84081 
nu sunteţi logat. - LOGIN
O zi în Bristol şi împrejurimi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
14.01.2018
DE
Avatar traian.leuca
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Ploiești
înscris/ă în 06.03.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2017
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 4
+ COPII: 2 -- varsta: 2 şi 3 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Podul Suspendat Clifton - artă şi splendoare


Unul din cele mai interesante obiective turistice ale oraşului Bristol, folosit ca simbol pe multe site-uri de informare, reclame sau cărţi poştale, este Podul Suspendat Clifton ( Clifton Suspension Bridge). Are şi o istorie interesantă şi nu poţi spune că ai vizitat Bristolul, dacă nu treci şi pe la acest obiectiv ce leagă districtul Clifton de partea vestică a oraşului.

Aşezat peste râul Avon, Podul Suspendat Clifton este tare frumos şi oferă imagini panoramice impresionante asupra oraşului Bristol, a malurilor înalte din piatră şi a văii din jur. Peisajul este ameţitor, privind defileul râului ai impresia că te afli undeva în Arizona.

Aflat la 75 de metri deasupra defileului Avon şi lung de peste 200 de metri, a fost construit, aşa cum scrie pe o placă comemorativă aflată la capătul dinspre intrarea în oraş, în 1864, după planurile revizuite ale inginerului mecanic Isambard Kingdom Brunel (Isambard Regatul Brunel), care nu a mai apucat să se bucure de ideile sale (a decedat la doar 53 de ani în perioada când podul se construia).

Isambard Brunel este considerat unul dintre giganţii ingineriei engleze din secolul XIX, cu realizări în industria căilor ferate, cconstrucţia de porturi, docuri, poduri, tunele sau nave maritime. În 1843 construieşte cea mai mare navă de fier din lume, care este expusă într-un doc uscat pe un canal al râului Avon. Se numeşte SS Great Britain, am vizitat-o şi sper să o descriu separat într-un alt review.

Clifton Suspension Bridge mai este numit şi ”podul sinucigaşilor”, din cauza celor aproximativ 127 de persoane care şi-au găsit sfârşitul aruncându-se în gol de pe acest pod. Faţă de ce a povestit colega noastră @luciaoradea în 2011 ( vezi review) ghidul nostru de ocazie ne-a mai spus ceva despre aceşti sinucigaşi.

Pe sub pod şi pe marginea râului Avon se află o altă şosea care duce în oraş şi la aeroport. Pentru că sinucigaşii se aruncau de pe pe pod şi atunci se oprea circulaţia, ducând la ambuteiaje, autorităţile, pe lângă îngrădirile de la pod, au construit o pasarelă (terasă) din beton deasupra şoselei pentru „aterizarea” celor sătui de viaţă. Lângă această pasarelă se vede de pe pod şi un loc amenajat pentru intervenţii în cazul unor astfel de evenimente tragice. Cam cinic, dar, trebuie să recunoaştem, eficient.

Traversarea podului cu maşina se taxează cu 0,5 £, circulaţia pietonilor este gratis. Tururile cu ghid sunt şi ele gratis în weekend şi în sărbătorile legale. Noi am vizitat zona cu un ghid de ocazie, am traversat podul cu maşina de la est la vest, apoi la pas în sens invers. Traseul poate fi făcut în deplină securitate, inclusiv de copii. Ca urmare a gesturilor sinucigaşe, făcute de unii supăraţi pe viaţă, s-au îngrădit cu plase din sârmă locurile unde ar fi fost posibile căţărările pe marginile podului.

Imaginile panoramice văzute de la înălţimea considerabilă a acestui pod sunt absolute superbe de pe ambele laturi. De pe una din ele se poate admira panorama cartierului de vest al oraşului Bristol, de pe cealaltă defileul râului Avon. Un spectacol gratis şi interesant îl dau şi căţărătorii amatori, care încă de la prima oră iau cu asalt stâncile de est ce formează defileul.

Deasupra acestor stânci, aflate în stânga podului, se află un alt punct de interes turistic, Observatorul Clifton . Accesul se face urcând câteva trepte sau pe o alee asfaltată străjuită de arbori seculari. Observatorul este situat în mijlocul unui parc de agreement Clifton Down, la marginea unei păduri virgine cu multe specii de arbori, arbuşti sau flori sălbatice.

Intrarea la observator se face în grupuri şi este contra cost. Se urcă câteva trepte şi se intră într-o cameră obscură, unde pe un ecran circular se prezintă istoria podului, a observatorului şi a ţinuturilor din zonă. Pe nişte trepte înguste se poate coborâ într-un subsol, dar, fiind puţin claustrofob, nu am avut curajul.

Aproape de partea superioară a stâncilor ce formează defileul Clifton, pe lângă observator, se află o platformă din fier suspendată cu acces printr-un tunel. Nu am aflat pe unde este intrarea (nici nu m-a interesat :) ) şi m-am mulţumit să o privesc de pe pod. Tot de aici, de pe acest frumos deal, se poate vedea podul în toată splendoarea lui şi cred că de aici mi-au reuşit şi cele mai frumoase poze.

Dacă vă aflaţi în zonă şi doriţi să vizitaţi oraşul Bristol, nu rataţi Clifton Suspension Bridge. Nu este chiar un simplu pod, locul amplasării este unul mai deosebit, iar peisajele din jur sunt impresionante!

Vacanţe cât mai frumoase!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de traian.leuca in 14.01.2018 12:15:46

Validat / Publicat: 14.01.18 14:21:39


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în MAREA BRITANIE.
VIZUALIZĂRI: 2048


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (traian.leuca); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  58700 PMA (din 66 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Zoazore
[14.01.18 21:52:23]
» mesaj pers

   @traian. leuca: Ce de verde curat și pur! Iar podul e ca-n cărțile de povești, cu poduri spre palatele prințeselor.

   Podul e o frumusețe, la fel și Observatorul, dar P05 e absolut minunată!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- traian.leuca
[15.01.18 09:31:05]
» mesaj pers

   @Zoazore:

P05 e absolut minunată!
Toate pozele în care apare nepotul meu sunt minunate! :)

   Mulşumesc pentru vizită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- roth
[15.01.18 23:13:28]
» mesaj pers

   Frumos si interesant per total rw-ul. Da recunosc si eu frumusetea pozei P05, asta e.

   

   Acum nu am idee daca drumurile ma vor purta pe acolo, cu siguranta daca ajung imivoi reaminti de ce am citit aici.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- traian.leuca
[16.01.18 14:26:37]
» mesaj pers

   @roth:

nu am idee daca drumurile ma vor purta pe acolo

   În 2015 am vizitat un sat frumos din Anglia, Bibury (unii zic că ar fi cel mai frumos), şi am avut ceva prejudecăţi înainte de a povesti despre el: " ce să mai tocesc degeaba tastatura, când sunt convins că probabilitatea ca românii mei să vină pe aici tinde spre un 1%? ".

   Până la urmă am scris reviewul, în virtutea acelui "poate, poate", şi după 2 ani... surpriză: colega noastră de site, @crismis, vizitează şi ea Bibury.

   La fel s-a întâmplat şi cu oraşul Conwy din nordul Ţării Galilor (al doile oraş turistic după Cardiff).

   De data asta surpriza a venit din partea colegului @ Radu Tudoran, care poposeşte şi el pe aceste meleaguri.

   Deci, " never say never"!

   Mulţumesc pentru vizită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[28.01.18 10:39:38]
» mesaj pers

   @traian. leuca: Pentru ca niciodata nu stiu pe unde ma vor purta pasii (drept dovada si locul in care sunt acum) citesc despre orice destinatie vreau si despre unele (cum este si aceasta) docamdata ma bucur doar de lectura.

   Un loc foarte frumos, cu o priveliste minunata si la fe ca si ceilalti useri si eu spun ca P05 este minunata iar ochii va lucesc de bucuria de a va tine nepotul in brate.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- traian.leuca
[28.01.18 17:26:24]
» mesaj pers

   @mishu:

iar ochii va lucesc de bucuria de a va tine nepotul in brate.
Am noroc că fata mea nu e membru AFA să poată citi ecoul tău. Aş fi fost un om "mâncat"! :)

   Observaţia ta reprezintă incă o dovadă că, dintre cei trei nepoţi, Mario este flebeţea mea. Îmi reproşez, de multe ori, că sunt imparţial, da' nu pot să fac altfel. :(Şi tu ştii de ce... :(

   Mulţumesc pentru vizită!

   ---

   Cer scuze pentru off topic!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2017] Râul Avon şi şoseaua ce trece pe sub Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937034">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937034"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937034">Şterge vot</a></div><span id="v9937034" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937034)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937034Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937034MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2017] Râul Avon şi şoseaua ce trece pe sub Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia.
foto traian.leuca [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2017] Defileul Avon văzut de la Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937037">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937037"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937037">Şterge vot</a></div><span id="v9937037" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937037)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937037Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937037MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2017] Defileul Avon văzut de la Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia.
foto traian.leuca [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2017] Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937038">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937038"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937038">Şterge vot</a></div><span id="v9937038" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937038)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937038Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937038MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2017] Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia.
foto traian.leuca [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2017] O parte a oraşului Bristol văzut de la Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937040">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937040"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937040">Şterge vot</a></div><span id="v9937040" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937040)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937040Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937040MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2017] O parte a oraşului Bristol văzut de la Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia.
foto traian.leuca [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2017] Cu nepoţelul pe Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937041">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937041"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937041">Şterge vot</a></div><span id="v9937041" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937041)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937041Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937041MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2017] Cu nepoţelul pe Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia.
foto traian.leuca [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2017] Partea carosabilă a podului suspendat Clifton din Bristol, Anglia. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937042">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937042"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937042">Şterge vot</a></div><span id="v9937042" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937042)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937042Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937042MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2017] Partea carosabilă a podului suspendat Clifton din Bristol, Anglia.
foto traian.leuca [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2017] Altă imagine cu Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937043">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937043"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937043">Şterge vot</a></div><span id="v9937043" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937043)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937043Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937043MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2017] Altă imagine cu Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia.
foto traian.leuca [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2017] Defileul Avon văzut de pe Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937044">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937044"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937044">Şterge vot</a></div><span id="v9937044" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937044)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937044Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937044MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2017] Defileul Avon văzut de pe Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia.
foto traian.leuca [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2017] Platforma -belvedere de la Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937045">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937045"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937045">Şterge vot</a></div><span id="v9937045" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937045)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937045Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937045MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2017] Platforma -belvedere de la Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia.
foto traian.leuca [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2017] Observatorul Clifton văzut de pe Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937046">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937046"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937046">Şterge vot</a></div><span id="v9937046" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937046)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937046Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937046MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2017] Observatorul Clifton văzut de pe Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia.
foto traian.leuca [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2017] Alee ce urcă la Observatorul Clifton. Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937047">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937047"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937047">Şterge vot</a></div><span id="v9937047" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937047)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937047Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937047MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2017] Alee ce urcă la Observatorul Clifton. Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia.
foto traian.leuca [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2017] Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia văzut din parcul Clifton Down. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937048">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937048"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937048">Şterge vot</a></div><span id="v9937048" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937048)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937048Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937048MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2017] Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia văzut din parcul Clifton Down.
foto traian.leuca [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2017] Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia văzut din parcul Clifton Down. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937049">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937049"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937049">Şterge vot</a></div><span id="v9937049" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937049)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937049Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937049MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2017] Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia văzut din parcul Clifton Down.
foto traian.leuca [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2017] Pădurea din parcul de agrement Clifton Down. Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937050">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937050"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937050">Şterge vot</a></div><span id="v9937050" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937050)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937050Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937050MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2017] Pădurea din parcul de agrement Clifton Down. Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia.
foto traian.leuca [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2017] Alee de promenadă la Observatorul Clifton. Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937051">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937051"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937051">Şterge vot</a></div><span id="v9937051" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937051)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937051Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937051MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2017] Alee de promenadă la Observatorul Clifton. Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia.
foto traian.leuca [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2017] Aici lacătele sunt la depărtare de pod. :) Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937052">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937052"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937052">Şterge vot</a></div><span id="v9937052" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937052)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937052Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937052MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2017] Aici lacătele sunt la depărtare de pod. :) Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia.
foto traian.leuca [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2017] Observatorul Clifton din parcul de agrement Clifton Down. Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937053">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937053"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937053">Şterge vot</a></div><span id="v9937053" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937053)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937053Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937053MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2017] Observatorul Clifton din parcul de agrement Clifton Down. Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia.
foto traian.leuca [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2017] Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia văzut din parcul Clifton Down. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937054">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937054"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937054">Şterge vot</a></div><span id="v9937054" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937054)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937054Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937054MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2017] Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia văzut din parcul Clifton Down.
foto traian.leuca [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2017] Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia văzut din parcul Clifton Down. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937055">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937055"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937055">Şterge vot</a></div><span id="v9937055" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937055)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937055Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937055MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2017] Podul Suspendat Clifton din Bristol, Anglia văzut din parcul Clifton Down.
foto traian.leuca [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2017] Podul Suspendat Clifton din Bristol văzut de pe treptele de urcare la Observatorul Clifton. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937056">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937056"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937056">Şterge vot</a></div><span id="v9937056" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937056)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937056Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937056MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2017] Podul Suspendat Clifton din Bristol văzut de pe treptele de urcare la Observatorul Clifton.
foto traian.leuca [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.102488994598 sec