83774 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Siesta Hotel & Cabane [Piscul Negru]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
30.12.2017
DE
Avatar crismis
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Galați
înscris/ă în 27.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ Fără masă
PREŢ SEJUR:
40,5 euro
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 50 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

O căsuță de lemn și un râu - definiția fericirii


Urmare de aici

Pentru ultima noapte de cazare a minivacanței noastre de Sf. Maria, mi s-a părut potrivită zona Lacului Vidraru. Asta așa, ca să ne bucurăm mai mult de frumusețile Transfăgărășanului... Pentru vacanța inițială (care trebuia să se desfășoare cu vreo săptămână mai târziu), făcusem vorbele chiar la Valea cu Pești, cameră cu vedere la lac, tot tacâmul; noroc că n-am apucat să virez banii, că planurile ni s-au schimbat. Și parcă nici nu mai vroiam atât de mult acolo, mă gândeam că o să fie balamuc, mi-ar fi plăcut ceva mai liniștit...

Am reluat căutarea pe booking și mi-a atras atenția Hotel Siesta, notă bunișoară (8,5 din peste 300 de comentarii), restaurant (adică nu riști să mori de inaniție când te aduni seara de pe drumuri), parcare și... posibilitatea de a alege între diferite tipuri de camere, dintre care s-au evidențiat detașat așa-numitele bungalouri! Din descriere, am înțeles că acestea s-ar afla în apropierea hotelului și că de pe terasa lor poți să pescuiești în râul care trece fix pe lângă. Nu mă interesa pe mine treaba cu pescuitul, dar apropierea râului era ceva care chiar mă atrăgea! Singurul dezavantaj părea să fie faptul că bungaloul se desfășoară pe două niveluri; de obicei evit așa ceva, că risc să-mi rup gâtul pe scări noaptea când mă duc la baie, dar - ca să parafrazez - situațiile excepționale necesită decizii excepționale! ;) Și asta chiar părea o situație de excepție, să-ți vâjâie râul chiar pe la nas...

Adjudecat! 40,5 euro, fără nicio masă inclusă, cu posibilitate de anulare gratuită până cu vreo 2 zile înainte. N-am anulat, că n-am găsit ceva mai bun (și bine am făcut - se va dovedi!).

Am ajuns pe la 5 după-amiaza, mult prea devreme după standardele noastre de vacanță, îmbătați de frumusețea peisajelor pe care le străbătuserăm. Veneam dinspre Transilvania și am făcut bine că am notat pe hartă poziția hotelului, și v-aș sfătui să faceți la fel, căci pe Transfăgărășan n-o să prea aveți semnal la telefon și, în consecință, nici date mobile. N-a fost greu de găsit totuși; Hotel Siesta se află în micuța așezare numită (mai mult sau mai puțin oficial) Piscul Negru. Sau, cu alte cuvinte, dacă ar fi să împărțim distanța dintre Cârțișoara și Curtea de Argeș în 3 părți egale, Piscul Negru s-ar afla acolo unde se termină prima parte. Și mai simplu, urmați indicatorul către Mânăstirea Sf. Profet Ilie, care se găsește în această mică și pitorească enclavă.

Deci am ajuns, am parcat chiar în fața hotelului, unde există o parcare destul de încăpătoare, cred că pentru mai multe unități de cazare din zonă (mi s-a părut că doar Cabana Cota 1200 beneficia de parcare proprie). M-am prezentat cu rezervarea la recepția hotelului, unde am fost preluată de un tânăr eficient și amabil; în maxim cinci minute plătisem deja și țineam în mâini cheia bungaloului nr. 1, ce ne-a fost repartizat. Am întrebat de restaurant, dacă funcționează; da, funcționează, suntem bine-veniți. Micul dejun poate fi comandat a la carte? ; da, desigur, au o ofertă largă, sigur vom fi mulțumiți!

Bungalourile sunt la vreo 50 de metri de hotel, chiar în fața lui, dincolo de parcare. apropiindu-ne de ele, am constatat că nu erau numerotate și ne-am aflat în fața unei mici dileme: care o fi nr. 1? Noroc că-s doar 3... Ori primul, ori ultimul, zic! A fost primul, cheia s-a potrivit mănușă.

Căsuțele sunt integral făcute din lemn, orientate cu spatele către hotelul-mamă și cu fața către râu. Beneficiază de câte o terasă generoasă, pe jumătate spânzurată deasupra apei curgătoare, pe care sunt amplasate o masă și două băncuțe de lemn. Noi le-am găsit pe acestea lipite de pereții căsuței, într-un intrând, chiar lângă ușă; apreciind că totuși nu va ploua la noapte, am mutat masa și una din bănci chiar lângă râu și acolo aveam să ne petrecem câteva ore de neuitat!

Până una, alta, am pătruns în ceea ce urma să ne fie locuință și adăpost de noapte. Parterul este împărțit între un mic living, o micro-chicinetă și baie. Dotările sunt simple, dar zău dacă ne-a trebuit mai mult! Livingul are o masă și două scaune, atât. A, și un soi de fotoliu-pat (cred) amplasat sub scara care urcă la etaj. A, și un mic răcitor. A, și tablouri și aplice pe pereți, ceea ce imprimă un aer intim locuinței.

„Chicineta” e amplasată într-o nișă chiar în fața băii. Un blat simplu, în care se află încastrată o chiuvetă (nici n-am verificat dacă e funcțională, dar înclin să cred că da). Sub blat, un coș de gunoi. Pe blat, o scrumieră (n-am folosit) și 2 pahare (am compensat, folosindu-le!). Chicineta are și ea vedere la terasă și la râu, printr-o fereastră cu perdeluțe alb-roșii, strânse la mijloc cu fundițe; mă topesc după perdeluțele ăstea, îmi aduc aminte de poveștile copilăriei! Totuși, cam prea basic chicineta... Pe de altă parte, nu vii pe Transfăgărășan să te rupi în figuri în bucătărie, poți s-o faci (gratis) acasă...

Baia e mică-micuță, dar dotată absolut corect. Chiuvetă, tron, cabină de duș, coș de gunoi. Oglindă, hârtie igienică, dozatoare cu săpun lichid și la chiuvetă, și la duș. Ferestruică pentru aierisire. Apă caldă cât încape.

La nivelul superior se ajunge pe o scară de lemn, precum spusei. Forma căsuței fiind în V (întors), rezultă că suprafața etajului e mai mică decât cea a parterului. Rezultă că practic, e ocupată 80% de un pat imens, unde 2 persoane adulte se pot pierde lejer una de alta (dacă vor). Rezultă că o familie cu 2 copii (chiar mai măricei) încape (și ea tot lejer) în bungaloul cu pricina (vă amintiți de fotoliul-pat de la parter, da?). În fața patului, atârnă spânzurat de tavan un TV cu ecran plat (noi n-am avut vreme/stare de el). În spatele patului, e un gemuleț ce dă spre râu; la parter - un convector electric, pe care ne-am grăbit să-l punem în funcțiune când am intrat în căsuță (erau cam 17 grade afară și urma noaptea). Când ne-am pus la somn, cred că se făcuseră vreo 30 de grade înăuntru! Am oprit scula, evident și am deschis gemulețul de sus. N-am simțit nevoia să-l închidem până dimineață, mai ales că râul ne cânta așa de frumos la ureche!

După ce am pozat corespunzător incinta (întru informarea documentată a amicilor AFA, și nu numai), plecarăm spre restaurantul hotelului. În sfârșit, mâncare pe ziua de azi!

N-avea rost să ne introducem în interior, temperatura nu era chiar de speriat, mai ales că ne echipaserăm cu plovere și/sau geci. Așa că am ocupat una din mesele de pe terasa din fața hotelului și imediat am fost preluați de un tinerel, în sensul că ne-au fost aduse meniurile. Ne era really foame și aveam chef de potoale grețoase, așa că din bogata ofertă am ales „porc la garniță” și „cârnăciori proaspeți cu cartofi pai”. Plus o salată de varză și o sticlă de vin roșu sec, așa, de degresare. Absolut satisfăcător totul! Inclusiv nota de plată, aproape 100 ron. Vinul n-am putut să-l dovedim, dar l-am luat „în cameră”.

Ne-am petrecut prima parte a serii plimbându-ne prin împrejurimi, în ritmul toacei de la mânăstire. Un pic mai sus, pe firul apei, am descoperit un loc care mi-a plăcut nemaipomenit de tare; adică era frumos și la noi, pe terasa bungaloului, dar aici era super-mega-extra! Se cheamă „La Insule”, sunt de fapt două căsuțe - una „în copac” și alta pe o insuliță în mijlocul râului. Mi-au căzut cu tronc de cum le-am văzut! Deja îmi imaginam cum ar fi să stai aici 3-4 zile fără să faci nimic, doar să te scalzi în micuța piscină improvizată și să citești întinsă pe șezlong... Ajunsă acasă, am făcut săpături și am fost uimită să constat că nicidecum nu descoperiserăm noi America! Locul e descris inclusiv aici, pe AFA, inclusiv de un user pe care îl apreciez, @claudiu71... Dar periodic tot visez la ălea 3-4 zile!...

Restul serii (din ce în ce mai senine) ne-am petrecut-o pe terasa căsuței noastre, în compania a ceea ce mai rămăsese din sticla de vin de la prânzo-cină și a muzicii ritmate a râului... Și a câtorva licurici...

Micul dejun l-am servit tot la restaurantul Hotelului Siesta, precum era prevăzut. Am luat câte o omletă cu brânză, cafea eu și ceai Tati, salată de roșii și pâine; 29 ron.

Ne-am despărțit cu greu de căsuța noastră de lemn, ne-am oprit sus, în șosea, într-un loc din care puteam s-o mai privim o dată (și s-o fotografiem) „din față”... Au rămas amintirile, genul acela de amintiri care-ți aduc un zâmbet fugar pe buze, oricât ai fi de necăjit sau agitat... Zona Piscul Negru a devenit, din acest moment, un mic Paradis pe Pământ, în care visăm să ne întoarcem într-o zi...

PS: Nu doar pentru romantici ca noi, ci și pentru cei mai aventuroși, zona Piscul Negru e foarte ofertantă. Există în apropiere o peșteră pe care o cheamă identic (neamenajată! ; vă dați seama ce tare trebuie să fie s-o explorezi pe cont propriu! Cireșarii sunt mici copii!). Tot de aici am văzut că se fac trasee turistice de câteva ore, în caz că nu vă surâde ideea de a vă bălăci în râu (da, ok, cred că e rece, oricât de miez de vară ar fi) sau de a vegeta pe șezlong... Deci... „Crăciunul a trecut, să vină varaaa!!! ”

PPS: Crăciunul a trecut, dar Revelionul încă nu. Vă doresc tuturor un An Nou cu sănătate, bucurii multe, multe și călătorii inspirate! Că cu atât rămânem: cu senzația pe care au sădit-o în noi - pentru totdeauna - un loc, o clipă!...

---
Impresii încărcate de crismis in 30.12.2017 20:06:23

Validat / Publicat: 30.12.17 20:59:44


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în ROMÂNIA
VIZUALIZĂRI: 954


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  35300 PMA (din 37 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[30.12.17 20:58:46]
» mesaj pers

   Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[30.12.17 21:18:08]
» mesaj pers

   @webmasterX: Acolo e.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[30.12.17 22:23:58]
» mesaj pers

   @crismis: Faină tare cazarea pe care ați avut-o voi pe Transfăgărășan! Am trecut prin zonă, dar nu am oprit și văd acum că am avut ce rata! Nu-i nimic, data viitoare poate că vom repara asta!

   Nouă ne plac astfel de cazări mai aventuroase, probabil că cel mic ar urca și ar coborî întruna scările alea din bungalou, în timp ce noi am lenevi pe terasă ascultând glasul râului și răsuflarea muntelui printre brazii din apropiere!

   E frumos tare Transfăgărășanul și DA, ai mare dreptate... să vină vara aia iar!

   Să nu uit - E mortal afișul din P26! :)

   La mulți ani cu sănătate și la cât mai multe drumeții reușite pe mai departe!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- crismis
[30.12.17 22:35:56]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Da, e o cazare accesibilă din toate punctele de vedere! M-am temut degeaba de scările alea, ideea e că dacă m-ai întreba dacă vreau să plec mâine acolo, aș spune da fără să clipesc! Bine, știu că e posibil ca drumul să fie închis, bla-bla... Dar tot aș încerca!

   De fapt, după ce am încărcat articolul, am găsit un pliant de la hotel cu ofertele de anul ăsta. Îți poți imagina că organizează inclusiv Revelion?!! Deci...

   Mâine?! :)

   ... Glumesc... Încă o dată, un An 2018 minunat! Și să ajungeți la Piscul Negru, dacă asta vreți! Și... să vină varaaaa!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Mihai18
[30.12.17 22:53:13]
» mesaj pers

   Este sfârșit de an, cu trudă pe AFA și Web acum este blând, ne lasă să ne mai răsfățăm puțin.

    Multă dreptate aveți când scrieți „Nu vi pe Transfăgărașan să te rupi în figuri”

    Eu am străbătut Transfăgărășanul de câteva ori, la începuturile sale. Fiica mea era atât de mică încât putea să stea în picioare, în mașină.

    Nostalgii, nostalgii. Vreau înapoi o parte din viața mea.

    Nici noi nu ne-am rupt în figuri, ne-am cazat cât se poate de simplu, eram tineri, salarii modeste, nu ne permiteam 4-5 stele, ca acum. Locurile de cazare de atunci, pentru noi nu erau confortabile, dar ne-au lăsat lăsat amintiri pentru o viață. Astfel

   

    a) Ne-am cazat la Corbeni, în cort. Noaptea a plouat și a venit apa pe sub noi.

    b) În altă excursie, am dormit în mașină iar mâncarea am lăsat-o afară, „la rece” și pe timpul nopții ne-au mâncat-o câinii.

    c) altă dată, fiind ceață sus în vârf, am renunțat la drumul spre Lacul Bâlea și am mâncat de prânz la un restaurant de la un hotel de la capătul Lacului Vidraru. După masă, ne-am făcut siesta în mașină care, deodată, a început să se clatine. Am crezut că era un cutremur și toți au sărit afară din mașină. Alarmă falsă. Un porc se scărpina de zor de bara din spate a mașinii, care o clătina.

    d) Altădată am întâlnit ursul blând și obișnuit cu oamenii, despre care foarte frumos a scris Liviu 49

    În review ați pomenit de „Cireșarii”. Ei, v-ați dat de gol, aveți vechime în Cartea de muncă a vieții.

    Cu stimă, de la un ploieștean către o ploieșteancă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- crismis
[30.12.17 22:57:40]
» mesaj pers

   @Mihai18: :)

   Amintiri, frumoase amintiri... Despre asta am vorbit și eu aici...

   La mulți ani, dom' Mihai! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[31.12.17 09:10:22]
» mesaj pers

   @crismis:

   Ce fain e in natura!

   La multi ani! Numai de bine! 🌲👍😁

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[31.12.17 09:32:23]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Mi-e dor de natura verde! Lasă, nu mai e mult!

   La mulți ani!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- veteranu
[31.12.17 11:17:40]
» mesaj pers

   Foarte frumos! Totusi la munte este periculos sa ai cazare asa aproape de parau! Fereasca Dumnezeu sa dea o furtuna cu ploi zdravene de 3-4 zile si sa se umfle paraul ala sau sa vina viitura de sus din munti! Ia casutele alea ca pe niste cutii de chibrit! Am vazut la Baile Olanesti acum cativa ani cand apele au facut prapad!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[31.12.17 12:23:23]
» mesaj pers

   @veteranu: Așa o fi, cum spui tu... Pe de altă parte, mă gândesc că au ceva vechime căsuțele alea. Oare n-o fi fost nicio furtună prin zonă de când le-au construit?!

   Vacanțe minunate și un An Nou așa cum îl visezi! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[31.12.17 17:20:46]
» mesaj pers

   @crismis: Ce frumos s-a dezvoltat enclava (cum i-ai spus tu) de la Piscul Negru, față de cum știam eu.

   Foarte faine căsuțele, strictul necesar pentru leneveala. 😉

   Am stat și noi o noapte acolo, în clădirea din dreapta hotelului, a fost noroc că am găsit un apartament. Eram cu prietenii noștri și ne-am rătăcit pe Transfagaran 😁😁😁

   Ne-am relaxat la o cină bogată tot acolo la hotel.

   Amintiri, aventuri, nostalgie!

   Și da, ai dreptate cu astea rămânem din plimbările noastre.

   Felicitări pentru alegerea acestui loc de cazare pe malul râului.

   Un an nou plin de bucurii și călătorii.

   La mulți ani 🍾🥂

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- crismis
[31.12.17 18:23:58]
» mesaj pers

   @ANILU: Mulțumesc pentru comentarii și, în general, mulțumesc! Un 2018 bogat în bucurii, sănătate și multe excursii frumoase! ❤

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[07.01.18 16:01:42]
» mesaj pers

   @crismis: Frumos loc ati ales, pusesem si eu ochii anul trecut pe ceva mai rustic, insa in final nu mi-a iesit. Anul acesta insa am doar niste vagi idei, o sa o iau pas cu pas.

   Cat despre locul vostru de odihna asa cum l-ai numit

Forma căsuței fiind în V (întors)
am stat si am vizualizat litera V intoarsa si mi se pare ca seamana cu litera A in pozitie normala =)).

   Glumesc ca sa ma amuz ca azi am si eu net asa cum imi place si citesc cat pot de mult.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- crismis
[07.01.18 16:38:31]
» mesaj pers

   @mishu: Frumos loc, ți-l recomand din tot sufletul, dacă tot sunteți în perioada de prospectari! V, A, ce contează?! Ideea e să-ți incarci bateriile! Dar tu știi mai bine ca oricine asta! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Excelent (Aug.2016) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 19.09.16 de Bogdan din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • Amabilitate si confort maxim (Jul.2013) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 22.07.13 de aleks_ro din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • Superb (Jul.2010) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 10.08.10 de clipa din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • Rezonabil (Jul.2009) - punctaj satisfactie: 9.50 (scris in 12.06.10 de OvidiuH din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 10.00
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[28] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2017] Piscul Negru - prima impresie -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933496">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933496"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933496">Şterge vot</a></div><span id="v9933496" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933496)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933496Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933496MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2017] Piscul Negru - prima impresie
foto crismis [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2017] Cele 3 bungalouri ale Hotelului Siesta -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933499">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933499"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933499">Şterge vot</a></div><span id="v9933499" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933499)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933499Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933499MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2017] Cele 3 bungalouri ale Hotelului Siesta
foto crismis [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2017] Piscul Negru; în fundal, biserica Mânăstirii Sf. Profet Ilie -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933505">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933505"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933505">Şterge vot</a></div><span id="v9933505" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933505)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933505Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933505MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2017] Piscul Negru; în fundal, biserica Mânăstirii Sf. Profet Ilie
foto crismis [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2017] Hotel Siesta, vedere frontală; în stânga e recepția, în dreapta terasa restaurantului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933510">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933510"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933510">Şterge vot</a></div><span id="v9933510" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933510)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933510Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933510MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2017] Hotel Siesta, vedere frontală; în stânga e recepția, în dreapta terasa restaurantului
foto crismis [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2017] Baia bungaloului nostru -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933518">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933518"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933518">Şterge vot</a></div><span id="v9933518" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933518)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933518Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933518MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2017] Baia bungaloului nostru
foto crismis [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2017] Răcitorul și intrarea spre baie -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933519">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933519"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933519">Şterge vot</a></div><span id="v9933519" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933519)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933519Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933519MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2017] Răcitorul și intrarea spre baie
foto crismis [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2017] Chicineta; perdeluțele fac toți banii! -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933521">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933521"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933521">Şterge vot</a></div><span id="v9933521" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933521)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933521Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933521MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2017] Chicineta; perdeluțele fac toți banii!
foto crismis [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2017] Convectorul prea-potent -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933522">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933522"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933522">Şterge vot</a></div><span id="v9933522" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933522)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933522Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933522MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2017] Convectorul prea-potent
foto crismis [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2017] Livingul; în dreapta, chicineta -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933523">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933523"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933523">Şterge vot</a></div><span id="v9933523" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933523)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933523Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933523MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2017] Livingul; în dreapta, chicineta
foto crismis [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2017] Dormitorul (la etaj) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933524">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933524"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933524">Şterge vot</a></div><span id="v9933524" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933524)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933524Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933524MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2017] Dormitorul (la etaj)
foto crismis [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2017] Dormitorul, vedere spre scări -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933527">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933527"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933527">Şterge vot</a></div><span id="v9933527" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933527)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933527Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933527MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2017] Dormitorul, vedere spre scări
foto crismis [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2017] Scara ce urcă la etaj și fotoliul-pat -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933529">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933529"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933529">Şterge vot</a></div><span id="v9933529" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933529)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933529Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933529MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2017] Scara ce urcă la etaj și fotoliul-pat
foto crismis [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2017] Vedere de pe terasa noastră către cea a căsuței nr. 2 -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933532">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933532"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933532">Şterge vot</a></div><span id="v9933532" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933532)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933532Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933532MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2017] Vedere de pe terasa noastră către cea a căsuței nr. 2
foto crismis [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2017] Tati și poziția inițială a mesei și băncilor de lemn de pe terasă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933535">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933535"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933535">Şterge vot</a></div><span id="v9933535" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933535)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933535Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933535MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2017] Tati și poziția inițială a mesei și băncilor de lemn de pe terasă
foto crismis [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2017] Mânăstirea Sf. Profet Ilie -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933538">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933538"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933538">Şterge vot</a></div><span id="v9933538" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933538)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933538Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933538MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2017] Mânăstirea Sf. Profet Ilie
foto crismis [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2017] Terasa restaurantului Hotelului Siesta -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933541">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933541"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933541">Şterge vot</a></div><span id="v9933541" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933541)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933541Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933541MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2017] Terasa restaurantului Hotelului Siesta
foto crismis [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2017] Hotel Siesta, un loc de luat în seamă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933544">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933544"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933544">Şterge vot</a></div><span id="v9933544" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933544)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933544Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933544MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2017] Hotel Siesta, un loc de luat în seamă
foto crismis [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2017] Porc de la garniță, salată de varză și vin roșu -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933547">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933547"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933547">Şterge vot</a></div><span id="v9933547" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933547)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933547Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933547MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2017] Porc de la garniță, salată de varză și vin roșu
foto crismis [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2017] Cârnați și cartofi pai -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933550">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933550"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933550">Şterge vot</a></div><span id="v9933550" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933550)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933550Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933550MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2017] Cârnați și cartofi pai
foto crismis [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2017] Și așa am rearanjat noi terasa bungaloului! Eee?! -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933553">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933553"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933553">Şterge vot</a></div><span id="v9933553" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933553)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933553Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933553MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2017] Și așa am rearanjat noi terasa bungaloului! Eee?!
foto crismis [30.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2017] Sigur n-o să plouă la noapte! -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933557">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933557"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933557">Şterge vot</a></div><span id="v9933557" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933557)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933557Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933557MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2017] Sigur n-o să plouă la noapte!
foto crismis [30.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [AUG-2017] Căsuțele noastre văzute de lângă „Insule” -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933561">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933561"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933561">Şterge vot</a></div><span id="v9933561" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933561)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933561Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933561MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2017] Căsuțele noastre văzute de lângă „Insule”
foto crismis [30.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2017] Tot de lângă „Insule”, dar în sens opus -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933565">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933565"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933565">Şterge vot</a></div><span id="v9933565" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933565)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933565Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933565MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2017] Tot de lângă „Insule”, dar în sens opus
foto crismis [30.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [AUG-2017] Și iar căsuțele noastre... -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 30.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933568">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933568"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933568">Şterge vot</a></div><span id="v9933568" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933568)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933568Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933568MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2017] Și iar căsuțele noastre...
foto crismis [30.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[28] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.209384202957 sec