83486 
nu sunteţi logat. - LOGIN
La pas prin Bucureşti

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
05.12.2017
DE
Avatar tata123
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.06.10
MEMBRU: TITAN
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 1 zile
TIP: SINGLE
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Regele Mihai I al României – „Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru”


Azi, 5 decembrie 2017, s-a stins ultimul Rege al României. O filă din istoria modernă și contemporană a țării noastre s-a încheiat prin dispariția lui Mihai I. Cartea de istorie regală s-a deschis în 1866 cu venirea lui Carol I, o pagină sângeroasă s-a scris în timpul Războiului de Independență, încheiat cu obținerea Independenței de Stat a României, în 1881 țara noastră devine Regat, în 1918 apare o filă de aur: Marea Unire. Evenimentele istorice s-au succedat cu repeziciune, Casa Regală pleacă în exil la începutul anului 1948 și revine abia după evenimentele din 1989, după șicanele a doi președinți ai României libere.

Au trecut 151 de ani în care dinastia Hohenzollern-Sigmaringen, ramura de România (Carol I, Ferdinand I, Carol al II-lea, Mihai I), sub deviza Nihil sine Deo (Nimic fără Dumnezeu) a contribuit decisiv la dezvoltarea modernă a țării. Sistemul politic al monarhiei constituționale a adus lucruri bune și fapte mai puțin bune. Istoria nu operează cu termenul „dacă”, faptele trecutului nu se pot rescrie. Cu bune și cu rele monarhia a făcut parte din istoria României.

De-a lungul călătoriilor prin țară, dar și în timpul plimbărilor prin București am vizitat o serie de obiective care aveau legătură cu monarhia, implicit cu regele Mihai I. Voi trece în revistă câteva dintre acestea, aflate în capitala României, București.

Palatul Elisabeta. Pe bulevardul Kiseleff, lângă Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” se află reședința Familiei Regale, o vilă construită în perioada interbelică pentru Regina Elisabeta a Greciei, sora lui Carol al II-lea. Aici am asistat la ultima apariție în public a regelui Mihai I, la 19 noiembrie 2014 – impresionant moment (vezi impresii).

Tânărul arhitect Corneliu M. Marcu trasează la 1937 o reședință regală care avea să îmbine elemente maure cu stilul brâncovenesc. Balcoane sprijinite pe stâlpi ornamentați, ancadramente de piatră la ferestre, însemne heraldice, o bancă superbă de piatră, grifoni, lei, un bazin cu apă, o curte plină de arbuști ornamentali și arbori. M-am plimbat printre oamenii care fluturau stegulețe admirând arhitectura „palatului”. În această reședință, la 30 decembrie 1947, monarhul va semna actul de abdicare. Azi, în Palatul Elisabeta se află apartamentele private ale Familiei Regale, spațiile publice pentru evenimente, birourile administrației, Secretariatul Regal, Biroul de Presă și Protocol.

Piața Regelui. Pe același bulevard larg - Pavel Kiseleff, la intersecție cu strada Arh. Ion Mincu, a fost amenajată în 2012 o piațetă numită „Piața Regelui”. La inaugurare a fost prezent însuși fostul suveran, care a copilărit în această zonă, în Palatul Kiseleff (clădire achiziționată de tatăl său, Carol al II-lea și transformată într-un adevărat palat). Cele patru laturi ale pieței sunt placate cu marmură, au fost amplasate bănci, chiar o fântână arteziană care funcționează în anotimpul cald. Pe un colț este amplasat un bust al Regelui Mihai I, în uniformă de mareșal, realizat de artistul Valentin Tănase. Plăcile cu text conțin citate din discursul regelui ținut în Parlamentul României cu ocazia împlinirii a 90 de ani de viață, un adevărat testament politic. Cel mai vehiculat citat în ultimele ore, afișat și pe monument, este: Nu văd România de astăzi ca pe o moștenire de la părinții noștri, ci ca pe o țară pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noștri.

Palatul Regal. Deși am citit de mai multe ori despre vizitele ghidate în spațiile istorice ale Palatului, actualmente sediu al Muzeului Național de Artă al României, nu am reușit să mă mobilizez pentru o incursiune. Când aud vorbindu-se de Palatul Regal îmi aduc aminte de reacția principelui Carol I la sosirea în Principate, la București. Pe locul de azi a impunătorului palat se aflau Casele Golescu, construite la începutul secolului al XIX-lea, utilizate drept reședință și de domnitorul Alexandru Ioan Cuza. Iată cum descrie întâmplarea istoricul Emanuel Bădescu La un moment dat, remarcând că alaiul s-a oprit pe Podul Mogoșoaiei, dinaintea unei case aproape lipite de zidurile Hanului Crețulescu, l-a întrebat mirat pe generalul Golescu ce se află în acea clădire și pentru ce s-au oprit acolo. Generalul i-a spus „Este Palatul... ”. Palatul era o clădire de dimensiunile Poștei din Sigmarigen. Prințul, care șezuse într-un castel ce-l impresionase pe Napoleon prin proporții și eleganță, a privit de jur împrejur și a întrebat: „Unde este Palatul? ”. Încurcat, generalul i-a arătat încă o dată clădirea. La oarecare distanță, în fața caselor lui Iancu Manu, se ridicaseră corturile unui sălaș de țigani... (zf.ro/ziarul-de-duminica/ ... golescu-3247224).

În perioada interbelică un incendiu distruge o mare parte din clădire, moment când se decide construirea unui nou palat. Într-un an de zile se ridică după planurile arhitectului Nicolae Nenciulescu și sub supravegherea Reginei Maria o clădire reprezentativă pentru monarhia română. În 1937 se inaugurează Palatul Regal, o construcție sub forma literei U care închide o curte interioară amplasată spre Calea Victoriei. O descriere completă vă recomand să citiți în articolul lui @Michi – vezi impresii.

Eu am reușit să văd câteva spații interioare anul trecut în august cu ocazia funeraliilor Reginei Ana. Sicriul a fost depus pe un catafalc în Sala Tronului și toți cei care au vrut să se reculeagă au putut veni și intra în Palatul Regal. Am stat la coadă vreo două ore cred, coada ondulându-se prin curte, apoi prin Sufrageria Regală de la parter (cu picturi minunate), urca pe Scara Voievozilor și ajungea în Sala Tronului.

Despre locurile din București legate de regii României se pot scrie articole întregi, monarhia constituțională contribuind la dezvoltarea economică, instituțională și culturală a țării. Obiectivele regale de pe teritoriul românesc, începând cu superbul Castel Peleș și terminând cu noul muzeu al automobilului de la Săvârșin, vor aminti românilor permanent despre existența Casei Regale a României.

Sunt multe de spus despre „Ultimul Rege – Mihai I al României”, se vor discuta destule pe toate posturile de televiziune, se vor scrie sute de pagini – cert e că s-a încheiat un ciclu istoric.

---
Impresii încărcate de tata123 in 05.12.2017 21:27:28

Validat / Publicat: 06.12.17 08:53:02


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 857


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (tata123); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  36650 PMA (din 39 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Michi
[06.12.17 09:26:31]
» mesaj pers

   Un review potrivit, în contextul potrivit.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[06.12.17 10:14:30]
» mesaj pers

   Foarte frumos și interesant articolul! FELICITĂRI!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[06.12.17 13:44:23]
» mesaj pers

   @tata123:

   Felicitari pentru articol! Aseara la orele 21 cand am fost la Palat pe Calea Victoriei sa aprindem lumanari, m-a impresionat ca intre cei circa 20 oameni prezenti acolo era un grup masiv de tineri care construiau o cruce din candele mici pe asfalt.

   Mamaia mea l-a idolatrizat pe Regele Mihai si mi-a povestit despre anii cand acesta a condus tara, despre valorile si principiile Casei Regale care nu le gasesti la politicienii de astazi. Ascultam Europa Libera si asteptam la sfarsit de decembrie mesajul regelui. Am fost aseara si pentru ea.

   Majestate, Dumnezeu sa te odihneasca!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- tata123
[06.12.17 15:51:06]
» mesaj pers

   @Michi: Mulțumesc, la acest lucru m-am gândit și eu când am sintetizat cele câteva obiective care au legătură cu ultimul rege al României, Mihai I.

   @Dana2008: Mulțumesc pentru aprecieri.

   @Dan&Ema: O filă din istoria României a fost întoarsă ieri; bunicii noștrii, mai ales, au avut multe de povestit despre regalitate. Mulțumesc pentru ecou și aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ANILU
[07.12.17 20:01:04]
» mesaj pers

   @tata123: Foarte interesant articol ai scris despre istoria regalitatii sau pentru aduceri aminte și comemorare totodată.

   Foarte sugestive și pozele atașate.

   Eu când am aflat care este Palatul regal am fost foarte bulversată. A fost un amalgam de informații. Palatul regal...comitetul central... balcon... revolutie...

   Bine că în final are destinația cuvenită.

   Trăim niște vremuri foarte controversate. Suntem într-o perioadă de doliu dar instituțiile statului nu ne arată asta.

   Așa cum ai încheiat și tu articolul pot spune și eu, s-a încheiat un ciclu istoric.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[10.12.17 14:12:51]
» mesaj pers

   @tata123: Un articol care intradevar ne atrage atentia asupra viitorului. Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[12.12.17 11:52:01]
» mesaj pers

   @ANILU: Controverse și multe alte cuvinte mai usturătoare pot defini epoca actuală... Zilele acestea se încheie un capitol din istoria Regalității în România. Fapte și decizii sunt comentate pe toate canalele massmedia, toți sunt „experți” în istorie în aceste zile. Mulțumesc pentru lectură, ecou și aprecieri.

   @mishu: Viitorul va fi... cum va fi? Ar fi bine să fie... Mulțumesc pentru ecou și aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2016] Regele Mihai I - Palatul Elisabeta (19 noiembrie 2014). -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928048">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928048"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928048">Şterge vot</a></div><span id="v9928048" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928048)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928048Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928048MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2016] Regele Mihai I - Palatul Elisabeta (19 noiembrie 2014).
foto tata123 [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2016] Intrare ]n Palatul Elisabeta. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928049">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928049"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928049">Şterge vot</a></div><span id="v9928049" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928049)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928049Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928049MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2016] Intrare ]n Palatul Elisabeta.
foto tata123 [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2016] Palatul Elisabeta - loggie, curte interioară. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928050">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928050"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928050">Şterge vot</a></div><span id="v9928050" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928050)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928050Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928050MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2016] Palatul Elisabeta - loggie, curte interioară.
foto tata123 [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2016] În curtea Palatului Elisabeta (2014). -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928051">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928051"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928051">Şterge vot</a></div><span id="v9928051" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928051)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928051Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928051MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2016] În curtea Palatului Elisabeta (2014).
foto tata123 [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2016] Decor - Palatul Elisabeta. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928052">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928052"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928052">Şterge vot</a></div><span id="v9928052" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928052)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928052Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928052MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2016] Decor - Palatul Elisabeta.
foto tata123 [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2016] Decor - Palatul Elisabeta. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928053">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928053"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928053">Şterge vot</a></div><span id="v9928053" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928053)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928053Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928053MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2016] Decor - Palatul Elisabeta.
foto tata123 [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2016] Decor - Palatul Elisabeta. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928054">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928054"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928054">Şterge vot</a></div><span id="v9928054" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928054)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928054Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928054MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2016] Decor - Palatul Elisabeta.
foto tata123 [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2016] Piața Regelui - Șoseaua Kiseleff. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928055">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928055"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928055">Şterge vot</a></div><span id="v9928055" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928055)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928055Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928055MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2016] Piața Regelui - Șoseaua Kiseleff.
foto tata123 [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2016] Monumentul din Piața Regelui, București. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928056">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928056"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928056">Şterge vot</a></div><span id="v9928056" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928056)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928056Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928056MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2016] Monumentul din Piața Regelui, București.
foto tata123 [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2016] Bustul Regelui Mihai I (sculptor Valentin Tănase). -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928057">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928057"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928057">Şterge vot</a></div><span id="v9928057" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928057)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928057Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928057MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2016] Bustul Regelui Mihai I (sculptor Valentin Tănase).
foto tata123 [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2016] Din discursul Regelui Mihai I susținut în 25 octombrie 2011 în Parlamentul României. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928058">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928058"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928058">Şterge vot</a></div><span id="v9928058" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928058)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928058Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928058MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2016] Din discursul Regelui Mihai I susținut în 25 octombrie 2011 în Parlamentul României.
foto tata123 [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2016] Palatul Regal (1937). -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928059">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928059"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928059">Şterge vot</a></div><span id="v9928059" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928059)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928059Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928059MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2016] Palatul Regal (1937).
foto tata123 [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2016] Intrarea către spațiile istorice din Palatul Regal. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928060">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928060"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928060">Şterge vot</a></div><span id="v9928060" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928060)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928060Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928060MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2016] Intrarea către spațiile istorice din Palatul Regal.
foto tata123 [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2016] Aripă a Palatului Regal. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928061">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928061"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928061">Şterge vot</a></div><span id="v9928061" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928061)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928061Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928061MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2016] Aripă a Palatului Regal.
foto tata123 [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2016] 16 august 2016 - ceremonie funerară la Palatul Regal. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928062">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928062"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928062">Şterge vot</a></div><span id="v9928062" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928062)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928062Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928062MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2016] 16 august 2016 - ceremonie funerară la Palatul Regal.
foto tata123 [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2016] Piața Palatului în timpul ceremoniei funerare dedicate Reginei Ana (august 2016). -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928063">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928063"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928063">Şterge vot</a></div><span id="v9928063" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928063)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928063Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928063MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2016] Piața Palatului în timpul ceremoniei funerare dedicate Reginei Ana (august 2016).
foto tata123 [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2016] Expoziție foto pe gardul palatului - Scara Voievozilor. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928064">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928064"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928064">Şterge vot</a></div><span id="v9928064" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928064)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928064Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928064MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2016] Expoziție foto pe gardul palatului - Scara Voievozilor.
foto tata123 [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2016] Expoziție foto pe gardul palatului - Sala Tronului. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928065">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928065"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928065">Şterge vot</a></div><span id="v9928065" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928065)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928065Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928065MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2016] Expoziție foto pe gardul palatului - Sala Tronului.
foto tata123 [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2016] Expoziție foto pe gardul palatului - Sufrageria Regală. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928066">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928066"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928066">Şterge vot</a></div><span id="v9928066" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928066)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928066Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928066MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2016] Expoziție foto pe gardul palatului - Sufrageria Regală.
foto tata123 [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2016] Proiecție pe Palatul Regal - Festivalul Luminii (aprilie 2017) -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av928067">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv928067"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=928067">Şterge vot</a></div><span id="v9928067" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(928067)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f928067Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e928067MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2016] Proiecție pe Palatul Regal - Festivalul Luminii (aprilie 2017)
foto tata123 [05.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.16820192337 sec