83489 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Elga's Punk Rock Hostel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
05.12.2017
DE
Avatar danaeldreny
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Pantelimon [IF]
înscris/ă în 10.02.16
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 1 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ cafea la md
PREŢ SEJUR:
90 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1
+ COPII: 2 -- varsta: 5 + 8

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Elga's punk rock


Mi-a plăcut mult numele pensiunii și mi-am dorit să văd cum se prezintă.

Poate părea ceva excentric dar nu este.

La telefon, când am făcut rezervarea, doamna, auzind de copii, a fost oarecum reticentă. Era septembrie. Mi-a spus ceva de genul: Acum, de când s-a răcit afară, vă dați seama că toate petrecerile s-au mutat în interior...

Nu m-am speriat.

Cu toată faima ei de groază și cu tot numele excentric al pensiunii, n-am întâlnit niciodată oameni problematici în Vamă.

Eu le înțeleg stilul. N-a venit nimeni niciodată pe capul meu să mă deranjeze. Și nici la Elga nu s-a întâmplat. Nu mi-aș fi putut imagina așa ceva.

Doar o englezoaică m-a salutat drăguț:

-Morning! în timp ce treceam cu cafeaua de dimineață prin curte.

Ea-și făcea de lucru cu cafeaua ei la o masă prin curte.

Oaspeții nu prea se bagă-n seamă pe la cazare. Dar în Vamă se-ntâmplă și nu doar la cazare, acolo toți sunt prieteni, oriunde.

La Elga nu am găsit cameră liberă pentru week-end. E adevărat, am sunat cu doar două-trei zile înainte. Am tot sucit programul, cum fac eu mereu. Gândeam ceva: joi – duminică, până la urmă a fost sâmbătă – luni. Și la Elga am ajuns abia duminică-luni, după ce a plecat lumea de week-end, am mai furat și noi o zi de vacanță, o vacanță minunată, însorită.

Ne-am nimerit pe lângă Elga duminică pe la prânz, era cam ora 12:00.

Știam că nu ne cazăm la ora aia dar dacă tot eram la ușa ei am zis să trecem pe la recepție să vedem ce-i pe acolo.

O găsim pe Elga. Drăguță, sprintenică, deși cu ghiocei în păr, cu o alură nonșalamtă și relaxată pe care o admir.

Ne spune că nu ne poate caza pentru că nu sunt pregătite camerele. Asta știam.

-Dar când să venim?

-La 13:30.

-K,

Am ajuns la 15:30. Bine și-așa.

Nu mai era Elga la recepție, era domnul, pe același stil cu Elga. Ne-a spus că ne așteaptă demult. Adică de când ne-a spus să venim. Îl cred. Ce să fac? Noi ne mișcăm încet. Am fost la masă.

Toată Elga pe ansamblu mi-a plăcut din prima. E o clădire lungă, perpendiculară pe șosea.

La stradă se vede ca o vilișoară micuță dar după clădirea cu recepția se află curtea interioară cochetă apoi o clădire mai lungă cu parter și etaj în care se intră prin ambele laterale.

Recepția este foarte cochetă, micuță dar are totuși o măsuță cu colțar unde poți lua loc.

Chiar în colțul colțarului sunt așezate frumos multe cărți cu care să-ți umpli timpul de ședere.

Am reținut un titlu ce mi-a plăcut mult: Femeile vin de pe Venus, bărbații vin de la băut. No comment!

Aproape de tavan, pe pereți sunt atârnate multe pălării care dau un aspect interesant locului.

În stânga recepției se află un automat de cafea ce oferă oaspeților, gratis, cafeaua de dimineață dar nu doar dimineață ci oricând dorești.

Elga nu are restaurant și nici nu oferă mic dejun ci doar cafea.

Adevărul este că abia acum am observat în pozele altora o bucătărie ce poate fi folosită și care se află în clădirea din spate, pe latura dinspre curte, e acolo o ușă. Eu nu știam de ea. Eu am avut treabă să cutreier Vama.

Toată clădirea este îmbrăcată în stinghii din lemn, atât exterior cât și interior. Camera noastră așa a fost.

Am urcat pe o scară interioară din lemn la etajul 1 și am găsit un hol lung ce are pe stânga ferestre ce dau spre Casa Luca iar pe dreapta ușile și ferestrele camerelor. Singura fereastră din cameră dă spre acest hol, spre sud.

Fereastra de la baie dă spre nord, prin ea se vede șoseaua ce vine spre Vamă. Asta pentru că Elga's punk rock se află la intrarea în Vamă dinspre Mangalia, printre primele vile, pe partea dreaptă.

Ambele ferestre au plase de țânțari și, desigur, fereastra de la cameră are și perdele și draperie.

Patul este confortabil și suficient de mare. Aici am găsit perne lungi cât toată lățimea patului și aproximativ rotunde în secțiune, specifice stilului oriental. Știu asta că modelul ăsta l-am mai întâlnit și în alte locuri orientale.

În cameră se află frigider – nu l-am folosit, tv suspendat – l-au folosit pruncii pentru desene, aer condiționat – nu l-am folosit, nu ne-a trebuit, tot la fel ca și frigiderul, masă de lemn – mi-a plăcut, două scaune tot de lemn, pe același stil – mi-au plăcut și alea, dulap – încăpător destul, parcă (da!) era și veioză – cu soare pe ea, da, și-mi amintesc, am folosit-o, prize – și lângă pat și lângă frigider dar pe cea de lângă pat am descoperit-o abia la plecare deși mi-ar fi folosit – ei, de n-am avut spirit... deci cam ai tot ce-ți trebuie pentru odihnă și relaxare câteva zile.

Ce-a fost mai interesant și nu am mai întâlnit niciunde, în cameră am găsit două saltele de plajă adică nu ai nevoie să vii de acasă cu toate cele pentru plajă și chiar mai mult decât atât, la recepție, chiar lângă intrare se află un coș mare dreptunghiular din plasă metalică, coș plin cu tot felul de jucării de plajă, pistoale de apă, mingi, tuburi lungi de țâșnit apă și câte și mai câte. Tot de la recepție am primit prosoape pentru plajă.

Eu nici n-am observat coșul de jucării de la recepție dar Junior l-a ochit imediat și tot el a cerut voie la folosire, altfel eu nici n-aș fi băgat de seamă. Sunt unii ce spun că minorii ne cresc pe noi și nu invers și de multe ori am argumente să cred asta;)

În curte erau struguri negri copți pe garduri și mă tot trezeam cu Junior cu câte un ciorchine în mână, îi plăcea cum arată dar nu vroia să-i mănânce și îmi tot aducea să-i spăl, cu obsesia să plece cu un ciorchine în buzunar, lucru pe care nu l-am putut aproba astfel că mă simțeam constrânsă să-i mănânc – nu-i puteam arunca, arătau mult prea bine.

Ei, primul a fost bun dar numărul 2 și 3 au fost un efort real – nu mă vedeam nicicum cu doi copii după mine, cu bagaje și protejând cu grijă un ciorchide de struguri negri de la Elga ca să călătorească până... undeva – ar fi fost prea de tot! Astfel... degustare...

Altfel Elga a fost grijulie. Cheile le lăsam mereu la recepție când ieșeam – parcă așa îmi amintesc – astfel că nu le mai purtam grija pe afară. Mereu era cineva îndatoritor și grijuliu la recepție – sau Elga sau șoțul ei – sunt aproape sigură că domnul era soțul – niște oameni minunați, ospitalieri, ce administrează un loc unde cu drag te primesc, oamenii simt asta și pe bună dreptate.

Ne-am simțit bine la ei :D

Vom mai merge.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de danaeldreny in 05.12.2017 23:21:21

Validat / Publicat: 06.12.17 08:29:42


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1382


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (danaeldreny); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  37700 PMA (din 28 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[06.12.17 08:30:19]
» mesaj pers

   @danaeldreny: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   ===

   Mutat în rubrica "Elga's Punk Rock Hostel, VAMA VECHE / 2 MAI" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[06.12.17 13:53:02]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- danaeldreny
[06.12.17 14:07:12]
» mesaj pers

   @webmaster26: Poziționarea pe hartă este corectă, chiar acolo este :).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- danaeldreny
[06.12.17 14:55:16]
» mesaj pers

   Abia acum observ eu, P03, deasupra ușii – în camerele 2-22 ai acces doar cu soț =)) – erau unii scandalizați că în unele țari ai acces la hotel doar cu certificat de căsătorie :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[07.12.17 06:41:00]
» mesaj pers

   Foarte frumoasă cazarea la Elga's Punk Rock după cum o povestești. E bine de știut dacă avem nevoie prin Vamă de o cazare și de gazde ospitalieră.

   Treaba cu saltele de plajă e minunată, și prosoape pe care nu trebuie să le mai cari de la sute de kilometri către mare. De jucării pentru nisip ce sa mai spun, sunt foarte bine venite la mare.

   

   Felicitări pentru articol și fotografii.

   Călătorii plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- danaeldreny
[07.12.17 07:35:16]
» mesaj pers

   @Dana2008: Mulțumesc foarte mult, da, e o cazare foarte drăguță și confortabilă, oamenii mai mult decât simpatici, fără să mai spun că peste drum e plin de restaurante și mizilicurile de mâncare, am uitat să scriu, parcarea e în fața ușii la intrare dar sunt locuri puține însă după colț pe dreapta e o stradă neasfaltată unde cred că pot sta multe mașini.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- danaeldreny
[07.12.17 07:44:47]
» mesaj pers

   @Dana2008: Strada aia neasfaltată din dreapta duce spre un complex nou ce are și restaurant, parcă Marina îi zice, plaja-i la 5 minute și magazin alimentar este la 3 minute, înainte, pe șosea, primul magazin din vamă, ținut de localnici și de aia si prețurile sunt cele mai mici. La Bibi la market, lângă plajă, e mult mai scump sau la celelalte marketuri de pe plajă (adică faleză)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Zoazore
[07.12.17 21:57:04]
» mesaj pers

   @danaeldreny: Frumoasă căsuța asta a Elgăi. Și da, faza cu saltelele de plajă, prosoapele și jucăriile nici măcar n-am mai auzit-o, d-apăi s-o văd!

   Buni strugurii la Elga? Na, ai avut și mic dejun, ba chiar și gustare!

   P18= Miss parcă e o păpușă! Ador P18

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[30] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928083">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928083"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928083">Şterge vot</a></div><span id="v9928083" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928083)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928083Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928083MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta,
foto danaeldreny [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928084">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928084"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928084">Şterge vot</a></div><span id="v9928084" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928084)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928084Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928084MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta,
foto danaeldreny [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta - recepția. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928085">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928085"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928085">Şterge vot</a></div><span id="v9928085" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928085)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928085Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928085MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta - recepția.
foto danaeldreny [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2017] La recepția de la Elga, femeile vin de pe Venus, bărbații vin de la băut. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928086">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928086"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928086">Şterge vot</a></div><span id="v9928086" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928086)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928086Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928086MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2017] La recepția de la Elga, femeile vin de pe Venus, bărbații vin de la băut.
foto danaeldreny [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2017] În curte la Elga, în stânga jos e ușa de la bucătărie deși eu nu știam asta. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928087">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928087"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928087">Şterge vot</a></div><span id="v9928087" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928087)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928087Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928087MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2017] În curte la Elga, în stânga jos e ușa de la bucătărie deși eu nu știam asta.
foto danaeldreny [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, prin curte. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928088">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928088"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928088">Şterge vot</a></div><span id="v9928088" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928088)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928088Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928088MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, prin curte.
foto danaeldreny [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, prin curte. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928089">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928089"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928089">Şterge vot</a></div><span id="v9928089" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928089)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928089Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928089MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, prin curte.
foto danaeldreny [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, prin curte. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928090">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928090"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928090">Şterge vot</a></div><span id="v9928090" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928090)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928090Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928090MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, prin curte.
foto danaeldreny [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, holul de la etajul 1, avem prima cameră de lângă scară, suntem mici :) -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928091">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928091"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928091">Şterge vot</a></div><span id="v9928091" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928091)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928091Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928091MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, holul de la etajul 1, avem prima cameră de lângă scară, suntem mici :)
foto danaeldreny [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, de prin camera noastră. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928092">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928092"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928092">Şterge vot</a></div><span id="v9928092" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928092)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928092Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928092MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, de prin camera noastră.
foto danaeldreny [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, de prin camera noastră. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928093">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928093"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928093">Şterge vot</a></div><span id="v9928093" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928093)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928093Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928093MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, de prin camera noastră.
foto danaeldreny [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, de prin camera noastră. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928094">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928094"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928094">Şterge vot</a></div><span id="v9928094" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928094)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928094Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928094MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, de prin camera noastră.
foto danaeldreny [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, de prin baie. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928095">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928095"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928095">Şterge vot</a></div><span id="v9928095" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928095)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928095Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928095MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, de prin baie.
foto danaeldreny [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, baie. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928096">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928096"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928096">Şterge vot</a></div><span id="v9928096" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928096)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928096Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928096MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, baie.
foto danaeldreny [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, de prin baie. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928097">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928097"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928097">Şterge vot</a></div><span id="v9928097" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928097)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928097Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928097MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, de prin baie.
foto danaeldreny [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, de prin camera noastră. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928098">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928098"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928098">Şterge vot</a></div><span id="v9928098" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928098)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928098Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928098MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, de prin camera noastră.
foto danaeldreny [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, de prin camera noastră. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928099">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928099"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928099">Şterge vot</a></div><span id="v9928099" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928099)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928099Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928099MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, de prin camera noastră.
foto danaeldreny [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, de prin camera noastră. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928100">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928100"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928100">Şterge vot</a></div><span id="v9928100" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928100)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928100Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928100MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, de prin camera noastră.
foto danaeldreny [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, de prin hol. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928101">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928101"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928101">Şterge vot</a></div><span id="v9928101" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928101)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928101Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928101MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, de prin hol.
foto danaeldreny [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, de prin camera noastră. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928102">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928102"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928102">Şterge vot</a></div><span id="v9928102" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928102)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928102Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928102MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, de prin camera noastră.
foto danaeldreny [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, de prin camera noastră - perne orientale. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928104">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928104"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928104">Şterge vot</a></div><span id="v9928104" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928104)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928104Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928104MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2017] Elga's punk rock, la intrare în Vama Veche, pe dreapta, de prin camera noastră - perne orientale.
foto danaeldreny [05.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[30] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.357353925705 sec