84515 
nu sunteţi logat. - LOGIN
La pas prin Lefkada Town și împrejurimi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
09.02.2018
DE
Avatar maryka
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Ghimbav [BV]
înscris/ă în 14.07.11
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JUN-2013
DURATA: 7 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Și totuși, merită vizitat! Lefkas Town


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Ori de câte ori ajung în vreuna din insule, încerc să-i descopăr pe lângă plajele frumoase și satele mici și cochete, capitala, centrul, inima; rareori am ratat asta, cred că doar în Creta, nu am ajuns în Heraklion, doar pe autostradă, aeroport și în trecere spre Knossos. În rest am văzut toate orașele-capitală a insulelor în care ne-am plimbat. Unele mi-a plăcut mai mult, altele mai puțin. Așadar în 2013 când am ajuns în Lefkada, insula albă, nu puteam rata orașul mai ales că deja încă de la venire am trecut pe acolo și cumva m-a făcut curioasă. :)), mai ales că auzisem lucruri plăcute până atunci.

Lefkada Town sau Lefkas, este capitala insulei cu același nume și totodată cel mai important oraș, situat chiar în nord-estul insulei. Populația este în jur de 9.000 de locuitori, ocupați în special cu turismul, agricultura, navigatul și pescuitul. De-a lungul timpului cutremurele, 1948,1950,1953, au distrus rând pe rând, părți importante ale orașului, foarte multe clădiri, dar locuitorii au luat-o de fiecare dată de la început, reconstruind ceea ce se putea.

Dacă vorbim despre orașul antic, care se chema Nirikos, el este undeva la cca 6 km mai la sud, datând de undeva din mileniul II Î. Hr. Locația era strategică, ca întotdeauna, favorabilă din punct de vedere geografic, azi, aici se mai pot vedea doar rămășițe de ziduri, ruine ale teatrului, tunuri, un apeduct și niște rămășițe ale cimitirului antic.

Să revenim însă la Lefkas.

Cum putem ajunge aici?

Destul de simplu, cu mașina, insula este legată de continent, printr-un pod, Drapanos. Deasemenea, aeroportul Aktio, de lângă Preveza, pe continent, la 25 km, ușurează și mai mult transportul în ziua de azi. Din Aktio, se traversează un canal subacvatic, de 1600 de metri, biletul 3 euro.

Sigur că se poate ajunge și pe mare, cu feribotul din Zakinthos, Kefalonia sau Corfu.

Orașul este situat în așa fel încât pe trei laturi, marea îi dă „târcoale” și nouă ne încântă privirile, iar portul, la sud-est de centrul orașului, este poate punctul de atracție cel mai frumos. Se spune că este unul din cele mai frumoase și mari porturi ale Greciei, cu o capacitate de ancorare pentru 620 de bărci. Într-adevăr, vă pot spune că este minunat, plimbarea pe faleză este o încântare, am admirat și noi ambarcațiunile, care mai de care, iar norișorii albi și pufoși pe care i-am prins noi în ziua vizitei acolo, a făcut ca totul să pară mai frumos. O mulțime de terase, cafenele, însoțesc linia falezei, iar seara îmi imaginez că este o reală plăcere să privești apusul oglindit în mare. Noi am lăsat mașina undeva la intrare în oraș, în prima parcare întâlnită și am luat-o pe jos, în parte pentru că vroiam să simțim pulsul orașului, pe de altă parte pentru că cel puțin zona centrală mi s-a părut de departe una din cele mai aglomerate, din toate capitalele întâlnite. Chiar și circulația mașinilor mi s-a părut cumva haotică, parcă nerespectând nici un semn de circulație, doar mica înțelegere. :D Am pornit la pas, pe străzile pietruite, înțesate cu multe magazine, am văzut mulți localnici, grăbiți, ocupați cu treburile zilnice, în timp ce alții, mult mai liniștiți, ce-i drept și mai în vârstă, probabil pensionari, stând la câte o cafea, chiar la terasele de pe stradă. Ca să scăpăm pe moment de agitație ne-am îndreptat spre port. Aici, spațiul a devenit brusc mult mai larg, mai generos, mai liniștit și mult mai frumos. Am dat și peste celebra cafenea de pe apă (barca-local). Terase cochete, aranjamente florale, palmieri, leandri parfumați, întregeau decorul.

Casele au o arhitectură tradițională, de piatră sau chiar de lemn, adaptate pentru a rezista la cutremur, cel mult cu un etaj, cu influențe venețiene, balcoane de lemn sau fier forjat și obloane de lemn, colorate, care mai învioreau puțin atmosfera. Cele mai multe sunt acoperite cu tablă, foarte puține cu țiglă. Ajungând în centru, am dat peste hotelurile mai importante, vile și pensiuni drăguțe, iar de jur-împrejur, părculețe cu multe flori, cu bănci și multe statui, invită la un moment de relax. Iar de aici până la celebrul pod arcuit, Rialto, numit așa după „fratele” venețian, nu mai e mult, seara devine locul plimbărilor romantice, toți dorindu-și câte o poză la apusul soarelui. Plimbarea noastră a continuat ușor, tot, pe malul mării, departe de agitația și vacarmul orașului, ajungând astfel la teatrul în aer liber, cu o locație minunată, normal :), pe malul mării, apoi la centrul multicultural, care găzduiește un liceu și Muzeul de arheologie. Pe o străduță laterală, cu case ceva mai frumoase, am ajuns în Marka Square, apoi de aici pe străzile pietonale, cu magazinele comerciale, foarte multe bouticuri, magazine de souveniruri, cofetării, cafenele. M-a impresionat deasemenea, numărul mare de biserici, vechi și foarte vechi, Agios Theotokos, Agios Spyridon, Agioi Anargyroi, Panagia Ton Xenon, Pantocrator. Nu sunt renovate, parcă înadins vor să pară și mai vechi, chiar și prin culoarea lor cenușie. În orice caz, aparte față de bisericile întâlnite până acum în Grecia. Față de bisericile albe, imaculate. E mult spus poate, neglijate, eu cred că face parte din „misterul” locului. Oricum, culoarea zidurilor m-a dus imediat cu gândul la Biserica Neagră din Brașov sau la Domul din Köln.

Despre Muzeului Gramofoanelor am auzit ulterior, doar am văzut, îmi amintesc acum, :) la un magazin cu antichități, câteva exemplare frumoase.

Viața de noapte este activă, tinerii luând cu asalt cluburile și barurile, chiar acolo pe malul mării.

Una peste alta, mi-a plăcut orașul doar parțial, mai mult în partea „vecină” cu marea, centrul mi s-a părut foarte aglomerat și obositor (în nici un caz turistic). Dar totuși vă invit să-l vizitați dacă sunteți pe insulă, mai ales că la doar cca 1km, dacă traversați podul puteți vizita Castelul Agia Mavra, Santa Maura, imediat după partea mobilă.

Castelul a fost construit în 1300, de Ioan, conte de Orsini, primit în dar de la francezi. De-a lungul vremii, suferă distrugeri în urma cutremurelor, a incendiilor sau a invaziilor. Este renovat, însă suferă din nou distrugeri. Numele castelului (nimic sigur încă) pare a fi dat de francezi, după cel al Sainte- Maure de pe valea Loarei. Alții spun că este numit așa în semn de omagiu pentru Agia Mavra, patronul insulei, dar și numele bisericii, construit în sec. al XV-lea în interiorul castelului. Mult mai târziu, când otomanii au cucerit insula, au ocupat și castelul, iar sultanul Baiazid, a comandat construirea unui apeduct și a unui pod peste lagună. Chiar podul era ca un mic orășel, având încorporate cca 360 camere în arcade. Cutremurele însă l-au distrus, azi se spune că sunt doar ceva rămășițe pe fundul lagunei.

Odată cu venirea venețienilor și cu dominația lor, a reînceput construcția castelului, a orașului, întărirea zidurilor, ei au construit și multe din bisericile pe care le vedem azi.

O explozie a unui depozit de muniții în 1888, a dus la distrugeri masive, iar rezultatul este ceea ce a mai rămas azi.

Oricum, pe 3 mai, în fiecare an, castelul e în sărbătoare, se face o slujbă specială, mulți turiști vin atunci, bucurându-se încă o dată și de împrejurimile castelului, lagunele, care sunt gazdă pentru multe specii valoroase de păsări protejate.

Toate informațiile ajutătoare, au fost „culese” de pe net, Greeka.com și Travel with us, Lefkada.

Norișorii albi și pufoși pe care i-am admirat plimbându-ne prin oraș, s-au transformat rapid în nori grei, de ploaie, așa că atunci când am ajuns la castel, noi am văzut totul în gri. :( Ba mai mult de atât se pornise și ploaia, la început ușor, apoi după un tur rapid, prin curtea castelului, ne-am retras în mașină, admirând zidurile castelului doar așa, printre șiroaiele de apă, curgând pe geamuri. Cum nu era chip să se oprească în curând, am făcut cale întoarsă spre Perigialli, acolo unde eram cazați.

O vacanță în frumoasa Lefkada, fără a-i vedea plajele celebre, fără a-i vedea capitala, nu este completă, așadar nu ezitați! Eu vă ajut cu niște poze!

---
Impresii încărcate de maryka in 09.02.2018 20:26:44

Validat / Publicat: 09.02.18 22:03:39


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 1674


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (maryka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  39800 PMA (din 42 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- maryka
[09.02.18 20:35:24]
» mesaj pers

   Webmaster:

   Ca de obicei aș vrea un fond muzical,

   youtu.be/if4fQAa7TZg

   Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster45
[09.02.18 22:03:00]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[09.02.18 22:16:22]
» mesaj pers

   @webmaster45:

   Încă o dată, mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Denisa13
[09.02.18 22:36:15]
» mesaj pers

   Multumesc pentru pozele frumoase care imi amintesc de vacanta mea de asta vara pe aceasta insula. Am fost si eu pe aici dar n-am apucat sa fac nici o poza. Era luna august, era foarte aglomerat si era foarte cald. Caldura si aglomeratia ne-au facut sa parasim destul de repede zona, dar am vazut cate ceva si am cumparat niste prajituri foarte gustoase.

    Mi-ar fi placut sa gasesc linistea pe care ai gasit-o tu.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- maryka
[09.02.18 23:05:16]
» mesaj pers

   @Denisa13

   Mulțumesc frumos!

   Îmi pare bine că am reușit să aduc o fărâmă de "Grecie" în toiul iernii. Iar dacă provoacă și amintiri frumoase cu atât mai bine! Noi am nimerit bine până la castel, când a început ploaia.

   Nu m-am încântat o parte din oraș, însă în rest, frumos! Mă bucur că i-am descoperit și latura plăcută!

   Vom mai povesti la întâlnire!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[10.02.18 09:59:27]
» mesaj pers

   @maryka: Îmi prinde bine articolul acesta, căci, deşi am trecut prin Lefkada Town de două ori, nu-mi mai aduc aminte mare lucru despre acesta. Prima dată am fost în 2008, atunci venind special din Nidri pentru o plimbare de câteva ore prin oraş. A doua oară a fost în 2016, ocazie cu care mergeam spre/dinspre Kefalonia, din care îmi amintesc vag câte ceva.

   De aceea, pentru mine, în special, e binevenită descrierea capitalei "insulei albe", pentru a vedea ce n-am reuşit cu ani în urmă. Şi mai cu seamă când este făcută de tine, e şi mai de apreciat.

   Să ne vedem cu bine la Alba!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Rodel
[10.02.18 10:55:25]
» mesaj pers

   Lefkada este un vis mai vechi, dar mereu amânat sa-l transform în realitate. Am citit însa atât de multe despre aceasta destinație, încât am senzatia că Am Fost Acolo. Frumos descris acest oraș-capitală, pozele pe măsură așa încât pot visa din nou.

   Felicitări pentru excursie, impresii și poze!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[10.02.18 15:56:18]
» mesaj pers

   @irinad:

   Mulțumesc pentru aprecieri! Fac ordine între poze și constat că mai sunt atâtea lucruri de spus și de arătat despre foarte multe zone și destinații. Îmi dau seama că pentru unii sunt importante detalii care nouă poate nu ni se mai par la fel. Consider deci că trebuie spuse. Iar „morala” e că în orice loc, în orice oraș, sat sau orice-ar fi, fiecare poate găsi și ceva frumos, dacă vrem asta sigur! ;)Că de cârcotit avem tot timpul din lume. Mai greu e să ai „ochi” și pentru lucrurile frumoase din jur!

   Să ne vedem cu bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka
[10.02.18 16:04:10]
» mesaj pers

   @Rodel:

   Mulțumesc frumos!

   Neapărat trebuie văzută insula! Nu se poate altfel, de aici se „numără” culorile, nuanțele de albastru... albastrul de Grecia! Nici capitala nu trebuie ratată, poate acum s-a mai și schimbat ceva, poate în mai bine, dar toată zona portuară mi se pare foarte frumoasă!

   Să ne vedem cu bine la Alba!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[11.02.18 19:39:06]
» mesaj pers

   @maryka:

   Mi-ai amintit de o vizită în Lefkas, acum doi ani. Am stat la hotel Nirikos, ales special pentru vederea către pod. Din cameră am văzut, la 21 mai, sărbătoarea Heptanez și bărcile cu cantandes la podul venețian, a fost frumos. Am prins o furtună oribilă, este interesantă zona muntoasă după furia naturii, mi-ar place să o revăd așa.

   Bisericile sunt majoritatea proprietate privată, de aceea sunt închise și mai neîngrijite. Nu prea îi interesează că turiștii ar vrea să le vadă și interiorul.

   Cea mai bună musaca am mâncat-o aici, avea destulă scorțișoară dar a fost deosebită.

   Vacanțe frumoase și anul ăsta să ai!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka
[13.02.18 10:13:20]
» mesaj pers

   @elviramvio:

   Da, am citit atunci despre șederea în capitala insulei. Are și părți frumoase, liniștite, mai ales roată pe faleza mării, dar și locuri aglomerate, obositoare pentru un turist. Dar le putem ocoli. Despre biserici, mie mi-a plăcut tenta de vechi, doar că e o latură diferită cu ce eram obișnuită în Grecia. Iar cu schimbarea vremii am pățit-o chiar atunci, după norii pufoși din oraș peste cca 2 ore ploua cu găleata la castel. 😡

   Oricum, eu recomand o vizită în capitala frumoasei insule! 😍

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  Publicitate    [24.10.19 06:25:06]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[69] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2013] Lefkada town, Marina. (și norișorii mei pufoși) -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943670">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943670"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943670">Şterge vot</a></div><span id="v9943670" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943670)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943670Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943670MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2013] Lefkada town, Marina. (și norișorii mei pufoși)
foto maryka [09.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2013] Hotel Lefkas, ca și capitala, ca și insula... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943671">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943671"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943671">Şterge vot</a></div><span id="v9943671" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943671)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943671Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943671MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2013] Hotel Lefkas, ca și capitala, ca și insula...
foto maryka [09.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2013] Lefkas town, prin parc. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943672">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943672"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943672">Şterge vot</a></div><span id="v9943672" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943672)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943672Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943672MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2013] Lefkas town, prin parc.
foto maryka [09.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2013] Lefkas town, Marka Square. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943673">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943673"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943673">Şterge vot</a></div><span id="v9943673" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943673)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943673Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943673MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2013] Lefkas town, Marka Square.
foto maryka [09.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2013] Lefkas town și ambarcațiunile din port. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943674">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943674"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943674">Şterge vot</a></div><span id="v9943674" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943674)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943674Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943674MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2013] Lefkas town și ambarcațiunile din port.
foto maryka [09.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2013] Lefkas town, prin parc. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943675">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943675"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943675">Şterge vot</a></div><span id="v9943675" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943675)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943675Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943675MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2013] Lefkas town, prin parc.
foto maryka [09.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2013] Lefkas town, pe faleză. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943676">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943676"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943676">Şterge vot</a></div><span id="v9943676" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943676)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943676Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943676MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2013] Lefkas town, pe faleză.
foto maryka [09.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2013] Faleza, Lefkas town. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943677">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943677"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943677">Şterge vot</a></div><span id="v9943677" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943677)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943677Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943677MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2013] Faleza, Lefkas town.
foto maryka [09.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2013] Lefkas town, locuri libere la terase. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943678">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943678"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943678">Şterge vot</a></div><span id="v9943678" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943678)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943678Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943678MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2013] Lefkas town, locuri libere la terase.
foto maryka [09.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2013] Căsuțe, mici, renovate, sau nu... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943679">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943679"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943679">Şterge vot</a></div><span id="v9943679" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943679)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943679Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943679MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2013] Căsuțe, mici, renovate, sau nu...
foto maryka [09.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2013] Vedere de pe podul venețian. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943680">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943680"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943680">Şterge vot</a></div><span id="v9943680" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943680)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943680Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943680MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2013] Vedere de pe podul venețian.
foto maryka [09.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2013] O stradă cochetă, cu case frumoase. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943681">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943681"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943681">Şterge vot</a></div><span id="v9943681" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943681)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943681Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943681MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2013] O stradă cochetă, cu case frumoase.
foto maryka [09.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2013] Marka Square, Lefkas town. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943682">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943682"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943682">Şterge vot</a></div><span id="v9943682" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943682)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943682Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943682MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2013] Marka Square, Lefkas town.
foto maryka [09.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2013] și una din bisericile vechi. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943683">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943683"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943683">Şterge vot</a></div><span id="v9943683" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943683)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943683Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943683MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2013] și una din bisericile vechi.
foto maryka [09.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2013] Strada principală, pietonală, juma' soare, juma' umbră. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943684">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943684"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943684">Şterge vot</a></div><span id="v9943684" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943684)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943684Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943684MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2013] Strada principală, pietonală, juma" soare, juma" umbră.
foto maryka [09.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2013] Podul venețian își așteaptă romanticii. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943685">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943685"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943685">Şterge vot</a></div><span id="v9943685" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943685)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943685Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943685MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2013] Podul venețian își așteaptă romanticii.
foto maryka [09.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2013] În zare teatrul în aer liber. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943686">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943686"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943686">Şterge vot</a></div><span id="v9943686" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943686)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943686Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943686MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2013] În zare teatrul în aer liber.
foto maryka [09.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2013] iar aici e intrarea. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943687">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943687"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943687">Şterge vot</a></div><span id="v9943687" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943687)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943687Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943687MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2013] iar aici e intrarea.
foto maryka [09.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2013] Un loc mai liniștit în oraș. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943688">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943688"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943688">Şterge vot</a></div><span id="v9943688" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943688)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943688Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943688MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2013] Un loc mai liniștit în oraș.
foto maryka [09.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2013] Cafeneaua de pe apă, ușor se legăna... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943689">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943689"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943689">Şterge vot</a></div><span id="v9943689" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943689)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943689Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943689MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2013] Cafeneaua de pe apă, ușor se legăna...
foto maryka [09.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2013] Sigur că Am Fost Acolo și eu! -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943690">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943690"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943690">Şterge vot</a></div><span id="v9943690" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943690)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943690Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943690MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2013] Sigur că Am Fost Acolo și eu!
foto maryka [09.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2013] Portul și vasele frumos aliniate. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943691">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943691"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943691">Şterge vot</a></div><span id="v9943691" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943691)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943691Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943691MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2013] Portul și vasele frumos aliniate.
foto maryka [09.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2013] Prin parc, statui. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943692">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943692"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943692">Şterge vot</a></div><span id="v9943692" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943692)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943692Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943692MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2013] Prin parc, statui.
foto maryka [09.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUN-2013] Terase care așteaptă clienți, chiar pe faleză. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943693">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943693"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943693">Şterge vot</a></div><span id="v9943693" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943693)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943693Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943693MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2013] Terase care așteaptă clienți, chiar pe faleză.
foto maryka [09.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2013] Ups, cineva a dat cu apă... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943694">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943694"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943694">Şterge vot</a></div><span id="v9943694" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943694)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943694Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943694MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2013] Ups, cineva a dat cu apă...
foto maryka [09.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUN-2013] Un colțișor cu flori. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943695">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943695"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943695">Şterge vot</a></div><span id="v9943695" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943695)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943695Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943695MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2013] Un colțișor cu flori.
foto maryka [09.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUN-2013] Trecând prin oraș, vedere din autocar. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943696">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943696"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943696">Şterge vot</a></div><span id="v9943696" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943696)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943696Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943696MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUN-2013] Trecând prin oraș, vedere din autocar.
foto maryka [09.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUN-2013] Podul Drapano, spre castel. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943697">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943697"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943697">Şterge vot</a></div><span id="v9943697" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943697)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943697Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943697MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUN-2013] Podul Drapano, spre castel.
foto maryka [09.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUN-2013] Aici chiar pe podul mobil. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943698">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943698"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943698">Şterge vot</a></div><span id="v9943698" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943698)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943698Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943698MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUN-2013] Aici chiar pe podul mobil.
foto maryka [09.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUN-2013] Piațeta Agia Spyridon. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 09.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av943699">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv943699"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=943699">Şterge vot</a></div><span id="v9943699" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(943699)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f943699Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e943699MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUN-2013] Piațeta Agia Spyridon.
foto maryka [09.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[69] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.133857011795 sec