84325 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Apartamente regim hotelier (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
29.01.2018
DE
Avatar crismis
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Galați
înscris/ă în 27.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 2 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ Fără masă
PREŢ SEJUR:
320 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 3

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.67
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

[Cișmigiu Garden Studio] O bună variantă de cazare în buricul Bucureștiului


O aniversare „rotundă” de la terminarea facultății nu e chiar un eveniment de ici, de colo. El trebuie pregătit intens, savurat pe îndelete, așteptat cu sufletul la gură... Oamenii au nevoie de rituri de trecere și au nevoie să simtă că aparțin unor comunități... Încă din primele zile ale anului trecut, unul din colegi a înființat un grup închis pe facebook, ceea ce s-a dovedit o idee excelentă, căci astfel am putut să ne re-descoperim, să comunicăm, să postăm fotografii de ieri și de azi și, în final, într-o zi de septembrie, să ne adunăm câteva sute de oameni din toate cele patru zări! (Și - ceea ce mi se pare cel mai important - să rămânem în contact în continuare, să ne ajutăm, să ne admirăm, să ne susținem reciproc!)

Întâlnirea avea să fie într-o vineri și am decis să petrecem tot week-end-ul în București, eu și Tati. Aveam deci nevoie de o cazare și am recurs, ca de atâtea alte ori, tot la prietenul booking să ne ajute. Criterii de selecție: relativ central, parcare și să nu coste o avere. Oferta a fost extrem de vastă, dar până la urmă am ales Cișmigiu Garden Studio, o garsonieră aflată lângă parcul omonim, notă 9,1 din aproximativ 100 de comentarii, 62 de euro pentru 2 nopți.

Istețica nu fusese trecută în cărți inițial, dar la momentul vizitei noastre la București se afla la o prietenă și a decis să ni se alăture pe parcursul celor două zile; asta s-a întâmplat cu câteva zile înainte. Studioul era descris ca pentru două persoane și parcă n-aș fi vrut să anulez rezervarea, așa că am scris mail proprietarului, întrebându-l dacă există posibilitatea cazării unei a treia persoane, eventual suprataxată față de tariful inițial. Da, se putea.

Deoarece mi-am propus să fiu mai ordonată în acțiunile pe care le întreprind, m-am gândit să sun la proprietate în momentul când am plecat de acasă și să anunț „ora aproximativă a sosirii”. Dar... surpriză! Proprietarul avea telefonul închis, mi-a intrat căsuța poștală. Pe la Slobozia am încercat din nou; același rezultat, de data asta am lăsat mesaj verbal. Speram ca până ajungem la București să fiu sunată înapoi, ceea ce nu s-a întâmplat.

Ce e de făcut?! Habar n-am, vedem la fața locului... Am setat adresa (Intrarea Victor Eftimiu nr. 9) pe GPS și ne-am trezit în Piața Valter Mărăcineanu, destul de aproape, după cum ne arăta harta. Practic, strada noastră (cu sens unic; e chiar strada pe care se află Hotelul Opera) era dincolo de blocul din stânga. Am descoperit imobilul de la nr. 9, un vechi bloc interbelic, după aspect, chiar în fața lui e una din intrările în Cișmigiu. Degeaba l-am descoperit, că ușa de la intrare era încuiată și prevăzută cu interfon și oricum nu știam care-i apartamentul cu pricina și oricum era foarte posibil ca proprietarul să se afle în cu totul altă parte!

Mai aveam vreo 2 ore până să înceapă ceremonia de la facultate, timp suficient să băgăm ceva la ghiozdănele. Chiar în Piața Valter Mărăcineanu se află un restaurant, se cheamă „La Ciurucuri”, e decorat cu tot felul de vechituri care atârnă de tavan și pe pereți; destul de simpatic, dealtfel. Acolo am mâncat, am fost singurii clienți la ora aia, astfel că am beneficiat de toată atenția chelnerilor, am fost serviți frumos și eficient. Am balotat ceva grătare cu cartofi, o apă și o cafea; n-au costat o avere, mai ales că au o ofertă grozavă: 50% reducere pentru orice fel de mâncare la prânz! Încă nicio veste de la proprietarul nostru, așa că mi-am pus țolul festiv în toaleta restaurantului și-am pornit-o cu tot cu Tati la marea întâlneală! Istețica avea să vină direct acolo, să vadă și ea la ce minunăție de școală a studiat mama ei.

Deja ne luasem gândul și pe la jumătatea festivității Tati se apucase să caute altă cazare, când ne-a contactat proprietarul, că deci când avem de gând să ajungem?! Păi te tot sunarăm, nene, îți lăsarăm și o mie de mesaje pe toate poștele posibile (între timp, scrisei și sms, și e-mail prin booking). Cică n-a primit nimic și a avut telefonul mereu deschis. Am verificat - numărul era corect. Mă rog, fenomene paranormale... Am stabilit să ne întâlnim în fața blocului la o anumită oră.

Ceea ce s-a și întâmplat, fără alte peripeții. Proprietarul s-a dovedit a fi un tânăr de maxim 30 de ani, foarte amabil și politicos. Am pătruns împreună în interiorul imobilului - nu semăna deloc cu o scară obișnuită de bloc, nu mai văzusem niciodată așa ceva! În primul rând, că spațiile erau nefiresc de ample. În față am zărit și o recepție, dezafectată însă în momentul de față, probabil cândva nu treceai de portarul instalat în acest loc. De aici se fac două coridoare lungi: unul în dreapta, spre scara A și altul în față, spre scara B. Noi am luat-o în față. Pe urmă, cu ajutorul liftului, am ajuns la etajul al 7-lea.

Studioul ne-a plăcut de la bun început, îmi plăcuse și în pozele de pe booking, dar acolo parcă nu se vedea cât de aerisit și friendly este. Spații generoase și aici, interbelicii ăștia nu se jucau cu suprafețele! Din holul de la intrare se pătrunde imediat în stânga în cămară (organizată cu spații de depozitare pentru haine, dar în care am găsit și alte chestii utile la casa omului: fier și masă de călcat, aspirator, o pilotă, lenjerie suplimentară), apoi în chicinetă. Ne răsucim spre dreapta, ne oglindim din cap și până în picioare, apoi trecem pe sub arcadă și pătrundem în camera propriu-zisă.

Aceasta conține un pat matrimonial, un fotoliu-pat, o canapea și vreo 3 măsuțe: una în fața canapelei (ăla ar fi spațiul dedicat relaxării, cu vedere frontală la TV-ul LCD fixat pe peretele opus), una rotundă lângă fotoliul-pat (bună de noptieră pentru eventualul ocupant al acestuia) și alta rabatabilă, însoțită de două taburete înalte, ca de bar (nu mă înnebunesc, de când am descoperit că nu mai sunt atât de sprintenă să mă cocoț pe ele una-două; au fost însă excelente drept suporturi pentru tot felul de nimicuri). Patul nu beneficiază de noptiere și aș zice că de aici ar decurge un mic minus acordat locației, dar pentru noi totuși n-a fost un capăt de țară. A, mai e și o valiză pe undeva, model din acela vechi, cu curele - cu rol pur decorativ. Și un tablou pe perete, înfățișând un peisaj destul de abstract.

Patul l-am găsit îmbrăcat în lenjerie de bumbac, imprimată alb-gri (asortată cu pijamalele mele, ha, ha!), iar salteaua e de bună calitate, odihnitoare. Deși am fost asigurați că pe fotoliul-pat se doarme mai bine decât în sânul lui Aavram, Istețica a avut reclamații după prima noapte, chiar preferând să se mute pe canapea; de aceea, în a doua noapte a făcut schimb cu Tati, care doarme și în picioare, nu-i pasă.

Întreaga suprafață a camerei e acoperită cu parchet bine întreținut, ce dă impresia unei atmosfere intime și calde. Doar un covoraș gri în fața patului, în rest nimic pe jos. Draperii deschise la culoare, dar destul de opace în calea razelor dimineții la ușa și fereastra balconului.

Căci da, am avut și balcon, de care nu ne-am bucurat prea tare; unu - că nu prea am avut vreme de el; doi - că la etajul 7 bate vântul cam tare la mijloc de septembrie... Dealtfel, e dotat cu o măsuță rabatabilă și îmi imaginez că pot fi scoase taburetele alea în caz de. Priveliște nu este cine știe ce, în față-dreapta spre blocul vecin, iar în stânga spre coroanele copacilor din Cișmigiu. Dar, desigur, se poate mult mai rău.

În baie se intră din cameră. Micuță baia, dar echipată corespunzător: tron, cadă, chiuvetă cu mască, oglindă, spații de depozitare. Am avut și uscător de păr, și o gamă largă de consumabile: săpun lichid, șampon, gel de duș, hârtie igienică (plus rezerve), soluții de curățare și dezinfectare. Prosoapele le-am găsit făcute sul pe pat, câte două de fiecare. N-am avut nicio problemă cu apa caldă sau cu presiunea sau cu scurgerea, cum se mai întâmplă.

Despre chicinetă nu prea pot să vă spun mare lucru, decât că ea există. Ca niciodată, s-a întâmplat nici să nu calc pe acolo decât pentru a captura vreo câteva poze. Mă uit acum pe ele și vă enumăr așa: chiuvetă cu detergent de vase, burete și lavetă; plită electrică cu două ochiuri, hotă, frigider, cuptor cu microunde; tacâmuri, farfurii, tot felul de ustensile de bucătărie. Cred că e ok echipată, cel puțin pentru a-ți face o cafea sau a încropi o salată, o omletă sau așa ceva. Noi am mâncat numai în oraș, chiar și mic-dejunurile le-am luat tot acolo, unul la o braserie franțuzească din Centrul Vechi, altul pe Calea Victoriei, la o cafenea persană foarte dichisită, numită Sheida.

Nu mai țin minte dacă apartamentul nostru e prevăzut cu aparat de aer condiționat, înclin să cred că nu, dar cred că nici nu-i nevoie. Calorifere am văzut, și chiar multe, evident că în septembrie nu aveau cum să fie decât reci. Seara însă se făcea destul de răcoare, dar ne-am folosit de caloriferul electric și a fost ok.

Am preferat să plătim după ce ne-am cazat și ni s-au cerut doar vreo 50 de ron în plus pentru Istețica. Prețul total mi s-a părut absolut rezonabil pentru condițiile oferite și pentru poziționarea extraordinară a studioului. A propos de asta, parcul Cișmigiu e vecin cu blocul nostru, până la metru Izvor sau Universitate se fac maxim 10 minute, vreo 15 până în Centrul Vechi. În plus, am fost mândri să stăm, chiar și pentru un timp atât de scurt, în imobilul în care au locuit mai multe celebrități: scriitorii Victor Eftimiu, Ioanichie Olteanu, Horia Matei, arhitectul-academician Petre Antonescu. La plecare, nu ne-am mai întâlnit cu tânăra noastră gazdă; am lăsat cheile pe masă și am tras ușa după noi.

Am uitat să spun că nu există parcare dedicată, dar se poate lăsa mașina în imediata apropiere, pe aleea care duce la bloc.

Ne-am simțit bine în acest studio, chiar dacă inițial povestea noastră părea să fi debutat cu stângul. Cred că e o bună alegere din toate punctele de vedere pentru două persoane plus/minut un copil micuț; ar fi de dorit să nu fie nevoie să se folosească fotoliul-pat. Mă rog, eu n-am întâlnit încă fotoliu-pat în care să se doarmă la fel ca într-un pat... Cu mare probabilitate, Cișmigiu Garden Studio va fi prima noastră opțiune când vom mai vizita Bucureștiul.

---
Impresii încărcate de crismis in 29.01.2018 18:21:55

Validat / Publicat: 29.01.18 18:58:59


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în ROMÂNIA
VIZUALIZĂRI: 1000


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  53900 PMA (din 41 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[29.01.18 18:57:57]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Apartamente regim hotelier, BUCUREȘTI" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[29.01.18 19:29:12]
» mesaj pers

   @webmasterX: Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[29.01.18 20:58:50]
» mesaj pers

   @crismis: Ahaaa, acolo stăturăți când ne-am întâlnit la Sicilieni!

   O cazare bunuță, rezonabilă, aerisită... Cam murdărel pe balcon, dar... e afară, na!

   Și să stai în blocul unor așa personalități nu-i puțin lucru. Tânăra voastră gazdă a pus bine în valoare spațiul, păstrând și aerul interbelic, dar și aducându-l la nivelul cerințelor secolului XXI!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- crismis
[29.01.18 21:03:53]
» mesaj pers

   @Zoazore: Nu prea ne-a păsat nouă de balcon, o fi fost praf, ce știu eu?! doar era afară, nu? :)

   Da, acolo stăturăm, foarte bun locul, am foit Cișmigiu și centrul ăla vechi ca niciodată! Am văzut și vreo 2 muzee, mâine povestesc despre unul tare haios! ;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[01.03.18 21:16:54]
» mesaj pers

   @crismis: O cazare excelenta in buricul targului si asta nu este decat benefic ca sa te poti plimba. Mi-a placut, asadar felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[13.11.18 10:57:01]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- glessinger
[13.11.18 11:12:56]
» mesaj pers

   Garsoniera ne-a dezamagit profund... inca de la intrarea in bloc (un imobil interbelic, avand afisat la loc de cinste in avizier avertismentul de "cladire cu risc seismic") cu holurile si casa scarii degradate si murdare, un lift in care trebuia sa ai mare curaj ca sa urci...

   Garsoniera propriu-zisa, compusa din chicineta, o baie mica si camera propriu-zisa este dotata cu mobilier uzat, prosoape scorojite si imbatranite de spalat. Balconul ingust, lung si murdar, cu goange strivite de tamplaria din lemn imbatranit si neintretinut.

   Fiind aproape de jumatatea lui noiembrie, ne-am uitat plini de speranta la calorifere dar acestea erau reci si neinduplecate. Ulterior am aflat ca incalzirea era asigurata de centrala blocului care functiona dupa un program absolut ceausist. In camera se afla un radiator electric dar care sigur nu ar putea face fata volumului mare al camerei. Intr-un cuvant, sinistru.

   Am plecat dupa 10 minute la alta locatie si am pierdut contravaloarea cazarii (in jur de 300 lei), deoarece proprietarii au avut grija sa imi traga banii de pe card cu 10 zile inainte.

   Intr-un cuvant: NU RECOMAND!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[25] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2017] Blocul interbelic de pe Intrarea V. Eftimiu nr. 9, unde se află Gișmigiu Garden Studio -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941074">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941074"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941074">Şterge vot</a></div><span id="v9941074" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941074)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941074Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941074MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2017] Blocul interbelic de pe Intrarea V. Eftimiu nr. 9, unde se află Gișmigiu Garden Studio
foto crismis [29.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2017] Intrarea în bloc -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941075">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941075"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941075">Şterge vot</a></div><span id="v9941075" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941075)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941075Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941075MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2017] Intrarea în bloc
foto crismis [29.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2017] Aici au locuit oameni celebri -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941076">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941076"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941076">Şterge vot</a></div><span id="v9941076" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941076)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941076Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941076MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2017] Aici au locuit oameni celebri
foto crismis [29.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2017] Aici au locuit oameni celebri -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941077">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941077"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941077">Şterge vot</a></div><span id="v9941077" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941077)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941077Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941077MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2017] Aici au locuit oameni celebri
foto crismis [29.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2017] Vedere spre dreapta, scara A -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941078">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941078"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941078">Şterge vot</a></div><span id="v9941078" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941078)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941078Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941078MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2017] Vedere spre dreapta, scara A
foto crismis [29.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2017] În față, scara B (pe aici vom merge) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941079">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941079"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941079">Şterge vot</a></div><span id="v9941079" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941079)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941079Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941079MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2017] În față, scara B (pe aici vom merge)
foto crismis [29.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2017] Camera -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941080">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941080"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941080">Şterge vot</a></div><span id="v9941080" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941080)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941080Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941080MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2017] Camera
foto crismis [29.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [SEP-2017] Camera -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941081">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941081"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941081">Şterge vot</a></div><span id="v9941081" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941081)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941081Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941081MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2017] Camera
foto crismis [29.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [SEP-2017] Camera -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941082">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941082"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941082">Şterge vot</a></div><span id="v9941082" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941082)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941082Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941082MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2017] Camera
foto crismis [29.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [SEP-2017] Holul văzut dinspre cameră; în dreapta, intrarea în chicinetă și apoi cămara -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941083">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941083"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941083">Şterge vot</a></div><span id="v9941083" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941083)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941083Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941083MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2017] Holul văzut dinspre cameră; în dreapta, intrarea în chicinetă și apoi cămara
foto crismis [29.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2017] Cămara -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941084">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941084"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941084">Şterge vot</a></div><span id="v9941084" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941084)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941084Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941084MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2017] Cămara
foto crismis [29.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [SEP-2017] Chicineta -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941085">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941085"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941085">Şterge vot</a></div><span id="v9941085" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941085)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941085Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941085MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2017] Chicineta
foto crismis [29.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [SEP-2017] Chicineta -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941086">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941086"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941086">Şterge vot</a></div><span id="v9941086" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941086)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941086Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941086MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2017] Chicineta
foto crismis [29.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [SEP-2017] Baia -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941087">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941087"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941087">Şterge vot</a></div><span id="v9941087" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941087)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941087Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941087MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2017] Baia
foto crismis [29.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [SEP-2017] Consumabile în masca chiuvetei de la baie -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941088">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941088"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941088">Şterge vot</a></div><span id="v9941088" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941088)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941088Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941088MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2017] Consumabile în masca chiuvetei de la baie
foto crismis [29.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2017] Balconul -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941089">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941089"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941089">Şterge vot</a></div><span id="v9941089" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941089)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941089Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941089MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2017] Balconul
foto crismis [29.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [SEP-2017] Vedere din balcon în față-dreapta -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941090">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941090"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941090">Şterge vot</a></div><span id="v9941090" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941090)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941090Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941090MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2017] Vedere din balcon în față-dreapta
foto crismis [29.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2017] Vedere din balcon spre stânga (copacii din Grădina Cișmigiu) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941091">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941091"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941091">Şterge vot</a></div><span id="v9941091" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941091)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941091Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941091MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2017] Vedere din balcon spre stânga (copacii din Grădina Cișmigiu)
foto crismis [29.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2017] Grădina din fața blocului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941092">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941092"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941092">Şterge vot</a></div><span id="v9941092" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941092)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941092Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941092MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2017] Grădina din fața blocului
foto crismis [29.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2017] Grădina Cișmigiu - vecină cu blocul nostru -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941093">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941093"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941093">Şterge vot</a></div><span id="v9941093" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941093)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941093Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941093MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2017] Grădina Cișmigiu - vecină cu blocul nostru
foto crismis [29.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2017] În imediata apropiere, Restaurantul La Ciurucuri -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941094">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941094"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941094">Şterge vot</a></div><span id="v9941094" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941094)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941094Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941094MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2017] În imediata apropiere, Restaurantul La Ciurucuri
foto crismis [29.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2017] Restaurantul La Ciurucuri (decor pe tavan) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941095">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941095"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941095">Şterge vot</a></div><span id="v9941095" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941095)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941095Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941095MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2017] Restaurantul La Ciurucuri (decor pe tavan)
foto crismis [29.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2017] Restaurantul La Ciurucuri (n-am încercat...) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941096">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941096"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941096">Şterge vot</a></div><span id="v9941096" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941096)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941096Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941096MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2017] Restaurantul La Ciurucuri (n-am încercat...)
foto crismis [29.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2017] Restaurantul La Ciurucuri -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941097">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941097"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941097">Şterge vot</a></div><span id="v9941097" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941097)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941097Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941097MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2017] Restaurantul La Ciurucuri
foto crismis [29.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2017] Restaurantul La Ciurucuri -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 29.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av941098">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv941098"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=941098">Şterge vot</a></div><span id="v9941098" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(941098)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f941098Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e941098MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2017] Restaurantul La Ciurucuri
foto crismis [29.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[25] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.166314125061 sec