82947 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă insula Samos

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
02.11.2017
DE
Avatar maryka
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Ghimbav [BV]
înscris/ă în 14.07.11
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 9 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Străzile din Samos, pictate sau nu...


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Sunt atât de frumoase şi de ce nu, romantice, aşa că mi-am spus: merită un articol separat! :)

Am conceput acest articol și ca o dedicație unei colege de site, (știe ea) sau ca un răspuns la una din întrebările legate de străzile din Pytagorio, în cazul unei cazări în această zonă, zic eu, superbă.

Acum după ce am umblat destul de mult în lungul și latul insulei, pot spune cu siguranță că cea mai bună și frumoasă zonă pentru a vă stabili cazarea, punctul de plecare, spre alte destinații, mi se pare a fi Pytagorio - vezi impresii. Aici mă gândesc deopotrivă la autobuz, stația e foarte aproape, la închiriat mașină, multe agenții, oferte bune, sau portul, pentru plecare cu vaporul, în diverse destinații.

Să spunem că acest articol poate fi o continuare a celui despre Pytagorio. Tot timpul se nasc întrebări, ale căror răspunsuri pot fi utile unora, lucruri care ție la momentul respectiv poate nu-ți par însemnate. Datorită poziției geografice, Pytagorio este situat în sudul insulei, sud-est, într-un golf, în jurul portului, este așezat terasat, în trepte, exact ca un amfiteatru. Toată zona din jurul portului, începând cu primele străduțe sunt drepte, fără urcușuri. Pot fi străbătute la pas foarte ușor și chiar e recomandat. Abia apoi din frontul doi să spunem, încep aleile umbroase în pantă, ușoară la bază, apoi pe măsură ce ajungem către drumul principal spre Samos, sunt pante mai serioase, sau în multe locuri chiar scări. Sigur pe cele care nu au scări, circulă de regulă mașini, că doar trebuie să circule și ele pe undeva, mai ales seara, când strada principală care duce spre port este închisă de la ora 18, devenind pietonală, astfel că și taxiurile, singurele acceptate la stația din capătul străzii Logothetis, sunt nevoite să o ia pe aceste străduțe laterale.

Din zona portului, care are o faleză lungă și largă, sub forma unei potcoave, pornesc multe străduțe spre oraș, cu trecere printre terase sau cafenele, care urcă spre partea orașului de sus, sau se întorc cu alte mici alei înguste către strada principală Logothetis, unde am stat și noi. În cele două părți ale potcoavei sunt mici parcuri, cu copaci, ba chiar și un loc de joacă pentru copii, cu băncuțe unde te poți odihni și privi în tihnă marea. Pe partea dreaptă este și portul de ferry, iar pe partea stângă este intrândul în mare cu statuia lui Pytagora și a lui teoremă, iar la capătul digului un far.

Atât ziua, până la orele prânzului, cât mai ales seara, plimbările devin așa de plăcute pe aceste străzi, când la dreapta, când la stânga, adulmecând parfumul suav al florilor, sau coloritul lor spendid. Mulțimea de arbori, mai mari sau mai mici, aproape lipiți de pereții caselor, îți dau senzația de libertate, de aer curat, de natură pură, nepoluată, de parcă ai fi într-o grădină botanică. De aceea spun, că și persoane mai în vârstă, se pot simți bine, cum de altfel am și văzut foarte mulți. Toate drumurile care duc spre plajele din zona Pytagoreionului, sunt drepte, nu sunt de urcat, sau coborât. Ce-i drept din zona unde am stat noi, să spunem la intersecția celor câteva plaje, aveam cam aceeași distanță de parcurs, adică mers lejer, cam 10-15 minute. (asta sigur cu câteva pauze de oprire pentru fotografiat, căci tot timpul aveam ceva nou de descoperit). :))

Castelul Logothetis și biserica Metamorphosis, se află la o distanță de o străduță din strada principală, într-o pantă ușoară, apoi doar câteva scări duc la aceste obiective, ele fiind situate pe un deal, la țărmul mării... dealtfel și situl arheologic de lângă cimitir.

Strada principală Logothetis, este pavată cu marmură, care lucește așa frumos în razele soarelui, la lumina lunii, sau a luminii din magazine, seara. Celelalte, laterale, sunt de regulă pavate cu piatră, unele au acele rigole la mijlocul drumului, câteva au și un trotuar micuț, vopsit cu alb, iar multe din străduțe au acele minunate flori pictate cu alb sau chiar colorate. Desigur că v-am mai povestit de străduța mea, cea minunat pictată cu alb și albastru, pe care am căutat-o așa de mult. Ca s-o găsesc, în căutarea ei, cred că am parcurs fiecare alee, fiecare stradă, nu o dată, ci de mai multe ori, oricum era o plăcere, nu te săturai niciodată. Cine a pictat-o, dar mai ales de ce?

Probabil din prea multă iubire, pentru flori, pentru culoare, pentru artă, chiar așa... naivă...

Am căutat pe net, diferite explicații pentru vopsitul, sau pictatul străduțelor, sincer nu am găsit mare lucru, am considerat așadar că este un lucru firesc în Samos, caracteristic pentru insulă, văzându-l așa des, nu numai în Pytagorio, ci și în capitală, unde pe străzile de marmură, florile albe sunt cu adevărat frumoase și lucioase. Sau în Vourliotes, ori în Karlovassi. Ei, da, aici în Karlovassi, a fost astă vară, un festival de pictură stradală, Summer Street Art Festival, care a lăsat urme frumoase prin oraș pe diferite ziduri și străzi.

Consider acum, că florile mele desenate așa ca într-o joacă de copii, fac parte din marele farmec ce învăluie toată insula. Farmec, mister, magie? nu știu, însă m-a prins în mrejele ei, iar acum încă încerc să o descos, să mai deslușesc câte ceva din ce am simțit acolo. Asta pe lângă senzația de scurgere lentă a timpului, ori cel puțin de altă măsură a lui. Dacă vă puteți închipui, aproape în fiecare zi, am avut impresia că pot face o mulțime de lucruri, într-un interval scurt, mult mai scurt ca altădată. Vă aștept cu impresii, despre asta, în cazul în care ajungeți pe acolo.

Vă voi lăsa acum să admirați pozele, cu speranța că vom continua data viitoare cu două frumoase sate pescărești.

Webmaster, un filmuleț cu Samos,

https://youtu. be/C4iWuq2zm0Y

mulțumesc!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de maryka in 02.11.2017 12:42:42

Validat / Publicat: 02.11.17 18:42:14


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 2456


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (maryka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  36200 PMA (din 38 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Coordonate GPS: 37.73530000 N, 26.81970000 E - neconfirmate încă
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de maryka? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[02.11.17 16:52:22]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[02.11.17 17:11:03]
» mesaj pers

   @webmasterX:

   Mulţumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- almona CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[02.11.17 21:35:01]
» mesaj pers

   M-am plimbat si eu cu tine pe străduțele astea 🙂 virtual, bineînțeles. Asta am văzut eu peste tot in Grecia: strada este ea însăși un obiectiv turistic. Sunt ori grădini botanice, cum spui tu, ori muzee in aer liber. Ori pur si simplu oaze de liniște.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[02.11.17 21:40:36]
» mesaj pers

   @almona:

   Mulțumesc frumos! La tine m-am gândit scriind articolul. Și oricum, frumoasele străzi chiar meritau puțină atenție, nu? :)

   Acum vorbind serios, totul din jurul portului e teren drept, abia peste vreo două străzi, incepe puțin urcuș. Evident dacă aveți treabă pe acolo, în rest o oază de verdeață și flori... și pisici...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- mogly
[03.11.17 00:17:35]
» mesaj pers

   @maryka: Pana acum nu stiam mare lucru despre insula asta, dar mi-ai starnit interesul: pare o insula chiar superba si cred ca merita vizitata!

   Calatorii frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[03.11.17 10:19:49]
» mesaj pers

   @mogly:

   Mulţumesc frumos!

   Chiar merită vizitată! Da, bine spus, e foarte ofertantă, e frumoasă, pe mine m-a cucerit, aşa că încerc să v-o prezint cât mai bine, mai ales că e mai puţin cunoscută nouă aici. Şi eu am văzut-o într-un filmuleţ de prezentare şi atunci mi-am spus: trebuie să ajung acolo!

   Toate cele bune, iar pe viitor poate o vacanţă frumoasă acolo, de ce nu?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[03.11.17 11:08:11]
» mesaj pers

   @maryka: Am citit articolul cu mare plăcere fiindcă ai dreptate, străduțele de-acolo atât de frumos pictate chiar reprezintă atracții turistice aparte. Nu mă gândisem că pot fi încadrate la categoria „obiective”, dar tot timpul vezi și înveți câte ceva, de-aia AFA e cu atât mai mult de apreciat, că te poți exprima în voie din punct de vedere turistic.

   Mă bucur că am reușit să mă plimb cu tine pe acele străzi, sper să ajung și eu vreoodată s-o fac aievea.

   Vacanțe frumoase și pe viitor îți doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- maryka
[03.11.17 12:49:02]
» mesaj pers

   @irinad:

   Mulţumesc frumos! Să ştii că nici eu nu am crezut că voi scrie aşa despre străzi pur şi simplu, dar mi s-au pus câteva întrebări punctuale şi atunci m-am gândit la articolul de faţă. Pe de altă parte, sunt cele mai frumoase străduţe pe care le-am văzut în plimbările mele, romantice, liniştite, care predispun la visare. Aşa că de ce nu?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[03.11.17 23:07:54]
» mesaj pers

   @maryka:

   Am în plan o baie de Grecie anul viitor și articolele tale despre acest loc frumos deja îmi dau de lucru! Am mai multe dorințe așa că dacă aș pune bilețele, sigur ce-l cu Samos l-aș însemna să fie ales!

   Foarte frumoasă insula și tu povestești frumos, plus că pozele sunt minunate și foaaarte convingătoare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka
[04.11.17 10:52:23]
» mesaj pers

   @elviramvio:

   Da, asemenea îmi doresc și eu o baie caldă, o plajă cât de mică, doar să fie acolo... Mai avem nițel de așteptat. Dacă ajungeți în Samos, nu cred că veți regreta, e o insulă ce poate satisface pe oricine. Parcă îmi doresc și eu să revin, doar că... de n-ar fi atâtea alte locuri de descoperit. Iar eu deja am ”copt” ceva în minte... :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[05.11.17 22:50:36]
» mesaj pers

   @maryka: Cum sa nu te indragostesti de acele locuri cand sunt atat de frumoase, de calde si primitoare. O snfonie a culorilor si veseliei.

   Tot ce s-a povestit despre aceasta destinatie si toate pozele pe care le-am vazut nu au prezentat decat un oras vesel care-si intampina cu bucurie oaspetii.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[06.11.17 22:46:22]
» mesaj pers

   @mishu:

   Mulțumesc frumos pentru aprecieri! Cu adevărat e o încântare! Eu am încercat doar să redau măcar o parte din frumusețea văzută!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ISADORA
[14.06.19 17:17:29]
» mesaj pers

   @maryka: Ne puteti spune mai multe despre plajele din Pythagorion? Noi vom merge din 17 august la Hotel Stratos. Din prezentarea hotelului am vazut ca este langa plaja. Ati putea sa ne dati niste amanunte? Sunt frumoase plajele de aici? Se ajunge usor (pe jos) la plaja?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[14.06.19 17:27:29]
» mesaj pers

   @ISADORA:

   Am văzut unde e hotelul, îmi și amintesc de el, e la doi pași de faleza cu taverne. Imediat în dreapta, după castel, e o plajă mai micuță, cu pietre, iar în stânga, în partea cealaltă a falezei este o altă plajă mică. În schimb, o plajă lungă, superbă, pe care eu am numit-o No Stress Beach, este în partea cealaltă, spre ieșire din staţiune, în spatele școlii, cca 10 minute, mers pe jos.

   Dar mai detaliat am scris la articolul cu plaje, sau la Pytagoreio.

   Să aveți o vacanță frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ISADORA
[14.06.19 17:33:26]
» mesaj pers

   @maryka: Multumim frumos! O vara plina de vacante reusite!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [24.10.19 06:28:10]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[50] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2017] Strada principală ce duce la aeroport. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 02.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917413">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917413"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917413">Şterge vot</a></div><span id="v9917413" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917413)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917413Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e917413MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2017] Strada principală ce duce la aeroport.
foto maryka [02.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2017] Pe faleza din Pytagorio, chiar spre părculețul cu locul de joacă pentru copii, dincolo de el, este statuia lui Pytagora. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 02.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917414">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917414"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917414">Şterge vot</a></div><span id="v9917414" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917414)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917414Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e917414MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2017] Pe faleza din Pytagorio, chiar spre părculețul cu locul de joacă pentru copii, dincolo de el, este statuia lui Pytagora.
foto maryka [02.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2017] Decor stradal, Pytagorio. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 02.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917415">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917415"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917415">Şterge vot</a></div><span id="v9917415" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917415)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917415Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e917415MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2017] Decor stradal, Pytagorio.
foto maryka [02.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2017] Celebră deja, străduța mea, pictată. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 02.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917416">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917416"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917416">Şterge vot</a></div><span id="v9917416" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917416)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917416Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e917416MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2017] Celebră deja, străduța mea, pictată.
foto maryka [02.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2017] Tot pe acolo... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 02.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917417">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917417"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917417">Şterge vot</a></div><span id="v9917417" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917417)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917417Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e917417MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2017] Tot pe acolo...
foto maryka [02.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2017] Cam așa arată străduțele înguste din Pytagorio. Să nu te plimbi? -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 02.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917418">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917418"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917418">Şterge vot</a></div><span id="v9917418" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917418)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917418Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e917418MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2017] Cam așa arată străduțele înguste din Pytagorio. Să nu te plimbi?
foto maryka [02.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2017] Altă stradă, alte flori! -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 02.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917419">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917419"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917419">Şterge vot</a></div><span id="v9917419" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917419)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917419Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e917419MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2017] Altă stradă, alte flori!
foto maryka [02.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2017] În cazul ăsta, alte scări... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 02.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917420">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917420"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917420">Şterge vot</a></div><span id="v9917420" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917420)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917420Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e917420MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2017] În cazul ăsta, alte scări...
foto maryka [02.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2017] O străduță ce iese chiar pe faleză, în decor floral... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 02.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917421">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917421"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917421">Şterge vot</a></div><span id="v9917421" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917421)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917421Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e917421MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2017] O străduță ce iese chiar pe faleză, în decor floral...
foto maryka [02.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2017] Cam așa sunt casele din Pytagorio, învăluite în verdeață. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 02.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917422">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917422"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917422">Şterge vot</a></div><span id="v9917422" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917422)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917422Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e917422MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2017] Cam așa sunt casele din Pytagorio, învăluite în verdeață.
foto maryka [02.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2017] Brațul din portul Pytagorio, cu statuia și farul. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 02.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917423">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917423"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917423">Şterge vot</a></div><span id="v9917423" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917423)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917423Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e917423MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2017] Brațul din portul Pytagorio, cu statuia și farul.
foto maryka [02.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2017] Strada principală Logothetis, pavată cu marmură, la umbra duzilor. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 02.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917424">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917424"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917424">Şterge vot</a></div><span id="v9917424" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917424)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917424Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e917424MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2017] Strada principală Logothetis, pavată cu marmură, la umbra duzilor.
foto maryka [02.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2017] Aceeași stradă, noaptea. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 02.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917425">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917425"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917425">Şterge vot</a></div><span id="v9917425" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917425)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917425Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e917425MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2017] Aceeași stradă, noaptea.
foto maryka [02.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2017] Decor stradal... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 02.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917426">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917426"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917426">Şterge vot</a></div><span id="v9917426" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917426)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917426Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e917426MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2017] Decor stradal...
foto maryka [02.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2017] Una din străduțele ce duce către castel și biserică. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 02.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917427">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917427"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917427">Şterge vot</a></div><span id="v9917427" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917427)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917427Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e917427MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2017] Una din străduțele ce duce către castel și biserică.
foto maryka [02.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2017] O stradă cu ieșire la mare, în port. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 02.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917428">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917428"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917428">Şterge vot</a></div><span id="v9917428" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917428)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917428Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e917428MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2017] O stradă cu ieșire la mare, în port.
foto maryka [02.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2017] Alta cu scări, mult spre partea de sus a orașului. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 02.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917429">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917429"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917429">Şterge vot</a></div><span id="v9917429" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917429)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917429Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e917429MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2017] Alta cu scări, mult spre partea de sus a orașului.
foto maryka [02.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2017] O pantă lină, se poate merge ușor. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 02.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917430">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917430"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917430">Şterge vot</a></div><span id="v9917430" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917430)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917430Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e917430MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2017] O pantă lină, se poate merge ușor.
foto maryka [02.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2017] Flori și verdeață... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 02.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917431">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917431"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917431">Şterge vot</a></div><span id="v9917431" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917431)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917431Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e917431MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2017] Flori și verdeață...
foto maryka [02.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2017] alte flori... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 02.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917432">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917432"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917432">Şterge vot</a></div><span id="v9917432" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917432)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917432Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e917432MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2017] alte flori...
foto maryka [02.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [SEP-2017] Dar cel mai mult mi-a plăcut acest copăcel... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 02.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917433">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917433"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917433">Şterge vot</a></div><span id="v9917433" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917433)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917433Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e917433MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2017] Dar cel mai mult mi-a plăcut acest copăcel...
foto maryka [02.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[50] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.127527952194 sec