84407 
nu sunteţi logat. - LOGIN
O zi în Corabia

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
04.02.2018
DE
Avatar iulianic
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 2 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Un weekend la Corabia


Urmare de aici

Vara trecută ne propuseserăm ca - în scurte incursiuni - să vizităm orașele de la Dunăre. Dar pentru că vara nu este atât de lungă pe cât am dori noi și nici timpul nostru de plimbări nu este atât de dilatat, am reușit să ajungem doar la Brăila, Galați, Oltenița, Zimnicea, Turnu Măgurele și Corabia. Pentru celelalte, deși în parte le-am mai văzut, vom planifica timp în viitor. Mai mic sau mai mare, fiecare dintre aceste orașe dunărene are câte ceva de arătat celui ce vrea să-i fie oaspete, de aceea mi-am sintetizat impresiile în câteva rânduri pe care le-am făcut publice aici, pe AFA. Poate că vreodată vor inspira pe cineva. Din păcate, același neajuns - timpul - nu mi-a permis până acum să scriu și despre Corabia. Am amintit doar despre masa de pește la restaurantul cu terasă "Faleza Dunării" și despre Hostel Pericle 3*, cel care ne-a găzduit o noapte la Corabia.

Contrar uzanțelor, voi începe cu concluziile. Apreciez că la Corabia există preocupări pentru dezvoltarea turismului și chiar se face ceva în acest sens. Într-o zonă în care industrie nu mai există de mult, ar fi păcat să nu se facă ceva pentru dezvoltarea turismului dat fiind că orașul are potențial. Cetatea Sucidava aflată la 4-5 km de oraș, Faleza Dunării cu Portul Turistic, amenajările urbane (la care încă se mai lucrează), clădiri de patrimoniu, monumente și două frumoase parcuri sunt câteva dintre motivele pentru care merită să petreceți măcar o zi la Corabia.

Am ajuns la Corabia venind dinspre București - Turnu Măgurele. Când am trecut podul peste Olt, am știut că suntem aproape de confluența sa cu Dunărea, fluviul care șerpuiește pe teritoriul mai multor țări și sfârșește în mare, aici la noi, în România. La Islaz, localitate istorică unde - prin citirea Proclamației de la Islaz - s-a aprins scânteia revoluției de la 1848, nu am oprit. Ne grăbeam să ajungem la Corabia și am apreciat că puteam vedea Monumentul comemorativ al Adunării de la Islaz a doua zi, la întoarcere. Dar, ca o paranteză, adaug faptul că n-am reușit să facem asta, ploaia care ne-a însoțit o bună parte din drum împiedicându-ne să ne abatem spre centrul satului pentru monument. Dar, să revin!

La intrarea în oraș, în cartierul Siliștioara, de fapt un sat arondat în prezent orașului Corabia, am făcut un popas la Monumentul Independenței. Istoria consemnează că în acest loc, în august 1877, trupele armatei române au trecut Dunărea spre Plevna pe un pod de vase. Dacă ai timp și dai roată monumentului realizat de sculptorul Mircea Ștefănescu (monument dezvelit în 1985), pe cele două mari basoreliefuri aflate de o parte și de alta vei vedea scene din timpul traversării Dunării, sătenii care-i conduc pe oșteni, trupele în marș sau la atac, mai pe scurt, imagini care amintesc despre trecutul de luptă și despre dârzenia românilor în lupta lor pentru independență. De cealaltă parte a șoselei, cu vedere către cursul lin al Dunării și ostrovul împădurit care desparte apele fluviului în două, se află Crucea Eroilor pe al cărei postament de piatră scrie doar atât: "În memoria celor care ne-au dat independența".

Când am ajuns în oraș, primul lucru pe care l-am făcut a fost să căutăm Hostel Pericle 3* unde ne rezervaserăm cazarea. Situată pe Str. C. A. Rosetti, nr. 54, central, foarte aproape de parc și de Primărie, locația dotată și cu o terasă frumoasă, bine amenajată, ne-a oferit nu doar un bun loc de odihnă, dar și o poziționare favorabilă pentru vizitarea orașului.

Piața Eroilor, piața centrală a orașului, o zonă pietonală aflată lângă Primărie, loc de plimbare și de relaxare pentru localnici, este dominată de Monumentul "Independența". Monumentul dedicat Războiului de Independență din 1877, înconjurat acum de vegetație abundentă, a fost edificat în 1922. Flancat de două tunuri, soclul impunător susține o tânără cu un steag - personificare a României - care indică unui ostaș locul pe unde să treacă dincolo de Dunăre, spre câmpurile de luptă. În aceeași grădină publică, lângă fântâna arteziană, mai identificăm două monumente: Bustul preotului Radu Șapcă - membru al Guvernului Provizoriu constituit la Islaz, propagator al idealurilor revoluționare, cel care a îndrumat mulțimea spre "Tabăra Regenerațiunii de la Islaz" și Bustul lui Mihai Viteazul despre care istoria consemnează la 6 Septembrie 1598 că "… a cumpărat domnia mea Siliștioara toată, însă hotarul să se știe, din sus de Măgura lui Bozduh la apa Dunării care se numește Vadul Corabiei".

Primăria găzduită de o clădire monument, Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza, bustul domnitorului aflat la intrarea pe strada Cuza Vodă, Catedrala "Sfânta Treime", toate se găsesc în această zonă. Impunătoarea catedrală datând de la sfârșitul sec. XIX, cu șase turle octogonale și un orologiu de turn montat pe clopotniță, a fost înălțată de locuitorii orașului pe un loc mlăștinos asanat după sfaturile renumitului inginer Anghel Saligny. Printre obiectele cu valoare patrimonială, biserica numără și o icoană dăruită de Maria Antonescu, soția mareșalului Antonescu, în urma unei vizite efectuate la Corabia, ocazie cu care a fost impresionată de cântările corului bisericii.

Nu departe de Catedrala "Sfânta Treime" și de Primărie am descoperit - ascunsă după prelate de șantier în lucru - o frumoasă clădire cu fațade împodobite cu basoreliefuri. Două florărese care tăifăsuiau în fața prăvăliilor lor ne-au lămurit că acolo este muzeul orașului, dar că acesta este închis de multă vreme pentru renovare și reamenajare. Așadar, pentru a vizita Muzeul orașului Corabia mai avem de așteptat. Dar, poate că așteptarea va merita!

Dacă până atunci veți ajunge în oraș, trebuie să știți că Grădina Publică a Pescarilor din Corabia este un loc foarte plăcut. Un foișor de lemn, o construcție interesantă, asemănătoare unei farfurii zburătoare, întâmpină chiar de la intrare. Grădina Publică a Pescarilor din Corabia a fost reabilitată în 2015 și are în prezent locuri de joacă pentru copii, o sală de sport și un teren cu tribune, foarte bine amenajat. Dacă sunteți interesați de clădiri frumoase, cu arhitectură de sec. XIX, aflați că la Corabia găsiți așa ceva din abundență. Atâta doar că multe dintre ele sunt neîngrijite, pradă uitării sau nepăsării. În curtea Spitalului orășenesc încă mai dăinuie câteva pavilioane mai vechi de 100 de ani, de asemenea în oraș veți vedea un hotel la fel de vechi care arată foarte bine la exterior (nu știu dacă și în interior), multe edificii cu frontispicii decorate, unele adăpostind instituții publice, altele fiind în continuare clădiri de locuit.

Dar dacă veniți la Corabia doar pentru relaxare la mal de Dunăre, nu mai pierdeți timpul prin oraș! Luați-o pe strada Portului pentru a ajunge direct în zona portului turistic! Cu bani europeni, Faleza Dunării a fost amenajată și chiar merită vizitată. În câteva cuvinte, am descris-o în mai vechiul meu articol Faleza Dunării - o masă de pește la Corabia. O frumoasă piscină construită pe acoperișul unei clădiri, dotată cu cele mai moderne amenajări, Terasa "Faleza Dunării", plaja cu nisip fin (adus aici cu basculantele), cu umbreluțe și șezlonguri albe, perfect aliniate, Club & Lounge "La Faleză" lângă care se află și un teren de sport pe nisip, iată ce puteți găsi la malul fluviului, la Corabia!

În aval de Terasa "Faleza Dunării", într-un mic golf, se află Portul Turistic Corabia, iar pentru cei care vor să rămână aici și peste noapte, Hotelul Sucidava.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de iulianic in 04.02.2018 16:09:26

Validat / Publicat: 04.02.18 17:20:25


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1079


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (iulianic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  27650 PMA (din 29 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Dan&Ema
[05.02.18 12:07:45]
» mesaj pers

   @iulianic: superbonus! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[05.02.18 12:37:16]
» mesaj pers

   @iulianic: Un oraș dunărean mic, dar important prin monumentele istorice și mai ales prin evenimentele care s-au succedat aici de-a lungul timpului. Îmi place clădirea Gării Corabia (P18) - este modelul numit „gară CFR de primă generație”, ridicată undeva în intervalul 1886-1888, un model din cărămidă standardizat, plan arhitectural utilizat la alte câteva zeci de gări românești. Mulțumim pentru incursiunea în Corabia!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[05.02.18 13:34:08]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Mulțumesc!

   @tata123: Da, te-am făcut să revii - virtual - în Corabia, orașul de la Dunăre pe care știu că l-ai vizitat și tu de curând. Mi-a plăcut liniștea acestei așezări, multe dintre clădirile sale vechi (chiar dacă erau părăginite) și mai ales Dunărea.

   Vecinătatea gării era atât de liniștită, parcă pustie. Nu știu ce trenuri mai ajung acolo în zilele noastre (ar trebui să consult Mersul Trenurilor). Cert e că n-am văzut picior de om sau de câine prin preajmă, iar pe calea ferată (pe care am traversat-o cu mașina în drumul nostru spre faleză) creșteau buruieni.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[35] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2017] Corabia - Fântâna arteziană din parcul de lângă Primărie. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942258">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942258"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942258">Şterge vot</a></div><span id="v9942258" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942258)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942258Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942258MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2017] Corabia - Fântâna arteziană din parcul de lângă Primărie.
foto iulianic [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2017] Corabia - În parcul de lângă Primărie, bustul lui Popa Șapcă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942259">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942259"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942259">Şterge vot</a></div><span id="v9942259" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942259)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942259Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942259MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2017] Corabia - În parcul de lângă Primărie, bustul lui Popa Șapcă.
foto iulianic [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2017] Corabia - În parcul de lângă Primărie, bustul lui Mihai Viteazul. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942260">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942260"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942260">Şterge vot</a></div><span id="v9942260" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942260)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942260Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942260MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2017] Corabia - În parcul de lângă Primărie, bustul lui Mihai Viteazul.
foto iulianic [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2017] Corabia - În parcul de lângă Primărie, Monumentul Independenței. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942261">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942261"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942261">Şterge vot</a></div><span id="v9942261" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942261)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942261Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942261MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2017] Corabia - În parcul de lângă Primărie, Monumentul Independenței.
foto iulianic [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2017] Corabia - Primăria, o clădire de patrimoniu. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942262">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942262"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942262">Şterge vot</a></div><span id="v9942262" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942262)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942262Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942262MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2017] Corabia - Primăria, o clădire de patrimoniu.
foto iulianic [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2017] Corabia - Catedrala Sfânta Treime, un edificiu monumental. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942263">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942263"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942263">Şterge vot</a></div><span id="v9942263" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942263)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942263Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942263MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2017] Corabia - Catedrala Sfânta Treime, un edificiu monumental.
foto iulianic [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2017] Corabia - Catedrala Sfânta Treime, intrarea principală. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942264">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942264"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942264">Şterge vot</a></div><span id="v9942264" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942264)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942264Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942264MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2017] Corabia - Catedrala Sfânta Treime, intrarea principală.
foto iulianic [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2017] Corabia - Catedrala Sfânta Treime, intrarea principală. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942265">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942265"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942265">Şterge vot</a></div><span id="v9942265" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942265)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942265Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942265MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2017] Corabia - Catedrala Sfânta Treime, intrarea principală.
foto iulianic [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2017] Corabia - Muzeul orășenesc aflat în renovare și reamenajare. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942266">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942266"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942266">Şterge vot</a></div><span id="v9942266" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942266)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942266Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942266MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2017] Corabia - Muzeul orășenesc aflat în renovare și reamenajare.
foto iulianic [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2017] Corabia - Bustul lui Alexandru Ioan Cuza. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942267">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942267"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942267">Şterge vot</a></div><span id="v9942267" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942267)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942267Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942267MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2017] Corabia - Bustul lui Alexandru Ioan Cuza.
foto iulianic [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2017] Corabia - În zona pietonală, bănci pentru odihnă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942268">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942268"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942268">Şterge vot</a></div><span id="v9942268" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942268)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942268Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942268MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2017] Corabia - În zona pietonală, bănci pentru odihnă.
foto iulianic [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2017] Corabia - Grădina Publică a Pescarilor, foișorul. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942269">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942269"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942269">Şterge vot</a></div><span id="v9942269" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942269)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942269Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942269MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2017] Corabia - Grădina Publică a Pescarilor, foișorul.
foto iulianic [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2017] Corabia - Grădina Publică a Pescarilor, locuri de joacă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942270">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942270"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942270">Şterge vot</a></div><span id="v9942270" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942270)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942270Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942270MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2017] Corabia - Grădina Publică a Pescarilor, locuri de joacă.
foto iulianic [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2017] Corabia - Grădina Publică a Pescarilor, sala de sport. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942271">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942271"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942271">Şterge vot</a></div><span id="v9942271" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942271)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942271Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942271MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2017] Corabia - Grădina Publică a Pescarilor, sala de sport.
foto iulianic [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2017] Corabia - Grădina Publică a Pescarilor, sala de sport. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942272">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942272"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942272">Şterge vot</a></div><span id="v9942272" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942272)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942272Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942272MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2017] Corabia - Grădina Publică a Pescarilor, sala de sport.
foto iulianic [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2017] Corabia - Grădina Publică a Pescarilor, terenul de sport. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942273">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942273"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942273">Şterge vot</a></div><span id="v9942273" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942273)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942273Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942273MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2017] Corabia - Grădina Publică a Pescarilor, terenul de sport.
foto iulianic [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2017] Corabia - Grădina Publică a Pescarilor, terenul de sport. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942274">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942274"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942274">Şterge vot</a></div><span id="v9942274" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942274)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942274Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942274MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2017] Corabia - Grădina Publică a Pescarilor, terenul de sport.
foto iulianic [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2017] Corabia - Gara orașului, în apropiere de faleză. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942275">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942275"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942275">Şterge vot</a></div><span id="v9942275" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942275)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942275Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942275MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2017] Corabia - Gara orașului, în apropiere de faleză.
foto iulianic [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2017] Corabia - Clădire de secol XIX. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942276">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942276"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942276">Şterge vot</a></div><span id="v9942276" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942276)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942276Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942276MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2017] Corabia - Clădire de secol XIX.
foto iulianic [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2017] Corabia - Clădire de secol XIX. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942277">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942277"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942277">Şterge vot</a></div><span id="v9942277" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942277)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942277Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942277MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2017] Corabia - Clădire de secol XIX.
foto iulianic [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2017] Corabia - Clădire de secol XIX adăpostind ANAF. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942278">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942278"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942278">Şterge vot</a></div><span id="v9942278" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942278)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942278Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942278MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2017] Corabia - Clădire de secol XIX adăpostind ANAF.
foto iulianic [04.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[35] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.10528588295 sec