84291 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Sunny Castle Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
27.01.2018
DE
Avatar Aurici
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 19.04.13
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 5 nopti
TIP: PRIETENI
REGIM MASĂ AI LIGHT
PREŢ SEJUR:
500 EUR
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
PLAJA şi MAREA
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit

NOTA MEDIE rez.:
9.10
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   

Zile însorite la castelul însorit


Pentru că este perioada când încercăm să prindem cele mai bune oferte pentru sezonul litoral 2018, mă gândesc să nu las nespuse impresiile despre hotelul la care am avut la sfârșitul sezonului trecut întâlnirea tradițională a grupului nostru.

În general alegem și plătim în ianuarie pentru sfârșitul lui august și de-a lungul anilor toate alegerile ne-au adus amintiri de neuitat. Pentru întâlnirea din 2017 am pierdut startul din ianuarie și apoi nu prea am mai găsit la prețuri convenabile pentru toată lumea și nici atât de multe camere (anul trecut am fost 26). Aproape că ne luasem gândul de la întâlnire când, undeva prin aprilie, căutând o cazare pe booking pentru altă destinație, mi-a ajuns sub ochi o descriere a hotelului Sunny Castle din Kranevo. Mi-a plăcut ce am citit, iar nota și pozele m-au convins. Am luat legătura imediat cu agenția noastră, aceeași de ani de zile care ne facilitează această întâlnire la prețurile cele mai bune și în 2-3 zile eram cu contractul în buzunar și camerele plătite. Am reușit să obținem un ultim early-booking, iar prețul final a fost de 500 EUR camera, all inclusive light. Light ăsta mi-a plăcut la nebunie, din mai multe puncte de vedere.

Am fost la Sunny Castle din Kranevo în ultimile 5 nopți ale lui august și fiecare a ajuns cum a putut. Pentru că suntem prea mulți ajungem pe grupulețe și pe drumuri diferite. Noi am luat-o pe la Giurgiu-Ruse pentru că întotdeauna încercăm să mai facem câte ceva și în prima și în ultima zi de vacanță, adică cele cu drumul iar alții au luat-o pe autostradă și s-au grăbit să se cazeze ca să prindă și masa de prânz=))

Drumul, în cazul nostru, a fost bun, fără evenimente, fără cozi pe la vamă... doar cald, chiar foarte cald în perioada aceea. Am mers pe la Giurgiu – Ruse - Razgrad – Shumen – Varna și de acolo stânga spre Nisipurile de Aur și Albena, iar ca localizare, Kranevo se află undeva între cele 2, la vreo 8 km de Nisipuri și mai aproape de Albena, vreo 3-4 Km. Practic, plajele dintre Albena și Kranevo sunt unite, ceea ce ne permitea ca în fiecare dimineață să faceam plimbări pe malul mării între cele 2 stațiuni, activitate care îmi place extraordinar de mult și care mă va ține legată de mare ever.

Kranevo este un sătuc mic, amărât, care încearcă să prindă fața unei stațiuni litorale, fără succes momentan. O mulțime de magazinele cu suveniruri și lucruri de îmbrăcat sau pentru îngrijire, vreo 2 supermarketuri, aliniate de-a lungul străzii principale și câteva terase, dar nu chiar îmbietoare, cam asta este tot ce îți oferă la momentul acesta Kranevo. În rest bălării crescute și cam neîngrijit, dar noi nu mergem la această întâlnire pentru turism, ci să fim cu toții în țarc ca să putem trăncăni, așa că acest aspect nu ne-a deranjat atât de tare. Ne-am plimbat de vreo 2 ori prin sat ca să nu plecăm totuși fără să-i luăm pulsul.

Sunny Castle, hotelul pe care l-am ales pentru acest an, este un hotel nou, primul an de funcționare fiind 2016 și probabil zona va arăta altfel în următorii câțiva ani pentru că au mai apărut și alte hoteluri, deloc urâte, iar asta va trage zona în sus. Este amplasat pe malul mării, foarte aproape de plajă, în prima linie de construcții și până la plajă făceam 2-3 minute pe o potecă de lemn.

Hotelul ne-a plăcut din poze, cum spuneam și aproape că ne-a întrecut așteptările la fața locului, pentru că din poze ne facem o idee, dar nu le luăm chiar de bune de obicei. Așa că am fost surprinși să găsim o clădire impecabilă, nu atât de mare cum eram obișnuiți de la alte hoteluri pe la care am mai stat când ne călcam pe bătături sute de persoane. Hotelul are echivalentul a doar 64 de camere duble, ceea ce a însemnat spații aerisite, loc suficient întotdeauna la mese, la bar sau la plajă.

Cu toate că zona înconjurătoare nu era deloc îmbietoare, cu bălării crescute și pârjolite de soare, dar și drumuri proaste (spre hotel am ieșit puțin din șoseaua principală pe un drum rău, dar foarte scurt), când am ajuns la hotel am văzut mâna de gospodar. Ronduri de flori chiar și în afara hotelului, pe aleea unde am parcat mașinile, iar înăuntru am găsit niște grădini mici amenajate și întreținute foarte bine.

Recepția este spațioasă, cu canapele și fotolii, dar și vitrine cu produse expuse pe care le poți cumpăra. Am fost plăcut surprinși să fim primiți cu o cupă de șampanie și cuvinte calde de bun-venit, înainte de a ne face check-in-ul, care s-a desfășurat rapid. De acolo, din recepție pornesc toate drumurile. Către lifturi (hotelul are 4 etaje), către scări pentru amatori, restaurant, terasă și piscină dar și către centru welness-spa.

Camerele sunt de-o parte și de alta a holurilor lungi, frumos decorate, la fel la toate etajele. Cel puțin ale noastre (13 camere) au fost identice și oriunde am stat am avut vedere la mare, chiar dacă doar din lateral. De fapt știam încă de la rezervare că hotelul nu are balcoane pe latura din spate care are vedere spre localitate și că toate camerele au vedere spre mare. Bine... că până la ea mai era un pic de câmp neîngrijit și plin de bălării, asta era un alt aspect. Poate că lucrurile se vor schimba în cel mai scurt timp, bulgarii ăștia se cam țin de treabă.

Camerele au fost destul de mari, cu pat matrimonial și dacă pe holul de la intrare și în baie era gresie, în cameră era parchet. Mobilierul nou peste tot, de culoare albă, cu mânere din piele, încă impecabil, era unul ales cu mult bun gust. O măsuță rotundă, un fotoliu, birou cu oglindă, aer condiționat, comodă cu TV, telefon care ne-a fost de mare ajutor ca să luăm legătura între noi, minifrigider, foarte util în concediile la mare, seif, aplice și lustră deosebite, noptiere cu sertare, dulapuri cu multe sertare și umerașe suficiente, loc de bagaje, cuier, așa cum îmi place să am în orice cameră de hotel, un fierbător cu 2 căni și poate mi-au mai scăpat lucruri dar am fost extrem de mulțumiți de dotarea acestei camere. Un tapet frumos completa un perete și niște tablouri marine (cu scoici) completau decorațiunile camerei.

De balconul nostru cu o măsuță rotundă și două scaune împletite nu prea ne-am bucurat pentru că în zare se vedea marea, dar jos era zona de aprovizionare a hotelului și se cam făceau manevre pe acolo. De altfel, în cazul acestei întâlniri mie nu-mi lipsește neapărat balconul, ci folosim doar uscătorul de rufe, prezent și aici. Întotdeauna la mare ies dimineața, foarte devreme din cameră, mă mai întâlnesc cu câteva surate și mergem pe malul mării să facem talasoterapie. Mergem prin apă în sus și în jos câțiva km, până se face ora de masă. Apoi intrăm în vârtejul programului comun așa că de balcon nu prea e timp.

Baia făcută și ea cu gust, mi-a plăcut gresia, faianța, polița generoas[ și un miros plăcut, ceea ce nu întâlnești chiar tot timpul în băile hotelurilor. Cu duș, uscător de păr, oglindă cu lupă, și articole de toaletă gratuite, săpun spumă la chiuvetă și gel de duș la cabina de duș, amortizor la capacul de la WC... toate completau o baie foarte drăguță.

Am găsit la Sunny Castle una dintre cele mai bune bucătării care ne-au mai hrănit în anii ăștia pe la bulgari, la hotelurile de 4*. Întotdeauna spunem când vine vorba de all-inclusive-ul bulgăresc, sau oricare alt all, după care eu nu mă omor, dar această întâlnire este singura situație când accept „sunt atâtea feluri înșirate și chiar dacă 80% sunt porcării de care nu ne atingem este imposibil să nu găsim ceva de mâncare”. Și cam așa este în general. Dar la Sunny Castle nu au fost înșirate multe feluri dar nici nu au fost prea multe feluri expuse din care să nu-mi doresc să mănânc. Bufetul era mult mai mic decât în alte părți, cu mult mai puține feluri, dar nu exista ceva din care să nu vrei să alegi. Mi-au plăcut toate mâncărurile, de la toate mesele la Sunny Castle. Sau mă rog, au fost câteva pe care nu le-am încercat pentru că nu mănânc în mod obișnuit, dar nu că arătau în vreun fel neapetisant.

Restaurantul unde se lua masa era unul destul de spațios, cu mese arhisuficiente, aranjate cu fețe de masă impecabil, la orice masă. Aici era și barul, iar pe o latură de lângă, bufetul. Din restaurant se ieșea pe o terasă unde erau mese de lemn și pe acolo mânca mai toată lumea. Terasa era semiînchisă și din ea ajungeai la piscina exterioară și în curtea dinspre plajă a hotelului. Și pe lângă piscină erau aranjate câteva mese pentru doritorii care ar fi vrut să meargă acolo să servească masa. De obicei erau ocupate dimineața, la cafeluță.

Ce mi-a mai plăcut foarte mult a fost amera de grătar amplasată într-un colț al proprietății, la ceva distanță față de clădirea hotelului, în colțul piscinei exterioare. Acolo se făceau grătarele, acolo rămâneau mirosurile, iar în hotel ajungeau gata preparate, bune numai de servit. Mi s-a părut o idee genială. Iar camera de grătar este în geamuri, astfel încât vedeam și noi ce se întâmpla acolo.

All Inclusive-ul light, de care eu am fost super încântată, a însemnat fără băuturi alcoolice în exces, adică doar la prânz bere și vin cât poți duce, iar seara și tării bulgărești, dar numai în timpul intervalului de mesă, adică vreo 2 ore. Între mese și după ora 21 băutura era cu bani. Mie mi s-a părut ideal. Unii au mai cârcotit, dar la final toată lumea a fost de acord că am avut un concediu mult mai liniștit decât altele și că n-a stricat nimănui puțin control. Poate că asta trage un pic nota hotelului în jos, dar pentru mine au contat mai mult condițiile de cazare și mâncărurile bune decât băutura în exces, de cele mai multe ori de proastă calitate la hotelurile de medie.

Ca și informație, poate utilă cuiva, cu toate că trebuia să intrăm cu gustarea de după-amiază și să ieșim cu prânzul, prietenii care au ajuns înaintea noastră au primit brățara și au intrat cu prânzul și au ieșit tot cu prânzul.

Dar cel mai frumos lucru a fost atmosfera care s-a creat la Sunny Castle pe timpul sejurului nostru. În prima seară, când am coborât la cină, am avut plăcuta surpriză să găsim pe terasă o tânără care cânta ușurel pentru meseni. Nu părea că urmează să se întâmple și altceva, hotelul nu avea animație, ci doar asigura un fond muzical pe timpul cinei.

Dar dacă este muzică în cazul nostru este dans, nu există altfel. Așa că, după ce am mâncat ne-am uitat în jurul nostru și chiar dacă nimeni nu părea că are de gând să facă vreo mișcare, noi ne-am ridicat la dans. Fata care cânta s-a înviorat și a dat volumul puțin mai tare. Toți ai noștri au ieșit la dans, iar ea a mers la managerul hotelului ca să-l întrebe dacă poate să dea volumul și mai tare puțin.

Din momentul acela și până am plecat s-a dansat în fiecare seară pe terasa hotelului unde nu se dansase niciodată de când funcționa hotelul. Mare parte dintre turiști erau români și chiar dacă prima seară doar s-au uitat la noi, începând cu a doua ni s-au alăturat. Cântăreața ne-a plăcut pentru că oricărui artist bănuiesc că îi place să le cânte oamenilor și nu așa, la stele, ne-a făcut dedicații, ne-a întrebat ce muzică preferăm și de a doua seară a venit pregătită și în fiecare zi ne surprindea cu câte ceva. Ne-a adus hore și sârbe românești, dar și muzică ușoară pe care dansează românii pe la petreceri, pe care a căutat-o pe net. Ne încerca cu tot felul de repertorii uitându-se la vârsta noastră și când vedea că nu percutăm așa bine, schimba imediat și ne încerca cu altceva.

A treia seară am vrut să mergem la un club în sat unde văzusem un afiș interesant cu un spectacol și un concurs la care voiam să ne băgăm și noi în seamă. Și după cină am plecat. Am văzut că prietena noastră s-a întristat, dar nu ne-a plăcut la clubul acela așa că ne-am întors, iar ea s-a luminat la față. Aceea a fost o seară de neuitat. L-am chemat la masa noastră pe un bulgar (avocat, aveam să aflăm), căsătorit cu o musulmancă, care din prima seară ne tot trimitea bezele de la masa lui, am vorbit și am râs, am dansat împreună, am schimbat numere de telefon și promisiunea că o să-l vizităm dacă ajungem în Sofia. Ne-au învățat dansuri bulgărești și chiar cântăreața noastră se prindea în horă ca să ne învețe.

În ultima seară i-am luat un buchet imens de flori pe care i l-a dat unul dintre băieți și noi, toți ceilalți, am făcut șir indian în spatele lui să o pupăm și să-i mulțumim pentru tot ce făcuse pentru noi. Acestea sunt amintiri de neprețuit și contează mai mult decât orice mâncare sau băutură. Cel puțin în cazul meu. Paranteza asta mi s-a părut importantă pentru cei amatori de muzică și dans și dacă o s-o găsiți la Sunny Castle pe aceeași cântăreață să știți că o puteți aborda și îi puteți cere muzica preferată.

Alte facilități ale hotelului – un mic loc de joacă pentru copii, într-un lateral al hotelului, lobby bar, un sky bar la ultimul etaj, la care atâta am amânat că n-am mai ajuns decât într-o vizită la prânz să vedem cum arată, terasa cu vedere la mare dar și mese pe lângă piscina exterioară, magazin de suveniruri de unde și noi am achiziționat câte ceva, schimb valutar, dar n-am încercat un schimb acolo știind că la hoteluri este mai scump. Dar sunt case de schimb în sat.

Centrul Wellness - SPA de care n-am beneficiat, dar pe care l-am vizitat în ultima zi ca să văd ce am pierdut, are câteva cabinete la parter, imediat în dreapta recepției, unde se pot face mai multe tipuri de masaj, baie de aburi, baie turcească, saună, o piscină interioară destul de mică, dar cu facilități pentru copii, jacuzzi, un salon de înfrumusețare și o mică sală de sport, dar echipată cu echipamente moderne. Aici serviciile erau cu plată, binențeles. Așa cum puteai să iei prosoape pentru plajă sau piscină contra unui depozit care ți se restituia atunci când se termina sejurul și după ce returnai prosoapele. Cabinetele din cadrul centrului sunt micuțe dar din câte am înțeles de la cei din grupul nostru care au făcut masaj, serviciile au fost la superlativ.

Am avut incluse șezlonguri și umbrele și la piscina exterioară de la hotel, nu atât de mare ca la alte hoteluri, dar bănuiesc că a fost gândită proporțional cu numărul de camere și având în vedere apropierea de mare, dar și pe plaja de la mare, pe baza brățării de la hotel.

Chiar la intrarea pe plaja hotelului era și terasa Del Mar Fish, o terasă unde băieții beau bere ziua, iar noi câte o cafea și unde am mâncat niște hamsii bune. Apropo de plajă, era destul de curată, noi am avut șezlonguri și umbrele, destul de aerisită, poate și din cauza perioadei de sfârșit de sezon. Doar accesul era un pic cam dezolant pentru că după cum spuneam Kranevo nu este o localitate pusă la punct încă.

Internet wireless-ul a fost gratuit și a funcționat bine iar parcarea a fost gratuită, în fața hotelului dar și cât vezi cu ochii de jur-împrejur. Nu există să nu găsești loc.

Sunny Castle a fost o alegere inspirată pentru noi. Plusurile sunt la cazare și mâncare, chiar dacă nu foarte variată, minusurile (pentru unii) au constat în all-inclusive-ul light și de asemenea, pentru cei cu copii, este bine să știți că cel puțin anul trecut nu exista animație pentru copii, ci doar un mic loc de joacă. Și marea foarte aproape, cu plajă de nisip, destul de curată cum spuneam și cu intrare lină în apă. Așa cum menționează și ei în prezentările pe care și le fac pe net, hotelul se adresează mai mult cuplurilor și mai puțin familiilor cu copii care doresc și altceva în afară de mare.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Aurici in 27.01.2018 11:57:47

Validat / Publicat: 27.01.18 13:24:17


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în BULGARIA.
VIZUALIZĂRI: 2767


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Aurici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  55100 PMA (din 60 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[27.01.18 13:39:28]
» mesaj pers

   @Aurici:

   O recomandare bună şi mai ales bine argumentată.

   Hotelul arată bine, chiar dacă împrejurimile lasă de dorit.

   Plaja îmi pare similară cu cea din Albena din punctul de vedere al intrării în mare.

   All inclusive-ul ăsta light nu este deloc pe gustul meu. Nu pentru că aş bea prea mult, dar nu-mi place să beau cu program :D. Mi se pare mai mult o pensiune completă cu băuturi incluse la prânz şi la cină.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- Aurici
[27.01.18 14:03:27]
» mesaj pers

   @nicole33: Hotelul arată bine, așa este. Nouă ne-a plăcut foarte mult la Sunny Castle și am făcut abstracție de imprejurimi pentru că știam foarte bine unde mergem.

   Am știut de la rezervare de light-ul ăsta și chiar ne-am interesat cu simț de răspundere pentru că avem și noi vreo 2 cârcotași în grup. Când obținem un preț bun undeva însă, suntem dispuși să cheltuim niște bănuți pe chestii care nu ne convin la hotelul la care am ales.

   De ex, la Aronia anul trecut, unde am dat 293 de EUR, 6 zile all-inclusive, ne așteptam la mâncare proastă pentru că la cazare nu prea am avut probleme la bulgarii ăștia. Și ne propusesem ca de aprox 200 de EUR, cât credeam noi că ar fi fost diferența până la un preț cât de cât corect să mâncăm, măcar seara, la terasele din Sunny-Beach. N-a fost așa, dar suntem pregătiți și în felul ăsta.

   La fel am gândit și la Sunny Castle. Ori să-și ia băieții suplimentul de acasă, ori să mai dea un bănuț pe acolo pentru că și 500 de EUR cât ne-a costat sejurul aici mai suporta o diferență mică. În aceeași perioadă cu noi, a fost o pereche din Baia Mare care dăduseră șapte sute și ceva de EUR pe același sejur.

   Plaja este unită cu cea din Albena. Dimineața mergeam de la hotelul nostru din Kranevo până la capătul stațiunii Albena. Pe plajă, prin apă. Și mi-a plăcut foarte mult. Nu mă mai omor după mare așa cum făceam în tinerețe, dar o să mă omor întotdeauna după plimbările acestea de dimineață, pe malul mării, așa că marea o să rămână pe tapet permanent.

   Mulțumesc de comentarii, week-end plăcut!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1350 PMA1 (din 5 voturi)]
- crismis
[27.01.18 14:16:52]
» mesaj pers

   @Aurici: Am remarcat și eu hotelul pe booking acum ceva vreme, dar pentru minivacanta de 1 mai de anul ăsta am ales totuși altul, tot prin zonă. Mi-a plăcut mult felul în care sunt mobilate camerele, chiar te duce cu gândul la mare și la vacanță.

   Felicitări și ieșiri la fel de reușite pe mai departe! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[27.01.18 14:24:09]
» mesaj pers

   @crismis: Tot prin zonă am ales și noi pentru întâlnirea de toamnă de anul ăsta și am plătit deja, de ceva timp, ca să nu mai pățim ca anul trecut. Om fi ales la fel? :)

   Pe mine mă trec fiorii numai când mă uit cu google maps și văd că acolo unde am ales noi, încă apare câmp=)).

   Vacanțe plăcute și ție, că alegeri inspirate știu că ai.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Deborah77
[27.01.18 14:59:12]
» mesaj pers

   Intrarea in Mare este un pic mai abrupta in Kranevo decat in Albena, as zice ca e mai putin potrivita pt cei cu copii f mici

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[27.01.18 15:08:43]
» mesaj pers

   @Aurici: Și la noi la fel, câmp, pădure, pare că suntem la o margine de civilizație! :) Cu atât mai bine din partea mea!

   ... Oare om fi ales la fel?! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Deborah77
[27.01.18 15:14:11]
» mesaj pers

   Acest hotel are intradevar imprejurim cu vegetatie mai neingrijita, dar statiunea este f placuta. Plaja este f curata, si sunt cel putin 2-3 terase f frumoase cu mancare excelenta.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[27.01.18 15:26:36]
» mesaj pers

   @crismis: Vedem noi cum/ce am ales:*

   @Deborah77: Ce-i drept n-am încercat nici o terasă din Kranevo, am fost foarte mulțumiți, toți, de mâncarea de la hotel. Doar la Del Mar de lângă noi am mai băut și am mâncat o dată hamsii, de poftă. Dar, cine știe, cu altă ocazie.

   Ne-am bălăcit și la Albena. Eu nu mi-am dat seama, nemaiavând copii așa mici, n-am fost atentă la acest aspect, dar probabil este așa cum spui tu. Mie mi s-a părut oarecum la fel, dar repet, nu mai vorbesc din prisma unui părinte grijuliu.

   Vacanțe frumoase și mulțumesc de ecouri. Week-end plăcut!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Deborah77
[27.01.18 15:32:08]
» mesaj pers

   Del Mar, da, si Isvora in centrul satului.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[27.01.18 17:53:52]
» mesaj pers

   @Aurici: Excelent e puțin spus. Ai povestit atât de frumos...

   Mie mi-a plăcut tot, chiar și buruienile din jur.

   Dacă e muzică și dans, restul e pe ultimul loc pentru mine, chiar și mâncarea și băutura :)

   Camerele sunt superbe, mi-a plăcut mult și balconul, un loc ideal pentru cafeaua și țigara de la ora 5 dimineața.

   Felicitări!

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Carmen Ion
[27.01.18 18:36:54]
» mesaj pers

   @Aurici: Arată bine hotelul iar descrierea lui a fost mai mult decât convingătoare.

   Am o nelămurire: din moment ce tu ai ales hotelul, de ce ai mai apelat la o agenție pentru rezervare?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[27.01.18 19:06:36]
» mesaj pers

   @Aurici: Bueyyy, da' ce mana buna ai! E asa frumos hotelul (ca dupa ce-am citit, m-am uitat si la poze: e cum zici!), curat, luminos! Chiar ca seamana cu un castel.

   In gasca, totul e mai frumos, si minusurile palesc. Carcotei au fost sunt si vor fi mereu. Nu poti multumi populatia 100 %!

   deci, la toamna, tot Kranevo?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[27.01.18 19:10:49]
» mesaj pers

   @krisstinna: Știu că așa ești și tu. Din fericire și eu mă pliez pe situații și am îmbătrânit, vorba aia, dar nu pot să spun că am avut vreo vacanță ratată, vreodată. În general știu exact unde mă duc, știu ce să aștept, ce bani am dat... așa că nu mă poate lua mai nimic prin surprindere. Nici nu voiam să pomenesc de buruienile din jur, dar aproape că n-am citit nici un articol despre Sunny Castle și Kranevo în care turiștii să nu pomenească despre asta și mă gândeam că îmi sare lumea în cap că nu spun și bunele și relele. Noi însă ne-am simțit perfect, a fost o vacanță pe cinste.

   Cât privește mâncarea și băutura este un răsfăț dacă le am, dar niciodată nu mănânc ceva care nu-mi place doar pentru că sunt plătite. Mă duc peste tot pregătită la cap să mănânc un covrig de la colțul străzii, sau o plăcintă și să beau o bere și nu fac tragedie din nimic. N-am timp să-mi otrăvesc viața și ăsta este sfatul pe care îl dau întotdeauna prietenilor cu care călătoresc.

   Balconul era drăguț, da. Când suntem singuri sau cu o pereche-două și eu petrec timp în balcon, dar la întâlnirile acestea cu lume multă este imposibil. De aceea am zis că nu a contat de data asta.

   @Carmen Ion: Mulțumesc, Carmen, pentru vizită și pentru ecou.

   Întotdeauna eu aleg și destinația și hotelul. Este singura situație când apelăm la o agenție pentru că suntem mulți, chiar foarte mulți (anul acesta deja am plătit 16 camere) și avem o prietenă la o agenție care ne obține cele mai bune tarife. Avem early-early-early..., reducere de grup, reducere că plătim toată suma în avans, foarte devreme, reducere că le-am devenit simpatici :)

   Am comparat mereu, la fața locului, prețul pe care l-am plătit noi cu ce au plătit alții și au fost mereu diferențe destul de mari. Practic, agenția nu ne face nici un serviciu, nu caută nimic pentru noi, ci doar ne face o ofertă pentru hotelul pe care i-l comunicăm. Și asta doar pentru această ieșire de grup de la bulgari.

   Din păcate, de anul acesta prietena ne-a lăsat baltă. Am apucat să ne rezolvăm problema, dar ea s-a implicat în alte proiecte. Să vedem dacă ne lasă pe mâna altcuiva...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Aurici
[27.01.18 19:18:56]
» mesaj pers

   @Zoazore: Da, am avut mână bună. Dar dacă citești ultimile 2 articole scrise pe AFA despre acest hotel, n-ai zice că am fost în același loc. Chiar te rog să-l citești pe cel dinaintea mea pentru că este scurt. Să vezi ce la polul opus suntem. Acolo cârcoteală, doar că nejustificată. Uită-te la pozele lui și la ale mele și spune-mi dacă turistul acela poate orienta pe cineva într-un mod obiectiv.

   La toamnă, mai la stânga puțin... Numai că hotelul nu este încă pe hartă=)). Până la toamnă să sperăm că apare...

   Te pup:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[27.01.18 19:49:05]
» mesaj pers

   @Aurici: Mda, l-am citit! Inclusiv ecourile lui @anthony2000 si-al tau! Cam ai dreptate, parc-ar fi fost la alt hotel! D-astia carora si la 7* le pute... la greu!

   Ce, voi ati avut mucegai pe uscatorul de par?

   Ce tare esti: mergi la un hotel care inca nu s-a construit! Abia astept sa te citesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[27.01.18 20:07:13]
» mesaj pers

   @Zoazore::*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[17.02.18 19:54:01]
» mesaj pers

   @Aurici: Foarte frumos loc ati gasit, sau v-a gasit el pe voi? Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[18.02.18 13:26:17]
» mesaj pers

   @mishu: Cred că a fost gând la gând cu bucurie. Și de data asta! Te pup, merci că ai ajuns și pe aici. Nu știu cum faci:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[18.02.18 15:49:30]
» mesaj pers

   @Aurici: Face, ca are net acum! E supeeer! @mishu s-a intors!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Neplăcut (Aug.2018) - punctaj satisfactie: 5.81 (scris in 26.08.18 de Teodor000 din TâRGOVIşTE [DB]) - NU RECOMANDĂ
 • Dezamăgitor (Jul.2018) - punctaj satisfactie: 3.30 (scris in 14.07.18 de Adi 1982 din BRASOV) - NU RECOMANDĂ
 • Foarte rau nu a fost, dar bine este altfel! (Aug.2017) - punctaj satisfactie: 2.95 (scris in 11.08.17 de flo2015 din BUCUREşTI) - NU RECOMANDĂ
 • Sunny Castle - Gard vopsit frumos (Jun.2017) - punctaj satisfactie: 5.85 (scris in 06.06.17 de Corneliu P din BRăILA) - RECOMANDĂ
 • Un castel in briza marii (Sep.2016) - punctaj satisfactie: 9.80 (scris in 09.09.16 de ancutza26 din OTOPENI [IF]) - RECOMANDĂ
 • Nu mai este cum era (Jul.2016) - punctaj satisfactie: 7.80 (scris in 28.08.16 de 012 din SUCEAVA) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 6.37
 • GRAD RECOMANDARE: 57.14%
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[49] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2017] Hotelul Sunny Castle din Kranevo. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940399">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940399"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940399">Şterge vot</a></div><span id="v9940399" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940399)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940399Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940399MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2017] Hotelul Sunny Castle din Kranevo.
foto Aurici [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2017] Intrarea hotelului. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940400">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940400"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940400">Şterge vot</a></div><span id="v9940400" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940400)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940400Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940400MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2017] Intrarea hotelului.
foto Aurici [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2017] Mici grădini îngrijite, jur împrejurul hotelului. Aici, cea de la intrare. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940401">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940401"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940401">Şterge vot</a></div><span id="v9940401" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940401)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940401Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940401MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2017] Mici grădini îngrijite, jur împrejurul hotelului. Aici, cea de la intrare.
foto Aurici [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2017] Intrăm în recepția generoasă și vom fi primiți cu o cupă de șampanie. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940402">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940402"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940402">Şterge vot</a></div><span id="v9940402" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940402)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940402Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940402MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2017] Intrăm în recepția generoasă și vom fi primiți cu o cupă de șampanie.
foto Aurici [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2017] Barul de la recepție. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940403">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940403"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940403">Şterge vot</a></div><span id="v9940403" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940403)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940403Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940403MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2017] Barul de la recepție.
foto Aurici [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2017] Lobby Sunny Castle. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940404">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940404"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940404">Şterge vot</a></div><span id="v9940404" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940404)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940404Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940404MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2017] Lobby Sunny Castle.
foto Aurici [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2017] Vitrinele cu suveniruri (și nu numai) de unde și noi am cumpărat câte ceva. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940405">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940405"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940405">Şterge vot</a></div><span id="v9940405" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940405)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940405Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940405MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2017] Vitrinele cu suveniruri (și nu numai) de unde și noi am cumpărat câte ceva.
foto Aurici [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2017] Recepția hotelului cu un personal de care noi am fost mulțumiți. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940406">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940406"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940406">Şterge vot</a></div><span id="v9940406" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940406)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940406Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940406MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2017] Recepția hotelului cu un personal de care noi am fost mulțumiți.
foto Aurici [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2017] Cu toate că hotelul are lift, întotdeauna merg pe scări, la Sunny Castle foarte curate. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940407">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940407"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940407">Şterge vot</a></div><span id="v9940407" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940407)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940407Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940407MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2017] Cu toate că hotelul are lift, întotdeauna merg pe scări, la Sunny Castle foarte curate.
foto Aurici [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2017] Holul frumos de la etajul nostru. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940408">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940408"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940408">Şterge vot</a></div><span id="v9940408" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940408)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940408Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940408MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2017] Holul frumos de la etajul nostru.
foto Aurici [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2017] Etajul 2, în capatul scărilor. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940409">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940409"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940409">Şterge vot</a></div><span id="v9940409" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940409)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940409Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940409MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2017] Etajul 2, în capatul scărilor.
foto Aurici [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2017] Parte din camera noastră. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940410">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940410"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940410">Şterge vot</a></div><span id="v9940410" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940410)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940410Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940410MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2017] Parte din camera noastră.
foto Aurici [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2017] Din cameră spre holul de la intrare. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940411">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940411"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940411">Şterge vot</a></div><span id="v9940411" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940411)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940411Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940411MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2017] Din cameră spre holul de la intrare.
foto Aurici [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2017] Peretele cu un tapet care mi-a plăcut. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940412">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940412"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940412">Şterge vot</a></div><span id="v9940412" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940412)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940412Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940412MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2017] Peretele cu un tapet care mi-a plăcut.
foto Aurici [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2017] Patul cu saltea confortabilă. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940413">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940413"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940413">Şterge vot</a></div><span id="v9940413" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940413)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940413Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940413MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2017] Patul cu saltea confortabilă.
foto Aurici [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2017] Mobilier alb, TV la care nu prea dăm drumul în vacanțe. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940414">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940414"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940414">Şterge vot</a></div><span id="v9940414" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940414)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940414Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940414MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2017] Mobilier alb, TV la care nu prea dăm drumul în vacanțe.
foto Aurici [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2017] Cuierul și dulapul de pe holul de la intrare. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940415">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940415"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940415">Şterge vot</a></div><span id="v9940415" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940415)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940415Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940415MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2017] Cuierul și dulapul de pe holul de la intrare.
foto Aurici [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2017] În comodă era minifrigiderul, iar deasupra o cană electrică. Și multe oglinzi în camera asta. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940416">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940416"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940416">Şterge vot</a></div><span id="v9940416" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940416)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940416Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940416MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2017] În comodă era minifrigiderul, iar deasupra o cană electrică. Și multe oglinzi în camera asta.
foto Aurici [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2017] Vedere din balcon. Aceasta era latura unde se făcea aprovizionarea pentru hotel iar câmpurile din jur cam neîngrijite. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940417">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940417"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940417">Şterge vot</a></div><span id="v9940417" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940417)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940417Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940417MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2017] Vedere din balcon. Aceasta era latura unde se făcea aprovizionarea pentru hotel iar câmpurile din jur cam neîngrijite.
foto Aurici [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2017] Balconul micuț, curat, ca tot restul. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940418">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940418"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940418">Şterge vot</a></div><span id="v9940418" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940418)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940418Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940418MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2017] Balconul micuț, curat, ca tot restul.
foto Aurici [27.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2017] Baia care mi-a plăcut la Sunny Castle. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940419">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940419"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940419">Şterge vot</a></div><span id="v9940419" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940419)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940419Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940419MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2017] Baia care mi-a plăcut la Sunny Castle.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [AUG-2017] Poliță în baie. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940420">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940420"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940420">Şterge vot</a></div><span id="v9940420" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940420)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940420Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940420MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2017] Poliță în baie.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2017] Baia. În oglindă se vede și cabina de duș cu uși din sticlă. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940421">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940421"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940421">Şterge vot</a></div><span id="v9940421" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940421)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940421Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940421MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2017] Baia. În oglindă se vede și cabina de duș cu uși din sticlă.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [AUG-2017] Mergem la prieteni la un alt etaj. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940422">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940422"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940422">Şterge vot</a></div><span id="v9940422" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940422)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940422Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940422MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2017] Mergem la prieteni la un alt etaj.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [AUG-2017] Restaurantul, aranjat impecabil pentru fiecare masă. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940423">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940423"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940423">Şterge vot</a></div><span id="v9940423" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940423)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940423Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940423MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [AUG-2017] Restaurantul, aranjat impecabil pentru fiecare masă.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [AUG-2017] Barul din restaurant. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940424">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940424"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940424">Şterge vot</a></div><span id="v9940424" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940424)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940424Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940424MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [AUG-2017] Barul din restaurant.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [AUG-2017] La ieșirea din restaurant, terasa unde de fapt mâncau aproape toți clienții. În spate, prietena noastră, cântăreața, care avea să ne facă sejurul foarte plăcut. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940425">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940425"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940425">Şterge vot</a></div><span id="v9940425" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940425)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940425Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940425MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [AUG-2017] La ieșirea din restaurant, terasa unde de fapt mâncau aproape toți clienții. În spate, prietena noastră, cântăreața, care avea să ne facă sejurul foarte plăcut.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [AUG-2017] Nu prea pozez mâncare dar am apucat să fac câteva foto la bufetul, nu foarte variat, dar din care puteai să alegi negreșit ceva. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940426">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940426"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940426">Şterge vot</a></div><span id="v9940426" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940426)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940426Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940426MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [AUG-2017] Nu prea pozez mâncare dar am apucat să fac câteva foto la bufetul, nu foarte variat, dar din care puteai să alegi negreșit ceva.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [AUG-2017] Gustările mele dintre mese. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940427">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940427"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940427">Şterge vot</a></div><span id="v9940427" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940427)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940427Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940427MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [AUG-2017] Gustările mele dintre mese.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [AUG-2017] Prăji și fructe. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940428">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940428"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940428">Şterge vot</a></div><span id="v9940428" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940428)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940428Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940428MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [AUG-2017] Prăji și fructe.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [AUG-2017] Prăji bune. Nu vă uitați că masa și platourile sunt mici, întotdeauna erau pline. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940429">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940429"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940429">Şterge vot</a></div><span id="v9940429" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940429)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940429Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940429MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [AUG-2017] Prăji bune. Nu vă uitați că masa și platourile sunt mici, întotdeauna erau pline.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [AUG-2017] Dintre mâncăruri. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940430">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940430"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940430">Şterge vot</a></div><span id="v9940430" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940430)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940430Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940430MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [AUG-2017] Dintre mâncăruri.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [AUG-2017] O porție de la una din mesele soțului. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940431">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940431"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940431">Şterge vot</a></div><span id="v9940431" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940431)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940431Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940431MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [AUG-2017] O porție de la una din mesele soțului.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [AUG-2017] Un alt colțișor al bufetului. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940432">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940432"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940432">Şterge vot</a></div><span id="v9940432" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940432)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940432Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940432MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [AUG-2017] Un alt colțișor al bufetului.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [AUG-2017] Și alte prăjituri bune. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940433">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940433"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940433">Şterge vot</a></div><span id="v9940433" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940433)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940433Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940433MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [AUG-2017] Și alte prăjituri bune.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [AUG-2017] Micul loc de joacă pentru copii. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940434">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940434"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940434">Şterge vot</a></div><span id="v9940434" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940434)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940434Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940434MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [AUG-2017] Micul loc de joacă pentru copii.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [AUG-2017] Piscina exterioară, nu foarte mare, dar cine avea nevoie de ea când marea era la doi pași... -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940435">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940435"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940435">Şterge vot</a></div><span id="v9940435" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940435)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940435Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940435MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [AUG-2017] Piscina exterioară, nu foarte mare, dar cine avea nevoie de ea când marea era la doi pași...
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [AUG-2017] Camera de grătar de care vă spuneam, separată de corpul hotelului. Aici se făceau grătarele și se duceau gata făcute în restaurant. Și măsuțele pe lângă piscină. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940436">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940436"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940436">Şterge vot</a></div><span id="v9940436" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940436)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940436Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940436MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [AUG-2017] Camera de grătar de care vă spuneam, separată de corpul hotelului. Aici se făceau grătarele și se duceau gata făcute în restaurant. Și măsuțele pe lângă piscină.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [AUG-2017] Hotelul Sunny Castle de la camera de grătar. Aceasta era ieșirea/intrarea dinspre plajă. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940437">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940437"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940437">Şterge vot</a></div><span id="v9940437" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940437)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940437Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940437MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [AUG-2017] Hotelul Sunny Castle de la camera de grătar. Aceasta era ieșirea/intrarea dinspre plajă.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [AUG-2017] Mâna de gospodar se vede și în afara proprietății. Hotelul a amenajat cât de cât și împrejurimile, spre plajă. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940438">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940438"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940438">Şterge vot</a></div><span id="v9940438" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940438)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940438Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940438MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [AUG-2017] Mâna de gospodar se vede și în afara proprietății. Hotelul a amenajat cât de cât și împrejurimile, spre plajă.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [AUG-2017] Camera de grătar. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940439">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940439"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940439">Şterge vot</a></div><span id="v9940439" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940439)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940439Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940439MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [AUG-2017] Camera de grătar.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P42 [AUG-2017] De la colțul hotelului, poteca de lemn spre plajă. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940440">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940440"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940440">Şterge vot</a></div><span id="v9940440" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940440)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940440Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940440MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P42 [AUG-2017] De la colțul hotelului, poteca de lemn spre plajă.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P43 [AUG-2017] Către terasa Del Mar și plaja hotelului. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940441">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940441"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940441">Şterge vot</a></div><span id="v9940441" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940441)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940441Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940441MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P43 [AUG-2017] Către terasa Del Mar și plaja hotelului.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P44 [AUG-2017] Marea, ca să vă faceți o idee despre intrarea în apă. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940442">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940442"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940442">Şterge vot</a></div><span id="v9940442" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940442)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940442Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940442MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P44 [AUG-2017] Marea, ca să vă faceți o idee despre intrarea în apă.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P46 [AUG-2017] Centrul Wellness - SPA, aici jacuzzi. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 27.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av940444">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv940444"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=940444">Şterge vot</a></div><span id="v9940444" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(940444)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f940444Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e940444MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P46 [AUG-2017] Centrul Wellness - SPA, aici jacuzzi.
foto Aurici [27.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[49] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.384131193161 sec