 1912 dar lucrările au stagnat mult abia în 1950 s-a dat în folosință.

Biserica Kretzulescu de rit ortodox purtând hramul Adormirea Maicii Domnului se mai află aici, construită în 1722. Se mai pot observa monumente importante, Statuia ecvestră al Regelui Carol I mi-a plăcut cel mai mult iar Memorialul Renașterii l-am găsit interesant. Văzând bustul din apropierea bisericii mi-am adus aminte de Corneliu Coposu și cred că îi stătea mai bine și la Iuliu Maniu un bust decât ceea ce vedem acum.

Părăsind acest loc încărcat de istorie am pregătit un leu pentru Ateneu, doar așa se spune (dați un leu pentru Ateneu) Este una din clădirile care mi-a plăcut cel mai mult în plimbarea de 3 ore din București. Cupola clădirii neoclasiciste/ecletice din 1888 sau parcul din jur, statuia lui Mihai Eminescu sînt elemente plăcute ochiului.

De la Ateneu și Parcul Ateneului am ajuns repede la Bulevardul Nicolae Bălcescu. Rămânând un pic de timp am luat la pas acest bulevard până la Hotelul Intercontinental. Pe lângă blocurile de pe acest bulevard am observat și ceva interesant Biserica Italiană din București construită în 1915. Este o biserică catolică cu fațadă de cărămidă și un stil arhitectural amestec între gotic, romanic și art-deco.

Am ajuns până la urmă și la hotelul de 24 etaje construit în 1971, mi-a plăcut forma acestuia de mic copil, acum am avut să văd prima dată în realitate. Mi-a mai rămas timp așa că am zăbovit puțin Piața Universității, pe partea cu Intercontinentalul se află parcurile Colțea și Teatrul Național București iar pe partea cealaltă Universitatea și Muzeul Municipiului București. În parcul TNB (prescurtare de la Teatrul Național București) am văzut foarte multe lumânări aprinse în memoria celor care au murit la Colectiv. Vizita mea a avut loc în mai puțin de o săptămână de la tragedie. Mă gândeam, puteam să fiu și eu acolo mi-a plăcut foarte mult muzica lor, păcat.

Până să ajung la teatru am observat 2 obiective interesante, primul este stâlpul care indică kilometrul zero iar celălat este un grup statuar foarte interesant, atașez fotografia. Clădirea actuală a teatrului național din București a fost construită în 1973. Pănă în prezent au avut loc modificări și renovări. Ultima a avut loc în 2017 după vizita mea.

Dincolo de parcul TNB se observă clădirea facultății de geografie. Am mai aruncat o privire către Muzeul Municipiului București, m-am aruncat într-un taxi și m-am întors la locul parcării din Băneasa.

Plimbarea descrisă în rândurile de mai sus este o primă impresie despre capitala țării, mai exact am fost prima oară în București! Dar cel mai important lucru, impresiile sînt bune, rog și pe WM.

să atașeze, mulțumesc mult

youtube

---
Impresii încărcate de AZE in 22.04.2018 19:47:42

Validat / Publicat: 23.04.18 00:38:04


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în ROMÂNIA
VIZUALIZĂRI: 691

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (AZE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  38000 PMA (din 41 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster45
[23.04.18 00:37:03]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[23.04.18 06:58:04]
» mesaj pers

   @AZE:

   Prima vizită în capitală și ți-a plăcut. De obicei nu se întâmplă așa, mai ales pentru codașii la vânătoare de melci 😅. Dar orașul este interesant, are multe de oferit cultural doar că trebuie să vii cu lecția gata de acasă, altfel mai greu găsești informații.

   Cât privește circulația, aici e o problemă, nici mama Omida nu știe sigur când se circulă lejer ziua și când îți blestemi zilele sau ai toate șansele să pierzi o întâlnire, e cu adevărat chestie de noroc. Si-ți spun asta pentru ca am doi soferi în casă care zinic traversează orașul.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- doinafil
[23.04.18 12:05:59]
» mesaj pers

   @AZE: Felicitări pentru articolul cu detalii despre clădiri, dar și pentru pozele atașate! În clădirea înaltă, de sticlă, din spatele Ministerului de Interne, am avut biroul de proiectare, la care am lucrat cinci ani, până la pensionare.

   Toate pozele pot concura cu brio la un concurs de „postere”, pentru promovarea, în afara țării, a orașului!

   În câteva clădiri am intrat și-am putut admira frumusețea interioarelor (Palatul CEC-ului, Biblioteca Universitară, Athenee-ul, Casa Poporului, chiar în Palatul Regal, acum muzeu, în Muzeul din spatele lu* „nenea cu cățelu*”- o statuie oribilă - după părerea mea -etc., etc.)

   Bucureștiul este frumos!

   Mulțumesc că mi-ai amintit acest lucru, văzut prin ochii unui ar (t) delean! Am votat, a meritat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Flaviu
[23.04.18 14:01:06]
» mesaj pers

   @AZE: Intre timp, ''domnu' cu catelu''' a disparut, asta dupa ce, in prealabil, fu nitelus... ''circumcis''.Omu', nu catelu'... Daca va mai aparea sau nu, asta nu stiu. Poate o fi la ''tratament''. :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[23.04.18 14:18:26]
» mesaj pers

   @AZE: Mi-a plăcut să citesc impresiile unui turist sibian despre orașul meu de domiciliu.

   Interesant cum te-ai plimbat prin oraș și ai văzut obiectivele din centru orașului.

   Eu care trăiesc aici nu mai văd partea turistică, dar văd lipsurile, aglomerația, etc...

   În poza 39 este hotel, restaurant și cofetăria Capșa. Renumite indiferent de regimurile trecute peste ele.

   Felicitări pentru această plimbare.

   Bună ideea și cu taxiul din Băneasa în oraș, altfel plimbarea putea fi mai scurtă.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- RoxanaGRS
[24.04.18 10:32:27]
» mesaj pers

   @AZE: Mi-a plăcut articolul tău, mi-au plăcut pozele cu București-ul în straie de toamnă. Clădirile istorice sunt frumoase. Chiar și enormitatea aia de Casa Poporului, e bine pusă în valoare cu parcul ăla mare de jur împrejur.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[47] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [NOV-2015] Casa Poporului-așa cum am văzut-o eu prima dată -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 22.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av960411">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv960411"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=960411">Şterge vot</a></div><span id="v9960411" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(960411)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f960411Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e960411MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [NOV-2015] Casa Poporului-așa cum am văzut-o eu prima dată
foto AZE [22.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [NOV-2015] Peisaj de toamnă-pe lângă palat -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 22.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av960412">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv960412"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=960412">Şterge vot</a></div><span id="v9960412" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(960412)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f960412Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e960412MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [NOV-2015] Peisaj de toamnă-pe lângă palat
foto AZE [22.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [NOV-2015] Academia română -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 22.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av960414">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv960414"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=960414">Şterge vot</a></div><span id="v9960414" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(960414)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f960414Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e960414MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [NOV-2015] Academia română
foto AZE [22.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [NOV-2015] Casa poporului văzut dinspre bulevardul Unirii -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 22.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av960415">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv960415"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=960415">Şterge vot</a></div><span id="v9960415" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(960415)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f960415Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e960415MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [NOV-2015] Casa poporului văzut dinspre bulevardul Unirii
foto AZE [22.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [NOV-2015] Bulevardul Unirii îmbrăcat de toamnă -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 22.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av960416">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv960416"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=960416">Şterge vot</a></div><span id="v9960416" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(960416)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f960416Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e960416MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [NOV-2015] Bulevardul Unirii îmbrăcat de toamnă
foto AZE [22.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [NOV-2015] Pe malul Dâmboviței-Splaiul Independenței -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 22.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av960417">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv960417"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=960417">Şterge vot</a></div><span id="v9960417" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(960417)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f960417Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e960417MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [NOV-2015] Pe malul Dâmboviței-Splaiul Independenței
foto AZE [22.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [NOV-2015] Tot pe malul Dâmboviței-blocurile Adriatica -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 22.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av960418">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv960418"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=960418">Şterge vot</a></div><span id="v9960418" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(960418)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f960418Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e960418MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [NOV-2015] Tot pe malul Dâmboviței-blocurile Adriatica
foto AZE [22.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [NOV-2015] Pe malul Dâmboviței-foto făcut dinspre Piața Națiunilor Unite -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 22.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av960419">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv960419"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=960419">Şterge vot</a></div><span id="v9960419" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(960419)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f960419Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e960419MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [NOV-2015] Pe malul Dâmboviței-foto făcut dinspre Piața Națiunilor Unite
foto AZE [22.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [NOV-2015] O zonă pietonală din centrul vechi -văzut dinspre Calea Victoriei -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 22.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av960420">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv960420"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=960420">Şterge vot</a></div><span id="v9960420" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(960420)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f960420Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e960420MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [NOV-2015] O zonă pietonală din centrul vechi -văzut dinspre Calea Victoriei
foto AZE [22.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [NOV-2015] Nenea cu cățelul (sau lupul) pe scările Muzeului Național de Istorie al României -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 22.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av960421">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv960421"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=960421">Şterge vot</a></div><span id="v9960421" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(960421)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f960421Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e960421MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [NOV-2015] Nenea cu cățelul (sau lupul) pe scările Muzeului Național de Istorie al României
foto AZE [22.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [NOV-2015] CEC Bank-poza cu clădirea respectivă cunosc din copilărie -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 22.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av960422">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv960422"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=960422">Şterge vot</a></div><span id="v9960422" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(960422)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f960422Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e960422MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [NOV-2015] CEC Bank-poza cu clădirea respectivă cunosc din copilărie
foto AZE [22.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [NOV-2015] Biserica Zlătari -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 22.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av960423">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv960423"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=960423">Şterge vot</a></div><span id="v9960423" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(960423)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f960423Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e960423MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [NOV-2015] Biserica Zlătari
foto AZE [22.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [NOV-2015] Cercul Militar cu fântâna Sărindar din fața acestuia -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 22.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av960425">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv960425"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=960425">Şterge vot</a></div><span id="v9960425" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(960425)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f960425Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e960425MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [NOV-2015] Cercul Militar cu fântâna Sărindar din fața acestuia
foto AZE [22.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [NOV-2015] Teatrul Odeon-și piața purtând același nume din fața acestuia -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 22.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av960426">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv960426"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=960426">Şterge vot</a></div><span id="v9960426" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(960426)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f960426Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e960426MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [NOV-2015] Teatrul Odeon-și piața purtând același nume din fața acestuia
foto AZE [22.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [NOV-2015] Biserica Kretzulescu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 22.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av960427">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv960427"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=960427">Şterge vot</a></div><span id="v9960427" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(960427)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f960427Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e960427MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [NOV-2015] Biserica Kretzulescu
foto AZE [22.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [NOV-2015] Memorialul Renașterii din Piața Revoluției -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 22.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av960428">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv960428"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=960428">Şterge vot</a></div><span id="v9960428" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(960428)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f960428Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e960428MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [NOV-2015] Memorialul Renașterii din Piața Revoluției
foto AZE [22.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [NOV-2015] Carol I călare în fața palatului regal -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 22.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av960429">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv960429"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=960429">Şterge vot</a></div><span id="v9960429" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(960429)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f960429Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e960429MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [NOV-2015] Carol I călare în fața palatului regal
foto AZE [22.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [NOV-2015] Palatul regal -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 22.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av960430">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv960430"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=960430">Şterge vot</a></div><span id="v9960430" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(960430)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f960430Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e960430MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [NOV-2015] Palatul regal
foto AZE [22.04.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [NOV-2015] Palatul ministerului de interne -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 22.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av960431">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv960431"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=960431">Şterge vot</a></div><span id="v9960431" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(960431)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f960431Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e960431MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [NOV-2015] Palatul ministerului de interne
foto AZE [22.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [NOV-2015] Ateneul român înconjurat de verdeață -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 22.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av960432">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv960432"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=960432">Şterge vot</a></div><span id="v9960432" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(960432)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f960432Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e960432MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [NOV-2015] Ateneul român înconjurat de verdeață
foto AZE [22.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P23 [NOV-2015] Dați un leu pentru Ateneu-chiar merită mai mult de atât -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 22.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av960433">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv960433"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=960433">Şterge vot</a></div><span id="v9960433" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(960433)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f960433Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e960433MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [NOV-2015] Dați un leu pentru Ateneu-chiar merită mai mult de atât
foto AZE [22.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[47] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.174632787704 sec