82829 
nu sunteţi logat. - LOGIN
O zi în Popeye Village

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
24.10.2017
DE
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 30.03.10
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 2 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ:
14,50 euro/persoană
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 5

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Anchor, gazdă pentru Popeye


Urmare de aici

Dincolo de ziduri, de istorie, arhitectură, paleontologie, pictură şi sunete, în inima şi adâncimea unui micuţ golfuleţ, Anchor pe numele lui, există un alt fel de muzeu. Un muzeu vesel şi plin de nuanţe mai mult sau mai puţin şterse, locul a fost primul pe lista mea virtuală, cea mai importantă atracţie a Maltei din punctul meu de vedere :D. Asta dacă mă raportez la veselie şi agitaţie, lucruri adorate de mine într-o vacanţă.

Desigur că am rămas impresionată de TOATĂ insula, desigur că urmele şi paşii importanţi ai cavalerilor au marcat viaţa şi vieţuitoarele Maltei, amprenta lor stăpâneşte mierea clădirilor şi a stâncilor, totul acolo musteşte de energie. Şi e pozitivă, am simţit din plin asta.

La nord-vestul stâncoasei insule, la doar trei km de Mellieha, satul unui iubit personaj din desene animate, satul lui Popeye - marinar cu gust de spanac şi nu de rom;), este un muzeu în aer liber, un loc în care 19 colibe din lemn, aparent şubrede, aşteaptă să fie privite, explorate, admirate.

Pe un drum îngust marginit de un gard din piatră, printre cactuşi şi fructele lor delicioase, satul muzeu dispune de o parcare mare, gratuită. Acolo am găsit un restaurant şi un bancomat, câteva bărcuţe uitate de timp şi de oameni, probabil tot din recuzita muzeului. Două căsuţe pentru bilete erau aşezate la intrare, una pentru cei care fac rezervări virtual, iar alta pentru noi, cei care nu iubim reducerile şi biletele online :D.

Am intrat în căsuţa albastră, câteva persoane erau în faţa noastră, la rând. Să ştiţi că a sta la o asemenea coadă de bilete este o adevărată plăcere, tipa de după ghişeu făcea glume cu toţi turiştii, punea întrebări amuzante şi era pusă pe şotii, era tare dulcică.

Costul unui bilet era 14,5 euro, preţ de septembrie. În banii ăştia mă puteam poza cu animatorii, mă puteam plimba cu bărcuţa prin golf, puteam să mă cocoţ peste tot, puteam viziona filmul cu Popeye în căsuţa-cinematograf, aveam şezlonguri gratuite, mă puteam bălăci în apa lui Anchor. Am primit cu drag o brăţară, era biletul meu de intrare. În fiecare zi brăţările aveau altă culoare, preţul unui bilet diferă de la lună la lună, de la anotimp la anotimp, depinde de valuri, vânt şi soare, adică de condiţiile meteo.

Program de vizitare 9.30-17.30, odată cu brăţara am primit şi o hartă a satului.

Eu am fost acolo de două ori, avantaj datorită maşinii închiriate şi a copilului care a ales o altă zi pentru vizita la marinar. Am văzut turişti mergând pe jos, prin praful stâncilor, prin arşiţa soarelui, turişti care au coborât din autobuz la răscruce de... autobuze şi au pornit alături de copii, cărucioare şi bagajele aferente, pe drumul destul de lung care se oprea la Popeye. Avantaje şi dezavantaje cu autobuzele, v-am povestit deja aici - vezi impresii

Odată ce-am păşit în incinta satului, m-am declarat super încântată. O alee largă şi asfaltată coboară spre golf, o pantă serioasă ce trebuie luată în seamă la plecare, unii chiar s-au opintit. Panouri cu imagini din film pe stânga şi pe dreapta drumului, peisaj de poveste, un mic orăşel scăldat în lumina galbenului dar şi a stâncilor care par să alunece peste căsuţe.

Sincer, nu am fost topită după filmul Popeye avându-l pe Robin Williams în rol principal. Am iubit desenele animate, mă fascina piticania de personaj cu reclama lui la spanac, îmi plăcea teribil cum îşi manifesta iubirea faţă de aşchia de Olive Oyl=)), mă amuzau disputele dintre Bluto şi marinar.

Filmul a fost ca o piesă de teatru, decorul modest era dispus pe un spaţiu restrâns, scenele erau filmate aiurea, în aceleaşi locuri. M-am întrebat de atunci de ce pare teatru şi nu film, aveam să descopăr răspunsul abia acum, mai la bătrâneţe :p.

Căsuţele sunt un pic decolorate:(, bătute de vânt, de ploi şi de soare, au acoperişul strâmb pentru a înveseli locul, satul cuprinde mini muzee, locuri de joacă şi piscine pentru pitici, un mini teren de golf, un restaurant fast-food, două cafenele, plajă cu sezlonguri, bărcuţe colorate.

Golful Anchor este înconjurat de stânci superbe, câteva saltele şi tobogane gonflabile sunt vedetele din apă, plutesc legănându-se în bătaia curenţilor mării. Apa se adânceşte foarte repede, recomand încălţările pentru apă, locul e plin de pietre.

Baie am făcut dar apa era tulbure, marea era agitată, mi-a fost teamă de meduzele care nu existau dar mă speriase la Ramla, pe Gozo:(.

Am făcut şi plajă, eu pe sezlong, domnul C pe pat.

Am mâncat un hamburger nasol şi am băut o bere bună la restaurantul din sat, preţurile nu erau explodate, un expresso 1.40 euro, o bere 2.50 euro, un pepsi 2 euro, un burger 10.50 euro, exista un meniu şi pentru pitici. Se poate consuma şi din traistă, nu există restricţii.

Un salvamar supraveghează întreaga zonă de la înălţime, dar recomand multă grijă pentru copilaşi, sunt capcane la tot pasul.

Toaletele, duşurile şi cabinele de schimb sunt curate, se găsesc sub terasa restaurantului.

Dacă vântul nu agită apa se pot face plimbări cu bărcuţele, noi nu am avut noroc să admirăm satul de pe apă.

Personalul este foarte amabil, au zâmbetul nelipsit de pe chip, animatorii Popeye, Olive şi Bluto erau haioşi, adevărate vedete în mijlocul celor mici.

Am vizitat băcănia, oficiul poştal, barul, cinematograful, cabinetul de stomatologie, casuța cu suveniruri extrem de scumpe, cimitirul improvizat şi nu în ultimul rând căsuţa lui Popeye unde am văzut imagini despre şi de pe platoul de filmare.

Căsuţa marinarului m-a amuzat şi m-a încântat în egală măsură, era super aglomerată, decorată cu o dezordine hazlie şi colorată, era vie, avea un aer copilăresc de care am profitat din plin :). Şi nu o dată, ci de două ori. Prima dată am fost doar noi, adulţii, copilul făcea plajă pe stâncile de la Comino. A doua zi i-am îndeplinit dorinţa dar nu am ţinut cont de vântul care agita marea. Dar m-am distrat şi eu şi copilul, nu s-a putut scălda pentru că plaja dispăruse sub furia valurilor, marea era foarte nervoasă.

Indiferent în ce localitate vă aflaţi, sfatul meu este să mergeţi pe malul mării, să priviţi apa şi să adulmecaţi vântul. Malta este o insulă izbită de vânt mai mereu, marea îşi freamătă valurile cu o furie nemaivăzută de mine până atunci. Dacă marea este agitată, nu mergeţi în satul lui Popeye pentru că nu puteţi să faceţi plajă şi baie în golful Anchor, nu vă puteţi plimba cu bărcuţa. Preţul unui bilet diferă de la o zi la alta, v-am spus. A doua zi când am mers cu băiatul meu am plătit doar 13 euro pe bilet, o mică reducere din cauza naturii dezlănţuite.

În incintă există wi-fi şi funcţionează bine.

Spectacolul ud oferit de Anchor, răbufnirea apei care plesnea stâncile liniştite, scena satului, aroma de vacanţă şi ideea de a "mă copilări", toate acestea m-au făcut să scriu şi să recomand o vizită în satul-muzeu, satul adulţilor-copii. E drept că unii s-au plictisit, nu s-au amuzat, nu s-au îmbăiat, nu s-au cocoţat, sunt oameni serioşi, nu ca mine. Dacă nu aveţi simţul umorului şi vă lipseşte dragul de aventură, vă recomand siturile arheologice sau catacombele muzee, acolo vă veţi relaxa cu siguranţă. La Popeye acasă dragostea de viaţă și de aventură pluteşte în aer, oamenii abătuți nu vor fi încântaţi.

Alegeri inspirate vă doresc, mergeți cu inima deschisă şi veţi fi mulţumiţi.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de krisstinna in 24.10.2017 19:12:50

Validat / Publicat: 24.10.17 20:27:51

VIZUALIZĂRI: 3648


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  68200 PMA (din 52 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de krisstinna? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mishu
[24.10.17 20:32:39]
» mesaj pers

   @krisstinna: Nu puteam rata ocazia de a porni votarea, uraaa =)). Nu cred ca avem ce comenta, o minunatie de loc, poze superbe, felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[24.10.17 23:44:33]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Am citit articolul și am încercat să văd și pozele, le las pentru mâine căci sunt multe și frumoase și nu vreau să pierd ceva.

   Popeye și mie mi-a plăcut tot cel din desene, îmi place și azi să mă uit puțin și chiar uneori ne mai amuzăm când mâncăm spanac ce plasă au luat părinții de atunci dar și copii care au consumat spanacul din rezerva armatei, conserve gata să expire!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- krisstinna
[25.10.17 08:28:59]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumesc, mă bucur ca te-am binedispus.

   Acolo e un loc vesel, se poate “pierde” o zi întreagă abramburind :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[25.10.17 08:31:12]
» mesaj pers

   @elviramvio: Sa știi că al meu copil nu a mâncat și nu mănâncă spanac. E verde, e moale și miroase urât :), așa îmi spune mereu.

   Mulțumesc de vizită:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rox.Patrik
[25.10.17 08:49:20]
» mesaj pers

   Foarte bun articolul si pozele 😉 informatii complete despre tot ceea ce trebuie sa stii cand mergi in popeye village. Si noi ne-am simtit foarte bine aici. Ps si in iunie biletul a costat tot 14,5 euro.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[25.10.17 12:33:19]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Cred că mi-ar fi plăcut și mie în satul lui Popeye, și mie-mi place să mă copilăresc, chiar dacă am o vârstă ce depășește cu mult pe cea a copilăriei! (și, sigur, nu am dat - încă - în mintea copiilor, mulțumesc Domnului!).

   E bine din când în când să redevenim copii și, dacă avem prilejul unui astfel de loc, care ne invită să ne copilărim, de ce să n-o facem?!

   Mă bucur pentru voi că v-ați simțit bine, și vă urez să aveți alegeri la fel de inspirate pentru vacanțe viitoare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[25.10.17 18:54:58]
» mesaj pers

   @doinafil: Multimesc frumos:*

   Da, așa e, m-am răsfățat și am copilărit, m-am jucat și m-am plimbat, am vânat și un apus de soare-memorabil, am trăit din plin fiecare secundă, Malta m-a cucerit. O recomand cu drag, n-am văzut in viața mea atâtea obiective turistice pe un teritoriu atât de mic. Pur și simplu nu ai timp să lenevești și să zaci ca intr-un concediu la mare.

   Popeye a fost ținta mea principală, apoi cavalerii.

   Asta nu înseamnă ca nu am vizitat și muzee, catacombe și alte frumuseți.

   Când ajungi la Popeye simți că vibrează tinerețea in oase, mirosul copilăriei te copleșește și trebuie sa profiți din plin. Eu asta am simțit acolo, a fost minunat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[25.10.17 18:57:38]
» mesaj pers

   @Rox. Patrik: Mulțumesc pentru vizita ta, mulțumesc pentru cuvintele frumoase.

   Mă bucur că nu sunt singura care a fost incantata de Popeye, îmi făceam griji, credeam ca sunt deplasata.

   Mulțumesc sincer:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[25.10.17 20:07:21]
» mesaj pers

   @krisstinna: Dacă vrei să știi, eu și-acum mă amuz privind desenul animat cu gust de spanac. Nu știam că-i și film, nu știu dacă m-ar încânta la fel de mult, dar privesc desenul cu ochi de copil.

   Sătucul, văzut în pozele tale, m-a amuzat și mi-a făcut poftă de... (nu de spanac) Oliva, de Bluto, de Popeye.

   Iar tu pari așa de copil în pozele cu animatorii. Superbe cele două zile de-acolo!

   îmi pare rău pentru cei îmbufnați. Au rătăcit copilul din ei și-i păcat!

   P08 și P14 m-au făcut să visez!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[25.10.17 20:45:07]
» mesaj pers

   @Zoazore: Mulțumesc Zozo:*

   Pozele menționate de tine sunt cu Anchor, de aici și titlul acestui articol.

   Dacă nu era Popeye, Anchor oricum era fabulos, semăna cu Tyulenovo :), nu m-aș fi saturat să-l admir.

   Poți vedea filmul pe net, la vremea lui a fost bunicel dar încasările nu au fost la nivelul așteptărilor producătorilor, a fost cotat ca fiind unul slab, din toate punctele de vedere.

   Animatorii au fost cireașa de pe... Anchor, un deliciu. Și au crescut prea mult în înălțime pentru ca eu să par pitică=)), ei sunt vinovați :D

   Doamne, dacă mă vedeai fugind din Căsuță in căsuță sau cum mă zbenguiam, sigur te amuzai de mine.

   La un alt articol voi posta o poză haioasă cu mine și cu Popeye, un tip tare simpatic :)

   Despre copilul meu... hmm... chiar o plăcea pe Olive (Oliva) :D

   Te sun mâine dimi, când sunt la cafea, vom povesti atunci:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Zoazore
[25.10.17 20:49:15]
» mesaj pers

   @krisstinna:

Doamne, dacă mă vedeai fugind din Căsuță in căsuță sau cum mă zbenguiam, sigur te amuzai de mine.
= m-aș fi amuzat CU tine. Ba mă și zbenguiam!

   Tocmai pentru că seamănă cu Tyulenovo m-au cucerit pozele alea!

   Anchor e, oricum, o nestemata. Cu sătucul ăla e o nestemată animată! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[25.10.17 21:43:24]
» mesaj pers

   @krisstinna: M-am distrat citind articolul tău iar pozele sunt superbe.

   După o zi grea (și o plimbare prin București alături de colegul din Mărășești) chiar m-am relaxat.

   Și mie mi-au plăcut desenele animate cu Popey și vrei să spui că aici s-au filmat? Practic este fostul platou de filmare?

   Mi-a plăcut ce unghii colorate ai avut, știi ca-mi place ideea, mai ales în vacanță 😃

   Copilul???!!! Păi mami nu te supăra dar este un bărbat în toate sensurile 😋😉😊

   Frumos, distractiv, mi-a plăcut.

   😚😙😗😘

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- maryka
[26.10.17 11:06:41]
» mesaj pers

   Mi-a plăcut mult! dar cel mai mult mi-a plăcut fericirea ta! s-a simțit în fiecare rând scris! Asta mi se pare cel mai important. Uneori avem atâta nevoie să facem ce ne place, pur și simplu, să ne răsfățăm ca niște copii! :p

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[26.10.17 17:00:48]
» mesaj pers

   @Zoazore::*

   Corect!

   Sa îți spun un secret: Malta are multe nestemate, gemene cu Anchor și Tyulenovo :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[26.10.17 17:11:42]
» mesaj pers

   @ANILU: În afara de desenele animate, mai exista și un film.

   Aici, în sătucul din golful Anchor au fost filmate toate scenele. Anchor nu arăta așa. Era doar stâncă izbită de mare.

   Tot ceea ce ai văzut in poze e făcut doar pentru film, in 1980-parcă :) Acela a fost decorul.

   Odată terminate filmările, maltezii s-au gândit sa păstreze și sa întrețină satul, să profite, transformându-l in muzeu.

   Da, este un altfel de muzeu, mult mai ieftin și mai interesant decât altele.

   Eu gândesc așa: cât dai pe intrarea la un muzeu+o plimbare cu barcuța+un șezlong și o umbrelă= Mult mai mult ca la Popeye :D

   Dăca adaug și amuzamentul, ies cu mult peste pietre, sunt in avantaj.

   Da, copilul e bărbat, dar e bebelușul meu, așa îl alint eu :)

   Mulțumesc de vizită:*

   PS: unghiuțele pictate așa sunt numai pentru vacanța de vară:D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[26.10.17 17:17:15]
» mesaj pers

   @maryka::*

   Da, ai dreptate, am fost mai bucuroasa ca in altă vacanță.

   Așa sunt atunci când e și copilul cu noi. Atunci suntem un întreg.

   Și, el e ca mine, spre disperarea domnului C. Adică e glumeț și pus pe năzdrăvănii :D

   Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[16.11.17 12:33:25]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "O zi în Popeye Village, MELLIEHA" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[17.11.17 10:45:54]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Satul lui Popeye Marinarul (Oct.2014) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 04.11.14 de IULIU ANTAL din BRASOV) - RECOMANDĂ
 • Popeye Village (Jul.2011) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 15.08.11 de iuliaen din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 10.00
 • GRAD RECOMANDARE: 100.00%
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[90] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2017] Animator, Popeye -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914799">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914799"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914799">Şterge vot</a></div><span id="v9914799" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914799)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914799Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914799MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2017] Animator, Popeye
foto krisstinna [24.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2017] Bluto, la o ședință foto pentru mine -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914801">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914801"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914801">Şterge vot</a></div><span id="v9914801" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914801)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914801Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914801MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2017] Bluto, la o ședință foto pentru mine
foto krisstinna [24.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2017] I-am prins... -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914802">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914802"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914802">Şterge vot</a></div><span id="v9914802" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914802)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914802Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914802MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2017] I-am prins...
foto krisstinna [24.10.17]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [SEP-2017] Olive sau Oliva-cum o alint eu -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914804">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914804"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914804">Şterge vot</a></div><span id="v9914804" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914804)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914804Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914804MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2017] Olive sau Oliva-cum o alint eu
foto krisstinna [24.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2017] Eu și Popeye -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914806">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914806"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914806">Şterge vot</a></div><span id="v9914806" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914806)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914806Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914806MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2017] Eu și Popeye
foto krisstinna [24.10.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [SEP-2017] Animatorii alături de turiști, îi învățau cântecele -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914807">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914807"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914807">Şterge vot</a></div><span id="v9914807" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914807)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914807Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914807MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2017] Animatorii alături de turiști, îi învățau cântecele
foto krisstinna [24.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2017] Golful Anchor -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914808">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914808"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914808">Şterge vot</a></div><span id="v9914808" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914808)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914808Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914808MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2017] Golful Anchor
foto krisstinna [24.10.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [SEP-2017] Anchor și ale sale stânci izbite de Mediterană -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914810">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914810"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914810">Şterge vot</a></div><span id="v9914810" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914810)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914810Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914810MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2017] Anchor și ale sale stânci izbite de Mediterană
foto krisstinna [24.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2017] Anchor, plaja amenajată<p> A doua zi era toată acoperită de apă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914811">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914811"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914811">Şterge vot</a></div><span id="v9914811" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914811)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914811Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914811MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2017] Anchor, plaja amenajată

A doua zi era toată acoperită de apă

foto krisstinna [24.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2017] Pe fundal se observă panta abruptă, greu de urcat la plecare -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914814">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914814"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914814">Şterge vot</a></div><span id="v9914814" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914814)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914814Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914814MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2017] Pe fundal se observă panta abruptă, greu de urcat la plecare
foto krisstinna [24.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2017] Prin satul lui Popeye -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914815">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914815"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914815">Şterge vot</a></div><span id="v9914815" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914815)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914815Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914815MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2017] Prin satul lui Popeye
foto krisstinna [24.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2017] Vedere către golf, coboram panta -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914817">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914817"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914817">Şterge vot</a></div><span id="v9914817" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914817)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914817Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914817MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2017] Vedere către golf, coboram panta
foto krisstinna [24.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2017] Către sat, stâncile păreau că se prăbușesc -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914818">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914818"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914818">Şterge vot</a></div><span id="v9914818" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914818)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914818Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914818MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2017] Către sat, stâncile păreau că se prăbușesc
foto krisstinna [24.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2017] A doua zi, Anchor -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914820">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914820"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914820">Şterge vot</a></div><span id="v9914820" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914820)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914820Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914820MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2017] A doua zi, Anchor
foto krisstinna [24.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2017] Marea văzută din golf, din satul lui Popeye -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914822">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914822"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914822">Şterge vot</a></div><span id="v9914822" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914822)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914822Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914822MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2017] Marea văzută din golf, din satul lui Popeye
foto krisstinna [24.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2017] Satul văzut de pe șezlong -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914823">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914823"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914823">Şterge vot</a></div><span id="v9914823" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914823)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914823Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914823MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2017] Satul văzut de pe șezlong
foto krisstinna [24.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2017] Mare distracție pentru turiștii veseli -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914824">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914824"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914824">Şterge vot</a></div><span id="v9914824" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914824)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914824Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914824MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2017] Mare distracție pentru turiștii veseli
foto krisstinna [24.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2017] Saltelele din golful Anchor -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914825">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914825"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914825">Şterge vot</a></div><span id="v9914825" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914825)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914825Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914825MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2017] Saltelele din golful Anchor
foto krisstinna [24.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2017] Prin satul lui Popeye -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914826">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914826"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914826">Şterge vot</a></div><span id="v9914826" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914826)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914826Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914826MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2017] Prin satul lui Popeye
foto krisstinna [24.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2017] O altă plajă amenajată în satul lui Popeye -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914827">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914827"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914827">Şterge vot</a></div><span id="v9914827" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914827)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914827Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914827MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2017] O altă plajă amenajată în satul lui Popeye
foto krisstinna [24.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2017] Cimitirul din satul lui Popeye -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914828">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914828"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914828">Şterge vot</a></div><span id="v9914828" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914828)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914828Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914828MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2017] Cimitirul din satul lui Popeye
foto krisstinna [24.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2017] Bărcuță, satul lui Popeye -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914830">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914830"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914830">Şterge vot</a></div><span id="v9914830" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914830)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914830Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914830MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2017] Bărcuță, satul lui Popeye
foto krisstinna [24.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2017] De aici ieșeau animatorii, noi nu aveam acces -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914831">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914831"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914831">Şterge vot</a></div><span id="v9914831" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914831)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914831Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914831MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2017] De aici ieșeau animatorii, noi nu aveam acces
foto krisstinna [24.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2017] Prin sat -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914833">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914833"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914833">Şterge vot</a></div><span id="v9914833" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914833)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914833Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914833MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2017] Prin sat
foto krisstinna [24.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2017] Una dintre terase și restaurantul protejat de vânt -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914834">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914834"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914834">Şterge vot</a></div><span id="v9914834" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914834)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914834Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914834MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2017] Una dintre terase și restaurantul protejat de vânt
foto krisstinna [24.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2017] Prin restaurant -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914835">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914835"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914835">Şterge vot</a></div><span id="v9914835" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914835)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914835Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914835MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2017] Prin restaurant
foto krisstinna [24.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2017] Prin restaurant -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914837">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914837"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914837">Şterge vot</a></div><span id="v9914837" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914837)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914837Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914837MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2017] Prin restaurant
foto krisstinna [24.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2017] Decor într-o căsuță -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914838">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914838"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914838">Şterge vot</a></div><span id="v9914838" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914838)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914838Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914838MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2017] Decor într-o căsuță
foto krisstinna [24.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2017] Foarte înghesuite șezlongurile -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914840">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914840"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914840">Şterge vot</a></div><span id="v9914840" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914840)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914840Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914840MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2017] Foarte înghesuite șezlongurile
foto krisstinna [24.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2017] Paturile de sub restaurant -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914841">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914841"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914841">Şterge vot</a></div><span id="v9914841" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914841)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914841Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914841MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2017] Paturile de sub restaurant
foto krisstinna [24.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2017] Foarte confortabile, aici s-a odihnit domnul în timp ce eu mă scăldam -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 24.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914843">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914843"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914843">Şterge vot</a></div><span id="v9914843" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914843)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914843Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914843MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2017] Foarte confortabile, aici s-a odihnit domnul în timp ce eu mă scăldam
foto krisstinna [24.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[90] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.146842956543 sec