82789 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Clas Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
22.10.2017
DE
Avatar Crazy_Mouse
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Sărat
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 1 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ Fără masă
PREŢ SEJUR:
115 lei/noapte
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 7 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
PLAJA şi MAREA
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.38
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Hotelul Clas din Eforie Nord - o alegere bună


În prima jumătate a lunii septembrie am mers de două ori la mare. Întrucât intervalul concediilor trecuse pentru noi, am optat pentru sejururi de weekend, iar în perioada 09-10 septembrie ne-am hotărât să mergem la Eforie Nord. Am ales să facem rezervarea pentru o noapte de cazare prin intermediul booking, asta şi pentru că fiind sejurul atât de scurt nu voiam să mai pierdem nici măcar cinci minute căutând cazare. Am dorit doar o locaţie care să ofere condiţii bune de cazare la un preţ cât mai rezonabil.

După câteva minute de căutări, ne-am hotărât să rezervăm o cameră la hotelul Clas din Eforie Nord. Cu un ochi pe AFA (2-1 raportul în favoarea opiniilor pozitive) şi ţinând cont de nota 8,1 de pe booking, am optat pentru cazarea la acel hotel; ne-au plăcut fotografiile de prezentare ale hotelului şi ne-a convenit preţul de 115 lei pentru o noapte de cazare.

Având bagajele puse în maşină cu o seară înainte, sâmbătă dis-de-dimineaţă am pornit către mare. Obişnuiţi fiind cu drumul spre litoral pe la podul peste Dunăre de la Giurgeni, de data aceasta am optat pentru o altă variantă care s-a dovedit a fi mai rapidă. Am ieşit pe autostradă pe la Feteşti (cu taxă trecere pod achitată prin sms) şi după două ore şi 45 de minute parcam în vecinătatea plajei Belona de la Eforie. Conform celor specificate pe rezervarea noastră, check-inul la hotelul Clas se făcea începând cu ora 15.00, aşa că ne-am gândit să profităm de o repriză de plajă, iar apoi să mergem la hotel pentru a ne caza. Soare generos, apă caldă, nisip fin, sucuri reci – timpul a trecut repede pe plajă, iar puţin după ora 12.00 am plecat spre hotel.

Am ajuns repejor pe strada Armand Călinescu, nr. 8-10 (adresa exactă a hotelului Clas) şi am intrat în parcarea aflată în dreapta clădirii. Există acolo spaţiu pentru 12-15 maşini, iar atunci când toate locurile sunt ocupate se poate parca şi în stânga hotelului, pe un teren viran. Probabil că în perioada de vârf este necesar şi al doilea spaţiu de parcare.

Hotelul Clas este o construcţie care domină împrejurimile prin înălţimea sa (hotelul are demisol, parter şi şase etaje). În ceea ce priveşte spaţiile de cazare, există 56 de camere şi 2 apartamente (conform celor precizate pe site-ul propriu).

Am urcat cele câteva trepte de la intrare şi am ajuns la recepţie. Spaţiul nu este prea mare şi este prevăzut cu nişte fotolii, canapele, iar în apropiere este amenajat un bar micuţ de unde poţi servi contracost câte ceva. Două domnişoare ne-au zâmbit amabil şi ne-au sporit imediat încrederea că vom fi cazaţi înainte de check-in. Ceea ce s-a şi întâmplat imediat, după ce am completat fişa de cazare; una dintre cele două fete ne-a înmânat cheia de la camera 403. Ar mai fi de precizat că suma de bani destinată cazării fusese blocată pe card în acea zi mai devreme (conform condiţiilor specificate la rezervare), astfel că am achitat electronic.

După câţiva paşi am ajuns pe casa scării, lângă lift. Rapid şi silenţios, liftul ne-a fost un prieten bun de câteva ori pe parcursul acestui minisejur.

Camera în care ne-am cazat era prevăzută cu pat matrimonial, după cum optasem atunci când am făcut rezervarea. Având dimensiuni medii, a existat totuşi spaţiu suficient de trecere pe lângă pat fără să ne lovim. În holul camerei există un dulap şi un cuier micuţ, iar în cameră mai erau două fotolii mici, două noptiere şi un corp de mobilier în care se afla minibarul. Deşi pe uşa frigiderului erau afişate câteva tarife pentru suc sau bere, acesta era atunci gol (l-am folosit noi pentru a răci nişte doze de bere şi s-a descurcat mulţumitor). Un televizor fixat în perete, două pahare, o oglindă şi un tablou completau inventarul camerei. Aerul condiţionat nu l-am utilizat întrucât nu a fost necesar acest lucru.

Voi mai adăuga faptul că salteaua patului şi pernele au fost foarte bune, astfel că ne-am odihnit bine în acea noapte.

Balconul era micuţ şi acolo am găsit două scaune de plastic, pe care însă nu le-am folosit decât pentru a usca un prosop mare de plajă. Tot în balcon era legată o bucată de sfoară pe care se aflau câţiva cleşti, iar acest lucru l-am văzut şi prin balcoanele învecinate. La uşa de la balcon există plasă contra insectelor, aşa că se poate aerisi oricând fără a avea musafiri zburători. Având cameră cu vedere pe partea opusă mării, din balcon se deschidea o perspectivă largă asupra cartierelor de vile din zonă, până spre marginea staţiunii.

În ceea ce priveşte baia, instalaţiile sanitare erau curate, însă există unele urme de uzură (vizibile mai ales la cabina de duş). Am avut la dispoziţie prosoape albe mari şi mici, hârtie igienică, două săpunele şi două plicuri cu şampon, iar foehnul fixat în perete era funcţional. O problemă des întâlnită la unităţile de cazare era prezentă şi acolo, respectiv faptul că la un simplu duş baia s-a transformat într-o băltoacă iar apa s-a uscat destul de greu (chiar dacă în perete era montat un ventilator).

Deşi nu am stat decât o noapte acolo, puştiul nostru a trecut de vreo două ori pe la spaţiul de joacă amenajat la intrarea în hotel. Câteva mingi, două trotinete, leagăn şi tobogan de plastic, iar pe jos material cauciucat – cam aşa se prezintă acest spaţiu. Lângă zona de joacă este amenajată o miniterasă exterioară – trei-patru mese şi scaune unde puteai servi câte ceva de la bar.

La demisol, în stânga intrării, se află o sală unde există o masă de ping-pong; am trecut şi noi pe acolo preţ de vreo 15 minute, chiar înainte de a ieşi la plimbarea de seară prin staţiune. Acest spaţiu se putea folosi gratuit de către oaspeţii hotelului, fiind deschis în fiecare zi după ora 11.00.

Alte informaţii – la demisol există o sală de mese unde se putea servi doar micul dejun (contracost). Internetul wireless a funcţionat foarte bine, iar parola am găsit-o afişată în cameră, lipită în partea de jos a oglinzii. În ceea ce priveşte distanţa pe jos până la plajă, noi am ajuns pe faleză la Debarcader în circa 10 minute de mers lejer. Alte câteva minute ne-au fost necesare pentru a coborî pe plajă, lângă apă.

Hotelul Clas nu acceptă animalele de companie, acest lucru fiind afişat pe geamul de la intrare.

Despre staţiune nu voi aminti decât faptul că majoritatea restaurantelor şi a teraselor erau deja închise sau se pregăteau de zor să tragă obloanele. Turişti mai erau însă destui, iar asta s-a putut observa cel mai bine pe plajă. În ceea ce priveşte plaja, dimineaţa (atât sâmbătă, cât şi duminică) am mers cu maşina la Belona şi ne-am bucurat de mare şi de soare aproape de fâşia aceea de plajă dintre Eforie Nord şi Eforie Sud. Sâmbătă după-amiază am preferat să mergem pe jos în zona Debarcaderului (a savurat şi şoferul o bere rece).

Având în vedere cele prezentate mai sus, pot spune că hotelul Clas este o locaţie care ne-a oferit condiţii bune de cazare raportat la banii pe care i-am plătit noi pentru o noapte petrecută acolo. Întrucât am fost mulţumiţi, ne-ar plăcea să revenim acolo şi altădată!

Toate cele bune!

---
Impresii încărcate de Crazy_Mouse in 22.10.2017 20:46:47

Validat / Publicat: 22.10.17 21:35:56


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1144


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Crazy_Mouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  65600 PMA (din 50 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster45
[22.10.17 21:32:52]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse:

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[22.10.17 23:12:07]
» mesaj pers

   @webmaster45: Cunoscând bine zona respectivă, aş zice că hotelul Clas este poziţionat cu vreo 150 de metri mai încolo (mai aproape de strada Griviţei).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmaster45
[22.10.17 23:19:10]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse:

   Mai aproape de strada Griviţei sunt doar terenuri virane.

   Reverifică, te rog, coordonatele cu Street View din Google Maps. La poziţia curentă vei vedea hotelul Clas şi parcarea acestuia.

   Mulţumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[22.10.17 23:29:15]
» mesaj pers

   @webmaster45: Hmm, cred că m-am înşelat puţin mai devreme. Poziţionarea este ok.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmaster
[23.10.17 08:13:49]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau alte impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[24.10.17 20:45:10]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Un hotel ok si pentru care vad ca ai platit mai putin decat tariful afisat la receptie, astfel incat a fost si mai bine.

   Un weekend placut cat sa te incarce cu energie, felicitari, votat cu mare placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[24] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2017] Din nou la mare! De data aceasta la Eforie Nord! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914097">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914097"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914097">Şterge vot</a></div><span id="v9914097" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914097)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914097Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914097MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2017] Din nou la mare! De data aceasta la Eforie Nord!
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2017] Am făcut rezervare pentru o noapte la hotelul Clas din Eforie Nord. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914098">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914098"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914098">Şterge vot</a></div><span id="v9914098" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914098)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914098Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914098MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2017] Am făcut rezervare pentru o noapte la hotelul Clas din Eforie Nord.
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2017] Aceasta este parcarea hotelului (aflată în dreapta), adică locul unde am lăsat maşina. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914099">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914099"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914099">Şterge vot</a></div><span id="v9914099" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914099)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914099Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914099MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2017] Aceasta este parcarea hotelului (aflată în dreapta), adică locul unde am lăsat maşina.
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2017] La intrarea în hotel este amenajată o mică terasă şi un loc de joacă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914100">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914100"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914100">Şterge vot</a></div><span id="v9914100" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914100)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914100Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914100MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2017] La intrarea în hotel este amenajată o mică terasă şi un loc de joacă.
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2017] Locul de joacă de la hotelul Clas văzut dinspre parcare. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914101">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914101"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914101">Şterge vot</a></div><span id="v9914101" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914101)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914101Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914101MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2017] Locul de joacă de la hotelul Clas văzut dinspre parcare.
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2017] Hotelul Clas din Eforie Nord - Recepţia unităţii de cazare. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914102">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914102"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914102">Şterge vot</a></div><span id="v9914102" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914102)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914102Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914102MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2017] Hotelul Clas din Eforie Nord - Recepţia unităţii de cazare.
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2017] Tot pe la recepţie. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914103">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914103"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914103">Şterge vot</a></div><span id="v9914103" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914103)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914103Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914103MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2017] Tot pe la recepţie.
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2017] Am ajuns pe holul de la etajul 4 unde se afla camera noastră. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914104">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914104"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914104">Şterge vot</a></div><span id="v9914104" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914104)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914104Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914104MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2017] Am ajuns pe holul de la etajul 4 unde se afla camera noastră.
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2017] Am intrat în cameră. Prima impresie este ok. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914105">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914105"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914105">Şterge vot</a></div><span id="v9914105" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914105)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914105Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914105MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2017] Am intrat în cameră. Prima impresie este ok.
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2017] Camera nu este foarte mare, însă ne place cum este aranjată. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914106">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914106"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914106">Şterge vot</a></div><span id="v9914106" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914106)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914106Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914106MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2017] Camera nu este foarte mare, însă ne place cum este aranjată.
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2017] Camera văzută din alt unghi. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914107">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914107"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914107">Şterge vot</a></div><span id="v9914107" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914107)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914107Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914107MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2017] Camera văzută din alt unghi.
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2017] În holul camerei sunt amplasate un cuier şi un dulap. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914108">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914108"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914108">Şterge vot</a></div><span id="v9914108" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914108)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914108Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914108MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2017] În holul camerei sunt amplasate un cuier şi un dulap.
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2017] Aruncăm o privire în baie. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914109">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914109"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914109">Şterge vot</a></div><span id="v9914109" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914109)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914109Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914109MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2017] Aruncăm o privire în baie.
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2017] Alte dotări aflate în baia camerei de la hotelul Clas. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914110">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914110"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914110">Şterge vot</a></div><span id="v9914110" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914110)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914110Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914110MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2017] Alte dotări aflate în baia camerei de la hotelul Clas.
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2017] Din balconul nostru am aruncat o privire către balconul vecinilor. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914112">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914112"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914112">Şterge vot</a></div><span id="v9914112" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914112)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914112Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914112MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2017] Din balconul nostru am aruncat o privire către balconul vecinilor.
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2017] La demisol există o sală cu masă de ping-pong (poate fi utilizată gratuit de către turişti). Am probat-o şi noi preţ de câteva minute. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914113">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914113"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914113">Şterge vot</a></div><span id="v9914113" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914113)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914113Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914113MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2017] La demisol există o sală cu masă de ping-pong (poate fi utilizată gratuit de către turişti). Am probat-o şi noi preţ de câteva minute.
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2017] La demisol există sala de mese unde se poate servi micul dejun. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914116">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914116"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914116">Şterge vot</a></div><span id="v9914116" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914116)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914116Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914116MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2017] La demisol există sala de mese unde se poate servi micul dejun.
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2017] Câteva preţuri de la barul hotelului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914117">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914117"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914117">Şterge vot</a></div><span id="v9914117" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914117)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914117Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914117MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2017] Câteva preţuri de la barul hotelului.
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2017] Aceasta este dispunerea camerelor pe etaje. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914119">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914119"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914119">Şterge vot</a></div><span id="v9914119" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914119)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914119Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914119MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2017] Aceasta este dispunerea camerelor pe etaje.
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2017] Hotelul Clas - Preţurile afişate la recepţie, septembrie 2017. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914120">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914120"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914120">Şterge vot</a></div><span id="v9914120" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914120)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914120Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914120MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2017] Hotelul Clas - Preţurile afişate la recepţie, septembrie 2017.
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [SEP-2017] Din nou la mare, pe fâşia de plajă dintre cele două Eforii. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914124">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914124"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914124">Şterge vot</a></div><span id="v9914124" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914124)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914124Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914124MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2017] Din nou la mare, pe fâşia de plajă dintre cele două Eforii.
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2017] Am salutat o meduză care trecea pe lângă noi. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914126">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914126"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914126">Şterge vot</a></div><span id="v9914126" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914126)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914126Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914126MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2017] Am salutat o meduză care trecea pe lângă noi.
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2017] Soare generos, nisip fin, valuri înspumate, apă caldă - Ce mai puteam dori?! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914128">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914128"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914128">Şterge vot</a></div><span id="v9914128" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914128)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914128Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914128MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2017] Soare generos, nisip fin, valuri înspumate, apă caldă - Ce mai puteam dori?!
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2017] Seara ne-am plimbat pe faleză. Ne-a plăcut minisejurul de la Eforie Nord. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914131">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914131"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914131">Şterge vot</a></div><span id="v9914131" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914131)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914131Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914131MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2017] Seara ne-am plimbat pe faleză. Ne-a plăcut minisejurul de la Eforie Nord.
foto Crazy_Mouse [22.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[24] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.142382860184 sec