83746 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în București?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
29.12.2017
DE
Avatar robert
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 29.12.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
NOV-2017
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 16

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.62
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
Restaurant Excalibur Castel / Academiei

Un ospăț regesc


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Astăzi o să vă prezint un local tematic, unde am petrecut o seară frumoasă între prieteni! Restaurantul Excalibur este situat pe strada Academiei, in imediata apropiere a Ministerului de Interne!

Este situat la subsolul unei clădiri! De la intrare, pe holul de acces ești întâmpinat de diverse simboluri medievale. Observi făclii, vitralii, platoșe, armuri, steaguri medievale, iar drept în față stă înfiptă într-o piatră, celebra sabie Excalibur.

Ei bine acest restaurant are ca temă povestea regelui Arthur cu a sa sabie celebră Excalibur, dar și cu renumiții cavaleri ai mese rotunde din castelul Camelot. De la intrare esti întâmpinat de tinere și drăguțe domnițe domnițe si ești invitat către masă pentru un festin regesc. Este preferabil să ai rezervare la acest local pentru a fi sigur de locul tău. În fundal se aude muzica tematică din acele timpuri stravechi, iar la intervale regulate de timp suntem desfătați și de un dans tematic, de către domnițe și cavaleri.

Pentru iubitorii de istorie este o buna ocazie de a intra în atmosfera acelor zile. De altfel întreaga amenajare a acestui local respectă întru-totul tematica aleasă. Așa că mesenii, vor nu vor, trebuie sa intre în atmosferă.

După așezarea tuturor mesenilor în jurul mesei a urmat studierea meniului și comanda propriu zisă. Să spicuim un pic din acesta, să vedem ce ne-ar putea face cu ochiu: sabia Excalibur, preferatul regelui Arthur, cina sir Lancelot, cina pentru Millady, cina armurierilor sau cina regelui Arthur? Greu de ales strict dupa aceste denumiri! ; -)

Ospățul din ajunul bătăliei (2 persoane) - Aripi de pui picante, pulpe de pui, cartofi regali auriţi, varză, mix de legume, măsline, mere, banană, roşii, castraveţi, portocale 62 LEI

Tavă pentru regi (2 persoane) - Cârnaţi, cremvurşti prăjiţi, piept de pui, bacon, cotlet, cartofi regali auriţi, varză, mix de legume, măsline, roşii, castraveţi, portocale, kiwi 69 LEI

Pentru milady cu drag - Piept de pui cu susan, cartofI regali auriţi, varză, mix de legume, măsline, mere, portocale 38 LEI

Mega vegetariană: Conopidă, ciuperci, morcovi, cartofi regali auriţi, varză, mix de legume, măsline, roşii, castraveţi, ananas, banană, portocale 36 LEI

Marele ospăț al cavalerilor (4 persoane) - Doi pui grill, coastă prăjită, cârnaţi, bacon prăjiţi, cartofi regali auriţi, varză, mix de legume, măsline, mix de fructe, portocale, roşii, castraveţi 135 LEI

Din partea bucătarului regatului - Aripi de pui picante, ficăţei de pui în bacon, cartofi regali auriţi, varză, mix de legume, măsline, roşii, castraveţi, portocale36.5 LEI

La tabara vânătorilor (4 persoane) - Coaste prăjite, pulpe de pui prăjite, aripi de pui prăjite, cartofi regali auriţi, varză, mix de legume, măsline, roşii, castraveţi, mere, banane, portocale131 LEI

La masa regelui (6 persoane) - Doi pui grill, ficat de pui în bacon, cotlet, ceafă, cârnaţi, ciolan afumat, coaste prăjite, aripi de pui, cartofi regali auriţi, varză, mix de legume, măsline, roşii, castraveţi, portocale, banană, kiwi 279 LEI.

Ei parcă așa mai înțelegem și noi ceva! Astea sunt platouri de două sau mai multe persoane. Porțiile sunt absolut imense așa că unde scrie două persoane se pot îndestula cu siguranța cel puțin trei persoane. Prețurile sunt destul de mari, dar dacă luăm în calcul și mărimea platourilor, o să observăm că ieșim la un preț mediu.

În afară de cele prezentate mai sus, se mai pot comanda și preparate din vânat sau chiar purceluș de lapte, dar doar cu o precomandă de câteva zile.

Evident pâna la mâncare a început sa curgă, râuri, râuri băutura, fie în halbe de bere, fie în pocaluri de vin! Că așa se cuvine la curtea regelui Arhur. Veselia a fost la ea acasă, atât din cauza comesenilor, dar și a atmosferei;)

Servirea bucatelor alese a durat mai mult de cât ne-am fi așteptat. Abia după o oră trecută și ceva, au început să apară și bunătațile. Probabil încă nu prinseseră orătăniile. Sunt un pic răutacios pentru că e evident ca durează destul de mult prepararea atâtor feluri de mâncare, în așa cantități industriale!!!

Ei bine după aducerea comenzii am avut surpriza, că nu aveam tacâmuri. Aici esți invitat sa mănânci exact ca pe vremuri si anume cu mâna! Pentru cei mai simandicoși, printre care cu regret pot spune că mă număr și io, se pot cere în mod special tacâmuri. Poti să mă bați, dar eu nu suport să mănânc fără tacâmuri. Bine sper să nu ajungem ca în filmul inegalabilului Charlie Chaplin, denumit „Timpuri noi”, în care un robot să ne dea să mâncăm! ;)

Evident că nu am reușit niciunul din noi, să dovedească felul ales așa cum ne place nouă românilor. Se pare că în privința aceasta suntem încă apropiați de perioada medievală. Unii dintre noi firește! No offence! ;)

A fost o seară foarte interesantă, unde am petrecut între prieteni, la curtea regelui Arthur. Recomand acest local, tuturor mușteriilor cu chef de distracție.

---
Impresii încărcate de robert in 29.12.2017 09:39:28

Validat / Publicat: 29.12.17 10:12:17


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1699

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (robert); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  37550 PMA (din 40 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- robert
[29.12.17 09:52:44]
» mesaj pers

   @robert: rog https://www.youtube.com/watch?v=47iRGcWDlPo

   

   mulțumesc anticipat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster26
[29.12.17 10:12:00]
» mesaj pers

   @robert: Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[29.12.17 10:54:54]
» mesaj pers

   @robert: Da chiar că a fost regal ospățul vostru! Pantagruelic aș putea apune! Ca element comun, cartofii regali aurii, mix de legume și măsline, iar ce mi-a plăcut a fost că vă asigura și desertil: fructe la toate felurile! 2 în 1, ca șamponul!

   Să vă fie de bine! La mulți ani!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion
[29.12.17 10:56:30]
» mesaj pers

   @robert: Yummy!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- abancor CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[29.12.17 11:19:54]
» mesaj pers

   De unde avea Regele Arthur cartofi, roșii sau banane!? :D

   Cu riscul de a părea mai cîrcotaș decît sînt, io altfel aș vedea un restaurant medieval. Nu bazat pe pui, omniprezentul (și anostul, după gustul meu) preparat din ziua de azi, ci pe vînat, rață, porumbel, iepure, oaie, pește, pîine, legume gen bob și fasole, și, dacă tot e englezesc, plăcinte cu carne, rinichi etc. Poate și „pottage”, ciorbe care se făceau prin toată Europa cîndva. Adică io la așa ceva m-aș aștepta. Dacă m-aș trezi în față cu aripi picante cu cartofi, aș zice că am nimerit la McDonalds.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2400 PMA1 (din 8 voturi)]
- robert
[29.12.17 11:32:31]
» mesaj pers

   @Zoazore: ai dreptate Zoa! Mulțumim! Sărbători fericite!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[29.12.17 11:34:46]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[29.12.17 11:37:32]
» mesaj pers

   @abancor: Chiar nu esti cârcotaș! Este foarte buna remarca! Și eu am observat că abundă puiul în majoritatea preparatelor, în dauna vânatului sau măcar a vitei sau a berbecuțului!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ms65
[29.12.17 12:02:40]
» mesaj pers

   No offence! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[29.12.17 13:34:01]
» mesaj pers

   @ms65:;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[29.12.17 15:37:46]
» mesaj pers

   @robert: Eu cu siguranță nu m-aș mai duce aici!!! Și asta nu din cauză de mâncare sau atmosferă ci din cauză de subsol...

   Am fost acolo acum vreo 3 ani înainte de revelion, mulți prieteni, masă bogată, fără tacâmuri!!! , dar am primit la cererea noastră 😜

   După Colectiv am o problemă cu locațiile care nu-mi oferă siguranță, iar Excalibur se numără printre cele care-mi dă fiori când intru pe gangul acela... în rest numai de bine.

   Un an nou plin de bucurii și călătorii.

   La mulți ani!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- robert
[29.12.17 16:17:54]
» mesaj pers

   @ANILU: ai dreptate draga mea, paza buna trece primejdia rea!

   Dar dacă e să îți vină sorocul, îți vine când și unde nu te aștepti!

   Mersi de vizită! Sărbători fericite!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[30.12.17 10:57:38]
» mesaj pers

   @robert: Am trecut pragul acestui restaurant cu ceva ani în urmă; observ că și-au mai îmbogățit decorurile. Meniul, în principiu, a rămas la fel (într-adevăr nu cred că regii de altădată mâncau atât de mult pui...hi, hi); identică și „facilitatea” de a mânca cu mâna și bolul cu apă și lămâie. Porțiile generoase justifică cumva timpul mai mare de așteptare.

   La mulți ani!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- robert
[30.12.17 11:29:24]
» mesaj pers

   @tata123: La mulți ani!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[07.01.18 12:50:34]
» mesaj pers

   @robert: Un ospat regal cu adevarat, si nu am sa repet unele comentarii pe care de altfel le-am remarcat si noi ca si tine, insa nu are rost mai ales cand este vorba de o intalnire cu prietenii.

   Noi am fost acolo in urma cu un an cand am serbat ziua mamei si am luat "Marele ospăț al cavalerilor" pe care fiind 5 persoane si tot nu l-am dovedit.

   Am avut si noi pe masa puse tacamuri in caz de, insa in final am mancat fara, asa, sa ne amuzam si sa vedem cum e.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- robert
[08.01.18 08:06:16]
» mesaj pers

   @mishu: Intr-adevar e un loc unde aș mai merge doar cu gașca de prieteni! Nu m-aș reîntoarce doar ca sa degust ceva!

   Mersi frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[23] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [NOV-2017] destul de greu l-am reperat -- foto by <b>robert</b> [uploaded 29.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933012">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933012"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933012">Şterge vot</a></div><span id="v9933012" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933012)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933012Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933012MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [NOV-2017] destul de greu l-am reperat
foto robert [29.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [NOV-2017] intrarea e promițătoare -- foto by <b>robert</b> [uploaded 29.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933014">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933014"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933014">Şterge vot</a></div><span id="v9933014" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933014)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933014Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933014MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [NOV-2017] intrarea e promițătoare
foto robert [29.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [NOV-2017] intrarea e promițătoare -- foto by <b>robert</b> [uploaded 29.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933015">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933015"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933015">Şterge vot</a></div><span id="v9933015" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933015)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933015Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933015MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [NOV-2017] intrarea e promițătoare
foto robert [29.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [NOV-2017] celebra sabie înfipta în piatră -- foto by <b>robert</b> [uploaded 29.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933017">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933017"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933017">Şterge vot</a></div><span id="v9933017" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933017)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933017Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933017MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [NOV-2017] celebra sabie înfipta în piatră
foto robert [29.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [NOV-2017] simbol al regatului -- foto by <b>robert</b> [uploaded 29.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933020">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933020"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933020">Şterge vot</a></div><span id="v9933020" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933020)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933020Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933020MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [NOV-2017] simbol al regatului
foto robert [29.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [NOV-2017] sabia Excalibur la loc de cinste -- foto by <b>robert</b> [uploaded 29.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933021">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933021"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933021">Şterge vot</a></div><span id="v9933021" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933021)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933021Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933021MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [NOV-2017] sabia Excalibur la loc de cinste
foto robert [29.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [NOV-2017] prin interiorul localului -- foto by <b>robert</b> [uploaded 29.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933023">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933023"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933023">Şterge vot</a></div><span id="v9933023" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933023)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933023Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933023MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [NOV-2017] prin interiorul localului
foto robert [29.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [NOV-2017] intrarea plină de simboluri -- foto by <b>robert</b> [uploaded 29.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933025">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933025"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933025">Şterge vot</a></div><span id="v9933025" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933025)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933025Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933025MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [NOV-2017] intrarea plină de simboluri
foto robert [29.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [NOV-2017] o armură de cavaler -- foto by <b>robert</b> [uploaded 29.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933027">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933027"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933027">Şterge vot</a></div><span id="v9933027" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933027)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933027Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933027MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [NOV-2017] o armură de cavaler
foto robert [29.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [NOV-2017] prin interiorul localului -- foto by <b>robert</b> [uploaded 29.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933029">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933029"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933029">Şterge vot</a></div><span id="v9933029" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933029)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933029Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933029MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [NOV-2017] prin interiorul localului
foto robert [29.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [NOV-2017] spicuiri din meniu! -- foto by <b>robert</b> [uploaded 29.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933030">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933030"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933030">Şterge vot</a></div><span id="v9933030" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933030)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933030Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933030MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [NOV-2017] spicuiri din meniu!
foto robert [29.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [NOV-2017] spicuiri din meniu! -- foto by <b>robert</b> [uploaded 29.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933032">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933032"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933032">Şterge vot</a></div><span id="v9933032" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933032)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933032Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933032MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [NOV-2017] spicuiri din meniu!
foto robert [29.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [NOV-2017] spicuiri din meniu! -- foto by <b>robert</b> [uploaded 29.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933033">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933033"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933033">Şterge vot</a></div><span id="v9933033" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933033)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933033Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933033MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [NOV-2017] spicuiri din meniu!
foto robert [29.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [NOV-2017] spicuiri din meniu! -- foto by <b>robert</b> [uploaded 29.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933035">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933035"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933035">Şterge vot</a></div><span id="v9933035" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933035)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933035Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933035MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [NOV-2017] spicuiri din meniu!
foto robert [29.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [NOV-2017] spicuiri din meniu! -- foto by <b>robert</b> [uploaded 29.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933036">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933036"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933036">Şterge vot</a></div><span id="v9933036" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933036)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933036Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933036MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [NOV-2017] spicuiri din meniu!
foto robert [29.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [NOV-2017] spicuiri din meniu! -- foto by <b>robert</b> [uploaded 29.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933037">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933037"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933037">Şterge vot</a></div><span id="v9933037" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933037)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933037Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933037MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [NOV-2017] spicuiri din meniu!
foto robert [29.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [NOV-2017] spicuiri din meniu! -- foto by <b>robert</b> [uploaded 29.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933039">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933039"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933039">Şterge vot</a></div><span id="v9933039" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933039)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933039Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933039MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [NOV-2017] spicuiri din meniu!
foto robert [29.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [NOV-2017] spicuiri din meniu! -- foto by <b>robert</b> [uploaded 29.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933040">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933040"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933040">Şterge vot</a></div><span id="v9933040" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933040)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933040Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933040MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [NOV-2017] spicuiri din meniu!
foto robert [29.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [NOV-2017] spicuiri din meniu! -- foto by <b>robert</b> [uploaded 29.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933042">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933042"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933042">Şterge vot</a></div><span id="v9933042" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933042)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933042Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933042MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [NOV-2017] spicuiri din meniu!
foto robert [29.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [NOV-2017] spicuiri din meniu! -- foto by <b>robert</b> [uploaded 29.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933043">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933043"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933043">Şterge vot</a></div><span id="v9933043" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933043)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933043Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933043MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [NOV-2017] spicuiri din meniu!
foto robert [29.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [NOV-2017] spicuiri din meniu! -- foto by <b>robert</b> [uploaded 29.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av933044">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv933044"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=933044">Şterge vot</a></div><span id="v9933044" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(933044)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f933044Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e933044MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [NOV-2017] spicuiri din meniu!
foto robert [29.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[23] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.179327964783 sec