83729 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Black Isle Bar and Rooms (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
28.12.2017
DE
Avatar Aurici
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 19.04.13
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 2 nopti
TIP: PRIETENI
REGIM MASĂ FARA MASA
PREŢ SEJUR:
130 lire (150 EUR)
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 56 GBP  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Black Isle Bar&Rooms - o cazare studențească la Inverness


Urmare de aici

Inverness este un oraș, dacă nu singurul, cu siguranță cel mai mare din regiunea Highlands, Scoția. El se află așezat pe malurile râului Ness de unde îi vine și numele și pentru că este cel mai bun punct de plecare spre Ruta NC500 dar și cel mai bun punct în care te poți opri după ce ai făcut-o, l-am ales și noi pentru un popas. Vecinătatea cu Loch Ness și speranța că vom da nas în nas cu monstrul Nessie ne-a făcut să rezervăm 2 nopți în cochetul orășel.

La Inverness am ajuns foarte târziu, după cea mai lungă și cea mai frumoasă zi petrecută în Scoția. Tot cu mașina închiriată la Edinburgh, după ce am făcut partea a 2-a a rutei NC500, pe coasta Atlanticului, drum de aprox 200 de mile, adică vreo 320 de km pe care i-am fi putut face în 4-5 ore maxim, dar noi l-am făcut în 12 ore. Așa că am ajuns de la John O’Groats, trecând pe la Castelul Reginei Mamă, Mey, prin Thurso, una din localitățile mai mari care se găsesc pe această rută, pe lângă coastele Atlanticului, oprindu-ne la toate plajele renumite și nu numai, apoi la Dunres, de asemenea o localitate mai măricică și la Ullapool ne-am îndepărtat de apă și am închis cercul la Inverness.

Cea mai slabă cazare din vacanța noastră prin Scoția, dar nu atât de rea, a fost la Inverness. Am făcut rezervarea prin booking și ne-am bucurat că am găsit un preț mai bun decât în celelalte locuri în care am mai stat, dar și o poziție centrală. Am plătit 65 de lire pe noapte fără MD, față de Dufftown unde am dat 80 de lire cu MD, John O’Groats, 80 lire fără nici o masă și Glasgow 75 de lire cu MD. Black Isle Bar&Rooms are o poziție foarte bună, exact în centrul orașului istoric, dar camerele, așa cum spuneam și în titlu, sunt pentru studenți.

Clădirea Black Isle Bar&Rooms este situată pe colț, pe strada Bisericii (Church Street), are la parter barul-restaurant cu multe mese, care era ticsit de oameni la ora la care ne-am cazat noi, iar sus la etajele 1 și 2 camerele dar și o grădină secretă la etajul 1. Are două intrări, de pe ambele străzi la intersecția cărora se află și accesul spre camere se face prin barul-restaurant. Din fericire am vorbit pe drum cu ei ca să îi anunțăm că ajungem târziu și față de multe alte locuri de prin Scoția, unde nu prea mai găseai mâncare după 8 seara, aici ne-au spus că nu este o problemă, așa că am stat liniștiți din punctul ăsta de vedere și am ajuns când am putut.

Camerele noastre au fost la etajul1 unde era și grădina secretă. Când am intrat în cameră ne-a pufnit râsul. Știam că avem paturi suprapuse dar nu ne-am imaginat că o să fie o cameră atât de mică. Am intrat direct în pat, ca să zic așa. Nu tu un hol, doar în spatele ușii era un cuier și puțin loc unde să-ți pui un geamantan. Apoi era un culoar doar cât să treci spre geam unde era scărița cu 2 trepte ca să te urci în patul de sus. Prima treaptă a scăriței ținea loc și de scaun pentru că pe perete în stânga era pliat un blat de lemn mic, mic pe care l-am ridicat și aia era masa noastră. Altceva nimic. Nu al doilea scaunel sau treaptă sau orice-o fi ca să stea 2 persoane, nu vreo poliță, nu dulap, nu noptiere, absolut nimic. Cuierul de la intrare cu 2 agățători, treapta de la scăriță și blatul acela de 20-30 de cm, asta a fost toată dotarea camerei. Aaaaa, pardon, mai era pervazul de la geam pe care am mai depozitat și noi una-alta. Din fericire vederea era într-un gang cu flori care dădea spre grădina secretă.

Asta a fost tot mobilierul din cameră. Nu vă imaginați că am fost supărați. Paturile au fost suficient de mari, curate, curat în cameră, cald în casă pentru că mergea caloriferul, ca peste tot în Scoția, chiar dacă era august... n-am avut nici un loc de depozitare dar ăsta nu era un capăt de țară pentru noi. Nu ne-am oprit la Inverness ca să stăm în casă așa cum nu stăm aproape pe nicăieri în vacanțele de acest gen.

Ne-am oprit la Inverness 2 nopți știind că în prima zi o să ajungem foarte târziu, iar a doua voiam să facem o excursie la Loch Ness, de care eram foarte aproape, ca să vedem monstrul și cât de mult puteam din împrejurimi, chiar să atingem puțin insula Skye. Așa că și a doua zi urma să plecăm dis-de-dimineață și să ne întoarcem noaptea, deci camera aceea micuță nu avea cum să ne încurce planurile.

Dar trebuie să recunosc că niște spații de depozitare ne-au lipsit. Eu nu-i înțeleg pe cei din industria hotelieră. Înțeleg cazările de tranzit cu dotări minime și prețuri mai mici, dar nu înțeleg de ce nu-i duce mintea să pună niște polițe pe pereți de care să se ajute lumea că nu costă mare lucru, mai ales că pereții erau absolut goi.

Baia a fost obișnuită în schimb. Asta am remarcat peste tot. Oricât de mici ar fi celelalte spații, băile sunt normale cu niște cabine de duș mari. Ai loc să intri liniștit 2 persoane. În schimb nici acolo nu am găsit vreo dotare care să ne satisfacă. Nu o agățătoare în care să ne lăsăm schimburile când făceam duș sau să ne agățăm prosoapele. Nu am avut foehn, dar îl puteam cere de la recepție la nevoie.

Evident că nu am avut balcon la o asemenea cazare, dar la etajul nostru era acea grădină secretă, un spațiu foarte frumos aranjat pentru cei care voiau să stea la aer și să bea ceva. Nu am avut timp să stăm pe acolo dar ne-a plăcut și era o variantă de a-ți petrece timpul dacă ai fi stat prin cameră mai mult.

Nici mic dejun nu am avut dar ne-au spus de la check-in că avem ceai și cafea la discreție, de câte ori dorim, pe baza cartelei cu care intram în cameră, ceea ce dovedea faptul că suntem oaspeții lor. Deja ne obișnuisem că în Scoția găsești în camere fierbător, ceai, cafea, lapte, zahăr, biscuiți... Aici nu era posibil să te gospodărești pentru că nu aveai unde să pui un fierbător, dar au compensat prin faptul că ni le ofereau de la bar. Pentru noi a fost foarte bine așa. Dimineața se ducea soțul și lua cafeaua de la bar. Ne puneau ceștile mari pe o tavă cu lapte și zahăr și când ajungea cu ea pe măsuța noastră nu mai aveai loc să pui un ac. Cam asta era suprafața mesei, cât să încapă o tavă cu 2 cești mari de ceai/cafea. Dar trebuie să recunosc că am băut o cafea foarte bună la ei și am și mâncat în una din seri așa că recomand cu căldură Black Isle Bar&Rooms și pentru masă.

Foarte aproape de noi era un supermarket COOP, destul de mare, care era deschis până la ora 24 duminica (când am ajuns noi), iar luni până la 22,30, foarte bine aprovizionat, cu care ne-am făcut și noi treaba. Am mai mâncat într-o seară la restaurantul nostru niște bruschete foarte bune și în alta noi am băut bere și am mâncat niște aperitive la un pub, iar prietenii noștri au mâncat la restaurantul Indian, care se află chiar vis-a-vis de hotelul în care am stat și au mâncat tot mâncare dulce, ca și la Duftown.

La Inverness a fost singurul loc unde am plătit parcarea. Pentru că Black Isle Bar&Rooms se află chiar în centrul istoric așa cum am spus, nu aveai voie să parchezi pe stradă, așa că ne-au trimis la colțul străzii unde era o parcare publică foarte mare, păzită, City Center Car Parks (și cred că este singura parcare publică din oraș) unde taxa era de 7 lire/zi. Dar dacă lăsai mașina până în 12 ore era 6 lire, până în 8 ore, 5 lire și tot așa, cu cât se micșora numărul de ore în care lăsai mașina acolo, cu atât scădea și tariful.

Internet wireless a fost în tot hotelul, am avut parolă și a funcționat foarte bine.

Dintre facilități, poziția centrală a fost de departe cel mai mare avantaj. Ne-a permis să descoperim orașul într-un timp scurt, oraș care nu are totuși atât de multe de oferit, am avut la îndemână magazine, cafenele, restaurante, baruri unde ne-am petrecut serile cu o bere și muzică live scoțiană.

Una peste alta Black Isle Bar&Rooms este o opțiune de luat în seamă pentru Inverness dacă știi toate cele de mai sus și nu ai așteptări mai mult decat trebuie.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Aurici in 28.12.2017 15:28:37

Validat / Publicat: 28.12.17 18:30:09


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în MAREA BRITANIE.
VIZUALIZĂRI: 967


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Aurici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  50100 PMA (din 37 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[28.12.17 18:18:02]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Black Isle Bar and Rooms, Inverness" (nou-creată pe sait)

   -----

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[28.12.17 18:42:24]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- abancor
[28.12.17 19:15:00]
» mesaj pers

   Aha, cunosc locul! Ne-a fost recomandat pentru bere, pentru grădina „secretă” și pentru faptul că e „child friendly” (și „dog friendly”, după cum a ținut să menționeze ghida care ni l-a recomandat, pentru că ea merge acolo cu cîinele, tocmai pentru că are voie cu el, inclusiv pe terasă). E un local foarte căutat, mai ales pentru bere, dar și mîncare; au multe tipuri de bere la halbă, unele „craft”, făcute chiar de ei.

   Am citit pe siteul lor că la anul deschid și un hotel, prin preajmă, pesemne cu camere ceva mai mari.

   Am remarcat și eu că mai peste tot se bea cafea bună în Scoția. De la orice tonetă am luat, inclusiv prin gări, era foarte gustoasă și foarte aromată (aromă de cafea, nu de altceva). Parcă atunci prăjiseră boabele.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Dana2008
[28.12.17 20:07:46]
» mesaj pers

   FELICITĂRI pentru articol!

   Interesantă experiența cu mini camera. Mi-placut afirmația ta:

   "nu înțeleg de ce nu-i duce mintea să pună niște polițe pe pereți" 😂

   CĂLĂTORII plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[28.12.17 21:14:13]
» mesaj pers

   @Aurici: Cică monstru-l vezi după jde ml de Scotch Wisky! Voi l-ați văzut?

   Drăguță și intimă debaraua voastră! Că parc-a debara seamănă! Dar știu sigur că vouă v-a plăcut!

   Să vă fie de bine! La mulți ani!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[28.12.17 22:14:53]
» mesaj pers

   @webmasterX: Perfect, acolo este.

   @webmaster: Multumesc mult.

   @abancor: Așa este, barul-restaurant de la parter era plin ochi în fiecare seară și nu avea chiar puține mese în comparație cu celelalte pub-uri prin care am mai intrat. Și într-adevăr mâncarea foarte bună. Noi doar am ciugulit bruschete la bere pentru că mesele principale le-am luat pe drumuri. Dar seara târziu când ajungeam acasă nu urcam în cameră fără să bem o bere, chiar dacă veneam tot de la o cârciumă. Dar spre camere ajungeai trecând prin bar și cum naiba să te duci la culcare când atâta lume zumzăia acolo! Și nouă ne-a plăcut cafeaua peste tot prin Scoția.

   Mă bucur că ai confirmat și tu locul. Nici noi n-am fi cârcotit deloc dacă aveam vreo 2-3 polițe pe pereții ăia.

   @Dana2008: Păi studențească-studențească dar este foarte greu să fii călător și să nu găsești într-o cameră decât un cuier cu 2 agățători. Adică și dacă ești doar cu un rucsăcel tot ai nevoie de un minim de spațiu pentru câteva mărunțișuri... Dar având în vedere că am plecat cu noaptea în cap și am intrat în cameră după miezul nopții pot să spun cu mâna pe inimă că n-a fost deloc rău. Iar barul-restaurant de jos i-a spălat de toate păcatele.

   Călătorii frumoase și ție și cât mai multe coborâri că ești ca peștele în apă în perioada asta, nu?

   @Zoazore: L-am văzut pe Nessie, vorbesc serios. O să povestesc.

   Ne-a plăcut în debaraua noastră, așa este. Știi tu că altceva contează mai mult, călătorii să fie.

   Sper să mai apuc un articol despre Scoția că și-așa mă stresează că nu am terminat cu ea și vine anul nou peste mine...

   Dar dacă nu se întâmplă vă doresc și eu la mulți ani, petreceri frumoase de revelion și mii de km în anul care vine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- nicole33
[28.12.17 23:04:15]
» mesaj pers

   @Aurici:

L-am văzut pe Nessie, vorbesc serios. O să povestesc.

   Pe bune?

   Abia aştept povestea.

   Ar fi singurul motiv pentru care aş fi tentată să ajung cândva în zonă, dar sigur aş căuta un loc mai spaţios de dormit.

   Felicitări pentru excursie şi relatare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[28.12.17 23:21:29]
» mesaj pers

   @nicole33: Uite, scriu de zor, sper să nu fii dezamăgită. Pentru mine a fost foarte tare.

   Știu că-ți place soarele. La Inverness trebuie să fii pregătită pentru o climă mai năbădăioasă. Plouă și bate vântul aproape tot timpul.

   Și neapărat o altă cazare. Și eu aș încerca alta dacă aș mai ajunge în zonă. La ei aș căuta doar barul pentru că ăla este fain de tot.

   Mulțumesc pentru vizită, să ai un sfârșit de an așa cum îți dorești, alături de cei dragi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Dana2008
[29.12.17 12:04:48]
» mesaj pers

   @Aurici: Da, Aurici!... miercuri mergem in tabara de ski de la Vatra Dornei... sper sa fie zapada!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[07.01.18 10:46:01]
» mesaj pers

   @Aurici: Acum de abia am am ajuns si eu la articolul tau si mai am multe de recuperat, dar nu-i bai.

   Mi-a placut cum ai descris camera si eram curioasa sa vad daca ai reusit sa o si pui in poze, ca la cat de mica era poate ca nici poze nu aveai loc sa faci =)).

   Si daca o persoana avea loc unde sa stea, cred ca a doua putea sta doar pe ganduri :)).

   Acum ce sa spun, ai dreptate, exista avantaje si dezavantaje dar cred ca si eu as fi ales asta si cred ca daca in astfel de cazari de 1-2 nopti as avea cazare super, mi-ar parea rau ca plec.

   Felicitari pentru articol si mai ales pentru umor, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Aurici
[09.01.18 07:54:57]
» mesaj pers

   @mishu: Am încercat să descriu camera asta cât de bine am putut, astfel încât cei care vor avea vreodată nevoie să-și facă o idee, cât de cât. Dar pe noi nu ne-a deranjat atât de mult. La cât am stat în cameră, nu aveam nevoie decât de un pat curat. Nu cred că aș mai alege o dată la fel, dar la momentul acela nu a fost rău, chiar deloc.

   Și dacă este curățenie, eu pot să iert hotelierii de multe păcate. Ori la hotelul ăsta, ca de altfel la toate prin Scoția lingeai miere, ca să folosim o expresie consacrată.

   Te pup, ai grijă de tine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2017] Black Isle Bar&Rooms - o unitate de cazare foarte bine amplasata in centrul istoric al orasului Inverness. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 28.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av932706">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv932706"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=932706">Şterge vot</a></div><span id="v9932706" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(932706)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f932706Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e932706MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2017] Black Isle Bar&Rooms - o unitate de cazare foarte bine amplasata in centrul istoric al orasului Inverness.
foto Aurici [28.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2017] Black Isle Bar&Rooms si micile stradute care il inconjoara. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 28.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av932707">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv932707"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=932707">Şterge vot</a></div><span id="v9932707" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(932707)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f932707Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e932707MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2017] Black Isle Bar&Rooms si micile stradute care il inconjoara.
foto Aurici [28.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2017] Black Isle Bar&Rooms, o cladire pe colt. Pe aceasta straduta mergeam cateva minute pana la parcarea publica. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 28.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av932724">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv932724"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=932724">Şterge vot</a></div><span id="v9932724" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(932724)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f932724Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e932724MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2017] Black Isle Bar&Rooms, o cladire pe colt. Pe aceasta straduta mergeam cateva minute pana la parcarea publica.
foto Aurici [28.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2017] Church Street iar in capatul ei High Street, sunt cele doua strazi importante din orasul istoric. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 28.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av932727">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv932727"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=932727">Şterge vot</a></div><span id="v9932727" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(932727)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f932727Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e932727MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2017] Church Street iar in capatul ei High Street, sunt cele doua strazi importante din orasul istoric.
foto Aurici [28.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2017] Holul de la etajul 1. Pe dreapta erau camerele noastre. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 28.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av932729">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv932729"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=932729">Şterge vot</a></div><span id="v9932729" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(932729)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f932729Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e932729MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2017] Holul de la etajul 1. Pe dreapta erau camerele noastre.
foto Aurici [28.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2017] Tot aici indicatorul pentru gradina secreta. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 28.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av932730">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv932730"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=932730">Şterge vot</a></div><span id="v9932730" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(932730)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f932730Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e932730MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2017] Tot aici indicatorul pentru gradina secreta.
foto Aurici [28.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2017] Gradina Secreta pe care nu ne-am abtinut sa nu o vedem inaintea camerei. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 28.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av932731">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv932731"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=932731">Şterge vot</a></div><span id="v9932731" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(932731)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f932731Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e932731MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2017] Gradina Secreta pe care nu ne-am abtinut sa nu o vedem inaintea camerei.
foto Aurici [28.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2017] Black Isle Bar&Rooms - Gradina Secreta de la etajul 1, un loc foarte placut. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 28.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av932732">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv932732"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=932732">Şterge vot</a></div><span id="v9932732" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(932732)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f932732Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e932732MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2017] Black Isle Bar&Rooms - Gradina Secreta de la etajul 1, un loc foarte placut.
foto Aurici [28.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2017] Black Isle Bar&Rooms - intre etaje, un tapet dragut. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 28.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av932733">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv932733"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=932733">Şterge vot</a></div><span id="v9932733" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(932733)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f932733Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e932733MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2017] Black Isle Bar&Rooms - intre etaje, un tapet dragut.
foto Aurici [28.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2017] Si in sfarsit in camera. Nici nu am putut face poze la cat era de stramt. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 28.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av932734">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv932734"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=932734">Şterge vot</a></div><span id="v9932734" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(932734)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f932734Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e932734MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2017] Si in sfarsit in camera. Nici nu am putut face poze la cat era de stramt.
foto Aurici [28.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2017] O alta vedere ca sa remarcati marimea camerei. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 28.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av932735">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv932735"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=932735">Şterge vot</a></div><span id="v9932735" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(932735)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f932735Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e932735MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2017] O alta vedere ca sa remarcati marimea camerei.
foto Aurici [28.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2017] Scarita de urcat in patul de sus a fost si scara, si loc de depozitare, si scaun pentru stat la masa pliabila care se vede. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 28.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av932736">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv932736"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=932736">Şterge vot</a></div><span id="v9932736" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(932736)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f932736Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e932736MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2017] Scarita de urcat in patul de sus a fost si scara, si loc de depozitare, si scaun pentru stat la masa pliabila care se vede.
foto Aurici [28.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2017] Cuierul asta a reprezentat tot dulapul nostru. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 28.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av932737">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv932737"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=932737">Şterge vot</a></div><span id="v9932737" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(932737)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f932737Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e932737MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2017] Cuierul asta a reprezentat tot dulapul nostru.
foto Aurici [28.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2017] Macar privelistea de pe geam nu era chiar rea. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 28.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av932738">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv932738"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=932738">Şterge vot</a></div><span id="v9932738" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(932738)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f932738Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e932738MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2017] Macar privelistea de pe geam nu era chiar rea.
foto Aurici [28.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2017] Baia a fost destul de potrivita in raport cu restul camerei. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 28.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av932739">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv932739"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=932739">Şterge vot</a></div><span id="v9932739" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(932739)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f932739Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e932739MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2017] Baia a fost destul de potrivita in raport cu restul camerei.
foto Aurici [28.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2017] Baia de la Black Isle Bar&Rooms. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 28.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av932740">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv932740"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=932740">Şterge vot</a></div><span id="v9932740" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(932740)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f932740Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e932740MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2017] Baia de la Black Isle Bar&Rooms.
foto Aurici [28.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2017] Black Isle Bar&Rooms - barul era si pe post de receptie. Aici am facut check-in-ul si check-out-ul. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 28.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av932741">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv932741"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=932741">Şterge vot</a></div><span id="v9932741" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(932741)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f932741Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e932741MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2017] Black Isle Bar&Rooms - barul era si pe post de receptie. Aici am facut check-in-ul si check-out-ul.
foto Aurici [28.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2017] Barul-restaurant de la parterul cladirii. Aici am mancat si noi intr-o seara niste bruschete foarte bune. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 28.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av932742">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv932742"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=932742">Şterge vot</a></div><span id="v9932742" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(932742)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f932742Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e932742MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2017] Barul-restaurant de la parterul cladirii. Aici am mancat si noi intr-o seara niste bruschete foarte bune.
foto Aurici [28.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2017] Black Isle Bar&Rooms - Barul restaurant. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 28.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av932743">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv932743"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=932743">Şterge vot</a></div><span id="v9932743" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(932743)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f932743Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e932743MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2017] Black Isle Bar&Rooms - Barul restaurant.
foto Aurici [28.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2017] Black Isle Bar&Rooms - Barul restaurant. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 28.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av932744">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv932744"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=932744">Şterge vot</a></div><span id="v9932744" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(932744)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f932744Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e932744MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2017] Black Isle Bar&Rooms - Barul restaurant.
foto Aurici [28.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2017] Black Isle Bar&Rooms - Barul restaurant. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 28.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av932745">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv932745"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=932745">Şterge vot</a></div><span id="v9932745" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(932745)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f932745Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e932745MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2017] Black Isle Bar&Rooms - Barul restaurant.
foto Aurici [28.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.16831111908 sec