85108 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Odessos Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
25.03.2018
DE
Avatar iulianic
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAR-2018
DURATA: 1 nopti
TIP: PRIETENI
REGIM MASĂ MD
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 49

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
PLAJA şi MAREA
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 24 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Hotel Odessos 3* - Varna


Urmare de aici

A scrie despre hoteluri și restaurante nu este chiar cea mai incitantă latură a activității mele pe AFA. Sunt conștientă însă că masa și odihna (cea recuperatorie după efortul unei lungi zile turistice, dar și cea de relaxare și leneveală) sunt foarte importante atunci când planificăm sau când ne aflăm într-o călătorie. De aceea, în speranța că poate ajuta pe cineva, încerc să abordez și astfel de subiecte.

În 2012, într-un circuit al Bulgariei, am văzut pentru prima oară Hotelul Odessos din Varna. L-am prins și în poze, dar - pentru că nu am fost cazată acolo, ci la Hotel Sorbona mult mai modest - nu am făcut nici o referire la el. Recent, într-o scurtă incursiune la sud de Dunăre, până la țărm de mare, am poposit o noapte acolo. Pentru că Hotel Odessos 3* - Varna figurează ca secțiune distinctă pe AFA dar este vidă, fără nici un articol scris, profit de faptul că am fost acolo și îi dedic câteva rânduri.

Mai întâi trebuie să spun că numele hotelului - Odessos - amintește de orașul-stat Odessos fondat de coloniștii antici greci în sec. VI î. H. aici, la țărmul Mării Negre, pe amplasamentul unei așezări tracice. La Varna, merită să încerci a descoperi urme ale unei civilizații mai vechi de 2600 de ani și cu siguranță le vei descoperi dacă ai timpul și răbdarea necesare.

Hotel Odessos 3* - Varna este situat la intrarea principală în Grădina Mării, un foarte frumos parc cu o largă deschidere la faleză și la mare. Pliantul de prezentare a locației menționează că hotelul își poate primi oaspeții în 4 apartamente confortabile și 92 de camere duble dintre care 59 au balcoane cu o splendidă vedere la Grădina Mării și la zona pietonală centrală a orașului.

Tocmai datorită așezării sale apreciez că Hotel Odessos 3* - Varna este potrivit nu numai pentru vacanțe, ci și pentru cei care călătoresc în interes de afaceri. Hotel Odessos 3* - Varna a fost reședința participanților la o serie de evenimente culturale majore, atât naționale cât și internaționale. Observatorul Astronomic, Acvariul, Cazinoul, Casa Radio, plaja centrală, dar și mai multe obiective turistice se află în apropiere sau la o distanță lesne de abordat pietonal.

Nu știu cum arată și ce dotări au apartamentele Hotelului Odessos pentru că nu le-am văzut. În cele ce urmează voi povesti cum a decurs cazarea noastră și ce confort am avut într-o cameră standard, dublă, cu pat matrimonial.

Lobby și recepție

După o zi lungă, cu plecare matinală din București și cu vizite la mai multe obiective atractive, dar obositoare, am ajuns la Hotel Odessos 3* - Varna aproape de ora 18.00, când luminile orașului începeau să se aprindă. Lângă recepție, în spațiul larg, mochetat și decorat cu plante ornamentale, am primit cheile de la camere. Pentru că soțul meu este fumător, am solicitat o cameră cu balcon. Am fost asigurați că toate camerele rezervate pentru grupul de români sunt amplasate pe latura dinspre mare și au balcoane. O scară mare, dar și două lifturi, facilitează accesul la cele trei etaje ale clădirii. Casa scării, la fiecare etaj, este foarte largă, dotată cu mobilier de hol și decorată cu tablouri și plante.

Camera

Camera care ne-a fost repartizată se află la etajul 3 și are - pe deasupra arborilor din parc - o splendidă vedere către mare.

Curată și aranjată, camera ne-a așteptat cu dotările standard: pat matrimonial cu două noptiere, un birou cu oglindă, două taburete, un scaun capitonat și un mic fotoliu așezat într-un colț, lângă o măsuță, iar în hol, lângă intrare, dulap, cuier, oglindă și suport pentru bagaje. Televizor (inclusiv cu program românesc), telefon, radio, aer condiționat, calorifer, minibar aprovizionat cu câteva produse tipice, 2 pahare, coș pentru gunoi, 4 aplice, prize… nu cred că am omis să menționez ceva. Podeaua este mochetată, iar fereastra acoperită cu perdea și draperie. Camera este despărțită de micul hol de la intrare de o ușă. Pentru o protecție suplimentară am închis această ușă pe timpul nopții chiar dacă încăperea era bine încălzită de calorifer.

Baie

Baia potrivit de mare, capitonată cu gresie și faianță, are cadă cu perdeluță, aerisire care se declanșează o dată cu aprinderea luminii, uscător de păr, precum și toate cele necesare într-o asemenea încăpere: prosoape curate, albe (câte două de persoană), pahar, savonieră, săpunele tip turist, șampon și spumant de duș în recipiente mici. Singurul mic inconvenient pe care însă nu-l pot trece cu vederea (asta spre știința celor care vor veni în viitor la Hotel Odessos - Varna) este robinetul care este plasat prea sus față de chiuvetă. Acest fapt are ca efect stropirea celui neavizat și poate mai grăbit.

Balcon

Balconul ne-a surprins în mod plăcut nu doar prin deschiderea pe care ne-a oferit-o înspre valurile Mării Negre (gri în luna martie), dar și prin dotările sale. Mochetat (nu știu dacă am mai beneficiat vreodată de balcon cu mochetă), cu o măsuță cu scrumieră și două scaune din plastic era parcă locul care ne invita să revenim acolo și la vară. Parcul, deși cam trist la jumătatea primei luni de primăvară, coloanele de pe promenadă, turnul de la Observatorul Astronomic frumos iluminat noaptea, pescărușii și zborul lor agitat dimineața, toate au contribuit la buna impresie despre hotel în general și despre cameră în special.

Restaurant și Café-bar

Nu am fost în restaurant, dar pliantul în posesia căruia mă aflu informează că acesta este deosebit și are o bucătărie excelentă. Sala de servire are 150 de locuri cărora li se adaugă alte 50 aflate pe terasa încăpătoare de lângă intrarea în hotel, un loc preferat fără îndoială în lunile călduroase.

Noi am servit micul dejun - inclus în prețul cazării - în Café-barul cu acces din fața recepției. Oferit în baza unui bon personal primit de la recepție, aveai 10 opțiuni pentru micul dejun. Pentru cei interesați, am fotografiat lista cu opțiuni, așa încât nu voi detalia. Așezat la masă, indicai meniul preferat, iar alături de acesta ți se aducea paharul cu suc și ceașca cu cafea oferite alături de orice meniu.

Apreciez că pentru extrasezon această formulă este avantajoasă atât pentru hotel cât și pentru consumator. Noi am fost cât se poate mulțumiți.

Pentru ca prezentarea să fie cât mai completă, ajutată de pliant, amintesc faptul că hotelul are sală de conferințe bine luminată natural și dotată cu tot ceea ce este necesar, precum și că oferă și servicii auxiliare: seif, internet wireless gratuit, room service, coafură, curățătorie chimică, spălare și călcare, parcare, închirieri auto, transfer de la sau către aeroporul din Varna.

În final, menționez că la intrarea în hotel există și un punct de informare turistică foarte necesar atunci când vii aici pentru prima oară. Atunci când am fost noi, punctul de informare turistică nu funcționa, dar la recepție am găsit pliante de tot felul, precum și o foarte necesară hartă a orașului.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de iulianic in 25.03.2018 19:40:51

Validat / Publicat: 25.03.18 20:36:08


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în BULGARIA.
VIZUALIZĂRI: 908


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (iulianic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  44800 PMA (din 34 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster45
[25.03.18 20:33:08]
» mesaj pers

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulianic
[25.03.18 20:35:56]
» mesaj pers

   @webmaster45: Da, este OK!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmaster
[25.03.18 21:02:42]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[25.03.18 21:05:15]
» mesaj pers

   Iulia, știu că nu-ți place sa scrii despre cazări sau restaurante, dar o faci foarte bine, sunt foarte utile articolele tale.

   Felicitări, e bine de reținut acest loc plăcut, foarte aproape de Bucuresti.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulianic
[25.03.18 21:14:17]
» mesaj pers

   @krisstinna: Mulțumesc! Chiar mi-a plăcut Hotel Odessos. Pentru un hotel de 3 stele... nu-i găsești cusur. Curățenie, grijă pentru detalii, amplasare minunată, aproape de plajă, obiective turistice, parc, stradă pietonală cu sumedemie de magazine... Dacă în martie este atât de plăcut acolo, dar în plin sezon turistic?

   Am fost la bazinul cu apă termală, descoperit, situat pe plajă, mai la nord de centru. Bineînțeles că nu am îndrăznit să mă moi în apă, dar tineretul... a intrat și în apa mării nu numai în cea termală. În Bulgaria vremea era frumoasă și mulți pomi înfloriți.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[29] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAR-2018] Hotel Odessos - Intrarea principală la lăsarea serii. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 25.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av953351">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv953351"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=953351">Şterge vot</a></div><span id="v9953351" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(953351)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f953351Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e953351MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAR-2018] Hotel Odessos - Intrarea principală la lăsarea serii.
foto iulianic [25.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAR-2018] Hotel Odessos - Intrarea principală dimineața, sub un cer acoperit. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 25.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av953354">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv953354"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=953354">Şterge vot</a></div><span id="v9953354" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(953354)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f953354Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e953354MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAR-2018] Hotel Odessos - Intrarea principală dimineața, sub un cer acoperit.
foto iulianic [25.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAR-2018] Hotel Odessos - Vedere dinspre Grădina Mării. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 25.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av953356">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv953356"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=953356">Şterge vot</a></div><span id="v9953356" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(953356)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f953356Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e953356MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAR-2018] Hotel Odessos - Vedere dinspre Grădina Mării.
foto iulianic [25.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAR-2018] Hotel Odessos - Lobby, recepția și scara care duce la etaj. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 25.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av953359">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv953359"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=953359">Şterge vot</a></div><span id="v9953359" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(953359)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f953359Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e953359MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAR-2018] Hotel Odessos - Lobby, recepția și scara care duce la etaj.
foto iulianic [25.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAR-2018] Hotel Odessos - Lobby, recepția și scara care duce la etaj. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 25.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av953361">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv953361"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=953361">Şterge vot</a></div><span id="v9953361" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(953361)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f953361Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e953361MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAR-2018] Hotel Odessos - Lobby, recepția și scara care duce la etaj.
foto iulianic [25.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAR-2018] Hotel Odessos - Casa scării la etajul 3. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 25.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av953362">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv953362"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=953362">Şterge vot</a></div><span id="v9953362" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(953362)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f953362Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e953362MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAR-2018] Hotel Odessos - Casa scării la etajul 3.
foto iulianic [25.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAR-2018] Hotel Odessos - Colț plăcut și confortabil la etajul 3, lângă lift. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 25.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av953364">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv953364"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=953364">Şterge vot</a></div><span id="v9953364" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(953364)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f953364Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e953364MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAR-2018] Hotel Odessos - Colț plăcut și confortabil la etajul 3, lângă lift.
foto iulianic [25.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAR-2018] Hotel Odessos - Holul dinspre camerele de la etajul 3. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 25.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av953366">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv953366"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=953366">Şterge vot</a></div><span id="v9953366" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(953366)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f953366Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e953366MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAR-2018] Hotel Odessos - Holul dinspre camerele de la etajul 3.
foto iulianic [25.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAR-2018] Hotel Odessos - Holul dinspre camerele de la etajul 3. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 25.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av953369">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv953369"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=953369">Şterge vot</a></div><span id="v9953369" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(953369)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f953369Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e953369MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAR-2018] Hotel Odessos - Holul dinspre camerele de la etajul 3.
foto iulianic [25.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAR-2018] Hotel Odessos - Camera cu pat matrimonial. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 25.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av953371">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv953371"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=953371">Şterge vot</a></div><span id="v9953371" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(953371)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f953371Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e953371MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAR-2018] Hotel Odessos - Camera cu pat matrimonial.
foto iulianic [25.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAR-2018] Hotel Odessos - O parte din dotările camerei standard. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 25.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av953374">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv953374"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=953374">Şterge vot</a></div><span id="v9953374" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(953374)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f953374Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e953374MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAR-2018] Hotel Odessos - O parte din dotările camerei standard.
foto iulianic [25.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAR-2018] Hotel Odessos - O parte din dotările camerei standard. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 25.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av953375">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv953375"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=953375">Şterge vot</a></div><span id="v9953375" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(953375)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f953375Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e953375MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAR-2018] Hotel Odessos - O parte din dotările camerei standard.
foto iulianic [25.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAR-2018] Hotel Odessos - O parte din dotările camerei standard. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 25.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av953376">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv953376"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=953376">Şterge vot</a></div><span id="v9953376" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(953376)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f953376Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e953376MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAR-2018] Hotel Odessos - O parte din dotările camerei standard.
foto iulianic [25.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAR-2018] Hotel Odessos - Minibarul aprovizionat cu produse tipice. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 25.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av953377">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv953377"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=953377">Şterge vot</a></div><span id="v9953377" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(953377)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f953377Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e953377MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAR-2018] Hotel Odessos - Minibarul aprovizionat cu produse tipice.
foto iulianic [25.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAR-2018] Hotel Odessos - O parte din dotările camerei standard. Aplice, aer condiționat și un tablou modern. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 25.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av953378">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv953378"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=953378">Şterge vot</a></div><span id="v9953378" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(953378)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f953378Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e953378MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAR-2018] Hotel Odessos - O parte din dotările camerei standard. Aplice, aer condiționat și un tablou modern.
foto iulianic [25.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAR-2018] Hotel Odessos - Balconul mochetat și dotările lui. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 25.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av953379">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv953379"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=953379">Şterge vot</a></div><span id="v9953379" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(953379)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f953379Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e953379MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAR-2018] Hotel Odessos - Balconul mochetat și dotările lui.
foto iulianic [25.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAR-2018] Hotel Odessos - Vedere din balconul camerei de la etajul 3. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 25.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av953380">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv953380"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=953380">Şterge vot</a></div><span id="v9953380" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(953380)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f953380Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e953380MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAR-2018] Hotel Odessos - Vedere din balconul camerei de la etajul 3.
foto iulianic [25.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAR-2018] Hotel Odessos - Vedere din balconul camerei de la etajul 3. Marea și pescărușii sub cer innegurat. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 25.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av953381">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv953381"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=953381">Şterge vot</a></div><span id="v9953381" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(953381)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f953381Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e953381MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAR-2018] Hotel Odessos - Vedere din balconul camerei de la etajul 3. Marea și pescărușii sub cer innegurat.
foto iulianic [25.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAR-2018] Hotel Odessos - Baia și o parte din dotările ei. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 25.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av953382">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv953382"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=953382">Şterge vot</a></div><span id="v9953382" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(953382)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f953382Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e953382MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAR-2018] Hotel Odessos - Baia și o parte din dotările ei.
foto iulianic [25.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAR-2018] Hotel Odessos - Baia și o parte din dotările ei. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 25.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av953383">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv953383"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=953383">Şterge vot</a></div><span id="v9953383" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(953383)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f953383Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e953383MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAR-2018] Hotel Odessos - Baia și o parte din dotările ei.
foto iulianic [25.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAR-2018] Hotel Odessos - Baia și o parte din dotările ei. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 25.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av953384">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv953384"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=953384">Şterge vot</a></div><span id="v9953384" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(953384)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f953384Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e953384MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAR-2018] Hotel Odessos - Baia și o parte din dotările ei.
foto iulianic [25.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[29] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.107741117477 sec