83387 
nu sunteţi logat. - LOGIN
[Alte] Excursii opționale din Katerini

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
29.11.2017
DE
Avatar xpac
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Alexandria
înscris/ă în 03.08.13
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
JUN-2017
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Situl Dion


Urmare de aici

Dupa un circuit de doua saptamani prin Peloponez, in drum spre casa, am ales, ca o cazare intermediara, sa ramanem in Paralia Katerini, parte a provinciei Pieria.

Pieria se intinde pe malul golfului Thermaikos, cam de la Methoni pana la Nei Pori si spre continent pana la varful Mytikas, are o forma triunghiulara si capitala este la Katerini, cel mai mare oras din judet cu aproximativ 50.000 de locuitori. Pieria se afla in inima Greciei, la 60 de km sud-vest de Salonic si are 70 km de plaje frumoase la marea Egee si contine si o parte din legendarii Munti ai Olimpului (locul preferat al zeilor din mitologie) si chiar varful Mytikas (locul 2 in Balcani cu 2917m inaltime).

Cazarea intermediara in Paralia Katerini nu am ales-o neaparat pentru odihna ci mai mult pentru a vizita, in primul rand, situl arheologic Dion.

Dion-ul este situat la 12km de Litochoro si la 15km de Katerini. Este un sit arheologic de o importanta covarsitoare pentru greci, care conserva ramasitele orasului antic Dion - orasul lui Zeus.

Aflat la poalele Muntilor Olimp, orasul Dion era “locul sacru” al vechilor macedonieni, unde, un mare altar a fost construit pentru al venera pe atotputernicul Zeus si pe surorile acestuia, Muzele, intr-un cadru natural unic caracterizat de o vegetatie bogata, arbori seculari, nenumarate izvoare si chiar si un rau navigabil. Orasul a fost un important centru de civilizatie timp de mai bine de 1000 de ani.

Prima menționare a lui Dion în istorie vine de la Thucydides, care afirmă că a fost primul oraș in care a ajuns generalul spartan Brasidas, după trecerea din Tesalia in Macedonia pe drumul său prin tărâmul aliatului său Perdiccas II în timpul expediției sale împotriva coloniilor atenienilor din Tracia în anul 424 î. Hr. Potrivit lui Diodorus Siculus, Archelau I a fost cel care, la sfârșitul secolului al V-lea î. Hr., când statul macedonean a dobândit o putere mare și a ieșit pe scena istoriei, a dat orașului și sanctuarului lor importanța ulterioară prin instituirea unui festival de nouă zile de jocuri care au inclus concursuri atletice și dramatice în cinstea lui Zeus și Muzelor (surorile lui Zeus), a căror organizare a fost supravegheată chiar de regele macedonean.

Filip al II-lea și Alexandru cel Mare au sărbătorit aici victorii, iar Alexandru și-a adunat armatele și a făcut jertfe aici în ajunul campaniei sale către Asia în 334 î. en.

Mulți autori vechi vorbesc despre capodopera sculpturală de bronz de către Lysippos făcută lui Alexandru reprezentând 25 de tovarăși care au căzut la bătălia de la Granicus și apoi au fost luați la Roma de Metellus.

Un oraș a fost construit în vecinătatea siturilor sacre care au dobândit o formă monumentală în timpul domniei succesorilor lui Alexandru cel Mare. Dion a fost renumit in fortificații și in monumente splendide. Dion și sanctuarul său au fost distruse în 219 î. en de invadatori, dar au fost reconstruiți imediat de către Philip V.

In 169 î. en, Dionul a fost cucerit de catre romani. Imparatul Octavian a înființat aici Colonia Julia Augusta Diensis. A cunoscut cea de-a doua epocă de inflorire în timpul domniei împăraților romani din secolul al II-lea și al III-lea. Ultima perioadă importantă a lui Dion a fost în secolele IV și V, când a devenit sediul unei episcopii. A fost abandonat după cutremure și inundații majore.

Astăzi situl arheologic Dion este situat chiar în afara orașului modern și conține o serie de ruine interesante din perioadele grecești și romane.

Si acum, cateva repere, pe care eu le consider mai importante, in ceea ce privevesc situl arheologic exceptand faptul ca este un parc imens, plin de verdeata si cu alei perfect intretinute!

Sanctuarul de la Demeter

De la intrare, o alee pietruita care lasa un rau pe partea dreapta duce drept inainte pana la Sanctuarul lui Demetra. Aceasta era zeita granelor si a recoltelor.

Se compune din câteva temple și datează din perioada arhaică până în Imperiul Roman. Sanctuarul lui Asklepios este situat în imediata vecinătate. Legătura dintre cele două sanctuare este evidentă și în alte situri arheologice din Grecia.

Aici, in plus față de descoperirile obișnuite, cum ar fi statui, ceramică, bijuterii, lămpi cu ulei etc., a fost găsită o piatră inelară din timpul micenian. Ea datează din secolul al XIV-lea până al XV-lea î. Hr. și prezintă un leu reprezentat schematic în fața unui copac.

Sanctuarul Asclepios

Sanctuarul Asclepios a fost construit in secolul al IV-lea î. Hr. A fost ales un loc cu multă apă, pentru că apa a jucat un rol deosebit în practicarea cultului Asclepios. A servit la vindecarea bolnavilor și a fost necesar pentru practicile de cult. Descoperirea unei toalete în apropierea sanctuarului sugerează că oamenii (pelerinii) stateau acolo de ceva timp pentru a-și vindeca bolile.

Zeus Hypsistos

Aproape imediat dupa sanctuarul Demetrei, se afla Sanctuarul lui Zeus Hypsistos, cu un templu in spate si un altar in fata. Aici au fost plasate copii ale unei statui originale de cult si a celor cu vulturi.

Sanctuarul lui Zeus Olimpianul

Aici a fost gasit un mare altar si mai multe inscriptii cu texte despre regii macedonieni. Tot aici, in epoca romana, a fost construit un teatru ale carui ruine se vad astazi iesind dintr-o mare movila de pamant, care a inlocuit vechiul teatru grec aflat in nordvestul sitului si care a fost refacut si reconditionat.

Templul lui Isis

Cum se treci podul peste rau, se afla Templul lui Isis, zeita egipteana care a inlocuit-o pe Artemis in epoca greceasca. Sanctuarul este in intregime inundat de apele raului, dar aici au fost puse niste copii ale unor statui originale, iar acestea, impreuna cu vegetatia abundenta si coloanele cazute dau un aer extrem de misterios locului.

Atat am avut de spus, pe scurt, despre aceasta destinatie si in continuare va doresc vacante placute!

---
Impresii încărcate de xpac in 29.11.2017 22:10:57

Validat / Publicat: 29.11.17 23:23:13


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 1709


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (xpac); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  36400 PMA (din 27 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de xpac? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[29.11.17 23:07:53]
» mesaj pers

   Bună - & fain! - recomandarea

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Excursii opționale din Paralia Katerini, PARALIA KATERINI" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CĂLĂTORIE]

   --

am ales, ca o cazare intermediara, sa ramanem in Paralia Katerini

   Ne-am bucura să putem citi impresiile și despre cazare scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[30.11.17 06:21:41]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

   -

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[30.11.17 09:16:17]
» mesaj pers

   @xpac:

   Imi plac “ pietrele “, deci mi-a placut! Felicitari! 🙂

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- xpac
[30.11.17 20:35:38]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Multumesc! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[01.12.17 10:56:22]
» mesaj pers

   @xpac: Am vizitat Dionul acum 22 de ani, într-o excursie făcută din Olympic Beach, gazda sejurului nostru estival. M-a impresionat, dar nu la fel ca Delfi, Olympia sau Acropolele ateniene, însă constat acum că uitasem multe amănunte, așa încât îți mulțumesc pentru aducerea aminte. Parcă există și un muzeu arheologic - nu l-ați vizitat?

   Felicitări pentru excursie și review! Și sănătate!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- DOINITA
[01.12.17 12:00:06]
» mesaj pers

   In Grecia, indiferent de cate ori mergi si oricat ai vedea, mereu ai ceva nou de vazut. Foarte frumos, felicitari!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[01.12.17 16:05:06]
» mesaj pers

   @xpac:

   Frumos, felicitări!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- xpac
[01.12.17 18:17:55]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Cand am fost era inchis! Probabil am ajuns eu prea dimineata! =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- xpac
[01.12.17 18:20:40]
» mesaj pers

   @elviramvio: Multumesc! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- xpac
[01.12.17 18:25:34]
» mesaj pers

   @DOINITA: Multumesc! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[07.12.17 19:47:29]
» mesaj pers

   @xpac: Inca o poveste frumoasa, felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [25.06.19 23:48:49]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[19] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2017] Biserica din Paralia Katerini -- foto by <b>xpac</b> [uploaded 29.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926385">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926385"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926385">Şterge vot</a></div><span id="v9926385" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926385)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926385Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926385MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2017] Biserica din Paralia Katerini
foto xpac [29.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2017] -- foto by <b>xpac</b> [uploaded 29.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926386">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926386"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926386">Şterge vot</a></div><span id="v9926386" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926386)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926386Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926386MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2017]
foto xpac [29.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [JUN-2017] -- foto by <b>xpac</b> [uploaded 29.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926387">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926387"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926387">Şterge vot</a></div><span id="v9926387" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926387)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926387Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926387MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2017]
foto xpac [29.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [JUN-2017] -- foto by <b>xpac</b> [uploaded 29.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926388">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926388"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926388">Şterge vot</a></div><span id="v9926388" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926388)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926388Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926388MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2017]
foto xpac [29.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [JUN-2017] -- foto by <b>xpac</b> [uploaded 29.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926389">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926389"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926389">Şterge vot</a></div><span id="v9926389" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926389)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926389Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926389MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2017]
foto xpac [29.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [JUN-2017] -- foto by <b>xpac</b> [uploaded 29.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926390">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926390"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926390">Şterge vot</a></div><span id="v9926390" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926390)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926390Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926390MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2017]
foto xpac [29.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [JUN-2017] -- foto by <b>xpac</b> [uploaded 29.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926391">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926391"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926391">Şterge vot</a></div><span id="v9926391" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926391)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926391Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926391MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2017]
foto xpac [29.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [JUN-2017] -- foto by <b>xpac</b> [uploaded 29.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926392">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926392"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926392">Şterge vot</a></div><span id="v9926392" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926392)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926392Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926392MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2017]
foto xpac [29.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [JUN-2017] -- foto by <b>xpac</b> [uploaded 29.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926393">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926393"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926393">Şterge vot</a></div><span id="v9926393" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926393)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926393Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926393MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2017]
foto xpac [29.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [JUN-2017] -- foto by <b>xpac</b> [uploaded 29.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926394">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926394"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926394">Şterge vot</a></div><span id="v9926394" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926394)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926394Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926394MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2017]
foto xpac [29.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JUN-2017] -- foto by <b>xpac</b> [uploaded 29.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926395">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926395"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926395">Şterge vot</a></div><span id="v9926395" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926395)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926395Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926395MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2017]
foto xpac [29.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [JUN-2017] -- foto by <b>xpac</b> [uploaded 29.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926396">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926396"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926396">Şterge vot</a></div><span id="v9926396" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926396)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926396Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926396MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2017]
foto xpac [29.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JUN-2017] -- foto by <b>xpac</b> [uploaded 29.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926397">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926397"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926397">Şterge vot</a></div><span id="v9926397" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926397)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926397Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926397MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2017]
foto xpac [29.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [JUN-2017] -- foto by <b>xpac</b> [uploaded 29.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926398">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926398"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926398">Şterge vot</a></div><span id="v9926398" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926398)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926398Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926398MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2017]
foto xpac [29.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [JUN-2017] -- foto by <b>xpac</b> [uploaded 29.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926399">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926399"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926399">Şterge vot</a></div><span id="v9926399" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926399)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926399Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926399MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2017]
foto xpac [29.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUN-2017] -- foto by <b>xpac</b> [uploaded 29.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926400">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926400"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926400">Şterge vot</a></div><span id="v9926400" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926400)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926400Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926400MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2017]
foto xpac [29.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [JUN-2017] -- foto by <b>xpac</b> [uploaded 29.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926401">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926401"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926401">Şterge vot</a></div><span id="v9926401" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926401)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926401Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926401MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2017]
foto xpac [29.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [JUN-2017] -- foto by <b>xpac</b> [uploaded 29.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926402">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926402"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926402">Şterge vot</a></div><span id="v9926402" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926402)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926402Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926402MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2017]
foto xpac [29.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [JUN-2017] -- foto by <b>xpac</b> [uploaded 29.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926403">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926403"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926403">Şterge vot</a></div><span id="v9926403" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926403)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926403Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926403MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2017]
foto xpac [29.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

[19] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.123274087906 sec