83087 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Gulec Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
11.11.2017
DE
Avatar Aurici
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 19.04.13
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
OCT-2017
DURATA: 3 nopti
TIP: PRIETENI
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
117 EUR
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
8.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Un hotel bun, foarte bine amplasat. Dacă baia n-ar fi avut ușa aia din geam...


Am ajuns la Istanbul pe nepusă masă, mai mult mânați de treburi. Istanbulul este în capul listei permanent pentru noi, însă evenimentele din ultimii 2 ani ne-au ținut departe astfel încât am zis să nu întindem coarda într-o perioadă tulbure. Dar dacă soțul are treabă și mai ales dacă-i ordin, cu plăcere...

Cum a fost din scurt, am rezervat la repezeală Gulec Hotel, în Fatih, orașul istoric, nota 8,6 pe booking, 39 EUR/noapte cu mic dejun, care avea parcarea cea mai ieftină pe care am găsit-o, 6 EUR/zi, sau pe stradă, fără taxe, în limita locurilor disponibile.

De ajuns, am ajuns cu mașina, ca de obicei. Și cum nu ne ducem cu mâna goală aproape niciodată, am plecat 3 familii, cu 2 mașini, la aproape 6 dimineața din București pe traseul binecunoscut nouă, Ruse - Razgrad - Omurtag - Kotel - Yambol - Elhovo - Vama turco-bulgară, Hamzabeyli - Edirne - Istanbul, un drum de aprox 650 de km pe care l-am făcut în puțin peste 10 ore, cu câteva opriri scurte prin Bulgaria, cam o oră la Hamzabeyli, nu din cauza aglomerației de la vamă, ci a dutty-free-ului de acolo și cu vreo 3-4 km aproape de intrarea în Istanbul, unde n-am băgat în viteza a doua, din cauza unor lucrări pe autostradă.

Mergem pe același drum aproape întotdeauna și așa am făcut și acum. Cine a fost în Istanbul știe despre traficul infernal de acolo, cine nu, a auzit și citit peste tot. Din cauza atâtor drumuri făcute, am ajuns să ne familiarizăm și să ne descurcăm destul de bine prin orașul vechi, acolo unde ne-am cazat întotdeauna, cu vreo 2 excepții. Chiar și după ce intrăm în Istanbul, mergem în general pe același drum, până ajungem la apă și de acolo ne orientăm în funcție de străduțele pe care stăm.

La fel și acum, după ce am intrat în Istanbul pe bulevardul Adnan Menderes, am urmărit drumul principal și indicatoarele de Aksaray și apoi pe cele de Sultanahmet (preț de vreo 14-15 km) până la o rampă unde am făcut stânga, am intrat pe Ataturk bulevard, am trecut prin Apeductul lui Valens și am ajuns la apă, cam prin dreptul Podului Ataturk, unde am făcut dreapta și apoi am mers doar pe lângă apă, până am trecut de Podul Galata. La prima intersecție după Galata, am făcut dreapta după KFC-ul de acolo și am urcat strada aceea până am traversat linia de tramvai și în 100-150 de m am ajuns la destinație. Varianta pe Ataturk, prin Apeductul Valens, până ajungem la apă și de acolo să ne abatem în dreapta, în funcție de străduța pe care stăm, ni s-a părut întotdeauna cea mai simplă și cu toată balamuceala și sensurile unice din centrul istoric, tot mergând pe același drum, am ajuns ca Istanbulul să nu ni se mai pară atât de sofisticat.

Gulec Hotel, este situat în cartierul Fatih, pe o străduță liniștită, destul de aproape de Piața Sultanahmet, Hagi Sofia și toate câte sunt în jur, Cisternele, Hipodromul, Palatul Topkapî, parcul Gulhane, Columna lui Constantin, dar mai ales la 3-4 minute de linia de tramvai T1, care te duce în toate punctele importante din Istanbul (între stațiile Columna lui Constantin și Piața Sultanahmet, la distanță egală de una, sau de alta). În partea stângă, de la Columna lui Constantin mai este o singură stație până la Marele Bazar, iar în partea dreaptă, prima stație este chiar Piața Sultanahmet. Între Marele Bazar și Podul Galata sunt 5 stații de tramvai, sper să nu greșesc, aprox 2 km, dar noi am preferat să mergem întotdeauna pe jos. Doar dacă am ieșit din orașul istoric am folosit mijloace de transport, în rest peste tot, pe jos.

Hotelul a fost renovat în 2016-2017, iar pe booking figurează că își întâmpină clienții începând cu mai 2017 și asta a fost decisiv pentru mine, pentru că renovarea asta a dus la note foarte mari, ultimile comentarii fiind notate numai spre 10.

Nu știu dacă mai este cazul să spun cât sunt turcii de binevoitori, cum știu să facă turism și cum te primesc cu brațele deschise de zici că te cunoști cu ei de când lumea. Așa ne-a primit și pe noi un băiat simpatic pe care nici nu l-am întrebat cum îl cheamă, dar am vorbit permanent și ne-a fost de mare ajutor toate zilele cât am avut de rezolvat treburi. Soțul meu, mare amator de pălăvrăgit cu turcii, li se adresează așa cum o fac și ei, cu „prietene”, sau „fratele meu”, mai ales când vrem să cumpărăm... O dovadă de maximă bunăvoință a fost când l-am întrebat unde este cel mai apropiat centru de unde puteam să ne cumpărăm cardul de transport, pentru că îl uitasem acasă pe al nostru și ne-a scos imediat unul din buzunar, ne-a spus să-l folosim și să i-l înapoiem la plecare.

Formalitățile de check-in s-au derulat rapid și cum știam de la rezervare că hotelul asigură parcare cu plată, 6 EUR/zi, sau pe stradă, dacă erau locuri libere, am încercat ultima variantă. Nu prea erau locuri, pentru că hotelul se află chiar într-o intersecție, dar am făcut o combinată cu tipul de la recepție și ziua ne ducea mașinile pe o străduță după colț, unde era o parcare păzită, iar seara ne-o aducea în fața hotelului. El s-a descurcat cu toate manevrele și până la urmă, nu știu cum a făcut, dar ne-a cerut pe parcare doar 15 lire pe zi și doar pentru 2 zile, ceea ce a insemnat vreo 7 EUR pe toate zilele și nu 18 cum ne zisese booking. Nu ne-am mai bătut capul, atâta a zis, atâta i-am dat.

Hotelul ne-a plăcut de cum l-am văzut pentru că era curat și pe afară, ceea ce nu se întâmplă întotdeauna prin orașul vechi și împrejurimile arătau de asemenea bine, locul fiind destul de aerisit. Am stat în tot felul de locuri în Istanbul, iar în orașul vechi clădirile sunt înghesuite și de multe ori am avut vederi în curți urâte sau nicăieri... Gulec mi-a plăcut mult din punct de vedere al amplasamentului.

Cu toate că are doar 4 etaje, hotelul are lift, care pe mine nu m-a interesat, pentru că nu folosesc liftul niciodată, la orice etaj aș sta. Până la etajul 3 unde am stat noi, am mers pe niște scări largi, curate. Pe scări, pe holuri, prin tot hotelul sunt senzori de lumină.

La intrare, vis-a-vis de recepția micuță, este un spațiu de lobby, amenajat în stil turcesc, cu fotolii, canapele și măsuțe și un TV sub care era un raft cu materiale promoționale, dar le-au lipsit hărțile și credem că a fost doar temporar. N-am insistat asupra acestui lucru, noi am avut hărțile noastre de acasă și în drumurile noastre ne-am oprit și la Punctul Info, care se află aproape de Podul Galata, chiar în stația de tramvai înainte de pod și ne-am mai aprovizionat cu materiale de acolo. La recepție sunt camere de luat vederi și multe monitoare, în care vezi permanent ce se întâmplă la fiecare etaj, în restaurant, la recepție, pe stradă...

Camerele de la Gulec sunt destul de mici, știam asta de la rezervare, dar nu conta prea mult pentru că niciodată, absolut niciodată, nu am stat în camere de hotel la Istanbul, decât atât cât am dormit. Din cauza asta am ales aproape întotdeauna cazări de medie, de pe la 8 în sus, care să nu coste prea mult pentru că nu merita. O cameră la Gulec are 15 mp și am găsit acolo tot ce ne-a trebuit. Un pat foarte curat, două noptiere, TV, un blat care încorpora un minibar, dulap pentru haine, seif, papuci de baie, o măsuță mică care putea ține loc și de suport pentru bagaj, un fotoliu și aproape un perete întreg în geamuri, geamul propriu-zis dar și o ușă care dădea într-un balcon franțuzesc, foarte, foarte mic. Accesul în camere a fost cu cartelă magnetică.

Pe birou era o cană electrică, 2 căni și ceai plus zahăr în cazul în care vrei să-ți faci ceva cald. Înăuntru, în frigider, erau 2 sticle de apă și 2 cutii de coca-cola, iar deasupra, pe birou o cutie mică, cu alune. Ai fi crezut că sunt din partea casei dar nimic nu este, tot ce găsești în cameră, în frigider sau afară, se plătește. În plus lista de pe minibar este mult mai lungă decât găsești înăuntru, dar nu vă faceți griji că nu pune nimeni ceva la socoteală. Oricum, fiți vigilenți, că nu strică, dar din experiența noastră vă spun că niciodată nu ne-am simțit jecmăniți de turci. Ei încearcă să câștige cât mai mult, dar te așteaptă la negociere, nu îți bagă mâna în buzunar.

Ceea ce nu mi-a plăcut absolut deloc a fost baia. Nu știu ce a fost în capul celui care a autorizat renovarea. Camera este mică și este de înțeles că și baia este la fel. Mie nu-mi plac camerele cu baia aproape de pat, chiar urăsc asta. Prefer să mă deranjez oricât, dar să nu am baia la capul patului. În fine... fiecare cu piticii lui, dar la Gulec baia e ca naiba. Între pat, acolo unde pui capul și intrarea în baie, este o jumătate de m. Dar nu asta ar fi problema. Ușa este culisantă, nici n-ar putea să fie cu deschidere normală din cauza spațiului mic, dar nenorocirea este că acolo este un geam de sus până jos. Oarecum mat, dar se vede foarte bine silueta celui care este în baie, mai ales când este lumina aprinsă. Și ca să fie tacâmul complet, imediat lângă ușă este toaleta. Eiii, cum vă imaginați ca unul din locatari să rămână în pat și să vadă foarte bine toate mișcările celui care se duce la baie. Ce romantic!

Norocul nostru că am fost 3 familii și când voiam să am și eu intimitate, îmi trimiteam soțul să bea o bere cu băieții. În schimb, ca să ajungi la duș intrai în baie pe ușa asta de geam și apoi mai era o ușă și la cabina de duș. Nu cumva să te vadă cineva la duș, dar la toaletă, da, nici o problemă! Le-am spus și le-am scris celor de a Gulec, or mai fi făcut-o și alții, sper să ia în seamă asta. Altfel baia este rezonabilă. Cu cabină de duș direct pe podea dar cu scurgere bună, produse de toaletă, poliță pe care să-ți pui diverse, suport de prosoape, foehn... nu am avut ce să le reproșez. Și mai ales curat. Au intrat femeile alea în fiecare zi și ne-au schimbat prosoapele, ne-au aranjat paturile, ne-au făcut curat și ne-au adăugat produse de curățenie, chiar dacă nu le consumasem pe celelalte.

Din cele 3 camere pe care le-am avut, 2 au fost identice, la etajul 1 și 3, chiar lângă lift, iar cealaltă, care a fost pe colț, în capătul holului, a avut o altă împărțire și acolo baia a fost ok. Deci, dacă alegeți Gulec, cereți o cameră pe colț.

Micul dejun a fost ok. Nu să te omori după el, dar nici să faci foamea. Nu cred că aș mai fi putut după 3-4 zile, dar cât am stat a fost rezonabil. Cartofi prăjiți și niște paste, foarte iuți, pentru asiatici, brânzeturi și cașcaval, bune, ouă fierte, niște cârnați și mezeluri de care nu m-am atins, 3 feluri de măsline, cereale, niște castroane cu gemuri deloc apetisane, lapte, legume crude (doar roșii și castraveți), dar și la grătar (vinete, în general) și o cafea bună, pe care de obicei nu o beau la hotelurile lor pentru că nu mi-a plăcut aproape niciodată nesul acela de la aparate. Așa că, în general, iau micul dejun la hotel, iar apoi mă așez la o cârciumioară mică de cartier și savurez o cafea turcească. La Gulec mi-a plăcut și am băut în fiecare dimineață chiar dacă era nes, nu era leșinat, iar cu puțin lapte și puțină miere, chiar pe gustul meu. Salonul în care am servit micul dejun era la un fel de demisol/parter, din cauza terenului ușor în pantă, frumos aranjat și decorat în stil turcesc, cu un TV pe unul din pereți și cu 2 intrări/ieșiri, una care te scotea direct în stradă.

Nu pot să nu amintesc de restaurantul Ortaklar vecin, care se află în aceeași intersecție, pe diagonală cu Guleg. L-am descoperit în ultima seară, cu toate că îl vedeam în fiecare zi și pot să vi-l recomand din toată inima. Se mănâncă și ieftin și bun la Ortaklar și o să dezvolt puțin în review-ul de călătorie.

Am avut WiFi care a funcționat foarte bine peste tot în hotel, iar despre personal am spus și la început. N-ai ce să le reproșezi turcilor astora. Sunt drăguți, sunt amabili, știu să te sucească, să te răsucească și să te facă să te simți bine la ei.

M-aș întoarce la Gulec cu siguranță, dar trebuie să mă asigur la momentul rezervării că primesc o cameră cu o ușă la baie prin care să nu se vadă.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Aurici in 11.11.2017 08:53:44

Validat / Publicat: 11.11.17 10:28:43


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA.
VIZUALIZĂRI: 1533


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Aurici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  63000 PMA (din 48 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[11.11.17 10:26:11]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Gulec Hotel, ISTANBUL" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[11.11.17 10:50:55]
» mesaj pers

   @webmasterX: Exact acolo, in intersectia aceea. In punctul unde este ceasca de cafea de la Peyk este una din intrari.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[11.11.17 11:14:29]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[11.11.17 12:01:59]
» mesaj pers

   @Aurici: Tocmai am plecat de la Hotel Continental, din Sibiu. Aceeași problemă cu ușa de la baie. Noroc că am stat singură în cameră...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[11.11.17 12:03:25]
» mesaj pers

   @webmaster: Multumesc, zi buna, week-end placut.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[11.11.17 12:06:48]
» mesaj pers

   @crismis: Auoleuu, ce ma streseaza baile astea, gandite asa! Ce-o fi in capul celor care iau decizii d-astea? Nu-mi place deloc. Prefer sa merg mai mult, sa ies din camera, sa-mi piara somnul... dar sa nu am baia atat de aproape de pat.

   Tot, pe drum..., tot pe drum? Week-end placut!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[11.11.17 12:28:53]
» mesaj pers

   @Aurici: Pe drum, mă întorc acasă de la un congres. Cu gândul la mini-vacanta de Ziua României! ;)...

   Week-end fain și vouă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maria55 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[11.11.17 12:45:48]
» mesaj pers

   @Aurici: bună alegere! Si da, sunt 5 statii pana la Galata, ai retinut f bine! Am stat in zona, nitel mai sus, spre statia Çemberlitas la Sultanahmet Newport hotel si mancam la Ortaklar seara dupa o zi plina! Pretul a fost unul f bun sa stii! Ai ajuns in Kumkapi?! O zona urâta imbacsită dar traditionala si cu un farmec anume!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[11.11.17 13:03:41]
» mesaj pers

   @maria55: Ufff, Mariuca, stii ca mi-ai mai recomandat o data Kumkapi si ti-am zis atunci ca o sa ajung. Mie imi place Istanbulul de mor si doar o singura data, din multele mele drumuri, am intrat intr-un mall modern. In rest caut traditionalul, sub orice forma o fi el. Dar Kumkapi n-a fost nici de data asta. Am fost cu niste prieteni care erau pentru prima oara la Istanbul si am pierdut timp mergand prin locuri in care noi n-am fi revenit acum, dar am vrut sa le prezentam si lor.

   Am zabovit mai mult decat facem de obicei pe stradutele dintre cele 2 bazaruri, tot asa pentru ei si asta ne-a mai redus din lista, pentru ca voiam sa facem un pic mai mult decat am facut. Data viitoare... drumul nostru la Istanbul n-a fost nici pe departe ultimul.

   Ce ma bucur ca ai confirmat ca la Ortaklar se mananca bine, la preturi bune. Noi n-am mancat decat genul acela de pizza turceasca, dar romanii cu care am vorbit erau innebuniti dupa mancarea de acolo, asa cum am spus.

   Te pup, numai bine, multumesc pentru ca ai trecut pe aici.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Zoazore
[11.11.17 14:56:41]
» mesaj pers

   @Aurici: Curat, elegant, frumos! Ești tu cam... cârcotașă! :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adrianbogdan
[11.11.17 15:16:04]
» mesaj pers

   Buna!

   Super pozitie pentru centrul istoric, ce sa mai buricul targului nu mai zic de cost ca iar a fost bine.

   Camere mari nu gasiti in centrul istoric cred ca stiti si noi ne-am multumit in septembrie cu un hotel decent dar cu camere micute.

   Noi am stat in Kumkapi, dar pozitia la Gulec este mult mai buna.

   Acu' intreb si io dalea tehnice; s-a deschis tronsonul dintre Razgrad si Targoviste in Bulgaristan? Noi in septembrie am ocolit un picusor.

   Imi place ca iubiti Turcia, pupici!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- mishu
[11.11.17 19:54:15]
» mesaj pers

   @Aurici: In afara de impedimentul cu baia restul mi s-a parut excelent. Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[12.11.17 08:29:30]
» mesaj pers

   @crismis: Cine are mini-vacanță de Ziua României! Să-i trăiască!

   @Zoazore:Curat, elegant, frumos... așa am zis și eu. Nu sunt cârcotașă, dar baia aia cu geam, prin care să-ți vezi soțul când se așeza pe toaletă nu ți-ar fi plăcut nici ție. Ăsta a fost singurul reproș, în rest i-am lăudat. Am stat mult mai modest în Istanbul și tot mi-a plăcut, darmite la Gulec! Dar dacă mă întorc știu exact ce cameră să cer pentru că nu sunt toate la fel... Te pup

   @adrianbogdan: Știu că așa sunt camerele în centrul istoric iar la Gulec a fost chiar foarte bine. Cum îi spuneam și lui Zozo, de-a lungul timpului, am stat mult mai modest. N-am o problemă cu asta pentru că la Istanbul stau cel mai puțin în cameră dintre toate deplasările mele. Dar cu baia nu am fost de acord. În vacanțe intrăm în starea de bine, devenim mai romantici puțin... ori să te uiți unul la altul cum te așezi pe WC mi se pare moartea pasiunii... Scuzați...

   Am fost de atâtea ori pe drumul ăsta că nu prea mai prezintă interes. Avem câteva locuri în care ne oprim neapărat în afară de urgențe și în rest mergem în virtutea inerției. Noi, fetele, trăncănim în spate de zor, dar am întrebat șoferul și zice că nu ne-am abătut de la drumul știut.

   Într-adevăr prețuri bune la Istanbul, la orice. Ne tot facem planuri, pentru că prietenii care au fost pentru prima oară au rămas fascinați și ne toacă la cap să ne întoarcem.

   Da, iubim Turcia. Mult de tot, ca și voi. Pup și eu.

   @Mishu: Baia a fost un impediment cât să-l discutăm și noi dar altfel a fost foarte bine la Gulec și-l recomand din toată inima pentru Istanbul. Mai ales că acum știți și ce camere să cereți. Te pup, zi bună.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- krisstinna
[12.11.17 09:33:49]
» mesaj pers

   @Aurici: Așteptam cu nerăbdare articolul tău. Excelent scris, extrem de utilă recomandarea ta. Mulțumesc frumos, e un pont bun. Și ieftin hotelul, pe gustul meu, mărimea nu contează pentru mine, atunci când vorbim despre o încăpere a unui hotel. Am alte criterii, așa cum bine știi și tu, o nepretențioasă în ale cazării.

   În ceea ce privește wc-ul, am trăit experiența de două ori, ambele în Grecia, m-am declarat tare nemulțumită.

   Prima dată era cu noi și copilul, ieșea afară, pe balcon, până făceam eu duș sau alte prostioare. Și invers, ieșeam eu când ei aveau necesități.

   Plus că, având ușa „cu aerisire”, fiind din sticlă nu se închidea ca lumea, tot aburul și mirosurile erau prezente în încăpere. Groaznic.

   Dar cred că există și altfel de camere, e bine de întrebat.

   Mi-ai făcut poftă și dor de iubitul Istanbul, am oftat și am suspinat. Am fost și eu cu tine, acolo, virtual.

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Aurici
[12.11.17 10:38:24]
» mesaj pers

   @krisstinna: Așa este cu băile astea. Eu aș fi de acord să ies pe hol pentru baie, n-am o problemă. Numai să am intimitate. Nici acasă n-am fost de acord cu baie matrimonială, chiar dacă toată lumea și-a dat cu părerea că așa ar trebui. Altfel, ventilatorul din baie le-a mers foarte bine, închideam ușa și el își făcea treaba. De ce au pus geam n-am înțeles. Și de ce n-or fi pus WC-ul în locul dușului. Că parcă una este să te vezi cum faci duș și alta cum stai pe WC. În fine... au și alte camere, una din familii a avut-o pe aia perfectă. Sunt camerele de pe colț dar or mai fi și altele.

   Ieftin și bun Gulec, poți să-l pui pe listă. Și îți doresc să-ți treacă dorul.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- elviramvio
[23.11.17 01:29:48]
» mesaj pers

   @Aurici:

   Băile astea așa zis preferate de cupluri cum sunt lăudate de patroni! Credeam că doar eu am avut o ușă cu vedere interior/exterior la baie la cazarea din Salonic. A mea era mai rustică, un gard cu distanțe între scânduri dar măcar era departe de pat 😂

   Din motive neplăcute, am ras toată lista de ieșiri în toamna asta, inclusiv Istanbul dar sper să pot ajunge în luna lalelelor. Sper!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Aurici
[23.11.17 19:08:15]
» mesaj pers

   @elviramvio: Ce-ar putea să prefere cuplurile la băile de genul ăsta depășește înțelegerea mea. Că nu vorbim de duș, cu aia nu am o problemă. Aici, la Gulec, imediat la ușă era WC-ul, practic te sprijineai de geam. Ca să ajungi la duș, mai treceai printr-o ușă... De ce n-or fi făcut invers, dușul mai la intrare și WC-ul după, n-am înțeles. Dar mi-a plăcut mult la ei.

   Eiii, asta nu mai e bine, cu ras lista. Dar viața ne oferă de tot felul. Și mie, în perioada asta, un stres la limita suportabilului...

   Mulțumesc pentru vizită, îți doresc să fii bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Gulec Hotel 2 stele in loc de 3 (Dec.2018) - punctaj satisfactie: 6.19 (scris in 05.01.19 de mcnegoita din PLOIESTI) - NU RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 7.47
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[27] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [OCT-2017] Gulec Hotel, Istanbul. Pozitionat intr-o mica intersectie, foarte aproape de Piata Sultanahmet. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919925">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919925"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919925">Şterge vot</a></div><span id="v9919925" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919925)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919925Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919925MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [OCT-2017] Gulec Hotel, Istanbul. Pozitionat intr-o mica intersectie, foarte aproape de Piata Sultanahmet.
foto Aurici [11.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [OCT-2017] Gulec Hotel, una din intrarile laterale. La etajul 3, prima camera din stanga a fost a noastra. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919926">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919926"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919926">Şterge vot</a></div><span id="v9919926" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919926)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919926Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919926MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [OCT-2017] Gulec Hotel, una din intrarile laterale. La etajul 3, prima camera din stanga a fost a noastra.
foto Aurici [11.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [OCT-2017] Imediat la intrare un lobby amenajat ]n stilul caracteristic. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919927">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919927"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919927">Şterge vot</a></div><span id="v9919927" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919927)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919927Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919927MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [OCT-2017] Imediat la intrare un lobby amenajat ]n stilul caracteristic.
foto Aurici [11.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [OCT-2017] La intrare. In stanga este receptia micuta iar in dreapta spatiul de lobby. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919928">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919928"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919928">Şterge vot</a></div><span id="v9919928" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919928)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919928Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919928MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [OCT-2017] La intrare. In stanga este receptia micuta iar in dreapta spatiul de lobby.
foto Aurici [11.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [OCT-2017] Receptia micuta si liftul. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919929">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919929"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919929">Şterge vot</a></div><span id="v9919929" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919929)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919929Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919929MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [OCT-2017] Receptia micuta si liftul.
foto Aurici [11.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [OCT-2017] Pe monitorul din stanga receptiei puteai vedea ce se intampla la fiecare etaj, in strada, la recptie, la micul dejun. Ne-am simtit in siguranta. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919930">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919930"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919930">Şterge vot</a></div><span id="v9919930" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919930)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919930Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919930MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [OCT-2017] Pe monitorul din stanga receptiei puteai vedea ce se intampla la fiecare etaj, in strada, la recptie, la micul dejun. Ne-am simtit in siguranta.
foto Aurici [11.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [OCT-2017] Holul de la etajul nostru (3). -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919931">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919931"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919931">Şterge vot</a></div><span id="v9919931" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919931)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919931Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919931MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [OCT-2017] Holul de la etajul nostru (3).
foto Aurici [11.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [OCT-2017] Camera micuta, prima imagine. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919932">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919932"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919932">Şterge vot</a></div><span id="v9919932" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919932)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919932Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919932MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [OCT-2017] Camera micuta, prima imagine.
foto Aurici [11.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [OCT-2017] La intrare in camera. In minibar nu am gasit tot ce scria pe lista dar nu ne-a pus nimeni ceva la socoteala. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919933">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919933"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919933">Şterge vot</a></div><span id="v9919933" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919933)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919933Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919933MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [OCT-2017] La intrare in camera. In minibar nu am gasit tot ce scria pe lista dar nu ne-a pus nimeni ceva la socoteala.
foto Aurici [11.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [OCT-2017] Un pat comod si curat, dar ia uitati-va la ce distanta este intrarea in baie... -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919934">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919934"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919934">Şterge vot</a></div><span id="v9919934" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919934)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919934Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919934MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [OCT-2017] Un pat comod si curat, dar ia uitati-va la ce distanta este intrarea in baie...
foto Aurici [11.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [OCT-2017] Se vede intrarea in baie. Si dulapul cu oglinzi in care era seiful. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919935">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919935"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919935">Şterge vot</a></div><span id="v9919935" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919935)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919935Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919935MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [OCT-2017] Se vede intrarea in baie. Si dulapul cu oglinzi in care era seiful.
foto Aurici [11.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [OCT-2017] Coltisorul cu TV. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919936">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919936"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919936">Şterge vot</a></div><span id="v9919936" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919936)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919936Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919936MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [OCT-2017] Coltisorul cu TV.
foto Aurici [11.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [OCT-2017] Baia care m-a stresat. Ca sa ajungi la dus treceam prin 2 randuri de usi. In schimb toaleta era imediat dupa prima usa cu geam. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919937">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919937"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919937">Şterge vot</a></div><span id="v9919937" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919937)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919937Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919937MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [OCT-2017] Baia care m-a stresat. Ca sa ajungi la dus treceam prin 2 randuri de usi. In schimb toaleta era imediat dupa prima usa cu geam.
foto Aurici [11.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [OCT-2017] Consumabile suficiente la baie. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919938">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919938"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919938">Şterge vot</a></div><span id="v9919938" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919938)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919938Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919938MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [OCT-2017] Consumabile suficiente la baie.
foto Aurici [11.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [OCT-2017] Balconul frantuzesc. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919939">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919939"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919939">Şterge vot</a></div><span id="v9919939" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919939)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919939Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919939MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [OCT-2017] Balconul frantuzesc.
foto Aurici [11.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [OCT-2017] Vedere din balcon spre restaurantul vecin, Ortaklar, cu mancare foarte buna. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919940">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919940"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919940">Şterge vot</a></div><span id="v9919940" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919940)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919940Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919940MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [OCT-2017] Vedere din balcon spre restaurantul vecin, Ortaklar, cu mancare foarte buna.
foto Aurici [11.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [OCT-2017] Usa deschisa era de la camera noastra. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919941">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919941"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919941">Şterge vot</a></div><span id="v9919941" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919941)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919941Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919941MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [OCT-2017] Usa deschisa era de la camera noastra.
foto Aurici [11.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [OCT-2017] O parte din salonul unde se servea micul dejun. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919942">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919942"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919942">Şterge vot</a></div><span id="v9919942" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919942)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919942Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919942MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [OCT-2017] O parte din salonul unde se servea micul dejun.
foto Aurici [11.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [OCT-2017] Si partea opusa. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919943">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919943"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919943">Şterge vot</a></div><span id="v9919943" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919943)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919943Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919943MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [OCT-2017] Si partea opusa.
foto Aurici [11.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [OCT-2017] Coltul cu bufetul pentru micul dejun. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919944">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919944"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919944">Şterge vot</a></div><span id="v9919944" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919944)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919944Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919944MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [OCT-2017] Coltul cu bufetul pentru micul dejun.
foto Aurici [11.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [OCT-2017] Micul dejun la Gulec. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919945">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919945"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919945">Şterge vot</a></div><span id="v9919945" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919945)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919945Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919945MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [OCT-2017] Micul dejun la Gulec.
foto Aurici [11.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [OCT-2017] Micul dejun la Gulec. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919946">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919946"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919946">Şterge vot</a></div><span id="v9919946" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919946)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919946Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919946MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [OCT-2017] Micul dejun la Gulec.
foto Aurici [11.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [OCT-2017] Micul dejun la Gulec. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919947">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919947"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919947">Şterge vot</a></div><span id="v9919947" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919947)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919947Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919947MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [OCT-2017] Micul dejun la Gulec.
foto Aurici [11.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [OCT-2017] Gulec a fost unul din rarele hoteluri la care cafeaua mi s-a parut bunuta. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919948">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919948"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919948">Şterge vot</a></div><span id="v9919948" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919948)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919948Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919948MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [OCT-2017] Gulec a fost unul din rarele hoteluri la care cafeaua mi s-a parut bunuta.
foto Aurici [11.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [OCT-2017] Gemurile deloc apetisante. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919949">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919949"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919949">Şterge vot</a></div><span id="v9919949" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919949)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919949Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919949MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [OCT-2017] Gemurile deloc apetisante.
foto Aurici [11.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [OCT-2017] Una din cele doua intrari/iesiri. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919950">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919950"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919950">Şterge vot</a></div><span id="v9919950" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919950)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919950Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919950MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [OCT-2017] Una din cele doua intrari/iesiri.
foto Aurici [11.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [OCT-2017] Adica cea de sub sigla hotelului. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 11.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av919951">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv919951"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=919951">Şterge vot</a></div><span id="v9919951" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(919951)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f919951Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e919951MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [OCT-2017] Adica cea de sub sigla hotelului.
foto Aurici [11.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[27] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.141857147217 sec