82782 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Palma Aquarium

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
22.10.2017
DE
Avatar diacrys
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 01.09.08
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
AUG-2015
DURATA: 7 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1
+ COPII: 1 -- varsta: 14

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Perspectivă pe verticală, în cel mai adânc shark tank din Europa


Urmare de aici

Ca obiectiv principal de vizitat în Playa de Palma/Arenal, în afară de turul stațiunii cu trenulețul, care merită și el făcut (5 euro biletul, o oră dus-întors), este Palma Aquarium. Noi am ajuns aici în 2015, după una din acele ploi fulminante care a gonit toți turiștii spre hoteluri. Din acest punct de vedere, momentul de vizită nu a fost prea bine ales, toate familiile cu copii luaseră cu asalt Aquariumul – când am ajuns noi, deja era o coadă la intrare pe care se consumau 15 minute (24 de euro biletul, 17 euro pentru copii sub 12 ani).

Imediat după ce am reușit să intrăm în clădire, am fost surprinși de strălucirea unui blitz. Niște fotografi imortalizau turistul dezorientat în timp ce se uita după indicatoare, urmând ca la ieșire să îi ofere un album-suvenir cu câteva pagini pe care lipeau fotografia turistului (pe copertă) cu 10 euro. Fotografia era destul de reprezentativă, pentru că se făcea pe un fundal de shark tank, astfel încât efectul optic era că personajele erau “imersate” între rechini și alți pești de dimensiuni mari. (Deși nu prea cedez la presiuni, de data aceasta, când am ajuns la ieșire și ni s-a prezentat fotografia, am avut o slăbiciune :) ).

Dincolo de asta, Palma Aquarium merită văzut, și nu doar pentru mărimea ansamblului, varietatea speciilor și deliciul bancurilor mari de pești în mediul lor natural. În primul rând, prezintă o complementaritate interesantă între lumea marină și porțiunea de suprafață, care este concepută ca o zonă de junglă, cu vegetație și vietăți caracteristice. Acest sector de suprafață este foarte instructiv ca lecție de biologie – din păcate, noi ne-am grăbit pe porțiunile exterioare, pentru că potopul care ne obligase să venim aici înecase pur și simplu aleile de trecere, iar soarele care reapăruse de puțină vreme provocase o umiditate insuportabilă. Lecția de biologie de suprafață se intersectează cu acvariile din prima parte a traseului, care prezintă suficiente informații educative (inclusiv despre mările tropicale) - de exemplu, care sunt speciile de pești protejate și ce se poate consuma în locul lor. În continuare, am remarcat elementul spectacol ca ingredient al vizionării shark-tank-ului: scafandrii intrau să hrănească peștii, iar aceștia veneau în masă către mâncare (ca niște câini, nu ca niște pești :) ), după care însoțeau scafandrul spre ieșire, încât abia se mai putea vedea din norul agitat și multicolor.

Ca structură, shark-tank-ul acestui aquarium prezintă o geometrie singulară de trecere printr-un tunel subteran tăiat de diverse coturi și plane de acoperiș, prin care lumina este refractată și creează culori și irizații interesante, alături de spectacolul vietăților marine. Cel mai captivant este sectorul apropiat de ieșire, în care pasajul de trecere străpunge shark tank-ul chiar prin mijloc (privirea se poate orienta atât spre partea superioară pe unde pătrunde lumina soarelui, cât și spre adâncime). La final, există o ultimă perspectivă pe verticală spre bazinul central (de jos în sus), care informează turistul că se află în cel mai adânc shark tank din Europa (8,5 m adâncime, 33 m lungime, 20 de specii diferite de pești, dintre care 11 rechini). Aici, majoritatea turiștilor se așează jos, pe treptele acoperite cu mochetă care duc spre ieșire, și contemplă pentru ultima dată spectacolul relaxant al peștilor care înoată în toate direcțiile.

În momentul vizitei noastre, numărul de turiști era dublu, probabil, ca urmare a furtunii recente, așa că nu am putut să stăm cât ne-am fi dorit în secțiunile cele mai spectaculoase. Ca minus al obiectivului poate fi considerată îngustimea coridoarelor pe anumite porțiuni, și lipsa banchetelor sau a locurilor de odihnă în unele din cele mai interesante secțiuni ale traseului. Totuși, în topul neoficial al aquariumuirilor, cel din Playa de Palma/Arenal se plasează, ca evaluare generală, peste cel din Barcelona (chiar dacă nu încă peste cel din Lisabona). Deși pentru unii este greu, se poate renunța la plajă și toate facilitățile aflate la îndemână pentru o după-amiază plăcută în mijlocul lumii marine.

(Va urma).

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de diacrys in 22.10.2017 13:20:21

Validat / Publicat: 22.10.17 15:12:29


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în SPANIA. A mai fost în/la: Barcelona
VIZUALIZĂRI: 1482


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (diacrys); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  28100 PMA (din 29 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[22.10.17 20:35:32]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Palma Aquarium, MALLORCA" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- diacrys
[22.10.17 21:11:53]
» mesaj pers

   @webmasterX: Da, locația este corectă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- elviramvio
[23.10.17 09:28:01]
» mesaj pers

   @diacrys:

   Foarte frumos descris si frumoase pozele.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[24.10.17 20:28:53]
» mesaj pers

   @diacrys: Am patit si noi cu astfel de poze facute in Spania si acolo unde ne-au placut le-am luat.

   Foarte frumoase pozele dar si articolul, felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- diacrys
[25.10.17 21:52:17]
» mesaj pers

   @elviramvio si @mishu: Mulțumesc pentru vizită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[22] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2015] Turiști extaziați în sectorul cel mai spectaculos al shark tank-ului -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914029">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914029"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914029">Şterge vot</a></div><span id="v9914029" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914029)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914029Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914029MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2015] Turiști extaziați în sectorul cel mai spectaculos al shark tank-ului
foto diacrys [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2015] Lumina filtrată de stratul acvatic -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914030">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914030"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914030">Şterge vot</a></div><span id="v9914030" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914030)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914030Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914030MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2015] Lumina filtrată de stratul acvatic
foto diacrys [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2015] Pești aureolați de lumina care pătrunde de sus -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914031">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914031"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914031">Şterge vot</a></div><span id="v9914031" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914031)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914031Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914031MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2015] Pești aureolați de lumina care pătrunde de sus
foto diacrys [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [AUG-2015] Aglomerație de pești la ora mesei -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914033">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914033"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914033">Şterge vot</a></div><span id="v9914033" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914033)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914033Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914033MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2015] Aglomerație de pești la ora mesei
foto diacrys [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2015] Scafandrul asaltat de pești se deplasează cu greutate -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914034">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914034"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914034">Şterge vot</a></div><span id="v9914034" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914034)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914034Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914034MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2015] Scafandrul asaltat de pești se deplasează cu greutate
foto diacrys [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2015] Începutul siestei de după masă -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914035">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914035"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914035">Şterge vot</a></div><span id="v9914035" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914035)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914035Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914035MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2015] Începutul siestei de după masă
foto diacrys [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2015] Rechin în apele limpezi dinspre suprafață -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914037">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914037"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914037">Şterge vot</a></div><span id="v9914037" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914037)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914037Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914037MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2015] Rechin în apele limpezi dinspre suprafață
foto diacrys [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2015] O mulțime de varietăți și specii de pești -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914038">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914038"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914038">Şterge vot</a></div><span id="v9914038" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914038)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914038Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914038MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2015] O mulțime de varietăți și specii de pești
foto diacrys [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2015] Fără ispita mâncării, shark tank-ul devine din nou o oază de pace -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914039">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914039"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914039">Şterge vot</a></div><span id="v9914039" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914039)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914039Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914039MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2015] Fără ispita mâncării, shark tank-ul devine din nou o oază de pace
foto diacrys [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2015] Un rechin imens trece ireal de aproape -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914040">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914040"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914040">Şterge vot</a></div><span id="v9914040" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914040)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914040Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914040MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2015] Un rechin imens trece ireal de aproape
foto diacrys [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2015] Unul din acvariile din prima parte a aquariumului -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914041">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914041"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914041">Şterge vot</a></div><span id="v9914041" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914041)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914041Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914041MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2015] Unul din acvariile din prima parte a aquariumului
foto diacrys [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2015] Pești cu aripi diafane printre plantele tropicale de pe fundul apei -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914042">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914042"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914042">Şterge vot</a></div><span id="v9914042" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914042)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914042Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914042MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2015] Pești cu aripi diafane printre plantele tropicale de pe fundul apei
foto diacrys [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2015] Peștii viu colorați abia se văd din vegetația tropicală -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914043">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914043"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914043">Şterge vot</a></div><span id="v9914043" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914043)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914043Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914043MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2015] Peștii viu colorați abia se văd din vegetația tropicală
foto diacrys [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2015] Alți pești cu forme și culori exotice, printre coralii care au fost crescuți chiar în acest muzeu marin -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914044">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914044"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914044">Şterge vot</a></div><span id="v9914044" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914044)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914044Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914044MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2015] Alți pești cu forme și culori exotice, printre coralii care au fost crescuți chiar în acest muzeu marin
foto diacrys [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2015] Alt instantaneu din acvariile cu pești tropicali -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914045">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914045"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914045">Şterge vot</a></div><span id="v9914045" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914045)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914045Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914045MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2015] Alt instantaneu din acvariile cu pești tropicali
foto diacrys [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2015] Pești cu o anatomie inconfundabilă, aproape de fundul bazinului -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914046">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914046"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914046">Şterge vot</a></div><span id="v9914046" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914046)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914046Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914046MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2015] Pești cu o anatomie inconfundabilă, aproape de fundul bazinului
foto diacrys [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2015] Lumină + pești multicolori = liniște -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914047">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914047"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914047">Şterge vot</a></div><span id="v9914047" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914047)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914047Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914047MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2015] Lumină + pești multicolori = liniște
foto diacrys [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2015] Porțiunea exterioară de junglă, cu o cascadă destul de înaltă (7 m) -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914048">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914048"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914048">Şterge vot</a></div><span id="v9914048" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914048)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914048Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914048MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2015] Porțiunea exterioară de junglă, cu o cascadă destul de înaltă (7 m)
foto diacrys [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2015] Jungla e junglă, e greu de fotografiat :) -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914049">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914049"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914049">Şterge vot</a></div><span id="v9914049" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914049)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914049Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914049MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2015] Jungla e junglă, e greu de fotografiat :)
foto diacrys [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [AUG-2015] Vedere spre arborii tropicali din sectorul junglă -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914050">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914050"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914050">Şterge vot</a></div><span id="v9914050" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914050)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914050Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914050MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2015] Vedere spre arborii tropicali din sectorul junglă
foto diacrys [22.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P23 [AUG-2015] Panoul cu speciile de pești protejate -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 22.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av914051">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv914051"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=914051">Şterge vot</a></div><span id="v9914051" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(914051)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f914051Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e914051MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2015] Panoul cu speciile de pești protejate
foto diacrys [22.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[22] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.196270942688 sec