84976 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Cetatea Alba Carolina

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
19.03.2018
DE
Avatar Zoazore
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Braila-Bucuresti
înscris/ă în 17.06.09
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
MAR-2018
DURATA: 1 zile
TIP: SINGLE
PREŢ:
De neprețuit
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Alba Carolina simțită de mine!


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Cât flamura roș-galbenă-albastră
Ne este prag și steag și ideal
Veniți romani, veniți la Mecca noastră,
Veniți la Alba Iulia-n Ardeal

Versurile astea m-au însoțit încă de la anunțarea orașului Întâlnirii AFA 2018. Putem să nu urmez îndemnul? Nu! Mi-aș fi simțit sufletul greu, m-aș fi simțit neîmplinită. Cum sănătatea m-a cam ocolit, am ales ”Traseul Roșu”, adică cel mai scurt cu o jumătate de oră. Bine și-așa, decât deloc. M-aș fi urât eu pe mine!

Sâmbătă, 17 martie, 10:10 a. m. Ziua posomorâtă, tristă, fizic, dar însorită și caldă în sufletele noastre, pline de bucurie și tinerețe, ne-a insoțit în vizita noastră, acasă la strămoși!

Drumul n-a fost foarte greu, nici măcar pentru mine! Eroii mă chemau să-i vizitez!

N-am să urmez traseul, recunosc, n-am reținut mare lucru, deși ghida noastră, Mihaela, a fost foarte clară, explicită, îndelung răbdătoare și amabilă, răspunzând la toate întrebările puse. Eram atăt de emoționată, simțeam că pavajul îmi pulsează sub tălpi, la fiecare pas ieșea la iveală istorie curată, venită de la Daci spre noi.

Cetatea a fost ridicată pe ruinele fostului Castru Roman al Legiunii a XIII-a Gemina (106 e. n.) și Cetatea Medievală Bălgrad (secolele XVI-XVII) și-a fost costruită între 1711-1738, după planurile trimise la Viena de mareșalul principe Eugeniu de Savoia. Terenul necesar (140 ha), a fost eliberat între 1713-1715 prin dărâmarea vechiului oraș medieval, acesta trebuind să fie mutat în partea de est a cetății (actualul oraș de jos). și are sistemul de fortificații Vauban.

Cetatea este, încă, un orășel, în adevăratul sens al cuvântului, adăpostind Hotelul Medieval (fosta Manutanță, sau depozit al austriecilor), Universitatea 1 Decembrie 1918, Muzeul Unirii, Catedrala Romano-Catolică și Catedrala Ortodoxă, spații pentru evenimente, terase…

N-am să descriu Cetatea. Date tehnice s-au mai scris pe-aici. Mult mai elaborate și mai amplu descrise de cei cu ”condei”. Eu vă descriu doar ce-am simțit eu. Ce-am văzut? Veți vedea în poze.

Ce-am simțit eu în Cetate? M-A EMOȚIONAT! Încă de la poartă, sistemul cu roată melcată, pentru coborârea și ridicarea podului, măreția construcțiilor, impozanța catedralelor! Ne-au întâmpinat leii rampanți (în poziție de atac) sus, pe poartă, gata să sară pe dușmani, atlanții tineri și bătrâni, soldații austrieci cu arma-n mână (din fericire, statui din bronz). Am pășit pe vechiul drum de care, parțial păstrate sub cupole din sticlă, am văzut sisteme de canalizare din vremea romanilor, încă funcționale.

Am vizitat Sala Unirii, care era încă în renovare, catedralele. În Catedrala Roman-o Catolică, la mormântul lui Iancu de Hunedoara, erau DOAR steaguri ungurești. Atunci, @fredutza și-a scos cocarda tricoloră și-a depus-o pe inima principelui. Eu am cumpărat un steguleț tricolor românesc și l-am înfipt între multitudinea de coronițe roș-alb-verzi!

Deși ne-a prins ploaia, parcă nici n-o simțeam! Piața Custozza. Principia, Tezaurul, zona barăcilor, Obeliscul lui Horea… O plimbare prin istorie, cu basoreliefuri frumos ornamentate, bine păstrate, un strop de aer plin, dens!

Din loc în loc, zidurile Castrului Roman ieșeu la suprafață, parca spunând: ” NOI, DACII, AM FOST AICI! Au venit romanii, dar noi AM RĂMAS AICI! Priviți și nu uitați!

În holul Sălii Unirii, ca niște gazde bune, ne-au așteptat Regele Ferdinand și Regina Maria, Mihai Viteazu intrase deja în Catedrală, Horea, Cloșca și Crișan erau gata, pregătiți să-și apere poporul de venetici, soldatul roman era de gardă la poarta PRICIPIA, și soldații austrieci erau prezenți la posturi! I-am salutat și la plecare. Sper să mai revin și să mai stau la povești cu ei, mai pe-ndelete.

Emoționant și înălțător a fost acest periplu-al meu prin istorie!

---
Impresii încărcate de Zoazore in 19.03.2018 14:26:39

Validat / Publicat: 19.03.18 15:47:39


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1345


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Zoazore); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  59150 PMA (din 65 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- elviramvio
[19.03.18 16:08:18]
» mesaj pers

   @Zoazore:

   Și eu ca și Crismis aș fi vrut și Tara Vinului dar și ambele trasee prin cetate. Imposibil! Măcar ne povestiți voi ce ați aflat de la ghizi - uite că nu știam de lei rampanți, am aflat acum. Vineri dimineață când mi-ai dat adunarea în pas alergător 🤣 spre hotel Parc, eram chiar la Iancu de Hunedoara. Avea o cocardă tricoloră, era un grup cu ghid, probabil ei o puseseră dar până sâmbătă a luat-o... curentul!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[19.03.18 16:27:31]
» mesaj pers

   @elviramvio: Da, cică se face des curățenie la Iancu! Păcat că nu se face nimic în acest sens!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ioana74
[19.03.18 16:45:56]
» mesaj pers

   @Zoazore: Si dupa noi au facut curatenie la 10 minute... Ma bucur ca ti-a placut Cetatea, este ca iti parea rau daca nu veneai? Ai scris un articol cu sufletul si se simte... Te pup fata draga :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[19.03.18 16:55:10]
» mesaj pers

   @ioana74: M-aș fi urât, pe bune! Mi-a plăcut! Mi-ar fi plăcut să pot merge, să n-am durerile alea și să mă pot bucura din plin!

   Mulțumesc, @Ioana74, și mulțumesc Mihaela!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Denisa13
[19.03.18 17:51:20]
» mesaj pers

   Si eu alaturi de Elvira si Crismis as fi vrut si la cetate dar si la degustare. Cum vineri am ajuns pe inserat si sambata am avut program full nu ne-a ramas decat duminica sa vizitam cetatea. Am facut-o pe fuga caci era foarte frig dar ne-am promis sa revenim aici cand o fi mai cald. Cand am plecat din hotel se lasa ceata afara si sotul nu ar mai fi vrut la cetate. L-am convins rapid cand i-am spus ca fiica-sa ia spus doamnei ca merge la Alba Iulia si ca luni dimineata ii intreaba ce au facut deosebit in week-end. I-am spus ca o sa-i spuna doamnei ca a fost la Jidvei si la vin prin beciuri si ca nu a vazut cetatea asa ca am luat drumul cetatii.

   Iti multumim ca ai impartit cu noi experienta ta. Pupici.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- crismis
[19.03.18 18:02:12]
» mesaj pers

   @Denisa13: :):):)

   Noroc că pe mine nu mă întreabă "doamna" ce-am făcut la Alba, că picam mai prost decât Ștefania!

   Și noi ne-am propus inițial să vizităm măcar un pic înainte de plecare, dar prognoza meteo ne-a făcut să ne răzgândim. În plus, nu-mi place să fiu presată de timp. În plus, cred că un cer senin ar pune Cetatea mult mai bine în valoare. Sper să putem reveni curând și să avem parte de un anotimp mai prietenos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Denisa13
[19.03.18 18:08:28]
» mesaj pers

   @crismis: Voi ati avut atat un drum lung cat si cu multe obstacolo. Bine ca ati ajuns sanatosi. Initial ne-am dus sa facem o poza dar nu ne-am putut abtine in a face cativa pasi prin cetate. Am cumparat magneti si kurtos, delicios, dar am facut si multe poze. Noroc cu doamna ca altfel am fi ratat :) A meritat frigul indurat.

   In povestea asta nu copilul ar fi picat rau ci noi, ce parinti sunt aia ce duc copilul prin crame dar nu-l duc la cetate ?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- krisstinna
[19.03.18 19:17:25]
» mesaj pers

   @Zoazore: Mihaela a avut emoții uriașe, cât cetatea și noi toți la un loc, i-am simțit glasul.

   Mai spuneam noi prostioare să o mai relaxăm, mai întrebau și copiii ceva, frumoasă zi, frumoasă ploaie.

   Domnul C o ținea langa cu mormintele, Mihaela l-a lămurit, a fost dezamăgit de lipsa cavoului=))

   Felicitări, mă bucur că ți-a plăcut:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[19.03.18 19:21:00]
» mesaj pers

   @krisstinna: Cum putea să nu-mi placă atâta frumusețe? Am simțit-o și eu pe Mihaela emoționată, deși n-avea motive! Per total, am ieșit toți pe plus!

   Mulțumesc pentru vizită și vot!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[19.03.18 20:05:41]
» mesaj pers

   Lasă Zozo, că a fost bun şi traseul roşu, chiar dacă a fost mai scurt cu juma' de oră. Important e că Ai Fost Acolo! Tu să te faci bine, şi am să te trimit în locul lui Tibi Uşeriu la Cercul Polar, să participi la concursul Arctic Ultra! :):):)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Zoazore
[19.03.18 21:00:30]
» mesaj pers

   @Safta Radu: =)) Asta că știi că urăsc frigul, nu? :*

   Dar nici în Sahara nu mă duc! Mai bine p-aci, pă la noi!

   Deja mi-e dor de voi!

   Mulțumesc pentru vizită și vot!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adri-nico
[20.03.18 00:05:58]
» mesaj pers

   zuzico... si eu care credeam ca tremurau picioarele de la oboseala... si cind colo era de la emotie.

   daca nu era ghida treceam ca prin brinza.

   tu stiai de vulturul bicefal? ;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- fredutza
[20.03.18 09:06:05]
» mesaj pers

   Si eu care credeam ca inoti pana la serviciu cand colo te-ai si apucat sa scrii despre Iancu. Bravo!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[20.03.18 10:33:23]
» mesaj pers

   @adri-nico: Da, dar nu stiam de leii rampanti!

   @fredutza: Am avut concediu si ieri! Deshteapta mi-s!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[20.03.18 21:59:52]
» mesaj pers

   @Zoazore: Nu are rost sa mai comentez, articolul tau si ecourile arata cat de frumos a fost.

   Acum daca eu am ales crama nu insemna ca istoria neamului nostru nu ma intereseaza, desi si noi tot de istorie am aut parte, se pare ca s-au descoperit urme ale viticulturii dinainte de Cristos, asa ca nu am nimerit-o rau nici noi :)).

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[20.03.18 22:40:45]
» mesaj pers

   @mishu: Păi cam ai dreptate! Vinul ăla de Jidvei e istorie pură! Vine de la Daci și chiar de mai departe!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- roth
[21.03.18 21:13:13]
» mesaj pers

   Nu am ajuns acum in Cetate, am ales un degust virtual, (eu cu mirosul si sotul cu lucrul mai greu, ce e usor sa ridici atatea pahare, sau de atatea ori paharul?) oricum nu beau asa ca am avut o misiune umanitara pe care am dus-o la final cu brio, zic si eu, nu am avut reclamatii de la calatori :)

   Cetatea este mai frumoasa de la o zi la alta, se investeste cu suflet la refacerea ei si se vede clar acest aspect. Poate norocul e si centenarul, poate un om cu initiativa a decis ca merita mai mult si a gestionat bine ceva fonduri, oricum noi toti avem doar de castigat.

   Ma bucur pentru ca ai reusit sa faci drumetia, ca ai avut emotii, ca ai povestit.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Floria CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[21.03.18 21:24:55]
» mesaj pers

   @roth: Draga mea Cami, nu numai ca nu ai reclamatii de la calatori dar ai cele mai sincere felicitari de la mine si sotul meu! Esti o soferita minunata, as merge cu tine fara griji pana la capatul lumii. Calatorii tai de la Drumul Vinului iti multumesc si te imbratiseaza cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Mitica49
[22.03.18 09:32:07]
» mesaj pers

   @Zoazore: Citind ariticolul am simțit din nou, poate mai puternic acum, emoția ce ne-a încercat la vizitele făcute, în urmă cu câțiva ani, la Cetatea Alba Carolina.

   Felicitări pentru articol!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[22.03.18 09:39:32]
» mesaj pers

   @Mitica49: Este? Si daca, peste cativa ani veti merge iar pe-acolo, s-o vizitati, veti simti tot aceeasi emotie, daca nu mai mare!

   Multumesc pentru vizita si vot!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[60] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAR-2018] Grupul vesel pleacă spre Cetate. Ziua tristă, noi veseli! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950875">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950875"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950875">Şterge vot</a></div><span id="v9950875" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950875)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950875Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950875MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAR-2018] Grupul vesel pleacă spre Cetate. Ziua tristă, noi veseli!
foto Zoazore [19.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAR-2018] Suntem aproape. Asta-i harta! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950876">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950876"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950876">Şterge vot</a></div><span id="v9950876" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950876)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950876Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950876MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAR-2018] Suntem aproape. Asta-i harta!
foto Zoazore [19.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAR-2018] Frumoasa poartă I -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950877">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950877"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950877">Şterge vot</a></div><span id="v9950877" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950877)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950877Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950877MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAR-2018] Frumoasa poartă I
foto Zoazore [19.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAR-2018] Ziduri crenelate, de apărare -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950878">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950878"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950878">Şterge vot</a></div><span id="v9950878" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950878)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950878Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950878MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAR-2018] Ziduri crenelate, de apărare
foto Zoazore [19.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAR-2018] Pătrundem în cetate -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950879">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950879"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950879">Şterge vot</a></div><span id="v9950879" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950879)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950879Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950879MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAR-2018] Pătrundem în cetate
foto Zoazore [19.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAR-2018] Atlant bătrân pe Poarta II -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950880">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950880"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950880">Şterge vot</a></div><span id="v9950880" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950880)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950880Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950880MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAR-2018] Atlant bătrân pe Poarta II
foto Zoazore [19.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAR-2018] 144 m lungime. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950881">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950881"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950881">Şterge vot</a></div><span id="v9950881" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950881)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950881Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950881MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAR-2018] 144 m lungime.
foto Zoazore [19.03.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [MAR-2018] Atlnt tânăr -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950882">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950882"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950882">Şterge vot</a></div><span id="v9950882" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950882)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950882Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950882MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAR-2018] Atlnt tânăr
foto Zoazore [19.03.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [MAR-2018] Obeliscul lui Horea. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950883">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950883"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950883">Şterge vot</a></div><span id="v9950883" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950883)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950883Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950883MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAR-2018] Obeliscul lui Horea.
foto Zoazore [19.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAR-2018] Poarta III -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950884">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950884"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950884">Şterge vot</a></div><span id="v9950884" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950884)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950884Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950884MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAR-2018] Poarta III
foto Zoazore [19.03.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [MAR-2018] Horea, Cloșca și Crișan. Detalii de pe obelisc. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950885">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950885"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950885">Şterge vot</a></div><span id="v9950885" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950885)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950885Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950885MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAR-2018] Horea, Cloșca și Crișan. Detalii de pe obelisc.
foto Zoazore [19.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAR-2018] Poarta III -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950886">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950886"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950886">Şterge vot</a></div><span id="v9950886" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950886)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950886Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950886MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAR-2018] Poarta III
foto Zoazore [19.03.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [MAR-2018] Corpul de gardă -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950887">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950887"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950887">Şterge vot</a></div><span id="v9950887" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950887)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950887Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950887MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAR-2018] Corpul de gardă
foto Zoazore [19.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAR-2018] Poarta masivă -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950888">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950888"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950888">Şterge vot</a></div><span id="v9950888" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950888)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950888Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950888MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAR-2018] Poarta masivă
foto Zoazore [19.03.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [MAR-2018] Mecanismul de ridicare a podului -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950889">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950889"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950889">Şterge vot</a></div><span id="v9950889" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950889)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950889Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950889MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAR-2018] Mecanismul de ridicare a podului
foto Zoazore [19.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAR-2018] Detalii de pe Poartă -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950890">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950890"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950890">Şterge vot</a></div><span id="v9950890" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950890)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950890Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950890MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAR-2018] Detalii de pe Poartă
foto Zoazore [19.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAR-2018] Detaliu sculptural. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950891">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950891"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950891">Şterge vot</a></div><span id="v9950891" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950891)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950891Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950891MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAR-2018] Detaliu sculptural.
foto Zoazore [19.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAR-2018] Ruinele Castrului Roman. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950892">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950892"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950892">Şterge vot</a></div><span id="v9950892" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950892)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950892Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950892MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAR-2018] Ruinele Castrului Roman.
foto Zoazore [19.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAR-2018] Să știm unde suntem! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950893">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950893"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950893">Şterge vot</a></div><span id="v9950893" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950893)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950893Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950893MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAR-2018] Să știm unde suntem!
foto Zoazore [19.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAR-2018] Castrul Roman, să nu uităm de unde venim! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950894">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950894"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950894">Şterge vot</a></div><span id="v9950894" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950894)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950894Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950894MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAR-2018] Castrul Roman, să nu uităm de unde venim!
foto Zoazore [19.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAR-2018] Drumul Carelor. Sub sticlă este cel original. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950895">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950895"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950895">Şterge vot</a></div><span id="v9950895" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950895)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950895Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950895MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAR-2018] Drumul Carelor. Sub sticlă este cel original.
foto Zoazore [19.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAR-2018] Basorelief de pe Columna de la Roma. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950896">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950896"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950896">Şterge vot</a></div><span id="v9950896" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950896)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950896Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950896MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAR-2018] Basorelief de pe Columna de la Roma.
foto Zoazore [19.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAR-2018] Clopotul Reîntregirii. Monument, nu e clopotul original. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950897">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950897"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950897">Şterge vot</a></div><span id="v9950897" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950897)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950897Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950897MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAR-2018] Clopotul Reîntregirii. Monument, nu e clopotul original.
foto Zoazore [19.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAR-2018] Istorie -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950899">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950899"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950899">Şterge vot</a></div><span id="v9950899" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950899)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950899Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950899MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAR-2018] Istorie
foto Zoazore [19.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [MAR-2018] Istorie -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950900">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950900"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950900">Şterge vot</a></div><span id="v9950900" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950900)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950900Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950900MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [MAR-2018] Istorie
foto Zoazore [19.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [MAR-2018] Piața Custozza -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950901">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950901"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950901">Şterge vot</a></div><span id="v9950901" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950901)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950901Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950901MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [MAR-2018] Piața Custozza
foto Zoazore [19.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [MAR-2018] Monumentul Custozza -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950902">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950902"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950902">Şterge vot</a></div><span id="v9950902" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950902)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950902Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950902MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [MAR-2018] Monumentul Custozza
foto Zoazore [19.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [MAR-2018] Universitatea 1 Decembrie 1918 -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950903">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950903"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950903">Şterge vot</a></div><span id="v9950903" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950903)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950903Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950903MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [MAR-2018] Universitatea 1 Decembrie 1918
foto Zoazore [19.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [MAR-2018] Soldat roman de gardă la porțile Pricipiei -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950904">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950904"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950904">Şterge vot</a></div><span id="v9950904" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950904)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950904Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950904MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [MAR-2018] Soldat roman de gardă la porțile Pricipiei
foto Zoazore [19.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [MAR-2018] PRINCIPIA -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950905">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950905"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950905">Şterge vot</a></div><span id="v9950905" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950905)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950905Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950905MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [MAR-2018] PRINCIPIA
foto Zoazore [19.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [MAR-2018] Traian făcându-și selfie! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950906">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950906"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950906">Şterge vot</a></div><span id="v9950906" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950906)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950906Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950906MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [MAR-2018] Traian făcându-și selfie!
foto Zoazore [19.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [MAR-2018] Vestigii romane -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950907">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950907"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950907">Şterge vot</a></div><span id="v9950907" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950907)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950907Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950907MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [MAR-2018] Vestigii romane
foto Zoazore [19.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [MAR-2018] Fântână -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950908">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950908"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950908">Şterge vot</a></div><span id="v9950908" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950908)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950908Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950908MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [MAR-2018] Fântână
foto Zoazore [19.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [MAR-2018] Mihai Viteazu intră-n Catedrală -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950909">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950909"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950909">Şterge vot</a></div><span id="v9950909" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950909)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950909Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950909MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [MAR-2018] Mihai Viteazu intră-n Catedrală
foto Zoazore [19.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [MAR-2018] Catedrala Romano-Catolică -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950911">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950911"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950911">Şterge vot</a></div><span id="v9950911" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950911)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950911Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950911MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [MAR-2018] Catedrala Romano-Catolică
foto Zoazore [19.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [MAR-2018] Fosta Cazină -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950912">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950912"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950912">Şterge vot</a></div><span id="v9950912" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950912)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950912Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950912MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [MAR-2018] Fosta Cazină
foto Zoazore [19.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [MAR-2018] Muzeul Unirii -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950913">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950913"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950913">Şterge vot</a></div><span id="v9950913" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950913)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950913Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950913MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [MAR-2018] Muzeul Unirii
foto Zoazore [19.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [MAR-2018] Sala Unirii -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950914">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950914"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950914">Şterge vot</a></div><span id="v9950914" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950914)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950914Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950914MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [MAR-2018] Sala Unirii
foto Zoazore [19.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [MAR-2018] Deși ascuns după plăci, Regele Ferdinand e bucuros de oaspeți. Poza Reginei n-a ieșit. Mai timidă, deh! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950915">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950915"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950915">Şterge vot</a></div><span id="v9950915" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950915)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950915Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950915MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [MAR-2018] Deși ascuns după plăci, Regele Ferdinand e bucuros de oaspeți. Poza Reginei n-a ieșit. Mai timidă, deh!
foto Zoazore [19.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P42 [MAR-2018] Legea pentru Unirea Transilvaniei cu România. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950916">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950916"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950916">Şterge vot</a></div><span id="v9950916" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950916)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950916Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950916MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P42 [MAR-2018] Legea pentru Unirea Transilvaniei cu România.
foto Zoazore [19.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P43 [MAR-2018] Proclamația -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 19.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av950917">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv950917"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=950917">Şterge vot</a></div><span id="v9950917" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(950917)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f950917Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e950917MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P43 [MAR-2018] Proclamația
foto Zoazore [19.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[60] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.154178857803 sec