85207 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă zona Rânca-Novaci

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
02.04.2018
DE
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 02.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2013
DURATA: 2 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Spectacolul naturii la Rânca


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Azi noapte, mai multe apeluri disperate la 112 acuzau prezența, pe pârtiile de la Transalpina Ski Resort, a unui ciudat personaj, “un tip bine făcut, arătos”, îmbrăcat cu un costum de ski tivit cu motive de inspirație populară, prevăzut cu un fel de aripi laterale, pe care scria Dragobete, care vâjâia năvalnic pe zăpadă, de parcă nici nu o atingea şi agasa populația feminină aventurată la acele ore târzii pe albul zăpezii.

“Susnumitul Dragobete a fost observat de mai mulți turiști de la Transalpina Ski Resort urmărind femeile singure de pe pârtie, fascinate de costumele lor mulate, cu gândul de a le duce în locuri izolate şi a le seduce cu sălbăticie, cu forța sau cu binișorul” spune un raport al Poliției, remis agențiilor de presă naționale. Acesta se pare că dispune de un farmec irezistibil ce exercită o forță de atracție aparte şi are capacitatea de a levita, de unde, anumite persoane l-au confundat cu un liliac mare. Mai mulți tineri jură că l-au văzut pe suspect ducând cu sine după un pâlc de brăduți o fată, însă le-a fost teamă să se apropie, din pricina mârâiturilor şi gemetelor ciudate venite de acolo.

După toate probabilitățile, se pare că este vorba de o revenire în forță a lui Dragobete, exasperat de terenul pierdut în faţa impostorului Valentin, de sorginte occidentală. Dragobete vrea să-și câștige faima de odinioară și să facă rating, pentru aceasta, adaptându-se la realitățile vremii.

Dragobete Cap de Pulivară sau Dragobăţ cu haia băț, așa mai este cunoscut Dragobetele prin anumite părți, după obiceiul său de a pândi fetele și femeile care se plimbau cu premeditare prin pădure, pretextând că se duc în toiul iernii, pe zăpadă, după ciupercuţe sau flori. „Dragobete e flăcău iubieț și umblă prin păduri după fetele și femeile care au lucrat în ziua de Dragobete. Le prinde și le face de râsul lumii, atunci când ele se duc după lemne, flori, bureți … ”. De aici și provine răspândita expresie adresată fetelor mari și nevestelor tinere, care îndrăzneau să lucreze în această zi: „Nu te prindă Dragobete prin pădure! ”

În fine, am găsit această știre pe saitul defecți.ro iar având în vedere că și eu sînt puțin defect sau dus cu pluta așa cum au mai zis și alții aici pe AFA (uitându-mă prin buletin/carte de identitate sau ID, etc. este foarte posibil...) am decis să atașez asta la începutul articolului, deci atenție schioare să nu vă prindă dragobete liliacul de pe Transalpina...

Am ajuns din nou să caut prin sacul de amintiri pentru a a mai scrie ceva aici pe AFA (că de altfel uit să mai scriu pe aici și va mai dura un pic până vom reîncepe călătoriile-sper pe la sfârșitul lunii aprilie)

Am povestit despre ideea de a prelungi vacanța de la mare cu o vizită la Salina Ocnele Mari și Peștera Polovragi. A urmat Rânca și Transalpina ceea ce am descris o dată dar au mai rămas câte ceva de adăugat.

Am ajuns în scurt timp la Novaci după vizita din Polovragi. În orașul de 6100 locuitori cu localitățile componente Bercești, Sitești, Hiristești și Pociovaliștea am văzut 2 lăcașe de cult Biserica Adormirea Maicii Domnului construită în secolul 18 și Biserica de lemn din Novaci-Străini construită în aceeași perioadă.

După părăsirea localității a urmat viață grea pentru vehiculul cu nume dacic slujitorul familiei AZE până în prezent ducându-ne până la nivelul de 1600 m deasupra mării acolo unde se află binecunscuta Rânca. Totuși a încercat pe drum să protesteze emanând pe drum miros de ferodou de la ambreiaj dar până la urmă și-a văzut de treabă nu i-a ținut de această dată... să scape de datorie... Și nu știa că următoarea zi are să aibă viață și mai grea ducându-ne până la un nivel de 2145 m, nici nu aveam de gând să-i zic acest lucru, avea să afle oricum...

Ajungând la nivelul stațiunii ne-au întâmpinat niște antene de telefonie și primele vile construite de la intrare. În continuă dezvoltare așa cum ne povestește saitul wiki - ro.wikipedia.org/wiki/R%C3%A2nca,_Gorj

De la vizita noastră descrisă aici: vezi impresii, trebuie să menționez ultimele articole descrise aici pe AFA despre Transalpina și Rânca citite cu interes și apreciate de mine: vezi impresii, vezi impresii, vezi impresii, vezi impresii.

Și având în vedere că încă se mai schiază - acest ultim articol este foarte apreciat de mine (chiar dacă este vorba despre un obiectiv din apropiere și nu la Rânca): vezi impresii.

După intrare în stațiune au urmat câteva convorbiri telefonice cu proprietara pensiunii unde am rezervat, pensiune care se pare că există și în prezent.

După găsirea pensiunii și cazare a urmat servirea mesei folosind grătarul pensiunii. În timp ce luam masa în interior s-a dezlănțuit natura am crezut că va crăpa cabana în două la zgomotul tunetelor. Într-o beznă ca noaptea doar la lumina fulgerelor se mai putea vedea ceva pe afară, și era doar ora 16.00 după masă în iunie. În orice caz furtuna se prezintă altfel la o altitudine de 1600m, muult mai spectaculos. Ca fulgerul s-a terminat vremea rea și am putut să pornim în recunoaștere în stațiune. Urcând până la drumul principal 67C ne-am făcut proviziile pentru următoarea zi la un magazin alimentar. Prețurile erau exact duble față de localitățile de jos de ex. Novaci (oare de ce nu am făcut acolo cumpărăturile?), dar ne-am învățat deja: înălțimea costă.

După cumpărături am luat-o în sus spre ieșire din stațiunea Rânca spre vârful cu nume de Păpușă (2136 m). Am observat atunci că stațiunea se află în dezvoltare continuă, pe terenurile libere se construia ori cabană privată, ori clădire destinată turiștilor hotel sau pensiune. Am văzut părtii de schi, hoteluri, magazine, terase, restaurante. Dar până la urmă ne-a distras atenția natura, mai exact peisajele oferite după o ploaie de vară.

De fapt tema principală articolului este spectacolul naturii după ploaie-cu fotografiile aferente.

Nu prea se poate descrie frumusețea acestui fenomen, așa mai bine atașez fotografiile. Este un spectacol ce doar la munte poate fi văzut. Am ajuns admirând acest tip de spectacol până la ieșire din Rânca la primele serpentine care urcă spre vârful Păpușa. A doua zi urcam cu vehiculul dacic, pe drum un nene stând pe o terasă mă întreba dacă s-a deschis Transalpina, eu am răspuns afirmativ bineînțeles, am ocolit bariera din beton pe care scria clar că este interzis, și dus am fost... pe Transalpina, restul de drum fără parapeți pe atunci împreună cu vehiculul dacic vedeți în poze...

Rog WM să atașeze, mulțumesc

https://www.youtube.com/watch?v=aBn8cyLRqX4

---
Impresii încărcate de AZE in 02.04.2018 00:06:40

Validat / Publicat: 02.04.18 08:36:38


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 988


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (AZE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  32600 PMA (din 36 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[02.04.18 08:36:12]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[02.04.18 08:52:42]
» mesaj pers

   @AZE: Primul vot de la mine pentru un articol despre o zonă dragă mie, uimitor de frumoasă!

   Fotografiile sunt minunate!!! FELICITĂRI!

   Am fost și noi acolo, în zonă anul trecut, la sfârșitul lunii iulie, ne-a plăcut foarte mult!

   Despre Dragobete... nu mă sperie dacă este iubitor!

   Bravo mașinii că a rezistat la traseul solicitant...discul de frana!

   Călătorii plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Carmen Ion
[02.04.18 09:37:09]
» mesaj pers

   @AZE: Cu sau fără Dragobete-liliac, pozele sunt excepționale, în special cele care surprind furtuna.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ghisor
[02.04.18 14:41:44]
» mesaj pers

   @AZE: Hmm. Zici ca esti defect? Nu te-am vazut prin clubul nostru. Iar eu sunt membru de pe vremea lui Tut Ankh Amon.

   M-am uitat in caseta ta si-am vazut ca esti consul. Hai ca-ti pun o pila si te fac ucenic in clubul defectilor :)

   Acu', trecand la lucruri serioase, mi-au placut tare mult pozele si m-am convins (a cata oara?) ca natura e cel mai tare arhitect, cel mai tare pictor, cel mai tare compozitor, s. a. m. d.

   P. S. Arata foarte bine masina pentru anisorii pe care zici ca-i are. Eu zic ca te mai tine pret de vreo doua, trei sute de articole pe AFA :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- elviramvio
[03.04.18 06:28:29]
» mesaj pers

   @AZE:

   N-ai aflat încă până acum? Orice "înălțime" costă, dle. consul 😅!

   Pe Drumul Regelui așa cum e acum, n-am fost încă. Duminica m-am învățat minte că nu trebuie plecat pe căile lăudate, așa că aștept să se pensioneze șoferul. Cât despre drum fără parapet, să vezi grecii câte au. Prin zonă, pe drumuri pustii și neamenajate, venind de la Malaia, am fost în preistoria mea 😪, e drept că gropile de atunci le-am făcut cu mașina socrilor altfel șoferul n-ar fi băgat-o pe acolo dacă era a lui (cea mai bună mașină pentru vacanțe astfel, e mereu când mergi cu a altuia). Și am prins și noi o furtună de nu credeam că vom scăpa, nici nu aveam casă ceva unde să tragem, era aproape pustie atunci zona Rânca.

   Plimbări frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[39] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2013] Aici ne-am cazat la Rânca -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 02.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av955540">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955540"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955540">Şterge vot</a></div><span id="v9955540" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955540)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955540Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955540MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2013] Aici ne-am cazat la Rânca
foto AZE [02.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2013] După potop soarele răsare... la Rânca -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 02.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av955541">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955541"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955541">Şterge vot</a></div><span id="v9955541" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955541)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955541Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955541MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2013] După potop soarele răsare... la Rânca
foto AZE [02.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2013] Rânca după ploaie -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 02.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av955542">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955542"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955542">Şterge vot</a></div><span id="v9955542" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955542)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955542Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955542MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2013] Rânca după ploaie
foto AZE [02.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2013] Spectacolul naturii la Rânca -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 02.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av955543">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955543"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955543">Şterge vot</a></div><span id="v9955543" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955543)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955543Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955543MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2013] Spectacolul naturii la Rânca
foto AZE [02.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2013] Un peisaj apocaliptic la Rânca -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 02.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av955544">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955544"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955544">Şterge vot</a></div><span id="v9955544" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955544)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955544Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955544MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2013] Un peisaj apocaliptic la Rânca
foto AZE [02.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2013] Stăm deasupra norilor? -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 02.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av955545">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955545"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955545">Şterge vot</a></div><span id="v9955545" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955545)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955545Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955545MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2013] Stăm deasupra norilor?
foto AZE [02.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2013] Cam urât, mi-e frică... -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 02.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av955546">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955546"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955546">Şterge vot</a></div><span id="v9955546" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955546)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955546Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955546MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2013] Cam urât, mi-e frică...
foto AZE [02.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2013] O păpușă jucăușă - vf Păpușa -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 02.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av955547">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955547"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955547">Şterge vot</a></div><span id="v9955547" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955547)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955547Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955547MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2013] O păpușă jucăușă - vf Păpușa
foto AZE [02.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2013] Alt peisaj apocaliptic? -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 02.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av955548">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955548"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955548">Şterge vot</a></div><span id="v9955548" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955548)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955548Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955548MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2013] Alt peisaj apocaliptic?
foto AZE [02.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2013] Un spectacol oferit de... natură -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 02.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av955549">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955549"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955549">Şterge vot</a></div><span id="v9955549" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955549)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955549Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955549MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2013] Un spectacol oferit de... natură
foto AZE [02.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2013] Rânca... pe vreme rea -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 02.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av955550">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955550"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955550">Şterge vot</a></div><span id="v9955550" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955550)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955550Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955550MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2013] Rânca... pe vreme rea
foto AZE [02.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2013] Rânca -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 02.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av955551">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955551"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955551">Şterge vot</a></div><span id="v9955551" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955551)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955551Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955551MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2013] Rânca
foto AZE [02.04.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JUN-2013] Uliță în Rânca -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 02.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av955552">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955552"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955552">Şterge vot</a></div><span id="v9955552" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955552)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955552Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955552MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2013] Uliță în Rânca
foto AZE [02.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2013] Pe drumul regelui -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 02.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av955553">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955553"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955553">Şterge vot</a></div><span id="v9955553" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955553)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955553Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955553MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2013] Pe drumul regelui
foto AZE [02.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2013] Pe drumul regelui-cu un vehicul dacic -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 02.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av955554">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955554"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955554">Şterge vot</a></div><span id="v9955554" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955554)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955554Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955554MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2013] Pe drumul regelui-cu un vehicul dacic
foto AZE [02.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2013] Transalpina în iunie -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 02.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av955555">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955555"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955555">Şterge vot</a></div><span id="v9955555" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955555)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955555Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955555MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2013] Transalpina în iunie
foto AZE [02.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2013] Transalpina în iunie -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 02.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av955556">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955556"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955556">Şterge vot</a></div><span id="v9955556" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955556)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955556Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955556MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2013] Transalpina în iunie
foto AZE [02.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2013] Transalpina în iunie -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 02.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av955557">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955557"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955557">Şterge vot</a></div><span id="v9955557" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955557)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955557Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955557MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2013] Transalpina în iunie
foto AZE [02.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2013] Transalpina -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 02.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av955558">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955558"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955558">Şterge vot</a></div><span id="v9955558" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955558)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955558Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955558MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2013] Transalpina
foto AZE [02.04.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [JUN-2013] Transalpina -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 02.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av955559">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955559"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955559">Şterge vot</a></div><span id="v9955559" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955559)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955559Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955559MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2013] Transalpina
foto AZE [02.04.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [JUN-2013] Rânca văzută de pe vf Păpușa -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 02.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av955560">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955560"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955560">Şterge vot</a></div><span id="v9955560" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955560)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955560Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955560MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2013] Rânca văzută de pe vf Păpușa
foto AZE [02.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[39] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.117985010147 sec