83950 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Clifton Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.01.2018
DE
Avatar Aurici
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 19.04.13
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 2 nopti
TIP: PRIETENI
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
150 lire (180 EUR)
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 32 GBP  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Un hotel bun, cu un mare plus pentru vecinătatea cu Grădina Botanică


Urmare de aici

La toate cazările din Scoția, mai puțin la cea din Edinburgh, a trebuit să dăm telefon de pe drumuri ca să întrebăm până la ce oră ne primesc, pentru că de fiecare dată știam că o să ajungem foarte târziu. Și asta pentru că am descoperit o țară extraordinar de frumoasă și a fost imposibil să ne mai ținem de vreun plan. Atât de des ne-am oprit și ne-am sucit în drumurile noastre și atât de des am urlat „view, view... ”, că am înnebunit șoferul, care a zis bogdaproste când a predat mașina.

La fel de târziu am ajuns și la Hotel Clifton din Glasgow, după o zi obositoare, dar foarte frumoasă, mergând de-a lungul lacului Loch Ness și apoi prin cheile Glencoe și Valea Verde (Glen Green) unde am avut parte de niște peisaje de visul-visului. Am avut de mers sub 200 de mile pe care le-am făcut într-o zi dar în mod normal 3-4 ore ar fi fost suficiente.

Am ajuns așadar la Glasgow tot cu mașina închiriată de la Edinburgh, cu care am făcut aprox 2000 de km prin Scoția. Intenția inițială era să o predăm imediat cum ajungem la Glasgow și să ne plimbăm liniștiți prin oraș, dar n-a mai ieșit așa pentru că am căscat gura pe drum și a fost imposibil să mai ajungem până la ora 18 în Glasgow. Așa că am sunat la firma care ne-a închiriat-o și am avut noroc că s-a putut prelungi cu încă o zi, în aceleași condiții.

Pentru că știam de la rezervare că la Clifton se plătește check-in-ul întârzit am sunat de pe drum să vedem ce înseamnă asta și am aflat că între 22 și 2 check-in-ul se face cu un cost suplimentar de 25 de lire, dar numai după ce anunți în prealabil la telefon. Am răsuflat ușurați pentru că, până la urmă am reușit să ajungem puțin după ora 20.

La Hotel Clifton din Glasgow, eu am făcut rezervările pe booking și a contat prețul bun, 75 de lire/noapte cu MD, nota bună (8,6) dar și faptul că de centrul Glasgow-ului n-am putut să ne apropiem. Până la urmă am considerat alegerea potrivită când am văzut că hotelul se află la 2 mile de centrul orașului Glasgow și are legături foarte bune. Stația de metrou este la 2-3 minute de mers pe jos și face 8 minute până în centru (4 stații). O călătorie cu metroul costa 1,65 lire, dar noi l-am folosit doar o singură dată pentru că ne-am prelungit cu încă o zi mașina închiriată și ne-am făcut treaba cu ea.

O alternativă bună la metrou este o stație de taxi care se află chiar la colțul clădirii și cu toate că Scoția este o țară scumpă, taxi-urile mi s-au părut rezonabile. Noi am mers până la aeroport și ni s-a părut foarte bine (5 persoane, cu multe bagaje, 7 mile, 23 de lire). Și cred că sunt și autobuze dar nu m-am lămurit cu ele, așa că mai bine nu vă încurc.

După ce am făcut rezervarea, chiar dacă era cu anulare gratuită până aproape de plecare, a doua zi ne-au retras jumătate din bani de pe card. Probabil că dacă anulam în timp util mi-ar fi transferat înapoi banii, dar cum nu am găsit ceva mai bun a rămas Clifton, iar restul de bani i-am plătit numerar la fața locului.

Adresa hotelului este Buckingham Terrace, North West Glasgow, Gps N055 52,656 W 04 17,308 și se află într-o intersecție mare, exact lângă Grădina Botanică din Glasgow. La colțul străzii este o stație de taxi, cum am zis, iar vis-a-vis, chiar pe colțul intersecției, este o mare și frumoasă catedrală, dar am avut surpriza să dăm de o cârciumă când ne-am dus să o vizităm și noi. V-am mai zis câte catedrale am găsit transformate în magazine sau cârciumi în Scoția. Din această intersecție, strada principală este cea care te duce până în centru, iar perpendicular pe ea este o stradă mai largă cu magazine și baruri și foarte aproape pe această stradă este stația de metrou.

Clifton se află într-un ansamblu de clădiri mai vechi, lipite unele de altele, în care se află și locuințe dar și firme și hoteluri mici, cu puține etaje, putin retrase de la șosea, iar accesul se face pe o alee unde erau parcate mașini. Acolo, sau pe străduțele din jur ni s-a spus să ne căutăm și noi parcare pentru că era gratis dar trebuia să-ți găsești loc. Am găsit undeva spre Grădina Botanică, la doar 3-5 minute de mers pe jos. Am putut însă să staționăm în fața hotelului până când ne-am dat bagajele jos.

După ce am sunat la interfon, ni s-a deshis ușa și am intrat într-un hol iar de acolo, imediat la dreapta am ajuns la recepție unde ne-a întâmpinat cea mai acră persoană din acest sejur și din aproape toate sejururile mele. Nu pot să spun că ne-a făcut ceva anume femeia asta, ci pur și simplu că era total neprietenoasă. O domnișoară bătrână, supărată pe toate, pe care mi-am imaginat-o umblând prin castele întunecate, în cămașă de noapte lungă, cu o făclie în mână, cu un păr în dezordine... În fine, nu știu concret ce să zic că ne-a făcut. Ne-a rezolvat toate cererile, ne-a răspuns la întrebări, ne-a condus la camere, s-a achitat săraca de toate sarcinile... dar nu ne-a plăcut mutra ei. Ce zâmbete de bun venit... nu cred că îi era familiar așa ceva. În plus avea un accent de ne-a omorât. Trebuia să ne concentrăm foarte tare ca să înțelegem ce spune și am pus-o să repete de mai multe ori unele lucruri. Asta nu a fost un caz singular. După aceea aveam să remarcăm că oamenii din Glasgow vorbesc cu un accent diferit și a fost foarte greu să-i urmărim și să-i înțelegem.

Recepția era o sală destul de mare cu un spațiu de lounge cu canapele și fotolii, o vitrină cu diverse suveniruri și monitoare pe care se derulau imagini din toate colțurile hotelului... foarte multe camere de luat vederi. De acolo, din recepție se intra în salonul unde am servit micul dejun și după cum aveam să observăm, doamna de la recepție era bună la toate pentru că ea împreună cu alte două fete se ocupa și de micul dejun. La fel de sobră și acolo de nu-ți venea să-i ceri nimic, să n-o întrebi nimic ca să nu riști să te trezești cu o farfurie în cap. Nu știu de ce ne-a lăsat senzația asta pentru că sunt convinsă că nu era cazul.

Am plătit diferența pe care o mai aveam de dat și abia după aceea ne-a dat cheile de la camere. Am avut o cameră acolo, la parter, chiar lângă recepție și una la etajul 2, la care am ajuns pe niște holuri întortocheate după ce am urcat niște scări circulare, mochetate, cu balustrade, ca de palat.

Camerele au fost amândouă aproximativ la fel, parcă cea de la parter mai cu moț puțin. Dar ambele mult mai mari decât ne așteptam, cu 2 paturi duble, un dulap dresing cu polițe, dar deschis, fără uși, comodă, fotolii, un birou cu oglindă pe care era fierbătorul și tot ce trebuia ca să facem ceai, cafea, așa cum am găsit peste tot prin Scoția.

Nici una din camere nu a avut balcon și nu cred că avea vreuna pentru că de la stradă nu se vedeau balcoane, dar priveliștea de pe geam nu era rea. Noi am avut vedere către niște clădiri foarte vechi. S-a făcut curățenie în fiecare zi și chiar dacă hotelul este cam vechi și puțin se simte/miroase asta, nu am nimic să reproșez d. p. d. v. al curățeniei.

Baia a fost și ea pe măsura camerei, mai mare decât aveam nevoie, cu cadă, dar cu un minim de consumabile, doar două săpunele. Foehn nu am avut, dar ni s-a spus că dacă avem nevoie putem cere de la recepție.

Pentru micul dejun aveam de ales între mic dejun scoțian cu un ou ochi, fasole, un cârnat care n-a fost bun deloc și a doua zi i-am spus să nu mi-l mai pună în farfurie, 2 buc de bacon, o jumătate de roșie coaptă, ceai cafea, sau continental (vegetarian) cu cereale, lapte, unt, gem... Farfuriile erau aduse la masă după cum îți exprimai opțiunea. La liber era unt, gem, compot, iaurturi, fructe și niște batoane de cașcaval. Am mâncat 2 zile mic-dejunul ăsta, dar nu cred că mai puteam mult.

Internet wireless a fost gratuit și disponibil în tot hotelul și cum spuneam parcarea era la liber cu condiția să îți găsești singur loc prin jurul hotelului.

Recomand fără discuție hotelul ăsta chiar dacă am zis una-alta de biata femeie de la recepție. Este accesibil ca preț, poziționat la 2 mile de centru dar cu legături foarte bune, cu o stație de taxi la doi pași, care te pot duce la aeroport la un preț rezonabil și chiar dacă este cam vechiuț este curat și are camere foarte mari. Și până ajungeți voi poate doamna de la recepție iese la pensie.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Aurici in 07.01.2018 11:20:40

Validat / Publicat: 07.01.18 12:05:06


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în MAREA BRITANIE.
VIZUALIZĂRI: 1285


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Aurici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  62400 PMA (din 47 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster45
[07.01.18 12:04:12]
» mesaj pers

   @Aurici:

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   ===

   Mutat în rubrica "Clifton Hotel, GLASGOW" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[07.01.18 12:21:23]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[07.01.18 14:00:33]
» mesaj pers

   @webmaster45: Perfect, acolo este.

   @webmaster: Multumesc mult.

   La multi ani pentru Ioanele și Ionii din viața voastră, dacă aveți. Și la mulți ani celor cu acest nume din comunitatea noastră.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Zoazore
[08.01.18 22:05:54]
» mesaj pers

   @Aurici: Ce diferență este între camera asta și cea mică-mică de la Black Isle Bar&Rooms! Deși e veche, are așa, un aer nobil, tipic englezesc.

   N-aș fi putut, însă, ca dimineața să mănânc fasole! Bine, eu nu mănânc deloc, dar dimineața...

   Revin: DA, îmi place acest hotel!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[09.01.18 08:10:44]
» mesaj pers

   @Zoazore: Da, a fost o diferență de mărime și de stil. În felul lor însă fiecare ne-a plăcut. Și cum am mai spus dacă este curat, le iert gazdelor mele orice alte păcate.

   Nici eu nu prea am mâncat fasolea aia și nici bacon-ul, nici cârnatul ăla... D-aia spuneam că am ciugulit două dimineți, dar n-aș fi putut mai mult. Apoi era și o diferență mare între acest mic dejun și cel al Lindei din Duftown care se baza pe aceleași ingrediente practic, dar incomparabil ca și calitate.

   Experiențe... ce să zic. Dar toate ne prind bine, nu? Excursii să fie.

   Te pup, să ai un an liniștit, cu multă sănătate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mishu
[15.01.18 19:56:21]
» mesaj pers

   @Aurici: M-a amuzat prezentatea ta facuta doamnei si parca vedeam acele guvernante fete batrane din filmele englezesti =)).

   In rest insa hotelul mi se pare foarte dragut, dar la fel ca si tine, micul dejun nu prea intra in calculele mele obisnuite. Insa cum nu plec dimineata de acasa (sau de unde oi fi) fara sa mananc ceva cred ca as fi combinat ceea ce as fi putut si in final iesea ceva.

   Insa este de retinut hotelul si daca vreodata voi ajunge pe acolo il voi avea in vedere.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Aurici
[17.01.18 13:31:41]
» mesaj pers

   @mishu: Doamna a fost cea mai acră persoană pe care am întâlnit-o în drumurile mele, am fost cât am putut de blândă în prezentare. Și asta pentru că d. p. d. v. profesional n-am avut ce să îi reproșăm.

   Micul dejun scoțian a fost bun pentru noi o zi-două, după aceea nu cred că mai puteam. Noroc că am avut doar 3 mic-dejunuri în toată vacanța că altfel nu știu ce am fi făcut. Și a fost învățătură de minte pentru că dacă mai ajungem în Scoția o să încercăm fără mic-dejun dacă se poate.

   Hotelul este bun, poți să-l ai în vedere și îți doresc să ajungi (și) acolo.

   Te pup, mă bucur că ai rămas printre noi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[30] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2017] Intersecția în care se află Hotel Clifton. Aici intrarea la Grădina Botanică vecină. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 07.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935428">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935428"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935428">Şterge vot</a></div><span id="v9935428" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935428)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935428Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935428MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2017] Intersecția în care se află Hotel Clifton. Aici intrarea la Grădina Botanică vecină.
foto Aurici [07.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2017] Colțul celălalt, catedrala vecină, care de fapt era o cârciumă. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 07.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935429">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935429"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935429">Şterge vot</a></div><span id="v9935429" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935429)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935429Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935429MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2017] Colțul celălalt, catedrala vecină, care de fapt era o cârciumă.
foto Aurici [07.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2017] Catedrala restaurant, vecină cu Hotel Clifton care se umplea de rock-eri cum venea seara. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 07.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935430">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935430"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935430">Şterge vot</a></div><span id="v9935430" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935430)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935430Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935430MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2017] Catedrala restaurant, vecină cu Hotel Clifton care se umplea de rock-eri cum venea seara.
foto Aurici [07.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2017] Clădirea în care se află Hotel Clifton. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 07.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935431">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935431"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935431">Şterge vot</a></div><span id="v9935431" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935431)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935431Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935431MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2017] Clădirea în care se află Hotel Clifton.
foto Aurici [07.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2017] Am staționat puțin în fața hotelului, atât cât ne-am descărcat bagajele. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 07.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935432">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935432"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935432">Şterge vot</a></div><span id="v9935432" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935432)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935432Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935432MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2017] Am staționat puțin în fața hotelului, atât cât ne-am descărcat bagajele.
foto Aurici [07.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2017] Intrare Hotel Clifton din Glasgow. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 07.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935433">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935433"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935433">Şterge vot</a></div><span id="v9935433" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935433)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935433Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935433MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2017] Intrare Hotel Clifton din Glasgow.
foto Aurici [07.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2017] Hotel Clifton - sunați la clopoțel mai întâi. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 07.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935434">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935434"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935434">Şterge vot</a></div><span id="v9935434" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935434)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935434Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935434MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2017] Hotel Clifton - sunați la clopoțel mai întâi.
foto Aurici [07.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2017] Hotel Clifton - aceasta a fost prima imagine după ce am intrat. Prima ușă din dreapta este recepția. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 07.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935435">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935435"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935435">Şterge vot</a></div><span id="v9935435" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935435)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935435Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935435MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2017] Hotel Clifton - aceasta a fost prima imagine după ce am intrat. Prima ușă din dreapta este recepția.
foto Aurici [07.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2017] Hotel Clifton - Micul punct infoturistic de la intrare. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 07.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935436">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935436"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935436">Şterge vot</a></div><span id="v9935436" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935436)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935436Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935436MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2017] Hotel Clifton - Micul punct infoturistic de la intrare.
foto Aurici [07.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2017] Intrare recepție. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 07.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935438">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935438"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935438">Şterge vot</a></div><span id="v9935438" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935438)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935438Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935438MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2017] Intrare recepție.
foto Aurici [07.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2017] Recepție Hotel Clifton. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 07.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935439">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935439"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935439">Şterge vot</a></div><span id="v9935439" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935439)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935439Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935439MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2017] Recepție Hotel Clifton.
foto Aurici [07.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2017] Recepție cu șemineu, canapele și TV. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 07.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935440">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935440"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935440">Şterge vot</a></div><span id="v9935440" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935440)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935440Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935440MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2017] Recepție cu șemineu, canapele și TV.
foto Aurici [07.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2017] Recepția cu vitrina cu suveniruri în față. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 07.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935441">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935441"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935441">Şterge vot</a></div><span id="v9935441" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935441)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935441Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935441MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2017] Recepția cu vitrina cu suveniruri în față.
foto Aurici [07.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2017] Scări și balustrade frumoase la Clifton. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 07.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935442">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935442"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935442">Şterge vot</a></div><span id="v9935442" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935442)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935442Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935442MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2017] Scări și balustrade frumoase la Clifton.
foto Aurici [07.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2017] Ne îndreptăm spre etajul nostru (2). -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 07.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935443">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935443"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935443">Şterge vot</a></div><span id="v9935443" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935443)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935443Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935443MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2017] Ne îndreptăm spre etajul nostru (2).
foto Aurici [07.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2017] Încă puțin și ajungem la etajul 2. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 07.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935444">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935444"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935444">Şterge vot</a></div><span id="v9935444" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935444)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935444Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935444MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2017] Încă puțin și ajungem la etajul 2.
foto Aurici [07.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2017] Holul de la etajul 2. Camera noastră a fost ultima, pe stânga. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 07.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935445">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935445"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935445">Şterge vot</a></div><span id="v9935445" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935445)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935445Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935445MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2017] Holul de la etajul 2. Camera noastră a fost ultima, pe stânga.
foto Aurici [07.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2017] Camera cu 2 paturi duble de la Clifton. Am mai zis că scoțienii ăștia erau cam mari și și-au făcut paturi pe măsură. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 07.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935446">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935446"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935446">Şterge vot</a></div><span id="v9935446" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935446)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935446Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935446MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2017] Camera cu 2 paturi duble de la Clifton. Am mai zis că scoțienii ăștia erau cam mari și și-au făcut paturi pe măsură.
foto Aurici [07.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2017] Cameră foarte mare, puțin învechită, dar foarte bună. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 07.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935447">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935447"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935447">Şterge vot</a></div><span id="v9935447" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935447)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935447Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935447MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2017] Cameră foarte mare, puțin învechită, dar foarte bună.
foto Aurici [07.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2017] Cele 2 paturi dar unul ne-a fost de ajuns. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 07.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935448">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935448"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935448">Şterge vot</a></div><span id="v9935448" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935448)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935448Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935448MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2017] Cele 2 paturi dar unul ne-a fost de ajuns.
foto Aurici [07.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [AUG-2017] Dulapul fără uși!! Așa se poartă la Clifton. Și în cealaltă cameră a fost la fel. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 07.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935449">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935449"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935449">Şterge vot</a></div><span id="v9935449" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935449)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935449Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935449MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2017] Dulapul fără uși!! Așa se poartă la Clifton. Și în cealaltă cameră a fost la fel.
foto Aurici [07.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[30] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.116570949554 sec