83015 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în zona Orhei?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
06.11.2017
DE
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 15.04.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 5 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
Restautant La Butuc [Complex Villa Etnica]

Mâncare ca la mama acasă (1) — „La Butuc”, Butuceni, Orheiu Vechi


În excursia de cinci zile pe care am făcut-o în Basarabia, în prima şi în ultima am mâncat din traistă iar în cele trei de la mijloc am luat prânzul la restaurant. Scriu compactat despre cele trei restaurante pentru că reviewul acesta se adresează celor care vor să viziteze întreaga Republică Moldovă, nu numai Chişinăul.

BY WEB: Review-ul poate fi util și celor care vizitează DOAR SOROCA (doar un exemplu!) -» este mai bine să fie împărțit (de noi) în trei segmente distincte. Segmentarea îi va asigura atât utilitatea intenționată = pentru cei care face circuit Moldova, cât și unele suplimentare - vezi exemplul de mai sus

Să încep cu concluzia: mâncare bună ca în Moldova de dincolo de Prut mai găsiţi numai în partea de dincoace a Prutului, adică în Moldova noastră, moldovencele fiind renumite pentru talentul culinar şi bunătăţile pregătite.

Restaurantul la Butuc din Vila Etnica se află in satul Butuceni, (Orheiul Vechi)

Satul tradiţional Butuceni este considerat un muzeu în aer liber. Prin frumuseţea peisajului cu promotorii dealungul meandrelor râului Răuţ, a locuinţelor zugrăvite în albastru, a bisericii şi chiliilor rupestre săpate de natură sau de mâna omului în calcar, a siturilor arheologice mai greu accesibile este un obiectiv pe care orice turist care vrea să viziteze Basarabia nu-l poate rata.

Noi şi încă opt persoane mai ˝coapte˝am ales să nu urcăm la mănăstirea rupestră din deal din cauza cărării pieptişe şi fără balustradă aşa că am fost îndrumaţi de ghid să-i aşteptăm pe˝ temerari˝ pe terasa restaurantului La Butuc.

Vila Etnica cu restaurantul La Butuc era anunţată prin indicatoare sculptate în lemn încă de la intrarea în sat.

Am mers destul de mult pe şoseaua de pământ în care maşinile aveau ca limită de viteză 10 km/h şi spre marginea satului în dreapta se făcea cărarea spre schitul rupestru şi biserică iar la dreapta intrarea în curtea vilei Etnica. Aceasta este un hotel tradiţional dar cu dotări la standarde moderne în care clădirea din apropierea porţii este zugrăvită în albastru şi are uşile splendid sculptate în lemn cu model floral. Camerele au aer condiţionat, Wi-Fi, TV plasmă, frigider- cel puţin aşa scrie în pliant -pentru că noi am mers glonţ la terasă. O altă clădire este de zidărie albă ca şi restaurantul acoperit.

Am coborât câteva trepte şi am trecut printr-o curte de ţară care nu avea nimic a spune:la margine o clădire albă cu două etaje şi balcoane, la mijloc o fântână, scrânciob, un car iar în fund un foişor rotund cu turlă albastră. Sub el era barul de lemn, scaune înalte pentru servit la botul calului şi butoaie cu vin sau ţuică (sau poate goale pentru décor?) aşezate orizontal. ĺntr-o colivie aşezată pe tejgeaua barului, un papagal ne ura un fel de ˝bine aţi venit! ˝

A treia clădire de piatră în apropierea terasei era sala mare de restaurant. Din curte priveliştea era fabuloasă. În faţă se vedea la înălţime turla bisericii Naşterea Maicii Domnului construită în 1904. În partea opusă dincolo de râul Răuţ pe un promotoriu înalt erau foarte multe peşteri, foste chilii ale unor călugări singuratici. Până la râu o serie de terase au fost folosite pentru extinderea restaurantului cu ocazia unor evenimente (nunţi, botezuri) Pe alte platforme erau amenajate locuri de joacă pentru copii.

Noi nu am coborât ci ne-am aşezat la o masă pe terasa acoperită de la care puteam privi dealul cu peşteri. Mobilierul terasei era din lemn sculptat în manieră ţărănească aducând un plus de autenticitate locului. Eram înconjuraţi de leandrii roşii crescuţi în ciubere mari.

Să trecem la ce am mâncat, cum am fost serviţi şi cât a costat. În primul rând am cerut o cafea dar aveau pană de current. Ne-am aşezat la mese dar probabil că era şi pană de serviciu că preţ de jumătate de oră n-a venit nimeni să ne întrebe de sănătate sau dacă vrem să bem ceva. Când în sfârşit s-a dat drumul la curent a venit chelnerul să ne ia comanda, noroc că berea a sosit repede şi era rece, că la mâncare am aşteptat mult. Ca şi în întreaga localitate parcă timpul stătea pe loc, nimeni nu se grăbea.

Când ne cam plictisisem de aşteptat şi golisem un coş de pâine de casă proaspătă peste care am presărat sare a sosit şi mâncarea. Ne-a fost adusă în oale de lut cu model, aşezate pe o tavă de lemn pe care era sculptată denumirea ˝vila Etnica˝. Soţul a servit o ciorbă de burtă delicioasă atât de multă încât nu a putut-o termina. L-am ajutat şi eu cu câteva linguri.

Ca fel doi el a mâncat mămăliguţă cu brânză, smântână şi jumări de ou prăjiţi în unt de casă dar a poftit şi la o tocăniţă de purcel.

Acum staţi şi nu vă minunaţi. Eu am cerut sarmale de varză cu mămăliguţă, ştiam eu ce ştiam. Mi-a adus un ulcior de pământ cu 9 (nouă) sarmale dolofane peste care erau aruncate câteva linguri de smântână groasă ca untul. Printre sarmale erau feliuţe de costiţă afumată. Cum era mămăliguţa? Păi era pe o tavă pe care erau puse castronele cu smântână, brânză, jumări de porc, usturoi, ardei iute- toate ca garnitură la cele nouă sarmale. Mă credeţi, nu mă credeţi dar am mâncat opt.

La sfârşit am cerut câte o porţie de plăcintă cu urdă dulce, nuci şi stafide. Am spus clar pe româneşte că vrem două porţii de plăcintă. Ce credeţi? Posibil să nu fi înţeles. Ne-au adus o roată de plăcintă cu vreo opt porţii din care ce a rămas am luat la pachet şi am mâncat din ea două zile la hotel.

Ce-mi pare rău este că antrenată de foame, lăcomie şi miresme nu am făcut decât cinci poze cu mâncarea. Dacă făceam mai multe, eventual ce au mâncat şi ceilalţi, mureaţi cu zile de poftă.

A costat, inclusiv bere şi cafea 400 lei mldoveneşti (100 RON cu bacşiş). Am mâncat ca la mama plus bunica şi străbunica acasă. Păcat că serviciul nu a fost la înălţime în sens de timpi mari de aşteptare.

--

BY WEB: despre celelalte 2 restaurante („Andy's Pizza” / Chișinău și „La Plăcinte” / Soroca) puteți citi în celelalte 2 segmente - a se vedea ”Continuare la”

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Michi in 06.11.2017 21:31:01

Validat / Publicat: 06.11.17 23:57:26


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în REP. MOLDOVA
VIZUALIZĂRI: 1470


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Michi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  22100 PMA (din 17 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[06.11.17 22:03:50]
» mesaj pers

   @Michi: Cu permisiunea dumitale, voi ”segmenta” articolul în 3 episoade distincte:

   - unde mâncăm în zona Orhei

   - unde mâncăm în Chișinău

   - unde mâncăm în Soroca

   Noua structură organizatorică ”Unde Mâncăm”, la care se lucrează susținut săptămânile / lunile acestea, deschide un nou orizont de utilitate (zic eu) pentru rubricile /secțiunile tip ”Unde mâncăm” - inclusiv prin definirea unor sub-rubrici dedicate fiecărui restaurant.

   Vezi de exemplu cum arată, acum, vechea rubrică «mastodont» „Unde Mâncăm în București” (în vechea formă căutarea unor recomandări utile era greoaie și necesita parcurgerea, filă cu filă, a celor peste 300 de reviews-uri) amfostacolo.ro/unde-manca ... ucuresti&h=4083

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michi
[06.11.17 22:32:06]
» mesaj pers

   @webmaster: De asta am boldit ˝scriu compactat˝pentru că nu eram sigură cum e mai bine. Mi-e teamă că ai mult de lucru pentru că trebuie separate şi pozele. Te rog nu valida reviwurile şi le separ eu mâine până la prânz.

   Rubrica cu restaurante este super mai ales că poţi căuta un restaurant alfabetic după nume. Eu am înnebunit acum câteva săptămâni până am găsit reviewurile făcute pentru un restaurant care mă interesa. Felicitări!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmaster
[06.11.17 22:40:07]
» mesaj pers

   @Michi: 1. există acel opis alfabetic -- a se vedea ”SARI LA”. În lista care se deschide apar toate cele peste 200 de restaurante ordonate alfabetic.

   2. Nu e chiar atât de mult, pot separa eu și pozele, presupun că sunt în ordinea normală (nu am verificat, încă): până la Poza cu nr X -= cele din Orhei; de la nr X la nr Y = cele din Chișinău; de la Y încolo = cele din Soroca.

   --

   Dacă dorești, însă, să reorganizezi textul, ”manual” - putem aștepta până mâine (eu zic că merge foarte bine și așa, cu continuare la / urmare de la)

   --

   Dialogul auxiliar va fi cel mai probabil șters înainte de publicare

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[06.11.17 22:40:34]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în zona Orhei?, ORHEI" (deja existentă pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[06.11.17 22:44:55]
» mesaj pers

   @Michi:

Rubrica cu restaurante este super mai ales că poţi căuta un restaurant alfabetic după nume. Eu am înnebunit acum câteva săptămâni până am găsit reviewurile făcute pentru un restaurant care mă interesa.

   În plus, vei (și veți) descoperi, în timp, și altele - câteva exemple:

   - se pot aplica filtre: de exemplu ”doar restaurantele cu specific = ITALIAN”

   - de pe telefon se poate apela direct HĂRȚI (sau waze etc - funcție de ce are fiecare instalat pe telefonul propriu), cu indicații (vocale) despre ”cum ajung acolo” (pe jos, cu mașina etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michi
[06.11.17 22:51:58]
» mesaj pers

   @webmaster: Bine, foarte bine cu va urma. Pozele 1-23 sunt de la rest. La Butuc din Vila Etnica de la Butuceni- Orheiul Vechi; 24-29 Andyś Pizza Chişinău şi 30-35 la La Plăcinte Soroca. Mulţumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[06.11.17 23:35:02]
» mesaj pers

   În plus, la final (când noile facilități vor fi deplin implementate): scrierea unei recenzii de tip ”Unde mâncăm” (la rest X) va fi mult mai simlă / mai facilă, comparativ cu situația de acum

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[07.11.17 08:18:28]
» mesaj pers

   @Michi: Ce bine arată amenajările interioare din cadrul vilei și restaurantului; mobilierul de lemn și terasa către râu au un farmec rural autentic. Se pare că moldovenii nu se zgârcesc la mâncare, porțiile fiind pantagruelice; cred că gustul bucatelor a mai alungat supărarea în ceea ce privește timpul de așteptare. Într-adevăr un loc de recomandat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[07.11.17 11:25:36]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[09.11.17 12:56:57]
» mesaj pers

   @Michi: Cred ca i-ati anihilat pe toti de nu a scris nimeni nici un ecou. Acum am ajuns si eu la aceasta artilerie grea si pot spune ca multumesc poftei de care ati avut parte de nu ati facut mai multe poze. Cele putine pe care spuneti ca le-ati postat au declansat ploaia si in gura mea, iar mai apoi articolul la fel, astfel incat pozele au fost suficiente cat sa inghit in sec si sa-mi doresc o excursie acolo.

   Locul arata foarte bine, pacat ca va trebui probabil sa alocam cateva ore data fiind servirea, insa pentru asa bucate cred ca merita.

   Sa va fie de bine, merg sa citesc mai departe sa vad ce ma mai asteapta si ca sa nu uit... felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[23] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2017] Indicator de drum -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918634">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918634"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918634">Şterge vot</a></div><span id="v9918634" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918634)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918634Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918634MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2017] Indicator de drum
foto Michi [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2017] Limită de viteză în satul Butuceni 10 km/h -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918635">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918635"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918635">Şterge vot</a></div><span id="v9918635" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918635)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918635Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918635MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2017] Limită de viteză în satul Butuceni 10 km/h
foto Michi [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2017] Drum colbuit de ţară -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918636">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918636"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918636">Şterge vot</a></div><span id="v9918636" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918636)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918636Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918636MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2017] Drum colbuit de ţară
foto Michi [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2017] Uşă de lemn sculptată la vila Etnica -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918637">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918637"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918637">Şterge vot</a></div><span id="v9918637" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918637)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918637Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918637MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2017] Uşă de lemn sculptată la vila Etnica
foto Michi [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2017] Uşă sculptată de lemn la Vila Etnica -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918638">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918638"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918638">Şterge vot</a></div><span id="v9918638" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918638)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918638Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918638MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2017] Uşă sculptată de lemn la Vila Etnica
foto Michi [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2017] Butuceni-Curtea vilei Etnica -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918639">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918639"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918639">Şterge vot</a></div><span id="v9918639" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918639)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918639Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918639MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2017] Butuceni-Curtea vilei Etnica
foto Michi [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2017] Butuceni-Foişorul din curte -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918640">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918640"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918640">Şterge vot</a></div><span id="v9918640" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918640)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918640Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918640MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2017] Butuceni-Foişorul din curte
foto Michi [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2017] La Butuc- Barul de sub foişor -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918641">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918641"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918641">Şterge vot</a></div><span id="v9918641" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918641)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918641Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918641MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2017] La Butuc- Barul de sub foişor
foto Michi [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2017] Barul restaurantului La Butuc -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918642">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918642"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918642">Şterge vot</a></div><span id="v9918642" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918642)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918642Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918642MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2017] Barul restaurantului La Butuc
foto Michi [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2017] Colivia cu papagal -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918643">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918643"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918643">Şterge vot</a></div><span id="v9918643" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918643)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918643Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918643MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2017] Colivia cu papagal
foto Michi [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2017] Intrarea la terasa La Butuc -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918644">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918644"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918644">Şterge vot</a></div><span id="v9918644" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918644)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918644Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918644MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2017] Intrarea la terasa La Butuc
foto Michi [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2017] La Butuc-Terasă spre râu -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918645">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918645"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918645">Şterge vot</a></div><span id="v9918645" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918645)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918645Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918645MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2017] La Butuc-Terasă spre râu
foto Michi [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2017] La Butuc-Terasă spre râu -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918646">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918646"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918646">Şterge vot</a></div><span id="v9918646" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918646)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918646Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918646MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2017] La Butuc-Terasă spre râu
foto Michi [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2017] La Butuc-Terasă spre râu -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918647">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918647"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918647">Şterge vot</a></div><span id="v9918647" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918647)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918647Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918647MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2017] La Butuc-Terasă spre râu
foto Michi [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2017] Terasă la râul Răuţ -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918648">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918648"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918648">Şterge vot</a></div><span id="v9918648" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918648)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918648Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918648MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2017] Terasă la râul Răuţ
foto Michi [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2017] Dealul cu foste chilii dincolo de râul Răuţ -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918649">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918649"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918649">Şterge vot</a></div><span id="v9918649" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918649)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918649Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918649MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2017] Dealul cu foste chilii dincolo de râul Răuţ
foto Michi [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2017] Terasa la Butuc -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918650">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918650"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918650">Şterge vot</a></div><span id="v9918650" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918650)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918650Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918650MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2017] Terasa la Butuc
foto Michi [06.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [SEP-2017] Terasa La Butuc -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918651">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918651"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918651">Şterge vot</a></div><span id="v9918651" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918651)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918651Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918651MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2017] Terasa La Butuc
foto Michi [06.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [SEP-2017] La Butuc-o porţie cu nouă sarmale -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918652">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918652"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918652">Şterge vot</a></div><span id="v9918652" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918652)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918652Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918652MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2017] La Butuc-o porţie cu nouă sarmale
foto Michi [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2017] La Butuc-Garnitură la sarmale -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918653">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918653"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918653">Şterge vot</a></div><span id="v9918653" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918653)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918653Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918653MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2017] La Butuc-Garnitură la sarmale
foto Michi [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2017] La Butuc-Ca la mama acasă! -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918654">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918654"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918654">Şterge vot</a></div><span id="v9918654" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918654)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918654Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918654MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2017] La Butuc-Ca la mama acasă!
foto Michi [06.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2017] La Butuc-O porţie de mămăliguţă cu brânză şi jumari -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918655">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918655"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918655">Şterge vot</a></div><span id="v9918655" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918655)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918655Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918655MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2017] La Butuc-O porţie de mămăliguţă cu brânză şi jumari
foto Michi [06.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2017] La Butuc-Două porţii de plăcintă -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918656">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918656"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918656">Şterge vot</a></div><span id="v9918656" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918656)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918656Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918656MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2017] La Butuc-Două porţii de plăcintă
foto Michi [06.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[23] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.22643995285 sec