83400 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în București?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
30.11.2017
DE
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 15.04.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
NOV-2017
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
80 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
Restaurant Casa Zarazei

Într-un cartier vechi al Bucureştiul restaurantul Casa Zaraza


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Era o zi de noiembrie destul de friguroasă şi deşi am fi putut aştepta una mai însorită am plecat să vedem cum mai arată cartierul în care am locuit 30 ani şi pe care l-am părăsit de alţi 40. Stiam că a trecut buldozerul peste străzi şi case, că s-au croit bulevarde dar auzisem că strada noastră scăpase urmând să fie rasă de pe pământ în 1990. Nu a mai apucat. După ce am încercat să identificăm ce a rămas din vechiul cartier am vrut să vedem noua biserică Sfânta Vinere care ar trebui s-o înlocuiască pe cea demolată în 1986. După ce am ajuns în bulevardul cu blocuri Mircea Vodă care a înlocuit străduţa patriarhală cu acelaş nume am fost îndreptaţi spre strada Olteni. Acolo fusese o biserică la care mergeam la denii. A fost dărâmată căci mai simplu şi ieftin a fost să dărâmi decât să translatezi. În capul străzii cu deschidere spre piaţa Unirii prin bd. Corneliu Coposu, biserica nouă Sf Vinere nu mi-a plăcut. Mică, înghesuită între clădiri nu avea nicio perspectivă.

Casa Zaraza

Alături era o clădire simplă cu etaj pe care scria Casa Zaraza, str. Iuliu Barash. nr.9. Ca să fiu sinceră am avut două motive să intrăm. Primul, că ne era foarte frig. Al doilea era că ştiam povestea Zarazei pentru că în copilăria mea se asculta la patefonul His Masterś voice romanţa cântată de Cristian Vasile. Am intrat printr-o curticică în micuţul restaurant cu două săli la parter despărţite de un antreu, potrivit pentru luat pe repede- înainte o pizză şi o cafea. Deşi total nepotrivit cu numele ales, interiorul era aranjat cu gust. Mesele erau pregătite cu feţe de mese albe şi traverse roşcate, tacâmurile şi vesela erau de calitate, scaunele îmbrăcate în piele ecologică de culoare închisă aveau spătar înalt, câteva fotografii şi aplice erau aşezate fără ostentaţie pe pereţii zugrăviţi într-un galben cald, draperiile grele de la ferestre erau asortate cu pardoseala de gresie roşcată. Nu am vizitat şi nu ştiu dacă la etaj erau saloane. Ce făcea într-adevăr frumos erau arcurile practicate în ziduri şi care uneau săliţa de intrare care era şi bar cu cele două salonaşe. Totul era mic, plăcut, cred că potrivit pentru o masă cu prietenii. Cum eram îngheţaţi şi ceai servim numai când suntem bolnavi, am comandat două cafele cappuccino lungi (9 lei/ ceaşcă). După cafea ne-am încălzit dar după o plimbare atât de lungă ni s-a făcut puţină foame. Nu intra în programul acelei zile să luăm masa la restaurant pentru că aveam mâncare acasă dar cu ceva- ceva trebuia să ne amăgim. Lista de preţuri era destul de descurajatoare şi natural, am pozat câteva pagini din meniu. Am comandat pentru soţ o ciorbă de perişoare (13 lei) şi o pizză pe vatră cu de toate (24 lei) foarte mare şi suficientă pentru amândoi. Pentru că ne încălzisem şi uitasem de frigul de vară am comandat băutura noastră preferată: soţul bere Ciuc, eu tot Ciuc dar fără alcool (câte 9 lei/ sticla). Ne-a costat mai mult decât acceptabil 73 lei, cu tips 80. Serviciul a fost foarte prompt. Cum să nu fie, că la ora aceea de prânz, eram singurii în local? După ce ne-am pus la cale am aflat că între orele 12-15 se serveşte un meniu compus din supă/ cremă, fel principal şi desert la preţul de 18 lei sau 19 lei livrat acasă pe o rază de 1 km. Unitatea oferă diverse preparate sistem cattering. Se organizează Revelionul 2018, natural cu rezervare şi aconto 50% la începutul lunii decembrie. Preţul unui tacâm este de 350 lei dar meniul este destul de select.

Legenda Zarazei

Deşi în review am scris despre un restaurant, pentru cei mai tineri, aş vrea să spun câteva cuvinte despre legenda frumoasei Zaraza despre care a scris şi Mircea Cărtărescu în ˝De ce iubim femeile? ˝ Zaraza se pare că a fost o prostituată de lux care a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu şansonetistul Cristian Vasile prin anii ´40. S-au văzut pentru prima dată în localul Vulpea roşie de pe Lipscani şi s-au îndrăgostit ˝coup de foudre˝. Din acel moment Zaraza a renunţat la lux, bijuterii şi amanţi bogaţi. Povestea lor de dragoste a durat numai doi ani. Diseuzul era duşmănit de Zavaidoc un ţigan cântăreţ-lăutar care avea un succes incomparabilmai mic. Ca să-l lovească pe Cristian Vasile, Zavaidoc a tocmit pe un asasin Borilă care a înjunghiat-o mortal pe Zaraza. Femeia a fost încinerată şi iubitul ei i-a înghiţit cenuşa. Nu se ştie cât este ficţiune şi cât adevăr dar romanţa care se mai cântă şi azi pe la spartul chefurilor a făcut epocă în Bucureşti. Viaţa adevărată a lui Cristian Vasile a oscilat între mari iubiri, decepţii, bani, strâmtorare, succes, cădere. După instaurarea regimului comunist a căzut în uitare, murind prin anii 70.

Recomand restaurantul pentru ambianţa plăcută.

Web, am o imprimare a Zarazei cântată superb de Tudor Gheorghe şi a doua, veche, autentică a lui Cristia Vasile, amantul supravieţuitor. S-ar putea să dai una din ele?

youtube Tudor Gheorghe

youtube

===

---
Impresii încărcate de Michi in 30.11.2017 20:17:44

Validat / Publicat: 30.11.17 21:20:41


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în ROMÂNIA
VIZUALIZĂRI: 1117


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Michi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  26300 PMA (din 27 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[30.11.17 20:32:02]
» mesaj pers

   @Michi: Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michi
[30.11.17 20:43:48]
» mesaj pers

   @webmaster26: Mulţumesc, în fond la restaurant se cântă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[01.12.17 07:53:12]
» mesaj pers

   @Michi:

   Povestea frumoasei Zaraza. Superb!

   Sarut mana! 😍

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DOINITA
[01.12.17 08:15:59]
» mesaj pers

   Povestea Zarazei o stiam pana la un punct. Multumesc frumos pentru completare si pentru review! Votat cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mihaelavoicu
[03.12.17 22:17:26]
» mesaj pers

   O ”Dama cu Camelii” de București!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[08.12.17 17:38:54]
» mesaj pers

   @Michi: Despre povestea Zarazei urmarisem la TV un documentar nu cred ca mai mult de un an in urma. Despre povestea acestui loc insa ne-ai incantat tu, asadar felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [NOV-2017] În spatele noii biserici Sfânta Vinere, clădirea restaurantului -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 30.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926684">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926684"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926684">Şterge vot</a></div><span id="v9926684" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926684)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926684Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926684MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [NOV-2017] În spatele noii biserici Sfânta Vinere, clădirea restaurantului
foto Michi [30.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [NOV-2017] Noua biserică Sf. Vinere şi Casa Zaraza -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 30.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926685">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926685"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926685">Şterge vot</a></div><span id="v9926685" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926685)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926685Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926685MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [NOV-2017] Noua biserică Sf. Vinere şi Casa Zaraza
foto Michi [30.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [NOV-2017] O curte-terasă mică chiar în spatele bisericii -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 30.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926686">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926686"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926686">Şterge vot</a></div><span id="v9926686" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926686)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926686Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926686MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [NOV-2017] O curte-terasă mică chiar în spatele bisericii
foto Michi [30.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [NOV-2017] Nu merge Zaraza alături de pizza -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 30.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926687">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926687"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926687">Şterge vot</a></div><span id="v9926687" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926687)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926687Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926687MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [NOV-2017] Nu merge Zaraza alături de pizza
foto Michi [30.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [NOV-2017] Intrarea în restaurant -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 30.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926688">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926688"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926688">Şterge vot</a></div><span id="v9926688" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926688)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926688Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926688MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [NOV-2017] Intrarea în restaurant
foto Michi [30.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [NOV-2017] O atmosferă caldă -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 30.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926689">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926689"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926689">Şterge vot</a></div><span id="v9926689" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926689)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926689Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926689MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [NOV-2017] O atmosferă caldă
foto Michi [30.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [NOV-2017] Interior cu bun gust -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 30.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926690">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926690"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926690">Şterge vot</a></div><span id="v9926690" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926690)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926690Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926690MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [NOV-2017] Interior cu bun gust
foto Michi [30.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [NOV-2017] Interior cu bun gust -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 30.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926691">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926691"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926691">Şterge vot</a></div><span id="v9926691" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926691)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926691Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926691MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [NOV-2017] Interior cu bun gust
foto Michi [30.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [NOV-2017] Interior cu bun gust -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 30.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926692">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926692"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926692">Şterge vot</a></div><span id="v9926692" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926692)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926692Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926692MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [NOV-2017] Interior cu bun gust
foto Michi [30.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [NOV-2017] Interior cu bun gust -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 30.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926694">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926694"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926694">Şterge vot</a></div><span id="v9926694" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926694)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926694Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926694MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [NOV-2017] Interior cu bun gust
foto Michi [30.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [NOV-2017] Interior cu bun gust -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 30.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926695">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926695"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926695">Şterge vot</a></div><span id="v9926695" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926695)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926695Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926695MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [NOV-2017] Interior cu bun gust
foto Michi [30.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [NOV-2017] Interior cu bun gust -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 30.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926696">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926696"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926696">Şterge vot</a></div><span id="v9926696" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926696)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926696Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926696MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [NOV-2017] Interior cu bun gust
foto Michi [30.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [NOV-2017] Interior cu bun gust -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 30.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926697">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926697"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926697">Şterge vot</a></div><span id="v9926697" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926697)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926697Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926697MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [NOV-2017] Interior cu bun gust
foto Michi [30.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [NOV-2017] Veselă şi tacâmuri frumoase -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 30.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926698">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926698"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926698">Şterge vot</a></div><span id="v9926698" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926698)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926698Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926698MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [NOV-2017] Veselă şi tacâmuri frumoase
foto Michi [30.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [NOV-2017] Interior cu bun gust -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 30.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926699">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926699"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926699">Şterge vot</a></div><span id="v9926699" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926699)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926699Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926699MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [NOV-2017] Interior cu bun gust
foto Michi [30.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [NOV-2017] Pagină din meniu -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 30.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926700">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926700"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926700">Şterge vot</a></div><span id="v9926700" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926700)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926700Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926700MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [NOV-2017] Pagină din meniu
foto Michi [30.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [NOV-2017] Pagină din meniu -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 30.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926701">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926701"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926701">Şterge vot</a></div><span id="v9926701" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926701)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926701Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926701MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [NOV-2017] Pagină din meniu
foto Michi [30.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [NOV-2017] Pagină din meniu -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 30.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926702">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926702"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926702">Şterge vot</a></div><span id="v9926702" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926702)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926702Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926702MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [NOV-2017] Pagină din meniu
foto Michi [30.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [NOV-2017] O CAFEA MARE, FIERBINTE, BUNĂ -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 30.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926703">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926703"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926703">Şterge vot</a></div><span id="v9926703" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926703)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926703Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926703MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [NOV-2017] O CAFEA MARE, FIERBINTE, BUNĂ
foto Michi [30.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [NOV-2017] Pizza cu de toate -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 30.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926705">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926705"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926705">Şterge vot</a></div><span id="v9926705" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926705)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926705Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926705MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [NOV-2017] Pizza cu de toate
foto Michi [30.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [NOV-2017] Biserica sf. Vineri nouă, întârziată în finisaje<p> l -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 30.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926706">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926706"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926706">Şterge vot</a></div><span id="v9926706" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926706)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926706Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926706MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [NOV-2017] Biserica sf. Vineri nouă, întârziată în finisaje

l

foto Michi [30.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.271059989929 sec