82985 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Europa Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
05.11.2017
DE
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 15.04.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 4 nopti
TIP: COLEGI
REGIM MASĂ DP,excursie seniori
PREŢ SEJUR:
176 eu/ pers întregul sejur cu transport, cazare,
cu transport AUTOCAR

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 1060 MDL  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Un hotel care-şi merită numele


Urmare de aici

Cu o zi înainte de începutul excursiei noastre în Basarabia am fost anunţaţi că ni s-a schimbat locaţia. Nu urma să mai dormim la hotelul Vila Verde despre care s-au scris pe AFA câteva reviewuri din care ultimul cu impresii pozitive a fost postat de Iulianic, ci la hotel Europa. Ca să fiu sinceră m-am gândit că în goana după mai ieftin schimbul va fi mai prost. Am ajuns destul de târziu în Chişinău şi din câte mi-am dat seama atunci, am parcat în spatele unei clădiri lungi cu patru etaje. Am ocolit clădirea şi la stradă era o intrare frumoasă deasupra căreia era scris cu litere mari Hotel Europa. Hotelul are 56 de camera inclusiv câteva apartamente, cameră de bagaje, restaurant, bar, sală de conferinţe. Preţul afişat al unei camere duble standard este în banii noştri 270 lei inclusiv micul dejun. WI-FI este accesibil în tot hotelul.

Vecinătăţile

Am remarcat aspectul străzii. Trotoare pavate foarte largi şi cu foarte mulţi pomi. Hotelul Europa este amplasat pe str. Vasile Lupu nr. 16, paralelă cu str. Grigore Grigore Alexandrescu. V-am spus în reviewul precedent aici că toate străzile din Chişinău au numele unor personalităţi româneşti. Hotelul este situat la 2 km de centrul- centrului,- statuia lui Stefan cel Mare- şi în aropierea a trei parcuri, un muzeu şi Teatrul de Operă şi Balet. Nu le-am văzut şi nu am bătut la pas vecinătăţile pentru că în fiecare seară ajungeam la hotel destul de obosiţi şi oricum, toate drumurile le-am făcut cu autocarul.

Recepţia

Am intrat în recepţie. Aş putea spune că era a unui hotel de patru stele. Candelabre de cristal, pardoseală de marmoră, canapele de piele cu măsuţe joase cu blat de sticlă. În schimb nu am găsit pliante cu hotelul sau cu ce ai putea vizita în Chişinău. Fata de la recepţie ne-a arătat pe hartă cum se ajunge în centru dar a oprit harta pentru că o nu avea disponibilă pentru turişti. Ne-a fost repartizată o cameră la etajul 2- în realitate unu pentru că la ei parterul este considerat primul etaj. Am urcat cu un lift elegant de sticlă de capacitate mare.

Camera

Din lift am păşit pe un culoar mochetat dealungul căruia erau camere pe ambele părţi. Intrând în cameră am avut o surpriză plăcută. Din primul moment mi-am dat seama că e foarte curată, impresie confirmată de faptul că zilnic ni s-au schimbat prosoapele şi golit coşurile de gunoi. Am intrat într-un holişor care pe un perete avea o oglindă mare iar pe celălalt uşa de la baie. Holişorul era despărţit de camera de dormit printr-o uşă. Camera era destul de mare, cu mobilier de culoare maron închis, mochetă bej, draperii bej la ferestre. Patul dublu, generos era amplasat într-o nişă capitonată cu o pânză cu motive florale. Lângă pat, numai pe o parte era o noptieră, cam mică pentru câte aveam de pus pe ea (ochelari, ceas, apă, telefon). Deasupra patului erau două aplice cu o lumină blândă. Camera avea două prize duble la vedere, nu ca în alte hoteluri în care trebuie să deplasezi o mobilă ca să ajungi să-ţi încarci telefonul. Ca mobilier: un dulap dublu cu umeraşe şi rafturi în care se găseau două pleduri groase, un seif, o perie de haine, un tub de cremă de pantofi cu perie; un minibar funcţional incorporat în mobilă. Pe el era o tavă cu o cană şi două pahare de sticlă. În cameră era un birou mare cu sertare în faţa căruia era un scaun. Nu exista un al doilea scaun. Două dulăpioare joase cu sertare pentru lenjerie şi o masă de pus geamantanul. O măsuţă rotundă pe care era aşezat televizorul mare plasmă. La cablu erau 60 de posturi din care numai 4-5 vorbite în limba română, înafară de cele retransmise de la noi şi cele pentru copii traduse tot în română. Speakerii vorbeau corect gramatical şi fără accent local, probabil că au făcut studiile în ţară. Restul posturilor peste 50 erau fie ruseşti, fie internaţionale vorbite sau titrate în rusă (Discovery, National Geographic). Numai 2-3 posturi în engleză. Camera avea aer condiţionat dar pe care nu l-am folosit pentru că seara când ajungeam în hotel era răcoare. Nu avea balcon dar de la fereastră am prins două apusuri de soare superbe.

Baia

Era modernă, cu o cuvetă mare, cabină de duş de sticlă, WC cu bandă izolantă. Cu excepţia capacului de WC care avea desenat nişte peşti în mare- totul pe albastru şi de prost gust, restul adică faianţa şi gresia aveau culori calde complementare. Pe etajera cuvetei erau două săpunele, şampon, balsam, cască de păr care se împrospătau zilnic. Tot pe etajeră mai erau şerveţele şi pahare de plastic

Micul dejun suedez

Era servit între orele 7-10 în sala de restaurant de la subsol. Mesele erau de câte patru persoane acoperite cu feţe de masă albe. Alături la mijlocul sălii erau mese cu toate bunătăţile posibile. Nu era vorba de preparate sofisticate ci unele cu care suntem obişnuiţi şi noi, de cea mai bună calitate. Cârnăciori calzi, ouă preparate ca omletă, fierte sau ochiuri, câteva feluri de salam şi şunci, telemea, caşcaval, unt, brânză de vaci, budinci, plăcinte, ardei copţi, legume crude sau la cuptor, iaurt simplu sau cu fructe, lapte, două-trei sorturi de cereale, jus, cafea, ceai, pâine prăjită sau proaspătă şi o masă cu foarte multe feluri de prăjituri şi fructe.

Cina

Se servea între orele 19-21. Pe mese era câte o carafă de vin, o sticlă de apă plată şi una de minerală. Eram serviţi la masă cu trei feluri la alegere: felul întâi fie o supă sau borş, fie o salată; felul doi şniţel sau peşte la grătar cu garnitură de cartofi şi salată; felul trei îngheţată sau prăjituri şi fructe.

În caz că veţi vizita Chişinăul vă recomand hotelul Europa pentru confort, curăţenie şi nu în ultimul rând pentru calitatea şi abundenţa preparatelor de la micul dejun şi cină.

---
Impresii încărcate de Michi in 05.11.2017 10:52:33

Validat / Publicat: 05.11.17 14:05:14


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în REP. MOLDOVA
VIZUALIZĂRI: 1251


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Michi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  38400 PMA (din 28 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster87
[05.11.17 14:04:44]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Europa Hotel, CHIŞINĂU" (nou-creată pe sait)

   ====

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michi
[05.11.17 14:13:32]
» mesaj pers

   @webmaster87 : Da, mulţumesc este OK! Cine vrea să se convingă că toate străzile au nume româneşti, este suficient să deschidă harta pe care ai postat-o pentru coordonate:str. Bucureşti, Vasile Alecsandri, Drumul Taberei, Ion Creangă, Alba Iulia,Columna, Dragomirna, Suceava, Ion Neculce sunt numai câteva din jurul hotelului, luate la întâmplare. Mai obiectează cineva în privinţa respectării valorilor naţionale comune?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Dan&Ema
[05.11.17 14:36:19]
» mesaj pers

   @Michi:

   Un vot pentru Europa!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[05.11.17 16:39:33]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michi
[05.11.17 18:52:51]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulţumesc WEB că încurajezi şi vizitarea Moldovei de dincolo.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[06.11.17 08:50:18]
» mesaj pers

   @Michi: Și un Superbonus pentru un loc de cazare care s-a dovedit a fi excelent, punct de bază și odihnă în cadrul vacanței desfășurate în Republica Moldova. Un hotel demn de reținut pentru o călătorie culturală, istorică și religioasă peste Prut. Condițiile și serviciile oferite de această unitate de cazare sunt foarte bune, lucru reflectat și în notele ce le-ați oferit hotelului. Mulțumim pentru articol!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Depinde... (Sep.2018) - punctaj satisfactie: 9.50 (scris in 09.10.18 de felixtm din TIMISOARA) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 9.75
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[33] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2017] Apus de soare de la fereastra camerei -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918057">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918057"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918057">Şterge vot</a></div><span id="v9918057" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918057)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918057Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918057MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2017] Apus de soare de la fereastra camerei
foto Michi [05.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2017] Apus de soare de la fereastra camerei -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918058">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918058"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918058">Şterge vot</a></div><span id="v9918058" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918058)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918058Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918058MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2017] Apus de soare de la fereastra camerei
foto Michi [05.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2017] Bani moldoveneşti -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918059">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918059"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918059">Şterge vot</a></div><span id="v9918059" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918059)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918059Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918059MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2017] Bani moldoveneşti
foto Michi [05.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2017] Bani moldoveneşti -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918060">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918060"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918060">Şterge vot</a></div><span id="v9918060" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918060)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918060Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918060MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2017] Bani moldoveneşti
foto Michi [05.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2017] Strada Vasile Lupu -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918061">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918061"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918061">Şterge vot</a></div><span id="v9918061" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918061)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918061Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918061MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2017] Strada Vasile Lupu
foto Michi [05.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2017] Hotel Europa -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918062">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918062"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918062">Şterge vot</a></div><span id="v9918062" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918062)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918062Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918062MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2017] Hotel Europa
foto Michi [05.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [SEP-2017] Hotelul văzut de pe stradă -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918063">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918063"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918063">Şterge vot</a></div><span id="v9918063" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918063)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918063Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918063MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2017] Hotelul văzut de pe stradă
foto Michi [05.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2017] Recepţia hotelului -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918064">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918064"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918064">Şterge vot</a></div><span id="v9918064" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918064)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918064Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918064MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2017] Recepţia hotelului
foto Michi [05.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2017] Recepţia -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918065">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918065"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918065">Şterge vot</a></div><span id="v9918065" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918065)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918065Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918065MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2017] Recepţia
foto Michi [05.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [SEP-2017] Recepţia hotelului -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918066">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918066"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918066">Şterge vot</a></div><span id="v9918066" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918066)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918066Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918066MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2017] Recepţia hotelului
foto Michi [05.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2017] Recepţia hotelului -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918067">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918067"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918067">Şterge vot</a></div><span id="v9918067" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918067)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918067Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918067MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2017] Recepţia hotelului
foto Michi [05.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2017] Recepţia hotelului -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918068">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918068"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918068">Şterge vot</a></div><span id="v9918068" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918068)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918068Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918068MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2017] Recepţia hotelului
foto Michi [05.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2017] Lift de sticlă -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918069">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918069"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918069">Şterge vot</a></div><span id="v9918069" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918069)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918069Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918069MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2017] Lift de sticlă
foto Michi [05.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [SEP-2017] Coridorul mochetat şi cu spoturi -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918071">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918071"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918071">Şterge vot</a></div><span id="v9918071" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918071)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918071Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918071MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2017] Coridorul mochetat şi cu spoturi
foto Michi [05.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2017] Holul de intrare în cameră -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918075">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918075"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918075">Şterge vot</a></div><span id="v9918075" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918075)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918075Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918075MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2017] Holul de intrare în cameră
foto Michi [05.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2017] Holul de intrare -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918076">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918076"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918076">Şterge vot</a></div><span id="v9918076" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918076)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918076Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918076MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2017] Holul de intrare
foto Michi [05.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2017] Camera de dormit -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918078">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918078"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918078">Şterge vot</a></div><span id="v9918078" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918078)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918078Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918078MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2017] Camera de dormit
foto Michi [05.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2017] Camera de dormit -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918079">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918079"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918079">Şterge vot</a></div><span id="v9918079" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918079)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918079Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918079MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2017] Camera de dormit
foto Michi [05.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2017] Camera de dormit -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918080">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918080"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918080">Şterge vot</a></div><span id="v9918080" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918080)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918080Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918080MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2017] Camera de dormit
foto Michi [05.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2017] Camera de dormit -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918082">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918082"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918082">Şterge vot</a></div><span id="v9918082" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918082)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918082Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918082MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2017] Camera de dormit
foto Michi [05.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [SEP-2017] Camera de dormit -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918083">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918083"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918083">Şterge vot</a></div><span id="v9918083" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918083)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918083Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918083MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2017] Camera de dormit
foto Michi [05.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2017] Baia -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918084">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918084"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918084">Şterge vot</a></div><span id="v9918084" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918084)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918084Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918084MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2017] Baia
foto Michi [05.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2017] Baia -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918085">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918085"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918085">Şterge vot</a></div><span id="v9918085" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918085)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918085Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918085MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2017] Baia
foto Michi [05.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2017] Micul dejun -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918086">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918086"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918086">Şterge vot</a></div><span id="v9918086" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918086)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918086Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918086MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2017] Micul dejun
foto Michi [05.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[33] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.210345029831 sec