83860 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Mărginimea Sibiului

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
03.01.2018
DE
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 02.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
DEC-2017
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Comuna cu trei sate


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Lânga un sat din apropierea Sibiului aterizează o farfurie zburătoare. Autoritațile iau imediat măsura de a anunța sătenii despre acest eveniment si despre comportarea pe care trebuie să o aibă dacă întâlnesc cumva un extraterestru.

"Dragi săteni, pe izlazul de lângă satul nostru a aterizat o farfurie zburătoare. Dacă din întâmplare întâlniți un extraterestru vă sfătuim să vă păstrați calmul, să nu încercați să îi agresați în vre-un fel - ba din contră – fiți prietenoși și încercați prin gesturi și puține cuvinte să comunicați. Ca să îi puteți recunoaște vă informăm că extratereștri sînt: mici, verzi, au ochii bulbucați si mâinile până la pământ"

Spre seară, Gheorghe era la coasă. Și cum cosea el vede un "omuleț" mic, verde, cu ochii bulbucați si mâinile până la pământ. Se apropie încet să nu-l sperie si îi spune:

- Eu... Gheorghe... cosaș... cosesc.

La care omulețul îi răspunde:

- Eu... Ion... pădurar... mă c.c...

 

Trec să zicem săptămânal pe lângă comuna cu trei sate, dar a curs multă apă pe Cibin de la ultima vizită. Așa că în ultima zi a anului 2017, vorba pădurarului/vânătorului din bancul de la începutul articolului, am împușcat trei iepuri de o dată adică vizitat cu ocazia unui drum spre sudul județului comuna Șelimbăr cu cele trei sate componente Veștem, Mohu și Bungard.

Șelimbăr

Nu degeaba a aterizat extraterestrul pe aici, o fi auzit de bătălia victoriaosă de la Șelimbăr al lui Mihai Viteazul din 1599 împotriva lui Andrei Báthory. Extraterestrul o fi avut și mașina timpului în dotare și dorea să vadă bătălia live. Așa se explică zvonurile cu nava extraterestră. În fine, lăsând gluma la o parte Șelimbărul are o istorie mult mai veche, chiar nu vreau să ajung la epoca paleoticului mijlociu(s-au descoperit ceva urme) dar romanii deja se plimbau deja pe aici ca pe o autostradă (s-au descoperit urme de drum roman o fi fundația autostrăzii care se va numi Sibiu-Pitești??) iar tătarii în 1241 chiar au făcut prăpăd pe acea vreme au fost un fel de Kim-Jong-un din secolul XIII.

Șelimbărul este o comună bogată, se spune dar io oricum observ asta pe fiecare bon fiscal primit la cumpărăturile din Auchan/Carrefour/LeroyMerlin/plus and Co. (care aparțin de comuna Șelimbăr) de fapt duminică seara când vreau să intru în Sibiu cu mașina venind dinspre vreun obiectiv turistic/excursie/drumeție montană din sudul județului trebuie să dau prioritate la tot neamul sibian(oare)care iasă din Mall-de fapt obiectivul turistic nambăr oan din rândul populației-și stau chiar și 30 minute în trafic... no coment. Deci simt pe pielea mea/contribui personal la bunăstarea comunei... pff.

În fine, hai să luăm și latura turistică, ce putem vizita pe acolo. Dar să povestesc despre acces prima dată. Mulți ani DN1 trecea prin mijlocul comunei. Din anii 80 drumul național nu mai trece prin comună. De la sensul giratoriu de la Mallul susnumit (direcția București) a treia ieșire este str. Mihai Viteazul care este de fapt și artera principală din comună.

Biserica evanghelică construită în secolul XIII este numărul unu de văzut pe acolo. Există și o fortificație din piatră în jurul lăcașului de cult construită în aceeași perioadă. Biserica se află în apropierea drumului, primăriei și centrului comunei. Locuri de parcare se găsesc fără probleme. Tot aici observăm bustul lui Mihai Viteazul, căsuțele de la târgul de Crăciun, o scenă pentru diferite evenimente și un patinoar.

Biserica Adormirea Maicii Domnului vom observa imediat lângă patinoar. Construită în stil bizantin între 1928-1937 a fost sfințită de mitropolitul Nicolae Bălan. La momentul vizitei (duminică 31.12) erau accesibile ambele lăcașe de cult.

La ieșire din comună de pe DN1 se poate accesa Monumentul Eroilor amplasat pe un deal constând dintr-un obelisc împrejmuit. S-a amplasat în 1932 în memoria ostașilor lui Mihai Viteazul căzuți în bătălia din 1599 și soldaților căzuți în primul război mondial. Merită o oprire și aici.

Comuna este foarte îngrijită iar proprietățile pe măsură(la ieșirea spre Brașov vile private și pensiuni multe). Dar hai să povestesc puțin și despre satele comunei.

Mohu

Mohu unul din satele componente se poate accesa din DN1 (imediat după intersecția cu A1) la stânga pe DC57. De cum intrăm pe acest drum comunal asfaltat dar prost observăm pe lângă peisajul depresiunii Sibiului și munții Făgăraș înzăpeziți în fundal Biserica Sfântul Nicolae ridicată pe un deal deasupra satului. După ce trecem peste podul deasupra râului Cibin intrăm în sat iar de la prima intersecție circulăm drept înainte pe o stradă în rampă până ajungem în dreptul intrării bisericii. 1782 este anul construcției, în jurul lăcașului de cult se află cimitirul. În acest loc a existat o altă biserică ortodoxă mai veche. Biserica monument istoric a fost restaurată în anii 2000. Acest lucru am observat și eu. M-am întâlnit întâmplător cu părintele care tocmai încuia lăcașul și pornea alarma. Am schimbat doar câteva cuvinte cu el dar povestea că în clipe de liniște petrece mult timp pe dealul de lângă biserică de unde se vede o panoramă deosebită. Și acest lucru a fost observat de mine, splendid,probabil în sezonul cald este și mai frumos.

Mohu este menționat din 1488 prima dată în documente, iar până în secolul 16 a fost locuit de sași. Interiorul comunei, proprietățile mi s-au părut îngrijite, străzile fără gropi, un teren de sport/tenis, liniște, peisaje în jur. Este și gară CFR.

Veștem

Acest sat care aparține de comuna Șelimbăr a fost atestat documentar prima dată în 1468. Se va accesa tot din DN1 (2 intrări/ieșiri în sat-pe vremuri DN1 trecea prin centrul satului) înainte de giratoriul care ne direcționează spre Rămnicu Vâlcea sau Brașov.

Obiectivul principal de văzut este biserica ortodoxă Sf Paraschiva din 1842 ridicată pe un deal deasupra satului. Cimitirul ca și cel din Mohu se află în jurul bisericii. Ca în orice sat cu eroi găsim și aici Monumentul Eroilor din primul și al doilea război mondial. În cazul unei vizite vara să știți că există și ștrandul Vestem cu piscine și terasă pentru cei dornici de o bălăceală youtube. Satul pare îngrijit iar peisajul din jur din depresiunea Sibiului plus munții Făgăraș superbă.Și aici este o gară CFR.

Bungard

Ieșind din Șelimbăr și trecând pe sub A1 ajungem și în satul Bungard. Pentru mine nu și de această dată dar am vizitat în trecut. Atestarea este din 1429 iar atracția principală este Biserica Adormirea Maicii Domnului construită în 1690. După modelul satelor din jur cimitirul se află de asemenea în curtea bisericii.

Cazare în comună

Pe un sait de specialitate am găsit cazare în jur de 80-90 de ron astfel în Șelimbăr avem pensiunile Teodora (80) Nely (70) Lazy (100) BelAmi (85) Dracula (85) Tudor (85) Denim (100) Maria (75) Nu am găsit cazare în satele componente dar acestea nu se află departe de comună.

Recomand vizita pentru cei interesați în aceste 4 localități, nu durează mult, costurile sînt aproape zero dacă luăm în considerare cei câțiva km în plus pentru ocol.

Am găsit o filmare cu dronă chiar deasupra satului Veștem din păcate fără sonor, rog WM să atașeze aici la sfărșitul articolului, mulțumesc.

https://www.youtube.com/watch?v=f3vjD5d9TWM

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de AZE in 03.01.2018 20:26:21

Validat / Publicat: 03.01.18 23:24:19


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1183


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (AZE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  43850 PMA (din 48 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[03.01.18 23:23:52]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Mărginimea Sibiului, MĂRGINIMEA SIBIULUI" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: Descoperă Sibiul şi împrejurimile]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[04.01.18 10:47:35]
» mesaj pers

   @AZE:

   Frumoasa zona. In Bungard am avut o cunostinta care a trait fiarte foarte multi ani.

   Un 2018 excelent! La multi ani!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AZE
[04.01.18 17:46:42]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Mulțumesc

   Chiar îmi place și mie zona. Din Bungard ne aducea cineva lapte în anii 80 (pe atunci nu se găsea în alimentară)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[04.01.18 23:06:57]
» mesaj pers

   @AZE:

   Frumoasa zona de trai ti-ai ales in viata asta!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mihaelavoicu
[05.01.18 20:11:38]
» mesaj pers

   Foarte frumoasă zona, ca de altfel aproape toată România.

   Am admirat bisericile acelea și cimitirele din jurul lor. Parcă-s niște ”cloști” care-și păzesc puii. Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[05.01.18 22:27:48]
» mesaj pers

   @AZE: O zona deosebita! Daca si extraterestrului i-a placut, poate-o veni sa faca autostrada aia!

   Zona e frumoasa si ofertanta!

   La multi ani cu multe excursii!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[14.01.18 20:51:26]
» mesaj pers

   @AZE: Si uite asa ajungem sa cunoastem din ce in ce mai bine zona asta. Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[23] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [DEC-2017] Șelimbăr-o comună gospodar -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av934617">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv934617"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=934617">Şterge vot</a></div><span id="v9934617" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(934617)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f934617Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e934617MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [DEC-2017] Șelimbăr-o comună gospodar
foto AZE [03.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [DEC-2017] Biserica evanghelică Șelimbăr -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av934618">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv934618"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=934618">Şterge vot</a></div><span id="v9934618" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(934618)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f934618Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e934618MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [DEC-2017] Biserica evanghelică Șelimbăr
foto AZE [03.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [DEC-2017] Biserica evanghelică Șelimbăr și zidul de incintă -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av934619">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv934619"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=934619">Şterge vot</a></div><span id="v9934619" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(934619)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f934619Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e934619MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [DEC-2017] Biserica evanghelică Șelimbăr și zidul de incintă
foto AZE [03.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [DEC-2017] Biserica evanghelică Șelimbăr-intrare -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av934620">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv934620"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=934620">Şterge vot</a></div><span id="v9934620" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(934620)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f934620Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e934620MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [DEC-2017] Biserica evanghelică Șelimbăr-intrare
foto AZE [03.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [DEC-2017] Biserica Adormirea Maicii Domnului Șelimbăr -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av934621">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv934621"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=934621">Şterge vot</a></div><span id="v9934621" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(934621)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f934621Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e934621MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [DEC-2017] Biserica Adormirea Maicii Domnului Șelimbăr
foto AZE [03.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [DEC-2017] Mihai Viteazul din Șelimbăr -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av934622">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv934622"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=934622">Şterge vot</a></div><span id="v9934622" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(934622)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f934622Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e934622MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [DEC-2017] Mihai Viteazul din Șelimbăr
foto AZE [03.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [DEC-2017] Spre satul Mohu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av934623">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv934623"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=934623">Şterge vot</a></div><span id="v9934623" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(934623)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f934623Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e934623MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [DEC-2017] Spre satul Mohu
foto AZE [03.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [DEC-2017] Biserica Sf Nicolae sat Mohu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av934624">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv934624"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=934624">Şterge vot</a></div><span id="v9934624" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(934624)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f934624Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e934624MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [DEC-2017] Biserica Sf Nicolae sat Mohu
foto AZE [03.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [DEC-2017] Sf Nicolae Mohu-și cimitirul -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av934625">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv934625"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=934625">Şterge vot</a></div><span id="v9934625" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(934625)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f934625Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e934625MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [DEC-2017] Sf Nicolae Mohu-și cimitirul
foto AZE [03.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [DEC-2017] Sf Nicolae Mohu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av934626">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv934626"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=934626">Şterge vot</a></div><span id="v9934626" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(934626)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f934626Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e934626MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [DEC-2017] Sf Nicolae Mohu
foto AZE [03.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [DEC-2017] Sat Mohu-în fundal munții Făgăraș -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av934628">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv934628"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=934628">Şterge vot</a></div><span id="v9934628" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(934628)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f934628Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e934628MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [DEC-2017] Sat Mohu-în fundal munții Făgăraș
foto AZE [03.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [DEC-2017] Sat Mohu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av934629">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv934629"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=934629">Şterge vot</a></div><span id="v9934629" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(934629)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f934629Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e934629MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [DEC-2017] Sat Mohu
foto AZE [03.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [DEC-2017] Biserica Mohu -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av934630">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv934630"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=934630">Şterge vot</a></div><span id="v9934630" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(934630)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f934630Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e934630MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [DEC-2017] Biserica Mohu
foto AZE [03.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [DEC-2017] Sat Veștem -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av934631">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv934631"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=934631">Şterge vot</a></div><span id="v9934631" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(934631)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f934631Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e934631MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [DEC-2017] Sat Veștem
foto AZE [03.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [DEC-2017] Biserica Sf Paraschiva Veștem -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av934632">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv934632"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=934632">Şterge vot</a></div><span id="v9934632" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(934632)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f934632Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e934632MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [DEC-2017] Biserica Sf Paraschiva Veștem
foto AZE [03.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [DEC-2017] Vedere dinspre Veștem -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av934633">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv934633"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=934633">Şterge vot</a></div><span id="v9934633" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(934633)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f934633Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e934633MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [DEC-2017] Vedere dinspre Veștem
foto AZE [03.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [DEC-2017] Veștem-intrarea biserică -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av934634">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv934634"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=934634">Şterge vot</a></div><span id="v9934634" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(934634)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f934634Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e934634MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [DEC-2017] Veștem-intrarea biserică
foto AZE [03.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [DEC-2017] Veștem-biserica -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av934635">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv934635"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=934635">Şterge vot</a></div><span id="v9934635" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(934635)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f934635Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e934635MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [DEC-2017] Veștem-biserica
foto AZE [03.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [DEC-2017] Veștem-biserica -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av934636">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv934636"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=934636">Şterge vot</a></div><span id="v9934636" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(934636)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f934636Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e934636MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [DEC-2017] Veștem-biserica
foto AZE [03.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [DEC-2017] Mohu-intrarea la biserică -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av934637">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv934637"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=934637">Şterge vot</a></div><span id="v9934637" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(934637)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f934637Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e934637MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [DEC-2017] Mohu-intrarea la biserică
foto AZE [03.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [DEC-2017] Șelimbăr-pationoar și în fundal biserica ortodoxă -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 03.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av934638">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv934638"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=934638">Şterge vot</a></div><span id="v9934638" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(934638)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f934638Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e934638MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [DEC-2017] Șelimbăr-pationoar și în fundal biserica ortodoxă
foto AZE [03.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[23] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.11737704277 sec