83131 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Victoria Hotel [Kala Nera]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
13.11.2017
DE
Avatar Dabator
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN București
înscris/ă în 03.08.08
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 5 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ SEJUR:
240 eur
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 19 :)

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

La Victorița sau o stea strălucitoare


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Motto:

Nimic nu mă deprimă mai mult
Decât o enciclopedie a civilizației
Grecești.

Totul a fost gândit
Si răsgândit.
Întors pe față și pe dos.
Luminat ca întreg
Și studiat in amănunt și chițibuș.

Totul a fost scris în piatră,
Retranscris in piatră,
Piatră îngropată,
Piatră dezgropată.

Și atunci eu?

Linia dreaptă a fost măsurată,
Unghiul studiat
S-au ridicat planurile arhitecturii atomului
Si ale cosmosului.

Cuvântul a fost stors de sens, de lacrimi,
De hohotul de râs homeric.

Și atunci eu?

Marin Sorescu - Și atunci eu?

Am ajuns ușor la hotel, gps-ul si-a făcut treaba impecabil.

Ne-a întâmpinat gazda, cu un zâmbet frumos pe buze. Am făcut cunoștință, ea s-a prezentat Victoria. Noi cu numele noastre. Pentru conformitate noi am denumit-o „Victorița”.

Așadar, Victorița, o femeie frumoasă, ce se apropia incet de 40 de ani (asta după părerea fetei mele, eu eram mai darnic). Tot timpul elegantă, în rochie, o prindea bine fiind o tipă subțirică. Elegantă am spus eu, căci fie-mea mi-a explicat că nu e elegantă ci doar feminină. Tot timpul avem de învățat, chiar si de la cei tineri😀. Bun, să ne înțelegem de la început, nu despre Victorița vorbeam când spuneam de o stea strălucitoare. Ci despre hotel. Căci săracul, avea doar o stea. Totuși impresiile erau bune, în poze arăta destul de bine, facilitățile erau clare, eu mă hotărâsem în ultima clipă (sau aproape), variante erau puține. Clar risc.

Am făcut rezervarea pe booking după ce fata mea a terminat cu bacalaureatul. Cu posibilitate de anulare cu 15 zile înainte, căci trebuia să vedem și cu facultatea. Mi-am dorit foarte mult cameră cu vedere la mare, dar până m-am gândit eu, cele de la etaj s-au ocupat. Am rezervat una la parter. Am scris si la hotel, am explicat că am rezervat pe booking dar aș vrea să îmi dea ceva detalii despre cameră. Singurul lucru de care mă temeam era să nu fim chiar în stradă, să treacă lumea prin balconul nostru:). Pe site-ul hotelului sunt prezentate toate camerele iar ea ne-a indicat clar: asta e camera rezervată. Părea foarte ok așa că am mers înainte.

Hotelul avea și câteva camere într-un alt corp, in spate. Nu cred că mi-ar fi plăcut acolo. Cei care stăteau in spate veneau la mesele care se aflau in curtea interioară între cele două corpuri. Victoria socializa mereu cu ei, păreau că sunt de ai casei. Cred că ei nu aveau balcon și sigur nu aveau privilegiul vederii la mare.

Exista o bucătărie comună pentru toți oaspeții. Cu tot ceea ce era necesar, noi am folosit-o doar dacă aveam nevoie să încălzim apă. Exista și cafea la discreție însă am preferat să o folosim pe a noastră.

Deși stațiunea se numește Kala Nera (apă liniștită) valurile (vălulețele 😊) făceau un pic de zgomot în miez de noapte. Poate și pentru că am prins două-trei nopți de vreme mai puțin bună. În a doua seară a fost si prima ploaie torențială in timpul unui sejur un Grecia. Ei, am mai prins una o dată în Chalkidiki dar era dimineața devreme și plecam spre casă.

Camera era destul de mare, aveam loc să trecem fără să ne invităm la dans😀. Un dulap încăpător, o comodă pentru geamantan. Lângă patul dublu era câte o noptieră. Așternuturile, prosoapele, extrem de curate. Paturile comode, cu saltele într-o stare excelentă aveau meritul de a te îmbia la somn după fiecare zi epuizantă.

Chiar și safe-ul era gratuit. Am întrebat-o pe Victorița cum se procedează cu codul și mi-a dat o cheiță. Mai ales la început de sejur un safe e binevenit, căci atunci ai cei mai mulți bani :).

Wi-fi-ul a funcționat fără cusur pe întreg sejurul, lucru care nu s-a întâmplat și la următoarele cazări. Aerul condiționat era în bună stare, l-am încercat la început. Nu prea a fost nevoie de el, poate din cauza vecinătății munților, a faptului că soarele nu bătea direct spre cameră dar si a plantelor de pe terasă. Televizorul nu l-am încercat.

Frigiderul era si el foarte bun și de asemenea foarte încăpător, astfel încât la capitolul tehnic nu am avut plângeri.

De fapt nu am avut plângeri la nimic. Se făcea curat in cameră in fiecare zi și o dată la două zile se schimbau așternuturile.

Poate singurul amănunt care să aducă un minus ar fi faptul că deși la duș era perdea, totuși apa se mai scurgea in afară pentru că marginea cădiței era prea joasă

Terasa chiar foarte mare, avea o masă măricică la care ne încropeam micul dejun. Aveam loc suficient pt scaune in stânga si dreapta balconului, iar al treilea scaun era spre usa terasei. Oblonul îl închideam cât eram plecați.

Terasa are o portiță care ne permitea să ieșim fără să trecem pe la receptie. Extrem de utilă atunci când ne întorceam de la mare, căci nu duceam nisipul în cameră, sau măcar nu tot. Acolo lăsam, fără să se vadă, papucii de apă si instrumentele de snorkelling.

Teama mea era că am putea fi prea în stradă și atunci trecătorii ar fi ca invitații noștri😁. Din fericire exista o supraînălțare de câteva trepte care nu numai că ne-a îndepărtat teama dar ne prilejuia și o priveliște mai bună asupra mării. Vederea era colosală, serile târzii ne acordau liniștea mării și o vedere de excepție.

Locuri de parcare erau câteva și în curte, se putea parca în fața hotelului si, in cel mai rău caz la câțiva metri de hotel. În prima noapte am parcat în curte. Dimineața dădeam târcoale mașinii, parcaseră unii chiar la intrare și eu eram sigur că nu pot scoate mașina. A venit un grec, părea de al casei, lasă că o scot eu (nerușinatul :)). Eu am ezitat, nu aveam curaj nici să scot mașina dar nici să îl las pe ăla. Am cântărit, dacă îi lovește pe ăia măcar nu sunt eu în culpă, dacă o zgârie pe a mea de perete am Casco. Plus că, știu că grecii sunt foarte abili, de nevoie. I-a luat vreo 10 minute, timp în care eu mă rugam, mașina era scoasă în stradă. Sunt meseriași grecii ăștia...

Deși minusculă, aproape insesizabilă, recepția merită atenție. Este foarte cochetă, are tot ceea ce îi trebuie în ciuda spațiului restrâns.

Hotelul este amplasat cumva în dreapta stațiunii cum te uitai la mare, dar nu în extrema stângă unde se mai aflau câteva locuri de cazare și un restaurant, de aceea pot afirma că era central dar nu ultracentral. Bine, la sătucul ăla, greu găseai ceva care să nu fie central. Abia apoi mi-am dat seama că, de fapt Kala Nera e una din cele mai mari stațiuni din Pelion. Ceea ce era bine, căci nu era in zona cu taverne unde, bineînțeles era mai mult zgomot. Aici era liniște, seara se mai întorceau cheflii si mai auzeai un pic de zgomot.

În Kala Nera există între hoteluri si plajă o mică străduță pe care circulă însă doar mașinile celor ce sunt cazați pe acolo și cele de marfă așa că nu este circulație intensă. Drumul principal este la câteva sute de metri mai sus, stațiunea având și cazări mai sus de mare.

La circa 200 metri încep tavernele, magazinele si marketurile locale. Tot pe acolo (ba chiar pe la 300 m) încep și plajele amenajate, particulare. Acolo sunt plaje cu nisip, umbreluțe. Chiar in fața hotelului sunt niște trepte si se poate intra in apă, dar in zona aceea sunt pietre. Si arici de mare. O zonă bună de snorkelling dar și una care cere imperios papuci de apă.

Deși am avut de la hotel voucher cu reducere 20% pentru una din plajele amenajate cu care hotelul avea înțelegere, noi nu am ajuns acolo decât o dată. Reducerile erau reale, nu se plăteau umbrelele, ci doar consumația. O cafea, un cappuccino, un suc 9 Eur. Cu discount 20% - 7 Eur. Adică vreo 32 de lei 3 umbreluțe și consumație inclusă, in plin sezon. La noi cât or costa toate acestea?

Nouă ne-a plăcut să facem plajă 50 m mai în dreapta, pe băncuță, la umbra unui copac impunător. Un loc inedit, care ne-a plăcut foarte mult, departe de lumea dezlănțuită. A fost alegerea fetei mele, însă spre surprinderea mea, i-a plăcut foarte mult și soției, mai ales că le-am luat si papuci de apă 😊. Aveam plaja noastră, apa noastră. Apă extrem de limpede și caldă. Cel mai frumos loc de plajă pentru nebuni! O alegere perfectă pentru snorkelling.

Și o întâmplare hazlie.

Două englezoaice bete au ajuns la hotel exact in miezul nopții. Deși noapte, deși băusem si eu niște vinișor la masă erau departe de a fi niște zâne. Ba dimpotrivă. Oricum nu ăsta e miezul povestirii. Englezoaicele doreau să intre pe ușa din față. Victorița ne explicase și nouă si celorlalți turiști că după 12 noaptea ușa din față este închisă si se poate intra prin curte. Asta le-am explicat și eu și păreau că au înțeles. Dar in mai puțin de 30 secunde erau înapoi. Cică era închisă si curtea. Eu nu sunt sigur că nu au vrut să intre la vecinul de la parter. Conform bancului cu am zărit lumină la balcon.

Să vi-l spun: un bețiv se lovește de un stâlp de iluminat, se uită în sus și începe să bată în stâlp strigând: "nevastă deschide". La un moment mai trece unul, vede becul aprins și spune: "insistă, insistă că e lumină la balcon"

S-au întors, mă întrebau dacă eu nu cumva locuiesc aici. Le-am explicat că sunt turist ca și ele... tot trăgeau de ușă, mi se rupea inima pentru ele, mă gândeam că or să cadă în fund. Era gata-gata să le las să treacă pe la noi prin cameră, fetele pesemne că ar fi înțeles. Dar precum în bancul cu perdea (pe ăsta nu îl spun decât pe pm, căci e cu perdea😋😊) mi-era teama să nu cumva să vomite sau să cadă vreuna la trecerea prin camera noastră. Asta nu mi s-ar fi iertat niciodată. Noroc că tot sunând ele a venit Victorița (deci stă si ea pe aici pe undeva, la propriul hotel cu preț promo😂). Le-a deschis ușa si le-a certat că nu au intrat prin curte, dar ele pretindeau în continuare că e lumină pe balcon😂

Concluzii

Dacă recomand? Păi eu ce tot am făcut până acum? Un hotel cu facilități de 3*+, indiferent de calificarea oficială, cu o superbă vedere la mare, parcare asigurată, ce ne-am putea dori mai mult? Și apropo, am intrebat-o pe Victorița de ce doar o stea? "Pentru că sunt taxele mai mici" a venit răspunsul. Si am crezut-o!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Dabator in 13.11.2017 21:56:45

Validat / Publicat: 13.11.17 23:24:28


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 1264


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dabator); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  63700 PMA (din 48 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[13.11.17 22:01:36]
» mesaj pers

   @Dabator: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dabator
[13.11.17 22:10:38]
» mesaj pers

   Webmaster, rog "Victoria" - Timpuri Noi

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[13.11.17 22:59:09]
» mesaj pers

   @Dabator: Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

    -

   Mutat în rubrica "Victoria Hotel [Kala Nera], PELION [peninsula]" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dabator
[13.11.17 23:09:27]
» mesaj pers

   @webmasterX: Mulțumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dabator
[13.11.17 23:29:00]
» mesaj pers

   @webmaster26: Sunt OK. Mulțumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[14.11.17 00:27:42]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[14.11.17 08:59:35]
» mesaj pers

   @Dabator: O recomandare minunata si cred ca si mie mi-ar fi placut plaja voastra privata, adica sa pot avea plaja mea personala si sa ma bucur doar eu de ea? Excelent.

   Cred ca era minunat sa stai in balcon si sa vezi marea, iar noaptea sa o ajuzi aproape cum se sparge la fereastra ta (cu tot inconfortul creat in zilele mai urate).

   Asadar, un SB acordat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- maryka
[14.11.17 10:03:42]
» mesaj pers

   De data asta ”steluța” a fost de bun augur! O cazare decentă, plăcută, poziționare minunată, chiar ce poți să-ți dorești mai mult? Mai multe stele, în nici un caz, este ceea ce aș fi ales și eu, chiar de aveam timp mai mult la dispoziție pentru a alege. Cu marea la ”picioare” un mare atu. Iar florile de la balcon, uau... Foarte frumos! Chiar dacă a plouat torențial! O dată treacă, de la noi, nu?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- danaeldreny
[14.11.17 11:12:02]
» mesaj pers

   Și acum eu

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adrianaglogo
[14.11.17 16:51:22]
» mesaj pers

   @Dabator: Uite ca se poate sa fie bine si la o stea!

   Si mie mi s-a intamplat in Parga, o sa scriu curand despre acel hotel. Nu stiam chestia cu taxele mai mici, asa o fi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dabator
[14.11.17 17:57:27]
» mesaj pers

   @mishu: Da, chiar a fost superb. Inițial mi-am reproșat că am luat 5 zile în Kala Nera și mai puține în în următoarele două stațiuni. De fapt făcusem eu niște calcule și cam asta era proporția.

   Asta pentru că din Kala Nera ajungi ușor în Volos, dar și la excepționalele sate de munte: Makrinitsa, Vizitsa, Milies și Portaria.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dabator
[14.11.17 18:05:57]
» mesaj pers

   @maryka: Norocul a fost că a plouat doar noaptea. Dimineața am schimbat doar traseul de la mare la munte. Oricum aveam în plan și asta, așa că am am planificat altceva având în vedere rezerva de flexibilitate.

   Altfel da, cazarea a fost perfectă iar fetele s-au simțit foarte bine.

   Mai vrem!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dabator
[14.11.17 18:12:36]
» mesaj pers

   @danaeldreny: Și așa, cu treceri nebănuite spațio-temporale, din mod în timp nu am putut să mă abțin să pun un fragment de poezie, de la Sorescu la Nichita trecerea se face ușor:

Motto:

Tocmai acum, tocmai acum
când o iubesc cel mai mult,
tocmai acum am minţit-o.
Tocmai acum, tocmai acum
când ea ţine cel mai mult la mine,
tocmai acum am umbrit-o.
Tocmai acum, tocmai acum
când ea se gândeşte la mine fluier a pagubă.
Tocmai acum, tocmai acum
când ea e cea mai frumoasă de pe lumea
stelelor mele,
orbesc.

Nichita Stănescu - Ea [fragment]
.

   Dacă aveți timp citiți-o pe toată!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dabator
[14.11.17 18:28:10]
» mesaj pers

   @adrianaglogo: Acum ceva ani aveam o concepție total diferită privind hotelurile. Știam că cele de o stea au baia pe hol, cele de 3 stele și mai sus au obligatoriu frigider etc. Bine, și mai era și dimensiunea camerei,

   De aceea acum 3 ani când am fost în Peloponez am avut mari emoții cu hotelul de 2* pe care l-am ales. În fapt s-a dovedit a fi o alegere excelentă, merită să citiți.

   De atunci am prins curaj, și dacă ceva mi se pare interesant încerc. Decât să fiu dezamăgit de un hotel de 4-5 stele mai bine încântat de unul cu mai puțini epoleți.

   Și da, în Grecia există diferențe de taxe între hotelurile cu clasificări diferite.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[14.11.17 19:14:35]
» mesaj pers

   @Dabator: De fapt ați fost trei adulți :), fetița ta este studentă. Felicitări!

   Păcat că nu ai făcut poze cu Victorița, eram curioasă, doream să-i văd rochițele.

   Cu băncuța... m-ai terminat! Eu vânez băncuțele solitare, cu fața și zâmbetul către mare, e un defect al meu :)

   Și flori pe terasă, aromă si briză, “o plajă” privată, “o Victoriță” frumoasă, vacanța voastră a fost o reușită.

   Felicitări pentru alegerea făcută, pentru articol și poze. De fapt... alegerea asta e ca “Dedublarea” lui Sorescu, iubitorii de Grecia gândesc, doresc și poftesc la fel, adică aleg un spațiu simplu de cazare, se mulțumesc cu strălucirea mării, a florilor, a satelor și a bucatelor grecești, adevăratele stele ale Greciei.

   Felicitări, aștept să ne povestești și despre celelalte “Victorițe” din vacanța voastră.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Dabator
[14.11.17 20:24:28]
» mesaj pers

   @krisstinna: Așa este, suntem trei adulți. Eu tot sper că e copil, că mai vine cu mine în excursii, mai ales că sunt lucruri pe care le pot face doar cu ea.

   Și băncuța a fost alegerea ei. A ochit-o încă din prima zi și a fost primul lucru pe care l-am făcut în Kala Nera.

   "Victorițe" nu mai am. Dar am amintiri frumoase, cu plaje superbe, cu sate de munte mirifice, parcă în Pelion, oricât de sus ai fi tot vezi marea. Și ar mai fi și turismul culinar... o altă plăcere greu de refuzat. Ai ales foarte bine poezia, căci aici, pe Afa te întrebi Cine s-o fi potrivind la suflet/ cu mine/!?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  Publicitate    [19.10.18 15:13:44]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[44] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2017] Locul nostru de plajă. Să nu râdeți, nouă ne-a plăcut la nebunie! -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av920980">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv920980"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=920980">Şterge vot</a></div><span id="v9920980" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(920980)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f920980Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e920980MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2017] Locul nostru de plajă. Să nu râdeți, nouă ne-a plăcut la nebunie!
foto Dabator [13.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2017] Și intrarea în apă. Se vede că nimeni nu mai face baie aici, da? -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av920981">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv920981"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=920981">Şterge vot</a></div><span id="v9920981" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(920981)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f920981Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e920981MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2017] Și intrarea în apă. Se vede că nimeni nu mai face baie aici, da?
foto Dabator [13.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2017] De aceea e apa atât de limpede -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av920982">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv920982"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=920982">Şterge vot</a></div><span id="v9920982" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(920982)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f920982Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e920982MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2017] De aceea e apa atât de limpede
foto Dabator [13.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2017] Să nu credeți că în Kala Nera nu există plaje 'adevărate' -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av920983">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv920983"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=920983">Şterge vot</a></div><span id="v9920983" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(920983)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f920983Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e920983MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2017] Să nu credeți că în Kala Nera nu există plaje "adevărate"
foto Dabator [13.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2017] Vedere de pe balcon. Supeb -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av920984">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv920984"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=920984">Şterge vot</a></div><span id="v9920984" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(920984)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f920984Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e920984MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2017] Vedere de pe balcon. Supeb
foto Dabator [13.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2017] Să nu faceți ca mine. Adică nu fumați! -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av920985">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv920985"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=920985">Şterge vot</a></div><span id="v9920985" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(920985)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f920985Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e920985MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2017] Să nu faceți ca mine. Adică nu fumați!
foto Dabator [13.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2017] Întuneric. Liniște. Timp de cugetare -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av920986">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv920986"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=920986">Şterge vot</a></div><span id="v9920986" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(920986)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f920986Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e920986MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2017] Întuneric. Liniște. Timp de cugetare
foto Dabator [13.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2017] Că tot vorbeam de noapte. Sau crepuscul spre noapte -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av920987">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv920987"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=920987">Şterge vot</a></div><span id="v9920987" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(920987)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f920987Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e920987MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2017] Că tot vorbeam de noapte. Sau crepuscul spre noapte
foto Dabator [13.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2017] Un pic de mare printre plante. Și un pic de miezul nopții -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av920988">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv920988"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=920988">Şterge vot</a></div><span id="v9920988" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(920988)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f920988Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e920988MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2017] Un pic de mare printre plante. Și un pic de miezul nopții
foto Dabator [13.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2017] Asta că am scos un pic capul pe balcon -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av920989">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv920989"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=920989">Şterge vot</a></div><span id="v9920989" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(920989)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f920989Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e920989MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2017] Asta că am scos un pic capul pe balcon
foto Dabator [13.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2017] Intrarea în hotel. Camera noastră în stânga -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av920990">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv920990"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=920990">Şterge vot</a></div><span id="v9920990" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(920990)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f920990Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e920990MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2017] Intrarea în hotel. Camera noastră în stânga
foto Dabator [13.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2017] De pe treptele hotelului intram puteam intra direct pe balcon -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av920992">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv920992"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=920992">Şterge vot</a></div><span id="v9920992" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(920992)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f920992Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e920992MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2017] De pe treptele hotelului intram puteam intra direct pe balcon
foto Dabator [13.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2017] Și invers, adică se putea ieși :) -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av920993">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv920993"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=920993">Şterge vot</a></div><span id="v9920993" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(920993)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f920993Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e920993MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2017] Și invers, adică se putea ieși :)
foto Dabator [13.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2017] Mie îmi era clar că mașina nu ar fi putut ieși pe aici. A subțiat-o grecul și a ieșit cu chiu și vai. Și cu inima mea praf -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av920994">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv920994"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=920994">Şterge vot</a></div><span id="v9920994" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(920994)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f920994Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e920994MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2017] Mie îmi era clar că mașina nu ar fi putut ieși pe aici. A subțiat-o grecul și a ieșit cu chiu și vai. Și cu inima mea praf
foto Dabator [13.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2017] Asta e curtea interioară. Mașina mea e deja afară -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av920995">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv920995"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=920995">Şterge vot</a></div><span id="v9920995" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(920995)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f920995Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e920995MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2017] Asta e curtea interioară. Mașina mea e deja afară
foto Dabator [13.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2017] Tablouri de familie? -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av920996">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv920996"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=920996">Şterge vot</a></div><span id="v9920996" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(920996)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f920996Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e920996MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2017] Tablouri de familie?
foto Dabator [13.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2017] Adică să ne ocupăm un pic și de recepție. Chiar în stânga după colț era camera noastră -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av920997">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv920997"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=920997">Şterge vot</a></div><span id="v9920997" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(920997)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f920997Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e920997MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2017] Adică să ne ocupăm un pic și de recepție. Chiar în stânga după colț era camera noastră
foto Dabator [13.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2017] Mie îmi pare tare cochetă. Recepția -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av920998">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv920998"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=920998">Şterge vot</a></div><span id="v9920998" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(920998)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f920998Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e920998MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2017] Mie îmi pare tare cochetă. Recepția
foto Dabator [13.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2017] Pe acea măsuță, pe lângă flori era și voucherele de discount -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av920999">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv920999"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=920999">Şterge vot</a></div><span id="v9920999" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(920999)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f920999Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e920999MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2017] Pe acea măsuță, pe lângă flori era și voucherele de discount
foto Dabator [13.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2017] Hotel Victoria. Altfel cum? -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921000">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921000"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921000">Şterge vot</a></div><span id="v9921000" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921000)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921000Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921000MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2017] Hotel Victoria. Altfel cum?
foto Dabator [13.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [AUG-2017] Și o altă perspectivă -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921001">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921001"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921001">Şterge vot</a></div><span id="v9921001" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921001)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921001Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921001MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2017] Și o altă perspectivă
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2017] Camera noastră. Ferită de privirile indiscrete -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921002">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921002"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921002">Şterge vot</a></div><span id="v9921002" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921002)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921002Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921002MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2017] Camera noastră. Ferită de privirile indiscrete
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921003">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921003"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921003">Şterge vot</a></div><span id="v9921003" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921003)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921003Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921003MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2017]
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921004">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921004"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921004">Şterge vot</a></div><span id="v9921004" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921004)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921004Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921004MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [AUG-2017]
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921005">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921005"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921005">Şterge vot</a></div><span id="v9921005" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921005)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921005Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921005MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [AUG-2017]
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921006">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921006"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921006">Şterge vot</a></div><span id="v9921006" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921006)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921006Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921006MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [AUG-2017]
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921007">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921007"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921007">Şterge vot</a></div><span id="v9921007" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921007)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921007Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921007MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [AUG-2017]
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921008">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921008"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921008">Şterge vot</a></div><span id="v9921008" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921008)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921008Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921008MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [AUG-2017]
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921009">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921009"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921009">Şterge vot</a></div><span id="v9921009" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921009)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921009Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921009MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [AUG-2017]
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921010">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921010"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921010">Şterge vot</a></div><span id="v9921010" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921010)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921010Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921010MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [AUG-2017]
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921011">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921011"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921011">Şterge vot</a></div><span id="v9921011" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921011)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921011Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921011MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [AUG-2017]
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921012">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921012"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921012">Şterge vot</a></div><span id="v9921012" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921012)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921012Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921012MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [AUG-2017]
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921013">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921013"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921013">Şterge vot</a></div><span id="v9921013" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921013)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921013Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921013MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [AUG-2017]
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921014">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921014"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921014">Şterge vot</a></div><span id="v9921014" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921014)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921014Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921014MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [AUG-2017]
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921015">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921015"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921015">Şterge vot</a></div><span id="v9921015" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921015)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921015Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921015MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [AUG-2017]
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921016">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921016"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921016">Şterge vot</a></div><span id="v9921016" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921016)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921016Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921016MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [AUG-2017]
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921017">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921017"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921017">Şterge vot</a></div><span id="v9921017" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921017)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921017Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921017MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [AUG-2017]
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921018">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921018"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921018">Şterge vot</a></div><span id="v9921018" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921018)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921018Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921018MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [AUG-2017]
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921019">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921019"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921019">Şterge vot</a></div><span id="v9921019" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921019)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921019Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921019MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [AUG-2017]
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921020">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921020"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921020">Şterge vot</a></div><span id="v9921020" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921020)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921020Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921020MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [AUG-2017]
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P42 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921021">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921021"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921021">Şterge vot</a></div><span id="v9921021" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921021)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921021Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921021MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P42 [AUG-2017]
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P43 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921022">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921022"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921022">Şterge vot</a></div><span id="v9921022" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921022)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921022Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921022MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P43 [AUG-2017]
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P44 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921023">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921023"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921023">Şterge vot</a></div><span id="v9921023" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921023)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921023Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921023MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P44 [AUG-2017]
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P45 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 13.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av921024">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv921024"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=921024">Şterge vot</a></div><span id="v9921024" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(921024)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f921024Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e921024MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P45 [AUG-2017]
foto Dabator [13.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[44] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.286875009537 sec