82810 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Bari și împrejurimile

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
23.10.2017
DE
Avatar Rodel
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 03.05.11
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
OCT-2017
DURATA: 8 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ:
280 Euro/ persoană
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NOUAmFostAcolo recomandă, pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și tururi turistice ale Romei / Vaticanului serviciile oferite de www.ghidroma.com
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. 0039 324 981 3672
 • Bari, orașul vechi și orașul nou


  Urmare de aici

  Ce să aleg ca destinație de toamnă? Așa mă întrebam în septembrie. Voiam un sejur pentru început de octombrie, o zonă în care să fie soare, pentru că aici începuse toamna. Și tot citind review-uri, am găsit ceea ce căutam ca destinație însorită: Bari, Italia.

  A fost prima mea excursie făcută pe cont propriu. Rezervarea biletelor de avion la WizzAir și a hotelului a decurs repede, cu trei săptămâni înainte de data plecării, 6 octombrie. Eu consider că am avut parte de o ofertă avantajoasă: avion, 70 euro dus/întors cu bagaj de cală și cazarea, 210 euro / persoană pentru 7 nopți, hotel 3*, cu mic dejun inclus. Zborul, de pe aeroportul din Timișoara, și afirm sus și tare că a fost mai greu să ajung în Timișoara și să gasesc o cazare acolo, decât în Italia!

  Fiind, cum am spus, la prima excursie pe cont propriu, am studiat bine ce am de vizitat, cum mă deplasez din Bari spre alte orașe, impresiile postate pe AFA fiindu-mi de un mare folos. Mulțumesc Aurici, Carmen, Chloe și ceilalți care mi-au furnizat informații utile!

  Zborul cu avionul a decurs normal. Am decolat la timp, 10:25 A.Mși am aterizat tot la timp, ora locală, 11 A.M.

  Din aeroport sunt legături foarte bune cu orașul, mai precis, Bari Centrale, principala gară a orașului, pentru că mai sunt și altele. Pentru transfer aeroport-gară există tren, 5 euro/ persoana, microbuz rapid, de culoare albastră, cu numele Tampesta, 4 euro, și autobuzul companiei AMTAB, Nr. 16, cost 1,50 euro plătiți la șofer. Când am ieșit din aeroport, acesta era în fața noastră. Am urcat, am plătit, am găsit și un loc. Destul de aglomerat. Ieftin, dar am făcut cam 40 de minute până în Piața Aldo Moro unde este Bari Centrale.

  Prima impresie după ce am ajuns în Bari a fost amabilitatea oamenilor. Neștiind cum să ajungem la hotel, am întrebat, așa cum este normal, pentru că nu aveam la noi o hartă a orașului. Nu una, ci câteva persoane ne-au dat informații, ba un șofer ne-a spus să ne urcăm în autobuzul condus de el, pentru că ne va lăsa undeva aproape, iar când am ajuns la stația unde trebuia să coborâm, s-a ridicat de la volan ca să ne spună că am ajuns, indicându-ne și încotro s-o luăm. Hotelul se afla de fapt la vreo 15 minute de mers pe jos de la gară!

  Am început explorarea orașului în după- amiaza primei zile. Mie mi-a păcut foarte mult încă de cum am pășit în Piața Aldo Moro, adică în piața gării.

  Bari este un oraș aflat în regiunea Puglia, capitală a acesteia, oraș- port la Marea Adriatică, geografic aflat în Sudul Italiei, acea parte numită Mezzogiorno, mai precis, în tocul cizmei. Ca și alte orașe italiene, are o istorie bogată și zbuciumată, dacă ne gândim că de-a lungul existenței a fost asaltat de greci, fără a-l cuceri, apoi a trecut sub stăpânirea romană, când a fost ridicat la rang de municipium, au urmat sarazinii și după ei bizantinii care l-au stăpânit între 870-1071, devenind în această perioadă un puternic oraș din Imperiul Roman de Răsărit, centru politic, militar și comercial, după care cade sub stăpânire normandă. Între 1813-1815, generalul Murat, cumnat al lui Napoleon, ajuns rege al Neapolelui, din care făcea parte și Bari, organizează planul urbanistic al, orașului nou, cunoscut sub numele de Borgo Murattiano. Al doilea război mondial înseamnă bombardarea orașului. Am simțit nevoia să fac această succintă incursiune în istoria orașului pentru a sublinia prezentul ce se întrepătrunde cu trecutul. Pentru că Bari nu este doar un oraș frumos aflat la malul Adriaticei. El este și un oraș vechi ce se deschide în partea de Nord a capitalei regiunii Apullia sau Puglia.

  În orașul nou, Borgo Murattiano, străzile paralele și perpendiculare, străzi lungi, duc spre Piața Aldo Moro unde este gara centrală și spre alte artere importante: Corso Cavour, Corso Vittorio Emanuele II, faleza sau Lungomare. Ajunși pe Corso Cavour, te întâmpină un bulevard larg și lung, clădiri impunătoare, cum sunt Palatul Camerei de Comerț, Teatrul Petruzzelli, considerat al IV-lea ca mărime din Italia sau Palatul Atti, bogat în decorațiuni. Din Corso Cavour, loc de promenadă cu multe magazine, cafenele, gelaterii, se desprinde Via sau Corso Vittorio Emanuele II, un alt bulevard lung și larg, cu multă vegetație, palmieri înalți ce umbresc un scuar ce se întinde de-a lungul bulevardului. Și aici, clădiri impunătoare și de importanță istorică și culturală: Teatrul Piccinni inaugurat în anul 1834 și care poartă numele compozitorului Niccolo Piccinni, vis-a - vis, Palatul Guvernului și mai sus, o clădire care mi-a atras atenția prin arhitectura venețiană, Palatul Fizzarotti. La capătul Viei Vittorio Emanuele, se află Grădina Garibaldi, Giardini Garibaldi, un loc de respiro după ce am bătut în lung și lat bulevardul.

  Via Sparano este o arteră perpendiculară pe Via Vittorio Emanuele și este importantă pentru că aici este o zonă de shopping, cu magazine de firmă, terase, dar și un palat deosebit ca arhitectură, Palatul Mincuzzi.

  Dar unde este zona în care te poți plimba agale, relaxant? Fiind oraș la mare, bineînțeles, pe faleză. Faleza, sau Lungomore se întinde de-a lungul mării, în partea de est. Când se lasă întunericul, este frumos luminată cu felinare. Din loc în loc sunt bănci. N-am văzut terase, pentru că de-o parte este marea, de cealaltă strada cu o circulație intensă. Aproape de portul vechi, clădirea altui teatru: Teatrul Margherita, aflat în renovare exterioară.

  Bari e format din două orașe: cel nou, datând din secolul al XIX-lea și cel vechi, Barivecchia. Via Vittorio Emanuele desparte cele două jumătăți de oraș.

  După ce lași prezentul cu ale sale clădiri impunătoare și circulație intensă, traversând Via Vittorio Emanuele, pașii te poartă parcă într-o altă lume. Acolo e trecutul, un oraș cu un labirint de străzi înguste, pietruite, ganguri misterioase, biserici impunătoare, piațete cu terase și mici magazine. În Barivecchia viața familială se desfășoară în stradă. Seara, în fața casei, la butelie, se face grătar. mirosul se simte până departe. Intarea în locuință se face direct din stradă. O perdea desparte bucătăria de forfota străzii. Cu puțină indiscreție, vezi scene de familie: cina în jurul mesei, așteptând grătarul ce se face afară. Meșteșugul orecchiettelor, vestitele lor paste, este o artă la care asiști tot în stradă. Iar dacă ai scăpat spectacolul, orecchietele sunt așezate pe o tavă, la vedere în ușa casei, îmbiindu-te pe tine, turistul, să le cumperi. Rufe uscate la toate balcoanele. Dar dacă nu ai balcon? Simplu: rufele sunt puse pe un uscător în fața ușii. Si acest obicei l-am văzut nu doar în partea veche a orașului, ci și în cea nouă. Seara, vecinii stau de vorbă în fața casei, pe scaune. Îi saluți, îți răspund și intră în vorbă. Par niște cunoștințe vechi. Chiar te avertizează să ai grijă la borseta. Am avut grijă, dar am văzut și mulți oameni ai ordinei, carabinieri, care vegheau la siguranța turiștilor și ai locuitorilor. Chiar am citit că Bari nu mai are trista faimă din trecut, de oraș nesigur.

  Ce se poate vedea aici, în Barivecchia? In primul rând, turiștii asaltează cele două biserici: Basilica San Niccola (sec. XII), unde se găsesc moaștele Sfântului Nicolae, aduse aici din Myra-Licya, Asia Mică, Catedrala San Sabino, datând din sec. al XIII-lea, cu arhitectură romanică, Palazzo del Sedile, fost sediu al Consiliului Nobililor, construit în 1453, acum proprietate privată aflat în Piazza Mercantile, adică Piața Negustorilor. Vedem aici și o Coloană a Justiției sau stâlp al infamiei unde erau expuși cei care încălcau legea.

  În Barivecchia poți intra prin mai multe părți, porți de intrare, cel mai cunoscut loc este dinspre Via Vittorio Emanuelle. Dar și dinspre faleza, în partea de Nord a ei, trecând prin Piața Veneția. Fortul San Antonio, situat vis-a vis de faleza, construit în 1500 cu scop defensiv, este considerat punctul cel mai înalt din orașul vechi. Seara este foarte bine luminat, fiind loc de belevdere și de promenadă. Clădirea este sediul unor evenimente culturale.

  O alt construcție, un simbol al orașului, este Castelul Norman- Svevo, o fortăreață ridicată în secolul al XII-lea de către Norman Ruggero al II-lea. După ce a trecut în posesia mai multor proprietari, fiind într-o vreme închisoare și cazarmă, acum este în proprietatea municipiului Bari.

  Am vizitat orașul vech în nocturnă, i-am străbătut străduțele pe timp de zi. Noaptea însă are un farmec deosebit. La lumina felinarelor, de altfel bine luminat, Barivecchia se încarcă de mister și de romantism. Acolo aparții unei alte perioade, trăiești într-o poveste ce vine de demult. Când ai părăsit orașul vechi, și pășești în realitate, asta fiind orașul nou, îți trebuie câteva minute să te dezmeticești. Cel puțin, în cazul meu. În orașul vechi circulația este exclusiv pietonală.

  Și acum, că am revenit, câte ceva despre circulația în oraș. Nu am văzut mașini circulând cu viteză, dar nici mașini și pietoni care să respecte regulile de circulație! Trecerile de pietoni sunt facultative, la fel și culorile semaforului. Totuși, la verde, mașinile opreau, dar pietonii la roșu, nu. Am văzut mașini parcate pe zebră, fără să fie... ridicate. Pietonii traversau pe unde voiau. În primele zile, am fost disciplinată, apoi, m-am dat după localnici!... Dar nici nu am auzit sirene ale mașinilor de poliție sau ale ambulanțelor!

  In Bari, desigur, sunt multe localuri unde se poate mânca bine și la prețuri accesibile. Dar cel mai accesibil cred că este El Pedro, un restaurant self -service, aflat pe Via Piccinni. Aici se mănâncă si bine, și ieftin. Bacșișul este inlus în preț. Pe bonul fiscal veți citi„ coverta, 0:50 euro”, coverta fiind un șervet de hârtie pus pe tavă. Un bacșiș sub formă mascată.

  Poate Bari nu este un oraș asaltat de turiști la fel ca orașele din apropierea lui, dar este o destinație pe care o recomand pentru un sejur. Bari are istorie, Bari are mare, plaje doar la distanță de oraș, Bari este un oraș de unde poți explora alte zone turistice, Bari are un port de unde poți pleca în croaziere spre Grecia, Albania, Croația. Bari este un oraș care mi-a mers la suflet.

  Citeşte şi continuarea aici

  ---
  Impresii încărcate de Rodel in 23.10.2017 19:12:39

  Validat / Publicat: 23.10.17 21:44:08


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ITALIA.
  VIZUALIZĂRI: 4012

  Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

  NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Rodel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

  Puteți VOTA acest articol:

  F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

  PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  45200 PMA (din 48 voturi) nota2
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
  • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Rodel? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
  • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
  • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
   sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
   
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  - webmaster45
  [23.10.17 21:43:05]
  » mesaj pers

     @Rodel:

  Hotelul se afla de fapt la vreo 15 minute de mers pe jos de la gară!

     Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

  Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

  În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

  Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / ITALIA
  [23.10.17 22:15:53]
  » mesaj pers

     @Rodel: Dragă prietenă, așteptam acest review și mă bucur că m-ai menționat ca sursă de informare și că nu mi-ai pus răbdarea la încercare... Ha-ha.

     Deși aparent neturistic, Bari are multe de oferit vizitatorilor, așa cum ai remarcat și tu. Este un oraș tipic pentru sudul Italieni, primitor si deschis, un loc unde poți cunoaște viața de zi cu zi a rezidenților așa cum e ea, necosmetizata pentru a o face mai atrăgătoare în mod artificial. Mi-a plăcut această autenticitate, m-a încântat Barivecchia, m-am distrat la plajă, am mâncat pastele lor, am apreciat amabilitatea oamenilor

     Felicitări pentru acest review si aștept continuările.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
  - Rodel
  [23.10.17 22:26:49]
  » mesaj pers

     @Carmen Ion: Mulțumesc pentru vizită și vot! Review-urile tale le-am citit de câteva ori, mi-au fost ghid, Scriu cam greu, mă obosește, iar postarea pozelor este un coșmar! Nu le am ordonate în foldere, toate sunt amestecate. Bari, pot afirma, a fost pentru mine o încântare, Italia altfel decât am întâlnit-o în Nord, sau centrul tării.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 750 PMA1 (din 3 voturi)]
  - elviramvio
  [24.10.17 08:37:58]
  » mesaj pers

     @Rodel:

     Frumoasa vacanta! Sunt de acord ca vacanțele pe cont propriu sunt cele mai reusite, esti liber sa-ti imparti timpul cum vrei, sa vizitezi ce vrei si nici nu stai cu emotii ca agenția te incurca cumva. Dar... suntem cam de o varsta! Mi-ar place sa ne mai povestesti despre aceasta vacanta sa pot adauga si articolele tale pe lista mea de informatii!

     Despre autorii articolelor după care te-ai ghidat, să stii ca si eu ii am pe lista, era in plan anul asta un drum acolo dar a glumit putin destinul in toamna asta si am amanat toate drumurile.

     Vacante frumoase!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
  - Dan&Ema
  [24.10.17 08:53:06]
  » mesaj pers

     @Rodel:

     Superbonus pentru @Rodel si pentru Bari. Cel vechi si cel nou.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Costi
  [24.10.17 09:10:55]
  » mesaj pers

     @Rodel:

     De ceva timp am această destinație în planurile noastre, dar mereu a intervenit ceva pe care l-am considerat prioritar. Dar, uite și datorită unor informații din review-uri ca al tău, Bari revine mereu în fruntea listei, mai ales că se poate ajunge acolo atât de ușor și ieftin. :)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - mprofeanu
  [24.10.17 10:56:04]
  » mesaj pers

     @Rodel: Mă bucur pentru prima ta excursie realizată pe cont propriu, la cât mai multe!

     Sunt atâtea locuri frumoase de văzut și dacă prinzi și o ofertă bună la avion ai ajuns acolo rapid și mai puțin obosită. Așa cum spui și tu mai greu este până ajungi la aeroport.

     Frumoase și pozele!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Rodel
  [24.10.17 10:58:30]
  » mesaj pers

     @elviramvio: Multumesc pentru lectură si vot. Va urma si continuarea. Regiunea Puglia este foarte frumoasă.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Rodel
  [24.10.17 11:01:40]
  » mesaj pers

     @mprofeanu: Pentru ca această prima excursie pe cont propriu mi-a reusit, următoarele sper sa le fac la fel. Multumesc pentru vizită si vot!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Rodel
  [24.10.17 11:04:28]
  » mesaj pers

     @Dan&Ema: Multumesc pentru vizită si vot!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Rodel
  [24.10.17 11:13:44]
  » mesaj pers

     @Costi: Bari este o destinatie frumoasa si ieftina. Un avantaj il constituie si faptul ca sunt curse directe low cost, iar pentru cei care au in orasul lor un aeroport cu zbor spre Bari, sa ajunga acolo este ca o plimbare. Eu a trebuit sa merg din Sibiu la Timisoara cu o zi înainte.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - mireille
  [24.10.17 14:09:40]
  » mesaj pers

     @Rodel: mă bucur ca ai prins curaj să mergi pe cont propriu... găsisem o excursie organizată a unei agenții bucurestene în zona Bari, pret 1000 de euro la single... am renuntat... cum te-ai descurcat cu italiana sau cu engleza?

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Rodel
  [24.10.17 14:44:56]
  » mesaj pers

     @mireille: Excursia pe cont propriu mi-a oferit mai multă libertate. Iar în ceea ce privește limba, m-am folosit de cunoștințele mele de italiană și m-am descurcat bine. Engleză doar foarte rar, în niște magazine mari și la hotel.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - mishu
  [25.10.17 13:38:38]
  » mesaj pers

     @Rodel: Din ce in ce mai multe persoane trec la varianta turism pe cont propriu, apropo de ce-si face omul cu mana lui lucru manual se numeste, dar si de tot mai desele patanii cu firme de turism cunoscute.

     Cand pleci pe cont propriu chiar daca ti-ai facut de acasa un plan el oricand poate suferi modificari la dorinta iar obiectivelor vizitate le acorzi atata timp cat iti doresti.

     Felicitari pentru inceputul facut, e clar ca vei proceda asa si in continuare odata ce ai capatat curaj, votat cu mare placere.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
  - Aurici
  [25.10.17 16:58:25]
  » mesaj pers

     @Rodel: Mergi înainte cu organizarea pe cont propriu. Eu am fost o singură dată cu o agenție, în țările nordice, unde nu cred că m-aș fi descurcat singură atât de bine. Dar am plătit un bănuț. Acum mă zbat cu o excursie pe care aș fi vrut să o aleg tot printr-o agenție. Am obținut un preț și am început să fac și eu o simulare, pentru aceeași perioadă, aceleași condiții. Și am rămas tablou. Știam că ieși mai ieftin mergând pe cont propriu că doar așa merg și eu, dar acum chiar am avut un șoc. Pentru serviciul de a-mi obține o viză, de ex, care presupunea doar plata unei taxe mici și un minim de acte, îmi lua de 5 ori mai mult*2 persoane... se cam aduna ceva. Eu sunt de acord că boieria se plătește, dar prețul pe care îl plătim agențiilor noastre mi se pare mult prea mare. Așa că dă-i bătaie cu organizarea proprie, așa cum o să fac și eu în continuare.

     Abia aștept restul poveștilor din Puglia. Și pe mine m-a fascinat zona și aș vrea să revin.

     Ați stat ceva zile, ați avut timp să faceți multe.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  - Rodel
  [25.10.17 19:45:02]
  » mesaj pers

     @Aurici: Zarurile au fost aruncate! Mi-a reusit foarte bine, asa ca voi continua sa-mi organizez singura excursiile.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Rodel
  [25.10.17 19:57:38]
  » mesaj pers

     @mishu: Ai perfecta dreptate! Excursiile facute pe cont propriu iti oferta nu numai liberate, ci si siguranta, apropos de falimentul unor agentii. Pana acum mi-a lipsit curajul, dar citind atatea review-uri ale membrilor AFA care-si organizează singuri excursiile, mi-am spus"Eu de ce n-as putea"? .

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - casy
  [31.10.17 01:20:04]
  » mesaj pers

     As vrea si eu sa merg in prima jumatate din Decembrie. Mi-e putin frica de vreme! Ceva sugestii? Multumesc

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Rodel
  [31.10.17 23:27:28]
  » mesaj pers

     @casy: Nu știu cum e vremea în decembrie, dar cred că e mai cald ca la noi. Intră pe un site de profil și vezi prognoza. Dacă nu plouă, e bine pentru vizitarea zonei. Eu am prins și o zi cu ploaie și vânt puternic, dar tot am vizitat Polignano a Mare (vezi impresii).

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - mihaelavoicu
  [17.11.17 22:28:21]
  » mesaj pers

     @Rodel: Zâmbesc și îmi aduc aminte de o experiență neplăcută avută cu mersul pe cont propriu, în martie 2016 la Napoli, cu toate rezervările făcute printr-o agenție. Vreau să spun că este bine să fie făcute printr-o agenție. De 7 ani merg în sistemul ăsta și este super.

     Care a fost problema neplăcută: Agenția ne-a găsit o ofertă excepțională, aș putea spune. Cazare la hotel 2 stele cu 12 euro/persoană/noapte și mic dejun.

     Am ajuns, totul bine, foarte mulțumiți! La plecare, la predarea cheilor, ne spune că a fost o greșeală, că nu este posibil cu 12 euro/noapte, am înțeles era logic să fie așa și am mai plătit niște bani în plus. Nu foarte mulți. Înainte se oferise să ne cheme și un taxi pt. aeroport. Am refuzat. Am plecat.

     Acasă, întâmplător merg la Agenție și tot întâmplător povestesc problema. Au sărit în sus, au luat legătura cu ei, au recunoscut, ne-au returnat banii. Mafia, declara un preț și încasa altul, fără a plăti taxe la stat. Agenția a fost cea care a rezolvat problema.

     Dacă a fost primul drum pe cont propriu, pot să-ți spun că este alegerea cea mai bună, dar, tot printr-o agenție făcute rezervările.

     O cunoștință a mea, la Paris, fără rezervare prin agenție, s-a trezit că avea cardul gol, deși îl încărcase la plecare. La Barcelona am pierdut avionul la întoarcere și agenția mi-a cumpărat altul, pe care apoi i l-am plătit.

     Nu am fost la Bari. Mulțumesc.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
  - Rodel
  [17.11.17 22:36:15]
  » mesaj pers

     @mihaelavoicu: Experiența ta a fost neplăcută, te înțeleg. Eu mi-am rezervat singură cazarea prin booking.com, fără plată în avans. Excursia mi-a ieșit foarte bine și ca preț, și ca obiective vizitate.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  Alte impresii din această destinaţie:
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

  [27] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [OCT-2017] Palatul Fizzarotii cu arhitectură venețiană, de pe Via Vittorio Emanuele -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914371">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914371"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914371">Şterge vot</a></div><span id="v9914371" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914371)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914371Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914371MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [OCT-2017] Palatul Fizzarotii cu arhitectură venețiană, de pe Via Vittorio Emanuele
  foto Rodel [23.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P02 [OCT-2017] Teatrul Petrozzelli, al IV-lea ca mărime din Italia -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914372">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914372"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914372">Şterge vot</a></div><span id="v9914372" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914372)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914372Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914372MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [OCT-2017] Teatrul Petrozzelli, al IV-lea ca mărime din Italia
  foto Rodel [23.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P03 [OCT-2017] Pe Corso Cavour -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914373">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914373"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914373">Şterge vot</a></div><span id="v9914373" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914373)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914373Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914373MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P03 [OCT-2017] Pe Corso Cavour
  foto Rodel [23.10.17]
  # [50 PMA, fara bonus]  P07 [OCT-2017] Palmieri pe Corso Vittorio Emanuele -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914377">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914377"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914377">Şterge vot</a></div><span id="v9914377" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914377)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914377Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914377MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [OCT-2017] Palmieri pe Corso Vittorio Emanuele
  foto Rodel [23.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P08 [OCT-2017] Rufe puse la uscat în stradă. Pentru cei care stau la parter... -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914378">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914378"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914378">Şterge vot</a></div><span id="v9914378" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914378)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914378Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914378MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [OCT-2017] Rufe puse la uscat în stradă. Pentru cei care stau la parter...
  foto Rodel [23.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P09 [OCT-2017] Piața Aldo Moro unde se află Bari Centrale<p> si de unde pleacă autobuzele în toate direcțiile. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914379">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914379"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914379">Şterge vot</a></div><span id="v9914379" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914379)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914379Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914379MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [OCT-2017] Piața Aldo Moro unde se află Bari Centrale

  si de unde pleacă autobuzele în toate direcțiile.

  foto Rodel [23.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P10 [OCT-2017] O arhitectură modernă în orașul nou. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914382">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914382"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914382">Şterge vot</a></div><span id="v9914382" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914382)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914382Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914382MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P10 [OCT-2017] O arhitectură modernă în orașul nou.
  foto Rodel [23.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P11 [OCT-2017] Lungomare sau faleza, la ceas de seară -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914385">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914385"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914385">Şterge vot</a></div><span id="v9914385" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914385)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914385Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914385MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [OCT-2017] Lungomare sau faleza, la ceas de seară
  foto Rodel [23.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P12 [OCT-2017] Bari, orașul nou, în parcul vis-a vis de faleză. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914389">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914389"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914389">Şterge vot</a></div><span id="v9914389" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914389)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914389Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914389MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [OCT-2017] Bari, orașul nou, în parcul vis-a vis de faleză.
  foto Rodel [23.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P13 [OCT-2017] Gara centrală, Bari Centrale. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914392">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914392"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914392">Şterge vot</a></div><span id="v9914392" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914392)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914392Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914392MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P13 [OCT-2017] Gara centrală, Bari Centrale.
  foto Rodel [23.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P14 [OCT-2017] Mostră de parcare! Și nu un caz izolat! -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914398">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914398"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914398">Şterge vot</a></div><span id="v9914398" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914398)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914398Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914398MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P14 [OCT-2017] Mostră de parcare! Și nu un caz izolat!
  foto Rodel [23.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P15 [OCT-2017] În parcul Garibaldi, o sculptură modernă -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914403">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914403"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914403">Şterge vot</a></div><span id="v9914403" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914403)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914403Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914403MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P15 [OCT-2017] În parcul Garibaldi, o sculptură modernă
  foto Rodel [23.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P16 [OCT-2017] Corso Cavour, clădiri impunătoare -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914407">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914407"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914407">Şterge vot</a></div><span id="v9914407" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914407)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914407Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914407MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P16 [OCT-2017] Corso Cavour, clădiri impunătoare
  foto Rodel [23.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P17 [OCT-2017] Am intrat în Barivecchia, orașul vechi. Iluminat nocturn, are un farmec deosebit -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914419">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914419"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914419">Şterge vot</a></div><span id="v9914419" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914419)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914419Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914419MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P17 [OCT-2017] Am intrat în Barivecchia, orașul vechi. Iluminat nocturn, are un farmec deosebit
  foto Rodel [23.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P18 [OCT-2017] Viața familială se desfășoară în stradă. O perdea desparte intimitatea căminului de trecători. Rufe puse la uscat în fața ușii. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914426">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914426"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914426">Şterge vot</a></div><span id="v9914426" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914426)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914426Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914426MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P18 [OCT-2017] Viața familială se desfășoară în stradă. O perdea desparte intimitatea căminului de trecători. Rufe puse la uscat în fața ușii.
  foto Rodel [23.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P19 [OCT-2017] Un gang plin de mister... -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914433">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914433"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914433">Şterge vot</a></div><span id="v9914433" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914433)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914433Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914433MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P19 [OCT-2017] Un gang plin de mister...
  foto Rodel [23.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P20 [OCT-2017] Orașul vechi în nocturnă -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914438">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914438"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914438">Şterge vot</a></div><span id="v9914438" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914438)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914438Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914438MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P20 [OCT-2017] Orașul vechi în nocturnă
  foto Rodel [23.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P21 [OCT-2017] Basilica San Nicola -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914446">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914446"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914446">Şterge vot</a></div><span id="v9914446" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914446)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914446Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914446MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P21 [OCT-2017] Basilica San Nicola
  foto Rodel [23.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P22 [OCT-2017] Castelul Norman -Svevo -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914452">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914452"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914452">Şterge vot</a></div><span id="v9914452" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914452)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914452Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914452MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P22 [OCT-2017] Castelul Norman -Svevo
  foto Rodel [23.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P23 [OCT-2017] Lungomare sau faleza -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914459">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914459"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914459">Şterge vot</a></div><span id="v9914459" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914459)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914459Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914459MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P23 [OCT-2017] Lungomare sau faleza
  foto Rodel [23.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P24 [OCT-2017] Barivecchia de un farmec aparte în nocturnă -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914462">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914462"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914462">Şterge vot</a></div><span id="v9914462" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914462)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914462Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914462MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P24 [OCT-2017] Barivecchia de un farmec aparte în nocturnă
  foto Rodel [23.10.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P25 [OCT-2017] Poart de intrare în orașul vechi. Clădirea este Museo Civico di Bari -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914467">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914467"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914467">Şterge vot</a></div><span id="v9914467" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914467)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914467Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914467MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P25 [OCT-2017] Poart de intrare în orașul vechi. Clădirea este Museo Civico di Bari
  foto Rodel [23.10.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P26 [OCT-2017] O ușă de intrare, o dantelărie din fier forjat care-ți încântă privirea -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914475">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914475"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914475">Şterge vot</a></div><span id="v9914475" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914475)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914475Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914475MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P26 [OCT-2017] O ușă de intrare, o dantelărie din fier forjat care-ți încântă privirea
  foto Rodel [23.10.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P27 [OCT-2017] Catedrala San Sabino din orașul vechi -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914476">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914476"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914476">Şterge vot</a></div><span id="v9914476" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914476)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914476Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914476MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P27 [OCT-2017] Catedrala San Sabino din orașul vechi
  foto Rodel [23.10.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P28 [OCT-2017] Palazzo del Governo -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914477">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914477"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914477">Şterge vot</a></div><span id="v9914477" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914477)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914477Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914477MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P28 [OCT-2017] Palazzo del Governo
  foto Rodel [23.10.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P29 [OCT-2017] Corso Vittorio Emanuele, în nocturnă -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914478">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914478"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914478">Şterge vot</a></div><span id="v9914478" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914478)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914478Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914478MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P29 [OCT-2017] Corso Vittorio Emanuele, în nocturnă
  foto Rodel [23.10.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P30 [OCT-2017] Turiști în orașul vechi -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 23.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914481">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914481"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914481">Şterge vot</a></div><span id="v9914481" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914481)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914481Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914481MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P30 [OCT-2017] Turiști în orașul vechi
  foto Rodel [23.10.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  [27] foto . Click pe oricare pentru a le mări
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  pagină generată in 0.266227006912 sec