84080 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în Cluj și împrejurimi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
14.01.2018
DE
Avatar ioan marinescu
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Cluj-Napoca
înscris/ă în 20.07.13
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
JAN-2018
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
Restaurant-pizzerie Sandany

O ciorbă de burtă bună la SANDANY Cluj-Napoca


Am să încep cu o mărturisire de credință: toată familia noastră adoră ciorba de burtă! Așa că este și normal să știm, după tatonările de rigoare, unde ne place cel mai mult să mâncăm o ciorba gustoasă de burtă și care să ne facă să revenim.

Cum am ajuns să ne placă ciorba de burtă? Simplu! În desele circuite cu autocarul, la plecarea dar și la venirea în țară se face o haltă obligatorie la Izvorul Crișului, unde este aproape un ritual să te delectezi cu o ciorbă de burtă, făcută ”lege artis” și să pleci de acolo cu o burtă (plină) de ciorbă, care să-ți țină până acasă.

Am mai mâncat o ciobă de burtă bună și la o ospătărie pe lângă Deva, dar parcă tot prima a fost mai bună. Și să știți că am încercat și nu odată, să pregătim ciorbă de burtă și acasă, ”în regie proprie” și deși am respectat cu sfințenie rețeta clasică, nu ne-a ieșit așa de bună ca la restaurant. Explicația? Mi-am adus aminte de cea care mi-a dat-o maică-mea, Dumnezeu s-o odihnească în Dreapta Lui, referitoare la ciorba de fasole care o mâncam în armată și care mi se părea mai gustoasă decât cea pregătită de ea. ”Pentru că acolo mâncai ciorbă de fasole gătită la cazan, în cantitate mare! ” Pesemne că acel cazan era pricipalul factor în obținerea unei ciorbe bune de fasole.

Așa că ”ne-a căzut pata” pe restaurantul-pizzerie SANDANY, unde, până acum, am fost de vreo 7-8 ori cu familia (și Nunta de Aur am sărbătorit-o anul trecut acolo), la care se mai adaugă ieșirile la o bere, după ședintele de Cenaclul SATIRICON, care au loc în prima zi de luni a lunii. De ce ne ducem acolo? Pentru că ne place, după ce am încercat și alte locații și, mai ales, noi care ne pretindem oameni cu glagorie, nu vrem să plătim localul, pe unde ne ducem, ci mâncarea! Preferăm un local mai modest, decent, cu dotări normale, dar cu mâncare bună la prețuri modice! De băutură, ce să zic, este peste tot aceiași, numai prețurile diferă după încadrarea localuilui.

Restaurantul-Pizzerie SANDANY se află situat în centrul Clujului, la cca 300 m de Catedrala Mitropolitana din piața Avram Iancu, pe strada General Traian Moșoiu nr. 18 (la 100 m de Spitalul Militar). Este un local de cat. II, cu o fațadă modestă, dar dotat la interior cu o terasă acoperită, cu aer condiționat, care îți permite să consumi ce-ți dorește inima, în condiții civilizate și vara și iarna. Pe lateralele terasei sunt 6 separeuri deschise (vezi foto) care permit celor care își doresc un oarecare grad de intimitate să beneficieze de așa ceva. Cum întri, din hol, în dreapta, se află un salon, cu o capacitate de 30 de locuri la mese, fără să te înghesuiești și unde, de regulă, noi epigramiștii ținem sedințele de post-cenaclu, precum și anul acesta, microrevelionul!

Despre măncare ce să mai spun? Față de alte restarante, SANDANY, oferă celor care vin să-i calce pragul sortimente de pizza pe vatră (care e la vedere). Ceea ce este interesant de reținut este că poți comanda ca blatul sa fie mai gros sau mai subțire, mai crocant sau mai pufos sau dacă vrei adausuri suplimentare pe blat, față de rețeta originală, dorința își este îndeplinită...

În alte dăți am mai măncat și altceva, pe lângă ciorba de burtă. Așa de exemplu micii sunt”mari”, lungi și sățioși (2,5 lei/buc, 4 mi-au fost de ajuns). Escalopul cu ciuperci (27 lei) este excelent, iar fasolea cu ciolan (18 lei), adusă pe un platou, multă și bună. Se mai poate comanda: tochitură cu mămăliguța (21 lei), ciolan de porc desosat cu hrean și muștar (18,50 lei), ficat de vită la grătar (21 lei), salate, etc. Sistemul de ventilație este bun, așa că nu te poți plânge că știe tot localul ce se pregătește în momentul respectiv la bucătărie. Alte câteva prețuri: ciorba de burtă 12 lei, o porție generoasă de cartofi pai (îi comandăm ca să meargă berea) 6,50 lei, pizza între 19,50 și 29 lei.

Localul este dotat cu 4 TV mari (cu plasmă) la care poți urmări meciuri sau spectacole, precum și o cameră pentru fumat, unde vicioșii se pot afuma în voie unii pe alții. Wi-Fi cu semnal bun este în tot localul.

Personalul este amabil, serviabil și rapid, ceea ce se resfrânge în cuantumul bacșișurilor. Timpul de așteptare a unei comenzi este în funcție de felul comandat. Ciorba de burtă este servită imediat, dar un grătar durează, mai ales dacă îl vrei bine pătruns.

Ca băuturi: berea Ursus 6 lei (eu beau bere neagră românească Ursus sau Silva, la 7 lei sticla), votca V33 care merge bine la ciorbă, 6 lei/100 g. Și vinul casei e de o calitate mulțumitoare ca gust și preț.

Restaurantul SANDANY are o vechime de 10 ani în cattering.

Pe cinstite,mai întâi am tras cu ochiul la cele 18 postări ale colegilor din AFA de la rubrica ”Unde mâncam la Cluj? ” pentru a vedea dacă nu mai există o relatare similară despre acest local și n-am găsit, așa că am scris aceste rânduri cu inima împăcată. Gata!

P. S. Adaug coordonatele ca să fie acolo: latitudine 46.768204756607741 și longitudine 23.612022399902344h

---
Impresii încărcate de ioan marinescu in 14.01.2018 12:09:55

Validat / Publicat: 14.01.18 13:31:07

VIZUALIZĂRI: 3005


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ioan marinescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  27650 PMA (din 29 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mishu
[14.01.18 13:43:08]
» mesaj pers

   @ioan marinescu: Pot sa ma socotesc autoarea votului nr 1 deoarece @Cornel nu intra in carti :). Dupa aceasta afirmatie

Am să încep cu o mărturisire de credință: toată familia noastră adoră ciorba de burtă!
va simpatizez si mai mult caci pentru mine ciorba de burta este pe locul 1 la mare distanta de toate celelalte ciorbe, astfel incat citind doar aceasta prima fraza am inceput sa inghit in sec si astia pe aici nu au asa ceva:(.

   In rest am citit in fuga, mai mult cu ochii inchisi deoarece "meniul" meu de azi e departe de ce povestiti e aici.

   Dar, citit si mare drag si votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- crismis
[14.01.18 15:06:50]
» mesaj pers

   @ioan marinescu: Săru' mâna pentru masă! Bine de știut pentru următoarea vizită la Cluj!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[14.01.18 18:40:37]
» mesaj pers

   @ioan marinescu:

   Pizza din poza arată foarte bine! Restul, aspectul localului nu spune nimic special. Dar pe mine ma interesează de cele mai multe ori gustul, servirea (sau autoservirea), prețul, amplasarea.

   Util articolul pentru când mai ajung in Cluj-Napoca. Uneori in delegații acest gen de localuri sunt preferate. Așa ca am citit cu interes.

   Felicitări! Numai de bine. Citesc cu interes și alte recomandați.

   Spre deosebire de mențiunea Dvs din finalul articolului, eu caut de multe ori locuri deja lăudate pe AFA.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Zoazore
[14.01.18 20:57:55]
» mesaj pers

   @ioan marinescu: M-ați cucerit definitiv! Și, mai mult, ați fost uman și n-ați pozat ciorba aia pe care, ca și @mishu, aș mânca-o de dimineață până seara!

   Și DA, mama Dumneavoastră avea dreptate: mâncarea de cazan, oricare-a fi ea, e mai gustoasă!

   La mulți, sănătoși și inspirați ani!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33
[14.01.18 22:19:54]
» mesaj pers

   @ioan marinescu:

Am să încep cu o mărturisire de credință: toată familia noastră adoră ciorba de burtă! Așa că este și normal să știm, după tatonările de rigoare, unde ne place cel mai mult să mâncăm o ciorba gustoasă de burtă și care să ne facă să revenim.

   Subscriu la mărturisirea de mai sus.

   Am răsfoit pozele chiar de două ori, dar fără succes. Am văzut o pizza care arată bine, nişte cartofi, dar ciorba de burtă???

   O recomandare de ţinut minte.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ioan marinescu
[15.01.18 10:16:31]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Mulțumesc pentru vot și pentru gândurile bune. La proxima ocazie, în delegație la Cluj-Napoca, aștept un semn ca să mergem să mâncam amândoi o ciorbă de burtă la SANDANY. Cât privește localurile lăudate de membrii AFA și eu am acest obicei când caut unde se mănânca mai bine într-un oras unde nu cunosc localurile. La Cluj nu e cazul, dar am vrut să evit o postare despre un local care fusese deja ”descoperit” de alții, dar și curiozitatea de a afla și alte păreri despre localuri care deja le știam.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ioan marinescu
[15.01.18 10:26:55]
» mesaj pers

   @Zoazore: Mulțumesc pentru vot și pentru urare. Fotografia cu ciorba de burtă, cum bine a sesizat nicole33 n-am postat-o (dar am lăudat-o destul, ciorba nu foto) pentru simplu motiv că am rătăcit-o și nu mai dau de ea. Îmi iau angajamentul ”în fața tovarășilor mei” ca am s-o caut și am s-o postez.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[15.01.18 12:19:13]
» mesaj pers

   @ioan marinescu: Nene, fiti uman pana la capat! Mila v-o implor! Cu mine trei ar lesina la vederea pozei aleia! Doamne-Doamne a vrut s-o rataciti, lasati-o ratacita!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[15.01.18 15:16:29]
» mesaj pers

   @ioan marinescu:

   Am reținut. Cu plăcere! 😊

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- roth
[15.01.18 23:04:50]
» mesaj pers

   Marturisire au ba, ciorba buna stiu sigur ca da.

   Am o datorie fata de Cluj si unii clujeni si clar revin in zona, o sa tin minte sa testez localul chiar daca nu mananc ciorba de burta insa simt ca voi gasi ceva foarte gustos si pe gustul meu.

   

   Felicitari atat pentru rw cat si pentru nunta de aur si de ce nu... Pofta buna! in continuare... se stie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ioana74
[16.01.18 12:23:26]
» mesaj pers

   @ioan marinescu: Stiam eu ca nu trebuie sa va citesc articolul inainte de masa, acum mi-e o foame de ma doare! Bine ca stiu ca va place o ciorba buna de burta, cand ajungeti la Alba va invita la Petresti la Casa Simi (langa Sebes), pentru amatorii de ciorbica buna e musai de vizitat :)

   Votat cu mare, mare drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[17] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JAN-2018] Vedere generală a fațadei restaurantului SANDANY. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937019">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937019"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937019">Şterge vot</a></div><span id="v9937019" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937019)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937019Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937019MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JAN-2018] Vedere generală a fațadei restaurantului SANDANY.
foto ioan marinescu [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JAN-2018] -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937020">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937020"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937020">Şterge vot</a></div><span id="v9937020" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937020)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937020Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937020MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JAN-2018]
foto ioan marinescu [14.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [JAN-2018] Fațada. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937021">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937021"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937021">Şterge vot</a></div><span id="v9937021" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937021)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937021Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937021MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JAN-2018] Fațada.
foto ioan marinescu [14.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [JAN-2018] Intrara la Sandany. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937022">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937022"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937022">Şterge vot</a></div><span id="v9937022" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937022)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937022Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937022MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JAN-2018] Intrara la Sandany.
foto ioan marinescu [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JAN-2018] Vedere generală. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937023">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937023"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937023">Şterge vot</a></div><span id="v9937023" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937023)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937023Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937023MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JAN-2018] Vedere generală.
foto ioan marinescu [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JAN-2018] Intrarea -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937024">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937024"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937024">Şterge vot</a></div><span id="v9937024" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937024)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937024Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937024MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JAN-2018] Intrarea
foto ioan marinescu [14.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [JAN-2018] Holul de la intrare. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937025">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937025"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937025">Şterge vot</a></div><span id="v9937025" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937025)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937025Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937025MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JAN-2018] Holul de la intrare.
foto ioan marinescu [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JAN-2018] Salonul pentru evenimente. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937026">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937026"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937026">Şterge vot</a></div><span id="v9937026" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937026)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937026Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937026MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JAN-2018] Salonul pentru evenimente.
foto ioan marinescu [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JAN-2018] Salonul evenimentelor. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937028">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937028"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937028">Şterge vot</a></div><span id="v9937028" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937028)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937028Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937028MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JAN-2018] Salonul evenimentelor.
foto ioan marinescu [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JAN-2018] Terasa. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937029">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937029"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937029">Şterge vot</a></div><span id="v9937029" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937029)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937029Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937029MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JAN-2018] Terasa.
foto ioan marinescu [14.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JAN-2018] Barul. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937030">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937030"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937030">Şterge vot</a></div><span id="v9937030" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937030)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937030Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937030MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JAN-2018] Barul.
foto ioan marinescu [14.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [JAN-2018] Terasa cu separeurile. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937031">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937031"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937031">Şterge vot</a></div><span id="v9937031" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937031)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937031Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937031MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JAN-2018] Terasa cu separeurile.
foto ioan marinescu [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JAN-2018] Unul din TV plasmă. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937032">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937032"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937032">Şterge vot</a></div><span id="v9937032" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937032)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937032Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937032MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JAN-2018] Unul din TV plasmă.
foto ioan marinescu [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JAN-2018] Dispunerea TV pe terasă. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937033">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937033"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937033">Şterge vot</a></div><span id="v9937033" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937033)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937033Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937033MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JAN-2018] Dispunerea TV pe terasă.
foto ioan marinescu [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JAN-2018] Unul dintre sortimentele de pizza. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937035">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937035"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937035">Şterge vot</a></div><span id="v9937035" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937035)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937035Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937035MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JAN-2018] Unul dintre sortimentele de pizza.
foto ioan marinescu [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JAN-2018] Porția de cartofi pai care merg la bere. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937036">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937036"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937036">Şterge vot</a></div><span id="v9937036" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937036)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937036Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937036MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JAN-2018] Porția de cartofi pai care merg la bere.
foto ioan marinescu [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JAN-2018] Aspect din interior. -- foto by <b>ioan marinescu</b> [uploaded 14.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av937039">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv937039"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=937039">Şterge vot</a></div><span id="v9937039" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(937039)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f937039Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e937039MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JAN-2018] Aspect din interior.
foto ioan marinescu [14.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

[17] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.118051052094 sec